Пандемия 2.0 – част от личната ми история, връщането на българските емигрнати, и какво следва от тук нататък с ш*баната пандемия, съвети какво да правите, и как да действате.

от | ное. 23, 2020 | Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 15 коментари

Здравейте драги ми Читатели.

 

Днес се обръщам към вас леко притеснен, и макар че в никой случай не искам да ви плаша, нито да подклаждам още страх у вас, ще се наложи да ви кажа, всичко което знам, както винаги до сега съм правил. Просто този път е наистина притеснително. Ще ви оставя линковете с предните статии на тема шибаната пандемия, ей тук от долу, за да имате връзка с това, което съм ви казвал в предни материали. За съжаление, повечето от това, за което ви предупреждавах се случи, и тепърва ще започне да се случва.

Моля ви, не се стряскайте, от това което ще прочетете. Гледайте тази информация, чисто спортно, но си имайте едно на ум. Наистина предпочитам да съм откачалника, който пише небивалици, вярвайте ми, наистина го предпочитам. Трябва да ви споделя новото, защото за мен е дълг да предупредя минимум собствената си аудитория, която не е никак малка, за това, което знам със сигурност, че чука на вратите ни. Ще ви говоря за нещо, което стотици хиляди хора усещат, но не изказват с думи, правя го и заради тях, за да може тези, които също го знаят, да си потвърдят усещането, и да не си мислят, че са единствените откачалници на този свят. Важно е да се знае, че никога не сме сами 🙂 🙂 Играта е колективна. С дълбоко уважение към всички вас, моите Читатели, започвам тази статия, с линкове към всички материали по пандемичната тема, които съм написал до сега:

Истински данни от военните, предстои ли намаляване на населението? Връзката covid19, и налагането на covid карти в Испания

Важна новина – въвеждат се първите covid карти в Европа.

Зад завесата на пандемията. Евро икономика, кючеци по пазарите и други патаклами

COVID19 – Информация от ground zero Испания, и интервю с нашенец, поставен под карантина в България

Пандемията: да преборим кризата заедно. Обявавам война на масовият страх!

COVID19 – Ретроспектива под карантина

COVID19 – Извънредно положение, и времената след вируса: актуализация на информацията

Коронавирус: теория на оцеляването според Nahuatl

 

Лична история, и връщането на Нашенците от диаспората: 

Искам да ви разкажа част от личната си история, за да влезете добре в контекста на всичко, което искам да ви предам като информация тук. Просто като знаете повече за мен, ще го разберете много по-добре. Наистина вярвам, че е така. Наистина искам, колкото се може повече Нашенци, да се върнат от чужбина, особено младите, защото ще сме нужни тук. Всички, които сме видяли нещо различно, и можем да допринесем – сме нужни тук.

Знаете, че съм човек с много контакти, на много места. До мен стига всякаква информация. Привидно мога да изглеждам и като тотален идиот, но малко хора знаят, за източницие ми на информация. В България съм замесен в най-големите правителствени проекти, виждал съм разни неща, познавам разни хора тук таме, и някък си неадейно, до мен стигат информации ей така, като с магическа пръчка, по стечение на ”случайностите” и тн. Имайте в предвид, че говоря с всякакви, от клошари, до  неподозирани мулти милионери, на които съм гарантирал дискретност, в това което споменавам, и идва от тях. Познавам лично, от продавачката в магазинчето до нас, до човекът управлявал 30 години секретната база в Лесидрен, известният Обект 17. Моето информационно поле е подкрепено, с вродените ми екстра сензорни способности, за които знаете, имайки в предвид тематиката на Блога, и които многократно са демонстрирани на живо, пред съответните хора. Имайки в предвид и времената, в които се намираме, усещам нещо като ”дълг”, защото много от вас ме следят от самото начало на Блога, и един вид, искам да ви се извиня за тоталната анонимност, но вярвайте ми – просто ми се налага да продължа да бъда анонимен, поне на 70%. Имайки в предвид нещата, които мога и знам, и имайки в предивд ”нивата от играта”, с които боравя, за много мои приятели би било крайно опасно, в техните среди да се разбере, че общуват с мен, или някой да разбере, че аз ги познавам, в мрежата няма ънта мънта. Би било опасно за мен, за семейството ми, и за близките ми хора също. С течение на годините, до мен стигаха различни личности, контактите с които, правят така, че все още е задължително да бъда анонимен, поне в мрежата, и да пиша под псевнодим, а не през истинското си име, както на мен лично ми се иска. Освен това, визирайки още веднъж тематиката на Блога, би имало прекалено много хора, които по един или друг начин, ще забият вниманието си в мен, което също не е много полезно, гледайки го от ниво енергия. И понеже идваме от бойните икзкуства 🙂 Нинджуцу означава ”изкуството да бъдеш невидим”, от ”Нин”, на японски – невидим. По много причини. Вярвам, че ме разбирате, да си много видим, и невидим едновременно, е нещо много шантаво….

Със самото начало на шибаната пандемия (ще я наричам точно така), у мен се усили главоломно, усещането, че трябва да се прибера в България. Израстнал съм в Чужбина, в моята красива Испания, която в момента бива доразсипана, от долните болшевик-либерасти, които я управляват. Красивата ми Испания, всеки ден ми е мъчно, и ми се просълзяват очите, защото моят дом е там, в Мадрид, макар че Родината ми е България, синът ми е роден там, и огромна част от най-хубавите ми спомени, са свързани отново с Испания. Тъгата у мен е в големи дози. През целият си живот аз знаех, че ”нещо ще се случи, и че отново ще се прибера в България”. Моята история е малко … как да кажа, особена. Спомням си ясно денят, в който Майка ми, ни съобщи на мен, и на Сестра ми, че заминаваме при Баща ни в Испания. Той емигрира, бидейки много преуспяла личност, с шофьор, дебели банкови сметки, и всичките му салтанати, преди руската мафия да му вземе всичко, и да получим факс у нас, че ”ако не престане да си търси правата”, защото  му всеха всичко с опряно в челото оръжие, ”той не, но ние неговото семейство, ще умрем, ще бъдем убити”. Баща ми, млад мъж, точно на моите 36 години в момента…..ами срути му се целият свят, 40 дни не излезе от къщи, почти полудя. Съдба, от там и моята анти любов към Русия, макар че имам приятели руснаци, и уважавам руският народ. Та в онази сутрин, в родният ми Бургас, преди някакви си 22 години, нещо в мен започна да се къса…..и разбрах, че ще прекарам много време извън България, но онзи странен, вътрешен глас ми каза ”ще се случи, и ще си дойдеш обратно”. Знаех от самото начало, че ще минат десетилетия, до като това се случи, и то се случи, преди няколко месеца…..The fucking пандемия, а го туря на макя им, в мой стил.

Отгледан съм в страхотно семейство. Научен съм да уважавам, и да обичам хората, макар че съм биткаджия, обичам да влизам в конфликти, да се боря, и да смазвам враговете си, аз чисто и просто, умирам за хоата, които обичам…. Тази е самата истина. Отгледан съм с народна музика, всеки уикенд си ходехме на село, в Ямболско, там до Петолъчката. От малък свиря на тъпан, и на какво ли не, пея народни песни, дядо ми ме учеше да уважавам всичко и всеки, пра баба ми си беше жив шаман, излекувала много хора от какво ли не, научи ме да говоря с животните, на 4 години смятах, пишех, умножавах и делях, и вече четях книги. Като малък, турци ме научиха да обичам българското, и съм изключително благодарен на Българските Турци, нашите братя и сестри мюсюлмани, толкова несправедливо осъждани за какво ли не, че ме научиха да съм това, което съм. Буквално, само хубави спомени от детството в Родината, и времената бяха различни, и хората бяха различни…….

До сега много от вас не са ме виждали, но вече минаха много години време, и макар със скрито лице, най-после искам да разберете, поне коя фигура стои зад псевдонима Nahuatl, ето това съм, снимката е буквално на 3 дни, обещах го на няколко души, и го правя тук за всички:

 

Споделям ви всичко това, защото искам да разберете, че съм искрен с вас, и желая да ви потопя в моята емоция, за да разберете интегрално това, което ще ви кажа след малко. Давам себе си за пример, друго не мога да използвам, верен съм на принципът си, да използвам само личният си опит, когато пиша статии в Блога, така и правя. Може да е откачено, дреме ми, правя го, и толкоз.

Та какво ви говорех по-горе, никога съм нямал идеи, в смисъл, метално никога не съм си представял, че ще се върна да живея отново в България. Абсолютно никога, даже не съм и искал, и в момента ми е малко на сила… Но! Голямото ”но”, е че винаги съм имал усещане, нещо като интуиция, с цял набор от емоции, и през цялото време знаех, че ще дойде момент, ще се случи нещо голямо, и аз ще се прибера обратно в Родината. В момента, в който осъзнах, че това с вируса е на сериозно, и че нещата с шибаната пандемия отиват към глобален комунизъм – просто знаех, че ”това е нещото”, и това усещане в мен, да се върна в България, така се усили, че исках да започна да бягам към София…. Трябваше да се прибера още в ранна пролет, но понеже вземах и синът ми с мен, а той нямаше български документи, се наложи да чакаме. После нямаше и полети, и така до първият ден от месец юни, когато кацнахме на летище София, и нещо в мен се успокои…. Прекарахме един много, много дълъг период затворени у дома, в Мадрид, до като през цялото време медийната страхова бомбардировка, не спираше, и не спираше. Опитвах се да запазя самообладание, и в същото време реагирах чисто човешки, и като баща, опитвайки се да опазя цялото си семейство, дори бивашата ми жена! 🙂 Ха-ха-ха, бахти откачалника съм. И да, успях да я убедя, реших го, затворих си фирмата, платих си малко данъци, уволних работници, взех си 2та куфара, млко пари, подарих обекти за над 60 000 евро на 2ма приятели, гепих си детето, качихме се на самолета, който шяхме да изтървем, и долетяхме до Република Wonderland, по-позната като България…….

По време на локдауна, ви написах онази серия от статии за шибаната пандемия, и всичко около нея. Написах ви за ковид картите в Испания, малко след това, и то стана реалност. После ви казах, и че без ваксина, няма да може нито да пътувате, нито да работите в чужбина, нито дори да стоите на публично място – всичко това се случи. Ето Германия, Франция, Белгия, Полша, сега Испания, и много други държави, ви готвят весия 2.0 на шибаната пандемия! А аз искам да върна вас, тези като мен, младите български емигранти, обратно в България, защото просто знам какво иде….. И вярвайте ми, х*я е голям, и има по много за всички.

Искам да ви напомня, за онази моя любима братовчедка от Германия, за онзи неин бивш партньор, който работи в Г20, и информацията, която дойде от там, по-точно от него:

”Не се заразявайте с вируса, защото не е просто вирус”

”След втората вълна, разполагате с макс година и половина да се приберете на Балканският Полуостров” 

Това е генерална репетиция”. 

 

Думи на човек, работещ в Г20…. нямам мотив да не вярвам на кака си.

Та, информация от днес. Нейната най-добра приятелка, заема много висок пост, в едно от водещите западно европейски посолства в столицата на Германия. Тази жена, на братовчедка ми най-добрата приятелка, си пие кафето с хора, като директори на една от компаниите, които ще произведат ваксината за ковид, това е водещата компания, преди Джонсън и Джонсън да се откажат от проекта, понеже доброволците им започнаха да умират от тайна болест, за която не съобщават, но се знае, че е на неврологична основа. Обещах да не споменавам имена на компании, нито дори имена на градове, и ще го направя, макар че издадох частично приятелката на братовчедка ми, но тя е защитена от службите на родната си държава, там където се намира, и освен това плаче да се прибере у дома, защото дори от нейното ниво, и позиция, са се молили да не се приемат законите, които се приеха в родината и. Тази жена, с истински сълзи на очите, иска просто да се прибере при възрастните си родители, преди да започне задължителната, масова ваксинация, с нещо, за което няма гаранции! ЕС плати над 400 000 000 евро, на 3 компании, които ще направят ваксините. Една от тях се управлява, от ”човекът”, за който ще ви спомена малко по-долу. Искам да знаете, за тях са важни милиардите, и дивидентите във власт, а не вие хората, запомнете го, и го разпространявайте. Те искат да намалят населението, осакатявайки голяма част от ваксинираните против ковид, точно с тези ваксини. ЕС сне отговорност от въпросните фирми, като част от условията за ускорено стигане до ваксина. Тоест, дори ви да се побъркате, да останете стерилни, или да отключите паркинсон на 40 години – те НЯМА ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ, ЗАЩОТО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ИМ ГО ПОЗВОЛИ, и им плати 400 000 000 евро ПРЕДИ да е създадена въпросната ваксина. Оставям на вас, да ми повярвате, или пък не. Длъжен съм да ви го кажа, но решението е ваше, аз нямам конфликт с това. Лично, за мен този е един от най-надеждните източници, защото става въпрос за един от големите директори, на една от най-големите фармацефтични компании в света, в частност, най-голямата в Европа. Този мъж, по време на този обяд, казва в прав текст ”60% от населението, ще остане handycap, след ваксинацията”. Разбирате ли какво искам да ви кажа? Налага ли се да бъда по-конкретен? Мисля, че не.

Моята братовчедка, е голяма бизнес дама, с адски много опит, както в живота, така и в бизнеса, гарантирам ви го, с цената на каквото пожелаете. В момента продаваме нейната компания, защото тя е стресната, и кроим планове, какво да правим в България, какъв бизнес да захванем, след като и аз се омета от големите проекти на ”българското правителство”. Стоя замесен в тях, защото това ми е един вид ”старт” тук, аз съм като емигрант в собствената си Родина, създавам добро банково history, и надявам се скоро, се омитам от там, защото ми писна да виждам директно някои неща, предпочитам да ги чувам само, но аз ги виждам всеки ден. Тази жена, за която ви говоря, моята братовчедка, просто иска да се приебре в България, също като мен е готова да зареже всичко. Сметнете колко е стресната, и притеснена. Понеже аз вече съм изживявал 2 пъти това, да се наложи да емигрирам, първо по принуда от Родината си, и после още веднъж, от втората си Родина, знам много добре какво и е на нея, защото същото ми е и на мен. Свързва ни едно и също нещо – просто знаем, че трябва да сме в България, точно по времето на тези събития, и за това след тях. Защото филма съвсем не свършва до тук, мили мои Приятели – той току що е започнал!

 

Сега се обръщам към вас, като Българин, като ваш Приятел, и като вас Сънародник:

Моля ви, направете всичко възможно, вашите близки хора от западна Европа, да се приберат в България, колкото се може по-скоро. И тук е момента, да ви кажа още веднъж, че не целя да ви плаша, или нещо подобно, целя да ви кажа истините, за които знам, и се чувствам длъжен да го направя.

Моля ви, върнете у дома, хората които обичате. В западна Европа идва нещо нечувано, от времето на втората световна война….. Казвам ви го директно, идва нещо нечувано, от времето на втората световна война. След краят на нещото, светът няма да е същият, какво виждате всеки ден, светът вече не е същият. Беше, каквото беше със старият ни начин на живот, и колкото по-рано го осъзнаете, и се подготвите ментално, и материално за това, толкова по-добре за вас.

Аз самият се опитвам да направя това, със собственото си семейство, уви – без особен успех. Свива ми се сърцето, като си помисля, какво може да се случи, с Майка ми, Баща ми, Сестра ми, и всички хора, които обичам. Опитвам се да го приема, да уважавам техният избор, но е трудно. Съзнателен съм, че стане ли мазало, може повече да не видя, или поне не такива каквито са, собственото си семейство. За щастие успях да доведа в България, и нямаше да тръгна без него, детето си. Това за мен е една голяма радост. Усещам, че трябва да сме тук, а моята интуиция за тези неща, много рядко греши. Много съм притеснен за куп хора, които обичам, а не ме слушат. Те знаят кои са…..Искам да ви хвана, и на сила да ви доведа у дома, вярвайте ми! Де да можех. Безсилието не е присъщо за мен, но на моменти се чувствам точно така, защото ви обичам мамка му… не искам да се окажете по средата на големите лайна, и да ми се налага да идвам пеш с пушката да ви прибирам, дървени глави такива.

Опциите са няколко, и сега искам да ме четете много внимателно:

1. Ше се въведе ново извънредно положение, което ще обхване месеци наред, до края на пролетта на 2021 година. Онзи ден го говорихме с един близък приятел, днес се случи.

2. Ще разхлабят преди празниците, с цел, да си мислите за момент, че нещата се успокояват, това се случи и през лятото.

3. Много повече хора ще започнат да умират, с инсталирането на 5G мрежата. В България вече има истинска такава мрежа, А1 са пионерите, на Huawei е технологията, и знам какво трябва да се направи, но с този коментар рискувам да ми затрият блога, и да ме цензурират. В същност ми дреме на дедовиО, ще им смачкам шибаните черепчета с една ръка ако ми паднат, но искам блогът да не изчезне. 5G Мрежата беше тествана по време на учението EURO20 на НАТО в Балтика, с военна технология, до като седяхме затворени у дома. Сега ще започнат тестове в градовете, и много повече хора, ше имат симптоми на радиационно облъчване, много подобни на тези на ковид. Пазете старците и болните.

4. Ще се въведат закони за задължителна ваксинация. В момента още тестват, макар че Германия, Франция, Белгия, Полша и сега Испания, приеха истински такива закони. В Испания още е полу задължително, но ще стане наистина задължително, само да пуснат ваксините.

5. След като пуснат ваксините във вашата глава трябва да е само едно – Н/КОГ@ НЕ ПОЗВОЛЯВ@ЙТ// ДА ВИ В@КСИНИР@y С ТОЯ SHIT! Тези ваксини съдържат нано частици, които ще станат оперативни с навлизането на 5G. Ако искате да станете марионетки на конци – ваксинирайте се, но това не е просто ваксина. Ако искате да запазите себе си, връзката с Духа си, и човешкият пламък, в никой случай не позволявайте да ви прецакат по този начин, съпротивлявайте се. Алгоритъма засича всичко, което е против патогена, и е възможно тази статия да бъде изтрита заради това, а дори и целият Блог.

6. Без ваксина, няма да можете да работите, нито да пазарувате, ще има забрани за присъствие на публични места. Това за западна Европа.

7. Ще се инсталират масово, устройства, и софтуери за лицево разпознаване, и ще има нови, правителствени апликации, които ще бъдете задължени да инсталирате в мобилните си устройства. Чрез тях ще ви контролират. В Испания, още по веме на първата вълна, се инсталираха по супермаркети, уж тестово, лично съм виждал, и съм публикувал снимки от веригата Меrcadona, устройствата за лицево разпознаване. Цялата тази система се тества в Хонг Конг от поне 15 години насам. В Хонг Конг няма ъгълче без видео наблюдения, казват му ”градът, където нищо не може да се загуби”, и наистина е така. Кукловодите, тъмният Кабал, и както и да ги наичате, тестват цялата тази система от над десетилетие насам. В момента целта им е да бъде въведена масово навсякъде, под предлога на ковид.

8. Децата няма да могат да ходят на нормално училище, ако не са ваксинирани.

9. В Германия, от няколко седмици насам отказват кредити на фирми, собственост на чужденци, което ако малко разбирате от икономика, трябва да ви говори, че нещо много голямо се случва. Отново информация от първа ръка, от компания с много голям капитал. Оператора на Банката казва директно: ”отказваме ви, защото немската държава забрани даването на кредити на чужденци, ако искате фирмата ви да бъде финансирана, трябва да сложите за директор немец”. Това говори само едно – и парите свършват, тоест близо е рестарта на икономиката. Моля някой от Читателите от Германия, да препотвърди, или опровергае информацията.

10. Във всички западно европейски държави ще започне да се случва нещо подобно с банковите услуги. Вървим към дигитална форма на дивизите, повярвайте ми, на прагът сме на смяна на световната икономическа парадигма, и от там на всичко останало.

11. Ще ви принудят така, да напуснете съответните държави, именно чрез икономическият метод, просто няма да може да работите без ваксина. По-добре е да имате ресурс, и да се приберете сега, от колкото да свършите ресурса, и да се приберете в последният момент, нещо за жалост много типично за нашенеца, което след като започне да се случва, ще създаде маса проблеми у нас.

12. Започнете да търсите от сега, контакти с лекари, които могат да ви пишат ваксинирани.

13. Говорете с други хора, близки, познати и приятели, които мислят като вас, и създайте общ план за действие, ако това наистина се наложи. Отбележете целият маршрут, от мястото където се намирате, до България, и съответно направете събирателни пунктове с групата си. Трябва да са минимум 3. Организирайте алтернативни форми на комуникация, има вариант с глобално бъгване на нета, до като това се случва, макар че според мен е малко вероятно, но го предвиждам.

14. Ако активирате кризистният план за прибиране – информирайте близки, роднини и приятели в България, някой трябва да знае къде сте. По време на пътя, не спирайте да ги информирате за това, къде се намирате, и какво се случва около вас.

15. От сега проверете документите си, дали изтичат, дали са в срок, дали всички имате валидни документи, и тн. Аз не го направих на време, а по време на първата вълна, Посолството се беше окопало до не знам си къде, и никой не вдигаше телефоните, чак след 3 седмици успях да намеря Консула…..

16. Създайте генерален план, как всичко това ще се случи, и го преговорете с близките си.

17. Не създавайте паника у децата, напротив, накарайте ги да мислят, че е игра, при повечето деца това работи много добре, активира приключенският дух у тях, и те се чувстват значими. Бъдете силни най-вече заради тях.

 

Най-опасното за прибиращите се Нашенци: 

Аз наистина ви моля, да направите всичко възможно, да се приберете в България на време, и да върнете от чужбина хората, които обичате, защото най-опасното в случаят е, не това, че скоро ще ви бъде невъзможно да работите на запад, и дори да пътувате от един град в друг, без ваксина, а факта, че милиони други балканджии, ше осъзнаят, така изведнъж ще се илюминират, че аджеба, трябва да си дойдат по родните държави!!! Разбирате ли, или не??? Ще има милионна бежанска вълна, ако това се случи до край! Само турците в Германия са над 7 милиона, а аз ги познавам добре, и тези хора ЩЕ започнат да се прибират към Турция, и родните си места. Отделно сърби, румънци, хървати, македонци и тн. Вие българите сте най-далеч от всички! Моля се всеки ден, макар че аз никога не се моля, но вече ше започна, вие, моите хора да не попаднете в тази бежанска вълна. Основните опасности са именно при пресичането на отделните държави. Транзитът вероятно ще бъде позволен, но пътниците ще са прекалено много, което може да ви доведе до там, че да висите седмици по границите. Осъзнавате ли, че няма да имате гориво да се приберете, и може да ви се наложи да ходите пеша до България???? Между друтото сънувах го, и ви гарантирам, че не съм само аз, и моля тези които също са сънували това, да напишат в коментар под статията, във фейсбук, какво точно са сънували. Над 10 пъти го сънувам, точно това, в периода на първата вълна, масово хората сънуваха точно този сценарий… Ако имате само капка доверие в мен, и моите лични опитности – послушайте ме. Виждал съм какво ще се случи. Опасността е именно там, да не ви се наложи да си идвате пеша с тази бежанска вълна, защото престъпността по време на този преход, ще бъде голяма, а вие не сте шибани барети, и нямате смелост да стреляте по хора, и да убивате за това да защитите някой! Не искам да ви се случи. ЕЛАТЕ СИ У ДОМА преди това.

При най-малки признаци на започване на задължителна ваксинация, хващайте си чукалата, и се прибирайте без да му мислите. 

В България си имаме нещо много полезно – корупцията, и шуро баджанащината! Да! В момента е полезно, защото в Мадрид нема шанс да дам 200 кинта на някой доктор, че да ме пише ваксиниран, у нас може! Винаги е можело, и пак ще може. И точно този нрав, и този манталитет, на това диво, хунско племе – ще спаси всички ни. Поне първоначално.

Моля имайте истински План Б. Купувайте имоти и земя, инвестирайте в земя, и в това да имате всичко нужно да опазите себе си, семейсвото си, и близките си хора. Най-голямото предимство в момента е, човек да има високо проходими автомобили, аз изхарчих 10 000 лева и си купих, оръжие, и място за План Б! В момента създавам моят План Б, може и да го споделя с вас. Има проект да бъде закупено цяло село в Родопите, и да бъде превърнато в еко селище, с капацитет да побере няколко стотин семейства.

Спирам до тук със споделянето, защото вече сте стреснати, а аз искам да ви накарам просто да бъдете Съзнателни. От моето ниво няма страх, просто съм нервен, че мога да ви предупредя, но повечето от вас няма да ме послушат.

Искрено вярвам, и знам, че в България, и на Балканите, нещата ще се развиват в пъти по-добре за населението. Помнете, че това е НАШАТА ЗЕМЯ. Аз лично не давам и една педя от нея. Помнете, че нашата земя може да ни храни, и да ни защитава. Помнете, че дойдат ли тези времена, и наистина се моля да нне се случва точно така, но дойдат ли – Съединението Прави Силата, и няма друга формула за успеха. Уважавайте, обичайте близките си хора, помагайте си, помагайте на който можете, с каквото можете. Не се делете. Само така ще сме достатъчно силни да го избутаме до там, че да видим светът след шибаната пандемия. Има едно друго усещане у мен, че избутаме ли го правилно до там, че да видим светът след това, той освен, че ще бъде с тотално нова парадигма, ще дойдат и наистина хубави времена.

Генерално смятам, че основната цел, е намаляване на населението, и тотана промяна на световната икономическа парадигма.

Ще преминем на електронна дивиза, и дори парите ще се окажат под контрол на същите, които контролират пандемията. Не-ваксинираните ще живеят трудно, говоря за западна Европа. Аз не вярвам в нито една религия, знаете го. Още по-малко си падам по врачки и пророчества, но последно време, започвам да се замислям дълбоко над думите на Петър Дънов, Слава Севрюкова, и Ванга, за това, че ”българите в емиграция, трябва да се завърнат до еди си колко време”. Търся информация за тези пророчества, до сега не съм се интересувал, и ако някой може да ми помогне да нализрам тази информация, моля да ми изпрати каквото може на мейла на блога, [email protected] Замислям се, защото сега ви казвам същото. Вярвайте, казвам ви го за да не се случи, и за да бъдете подготвени, макар че мисля, че изтървахме малко момента с не-случването. Maсата от хора, ще продължава да бъде подвластна на медийната пропаганда. Важното в случаят е, какво правим ние съзнателните хора. Нашата критична маса е крайно важна, за правилното случване на нещата.

Сега съвсем съзнателно се отърсете от тежката вибрация на написаното по-горе, и прочетете до край този материал.

Позитивното от цялата ситуация: 

 

Всичко това е шанс, мили мои Приятели. Шанс е, за много неща.

Шанс е да погледнем дълбоко в себе си, и да решим, какво искаме в нашата реалност, и обратно – ясно да осъзнаем какво не искаме, и това да ни накара да предприемем реални действия. От гледна точка на това, че много от нас сме родители, и се чувстваме отговорни за децата си. Ред е да помисим, да усетим, и да осъзнаем – какво искаме за децата си? Защото, както се казва в онази реклама, ние вземаме на заем този свят от децата си! Какво искаме да оставим за тях?

Шанс е да се научим да бъдем единни, нещо на което, или се научаваме, или тази нация, просто ще се самофинишира, и ще остане само земята, която някога се е казвала България. Орис на нашият Народ е, да разберем написаното под Герба на Републиката, то не напразно е там.

България е бедна държава, експанзията на нашата икономика, може да е много по-голяма, ако властта е у хора като нас, но уви, не е. За това държавата ни е бедна, и се лъже масово, че има капацитет да се справи с шибаната пандемия. Колкото и измислен да е вируса, става въпрос, не само според мен, за лабораторно създадено, техно-биологично оръжие. Пазете се от него. Бъдете като Нинджите в средновековна Япония, и видими, и невидими. Бъдете с властта, и бъдете против нея.

Ще ви дам няколко примера от Бойните Изкуства:

Една от основните им тактики, която е основен принцип на всички японски, бойни изкуства, е да се научите да вървите в посока на силата, когато тя се използва директно срещу вас. Основен прицнип на Айкидо, Джудо и Джу Джуцу, успееш ли да хванеш посоката на силата, можеш да я контролираш, и тогава и най-малкото движение по твоя воля, указва голям ефекет върху източника на силата. Разбирате ли? Ако в пъти по-силен човек ти посегне, и се опиташ да се противопоставиш директно, най-вероятно ударът му ще те разбие. Но успееш ли да хванеш траекторията на удара, да станеш част от посоката на удара, с най-малкото изкривяване на тази посока, можеш да повалиш лесно, в пъти по-голям, и по-силен противник.

Другата основна тактика, глобално казано, се състои в това, да подготви умът ви за една абсолютна, и неизбежна истина – нищо не е вечно, нищо не е невъзможно. На японски се казва ”Хенга”. Октроява се лесно, в една от най-красивите Кати в Карате До, а именно Катата Бассай Дай. Името и означава ”да проникнеш в крепостта”. А самият концепт на Хенга, иска да ви каже, че ”ако не стане по един начин, то по друг ще стане, ако не, по трети, и тн”. Няма невъзможни неща, ако срешу теб е блок, пробваш един пробиващ удар, ако не стане, друг, и така с целият набор на Карате, който никак не е малък.

С всичко това искам да ви кажа, че единствените бариери, към това нещото да се прекрати, и да се озовен в един по-добър свят, е отново менталната бариера. Повечето хора са програмирани да бъдат последователи на ”властта’. Властта е една илюзия мили Приятели. Илюзия, чрез която Народа си е зъздал повод да следва собствените си правила, но те могат да бъдат променяни.

Аз съм живял и доста трудно, винаги се сещах за ”Хенга”, във всеки един труден момент, и достигнах до там, че в момента ми е инстинкт, и много трудно се предавам, защото многократно в живота съм доказал сам на себе си, че ако не стане по един начин, то по друг винаги ще стане.

Така, че бъдете Бойци, не се отказвайте! Ако Аспарух се беше отказал, византийите щяха да пируват 🙂

С огромно уважение към всички вас:

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This