Вечното разцепване на България, лични размисли относно 3-ти март, и делението на българската нация

от | мар. 3, 2020 | Политически и други анализи | 4 коментари

Здравейте мили ми Читатели.

Днес е дата, наречена ”национален празник”, и за да не започвам с хокането още със самото начало на тази кратка статия, която няма нищо общо с езотериката, искам да започна с думите:

¡С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ!
А сега, ще ви направя един анализ, базиран на лични мнения, на този ненормален, патологичен, български стокхолмски синдром.
За ваша информация, този синдром се характеризира с това, примерно да попаднеш в плен, и след много време в плен, да започнеш да симпатизираш, и дори да защитаваш насилниците си. Това е брутална стратегия за пречупване на Съзнанието, която цели да убие индивидуалното у хората, и да ги направи роби. Организациите, личностите, и държавите, които ползват тези стратегии, не могат да бъдат наречени по друг начин освен: терористи. Защото те нямат друго име, освен терористи.
Искам и друго да поясня. Ще се опитам да ви накарам да разберете гледната ми точка, тя е лична, тук в този Блог, никога не намесвам нищо външно. Аз съм от хората, които имат капацитета да мислят сами за себе си, никога не ме е било страх да говоря истината в очите, и никоа не съм изитвал страх от промените, дори те да са свъзани с крайни лични загуби, и неща които биха накарали много хора да се примирят с лъжите, в които живеят. Все ”работи”, които аз съм изживявал, и продължавам да изживявам, заради начинът по който мисля. Не съм от тези, вярвам в това, че истините имат много лица, никога няма една точна, единствена истина. Противник съм обаче на вечното насаждане на само една истина, нещо което в България е масово, и не е свързано с друго освен с контрол над Съзнанието.
Дали напразно сме избрали да се родим българи? Мисля, че не. Няма случайности в Играта. България е едно поле за яка тренировка на волята, и вземането на лични, трудни решения. Това е мястото на безчинствата, на безочливите хора, на безморалното чалга мнозинство, което едно време, преди повече от хилядолетие, владееше половината познат свят, под това си име, и под още няколко други имена, които status quo-то е обаявило за табу. Искам да осъзнаете много ясно за какво говоря. Това е мястото, където можеш спокойно да седиш и да гледаш как умират близки и роднини, как децата ти са принудени да емигирират, как самата ти идентичност като човек може да бъде стъпката, защото е ”лъжа”….В България има много красота, но предимно в придодата и, която не забравяйте, че принадлежи на Планетата, не е наша собствена, лична и вечна, защото утре вас няма да ви има, а тя ще си бъде вечно там, до като я има тази Планета. Българската така наречена ”държава”, води геноцидна политика спрямо народа си от много десетилетия насам. Въобще, има ли българска държава, или е просто един политически, висящ субект, който ей така си фигурира в международните грегистри? Кой притежава държавата? Народа ли? Съмнява ме, а ако е истина, това е народ, който иска да се самоунишожи. Още от ”освобождението”, сиреч, от началото на руско-имперската окупация на нашата Родина. И както е казал Екзарх Антим на Дундуков: ”Вие добре ни освободихте от турците, ама от вас кой ще ни освободи?” – България няма собствена идентичност. Това материалче ще бъде един своеобразен анализ на mind control-а, който СССР, и имперска Русия преди това, са наложили над толкова много нации и народи в Европа и Азия. Това е истинската империя на злото.
Контрол над Съзнанието, и мантрата ”русия”: 
Пиша някои думи с малки букви, защото искам много ясно да си лични пренебрежението ми, към унищожението на българската нация.
В какво се изразява тази форма на контрол над Съзнанието?
Какво по дяволите е трети март? Български празник ли е?
85% от цялото общество никога няма да се замислят по тези въпроси, това е така by deafult, защото този огромен процент от хора, просто живеят автоматично. Те са бруталното, заспало мнозинство. Те са тези, които поддържат status quo-то, срещу което протестират, когато не им е удобно, без дори да съзнават, че те самите го създават и поддържат. Това е така, заради нещото наречено ”конформизъм”. Бруталният, стар, комунистически конформизъм, заседнал в съзнанието на българският народ, още от време оно. Но как според вас е заседнал там? Нека ви кажа: с народен съд, масови кланета, с унищожението на цялата българска интелигенция след преврата на 9ти септември, след забраните над българската история, след унищожаването на българската идентичност и налагането на съветска такава, и генерално: с бой, йебън, и дръпанье на уши. Демек, със страх. По същият начин е наложено християнството у нас, по същият начин се налага и Османската Империя, по същият начин се налага и болшевишкият вирус, по същият начин и така наречената ”българска демокрация”!!! С бой, с йебън, и с подфръганье! Демек – със страх. Ако не съм прав, те тука ме заплюйте… дреме ми на дедовио! Време е за доза студен реализъм:
Какво се случва на 3-ти март 1878 година?
Няма нужда от дълги, истоически пояснения, нито от прекално бла-бла-бла, нито от ровене по архивите. Чисто и просто, на 3ти март се подписва един мирен договор, между 2 ЧУЖДИ държави, на който не присъства НИТО ЕДИН български глас. Какъв български празник е това? Какво празнувате, свобода? Излизането на едни окупационни сили, и влизането на други? Празнувате руската окупация на България ли? Кой българин, кой Войвода или Революционер е оставен да каже какво мисли по тази тема? Или ние нямаме право на глас като българи и до днес? От датата 3-ти март 1878 година, започва ето това:
Една много интересна книга, един цялостен документ, за истинските намерения на Русия. Странно ли ви е, аджеба защо тази книжка никога не е преиздавана по времето на комунизма?? Защо не се говори нищо, през всичките тези десетилетия, за десетките вагони български архиви откраднати след ”освобождението”? Защо? Защо не се говори за 34 вагона злато, и скъпоценности, с които сме си платили за окупацията? Ами за масовите разстрели? Ами за унищоженито на цялата българска интелигенция? Тия неща къде са били по соц времената? Имаме ли цяостна историческа памет, или само частична, в услуга на узурпатора? Защото матрата ”русия” стои над всичко в оня престъпнически, терористичен режим, който толкоз много нашенци, все още славят, изпълнявайки майнд контрол командата ”самоунищожи се!”. Това са орди от камикадзета.
Донесли ни били ”свобода”…Как пък не. Какво е свободата? Свободата са основните човешки права, свободата е моженето да се мисли различно, свободата не е налагането на абсолютни истини. Влиза Русия в България и става точно обратното: абсолютен погром над всеки патриот, абсолютно унищожение на цялата българска интелигенция, под вечният предлог за ”фашизма”, 81 концетрационни лагера, работили активно до самият край на комунистическата диктатура, мачкане на всичко различно, 5 фалита на държавата, и вечна зависимост от Москва. Това ли е свободата? Това ли празнувате бе хора?
Днес, както и преди, българската нация продължава да бъде изкъуствено разцепвана. Продължават политичарите да насъскват народа, и хората, едни срещу други. Дори семействата…У нас все още се делим на русофили, русофоби като мен, и всички останали. По мое мнение, едно е да харесваш Русия, друго е да си русофил, трето съвсем различно е вече да си русороб, както са стотици хиляди нашенци. Аз харесвам руската музика, руските хеликоптери, стратегическите им бомбардировачи, луд фен съм на Пушкин, имам доста приятели руснаци, които уважават мнението ми, и са на ясно, че моето не е истинска омраза към Русия, защото Русия, това все пак е руският народ, а руският народ не е изцяло свързан с руската олигархия, която управлява федерацията им от толкова много време насам. Дори по някога харесвам Путин! 🙂 Не мога да повярвам, че го казвам публично, но има някои негови политики, котио са достойни за похвала и уважение. Но аз съм българин, ок, и испанец, но съм роден българин, познавам и останалата част на руската история, и огромен дял от нея, е свързан с унищожението на всичко българско, започвайки от Волжка България насам – Руската империя, никога не ни е била приятел.
Русофилите са малко по-хард версия на това моето харесване на някои аспекти о руската реалност. А русоробите са всички онези, които на 24 май, си свалят гащите, намазват се с вазелин, и отиват да се кланят пред руското посолство. Русоробите са тези, които биха подарили Родината на Путин, за да я довърши. Русоробите са тези фалшиви патриоти, които насаждат омраза вътре в собствената си нация, против собствените си сънародници от турски произход, ромите, и т.н  Русоробите, биха подарили и майките си на Русия. Те са опасни за националната сигурност.
Сещам се за една случка, и с това ще ви опиша личната си перспектива за отношението на руснака, спрямо нашенеца…. Случката се случва в град Бургас, моят роден град. На времето баща ми беше голяма клечка, съдружник му беше един бивш министър на индустрията на СССР. Руснаци му съсипаха живота, руснаци стреляха по дядо ми, руснаци пратиха факс у нас, че ако баща ми не престане да ги търси, нас ще ни убият, руснаци ни изгониха от Родината, и ни принудиха да емигираме. Братушки? Айде бе! Както и да е, ама баща ми е върл путинист, и русофил, е да видите какво е mind control в истинският смисъл на думата. В един прекрасен ден от една моя ваканция, в центърът на моят град Бургас, мой, защото си е мой, аз съм от там, а това е България, ме среща един познат човек. Руснак, който от 20 години живее там. Въпросният руснак ме поздравява на руски, и продължава да ми говори на руски, а той живее в Бургас от 20 години поне, след което аз си цепя по нашенски, почти на ”ко стаа лек!”. След което той се смущава и ми казва: ”А тьи почему не говориш по руский!?”…. Викам айдееееее бих го…. Ама няма, на над 70 години е човека, от уважение към неговите години ще му кажа, както и направих: ”Вова, а ти що не говориш на български бе градско, от 20 години живееш в Бургас?”, а Вова се смути и отговори: ”Мьи освободили Болгарии, она наша!”. Викам си ”Вова, а това е гякудзуки, от Карате Киокушин!”…… Не, просто се обърнах, и си заминах със съответните изводи.
Ето това е отношението на руснака към българина. И до днес, ние за тях сме някаква ”задунайска губерния”. Така е и в гражданското общество, така и в бизнеса, така е и в политиката. Тезата с ”ние ви освободихме!”, беше наложена при сключването на някои от големите енергийки сделки у нас, и това го знам от личен приятел, участвал в тях, като международен експерт на Тошиба – Япония. Така, че на мен няма какво да ми говорите, че ”те са ни освободили”. Не, те са ни окупирали, окупирали са съзнанията на българите.
А какво е българската нация? 
 
Какво е казал Левски за българската Република?
Време е за излизане от миналото. Веднага. Нарочното, и постоянно държене на главите потопени в миналото, е част от mind control-ът за който ви говоря. Не може да си живее в миналото, то може да служи само за поука, и за пример. Миналото си е минало, живеете ли постоянно там – никога няма да може да отработите настоящето, и няма да имате бъдеще. Поне то няма да е ваше, не по ваш избор, защото сте си игубили настоящето.

А! Забравих бе! Искам патрЕотЕто да ми кажат сега, щото може би аз съм адски тъп, и не разбирам:

Кога Турция нападна България? Коги!? След освобождаването на Турция от османско владичество, и встъпването на власт на абсолютният великан на 20-ти век, Мустафа Кемал Ататюрк, кога Турция нападна България? Защо винаги на нас, на родителите ни, на бабите и на дядовците ни, се е набивало в мозъците другата руска мантра ”турците, турците, турците, робство, робство, робство!”. Абе джанъм, четете Достоевски бе! Той е описал бе! ”Пищни къщи и градини, ниви, земя, 10 деца в семейство, от какво ги освобождаваме!?” + кривите погледи на нашенците, когато идват казаците в България. И знаете ли защо? Защото погромите над българското население стават факт, когато черкезките войски слизат от Кавказ да потушават последните арабски възтания, преди падането на Империята, няколко десетилетия по-късно, а казаците имат същите униформи!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Кажете ми, аджеба патрЕотЕ, кога в България турците вдигнаха възтания за автономии, извън калабалъка на другите агенти на КГБ в лицето на ДПС, и т.н, и медиите за масова дезинформация, кога аджеба турците в България вдигнаха възтание??? Вие не знаете обаче, че зад онова гнасно престъпление, геноцид над собствения си народ, висне окото на Москва, над възродителният процес. Процес, който паралелно с това се случва във всички тюркски републики на СССР. Що мислите, че Султан АкбекОВ, е ОВ??? Заради генералният геноциден процес за заличаване на тюркско-мюсюлманското съзнание в целият СССР и сателитните му републики, включително и България. Защото Москва знае, че у нас има много турци, миролюбиви турци, които са пълноправни граждани на България, а за тях това е повод да делят нацията на градивни единици. Разделяй и валдей товариЧш!

Айде патрЕотЕто да ми кажат ся: кога по времена възродителният процес се вяха други знамена, освен българското, с други надписи по табелите освен ”върнете ни имената”? Кога бе? Айде да ви видя.

Е не е ли това изкуствено насаждане на страх от миналото? Нещо абсолютно абсурдно!!! Единствената цел на тоя целият цирк, е контролът над Съзнанието. За да може тоя народ никога да не вдигне глава, и винаги да бъде лесен за каквото си поискат външните сили. Е до кога?

Разделяй и владей!

Българската нация не е еднородна, което е прекрасно. За това имаме силна генетика между другото, не сме кекави, нито сме грозни, нито сме изкривени, за разлика от други нации, които имат генетични проблеми. В етногенезиза на българина участват над 53 различни племена и народи. И ден днешен е така, българската нация се състои от българи (включително и помаците), турци (между които: черкези, кримски и казански татари, които са истинските наследници на пра българите, къзълбаши, и т.н) цигани, гърци, арменци, някой друг евреин, и още други различни етнически групи. Ние сме една амалгама хора. Осъзнайте го най-после, и спрете да бъдете вечните жертви, и да се чувствате винаги потъпкани. Българският етнос е мажоритарен, държавата носи името България, не знам от какво ви е страх. Но това е политика, основно на СССР – вечното противопоставяне на елементите на българската нация. По времето на Балкнаксите Войни, Русия винаги е на страната на Сърбия и Гърция, нас никога не ни защитава, но няма значение, защото където сме ги хванали – там сме ги потрошили от бой. Ако не ми вярвате, питайте казашките орди за настъпите на Българската славна Кавалерия 🙂 🙂 🙂 Те много добре знаят. И те знаят, и гърците знаят, и войската на Османската Империя знае, и англичаните знаят, и французите знаят, и историческата им памет си попикава килотите, когато се сети за Генерал Вазов, за Генерал Колев, за Генерал Лейтенант Христо Луков, и за много други български велики Герои, чиито потомци комунистите съзнателно унищожават, ликвидират, или изпращат по концентрационните лагери на смъртта.
Това днес е 21 век, не 14-ти. Българина днес, може да се казва Осман, може Иван, може Давид…Всичко може. Ние сме една красива нация, многоцеветна! Аз искрено вярвам в това, че само заедно сме силни, и враговете го осъзнават, за това поддържат изкуствената политика на омраза между етносите у нас.
Ето защо трябва да се научим на единство. Под Герба на Репубика България какво пише? СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Нали така? Или не? Защо го потъпквате отново? Защо ви е страх от промените, и от обединението на народа? Този страх е присъщ за така нареченият ни ”елит”, защото именно те изпитват този страх, да не би Осман и Иван да се обединят под една кауза в името на Родината…Напикават се нощем от тая мисъл!

Не знам как може 3ти март да бъде национален празник на България, ако всички сме съзнателни, че българските граждани са от различни етнически групи. Един национален празник, трябва да обединява нацията, а не да я дели.

Как може едната част на народа да бъде отхвърлена за сметка на другата, и това да е национален празник? Как може и до днес да се празнува ден, в който нито един българин не е взел участие, ден на подписване на договор, с временен характер между 2 чужди държави, които се бият за стратегическо преимущество? Как по дяволите може да е това възможно? Аз отказвам да празнувам 3-ти март, за мен като българин, и като гражданин на България, е срам и позор, да се отричат другите части на нацията, и после да очакваме от тях, да бъдат равни с нас, и да има просперитет и напредък в България.

Избийте си рАссия от главите.
Да живее България! Да живее свободата! Да дочакаме да я видим цялата, истинската свобода! Да живее красивият ни, многоцветен народ! Но не чакайе, дела трябват, а не думи!
Поздрави на всички.
Nahuatl и Ak Bulgar
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This