Драги Читатели – стартираме в Patreon от следващият понеделник. Общността там ще стане свидетел на пълен remake на сайта, започвайки отзад напред, и всички статии ще се публикуват първо там. Само в Patreon ще има живи разговори с вас, Читателите, в които ще можете да си задавате въпросите директно, live stream-ове, разисквания, разяснения по темите с опитности извън тялото и осъзнато сънуване, ще ви покажа поетапно как работи Remote Viewing на практика. Ще има и публикации с различна информация само за Patreon-и. Ние считаме, че това са хората, които са истинските ценители на Блогът на Nahuatl и авторският труд, плод на 10 години писане, и над 350 статии, голяма част от които са все още не-публикувани.

Разясненията по темата ”подготовка и оцеляване за цивилни” в директни разговори с Читателите също ги местим в Patreon. Всички не-публикувани материали от серията ”Извънземни Перспективи” също отиват там. Това е начина, по който Блогът на Nahuatl иска да финансира новите си дейности, все неща, които на вас ще са ви много интересни! Задействаме темата с бункерите, знаете, че притежаваме ексклузивни права от втората фирма в Европа, която се занимава с изработка на модулни бункери и убежища, това са за сега конфиденциални тематики, които обаче ще разискваме с вас в Patreon. Подготвяме инициатива за шоурум в България, и само Читатели на Блогът на Nahuatl да може да ползват такова съоръжение, проекта е голям, и все още в разработка, но ще го разискваме там, и ще ви бъдат направени предложения. Търсим партньори между другото…Имаме нужда и от IT специалист, на който да плащаме, и човек който да прави видео монтажи, малко нова техника, и т.н., за всичко това трябва финансиране.

За това, ако цените моя авторски труд с тези 10 години писане, и ако искате това пространство да продължи да се развива – молим подкрепете ни. Просто искаме да избегнем съсипването на чара на уеб сайта с реклами от самият алгоритъм, новите проекти имат нужда от финансиране, и това е начинът, който избираме за сега.

Ще направим съдържанието за вас, максимално интересно 🙂 в това бъдете сигурни!

Ето линк към нашият Patreon

https://patreon.com/user?u=90372075&utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=creatorshare_creator&utm_content=join_link

Поздрави на всички!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This