Пробуждане на човешкото Съзнание – масовите процеси

от | фев. 1, 2019 | Общи статии, Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 6 коментари

Здравейте драги Читатели. Посвещавам тази статия, на няколко мои Приятели, които си мислят, че за загубени по Пътя. С тази статия, искам да ви вдъхна надежда, за да не забравите кои сте, и защо сте тук 🙂 love you crazy people!

Искам да засегна една друга интересна тема, и това което ви представям, е както винаги – моята лична перспектива, базирана само на личният ми опит и наблюдения.

Пробуждане на човешкото Съзнание? Масови процеси?

Да, имам такива наблюдения, съществува както масовото пробуждане, така и процесите, които стоят зад него, и активирането на Съзнанието по нечуван до сега начин. Става въпрос за космически процеси, които са описани още в най-дълбока древност, в хрониките на почти всички, древни Цивилизации. Най-съществено са описани в епоса Махабхарата, и в някои от книгите на Маите, като едната от тях, завършваше именно с процесите от 21 декември, 2012 година, които много хора погрешно приеха като “край на света“. Такъв апокалиптичен, финален и дефинитивен край, може да има много трудно, най-малкото няма да бъде позволен, защото в тази Галактика, не всичко зависи от нас като раса.

Искам да имате в предвид, че нашата Планета е живо Същество, със Съзнание, тяло, и т.н Досущ като нас, просто в друг формат. Нашето общо, колективно съзнание, за нея е като съзнанието, което нашите клетки в тялото образуват, действайки синхронизирано, въпреки че за Планетата, ние може би сме нещо като “трън в планетарният задник” на този етап.

Тези процеси на пробуждане са както естествени, заради куп чисто галактически, енергийни процеси, които се случват, и които ще доведат до ново отключване на ДНК, така и полу-изкуствени, и ще се наема да ви обясня именно вторите, въпреки че и за първите ще трябва да отделя време, но мисля да го направя в нова статия, дълга, и изчерпателна.

Ускорители на пробуждащото се Съзнание:

Това, което знаят организациите, които вие наричате Илюминати, и тези зад тях, негативните извънземни фракции, е че бизнесът не може да е вечен. Те прекрасно разбират всички процеси, и специални това масово вдигане на вибрациите, за тях е буквално токсично. Един Драко не може да живее в състояние на мир и хармония, те са деца на хаоса и чистото его. Владетели, завладяващи, потисници…Te са другата Перспектива на Източника. И не са само те. Някои от другите човешки раси са с тях, като на пример Високите Бели, и дори някои фракции от Плеядите, които по техните земи, биха били третирани като престъпници, като бъдат заловени, и вероятната съдба, която ги очаква е изселване в някое изкуствено измерение, където те сами да успеят да доведат до там въпросната, наложена Матрица, че чрез собствената си вибрация, да успеят да се измъкнат. Това може да стане с еволюция на Съзнанието и Духа, нещо подобно се случва с нас в момента. Много пъти съм ви казвал, че много от нас, въобще не са/сме хора, човешки са само тези временни обвивки, и какво въобще е “да си човек?” Тялото? Културата? Най-вече тялото, но вие вече ясно знаете, че ние не сме тялото си, и то е само един аспект от цялостната Същност, просто превозно средство, за този етап от Играта. Играта е много по-глобална, от колкото аз до сега съм мислил, вътрешно преразглеждам абсолютно всички концепти, от-до.

Разбрахте, че Планетата е жив организъм, Същество от различен тип, в различна форма на Игра, тясно свързана с нашата. Ние използваме планетарното тяло, за собствените си опитности, и тази Планета изпитва ефектите от нашето съществуване. Колективното съзнание на човеците, също оказва влияния, но и на него му се оказва влияние. Частта, която е застъпена от социума, вътре в него, вътре в този огромен изкуствен егрегор, е това – изкуствена и технологична. Върнете се дестина статии назад, и отново ви препоръчвам да четете блога отзад-напред, защото това са неща, за които съм говорил многократно, въпреки че от малко по-различна перспектива.

В последните 2 десетилетия, наблюдаваме постоянни процеси на “осъзнаване”, индивидуално и колективно, не може да има колективно, без индивидуалности, освен ако не бяхме раса от био роботи, и ГМО-та тип животни, за щастие не сме това, не сме проклети сиваци, от мъничните… 🙂 Милиони хора по света, започнаха да усещат, че Природата също е жив организъм, един мега-организъм, от който зависим и ние, за собственото си оцеляване. Хората започнаха да поемат отговорност, а това е основното занятие! Да стане човекът отговорен за себе си, и за околната си среда, и да спре да бъде роб. Милиони хора станаха съзнателни за горите, за масовата сеч, и за това, какво тя може да направи с Планетата, все повече хора натискат за разсекретяването на нови технологии, защото такива има, и просто от самото начало на 20-ти век, никога не е било нужно да плащаме и стотинка за енергия, или да се редим на опашки за лекарства, тези технологии съществуват, но Елитите са решили да ги покрият, докато парите на цели човешки общества, цели човешки икономики, биват канализирани в тайните космически програми.

Помнете – Елитие знаят, че битката за тях е загубена, и драпат като за последно.  Те нямат с какво да се противопоставят на самата еволюция. Освен това, частта от нашата 3Д Матрица, която се поддържа изкуствено, от Луната, скоро ще бъде изгасена. Земята минава буквално в друго измерение, и именно това е посланието на Маите, Индийците, Персите, Корана, и много други народи, свещенни книги, и традиции. Огромна част от човешката мистика е насочена натам – да подскаже, за именно тези процеси, защото те са нещо естествено, нещо което никога няма да спре да се повтаря на периоди. Дори научните среди установиха, в последните  2 години, само 2 години официално, че от центъра на Галактиката е започнало излъчване на позитронни лъчения, които имат, и ще имат все по-голям ефект върху цялото космическо пространство в нашата Галактика. Това, което не ви казват, е че основният ефект е върху Съзнанието. Ускорението на тези процеси е започнало още в началото на 80-тте години, и много от нас сме родени именно в този период. Естествените усилватели на тези лъчи, са самите звезди – слънцата. Скоро нашето Слънце ще заработи по коренно различен начин, и не ме карайте да ви го обяснявам, защото отговорът е “просто, защото го знам”. Една от крайните мерки, по забавянето на тези процеси са аерозолните пръскания. Вярвайте ми, крайната цел на chemtrails, и пръскането на метали в атмосферата, е забавянето на точно тези процеси, те се опитват да отразяват това, което Слънцето, като мултипликатор изпраща към нашата Планета. Опитват се да забавят процесите, но е непосилно за тях, аз лично дълбоко се съмнявам, че има някакъв, кой знае какъв ефект.

Целият социум е създаден за да бави тези процеси, всичките състезания, с всеки, и с всичко, откакто се родим, до като умрем, цялата поп-култура, всичкото порно, всичката политика, цялата мизерия, цялата всекидневна борба, парите, новите модели коли, модифицирането на желанията и идеите на хората по удобен за Елита начин, масовото чувство, че сме “жертви”, целият Ню Ейдж bullshit, всичкият социум, всичко е създадено да прави едно и също нещо – да поддържа ниско, глобалното вибрационно ниво на Човешката Раса. Te се опитват да направят така, че да вибрирате в ниски честоти, инстинкти от най-базово ниво, и основна, мощна активация на 1-2-3 чакра. Опитват се да ви направят животни. Но все пак хората го постигат, чрез усилията на малцина – пробуждат се, осъзнават неща, които само до преди 30 години никой не забелязваше така масово…Това са позитивни неща 🙂 Вървим към отключване на нови нива в ДНК, за което помагат и много други, не забравяйте, че човешкото свършва с тялото 🙂 Помните ли? То е само един аспект от едина Същност, просто превозно средство за човешката опитност, без него, просто няма как да сме хора. Понеже много неща се случват, Елитите искат да контролират цялото, глобално обществено мнение, като дават насоки и посочват, кое е ОК, и кое не е ОК. Ай сиктир, стига толкова. Искам да ви поговоря малко за отвличанията от извънземни…

Знаете за мойте опитности…До скоро ви описвах само по-негативните, но не са само такива, имам и срещи, изключително приятни и полезни, последните от които директно с Хора, но не от Земята, с наши космически братовчеди, с които сме буквално еднакви, имаме едно и също ДНК. Имам няколко нови наблюдения:

 

  • Не всички отвличания са с негативна цел, макар че негативните фракции модифицират масово хората, на глобално ниво.
  • Негативните фракции отдавна знаят, че дори и да променят генетиката на хората, ДНК много бързо се възстановява към оригиналната си Лирианска форма, която е истинската човешка форма, ние сме такива, потомци на Лирианските Цивилизации.
  • Повечето отвличания са предварително съгласувани. Сред нас има много такива, които доброволно са дошли тука, за да помагат за тези процеси. Всички те – знаят предварително, че представители на местата, от които реално идват, ще ги отвличат. Огромна част от отвличанията са в същност позитивни.
  • Много хора биват вземани от човешки фракции. Военните на негативният човешко/рептилски Кабал, и тези от тайните космически програми, постоянно отвличат хора. Ако разгледате световните статистики за изчезнали хора – ще останете с отворени усти. Просто ще ви кажа, че само децата, които изчезват безследно всяка година, са над 8 милиона! По цял свят. Това означава, че около 15 000 000 души всяка година изчезват някъде, безследно. Аз ви гарантирам, че 90% от тях заминават по канален ред. Роби, месо…и за колониите в тази, и в други слънчеви системи, до които тайните космически програми са опрели. Разбира се, и сред тях – не всички са зли. Голям дял от консорциумите, от тайните служби на много държави, включително и ЦРУ, Армията на САЩ, и на много европейски държави, се борят всеки ден против тази грозна истина. Когато в крайна сметка се случи дескласифицирането на тези информации – хората ще полудеят от желание да ги избесят по плаците и чаршиите, тази е една от причините, заради която все още няма масово разгласяване на тайните космически програми, и стотиците технологии, които ще решат всички проблеми на Земята, болести, глад, технология, всичко от-до. Това, че негативните все още са подпомагани от орионските рептили, за които също не е безопасно. Това, което разбирам след последните извънземни контакти, е че и за тях, съвсем не е безопасно, нито пък са чак толкова силни, защото те нямат мощта да се изправят директно срещу силите на Федерацията. Swaruu, и други от нейният Екипаж, разкриха изключително много информация, и дори се замислям, дали да не ги издам на книга…
  • Други отвличания стават с цел спасение, буквално заспа, и повече не се събуди, но преди това говореше, че го “вземат еди си какви същества“. Много агенти биват взети обратно, от съображения за сигурност, и както е естествено – човешките им тела умират тук. Всички разполагат с технология, която позволява да се влезе в човешка инкарнация в 3Д, без да се напуска оригиналното тяло. Бях ви писал лични опитности в тази насока, спомнете си one more time за двете статии “Когато бяхме извънземни”:

 Въпросният материал е сниман на 29 декември, 2018 година във Вашингтон, точно след официалното събрание на ООН. Жената от видеото е реална, всичко е реално, снимано е със скрита камера. Кукловодите знаят едно – че вече, не всичко зависи от тях, защото не сме само ние тези, които спомагаме процесите на пробуждане и активация на ДНК, и Съзнанието. Не сме само ние, нито сме сами.
Това, което ще направи Елитът, и то съвсем скоро, е че ще започне да пуска парченца нова информация, относно НЛО, и контактите с извънземни + нови технологии. Ние сме на прага на разкритието на много нови технологии, помнете ми думите! Правят го, защото си мислят, че отново ще стане забавяне, но вече не сме само ние както ви казах…Елитът малко по малко, губи играта на тази Планета. Не, че хората са китки, и ще се управляват сами, просто след като падне ембаргото над тези информации, всичко ще стане по-лесно, и по-естествено за хората, и от там до космически тип цивилизация, ни делят някакви си години…Всичко това, след като се случи анонсът на официално ниво, в ООН. Това ще бъде скоро.
 
Нашата реалност е пълна с агенти на Матрицата, имат много имена, ботове, органични портали и т.н Не е никак трудно да се генерира едно човешко тяло, става бързо и лесно, сещате се как, само българските политици са правени с обратната страна на *уя, за туй са такива 🙂 Но както и да е, пространството е пълно с агенти, които са частичен download, от колективното съзнание на човечеството. Реално огромна част от човешкото население, е съставена от органични портали. И за тях съм ви писал. Тяхното въвеждане е чисто технологично, и се прави с цел, да се поддържа установеният ред. Нов световен ред? Аз вече не вярвам в него, защото ние живеем така минимум, от самото създаване на Рим, Египет и Византийската Империя. Това, в което живеем в момента са последните етапи от този ред, и информациите за НСР, целят да всеят страх, масов страх, който да поддържа, така или иначе, умиращото status quo. Когато позитивните извънземни фракции опитваха да влезнат в контакт с хората, Елита измисли Ню Ейдж, и започна да ги боготвори. Те НЕ ЖЕЛАЯТ да бъдат богове, тези които искат да са богове са онези, които така или иначе, стоят зад земният Елит. За това и тези, които наричам Федерацията, не се месят директно, защото уважават свободната воля, и ако човечеството е решило, че ше минава още едно хилядолетие под контрол – те ще уважат това, и никога няма да се намесят директно. Просто злото на тази Планета има повече mass медии на своя страна 🙂 И в същото време ви казвам, че всичко си е наред, че злото и доброто са метафори! Мислете го както си искате 🙂 Знам, че звучи откачено. 
 
Ускорителите на Съзнанието, и от там на еволюцията, в основата си са естествени космически процеси, които не могат да бъдат спрени…Те просто СА. На съзнателно ниво, човек няма как да си даде сметка, но ако е малко по-сензитивен, ще си даде и още как! Това започна с усещане за ускорение на времето, всичко стана по-бързо, светкавично бързо, процеси за които в 80тте години са били нужни години, за да се случат, днес се случват за месеци…Вижте напредъка на технологията, и как това влияе на Съзнанието на масовите човеци. След това се появи масово усещане за “край на света“, подпомогнато мощно от медиите, истинсктоо лице на това усещане е, че подсъзнателно, всеки който има своя Душа, знае много добре, че тези процеси предстоят, и че е тук, именно за да ги експериментира. След това се появи усета, че енергиите са крайно грозни, задръстени, всичко изглежда лошо и т.н Това е масово сред хората, хората масово изпитват този вътрешен стрес, който няма обяснение, и заради него, се появиха и нови болести, като разните синдроми на раздразненото черво и т.н Всичко това са ефекти от този вътрешен стрес, който всички преживяваме! От-до, без ънта мънта, но и това е нормално, защото всичко старо се руши, от идеите, до самото status quo, всичко пада. Всичи тези емоции, и усещания се дължат на естествените космически процеси + това, което те правят на ниво съзнание, индивидуално, и колективно. Това на мен ми дава знак, че се променя глобалната времева линия, нещо много комплексно, което имам намерение да ви опиша, в нова статия, специално за тази тема.

Та ускорители на Съзнанието сме всички ние, всички които се опитваме да бъдем съзнателни, с нещо, макар и малко да направим така, че и други да получат алтернатива…Човек никога няма да разбере, че има “и друго“, ако някой не му предложи алтернатива…Ейваллах на всички, които предлагат алтернативи! Масовото вече е скучно, и вие виждате всеки ден, как хората масово се изразяват индивидуално 🙂 Всеки своята си лудост, всеки на където го избие, и не ми говорете bullshit, в стил, че искат да ни направят колективно, кошерно съзнание, няма как да стане това 🙂 В Космоса това го има сред изкуствените раси от био роботи, и тези подтиснати от брутален mind control, защото срещу ДНК, почти никой не може да се изправи в директна битка. ДНК е част от Източника, и всяка негова частица е индивидуална, не го забравяйте, и може да бъде модифицирано само временно.

Човеците се събуждат, и реално всички ние, които по една или друга причина пишем някой блог, или някой сайт, като Паралелна Реалност, на моят добър приятел, баце Н., или някое предаване като Новото Познание, на баце Стойчо Керев, блогът Spectator BG, на моят приятел, баце Deadzero, всички ние даваме частици от една глобална, огромна по размер информация, която не може да бъде осъзната цялата на съзнателно ниво, бъзо…Не може! Но може да бъде усетена, и аз го виждам по стотиците мейли, които получавам от Читатели, които ми казват “Нахуале, брат! Това работи, помогна ми с еди си какво…“, а в същото време, единственото което правя аз, е да пиша личните си опитности, в един безплатен блог…Нищо повече, за мен това е лична терапия, споделяйки, но знам, че информацията ще работи и за други от самото начало 🙂 Което е супер!

Трябва да спрем да се състезаваме едни с други, кой е по-велик, кой е по-осъзнат, и прочие bullshit. Вярно е, че сме малко тези, които могат чрез личен опит да извадят наяве работеща информация, активираща Съзнанието информация, но все пак тя помага и на други, и така върви верижната реакция. Oт тези, които говорят още за духове и призраци, и ги гонят картите таро, астрологията, и агро-земеделските конспирации, до тези, които имаме повече опит от лично естество, и говорим за нещата чисто технически – всички сме от един отбор + Читателите! Защото и тези, които се интересуват от езотерична информация са от този отбор, те търсят нови форми на осъзнаване, което е супер похвално! Това са будни Съзнания, и не трябва да бъдат претъпявани, освен тези, които аз лично обожавам с ориз, или кисело зеьйе – върлите Лайт Сайд, бели братства, и мойте другари от црЪквата! 🙂 При атаки пичове – отвръщам на огъня с огън, на меча с меч, познавате ме, и на напразно спряхте инквизицията, знам ви какви сте страхливци! Мога да обясня всеки аспект, и всяко аспектче от вашите Съзнания. Вие също сте част от Играта, основна, най-базова част от Играта, и повечето сме били на това ниво, споко! 🙂 🙂 🙂 Дишайте свободно!

Има глад, огромен глад за такава информация, не само в България, и вярвайте ми, ако обърна резбата, и почна да пиша на Español, както и без това ми е по-лесно, защото аз съм българин, който порасна в Испания – ще печеля хиляди €€€€ на месец само от реклами в блога. Защото испанското пространство се състои от около 50 нации, чиито представители, са още по-гладни от българина за езотерична информация. Познавам хора, които имат канали в ютюб, и са като ….. как да ви кажа, като дечица, в сръвнение с някои, супер бедни, български автори, но онези печелят десетки хиляди евро на месец, защото са в испанската среда, пишат на español, каквото им скимне, всякакъв шит, всичко, което излезе на мода. Нито един от тях няма личен опит, който да дава за пример, 95% са преразказвачи, същото е и в нашето пространство в България. За това, благодаря на Читателя, че оценява истинското!

Този глад за езотерична информация доказва само едно – масов процес на активиране на Съзнанията! Факт е 🙂

Така, Приятели, НИКОГА НИКОГА НИКОГА, не спирайте да вярвате в себе си! И ако понякога моралът е нисък – сетете се, че има и други откачалници като вас, че не сте сами мамка му! Много сме! 🙂

Ще ви кажа една тайна, за капак на статията…Според мен, и не само според мен, Земята вече е почти в 4Д, в горните части на 4Д, и човешката раса експериментира МАСОВО активиране на Съзнанието и ДНК. Променя се цялата глобална времева линия, и планетарно, навлизаме в нова реалност. Разгледайте го глобално, и ми кажете, че не съм прав 🙂 Ше се радвам!

Аре със здраве!!! До нови срещи. Бъдете здрави!!!!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This