Извънземни перспективи 8 – Децата аутисти

от | окт. 5, 2019 | Извънземни Перспективи | 2 коментари

Посвещавам тази статия на една скъпа Приятелка, един мой градски, и на всички онези, които търсят отговори…
 
 
Здравейте отново драги Читатели.
 
Седя и си правя равносметка за случващото се с блога, от както започнах да пиша тази серия от материали. От където и да го гледам, ”Извънземни Перспективи” има колосален успех. Хиляди хора коментират в социалните мрежи, споделят, пишат ми, въобще серията е много, много успешна. Благодаря на всички ви за вниманието, и много се равам, че толкова много хора намират отговори за себе си, в моите статии. Няколко пъти се замислих дали да спра да пиша самата серия, защото видях, че информацията е цъфнала на български език и на други места, с много съмнителни преводи, които успешно се поляризират в Light Side стил, нещо което аз тотално отричам. Не искам да влизам в комерсиалността на езотериката, за това ви уведомявам, че ако и тази информация се превърне в нещо комерсиално, ще прекратя самата серия, нещо което най-вероятно ще се случи скоро. Никога не бих си позволил да стъпя там, в масовото блато…За мен би било срамно. Така, че не се учудвайте ако серията бъде спряна без предварително предупреждение. Извличам от разговорите със Swaruu, Anneka, Аsket, и останалите от Тайгетянският екипаж, максимално най-доброто, което да достигне до вас на роден език. Освен това не искам блогът да се превръща само в пространство, където да бъде четена само тази серия от статии.
 
Искам да кажа на всички нови Читатели, защото има стотици нови, че този блог е нужно да се чете от долу на горе. От старите статии към новите. Моля направете всичко възможно да бъде така, защото иначе губите хронологията от това, което съм писал през времето.
 
Прокарва се също така идеята за уеб сайт, където нещата да са малко по-подредени. На ясно съм, че може и по-добре, но все пак този блог не ми е приоритет, нито е основното ми занимание, и сами виждате, че нямам много време за писане, колкото и натрупани материали да има вече, предвидени да бъдат пуснати в пространството за вас 🙂
 
Отново искам да кажа за новите Читатели: Пичове, и женски пичаги, аз не съм Н. от Паралелна Реалност 🙂 хехехех С баце ви Н. сме добри приятели от дълги години насам, но сме различни личности. Ок? Спрете да ме питате едно и също нещо 🙂 Мерси за разбирането…
 

Искам да знаете също така, че Блогът на Nahuatl не е място, където се предават извънземни послания, ясно? 🙂 Този блог е моето лично пространство, където под удобството на анонимността, пиша и описвам за всички вас личните си опитности. Всеки един материал тук е свързан именно с лични опитности. В блога няма да откриете нищо друго, но ще прочетете много разлини за вас неща… Серията ”Извънземни Перспективи” има пред история, моля поровете се назад в статиите, и ги прочетете от първата до последната, за да не оставате с илюзията, че тука се предават ”извънземни послания от добрите” 🙂 Няма такова нещо, гади ми се, и ми се ходи по голяма нужда от колосалната човешка жалост, която се лее в кръговете на ”светлините, лампите и добрите душички”, това тук не е такова 🙂 Смешни са ми вашите богове, божества, и други Архонти, към които отдавате личната си сила и енергия, и чиито роби ще бъдете за еони от време. Моята перспектива не е като вашата, и говоря по този начин, защото много от новите Читатели не ме познават, и за това ви карам да четете блога отзад напред… Искам добре да се знае, че Nahuatl е някой, който твърди, че е свободен. Няма богове, божества, възнесени учители, и тем подобни агро земеделски простотии, на които да вярва. Не. Nahuatl е Воин, свободен. Nahuatl се намира тук и сега, за да ”извади” свои хора от Играта, не всички, само своите. Този тип Светове и Цивилизации, са като да играя отнво на Супер Марио за Atari, потапянията тук вече започват да ми стават скучни, и бързам да се откъсна от всичко това, за да остане ”време” за мен самият и личните ми забавления и кефове 🙂 🙂 🙂 Надявам се ме разбирате правилно…. пък ако не, алал да ви е, аз съм казал каквото имам да кажа.

Дръжте Съзнанията си отворени, и помнете, че Матрицата засича автоматично мисли…Всяка мисъл форма, използваща нещо в стил ”мистерия/конспирация”, или light side, е моментално засечена, като след това започва автоматичното вливане на нови мисли. Искам да забележите, как когато четете моите, и други подобни материали, има една част от вас, която се опитва да контра аргументира другата … много от вас вече са забелязали. На тази, контра аргументиращата част, и бийте шута веднага 🙂 За да има правилна асимилация на информацията. Помнете, че тя не работи на ниво ”очи/мозък”, хиляди от вас знаят, какво точно искам да кажа…..

На всички имитатори – среден пръст! Знаете ми отношението към такива елементи. Не поддавайте на Light Side bullshit. Отнася се и за огромното количество лелички с оргонити, които са основната част гълтачи на информация. Искам те да знаят, че аз лично никак не ги уважавам, дори не ги и зачитам, защото правят нещата комерсиални….. fuck off bitches. Не искам да ме харесвате, и ми дреме на дедовиО, какво вие лично мислите по темата, драги лели подблокови, ок? Много голямо количество гълтачи на информация, наричам ги така, а не Читатели, защото моите Читатели са хора, които асимилират, възприемат, и работят с информациите от този Блог, просто искат да чуят/видят неща, които са им удобни, и/или съвпадат с тяхната, объркана визия за света. Да, ама не. Не и тук. Този блог не е място за такива елементи, драги ми Читатели 🙂 Минаха години, познавате ме, и знаете, че пиша това само и единствено за новодошлите, тоест сам съм си виновен, защото аз пожелах да предприема соц. мрежовото приключение във Фейсбук, и този блог се превърна в най-четеният по тези тематики в българското интернет пространство….

 
 
Така!
 
 
Новата тема са Децата аутисти. Тези толкова специални същества…Извадих от разговорите със Swaruu и Anneka нужното за да говоря по тази тема. Както винаги ви оставям линк към поседната от статиите в тази серия, а вътре ще намерите всичко назад. Както ви казах – четете отзад напред. За разбирането от тук нататък, на всичко което имах предвидено да кача като материали, е особено важно да се прочете седма част, и всички линкове вътре в нея, нещо което ще ви отнеме средно 2 месеца…. така, че мислете му 🙂
 
 
Тази е тайгетянската перспектива за тях:
 

Започваме:

Говори Swaruu:

Масивното пристигане (с прераждане, или потапяне в земната 3Д Матрица чрез технология) на Земята на така наречените ”звездни семенца” (деца ”индиго”, ´´crystal´´, и т.н), които не са друго освен представители на Позитивните Раси (но не само), и специално от 2003-та година насам, е стратегия за противодействие на негативният Кабал, който владее вашата Планета. Като всяко позитивно действие от наша страна, има съответната негативна реакция от тяхна. и viceversa. Вътре в самата 3Д Матрица, Кабалът имплементира методи, чрез които атакуват позитивните ефекти. Част от тези методи са масовите, ненужни ваксинации, и вкарването в самите медикаменти на тежки метали, вредни, и директно отровни химически съединения. Не на последно място трябва да се поменем, че и самото бързо (на чести периоди, през малко време, като поставянвто на повече от 4 ваксини на веднъж) вкарване на тези същите микроорганизми, които са основна съставка на повечето ваксини, атакуват аграсивно имунната система на детето. Това бързо, и често ваксиниране, няма как да бъде наречено ”полезно”. Не е нормално малки деца да получават по над 7 ваксини в една и съща доза, това просто провокира изллючително агресивни претоварвания в имунната система, а от там – във всички системи на малките им, в процес на развитие, човешки тела.

Сега, нека поговорим и за етерният свят, във връзка с тези деца:

Връзката с Източника при раждането, не е пълна, тоест не е на 100% до 7 годишна възраст. Кабалът използва същото това време за по-интензивните ваксинации, заради което се затруднява връзката между тялото и душата.

{Бележка Nahuatl: моето владеене на испанският език е native, няма разлика между мен, и който и да е роден испаноговорящ човек. В тази насока искам да ви кажа, че транскрипцията на една такава информация, задължително включва не само разбирането на испанският език, но владеенето му на такова ниво, че човек да може да усети смисловото значение, за да може да го облече с превод на различен език. Това, което се има в предвид в момента са масовите вкасикации, тези като например, ежегодишното грипно ваксиниране, или агресивното ваксиниране в източна Европа, и концлагери като България, на малки деца, с огромни дози ваксини, в много от случаите – над 5 различни ваксини в една и съща доза. При нас в Испания не е съвсем така. Освен това, защото и аз съм баща, и темата ми беше интересна, ваксините в Испания не се съхраняват в живачни разтвори, както това е закон в България. Това тук е забранено. Лично съм проверявал как, и къде се съхраняват ваксините тук. Освен това, Испания не е вносител на детски ваксини, всичко се произвежда тук, вътре в държавата, под контролът на държавата, който е крайно стриктен, отнасяйки се за децата. Случаите на аутизъм, или смърт при деца, след ваксинация, в Испания са крайно редки. Задължителните ваксини са против основните опасни болести, като видовете хепатит на пример, именно те са и ”задължителни”, въпреки че тук, нищо не е задължително. Има смъртност обаче при деца на вегани, при тях най-много, и то от недостиг на определени вещества в тялото, които при бебета и малки деца, могат да доставят само млякото, месото и рибата. Има и смъртност при неваксинирани деца също така. При нас е малко на обратно. Исках да ви изкоментирам всичко това, за да знаете и тази гледна точка, продължаваме с разговорът със Swaruu…}

Тук трябва да се поясни нещо. От чисто биологична гледна точка, не целият проблем се дължи на ваксините, но и на други фактори като:

* Химични вещества в храните, мононатриевият глутамат, ГМО продукти, аспартам, и т.н

* Електромагнитните облъчвания в цялото ви пространство.

* Кемтрейлс.

* Социални, или културни фактори + ситуациите, които се изживяват вътре в самото семейство. Стесът у децата причинява и по-бавно развитие.

Във връзка с последното, много е важно да спомена, че поведения у децата, като на пример това, да се клатят, или люлеят постоянно, безспирното повтаряне на движения, като търкаляне на гумите на колички, или колела, или постоянното удряне на дадено ”нещо”, не са друго освен опит на детето да задържи менталната си част заета, до като Съзнанието се опитва да се свърже (конектне) с Източника, поради липса на добра връзка душа/тяло. По тази прична се ядосват, когато ги извадите от този техен ”транс”. Тези ситуации провокират голям стрес в семейството, но вече имайки познанието за това, ”защо така се държи детето”, не остава друго, освен да имате търпение, защото Съзнанието на детето не е на цяло във физическият свят.

Знам, лесно е да се каже….Но когато вече имате знанието за това, ”какви са, и защо идват тези деца на Земята”, вече предразполага семейството към излизане от омагьосаният кръг, и стресиращите ситуации, и се получава така, че вече околната среда на детето не е благоприятна за негативните влияния на някои астрални същности, които използват тази енергия от стреса и отчаянието като храна.

Сега, от друга страна, и от една по-разширена  гледна точка, се противодейства на това още веднъж, правейки го позитивно, защото тези деца, заради самото си състояние, задължават социумът да се промени. Те буквално създават, и внедряват, нови методи за приемане и интегриране, задължавайки същевременно всички околни хора, институциите, и дори правителствата – да се променят. Те са разширители на Съзнания…

Mного е важно да се подчертае, че ценностите, гледните точки и интересите от към духовната страна, или етеричното пространство ”между инкарнациите”, между един живот и дург, са крайно различни от тези тук – нарочно насадените във визическата Матрица. Заради това, опитността ”да изживееш живот, бидейки инвалид”, поражда едно много по-интензивно, и бурзо духовно израстване. По-бързо от това, което би им предоставил един ”нормален живот”. Вие на Земята бихте се изненадали много, ако разберете, че в пространството между инкарнациите, не само има опашки за влизане във физическата реалност, но и че опашките за влизане в Играта като инвалид, са още по-големи.

{Бележка Nahuatl: и аз съм ви споменавал не веднъж, че така наречените ”ценности”, и особено тези от тип ”добро-зло”, нямат никаква връзка с истинските идеи на Инкарнациите 🙂 Просто са социални интерпретации, и контрол над Съзнанието…За това, нито Light Side, с техните повърни в стил ”всичко е любов и светлина”, нито Dark Side с тяхната вечна мания за контрол не са ”прави” 🙂 И няма как да бъдат, това са просто Полярностите, и ние като съзнателни Същества, реално ги използваме за инструменти, и нищо повече от това. Нито любимият на много българи Петър Дънов, и ненормалната му секта, нито Ванга радиото, нито никой подобен нямат капацитета, да бъдат носители на ”истина”, защото истината за екзистенциалните пробелми и въпроси, просто не съществува 🙂 и няма как да бъде нещо измеримо, извън мъничките, проверими истини в живота на един човек.}

Хората там при вас, са научени да гледат на инвалидността, като все едно ”нещо не се е получило добре”, но аз ви гарантирам, че от по-висока перспектива, се случва точно това, което те искат да изживеят. Уважавайте изборът им, защото едно Съзнание, една Същност, която инкарнира където и да било, ще създаде само условията и ситуациите, които иска да изживее и експериментира. За това, да бъдат ”такива”, служи перфектно на собствените им намерения да изживеят едни, или други ситуации в този си живот. Те не са дошли за да се впишат в този свят, и тези социуми, не. Те идват за да променят светът.... да задължат светът да се промени, защото те самите са ”невъзможни за мутиране”, не може човек да ги промени, а този който се опита да ги промени радикално, би постигнал само това, да направи съществуването им мизерно, а и своето собствено… Няма нищо лошо в тях, нищо което ”не се е получило добре”, просто не се адаптират към социално приетите очаквания за това, ”да бъдеш човек”, нещо което останалите изискват от тях. Но те не са тук, за да се впишат в очакванията на останалите, и в нормите на социума, те са тук за да променят целият свят, целият социум.

В продължение на десетки хиляди години, земните Човеци бяха постоянно наставлявани да се ориентират единствено към лявата част на мозъка, и да бъдат основно материалисти. За това масовият човек няма силна връзка с вътрешният си Аз, с вечният Аз, дори с етерното си Аз, нито пък с духовно си Аз, които в съвкупност правят така нареченият от вас – Висш Аз. Коства им усилие да разберат други хора, различни, като аутистите, и аспергер, които противно на очакваното, и може би заради начинът по който го обяснявам, имат изключително силна връзка с духовната си страна, защото именно по този начин са решили да влезнат във физическата реалност, заради което са с единият крак в материалният свят, чрез физическата си инкарнация, а с другият са в терният план, или духовният свят. Аутистите, и аспергер, са решили да влезнат в тела, които не са активирали достатъчно порции от ДНК, които им предоставят нужното, за една цялостна връзка между духовното и материалното. Тази им кондиция, и това че са с единият крак тук, а с другият там, ги предразполага към това, през техните тела да протича много повече енергия/енергии. Това увеличаване на енергиите в тялото, създава предпоставки за увеличаване на невроналната активност на мозъка, което от своя страна прави така, че тялото да е на моменти пренатоварено, пре-стимулирано. Тази е причината за техните чести неврологични проблеми, тикове, физически затруднения, и други аномалии асоцирани с нервната система.

Самата нервна система, и по-специално частта и намираща се в мозъка, играят ролята на ”преводач” от етерното/духовното, към физическото/материалното. Когато има нещо, което пречи на преводът да се осъществи нормално, като на пример ваксините с толкова много компоненти в една и съща доза, се случват проблемите като трудното говорене и изразяване. Не е Съзнанието им това, което не е ”в ред”, прсто е афектиран преводът от духовната им страна към материалната, но както казах преди малко – то е така именно по техен избор. Не са дошли тук да следват схеми, дошли са за да ги променят … Няма нищо, което да трябва да се излекува у тях, просто е нужно да бъдат приети, защото те са едни от малкото истински духовни водачи, те правят промените у много хора, много хора са се променили заради тях…

Трябва да знаете, че те самите са планирали да се инкарнират, именно по този начин. Това е една опитност, която те желаят да експериментират, от друга, много по-висша страна, техните Висши Аз. Те не са жертви, заради това, че са избрали такъв начин на живот, до като са в тези тела, няма какво да лекувате в тях 🙂 това е тяхната цел, тяхната мисия в този им живот.

До скоро.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Така, скъпи ми Читатели, това беше кратката статия за децата аутисти. Информацията носи много финна вибрация на ”спокойствие”, и всички вие, които имате заедно с тях тази опитност – го знаете вътрешно… Те просто са такива, каквито са избрали да бъдат. Вътрешно всеки родител на дете аутист го знае. Често търпението е подложено на крайни изпитания, но проблемът с това не е у децата… Проблемът се намира в ежедневието на родителите, техните нужди, желания и очаквания, които съвсем не са същите като на децата им. Ще бъдете по-спокойни, и съм на ясно, че аз съм ”господин никой”, който няма право да ви учи ”кое-как”, но все пак, ще бъдете по-спокойни ако погледнете дълбоко в себе си. Там вие не само знаете всичко, но ще срещнете потвърждение на това, което и аз ви казвам, защото вие реално знаете отговорите….Станете съзнателни, че от вас зависи нещата да са по друг начин. Децата са си деца. Ако искате друг начин на живот – ДЕЙСТВАЙТЕ. Не стойте на едно място. За жалност, България се е превърнала в шибан концлагер за изтребление на един цял народ. И сега ще се върнем към същото – пробелмът е в целият народ. Нито е във властта, която не прави нищо за инвалидите, и за децата аутисти, нито е някъде там, в пространството. Вината е на масата, огромното овчемасие от нашенци, които не правят друго, освен това да са свидетели на собственото си масово унищожение.

Правете така, че хората около вас поне да са съзнателни…Учете останалите, че вашите деца не са ”ненормални”, и че за да бъде малко по-удобен животът им, от чисто материална гледна точка, е нужно целият социум да го изиска от властта.

Мили Приятели, по някога и аз губя надежда, а вътрешно искам България да е рай, но тя не е. Не е рай, защото нашенците са свикнали до там с робското си, СССР-ско юларче, че вече не могат без него….

От вас зависи, от всички нас зависи!

Не бъдете пасивни, дела трябват, а не думи.

Бъдете здрави, съзнателни, дръжте на своето, бийте се ако трябва за своето. Имате право, използвайте го.

 
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
 
 
 
 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————
 
 
 
 
 
 
 
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This