Agenda 21 – реалност, конспирация, или заплаха? Световната комунистическа диктатура

от | май 28, 2021 | Политически и други анализи, Статии от Блогът на Nahuatl | 0 коментари

Драги Читатели, здравейте.

Обещах да ви направя материал за Agenda 21, в статията за Agenda 2030, която писах за вас съвсем скоро. Може да я прегледате отново тук. Този материал се явява нейно продължение. A21 е сериозна работа… Негативният глобализъм не спира дори за секунда. Те никога не почиват. Елитите имат планове за вас, имат и ресурсите нужни за тяхното осъществяване. Въпросът е, WTF да правим ние? Реално повечето хора са яко програмирани с това, да се възприемат все едно са нищожни, и от тях нищо не зависи. Да, ама не. Не е съвсем така. Това, което е реално под контрол са критичните маси. Идват нови форми на контрол над тях, до като старите бързо си заминават. Това Човечество ще бъде рестартирано към нещо различно. Просто Те така са го планували, а ние едва успяваме да направим нещо по въпроса. Хора като мен за съжаление сме глас в пустиня… Нека ви разкажа какво е Agenda 21, подробно, много подробно. В българската блогосфера, и въобще в българското пространство, няма друга такава статия, с толкова подобна информация за Agenda 21, така че споделяйте я в социалните мрежи. Искам да ви дам още поводи да размишлявате, и да действате. Всичко се ражда в Съзнанието, а действията са това, което променят панорамата.

Без навлизане в тъпи конспирации, ще ви преведа през всичко което е, и което не е А21. Реализъм, и размисли в мой стил, подкрепени с истински данни. Пак ще анализираме ООН, и властта зад ООН. Очаква ви един много интересен, но доста дълъг материал, писането на който ми отне много време, и ми коства доста труд, защото се порових бая, до като сглобя в главата си, картинките на А21, и това което те оставят като послание за хората.

Това е може би една от най-важните статии, които съм правил до сега. Информацията от нея ни касае тук, в момента. Живеем в 2021 година, а този е моментът, в който А21, се прелива в А2030. Ако нямате време да я прочетете наведнъж, не се притеснявайте, скоро никой няма да има време да прочете статии като тази. Всички ще бъдем заети да търсим храна, за да оцелеем, тъй като даването на храна, и деленето и на порцийки, се използва от Кукловодите в продължение на почти 100 години, в повече от 30 държави, като тактика за поробване на масите, а контролът върху, и за храните е това, за което става въпрос в A21. Реално трябва да говорим за Agenda 21-30, това е истинското име на по-голямата Адженда, защото едната се застъпва с другата. Част от основните цели са:

 1. Ново планетарно, световно правителство.
 2. Една единствена централна, световна банка.
 3. Световна, виртуална валута.
 4. Край на семейството като база на обществото.
 5. Край на държавният суверенитет.
 6. Край на частната собственост, спомнете си какво беше казал принцът на UK, преди да умре ”Няма да притежавате нищо, и ще бъдете щастливи”.
 7. Задължителни ваксинации за измислени, но опасни патогени, които те самите разработват.
 8. Универсален доход, искат да ви направят роби на конформизма, сами да си сложите юларчето.
 9. Контрол на населението, тоест, много сме им вече…

Както знаете, на мен лично ми харесва много идеята за един глобален, и обединен свят, но не по този начин… Интересно би било да видим какво казва и тяхната пропагандна машина, която сее mind control през така наречените ”официални медии”. Битката за Agenda 21 бушува във всички нации, и както ви казах е тясно свързана с пропаганда. Общини и градове по целият свят се превърнаха във военни зони, когато гражданите започнаха да поставят под въпрос произхода на плановете за развитие, защото Глобалистите го играят точно ”планиране и развитие”, и връзките които има с ООН, а на будните граждани им се отказва отговор. Каква е истината? Докато помагам за започването на този спор, от мен зависи да намеря отговора…

Основните доводи на онези, които отричат ​​каквато и да е връзка на Аgenda 21, с налагането на глобален оруелски комунизъм са:

 1. Местното планиране си е местна идея.
 2. Аgenda 21 не е одобрена с никоя резолюция или договор. Тя не е закон в никоя държава, нито принуждава държавите да сътрудничат.
 3. ООН също няма капацитета да действа, защото организацията няма армия, или други сили в общините. Както ви казах, Глобалистите са го обърнали на Light Side мотив, и се правят на Лили Иванова. Нещата са до толкова изпипани, че верно става въпрос за малките общини, и дори селата.
 4. ООН няма правоприлагащ капацитет.
 5. Хората създали тези планове, са честни професионалисти, които просто се опитват да свършат работа, и всички тези протести ви губят ценното време.
 6. Основната грижа на Аgenda 21 е, че вредим на околната среда и злоупотребяваме с ресурси за бъдещите поколения и прилагаме само разумен план за опазване и защита на Вселената. Какво е грешното с това?
 7. Няма скрит дневен ред (Айди бе!).
 8. Ако сте прочели Аgenda 21, няма да можете да намерите заплашителен език, който да казва, че това е глобален заговор. Защо ви е страх?”

И след като с гордост отстояват добре изразените си възгледи, те високомерно ни предизвикват да ”отговорим на тези факти”. Ами убуу бе, почвам  да отговарям и аз:) Е, първо имам няколко въпроса, на които бих искал някой пък на мен да отговори, защото и аз съм буден гражданин, имам питания, използвам си акъла от време на време, задам си въпроси, и така. Не, че ме е страх, просто леко ме притеснява факта, че едни чичаци там някъде из задкулисието, които едва ли го вдигат по естествен начин, се опитват да ме накарат да си мисля, че едни базови, задължителни доходи, трябва да бъдат приети ей така, да станем просяци, и да заменим приключението от собственото си развитие, с това да ни дават вкиснала манджа в устата с пластмасови лъжички. Нямало конспирация, в разработката на Agenda 21 участвали само частни експерти в различни области, които видите ли, имали тежката задача да планират бъдещето на това Човечество. Та към тия същите чичаци отправям моите питания:

 • Ако целият този проект не означава нищо, защо ООН харчи милиони долари за провеждане на огромни международни срещи, на които присъстват стотици лидери, владетели и първосвещеници, както и хиляди неправителствени организации, и разните му там, соросоидни НПО-та? Дали международните медии, които съобщават за всички предприети действия, го правят толкова безкористно, и без въздействие върху общественото мнение? Мислите ли?
 • Ако всичко това не означава нищо, няма заплаха, няма световен заговор, и т.н., защо същите тези представители на НПО-тата (които всички са официално потвърдени от ООН, за да участват, директно си ги канят, ама не канят асоциацията на бившите командоси, нито НПО-то за защита на правата на кик боксьорите) прекарват месеци, а понякога и години, в дебати, обсъждане, съставяне и изготвяне на документите и политиките, които трябва да се следват? Като за това разбира се, ООН киха яко милиони в зеуено! Дали знаят господата Глобалисти, колко пренебрегнати се чувстват в Евро Рома България, от това че не допускат техни експерти до планирането, тъй де, до финансирането? А?
 • Ако аджендата не означава нищо кой знае какво, само едното ми ти глобално робство и комунизъм, защо лидерите, които представляват всички народи по света подписват тези документи и споразумения? Да не би някой да ги притиска отгоре случайно? Ммм?

Ние имаме голямата привилегия, и все повече ми става ясно на мен лично, че живеем на Балканският Полуостров. Ако стане мазало, тука си ги стреляме и си ги копаме у заднио двор. Вярвайте ми драги Читатели – на Балканите ще се живее все по-добре от тази гледна точка. Почвам да харесвам ганьовският манталитет, защото той не поддава на такъв вид глобализъм. Обаче Будните, отново и отново сме свидетели на тези страхотни международни събирания, чели сме тук таме документите, произтичащи от тях, и когато поставяме под въпрос тяхното значение или евентуално въздействие върху нашата нация, сме посрещнати с пренебрежително вдигане на рамене и коментар в стил ”ами най-вероятно изпадате в теория на конспирацията”. Ах тези лоши конспиратори, които се съмняват в добрата воля на ГеЙтс и Ротшилд! Как може да се съмнявате!? Наистина ли? Тогава защо да се притесняваме? Защо това пилеене на пари, време и човешки ресурси? Възможно ли е единствената цел просто да даде на дипломатите, бюрократите на НПО-тата на ООН, чувство за цел в безсмисления им живот, или може би шанс да излязат от самотните си апартаменти, или да изчукат някое готино гадже без да си плащат тия чичаци? Или може би наистина би могло тези срещи и документите, които те представят, да са точно такива, каквито ние казваме, че са: планове и политики, правила, разпоредби, за глобално управление, което ще повлияе на живота, съдбата, имуществото и бъдещето на всеки човек в света? Не можете да представяте едно нещо и да правите друго бе, има и умни сред човешкото население! Тука сме!

Защо да се притесняваме от Agenda 21? 

Тези, които просто четат и анализират на бързичко, са озадачени от все още миноритарното противопоставяне на това, което смятат за безвреден документ, което те четат като доброволни предложения за опазване на природните ресурси и опазване на околната среда. Защо страхът? Какво точно ни притеснява?

Проблемът е, че тези, които се противопоставят на Дневен ред 21, също четат и проучват много дълбоко, всички тези документи, обаче начинът им на мислене е различен. Просто хора като мен, имаме капацитета да сме критични на първо място, и да не приемаме нищо пуснато от горе по бързият начин. Има много Будни, които са присъствали на международни срещи, седейки рамо до рамо с авторите и лидерите, които защитават глобализма, и са слушали техните вътрешни коментари (не за публично публикуване) относно истинската им цел. Ето няколко примера за наблюденията на висшите лидери на това движение и истинската цел на политиките, излезли от тези срещи на ООН:

Няма значение дали науката за глобалното затопляне е изцяло фалшива … въпросът предлага най-голямата възможност за справедливост и равенство в света.

Кристин Стюарт (бивш канадски министър на околната среда)

Концепцията за национален суверенитет е неизменна, всъщност свещен принцип на международните отношения. Това е принцип, който бавно ще отстъпи място на новите императиви на глобалното екологично сътрудничество.

Доклад на Комисията на ООН за новия глобален ред

Регионализмът трябва да бъде предшестван от глобализъм. Предвиждаме прозрачна система на едностранно управление, прилагана към местните общности от страна на отделни държави, регионални съюзи и дори чрез самата Организация на обединените нации.

Доклад на Комисията на ООН за новия глобален ред

Тези три гореспоменати цитата (а имам и повече) потвърждават, че чрез използване на лъжи, и реторика за постигане на целите си, Те целят премахване на националния суверенитет и създаване на диктаторска система, която да управлява света. Отново тези цитати имат сериозно значение и цел: разкриват ли истинските мисли на организаторите на тези политики, или просто си правят ташак с аудиенцията?

През последните три десетилетия в инфраструктурата на Организацията на обединените нации бяха проведени поредица от срещи, всяка от които изготви поредния документ, с идеята да продължи напред, и да положи основите за централизирана глобална икономика, съдебна система, военна и комуникационна системи, които може да бъдат описани само като диктаторско глобално управление. Чрез проучването на тези събития стигам до извода, че Agenda 21 представлява кулминацията на всички тези усилия. Представлява стъпка по стъпка, план за цялостното налагане на тези цели. Ето само пример от тези срещи, и документите, които те представят:

През 1980 г. канцлерът на Германия Вили Бранд ,председателства Комисията по международно развитие. Документът или докладът, произтичащи от там, озаглавен ”Север-Юг: програма за оцеляване”, заявява:

”Световното развитие не е просто икономически процес, то предполага дълбока цялостна трансформация на икономическата, и на социалната структура, не е само идея за икономическо подобрение, но също така и за по-голямо достойнство, сигурност, справедливост и равенство. Комисията осъзнава, че човечеството трябва да разработи концепция за единна общност, за да развие световния ред.”

Същата година Шон Макбрайд, носител на Ленинската награда за мир (да им е*а мира на тия долни комунисти), начело на Международната комисия за комуникации публикува доклад, озаглавен ”Един свят, много гласове: към нов световен ред, по-справедлив и по-ефективен в информацията и комуникацията”. Комисията, съставена от ръководителя на съветската информационна агенция ТАСС, вярва, че ”Нов световен информационен ред” ще бъде предпоставка за нов световен икономически ред. Докладът реално е план за глобален контрол върху медиите, до степен, че предлага международните журналисти да бъдат лицензирани! Русофили? Къде сте бе? Вашият любим съветски съюз май не е от добрите, а? 🙂  Да ви кажа, че при Путя, нещата са още по-зле, а ако от вас зависеше, щяхте да му подарите и нашата Родина, мазни русофилски нещастници такива. До кога ще спите и вие бе? Гарантирам, че бидейки така нещата, България в даден момент от историята я чака гражданска война a la Ucraina. Освен ако не седнем, и не се разберем, че Родината ни е на първо място, и след това са симпатиите, но с вас русофили това е трудно, защото мозъците са ви в задника, а не в главата. Подкрепяте толкова живо, един диктаторско-орлигархичен, разрушителен режим, без да се замисляте грам. Нека пак ви дам пример с икономиката, руската икономика съставлява само 2% от световният БВП, и за контраст САЩ – тази година 29,4% от световната икономика. Пазарите командват парада, търговията, а не симпатиите. Умните имаме интереси, и лични, и държавни, русофилите просто пеят Катюша по масите, и си препотвърждават контрола над плитките съзнания, с призиви ”да изгоним турците!”, спомняйки си поредното заробване на България от страна на Русия, за едни има няма 60-70 години, от които още не може да се отървем. До кога бе? Руската държавна мафия, е собственик на половин България! И вие ги подкрепяте, ама после се оплаквате, че ТИМ държели цяла Добруджа? Ами така е, понеже сте кухи лейки, и не знаете кой стои зад бате ви Тихомир, собственик на ТИМ, а зад него стои ГРУ – руското разузнаване, което стои и зад ВМРО, АБВ, БСП, ДПС, Марешки, АТАКА на оня психично болен, скрит хомосексуалист Сидеров, зад президента генерал Муньовски, зад фракции от ГЕРБ, и т.н. ГРУ са собствени също така на много обществени организации, като БНО Шипка, и Воински Съюз ”Васил Левски”, използват името на Апостола на българската свобода и независимост, същите тези, които избиха до крак всичките ни национални Герои, започвайки от самият Левски, който е обесен по заповед на граф Игнатиев. Вие разбирате ли цялата ситуация тук? Май не… И пак да ви напомня, в България ще стигнем до гражданска война един ден, ако се наложи, ние сме НАТО, и сме част от Европа, където що годе има мегдан за свободно мислене, понеже ако бях в Русия, сигурно щях да лежа в затвора за такова писане. Но в Германия не, а освен това и вие самите искате да карате аудита А8, и нови BMW-та, що не карате ладички и уазове, а? Лицемери.

През 1982 г. Олоф Палме, човекът, който лично върна социализма в Швеция, беше председател на независимата комисия по въпросите на разоръжаването и сигурността. В доклада му, озаглавен ”Обща сигурност: план за оцеляване”, се казва:

”Всички държави са длъжни да насърчават и постигат общо и пълно разоръжаване под ефективен международен контрол“.

Докладът предлага да се използват парите, спестени от разоръжаване, за плащане на социални програми. И вижте колко са тъпи тия нео комуняги, истинският фактор на една държавна мощ, потенциала гарантиращ икономиката и сигурността, е армията. Но те я отричат, защото ”това е насилие!”. Комисията също така предложи стратегическа промяна на ”колективната сигурност”, като настоящите съюзи на НАТО да минат в “общата глобална сигурност” чрез ООН. Да преместят командването на Алиянса директно в ООН, тия са тотално изфирясали. Аз стоя твърдо зад НАТО, защото за нас, това е единствената гаранция, че няма да станем отново съветска република. В България обаче, ГРУ лобито харчи милиони за пропаганда против НАТО и ЕС, просто гражданите тук си нямат и бегла представа от това, какво представляват тези 2 международни организации, и какви огромни ползи от тях има, и трябва да има Република България. Но Те знаят много добре, много ясно и точно си плануват ходовете, защото познават ганьовският манталитет. Ганьовеца, си седи по диваните, или в някоя кръчма, или директно си закача руско знаме пред портата, и въобщеееее не мисли дори. Прави го автоматично, а зад това знаме се крие най-голямата заплаха за България, от както имаме уж независима държава, което никога не е било след 9-ти септември. Ето тук ганьовският манталитет вече не е предимство, а директна заплаха за малцината Будни.

През 1987 г. пък е създадена, най-старата комисия от всички комисии – Комисията по околна среда и развитие на Брундтланд. Начело с Гро Харлем Брундланд, заместник-председател на Световната социалистическа партия, става ли ви малко по-ясно сега, че наистина стоим пред един огромен, червен, марксистки заговор, който тече в продължение на голям период от време, непрестанно? Комисията въведе концепцията за ”Самоефективно развитие”. В тази концепция, за първи път околната среда е свързана с истинските комунистически цели за преразпределение на богатството по целия свят. В доклада се казва, че:

”Бедността е основната причина и резултат от екологичните проблеми в света. Следователно е безполезно да се опитваме да се справим с проблемите на околната среда без по-широка перспектива, която обхваща основните фактори на глобалната бедност и международното неравенство.”

Уважаеми Читатели, хора които мразят децата, създават закони и правила, и ни казват как да си гледаме собствените деца. Психопати, които мразят Човечеството, създават човешките закони. На прага сме на световният комунизъм. Оруел беше напълно прав.

През 90-те години ООН спонсорира поредица от срещи на върха и конференции, свързани с теми като човешки права, права на детето, принудителен аборт, и стерилизация, като решения за контрол на населението и планове за глобално данъчно облагане. Мамата си беше тракало! По време на всяка от тези срещи на върха, стотици неправителствени организации (НПО) работят в тайна, за да напишат всички документи и политики относно всеки от тези въпроси, като подробно описват целите и процесите, и как възнамеряват да ги постигнат. Тези организации са специално посочени от ООН, за да участват в процеса. ООН ги разглежда като ”граждански общества”, неправителствени представители на хората. Представяте ли си? В крайна сметка, в очите на ООН, НПО са ”хората”. Кои са тези организации? Те са активистки групи с частни политически програми, включително Международният Фонд за Защита на Околната Среда, Национално Общество Аудубон, различни НПО в бизнеса с опазване на природата. Също така организации със зебележете какви имена

Zero Population Growth – Нулев растеж на населението.

Planned Parenthood – Планирано родителство.

Какво ще кажете? Казват ви какво искат на всяка крачка. Тези групи имат специфични политически програми, които планират да превърнат в новите закони на Вселената. Чрез много работа на тези международни конференции и срещи на върха, те искат да превърнат желаните от тях програми, в официални политики на световното правителство. Всъщност, чрез инфраструктурата на ООН тези неправителствени организации имат същия статут и равенство, като служителите на правителствата на страните членки, включително САЩ. Една от най-мощните операции на ООН е Програмата за околната среда (UNEP), създадена през 1973 г. от Общото събрание на ООН, UNEP е катализаторът, чрез който се изпълнява Глобалната екологична програма. На практика всички международни екологични програми и промени в политиката, настъпили в световен мащаб, през последните три десетилетия, са резултат от усилията на UNEP. Участие и организиране на срещи на UNEP, подпомагане на писането и прилагането на политики, и прочее. Заедно с тези мощни неправителствени организации НПО са участвали, и участват, представители на правителства от цял свят, включително Генерал Муньовски, който в момента ни е президент. Искам да знаете за него, че принципно е виден атлантик. В салона за гости на Атлантическият Клуб в София, имаше по едно време негов портрет. Натовски генерал – който реално е московска марионетка.

Айде сега да метнем един поглед върху структурата на властта зад силите, имплантирани в Рио де Жанейро през 1992 г., на срещата на върха на Вселената и всичките п**ки майни наоколо, финансирана от ООН. Ето малко данни, от пет важни документа, написани предимно от неправителствени организации с ръководството и съдействието на държавни агенции, които бяха представени на света тогава. Всъщност тези окончателни документи бяха изготвени и усъвършенствани за първи път, чрез дългата и трудна поредица от международни конференции, споменати по-горе. В Рио де Жанейро, те бяха готови да бъдат приети като модел за това, което можеше да бъде описано само като трансформация на човешкото общество. Петте документа са:

 1. ”Конвенцията за изменението на климата”, предшественик на Протокола от Киото, приета впоследствие през 1997 г .
 2. Договорът за биологичното разнообразие”, който може да санкционира огромни количества земя извън границите на човешкото развитие, тоест чрез него да се присвоява земя.
 3. Третият документ беше наречен ”Декларацията от Рио”, която призовава за изкореняване на бедността в целия свят чрез преразпределение на богатството.
 4. Четвъртият документ е ”Конвенцията за горските принципи”, призоваваща международната мисия на световните гори, по същество да елиминира или строго регулира дърводобивната промишленост.
 5. И петия документ за Agenda 21, съдържа пълната програма, стъпка по стъпка, за прилагането и, или за установяването на така нареченото ”самодостатъчно развитие в целия свят”. демек да сме автономни, и независими. Кур тате баница! Документът от 300 страници съдържа 40 глави, които разглеждат практически всички аспекти на човешкия живот и съдържа или подробно описание на начина, по който трябва да се прилага концепцията за разработване на Agenda 21, или самоефективното прилагане във всички агенции и нива на управление.

Пфффффффффф….

Каква е визията на ООН, относно това, което този процес причинява? През 1993 г., за да обясни важните аспекти на плана, ООН публикува ”Програма 21: Стратегията на върха за спасяване на нашата планета”, която по-късно ще бъде позната като ”Agenda 21”, чиито реален срок за изпълнение, в повечето от поставените цели е до 2021 година, тоест тази година, но в същност е тясно свързана с Agenda 2030, за която вече ви писах. Ето как ООН описва Програма 21 в този документ:

”Програма 21 предлага набор от действия, предназначени да бъдат приложени от всеки човек в света … това е призив за конкретни промени в дейностите на всички хора … Като ефективно изпълнение на Програмата 21 ще изисква дълбока преориентация на всички човешки същества, за разлика от която и да е, която светът някога е изпитвал.”

Не знам, ама някой да е виждал обяснение, за по-кораво използване на държавната власт? Аз рядко съм виждал нещо по-жеУезно, честно ви казвам! Критиците на тези, които не харесваме Agenda 21 обаче, бързат да отбележат, че Програмата 21 е политика на ”мек закон”, а не договор, който трябва да бъде ратифициран от Правителствата, за да стане закон. Разбирате ли? Директно го пускат от горе да си го сърбаме с вилици. Така че това е просто предложение, няма от какво да се страхувате! Ха-ха-хасмукар!  Да се ​​направи такъв аргумент означава, че тези критици са успели да продължат да обръщат системата, и да прилагат програмата, разполагат с цеееееееелият гръб на света, и това без да борим международните Корпорации, които са реалните шефове. Абе лайната са големи, гъсти, и дълбоки, не знам дали си давате сметка за какво иде реч драги ми Читатели. Продължавам:

Международното прилагане на Agenda 21: 

То започна, когато на срещата на върха на ООН, президентът Джордж Х.В. Буш, заедно с други 179 държавни глави, подписаха споразумение с Agenda 21. Година по-късно новоизбраният президент Бил Клинтън подписа изпълнителната заповед № 12852, за създаване на президентския съвет за разработване на програмата за изпълнение на А21 (PCSD). Съветът се състои от 12 секретари на кабинета, висши бизнес мениджъри, и ръководители от шест големи екологични организации, включително природозащитната организация, Сиера клуб, Световния институт за ресурси и Националната федерация на дивата природа. Това само от американска страна! Всички те бяха участници в създаването на А21 на международно ниво.

Сега малко за мангизите, и леко да поразнищим САЩ, да не кажете после, че само ги защитавам. Ич даже! САЩ се разглежда на администрации, за разлика от Русия. Русия си е вечната, селска олигархия, а някой хора се радват, че Хуйло е там вече не знам си колко десетилетия. Роби в плитките си съзнания, които искат да достигнат нивото на живот в Австрия. Е няма как! 🙂 Та щатите бяха напускали едни огромни програми, с едни милиардерски фондове. Важен инструмент за кандидатстването беше огромната сила за финансиране на федералното правителство. За всяка агенция бяха създадени програми за субсидии като изкусително оръжие за държавите и местните общности да приемат Програмата за развитие 21 – достатъчна политика на местно ниво. И там като чуят, че ше има мангизи гратис, и край… Всъщност зелените групи също участва в изготвянето на Agenda 21 от самото и създаване, демек яко пара и за тях. Те отлично знаеха какво им е необходимо, за да приложат политиката за развитие на програмата, и помогнаха за създаването на другите програми за субсидиране, с конкретни действия, които трябва да се предприемат от общностите, за да се гарантира, че парите се използват правилно и според техните планове. Това са ”социалистическите тактики”, на които се противопоставят хората като мен. Тези видове тактики правят субсидиите ефективно оръжие, за да се гарантира, че политиката продължава да върви напред към световният комунизъм. Ето защо не трябва да приемате минимален, базов доход безплатно. НЕ на конформизма! С такава форма на подаяния, се гарантира спирането на работата на милиони човешки Съзнания, убива се прогреса, и самата креативност отива у трета глуха. Отдавна ви го говоря.

От този момент нататък същите тези неправителствени организации изпращат своите членове до законодателните органи на всяка държава, за да популяризират и одобряват политиките на А21. Те ​​са лобирали за тях да изготвят законодателство, така че местните общности да изпълняват интегралните планове за развитие на държавите. След като законите се въведат, същите тези НПО бързо се преместват в местните общности, за да помогнат на местните власти да изпълнят държавните мандати. Ангажират се да помогнат, като покажат на общностите как да получат безвъзмездни средства, като се уверят, че носят гореспоменатите връзки. На всичкото отгоре, ако в България ги лепнем – ще ги открием, и разобличим лесно, защото със сигурност са малко, но понеже от ООН иде пара гратис, опашките за тези фондове ще са както предполагате, големи, и опасни.

Глобалистите постоянно повтарят, че подобни политики са само местни, държавни и национални, без конспирация или връзки с ООН. Да И така, как ще обясним това съобщение, взето от Федералния регистър, 24 август 1998 г. (том 63 и номер 163) на дебат относно програмата за субсидиране, която СИП изпълнява за Програма за развитие 21? В него се казва:

”Програмата за национални субсидии за Програмата за развитие 21, също е стъпка в изпълнението на ”Agenda 21”, на световно ниво, подписана от САЩ на срещата на върха, в Рио де Жанейро през 1992 г. Всички тези програмите изискват широко участие на общността за идентифициране и разглеждане на екологични проблеми”.

Фанааме ли ги в крачка, а?

Друга група неправителствени организации, които помогнаха за написването на Agenda 21 на срещата на върха на ООН, беше група, наречена първоначално ”Международният Съвет за Екологични и Местни Инициативи”. Сега се нарича само ICLEI – Местни правителства за устойчиво развитие. След срещата на върха през 1992 г. ICLEI определя своята мисия да ускори процеса на местните правителства по света, за налагане на политиката за устойчиво развитие. Сега той работи в над 1200 града по света, като всички те плащат такси за привилегията да работят с ICLEI. Подобно на шибана болест, ICLEI започва да нахлува в политиката на местното правителство, обучавайки градските служители да мислят само по отношение на устойчивото развитие, и заменяйки местните ръководства с международни разпоредби, стандарти и кодекси. Сега предимството на България – това е прекалено много работа, за рунтавите български, местни владетели! За наше голямо щастие! 🙂 🙂 🙂 Ганя ще победи в тази война ей…

Доколкото е вярно, и се вижда, никъде по света няма сини каски по кметствата. Все още. Да, вярно е, че ООН няма свой собствен капацитет да прилага какъвто и да е закон, на местно, и национални ниво, или какъвто и да е документ, наречен Agenda 21 на сила. Имат обаче собствена армия сред хората, като неправителствените организации, които пък оказват влияние на всички нива, във всички държави.

Защо трябва да се противопоставяме на Agenda 21? 

Както ни обяснява Хенри Ламб в книгата си Freedon 21:

”Цялостното планиране на земеползването за развитието на Agenda 21 в общините, и малките населени места, трансформира процеса на вземане на решения между правителството и гражданите, а също така трансформира пазара, където гражданите се сещат, че ще трябва да печелят храната си като роби. Основният принцип, при който правителството е упълномощено от управляваните, е напълно игнориран в процеса … Естествено следващата стъпка ще бъде правителството да диктува поведението на хората, които притежават земите, контролирани от правителството.”

Демек, adios на частната собственост, както ви казах в самото начало на тази статия.

Устойчивото развитие се включва във всички аспекти на обществото. Ето само няколко от програмите и темите, които могат да бъдат намерени в планирането на А21, и могат лесно да бъдат намерени в ”местните” планове за развитие на почти всички общности: включени влажни зони, пътеки, навеси, локви, алеи и пътеки. на екосистемата; зелени пътища, въглероден отпечатък, партньорства, опазване, използване на земята, опазване на околната среда, развитие, разнообразие, визия, пустини, наследствени територии и цялостно планиране. Всяка от тези програми увеличава контрола на правителството над гражданите; ограничения за притежаване на земя, и собствена чиста енергия, и вода за собствения ни имот. В Испания на времето имаше големи скандали точно по тази тема, но всичко утихна, защото държавата изведнъж реши, че ако си сложа соларни панели на къщата, пак трябва да и плащам данъци. Същото е и в, България до колкото знам. Когато чуем тези термини, знаем, че тези политики са възникнали с Agenda 21. Съветите за устойчиво развитие регулират човешките действия близо до всеки поток, река или езеро. Ясно е, че е пълно с всякакви човешки идиоти, но те искат тоалният контрол, под предлог опазване на околната среда и ресурсите. Едно е да си еколог, друго е да си екопсихопат. Поставят метри в кладенците. Друг съвет за действие е специализиран в контролирането на размера на домовете, ако режете или премахвате дървета, те дори контролират цвета, който къщата ви може да нарисува, или височината на тревата. Съветът за опазване на историческите обекти контролира развитието в старите градски зони, предотвратявайки разширяването и новото строителство. Това ден днешен е тотален факт на запад, и в части също у нас. Не забравяйте, че съм пораснал на запад, и това до скоро си беше нещо нормално за мен, защото е 1 към 1 както ви го описвам тук.

Всичко се представя като идея за едно по-добро бъдеще, но съвсем не е това, което те искат да виждате в плановете им….Истинските им планове са свързани основно с намаляване на населението на Планетата, с унищожението на повече от половината Човечество, освобождават територии за себе си, чрез програми за ”развитие и опазване на околната среда”. Искам да имате едно нещо в предвид, и да не се бъркате, когато ме четете. ЕС, и ООН са организации, в които участват много, най-различни фракции от световният Елит, всяка със своите си представители. Пропагандните машини на всички тях, работят всеки ден.  Целите на Agenda 21 и тези на Agenda 2030 са тясно свързани, описах ви ги още в началото на статията.

Запомнете, ние сме част от Съпротивата, а тя също е глобална.

Информацията е много, конспирацията се разнищва трудно.

Поздрави на всички.

Nahuatl

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
———————————————————————————

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This