Традиционно, по случай коледа….

от | дек. 22, 2018 | Общи статии | 0 коментари

Хо-хо-хо ma´fakaz!!!! 🙂 Пипнах ли ви предпразнично? Заклахте ли прасето? Зейето сложихте ли да вкисва? Ракията добра ли е станала? А виното? Пелина пък е само за истински професионалисти, и то от моя край! 🙂 Човеци трепя за 300 грама кожичка мама му стара! Понеже при мен е традиция, именно за коледа да споделям една статия на Колегите от Издателство “Паралелна Реалност”, тая година ше я джитна тука на блога. Ей така, понеже е традиционно, и понеже това изследване е уникално за българската публика.

И така! Приятно четене…. и не забравяйте да споделяте в социалните мрежи 😉 😉 Всичко убаво от мене, скоро ше има нови 4 серии, на тези супер очаквани, от много от вас, статии за извънземните перспективи. Заринат съм с мейли хора… нямам време да ги чета всичките, и ако не ви отговарям, не ми се сърдете… Поздрави, и весели празДници!

 

Ех, коледа… Традиционно време за жалост, нищета и hate 🙂 Т.е. време да премина в абстракциониста-ексхибиционист-mode за последен път тази година и да обясня що за ШИБАНИ ГЛУПОСТИ си мислим, че правим!
Коледа е властелинът на bullshit-а, неговият върховен повелител. I’m fuckin serious. Ако има състезание между слабоумните празници, то коледа винаги ще бъде с три обиколки по-изостанала от стандартните умствено изостанали като великденсв. валентин и компания. Всъщност, ако тръгна да хуля безумията около този празник ще трябва да си изгубя времето и да напиша цяла статия, така че… нека го направя, а? Hate, hate, hate, hate, hate, hate, hate, hate, hate!
И тъй като темата е посредствена, очаквайте и посредствен текст! Защото както всеки християнски празник и този не е християнски – duh! Което означава, че си имаме работа със субстанциална жалост. I’m talking big time bullshit folks.
25 декември се счита за bitrthday afterparty-то на бебето исус и самият факт, че толкова много хора повярваха, че света ще свърши на 21-ви е несериозен. Все пак нали не сте смятали, че хесус ще позволи апокалипсиса, преди рождения му ден да е минал? :))
Но дали това наистина е празника и родния ден на това убер-божество на новото време? И дали наистина е имало исус? :)) Дааа, мисля, че точно тук е корена на нещата и точно оттук трябва да започне нашето пътуване…
25 декември – The Bullshit Express
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This