Публикувам пак – има 4 свободни места за този уикенд в Стара Загора, за онлайн са без лимит. Възползвайте се.


 

”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване”

Курса е ориентиран към всякакъв вид публика. Без никакви идеологии, никакви гурута. Базирано на опит – чиста 100% оперативна информация

Местата са:

15 души макс. за ОИТ курс начално ниво

Може да се запишете директно през сайта, като попълните съответният формуляр, или да изпратите мейл до [email protected] с трите си имена и телефон за контакт, съответно subject на съобщението ”ОИТ 7”, или ”RV начално”, след което ще получите информацията относно цени, и т.н. Курсове предстоят сега февруари и март.

Аудиенцията на Блога постоянно расте, за това е нужна още малко информация за новите Читатели:

Опитностите извън тялото са материя, която е интересна за мнозина. Голямата част от тази информация обаче, остава тотално извън официалността. За нея няма почти никакви нацяло достоверни, оперативни данни, защото тя дава достъп до усъвършенстването на целият човешки потенциал, който социумите с техните програми за насочване, и контрол над Съзнанието, се опитват да държат впрегнати в идеите за ”какво е човешкият живот”, и ”докъде може да се простре човешкият потенциал”. Евентуалните информации на тази тема, обикновено имат някаква квази религиозна, или идеологическа обвързаност, което директно ги вади от графата ”оперативни”. Когато говорим за оперативна информация, имаме в предвид чисто технически пособи, и методики, водещи до фактическа оперативност, тоест до възможността човек да контролира тези опитности съзнателно, целево. Опитностите извън тялото, така наречените ”ОИТ”, може би имат класификация. Така нареченото ”осъзнато сънуване”, или сърфирането на ”сънуваното пространство”, астралните проекции, и всички подобни състояния на изменено Съзнание, могат да се развиват, и тренират, като всяка една естествена заложба у човека. Развитието на оперативност по време на изменено състояние на Съзнанието, е обект на единствените по рода си обучения в България, и на Балканите, именувани ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”. Блогът на Nahuatl е единственото онлайн пространство на български език, в което се говори от чисто оперативна гледна точка, без никакви идеологични обвързаности. Сайтът съществува от 7 години, а от 3 насам е абсолютният номер 1 по рейтинг в България, без никаква реклама, просто ние не вярваме в случайностите, и знаем, че точните хора ще бъдат на точното място, в точното за това време. Всичко това, имайки предвид, че не е основното занимание на Автора, а просто хоби. В течение на тези обучения ще говорим по избраните теми под формата на инструктажи, и съответните практики към тях. Всичко е систематизирано така, че да предостави чисто оперативни, реални инструменти, на всички желаещи да се научат да контролират себе си по време на сън, в астрална проекция, или така наречените ”опитности извън тялото”. Обучението включва изключително важни теми, свързани с безопасността по време на ОИТ, знания по интеракцията с aстралните Същества, и други форми на съзнателен живот, и дава на Курсантите реална информация за фактическата оперативност там. За собствената, и за тази на останалите обитатели на пространството. Мислите ли, че само нашият буден, всекидневен свят е населен? Помислете пак…защото ако се оставите само на религията, или идеологиите, поставяте себе си в позиция, от която винаги ще ви бъде нареждано какво, и как да правите, кое и как да възприемате. Готови ли сте да бъдете истинските себе си, без контрол, с чист личен потенциал?

До сега тези обучения се провеждаха на затворени врати, със строго подбрани хора. Обучавали сме военни, учени, магистрати, служители на различни звена, от различни организации, не само в България. България е новото за нас. Решихме тези информации да станат много по-публични. Просто времената са такива. Обучението съдържа и класифицирани данни, които дълги години са били обект на изследователска дейност от страна на много служби по целият свят. Действащите, секретни разузнавателни подразделения в Русия, САЩ, Европейският Съюз, или Израел, използват подобни техники, когато става въпрос за извличане на деликатни информации, и/или създаване на определени събития, или манипулации в териториите на подсъзнанието, които ние наричаме ”Матрицата”, водещи до директен ефект в будно състояние. Обмисляхме дълго, дали да направим това толкова публично, и стигнахме до решението, че е време обикновени хора да бъдат обучени в методиките за контрол над собствените си изменени състояния на Съзнанието, защото този е един от малкото истински инструменти извън контрола на Status Quo-то. Вашата собствена, лична, интимна реалност е обект на постоянни опити за контрол, защото тя създава общите времеви линии, и случванията в тях. От наложените идеи за самото съществуване и Творението, до това как да възприемате себе си. Готови ли сте да се срещнете с нещо, което да ви въоръжи с още инструменти за развитие на личният ви потенциал? Инструменти, кои се крият от вас под формата на тайни знания, предавани в тайни организации, на тайни места. Готови ли сте за това, да разберете другата форма, свободната, оперативната, непоклатимата форма на вашето по-цялостно Аз? Защото човешките ви личности, и техните всекидневни вълнения, са просто един от аспектите на вашето Съзнание. Всички изживяваме това като възприятие за едва ли не ”единствената истинска реалност”, но не е съвсем така 🙂 Има много повече!

Живеем в епохални времена. Много от случванията, на които ставаме свидетели в будният си живот, са планирани, и доведени до действие ”от другата страна”. Не забравяйте, че будното състояние е само 50% от всичко, което вършим докато сме Човеци. Съзнателният личен контрол върху останалата част се пази в тайна от хилядолетия. Още от времето на древен Алтай, и шаманизма, до тракийско време по нашите земи, шамани, жреци, след това гностици, наричани ”магове”, членове на различни тайни организации, рицарски ордени, богомилите, масонските ложи, и т.н. са били, и все още са, съдържатели на подобни знания, които не се разпространяват току така. Днес Нашенеца има шанс да се инициира в тези познания, чрез обученията ”Въведение в опитностите извън тялото, и осъзнатото сънуване”, които Блогът на Nahuatl, и неговият Автор са подготвили, и преподават в България. Тези познания са вродени у нас, генетиката на Балканите е специална, и е под постоянни атаки, именно по тази причина. Просто трябва да си спомним, и това е вашият шанс да го направите. Времето, в което ще се провеждат обученията е лимитирано.

До каква степен познавате себе си? Само личността от човешкият живот ли сте, само тялото си, или нещо много по-голямо?

Малка част от програмата на ОИТ курса включва следните теми/инструктажи:
От гледна точка на овладяване на изменени състояния на Съзнанието, като по време на астрална проекция и осъзнато сънуване:

 1. Шаманизъм и Нагуализъм, знанията на древните хора тогава, и днес.
 2. Какво е направил Карлос Кастанеда, къде са клишетата, и задънените улици, и къде е истинската оперативна информация.
  Съзнание, възприятие и работа с вниманието.
 3. Мулти измерност на Съзнанието, начини на възприятие в будно състояние, и в изменено състояние на възприятието.
  Концепти за първо и второ внимание.
 4. Какво е ´´Матрицата´´ – Акашовите записи, и колективното подсъзнателно? Границите на будното възприятие, и териториите под, и над него.
 5. Контролът над Съзнанието – изкуствената природа на социумът, и как аналитичният мозък работи против личността.
  Себе възприятие – какво е човекът, и до къде се простира потенциалът му.
 6. Навлизане в светът на сънищата. Стадиите на съня, и как да ги използваме (оперативни техники). Хипнагогичният сън – прекият път към ОИТ.
 7. Капаните на идеологиите – състоянието ”да вярваш без да вярваш”, и опасностите от натрупаните идеологични вярвания по време на ОИТ.
 8. Човешката аура – енергийните тела, и енергийните Двойници, навлизане в оперативността по време на сън.
 9. Астралът, територията на сънуване в различните стадии. Интеракция с Астралът, и ролята на астралните Същества в будно състояние, и по време на сън.
 10. Разлика между сънуване на подсъзнанието, и реалната територия отвъд него.
 11. Да се научим да ´´виждаме без да виждаме‘‘.Погрешното търсене на сетивата на тялото, и как това може да доведе до проблеми. По време на сън, подсъзнанието оживява в истински холограмни реалности. Превключване от ‚‘‘човешката част на Личността‘‘, към ‘‘другата част на Мулти Личността в нивата под подсъзнанието. Първи стъпки в осъзнаването на това, че сме способни да възприемаме повече от една перспектива на веднъж.
 12. Първи стъпки в работата с вниманието – да се научим да забелязваме, и да се научим да анализираме образи вътре в хипагогичният сън, и/или в дълбокият сън, когато връзката с мозъка е по-слаба.
 13. Начални техники, за спиране на мисловния поток, и тренировка на вниманието.
 14. Начален инструктаж относно опасностите от подобни практики, и по-специално приемането на наркотици, и опиати за достигане до подобни състояния.

Практически упражнения и техники в първо ниво на обучението.

 1. Как да си създадем Пазители?
 2. Теория на енергийната трансформация.
 3. Как работи енергийното трансформиране?
 4. Използване на Аватари по време на сън, и в ментални проекции.
 5. Колко функционални са менталните проекции?
 6. Енергийна защита на тялото.
 7. Перфектният часови диапазон за практика.

Още:

 1. Проектиране на собствените сънища.
 2. Картографиране на сънищата, методики на запомняне на сънища, и защо това е важно.
 3. Проектиране на сънища за други хора.
 4. Навлизане в чужди сънища.
 5. Техниките ”Животни на силата”, и използване на животински енергийни матрици, с терапевтични, и други цели.
 6. Разлики между астрална проекция, и осъзнато сънуване.
 7. Колективно сърфиране на сънуваната територия и астрала.
 8. Рабова в екип по време на ОИТ.
 9. Защитни методики от няколко типа.
 10. Напреднала интеракция с астралните Същества.
 11. Енергийни паразити, и как да се справим с тях.
 12. Практическа работа с различни видове енергия по време на сън, и в будно състояние.

Често говорим за начинът на функциониране на подсъзнанието, и как евентуално се ”download -ва” информация към съзнателната част. Знаете, че на ниво колективно подсъзнателно всички хора са свързани, без значение дали ”истински”, или ”органични портали” – общата информация за функциониране в човешка 3Д среда е една за всички в човешки облик. В този ред на мисли достигаме до въпроса ”защо не помним целите си сънища?”. Отговорът е лесен, проблема, ако може да се нарече така, е чисто честотно/вибрационен. Светът на сънищата, или тази част от реалността, в която пребиваваме до като сънуваме, е една изключително оперативна територия, която обаче има параметри на функционалност малко по-различни от тези на 3Д света, който сърфираме с физическите си тела. Нашето Съзнание генерира точен двойник на физическото тяло, който е просто друг вид превозно средство, получава се така, защото имаме идея за ”себе си” в човешки вид, човешка личност и т.н. Не успяваме да запомним всичко, чисто и просто, защото 3Д пространството е силно програмирано/програмиращо да ”забива” в различна честота на вибрация. 3Д е брутално мощен магнит, който привлича, пречупва и контролира честотно вниманието на всяко Съзнание попаднало тук. Такива са заложените параметри на Играта, за да може да има човешка опитност. Ние обаче можем да надникваме доста над, и под това 🙂 🙂 🙂 Оперативността в това пространство е много по-голяма от тази във физическата реалност. ”Физическата реалност” я слагаме в кавички, защото тя е плод на възприятието ни тук и сега, и се дължи на определена форма на концентрация на вниманието. Същото се получава при тренировка по време на сън 🙂 Ние обучаваме наши Курсанти да правят именно това. Следват много изненади, има много задънени улици, и много опасности, които са предвидени и се знае за тях. Вярванията и идеите на всеки един от нас са определящият фактор в това, как, и по какъв начин ще възприемем реалността, която изживяваме и следователно – как, и по какъв начин ще я проектираме. Сами проектираме всичко за себе си, няма нищо външно. Опитностите извън тялото са с изначално грешна формулировка. Играта на думи не е правилна, защото Съзнанието изграждащо нещото, което наричаме Душа, не се намира в тялото, още по-малко в мозъка. В този ред на мисли, няма ”извън тялото”. Случващото се е просто различни форми на концентрация на вниманието и намерението, които са единствените 2 основни инструмента, с които се борави по време на състояние на изменено Съзнание. Всички тези състояния си приличат, и понякога е трудно да се направи разлика. Самото състояние на човешко съществуване тук и сега, е форма на изменено Съзнание за другата ни част, която е вечна и неразрушима. Години наред Читатели на сайта ми задаваха тези въпроси по email, и реално вие ме убедихте да направя серията от курсове наречена ”Въведение в опитностите извън тялото и осъзнатото сънуване”.

Информирам ви – има свободни места за следващото такова обучение, което ще се проведе присъствено в град Стара Загора на 26-27 този месец, последният уикенд на месец ноември 2022 година. Програмата е леко изменена и подобрена. По време на курса ще научите много интересни, и важни неща, които ще подобрят вашето генерално осъзнаване. Наречете го ”пробуждане” ако искате. Ще добиете знания, които ще ви направят много по-оперативни, и най-важното – ще си дадете допълнително сметка, и ще видите нагледно, че сте много повече от това, което мислите, че сте, и че вашата оперативност във всяко едно състояние на Съзнанието е безгранична. Човешкият потенциал няма граници, и това ще ви бъде показано в практически упражнения, освен теорията по време на курса.
Друг въпрос който често срещам, е темата с астралните същества, архонти, астрални паразити и т.н. Част е от основната тематика на обучението. Няма как да не е, защото това което ние възприемаме като ”оперативна реалност” е супер населено, дори пренаселено… Човешките ни личности, заради честотната си връзка с физическите тела, са концентрирали вниманието си само в 3Д. Много от вас допускат съществуването и досега с други форми на живот – обикновено невидими за биологичните очи. Това е правилно, интересно, но вярвайте ми – имате нужда от инструктаж и обучение за да може интеграцията на тези знания да ви бъдат полезни, и да са безопасни за вас.

Как мислите, че се случва интеракцията с астрални същности? Как влияе тази интеракция на човешката същност? По какъв начин вярванията и идеите са определящи за тези състояния на възприятие? По какъв начин те общуват с нас? С каква цел? Как да ги разпознаем дори по време на сън? Защото до като сънуваме ….. са навсякъде около нас. Не става въпрос само за астрални паразити, това са обикновени, животински 4Д форми на живот в повечето случаи. Но има и други, такива които ще ви внедрят идеи, и ще се опитат да повлияят на вашето интегрално съществуване. Описани са в хиляди древни, и съвременни текстове… Но и те си имат ”цака” 🙂 Въпрос е на това, какви идеи имаме за себе си!? На базата на този въпрос, менталната ни част може да изгради форми на ”защита”, но ние ще ви подскажем, че самата идея за ”защита”, води до нужда от ”защита”, има и други начини, много по-директни и оперативни за справяне с проблематичните понякога интеракции с астрала. Същества, които се допират до нас с различно намерение, което също е уловимо, и ние ще ви покажем (и докажем) как да боравите с тях в собствената им територия.

Как става внедряването на идеи, и манипулацията на Съзнанието от тази гледна точка, и как да се предпазим от това, достигайки оперативност, която да ни държи в състояние на свобода?

Курсовете ще се провеждат или в Стара Загора, или в Пловдив, за което всички желаещи ще бъдат информирани в последният етап от записването. Преди това, цялата програма на курса, местоположението, точните дати и останалата информация, остават конфиденциални. Местата във всяка група са лимитирани. Цените са с 40% надолу Всички желаещи трябва да си носят материали за записване, минимум тетрадка и химикал. Не е гарантирано изпращането на слайдовете от курса, освен в точно определени ситуации, и винаги по преценка на Лектора. Снимането, и записването по време на обученията е стриктно забранено. Телефоните, и смарт устройствата не могат да присъстват в залата, до като трае курса. Времетраенето е 2 дни, винаги уикенди. Събота започваме в 10 сутринта, и приключваме в 18:00 следобед, но това може да варира според групата, и обучението да продължи по-дълго през съботният ден. Имайки в предвид материята, и нивото на интерес, често се случва така, курсът да продължи и в ресторанта по време на вечеря… В неделя започваме отново в 10 сутринта, и до 16:00 сме приключили. И през двата дни, както е логично, има почивки за обяд, и малки почивки нужни за осмисляне на информацията, ходене до тоалетна, и т.н.

За повече информация и запитвания, пишете на мейла на Блога на Nahuatl ( [email protected]).

Това, което ви гарантираме е едно уникално по рода си преживяване, без аналог в България, без гурута, и без никакви идеологии.

Поздрави на всички!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This