”ОИТ”, и защо масовото, хаотично търсене в социалните мрежи, никога няма да проработи

от | май 26, 2019 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 5 коментари

Здравейте мили Читатели, отдавна не съм ви писал.

ВНИМАНИЕ! Остър език, псувни и ”невъзпитан” начин на говорене!

Както обявих преди около 2 седмици, обмислям да прекратя дейността на блога, по ред причини, не ме питайте конкретно ”защо”, не е гарантирано…Този материал ще бъде насочен, към социалните мрежи, и всички вас, които ме четете от там. По данни на Blogger (Google), щом пусна нов материал, ме четат над 3000 души на ден, рекорда на блога са 4245 души за 24 часа, това е много народ, и много от тях не са абонирани за блога, а виждат публикациите именно през социалните мрежи.

Социалните мрежи, и армиите на лелите с оргонитите: 

Чудя се реално, грешка ли беше това, да извадя в мрежите профил на Блогът на Nahuatl, или не? Б*м ли маа му, както се казва по народному. Смятам, а и голямото мнозинство от редовните Читатели също, че информацията от този блог не може да бъде асимилирана от хора, които тепърва навлизат по трънливите пътеки на ”осъзнаването” на реалността. Няма как това да се случи. И искам отново да ви накарам да забележите нещо, което е фрапиращо – в този блог всичко е базирано само на личният опит на автора, тоест на моят личен опит. На много хора обаче, това им е някък си ”неудобно”, не ги кефи, и т.н Тук никога няма да срещнете преразказване на някаква ”висша форма на знание”, тип нагуализъм, или меркаба (мараба! салам алейкум!), и т.н, което е основната разлика с други нет пространства. Зад мен не стои никой, аз имам само собственият си гръб, нямам пазители, освен себе си, нямам майстори, мастери, вечни учители, не робувам на никого, не се възхищавам на някого, не искам да съм като никого, и въобще не ми дреме на нагуалския, че има хора много по-добри от мен 🙂 Комплексите отдавна съм ги преодолял, и съм на ”ти”, със собствените си сенки. Тази е основната разлика между мен, и армиите на лелите с оргонитите + прикачените им соц. мрежови писачи, плямпащи едни и същи неща от десетилетия насам. Едния е закачен за книгата ”Матрицата”, букварче за начинаещи, другият за някаква идеология от нов сорт – Меркаба, третият за някое канализирано пвсевдо извънземно, другият още търси Нибиру….. – всички те са в дъното си страхливци, които нямат смелост, нямат топки да излезнат сами по Пътя. И когато им казвам, че където те отиват, аз от там се връщам, моментално ставам лош, гаден, невъзпитан и с голямо его. Искам да им кажа едно, моето самочувствие по някога е голямо да, но поне е базирано на мен самият, на моето лично ядене на лайна, сълзи, мъка и преживяни трудности + всичките ваши ОИТ простотии, аз просто съм роден така, на мен не ми се е налагало ”да се уча”, или да съм последовател на някого. Разбирате ли сега основата, на основната разлика?

Тази информация от моят блог, определено не е за леля Цонка, и кака ви Пена от междублоковото пространство, тези иначе толкова симпатични лели с амулети, оргонити, и яките хороскопи. За голямо мое съжаление, и си е по моя вина, защото аз лансирах профил на блога в мрежите – информацията достига до прекалено много човешки талаш, ОП-ове, и всякакви тотално изтрещяли индивиди, които вчера дори бяха отворили тема в една група свързана с ОИТ, специално да плюят по мен. Освен това, самите мрежи, като Фесйбук, са до дупка пълни сами по себе си с човешки талаш, до горе са! Там се намират всякакви разбирачи, всякакви носители на ”висши знания”, ”светли сили”, ”ангели”, ”плеядианци”, и всякакви други откачалници! Просто са прекалено много, и да ви кажа чесно, тази е едната от причините, заради която почвам да съжалявам, че направих профил на блога у Фесйбук……Не трябва да се дават маргаритки на свинете, те просто ще ги изплюскат, без дори да усетят, че не става въпрос за ”масова ярма”. Както има, така и няма значение, получава се лек парадокс.

Там се намира съсловието на леличките с оргонитите, както ги наричам аз, и вярвайте ми, за една здравословна опитност, в група, която касае тематиките на ”ОИТ” – пребиваването на такива Матрикс елементи, трябва да бъде забранено с виртуален закон. Вчера бях злобно нахокан, заплашван и обиждан (разбира се, отвърнах подобаващо, все пак съм си биткаджия) в една такава група, като съсловието на изкукуригалите подблокови лелички, ме обвиняваше, че ”не съм възпитан”…. Без малко да ми намалят и поведението…. Много мразя страхливите хора, тези които ти влизат в гръб, за мен тая измет няма място по такива тематики, най-малкото защото замърсяват с присъствието си останалите, между които има и такива, които искат все пак нещо да научат. Не си мислете, че не ви забелязвам, все пак съм в мрежите, и както много хора се опитват да ме разузнават, така и аз имам собствено контра разузнаване.

 

Кво ше кажете копеуета??? А??? Тежката артилерия!!! 🙂 🙂 🙂 Стрина ви Пена, съвсем не е от DownTown LA, и много се обижда, и тия като мене, ставаме все по-гадни, лоши, и неъвзпитани, когато и кажем, че е СССР-ски продукт на съветски brainwash, и просто не трябва да се подвизава по такива места като този блог, но …… Не. Те трябва да са там, и са цяла армия скъпи ми Читатели, цяла армия са! 90% от тях са производни на манталитета, закодиран в снимката по-горе. Лелите с оргонитите и седмичните хороскопи, пазете се от тях!

Имам една прекрасна идея, за всички вас, които участвате в групи, целящи (дори само привидно) да разнищят тематиката с изменените състояния на Съзнанието – не допускайте такива членове във вашите местенца… Подблоковите лелички, магазинерките, и полу-бабите с белите котки, и техните пазители, върлите йога-мьога воини на доброто и светлина, са ОПАСНИ! 🙂 Без майтап чуеци!!!! Опасни са……

Малко по-долу, ще ви направя реална съпоставка на това, какво една подблокова леля, или един йога-нинжа-минджа, биха изживяли като опитност, ако въобще някога стигнат до там.

И една много важна бележка – изключително много уважавам йогите 🙂 но ше си позволя да говоря и не-чак толкова добре, заради точно определени индивиди, които изпозлват в имената си ”йога”, да да докажат нещо пред другите. Такива мизерни страхливци, заслужават истинските Йоги да ги порицаят. Това при нас, в бойните спортове, води до много бой…то е все едно да си сложиш черен колан, и да дойдеш в залата да си покажеш уменията, без дори да си тренирал и 3 години. Така, че по тази причина вклювам ”йога”, или ”астрология”, в някои не толкова приятно имена и епитети, които със сигурност ще поставям и за напред. Това в никой случай не означава, че аз не уважавам истинските Астролози и истинските Йоги, напротив. 

Съсловието на ”носителите на висши знания”, A.K.A – ”просветналите”….

Напрао лъщат баце, като голи гъзере у ясна зимна нощ над врачанскио балкан!
Вчера един просветен Меркаба (мараба кардаш!) индивид, ми зададе строго философският, с дълбок мистичен смисъл въпрос – ”а кажи нещо за Нибиру ве, многознайко!?”, ”мен Меркаба (мараба артик!) ме прави неуязвим”. След което ми се допика, първо от смях, и после ми се доходи и по голяма нужда от жалост….и настана едно сранйье, от което още ме боли целият гъзер мойте хора….Е как човек да им говори възпитано ми кажете? Какви са тия ядрени ПРОСТОТИИ бе!? 🙂 🙂 🙂 Не сте ли по тия групи, за да учите нещо за изменените състояния на съзнанието? Или за какво сте там, да си мерим пишките ли? Ами не ви ли се струва нормално, че има хора с големи уища, с които този ви тип съзнание просто не може да се мери? Това не ви ли се струва нормално? И после ‘‘егото му е огромно на тоя Nahuatl, много е лош!” Ами лош съм 🙂 какво да направя…..не може да съм ви винаги удобен, че да ме влачите, все едно съм ви чехъл. Когато човек стане добър и удобен, се появява другата Армия – тази на ”моля ти се спаси ме!”. Ами нали сте смели бе хора? Нали сами сте се напъхали да изследвате? Що изследвате неща, от които ви е страх? Аз ли съм виновен пак? Ето защо, бой по п**ката с чирпака до като станат ушите като на немска овчарка, и това е то. Аз не съм вашият спасител, нито съм ви приятел от маалата, нито нищо подобно. Говоря за хората в соц. мрежите, които постоянно ме плюят 🙂 Не за нормалните Читатели на блога…

Нета е пълен с всякакви преразказвачи на идеологии. Пъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълно е със шлака. Един не застана и не каза ”ей, от личен опит, така и така работата!”…. Все зад тях стои нещо по-голямо, по-висше, и обикновенно ги ”пази”, или ги прави ”неуязвими” – роби майна, какво да ви кажа, това са най-обикновени роби, и агенти на Матрицата. Нищо повече от това не са. Все едно да идеш да се биеш с някой, ама да извикаш и батко, те така, от страх, и после да искаш да те уважават в квартала 🙂

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ДА ИМ ГОВОРЯ УЧТИВО И ВЪЗПИТАНО? КАК? 🙂
Oт гледна точка на тези толкова интересни за вас, ”ОИТ”, ще ви кажа следното, и това са неща, които повтарям за хххххх път:
1. Всяко закотвяне на вниманието в някоя идеология, която ви ”пази”, ”предпазва”, и ”защитава”, директно ви прави жертви. У вас, манталитета на жертва е нещо закодирано.
2. В никой случай някаква форма, или стереотип на ”възпитание”, няма никаква връзка, НИЩО общо с нивото на разивитие на възприятията, или Съзнанието.
3. Тези от вас, с ”вишите знания”, ”светлините” и лампичките там, са нищо друго освен храна за вълците, младо агнешко, сред глутници от вълци, вие сте бити карти.
4. Самата предпоставка за ”висше знание”, ви праща в трета глуха, и започвате да отдавате енергия към архотни и егрегори, които само това чакат, защото поставите ли такъв епитет, вие програмирате в Съзнанието си, че сте ”по-нисши”, което отново ви праща в менюто за тази вечер.
5. Нито един вид външни защити не могат от нищо да ви предпазят, реално вие сте сами против всичко, което мислите, че ви напада.
6. Манталитета ви на жертви е просто фрапиращ, и очеваден за някой, който наистина има личен опит, защото сетивата на такива хора, отдавна не са само 5, и са силно променени, а вие, без личен опит, няма как да го разберете.
Така, че много внимавайте с ”висшите знания”, ”възнесените учители”, и прочие кравешки тор, защото единственото, което се случва, е че си сменяте синьото робско юларче, с друго – примерно розово 🙂 И колкото по-пламенно защитавате вашите ”висши знания”, и ”възнесени учители”, толкова повече енергия бълвате към архонти и егрегори, които само това чакат… После моето его е голямо а? Голямо ама осъзнато мойте хора, и използвано по предназначение, според ситуацията… Разбиртате ли сега другите разлики? Вие, възнесените, хараши, мараши, и прочие роби на Матрицата, сте едни изключително лесни за манипулиране създания, вие сте прекрасната храна за архонтите, и те се благодарни за всичко това 🙂 ММММммммММмМммммММММммммм – започна излъчване на страх, защото всеки, който се крие зад ”нещо”, не е друго освен страхливец, а страхливците излъчват страх…а страхът е вкусна мръвка за архонта!
Спете спокойно драги Съселяни, продължавам:

 

”ОИТ”, и защо масовото търсене в мрежите никога не дава резултати: 

Много просто, и почвам да слагам ”ОИТ” в кавички, защото и тази дума се превърна в словестна курва, като ”демокрация”, или ”свобода”, това са думи проститутки, и всеки си ги слага на х*я както намери за добре, без много много нито да пита, нито да знае за какво иде реч. Та, какво по дяволите е за вас ”оит”? Опитност извън тялото? От къде знаете, че е извън тялото? И освен това, ако наистина така го вярвате, то вие сте само тялото си 🙂 Тоест за вас, нито една техника, освен архонтните желания, няма да работи – абсолютно никога. Ако го мислите така, то вие имате спешна нужда от пренастройка, преди да се разбиете в стените на някоя наистина hardcore опитност, до която рано, или късно, определено ще достигнете.

”ОИТ” като термин, беше наложен в средите, когато беше на бум модата с ”осъзнатото сънуване”, и т.н, но тук не става въпрос за спане и сънуване, или не само за това. В такова състояние на Съзнанието може да изпаднете, при инцидент, съвсем случайно, заради наркотици, или по ред други причини. А защо си мислите, че е извън тялото? Защото перцепцията, тоест събирателната точка на Съзнанието, е отишла някъде другаде в пространството, и вие си мислите, че щом сте видели тялото си някъде, задължитено сте извън него ли? 🙂 оК… мислте си.

Когато едно ”ОИТ” е свързано с някаква идеология, Матрикс 5,  меркаба (мараба къзъм!) цитирам я, защото явно е много на мода в момента, или каквато и да е друга подобна, нагуализъм, шаманизъм, будизъм, и т.н – това което се превръща в определящ фактор на опитността, е именно енергийният заряд на идеологията, разбирате ли ме? Не го контролирате вие, колкото и да си мислите, че да, и това е така, защото вие сте се поставили в позиция ”по-нисши”, заради тези ”висши” за вас вярвания и практики, които си мислите, че ще ви направят астрални нинджи. Много далеч от реалността мойте хора, най-много да станете астралната минджа на някой, никакви нинджи няма с такъв потенциално/робски заряд. Много сте далеч от реалността. В истинаската реалност, истинските Войни са хора, които сами са минали по пътя на тръните, сами са разнищвали всичко, и никога не са се заклещили никъде, до като през цялото време са вземали от всичко само най-ценното (за себе си). Така, че не ми цитирайте меркаби, матрикси 5, и други подобни, защото в момента в който го направите, вие вече сте си свалили гащите, и сте се надупили. Разтвори бузкииииииииииии! Хоп!

А в нета, и по-специално у мрежи като Фейсбук, е пълно почти изцяло, само с това – празни приказки, масова простотитя, леличките с оргонитите, и върлите, дори радикални защитници на някоя меркаба (мараба бе, мараба!). Ето защо, когато споделяте, или захванете спор у фейса, няма да стигнете до нищо – защото единствената истина, се крие вътре във вас. Ако нямате топки за да си го признаете, ок, живейте с илюзии. Но пак ви казвам – вие сте като младо агнешко за вълците…

Една що годе добра, пълноценна и здравословна ОИТ, не означава пълно отцъствие на страх, безстрашните не съществуват, и тези които твърдят, че не ги е страх от нещо, просто лъжат. Но една такава опитност би се случила само и единствено от първо лице – единствено число, когато вие самите достигнете до нея, без никакви странични идеологии, без никакви външни източници, към които бълвате личната си енергия, и отдавате силата си, мислейки че ви се помага. Не хора – сами си вредите. Изключителна рядкост са хората, които са се осмелили да вървят по този път сами, и аз им се възхищавам. Единствено с такива хора мога да говоря на ”ти”, всико останало в мрежите, за мен е като детската градина, в която келешите не знаят играчката бута ли се, или се рита… Този е образът за мен, на българските фейсбук групи, които иначе имат много сериозни заглавия, но водещите им фигури са абсолютни олигофрени, които са там единствено за да поставят някакви ”рамки на реалността”.

Та какво би изживяла стрина Пена в едно ОИТ???

Ако се случи стандартната версия, а тя е за такива, които има нужда някой да им изкрещи ”ЕЙЙЙЙЙЙ ТОВА Е ОИТ БЕ, СЪБУДИ СЕ!!!!!!!!”, би се случило следното:

Стрина Пена е СССР-ски продукт, иска или не иска, но тя не го осъзнава дори, не осъзнава собственото си комуниситическо индоктриниране, което е достигнало мозъка на костите и. За това тя си позволява мега нагло, да ви хока, че сте невъзпитани! И, че не може вие така да говорите, не ви ли е срам бе ало!?  Ок добре…

Леля Пена изведнъж се събужда, ама не всичко е както обикновенно, има едно леко поклащане в простраството, и тя се усеща, като все едно и е лошо, но осъзнава все пак, че не е болна..Какво ли може да е…..??? Уау! В даден момент Пена aunty се обръща и осъзнава, че все едно върху longboard, или дъска за сноуборд! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАВААААААА!!!?????? И хоп! Нещо я кара да се обърне назад, и тя вижда тялото си на леглото! И посе шибаното нещо я кара да погледне на долу…..и в този момент……..леля стрина Пена вижда, че се намира на около 30 см във въздуха, и не е стъпила на пода…. В този момент стрина започва да усеща едни много мощни вибрации, все едно нещо механично я тресе със сила, която тя не контролира, и усещането за гадене става в пъти по-мощно! След това започва едно свистене, скърцане и стъргане, за което тя не е подговтвена, и никога нищо не е чела в мрежите, мамка му! Какво става!!!!!!!!!!!!!

МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

МА МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

Насирането в този същият момент е толкова масивно, дори мирише, толкова мощно, че стрина Пена не знае нито къде се намира, нито какво се случва, нито нищо, просто в даден момент се сеща, че е имала търсения покрай ОИТ, и започва сама да псува себе си ”да са таковам у тъпата глава, защо ми беше да се ровя, зашооо!”, като в същото време и се реве от страх, просто и се реве, вижда че не може да се върне в тялото, и още повече се страхува!

 

От тук нататък:

Версия 1 > една много красива, розово, бяло, синкаво-зелена светлина, изключително топла, нежна и добра, се появява пред нея, и стрина Пена ахва ”малееее светлината!”. Тя е чела за нея в над 20 фейсбук страници, и сега я вижда! Не е ли прекрасно? От светлината се чува нежен, и с приятен тембър глас ”стрино Пенооооооооо, стрино Пеноооооо, не се страхувай, ние сме тук за да те спасим”…… Акото на стрина Пена се стричва леко, и тя малко по малко започва да си мисли, че това е раят. В следващият момент пред нея се появява много красива, вероятно мъжка фигура, която и казва нещо от сорта, че е ”пратеник на архангел Михаил”, или нещо друго свързано с нейните вярвания, за които тя не знае въобще, че са като отворена книга за Архотните, и че моментално, всеки може да я download-не, иска тя, или не иска. Както и да е. Архотнът застава до нея, и я вкарва във филм за доброто, светлината и лампичките от неон, който след събуждането променя целият и живот. Стрина Пена започва грубо да отрича всичко останало, и става върл защитник на астралният СССР! Защото тя е видяла пратеник на Светлината!!!!! Или в такъв филм са я вкарали…. Не е задължително стрина да помни всичко, за частта в която тя доброволно отстъпва малките си лични, сили, малки но лични, нейни собствени – обикновенно нищо няма да запомни.

Версия 2 > от мощният допир с други форми на сетива, стрина Пена толкоз много се насира, че моментално се връща в тялото си, събужда се обляна в пот, и минава върло в редиците на православната црЪква. Става воин на булшита до гроб! Те така! От страх!

Версиите разбира се може да са стотици, даже хиляди, и всичко е базирано на вярванията, идеологиите, и всичко, което стрина Пена счита особено за ”по-висше”. Стрина Пена е най-обикновен bot, дори може и реален човек да е, но тя е неспособна да се изправи сама пред себе си, което вътрешно я води до личностни конфлитки, и за това тя спасява 10 котки седмично, защото така потвтрждава пред себе си, че е ”добра и стойностна жена”.

Тази е шибаната реалност на предблоковите лели, които се мешат там, където не им е работа, които ей така, безплатно обиждат, клеветят и налагат мненията си над останалите. Така леля Цонка, и стрина Пена папкат с картофки, всичко което те не разбират, но върло защитават. И отива в трета глуха филмът с доброто възпитание, чавдарчетата, и правата за говоренето в социалните мрежи.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

В соц. мрежите, освен в точно конкретни групи, за които аз никога няма да ви кажа, няма друго освен масова помия. А масовата помия е това, което е – помия. Става за ядене, ама си е помия…Истинските неща се случват вътре във вас, и никъде другаде, ако приемете това, то вие ще станете малко по-свободни.

На стрина Пена, и леля Цонка мога да кажа само едно…..

Aре със здраве! Очаквайте нови статии по серията Извънземни Перспективи, и някоя друга базирана на въпроси от Читатели по темите с ОИТ.

Поздрави на всички!

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This