Хеликобактер Пилори – нужна ми е още информация

от | окт. 4, 2017 | Общи статии | 1 коментар

Здравейте отново.

Това супер кратко материалче има за цел да ми достави още информация, не от езотеричен тип, относно тази бактерия – хеликобактер пилори.

Знаете, че ни пръскат с всякакви неща, постоянно, където и да се намираме. Преди около година в испанските медии излезе доста за кратко (после го покриха) едно интервю с един Полковник от Кралските ВВС, който говореше, че именно самолети на НАТО пръскат ”ваксини” и био агенти от въздуха постоянно, и това се случва по програма на ООН. В Испания контрола над климата чрез пръскане на аерозоли е напълно легален и се практикува от десетилетия, на скоро телевизя CUATRO публикува такъв материал, изглежда че в някои региони на Испания някой нарочно ”гони” дъжовете…Никой обаче не дава още информация относно останалите вещества, с които ни пръскат, и със сигурност между ”био агентите” се намира и тази бактерия…..Никъде не мога да намеря на испански език официална информация, въпреки че тук информират по тези теми, не е като в САЩ.

Интересувам се от бактерията по няколко причини. Имам големи съмнения, че хем ни пръскат точно с нея, по точно определена причина, хем я добавят масово в храната, или се прави така, че самата бактерия да може да се разпространява безконтролно, отново чрез някои храни. Основните 2 причини са типичните, едната е свързана с фармацефтичните компании и продажбите на антибиотици, другата е още едно перо в арсенала за намаляване на човешкото население на Планетата.

Първият ми образ в главата, която чух за нея за първи път от едни познати, беше именно ”как се разпръсква изкуствено”. Мисля, че е модифицирана в лаборатория, за да ускорява ефектите на корозия в стомаха. Тези от вас, които са информирани за нея знаят, че именно тази бактерия ускорява гастрита в язви и от там към много сериозни неща и смърт ако не се третира. Тази бактерия е убиец. Днес разбрах, че около 45% от населението на Испания я има, а само преди 15 години случаите са се броели в десетки на милиони, тогава е била в норма. Тогава тя не е била ”ускорена” както е сега.

Ако случайно ме чете някой медик, ще се радвам да сподели информация, знам че и в България има бум на хеликобактер пилори, говорих с познати лекари, които ми казват същото като испанските си колеги. Всичко свързано със статистики, лични наблюдения на случаи, и т.н Имам съмнения също така, че бактерията работи като ”прихващач” на енергийно ниво…в смисъл, че е като цигарите, но с още по-мощен ефект – блокира енергийни канали и отваря портали в енергийното тяло, от където след това ставаме ”донори” на разни астрални паразити и това ускорява болестит на физическо ниво. Ако това се случи на ниво ментално тяло, връзката е ясна, човек не знае, че я има, усеща че има нещо кофти вътре, боли го, притеснява се до като не я открият и от там – промяна в характера. Такива наблюдения ме интересуват, реални и от първа ръка.

Ако някой все пак иска да ми пише по тази тема нека да е по мейл –

[email protected]

Мерси предварително.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This