Извънземни перспективи 6 – Златото и Слънцето, Тиамат, и някои други неща

от | юни 20, 2019 | Извънземни Перспективи | 6 коментари

Здравейте Приятели! 🙂 🙂 🙂 Това не е очакваната от вас 6-та част на серията! Тази ми се налага да я пиша на бързо, защото е изключително интересна. Оригиналната 6-та, ще стане вече 7-ма, и ще бъде публикувана най-вероятно в краят на седмицата, или началото на следващата, защото искам да бъде много по-дълга от останалите, и да имате какво да четете, понеже МАСА народ ми пише постоянно ”аре бе баце, какво става!!!???”. Знам, че на много от вас тази информация им резонира супер силно, и усещате много зад думите. При мен всичко е въпрос на време, казвал съм ви много пъти, че блога не ми е основното занимание, и че махам свободно време, за да пиша този блог 🙂 Така, че имайте търпение folks! 🙂

По принцип нямам време за редакции, а тази статия я пускам съвсем ”без”, така че сори уан мор тайм за правописните грешки и т.н но е 2 през ноща, а трябва и да се спи 🙂 Приятно четене!

Ето линк, към статиите назад.

Започваме.

Това е едно разглеждане на лични разговори със Swaruu и Anneka, а тематиката е основно златото, и къде отива то, но искам да четете много добре информацията за Слънцето. Искам тези от вас, които имат собствена апаратура да го наблюдават в други ден, 21 юни 2019 година. Ако не можете така, използвайте уеб сайтове на обсерватории, или следете за пикантна информация, свързана със Слънцето седмица-две след това. Ще ви кажа какво ще може да се наблюдава в други ден. Слънцето съвсем не е една ”термо ядрена топка” както земната наука ви лъже. Не ми ли вярвате? Ок… Айде да го кажем така: кой от вас познава теорията за вакуума? Чиста земна ”наука” 🙂 Добре, сигурно повечето, свалете си ръцете. Теорията гласи така: ”понеже вакуума си е празно пространсво, бла бла бла bullshit”, ако задълбаем още повече ”космоса е с още по-високо качество на вакуума, еквивалентно на само няколко атома водород на кубичен метър средно”, а ако вече наистина се заровим в лайната, ше ни кажат, че ”през вакуума, понеже е шибан вакуум, не може да има трансмисия на топлина”… Забелязвате ли, къде е лъжата на земната наука? Нали космоса е вакуумно пространство? Как така, през него преминава топлина, произлизаща от Слънцето и достига до нас? Нали е невъзможно да го е*а! Чаткате ли сега верно къде е уловката? Лъжат като телесно мръсни хора, от индо-пакистански произход, сиреч като дръти мангале.

Слънцето, а аз имам тамошни опитности, е специален вид енергиен портал, освен всичко останало, което е. Този портал ”излъчва” във всички спектри, и всички възможни измерения, ние от тук, с тези си лимитирани сетива, на това си лимитирано тяло, виждаме Слънцето по точно определен начин, но то не е само такова 🙂 Звездите излъчват толкова много видове енергия, радияции, че нашата земна наука, не познава и 0,2% от тях, а всичко което те не познават, понеже не искат да си признаят, че си нямат на идея за какво иде реч, се мята директно в графата ”слънчев вятър”… И до там. Но вътре в този ”слънчев вятър” има стотици видове различни частици, радиации, и енергии, които на Земята още не са познати, много от тях ги засичаме, но все пак – обяснение йок. Та как тогава на Земята е топличко? По една проста причина, сетете се, че Планетите са живи мега-организми…Самата Земя, буквално ”превежда” слънчевата радияция, и слънчевите енергии като ”топлина”, за това тук е топло. Както хората превеждат една дума в даден тип емоция, било то в негативна, или в позитивна. Баба ви измаа с точилката – тоя тип ”излъчване” към вас, вие си го превеждате като ”ох тва боли!”, и започва да ви боли гъза от резкият, и отсечен удар с дряновицата на бабичката. Марчето от съседният вход ви изгледа, и хоп! Съзнанието ви, и особено ако сте от северозапада, превежда този иначе толкоз интелигентен поглед, в ‘‘малии таа къ ше ги клата като рецедивист решетка!!!”, разбирате ли? Давам ви отново прости, селско стопански примери от народа, че така съм установил, че е най-разбираемо за нашенеца. По същият начин Планетата Земя ”превежда” слънчевите радиационни облъчвания, примерно в ”топлина”.  Щото според науката, ”през вакуум не може да преминава топлина”, понеже е шибан вакуум! Да бе да, хуу, ше му кажа, като го видя!

🙂

Гледайте Слънцето в други ден, 21 юни 2019 година, защото и този път, през този портал ще преминат огромни космически кораби, които си заслужава да бъдат гледани в реално време, защото някои от тях са с размерите на Стаурн, и по-големи. И моля ви, направете си труда, изровете сайтове на обсерватории, използвайте гугъл, защото аз просто няма да ви кажа къде да го гледате, защото маса народ са свикнали с това, всичко да им се сервира готово за папане, и никой да не си прави труда. Няма да стане. Който има истински интерес, ще намери начин. Занм, че съм гаден, познавам се, и много се обичам. Айде продължаваме……базикам са бе! Само един ше ви кажа, ето го, на космическата сонда SOHO, имат online стрийминг:

 

За златото и Слънцето:

Тук ще бъде хубаво, ако сте чели един мой много стар материал, който преди около 3 години, може и 4 да са, беше качен първо на сайта на Издателство Паралелна Реалност, и след това го пуснах тук в блога. Материалът се казва ”Златото и Новият Световен Ред”. След това публикувах материалът ”Валутна война – пазарна война – световна война” в 2 части. Ето първата, ето и втората, и после Читател ми изпрати авторска статия отново за златото. Всичко това има връзка и трябва да го прочетете, преди да продължите надолу, или поне е препоръчително, защото съм говорил неща преди години, които сега извънземният Екипаж на Swaruu и Asket, потвърждава дословно! Аз не спирам да намирам такива съвпадения, а до преди няколко месеца нищо не знаех за тях, нито ги познавах. Ето още една причина да продължа да правя за вас ”Извънземни Перспективи”, защото информацията е истинска.

Та в тези разговори с Тайгетианците, стана въпрос и за златото, те сами подхванаха темата, и мисля че причината беше една друга тема, свързана с фантастичните филми, и това което се показва по тях като реалност. Anneka, която е част от екипажа на Swaruu каза така:

На първо място, технологиите които се показват във филма Star Trek са много стари, в сръвнение с това, което е актуално в момента при нас. Технологичният напредък тук, е няколко десетки хиляди години напред от това, което показват по филмите там. Има технологични елементи, като екраните на пример, които оцеляват вече милиони години, и са живи динозаври 🙂 Показват ви някой такива неща през научната фантастика на големите кино компании, но не ви дават правилните обяснения за това, как работят тези технологии. Пример е телепортацията. В Star Trek имат от онези устройства, които дематериализират всякакви неща, също и хора, и въобще всичко, и после ги материализират някъде на друго място, самият компютър отново събира и структурира молекулите, и те се появяават ”еди си къде”. Това си е чист материализъм. 

Ние имаме технология, която създава, отваря и затваря изкуствени портали, и служи точно за тези цели, но с огромната разлика, че не се дематериализира нищо, и по тази причина, нашите апарати са много по-сигурни.

Това ви го споделям, за да задоволя чистото любопитство, на някои много любопитни Читатели, мои приятели разбира се, които са ме питали по тези теми 🙂 Тези от вас, които следят, или са следили тематиките за Тайните Космически Програми, SSP на английски (secret space programs), със сигурност ще са чували, че проблемът с тази технология при тях, при тези трелетранспортации, или телепортации по нашенски, е че им е било много трудно да ”съберат всичко заедно” 🙂 При Проектът Монтоук се получава подобен ефект, след телепортирането на онзи известният кораб, при връщането обратно, много моряци са полудели, други са заклещени в корпуса и т.н Кофти случка е било, и не е била само една такава случка…

{Бележка Nahuatl: Често ме питате за книги, и аз ви казвам, че не чета езотерика, което наистина е вярно, просто не ме вълнува такава литература, чел съм до някъде трилогията на Монро, част от Matrix5 Gold, оригинала на английски, която ми подари един приятел, и до там с езотериката, чета готварски книги 🙂 Кефи ме да готвя, и който ме познава знае много добре за какво говоря 🙂 Всичката тази информацията, която ви генерирам с този блог, е абсолютно моментен продукт на моето Съзнание, и нямам нужда да чета езотерика, че да мога да пиша този блог. Но! Има едно голямо ”но” винаги! Най-добрите книги по тази тема на българският пазар по принцип, то и без това други такива подобни просто няма у нас, са тези на Паралелна Реалност. Чиста изследователска дейност, съпоставима с опита на Авторът, с личните му търсения през годините, и с това, което го кефи да прави. Уникална литература, много разследващи журналисти, могато само да се учат от Екипът на Издателството. Ако не сте ги чели, купете си ги и ги прочетете, защото информацията, която моят добър приятел Н. и Екипът му събираха в продължение на години, и я издаваха под формата на книги, е просто уникална, и няма друг такъв материал на българският пазар до този момент. Просто са без еквивалент, и съвсем скоро ще пусна материал специално по тази тема.}

При тези опити на американското правителство са се получавали много грозни ефекти…Цялоста на тяло-ментал, и да го кажем така ”дух”, е било почти невъзможно да се постигне с тяхната технология, макар и от извънземен произход. След много неуспешни опитни са стигнали до време-пространсвените портали, и нещата са тръгнали по друг начин, защото дематериализацията има такива ефекти…не винаги всичко е ”заедно”, като пристигне от другата страна. Такава технология се използва и от SSP програмите, които са няколко на брой, и в никой случай не мислете, че са приятелски по между си, или нещо подобно…Няма такива филми, интереса клати феса, от както свят светува. На mass медията и е трудно с изнасянето на всичката актуална информация, по една причина, защото би влезнала в когнидивен дизонанс с хората, понеже трябва да обясни нещата по такъв начин, че колкото се може повече хора да разберат. За това търкат още стари концепти за технологията, макар и във фанстастичното кино, и макар че хората са на ниво ”УУУУАУУУУУУ” дори с тия неща. Показването на една време-пространствена технология за придвижване, било то червееви дупки, портали или телепортиране, реално е разбирамо за всички, но то не означава, че са точно такива технологиите, и че работят точно по този начин 🙂 Чаткате ли? Mass медията го кара от най-старо, към по-старо, за да е разбираемо, иначе ше им се наложи да влезнат в мета физични концепции, които са повече от не-ясни за масовият човек, който е техният най-добър клиент.

Побъбрихме си с Anneka и Swaruu за тия неща, и после се появи темата със златото, и това, къде подяволите отива пустото злато, след като бъде събрано в количество? Появиха се много въпроси на веднъж, защото говорихме, че луните на Планетата Уран, са своеобразни, огромни мини за минерали, и други вещества, на които няколко разлици Цивилизации развиват много усилена минна дейност. Въпросът беше към Swaruu, точно този:

Верно ли е, че тази група извънземни, наречени Anunnaki, са се занимавали с масивен златодобив тук на Земята?

Swaruu казва така:

Истина е, и този процес продължава до днес. Изнасят златото посредством портали, повечето изкуствени, намират се под повърхността, на ралични места на Планетата. Златото е много нужно, и е в дефицит също така при нас, в 5Д. 

Отново да разчупим някоя друга догма…Има хора, които все още си мислят, че 5Д е някаква едва ли не ”чисто духовна и енергийна реалност”, където всичко са ”розови балончета, мир, любов и хард секс с жени с 3 цици”. Съвсем не е така Приятели 🙂 5Д е биологично пространство, нашето изкуствено 3Д се съдържа вътре в 5Д, както ние имаме ”предимства” пред съществата от 2Д, като повечето животни на тази Планета, което не значи, че ние сме като животни за тях. Като животни, храна, и т.н сме за негативните фракции, като Рептилите, някои Инсектоиди и Майтре – високите Сиви. Както разбира се, и за много други негативни фракции. 5Д е и състояние на Съзнанието, и за нас е като нов-стар вид възприятие, но това не означава, че те са ”топки светлина”, в никой случай. Тайгетянците, и всички останали там горе, са същества, които можеш да пипнеш, биологични са абсолютно като нас, и специално те – изглеждат точно като нас, с някои минимални и незабележими разлики. Както беше казала Asket – ”разтоянието между 3Д и 5Д са просто няколко честотни вибрации, просто фреквенции”. И точно говорейки по тази тема, и пак според Asket, ”в 5Д всички живеят в биологични тела, и както е разбираемо, за да се експерименират ХХ неща, са нужни ХХ материали”, в този конкретен случай – златото.

Swaruu коментира, че Форт Нокс, както съм ви писал и аз преди години – е абсолютно празен:

За това елитът купува злато. Това е процес, чрез който правят така, че самото население да започне да акумулира колкото се може повече злато, като след това биват насърчавани да го съхраняват по банките, и други центрове за cash-convert, и различни резерви. След това самите държавни институции го канализират към ”сигурни места”, като най-често казват, че златото се съхранява под земята. Истината е, че това злато заминава извън Планетата, чрез портална технология за телетранспортация. Не е само Форт Нокс, всички такива места за масивно съхранение на злато са буквално празни. 

Нека дам един пример с България…с тази иначе толкова добре устроена държава, чиито премиер, 3 пъти е гален по главата, от ТРИ папи! А в Унгария има присъда за кражба на коли. Парадокс 🙂 Ама айде, ше дам пример с България.

Някой от вас знае ли, аджеба, къде са истинските златни резерви на България? След така нареченото ”освобождение”, нашите дядовци плащат 32 вагона злато на Уруската империя. Това са мангизи, които покриват 5 пъти провалените военни операции на руските, имперски сили, и правят милионери няколкостотин руски офицера, на фона на пълният разгром над българското селско стопанство за издръжката на тези войски, па после искат и да ги славим! Ай сектир бе аркадаш, хичбириниз лайък деил бе! После идва ред на още едно ограбване, това което извършва червената, кървава армия, след нечуваният погром над цялата българска интелигенция, и избиването на потомците на всички живи национални герои, като генерал Колев, генерал Луков, и всички други истински герои на България, къде мислите отиват – ми много ясно, че в хазната! 🙂 След това поредно измъндръсванье, и то душманско, вече не се знае колко злато, и дали България въобще притежава такова!? Колко пъти властите са информирали народа за това, колко имаме, и къде се намира то, макар и на тайно място, поне да кажат, ”ей, имаме еди си колко злато, намира се в еди си кой резерв”? Що не са го правили никога? Ако ги питаме тях, със сигурност ше кажат ”тебе какво те интересува?”. Как, какво ме интересува бе ало? Аз съм български гражданин, и искам да знам, моята държава с колко реална валута разполага! WTF! Най-много да ям бой, ако са 5ма или 6ма 🙂  Хехехехе и така… Никой няма истинска информация, и това показва, че България е една фиктивна република, тя реално не съществува…Щото ако съществуваше, и ако тия власти искаха да има там един интелигентен, образован народ, с истински потенциал, щяха да правят така, че самите хора да знаят, с какви ресурси разполага държавата им. Утре ше стане нещо? С домати ли ше плащме наем на самолети и танкове? Шото ние си нямаме! Не забравяйте 🙂 Голямата, велика авиация, от 8 самолета, на бат боко, която е толкоз мощна, че нем оже да вземе завоя вътре в България, ами понеже и трябва територия да завият самолетите, ще пази и Македония – няма да може и да излезе от летището, при конфликт с някои комшии, като Гърция примерно, а за Турция въобще да не говорим. Втора Одринска Дивизия, ше видгне само дроновете, и България е превзета за около 10 часа време. Живеете в държава, която няма суверенитет, седите, и си търпите камшиците, без да задавате излишни въпроси, понеже ви е страх някой да не ви бие…

Къде мамка му е златото!? Ако въобще в БНБ има такова? Ок – Щатите, Форт Нокс, където се съхраняват златните резерви на около 90 държави, включително Германия и Венецуела, които си го поискаха, и получиха среден пърст, защото там злато няма.

Има екскурзии до контроверзният Форт, до тази стая от инсталациите, която виждате на снимката горе, обаче щом стъпите на територия на резерва, вас ви водят в едно единствено помещение, в което в първите 20 палети, верно има златни кюлчета, ама другото злато къде е? Това ли е проклетото злато на 90 нации? Супе откачена тема е тази със златото, и има толкоз много аспекти, че би било трудно да се опишат всички поред… Златото си заминава от тая Планета… Да се върнем към Swaruu, следващият въпрос беше:

Има ли някаква връзка златото в 5Д, с удължаването на физическият живот, така както сме чували тук? И тя отговори по следният начин:

 

Моноатомно злато, да. Има свойството да регенерира повредени ДНК молекули, но това е истина само на половина. Това, за което реално им трябва вашето злато, и като изключим плановете им за контрол над населенито, чрез икономиката, е заради неговите електро, и микро-електрически свойства. Знаете, че е супер проводник, при специално третиране, обикновенното злато, кето сте виждали вие, и знаете, че е свръх проводник, става мега проводник. И при нас е незаменимо, за производството на технологии, и го ползват всички, за това винаги е в дефицит и тук. Почи всички междузвездни Цивлизации, го търсят постоянно. Златото е нещо незаменимо в производството на всякакви битови арефакти, инструменти, компютри, така както вие ги разбирате…Една от основните му апликации обаче, е за изграждането на цялата ”нервна система” на кораби като нашите. Този метал е също толкова нужен за цял ред други технологии, включително и за хардуерните системи на нашият ИИ, но аз ви давам пример само с този кораб – нервната му система е от чисто злато. Списъкът с апликации на златото е много дълъг, и аз споменавам само тези от части, в които са нужни големи количества от него. Говоря ви с ваши термини, и по някога се затруднявам, защото търся еквивалент на някои думи, които не бихте разбрали правилно, защото нямат аналог на Земята, за това е нужно да ползвам думи, близки по символика…

Та осавме без злато! 🙂 Говорейки за валутите, ”златният фактор” който дава реална стойност на една валута, май-май изчезва някъде по космоса, а? А защо ли, когато авалираме валутите в злато, и те станат ”истински”, изведнъж изкача виртуалната икономика, която цели, въобще да изчезне кеша, демек – златният фактор да престане да бъде фактор? Ами защото няма злато…..На много високо ниво, глобалистите много добре знаят за какво иде реч. Африка и Азия, особено средна Азия, нарочно се държат не-развити, и с много слаби икономики, за да има корупция, и хората да са бедни, и необразовани, сещате ли се защо? Защото имат огромни залежи на злато и диаманти…А с това нелегално злато, защото от там се изнасят тонове нелегално злато + диаманти, копани на ръка с пъчки, от малолетни деца, които нямат какво да ядат, заминава по канален ред за финансирането на секретните космически програми, които действат още от 30-тте години на миналият век. Това не е нещо ново, съвсем не.

Да се върнем сега на астро-кралят, Слънцето:

Тук на запад, всичките изкукуригали езотерици са полудяли по едно събитие, което чакат да се случи на 20 юли 2019 година. Сега много нашумя в испано-португалският свят Чико Шавиер, бразилският ”пророк” филантроп. Чукнете го в гугъл, и ще разберете кой е, Chico Xavier.

Знаете моето отношение към всички видове ”пророци” и ”предсказатели”, и баячки, но искам да ви кажа с това, че тая форма на контрол над Съзнанието е супер актуална, и се използва масово, на много места, което не може да елиминира фактът, че самият Шавиер е бил абсолютно уникален човек, помогнал на стотици хиляди хора, защото е дарявал 90% от печалбите си от тези над 300 книги, които е написал. Страхът, и непознанието на хората е идеален инструмент за сваляне на гащи. Та полудели са по това пророчество на бразилеца, че на 20 юли, 2019 година, ще се осъществи първият контакт с извънземен разум….А понеже има много любопитковци, и много хора се захласват супер много по тези тематики, водени за носовете от чист страх и непознание, елитът използва тезии данни за да крие други събития, които верно са важни:

Swaruu относно 20 юли 2019, и от тук нататък разговорът си стана, като всеки път, въпроси и отговори: 

Няма да се случи абсолютно нищо на тази дата, 20 юли, 2019 година, но тези от вас, които изпитват интерес – гледайте Слънцето на 21 юни, 2019 година, денят на лятното слънцестоене. Ще се отвори портал, както винаги, вътре в самата звезда, и ще може да видите огромни кораби, които влизат или излизат от слънчевата система. Обаче нормалният човк е зависим от медиите, за да разбере за това събитие, и ако правителствата не склонят да ви кажат какво знаят…ще бъде трудно да се разбере масово. От там минават кораби с планетарни размери, дори много по-големи от най-големите планети близо до вас. Но опитайте се, всеки както може, дори използвайки онлайн обсерватории, като тази на космическата сонда SOHO, да наблюдавате Слънцето, точно в този ден, ако и те не се опитат да засенчат събитието. Предният път от НАСА се погрижиха добре да скрият всички снимки, но не успяха на време… 

Говори P: 

И защо точно този ден?

Говори Swaruu: 

Защото е програмиран в звездните карти, от хиляди ваши години насам…

Говори P: 

А през този същият ден, ще видим ли нещо около, или на Луната?

Говори Swaruu: 

През целият този ден, ще има много ”трафик”. Генерално целият този ден, целите 24 часа. Ние не калкулираме времето като вас. Нито една звездна, интергалактическа Раса не го прави. За да калкулираме ”време”, ние се базираме на събития, или явления.

Говори P:

А как така, защо е програмиран точно този ден във вашите карти, и то от преди хиляди години?

Говори Swaruu: 

Защото лятното слънцестоене, е може би най-лесно разпознавамото космическо събитие, и се вижда добре от абсолютно всички Раси, които идват или излизат от вашата слънчева система, както ти казах, за нас просто е нещо видимо, като фаровете за вас. Използваме събития като това, говорейки конкретно за Земята, за другите Планети от системата може да е малко по-различно, но е много подобно. А относно пророчеството, няма да се случи абсолютно нищо, но със сигурност някой ще качи нормално НЛО, от тези, които се виждат често, в социалните мрежи или там където, много хора могат да го видят, и някой друг ще стане и ще каже – Чико Шавиер беше прав, ето НЛО точно на този ден! Елитът отново ще знае как да използва такива новини, за още контрол над тези, които вярват.

Говори P: 

Swaruu, поговори ни още малко, така генерално за слъчневите събития. Мерси.

Говори Swauu: 

Случват се през цялото време, 2 или 3 пъти в месеца. Някои от тези бури, не са слънчеви, не произлизат от звездата, а от централната част на Галактиката, от самият неин център. Наричаме ги позитронни бури. В контра на общото вярване за откритият космос – да, в космоса има климат. Много хора там при вас са притеснени, защото си мислят, че ”едно голямо слънчево изригване ще дойде, и едва ли не ще провокира масово възнесение, и всички ще умрат изпепелени…”, още една форма на контрол, чрез страх. Реално, едно такова изригване, когато Слънцето действа като репликатор на мощните позитронни вълни от центъра на Галактиката, защото една от функциите му е да бъде репликатор и да ”усилва сигнала”, наистина може да изпепели 3Д Матрицата, и да провокира форсирано това, изведнъж да се окажете в 5Д среда, но то не означава, че всички ще умрете изпепелени. Няма нужда да се напуска 3Д тялото, за да минете в 5Д. Няма да бъдете сварени 🙂 Слънцето въобще не функционира по начинът, по който земната наука счита, че го прави. Не е ”термо ядрена топка”, а нещо много, много по-сложно. От една стриктна 3Д точка, се вижда, и се разбира, като ”термо ядрена, водородна топка, в постоянен ядрен синтез”, но ако към това прибавиш останалите плътности, и планове на реалността, ще откриеш, че слънцата, звезида са портали, обратното на това което са ”черните дупки”, слънцата са ”бели дупки”. Това слънце не е жълто, а бяло.

{Бележка Nahuatl: А! 🙂 Аз съм роден през 1984 година, моите набори, всички рисувахме Слънцето в жълто като малки, защото и самото то си беше почи такова…беше много по-жълто от сега. В момента е бяло, забелязвате ли? Процеси, необратими процеси….}

Изригванията по никакъв начин не афектират биологичната среда. Могат да сринат телекомуникациите, но не вредят на биологичното, включително и на вашите тела. Слънцето не е горещо 🙂 Звучи странно нали? Никога ли не сте се замисляли, че ако космосът е почти перфектен ваккум, не би било възможно това, през него да минава директна топлина? Това е в тотално противоречие с първият закон на термодинамиката при вас, закон който в останалта си част е правилно формулиран. Това, което ”удря” Земята, е една своеобразна ”радиационна супа” в безчет фреквенции (вибрации). Самата Планета, използвайки собствените си елементи, ”превежда” тази радияция в топлина. Матрицата е константна лъжа. Правят го за да контролират наелението. NASA – единствената им истинска цел, е да поддържат тази манипулация, за да може да ви контролират по този начин. Ако забележите, техните мисии никога не стигат до нищо.  Слънцата са главно ”изходи” от порталите. Повечето междузвездни раси, използват червеевите дупки, за да съкращават разтоянията, и излизат главно през звездите в дадена слънчева система. Нашите кораби имат капацитета сами да създават такива дупки + технология, която не зависи от звездите като изходни точки, ние може да сме навсякъде без реално корабите да се движат. Реално големите ни кораби са стационарни, придвижват се посредством такава технология ”сгъвайки” време пространството, за това и теорията на Айнщайн не е правилна. Трябва да ви напомня, че Съзнанието е абсолютно фундаментално във всичко това. Няма материя, има само потенциална енергия, или енергията на даден потенциал, която е концентрирана до такава степен, че да бъде нещо осезаемо, когато получи достатъчно внимание от страна на дадено Съзнание. Надявам се разбирате това, което искам да ви кажа. От тази фраза, могат да се развият безброй други неща…

Ето нещо. Човешките Същества са от Лириански произход, и цялото ви ДНК си е ”цяло” 🙂 не сте ГМО, просто е деактивирано, угасено е. Това не се е случило в някоя епроветка, а е плод на тази същата манипулация на човешкото Съзнание, защото именно Съзнанието, и само то, може реално да активира, да угаси, или да препрограмира, да пренапише даден генетичен код, или верига от гени, или цялата секвенция на генетиката на даден биологичен вид. И по този начин, самото Съзнание има капацитет да създаде нов вид Същество, а не посредством случайни мутации, нито пък чрез натуралната селекция. За това, пробуждането на Човечеството е просто ”спомняне” на генетично ниво, това активира всичките 12 нишки и 24 хромозоми до край. В момента са като угасени, именно заради масовият контрол над Съзнанието, защото то е силата 🙂 Отново ви повтарям – единственото, което ви лимитира, е просто идеята, че сте лимитирани…Осъзнавате и се движите в тази 3Д среда, посредством телата си, които са генерирани от собствените ви Съзнания, за да може да имате лимитиращи опитности в тази 3Д среда. Но тялото е вид дрон, реално истинските ”ние”, не се намираме буквално вътре в самото тяло, дори и по този начин да го осъзнаваме в момента. Същото е и в 5Д, просто знанията тук са други, и над няма ментален контрол, който да определя Играта в место нас самите. Говоря за моят народ, Тайгетянците, но и за повечето други, и за всички народи, нации и Раси, които са Членове на огромната Федерация. Така, че тялото ”не губи душата”, нито пък ”душата е в тялото”, духовната ви част сърфира 3Д, чрез тялото.

{Бележка Nahuatl: отново засичам собствените си концепти + неща, които не съм ви споделял, за много от тях, вие не знаете, защото не съм говорил в блога до сега, и още веднъж повтарям, че тази е причината да подължа да правя серията. Просто както си седим и си бъбрим за всякакви други работи, изведнъж БААААААААМ вибрацията става мощна за мен, защото знам, че ще чуя нещо, което съм си мислил, че ”знам само за себе си”….много потвърждения открих по този начин. Тия мацки са уникални! Едно от тези потвърждения, е че винаги съм усешал, че тази така наречена ”сребърна нишка”, която често се вижда в ОИТ, в началните стадии, после не, а и самите ОИТ като цяло, е просто идейна проекция, на другата ми част, по-висшата, която директно проектира през нея изживявания не само в състояние на изменено Съзнание, и ето че доживях да го чуя, все едно самият съм си го казал, и то дословно….Всичките видове опитности в графата ”ОИТ” са такивва чисто идейни проекции}

Така наречената ”сребърна нишка”, релано е играе ролята на свързващ ”кабел” между Душата, и дронът, или тялото и това, което е човекът до като е в него. Самата астрална проекция е идея на по-висшите ви Аз, в други, по-високи плътности.

Говири P: 

Кажи ми за Тиамат и Нибиру.

Говори Swaruu:

Беше разрушена преди 12 500 години, голяма, водна Планета с малки острови, размерите и бяха около 80% от тези на Нептун, и беше по-близо до Земята, от колкото Марс е в момента. Светеше доста силно, заради размерите си и водата, отразяваше прекрасно светлината на Слънцето. От тук идват влички земни легенди, присъщи на всички от най-старите култури за ”2 слънца” в тази слънчева система. Латинската дума ”disastre”, или ”desastre”, произлиза от ”des” (махам, унишожавам) и ”astro” (звезда, планета), катастрофа ”catastrofe”, от ”cata” (разрушавам, разчленявам) и пак ”astro”. Астероидният пояс са останките на Тиамат. Просто актуалните ерудити, не познават всички данни, и така си правят изводите, с непълна информация. Бидейки водна планета, 98% от повърхността и беше вода, работеше като огледало, за това я наричаха ”второто слънце”. Последвалият интер планетарен хаос, след разрушението на Тиамат, донесе със себе си серия от катаклизми по всички Планети в тази система, създавайки така една ново орбитално подреждане на всички останали Планети.

{Бележка Nahuatl: относно разрушението на Тиамат, и моите лични опитности с това, моля вижте на ново този материал, и предхождащият го, към който има линк още в началото. Новите Читатели е нужно да знаят, че за да могат да разберат перспективите в този блог, е нужно да го четат от долу на горе, защото това си е сивдетелство за едната лична еволюция на Автора…и как през времето са се променяли аспекти от гледните точки}

Една сериозна част от водата на Тиамат, буквално се ”изсипа” въху вашата Планета, която тогава беше почти изцяло покрита в гъсти гори, и имаше 5 континента.

А относно Нибиру – никога няма да се върне, защото такава планета, никога не е съществувала.

Говори P: 

А относно това, че ”слънцата се създават дуални”, тоест има едно, което виждаме, и едно което не виждаме, или така нареченото ”тъмно слънце”, от което толкова много хора тук се страхуват? Можеш ли да кажеш нещо за това?

Говори Swaruu: 

Ок, от части е верно, но само от части. Няма от какво да се страхуват хората. Вашето Слънце трябва да има своята тъмна половинка, и я има, но така както ви говорят там на Земята. Вижте, както вече ви казах, Слънцето е портал, така че това което се вижда ”светещо” е изходът. Входът, или ”тъмното слънце” е в друга част, не е при вас, а в централната част на Съзвездието Андромеда 🙂 Няма от какво да се страхуват вашите хора!

Говори P: 

Значи имат някакво право Учените, които говореха за тази теория, но все пак, и както е нормално тук, перспективата им е яко 3Д!  🙂 Всичко е доста линеално, явно защото само това разбират до момента….

Говори Swaruu: 

Така е, основната вина е на Айнщайн. Още не са се научили да мислят холографно 🙂 За това така се получава, просто не са доумяли все още, да смесят време пространствени плътноси, в една голяма цялостна реалност, с много по-разширени правила, и закони на ”физиката” 🙂 Все още не са готови за такъв клас познания, защото до момента не искат да приемат, че има други плътности и измерения. Новата квантова физика се опитва да разреши някои много фундаментални проблеми, правейки първите си крачки по тези казуси, но въпреки това само е инкорпорирала концепти като ”тъмна материя”, за да оправдае интеракцията с други сили, или маси, които понякога изглеждат, или се държат като ”огледала”. Тези маси малко по малко започват, да се появяват в уравненията им, но все още не доумяват как да се справят с тях, че да ги разберат и да интегрират тези нови знания. А тъмната материя, мога да ти я обясня на теб специално, като всяка една маса, или потенциална енергия, която не се намира вътре в 3Д. Това, което искат да кажат, е че са заинтересувани от използването на ”другите измерения”, за да може да се движат през тях 🙂 Както оригиналната, базовата 5Д Матрица, така и 3Д Матрицата, се базират на работа с тороидите, като изначални геометрични форми. Те са базата на проявлението (Бележка Nahuatl: най-сетне се научих как е тая дума на български мааааааакя му и трън, това за мене винаги е било ”манифестиране” на нещо, а то било ”проявление”….така сме ние чужденците….) на Съзнанието, после в потенциална енергия, която в крайна сметка се превръща в материята, която всички познаваме, след като даден тип Съзнание насочи в дадената посока, достатъчно внимание. Съзнанието, задържайки една идея, да кажем примерно ”една сфера”, започва да акумулира тази потенциална енергия малко по малко. Ако вниманието на това Съзнание е достатъчно мощно, ще се създаде точка на ”концентрация” на потенциалната енергия, или стационарна, стояща вълна, от английски ´´standing wave´´, която от своя страна ще започне да формира това, което се възприема като ”твърда материя”. Всичко, което получава внимание се създава, или проявява, а от което се отнема внимание – се разрушава. По тази причина няма никакъв смисъл, в теорията приета във вашият социум, че първите молекули живот, и първите прото организми, са се създали ”по случайност, в онази химическа супа на повърността на примитивната Планета Земя” 🙂 Без съзнателно внимание, или внимание насочено от даден тип Съзнание, материята започва да се разлага отново към състоянието на потенциална енергия, без това, тя не може да акумулира, или да расте към нещо по-сложно. Ето защо ако отнемеш вниманието си от нещо, то започва все едно да изчезва, до като на края не можеш да го намериш, защото наистина е изчезнало за теб и не знаеш къде е. Не е въпрос на памет, а на внимание. Това може да е колата ти, която малко по малко загива от липса на поддръжка, може да е домът ти, или някой изоставен в полето стол, който с времето просто ще се разложи, защото никой не му обръща внимание, за да се поддържа здраво дървото, от което е изработен. С всичко е така…нещо, което спира да получава внимание – любов – съзидателмо намерение – поддръжка, просто започва да се разпада на по-елементарни типове вещества-енергии. Дори и с връзките между хората е така. Тогава енда ДНК молекула, е създадена с намерението ”да съществува”, това никога не се случва случайно 🙂 забравете за случайностите! Това, че една цялостна молекука ДНК е създадена от ”нищото” е тотална лъжа. Все едно торнадо да мине през локва, и да нарисува в нея перфектна реплика на Ферари 🙂 Няма как да стане…Матрицата, било то 5Д, или 3Д, чете и копира намерението на Съзнанието, и го превръща в нещо досегаемо…и в същото време, всичко е просто форма на възприятие, защото в същността си пък, нищо материално реално не съществува 🙂 Матрицата чете буквално всичките ти мисли, и най-вече емоциите ти.

Да се върнем към тороидите:

Това е базовата геометрична форма, създател на всичко материално. От един прост атом или молекула, една жива клетка,  до едната ябълка, или до самият човек, Планетата или Галактиката – всички те са тороиди. Това може да се потвърди с математика, и геометрия приложена на механиката на самият процес на проявление, така че и Земята не може да бъде плоска, защото е тороид…и за това има отвори при полюсите. Вичко е тороид, или части от тороид. В такъв случай Слънцето не може да бъде една проста термо-ядрена топка, както се казва на Земята, то е една ”локализирана точка на вниманието на дадено Съзнание”, и както е логично, има и други части, от които произлиза собствената му енергия, която се рециклира постоянно, с динамиката на потока на неговият тороид. Не всичко това може да се възприеме от лимитацията на 3Д. Има други части от Слънцето, които са там, дори и да не можем да ги видим с очите си. А само по себе си то е просто още една мъничка частичка от огромният вселенски килим…като една простичка клетчица в организма на един син кит, то е тороид, който е част от друг, по-голям тороид, който е част от един още по-голям, и така без край 🙂 Това не е само тайтегиянска наука, и на Земята започвате да си давате сметка за тези неща. Пример е известният експеримент с двойният процеп, където един фотон се превръща в стационарна вълна, което е същото като ”потенциална енергия”, когато не получава внимание, когато някой не го гледа…и се превръща в частица, като с магия, когато някой започне да го търси 🙂 Тоест вашата наука, е на път да го докаже, което е прекрасно. Този е най-най-най базовият принцип, по който всичко материално съществува. Концентрацията на внимание създава неща, колкото по-концентрирано и продължително е то – нещата се усложняват, превръщат се в по-сложни форми на материя.

{Бележка Nahuatl: в публикации за ОИТ съм ви обяснявал, как бях започнал да си създавам ”пазители”, които да ходят редом с мен, или да ме пазят до като спя в безсъзнание, защото имах етапи от цели месеци, в които Съзнанието ми никога не спираше за да си почине, просто тялото ми спеше нощем, и реших да търся начини да направя така, защото бях влезнал в 450 различни нива на астралният свят, с всичките му салтанати там и последствия. Бях помъкнал след себе си 200 битки с какви ли не същества, архонти и т.н, и всичко това започна да дава отражения във физическото ми здраве. Постояното сърфиране с ОИТ не е полезно за здравето 🙂 Та ако се разровите, и започнете да четете блога както ви казвам, а то е от долу на горе, рано или късно ще стигнете до тези места с ”пазителите”, това са мои ментални проекции, който аз лично създавам,  и ги програмирам с дадени цели. Могат да са всичко, всяка форма, моите бяха вълци или ягуари, и бяха способни от това да пазят някой друг, до това да убият човек до като спи. Бях ги програмирал да ме пазят, и да стоят до мен и синът ми, и да унищожават абсолютно всякаква негативна енергия, влияния или астрални същества, на които сме им интересни аз и момчето ми. Малкият е истински астрален нинджа, просто още той самият не го знае, защото е мъничък, но както и да е – създадох пазителите за да работят за нас, и те си вършиха прекрасно работата, защото още на следващата нощ, аз трансферирах вниманието си у тях, и го губех у тялото си, тоест спях като пън, и ми беше баси кефа, че най-после спи тялото, спа и аз….. Всичко това, което казва Swaruu е 12 000% истина, и работи точно така, защото в момента в който създадох моята глутница от огромни вълци, аз знаех, че отнема ли тази част от внимание, която съм програмирал да работи в тях – те ще изчезнат, както и стана, така че всичко, което казва Swaruu е на 100% проверимо през моите лични опитности, и работи точно по този начин, по който тя казва, и ако ровите блога, ше видите как преди година, две, съм ви говорил същите неща и аз…Предупреждавам ви, че на никой няма да кажа, как точно става това, защото е крайно опасно. Може да убиете някой, буквално, да го разболеете и да се мъчи, или да се самоубиете вие. Така, че забравете, че ще кажа на някой как точно се създават бойни пазители. Предупреждавам ви, за да не ме питате, ”ама как става, искам да отмъстя на бившата” – и дума да не става, аз не съм черен магьосник.}

Така, че както 3Д Матрицата, така и нашата, оригиналната 5Д Матрица не са друго освен идеи, поддържани от едно огромно съзидателно, творящо внимание,  по същият начин както един енергиен тороид, дава начало на друг по-голям. Съзнанията също 🙂 в дъното на нещата стои само едно единствено Съзнание – Източника. И всеки човек, всяко Съзнание, не само е част от това мега Съзнание, то/той е самият, по право, Източникът с целият му потенциал за развитие, така че самите възприятия са ”право на реалност”, което всеки един индивид изначално притежава. Също по тази причина ви бях казала, че всеки човек, всяко Съзнание е и отделна времева линия, защото е този, който създава, този който проявява собствената си интерпретация за ”реалност”, и за това какво представлява цялата Вселена. Така, че няма смисъл вие земните Човеци да дадете този си потенциал, в ръцете на религиите, или някакви мними ”възнесени учители”, защото вече сте всичко, което искате да бъдете…изначално сте, сме това, всичко. И ако искате да промените нещо, трябва да бъде по ваше желание, иначе просто е невъзможно да бъде….за това ние уважаваме вашият личен избор, и не се месим директно, защото знаем как работи всичко това. Надявам се съзнавате наистина малко по-добре какво сте, какво сме в същност 🙂

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Очаквайте съвсем скоро, следващата 7-ма част на серията, в която ще говорим за това, кои са Тайгетянците, и ще ги опознаем много по-добре, много по-лично.

Поздрави на всички, бъдете здрави! 🙂

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This