Извънматералните познания – точката на съзнание и информация за аурата и енергийните тела

от | ян. 1, 2017 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 6 коментари

Драги читатели, както знаете избягвам да преразказвам неща казани от някой друг, все пак този блог е създаден за да пиша личните си опитности. Възможно е все пак да направя някои препоръки …и то по молба на Читатели на този блог. Не ми вярвайте сляпо, не обичам да бъда възприеман по този начин, в последно време срещам такива хора, които гледат на мен едва ли не със страхопочитание..Адски много се натъжавам, когато мина през такива срещи, защото този начин на възприятие просто анулира възможността да се създаде градивен разговор, никога не гледайте на хора като мен по този начин. Много индивиди просто искат да бъдат доминирани, и силата която ги тика натам се нарича страх от непознатото и липса на приключенски дух, което е основната верига на робството, от което толкоз много се оплакват.

Не съм учен физик, дори нямам висше образование. Давам си сметка обаче, че имам нужда от познания по физика и би било адски интересно да се комбират знания от този така наречен ”езотеричен тип” с познания от официалната наука. Те първа ще търся начини и време да направя някои експерименти. Сега искам да ви опиша някои основни неща, които всеки поел по пътя на себепознанието и извън-официалните теории е хубаво да знае, защото се отнасят мажоритарно към процеси, които в отделни аспекти са някък ”общи”, или могат да бъдат използвани като такива. Това са инструментите в ръцете ви, вие сте майсторите, и от вас зависи по какъв начин ще използвате инструментариума… Нямам време и възможност да седна да пиша подробно с месеци за да успея да структурирам един голям материал, за това ще пиша когато мога и на части, но обещавам, че информацията ще бъде доста интересна.

Радвам се, че много читатели ми пишат и ми споделят, че информацията от блога ми се оказва полезна. Принципно знам, че малко хора имат нужната настройка за да усетят енергията на такъв сорт информация, да я отсеят от думите, писаниците, изключително лошият ми български правопис (мисълта ми тече много по-лесно на испански език) и нарочно острият език, и да съумеят да ”разчетат” енергийният пакет…Сутилната информация е важна, останалото е ярма за мозака 🙂 Именно за това ще стане дума по-долу…

Започваме…

Начини на възприятие:

Хората имат капацитета да възприемат различен сорт информация по 2 основни канала. Единият е тялото с неговите сетива, включително цялата какафония на мозъка, другият е един много по-сутилен и труден за достигане канал, който много трудно се разкодира и интегрира от един нормален, всекидневен човек. В голямата си част, тези нормални и всекидневни хора са просто проекции на мозъците си. Както съм ви писал в предни материали, тези така наречени ”масови Инкарнации” са създадени и програмирани да възприемат 3Д простраството чрез телата, и социума, и да доставят на Висшият Аз заключения от базов тип, базирани на емоции достигнати в социалната среда. Абсолютно базова, но също така валидна и много нужна опитност за В.А. Основното, което се експериментира е разбира се контрол под хилядите му различни форми. Страхът е основната движеща сила. Тъпо е, че толкоз много хора, които уж разбират естеството на Играта, в същност са изпаднали в онзи вътрешен конфликт със страхът от контрол…Чоджум, тука сме за да експериментираме именно лимити и контрол 🙂 не се страхувайте! Не изпадайте в конфликт с това, че ”светът е командван от незнам си кой”, ”искат да намалят населението”, ”масоните са най-голямото зло и кроят тайни планове”, за които на вас нищо не казват а вие се засягате, понеже се имате за специялни, и т.н 🙂 Истинските ни Същности са разбрали в даден момент, че аджеба има места като това тук, в което можеш да експериментираш концепти за лимит и контрол, щото за тях в едно такова пространство лимити реално няма..Всичко се случва волево и основната, най-важна част от тази опитност е предварително програмирана. Не си мислете също така, че всичко е тотално програмирано, защото Играта предлага и друга форма на забавление за В.А – свободната воля на Инкарнациите. Да, Инкарнациите имат капацитета да изберат един или друг изход от нещата…Нищо от това не се нарушава там горе, така че няма от какво да се боите. Започнете да изпитвате наслада от живота на пук на всичко, щото вие сами сте си го избрали…Тази мисъл трябва да ви носи спокойствие а не обратното.

Това, което е важно в човешкото съществуване са заключенията от всички опитности, които го съставляват. Нито една борба в стил ”добро-зло”, нито една кауза, нито едно подобно нещо нямат значение след приключването на биологичният живот на тялото….въпреки, че както съм ви казвал филмът продължава отвът 3Д, но по различен начин, в зависимост как самото Същество се самоопределя, тоест както изхода, така и веригата с желязната топка са проекция на себевъзприятието 🙂 Не си мислете, че ще бъдете личностите, които сега сте, и там…. Тази мисъл задържа съзнанието ви в една така да кажа ”не-оперативна” точка, в една праволинейност, не си режете крилете сами. Важни са параболите и способността да се сърфира реалността без определен, закотвен коцепт за нещата, така наречената мобилност, или свобода на съзнанието. За това обаче се изисква определен стадий на еволюция, който повечето В.А изживяват с останалите си видове Инкарнации. Разбира се говорим за Едновременният модел. При другите е друго, и това ще стане тема, но не сега…

Ще си създам един псевдо термин и ще го нарека ”точка на Съзнанието”. Нека го съпоставим с по-лесният за мен испански термин ´´punto de encaje´´ и да ви го обясня така, по-лесно ми е на еспаньол 🙂 Терминът е въведен от наркомана Карлос Кастанеда, който в собственият си нароктичен делириум, в съчетание с разказите на определени индианци, успя в крайна сметка да проиграе информацията (която той самият въобще не е успял да интегрира заради наркотиците) не в полаза на свободата, а именно в полза на контрола, създавайки една глупава секта от слепи последователи. Много, много хора останаха с отрязани криле, заради факта, че повярваха сляпо на някой си, който не направи друго освен да им подмени рамките и веригите… Нека се върнем на термина:

Punto: точка

De: на

Encaje: от глаголът ´´encajar´´. Съвпадам, 2 или повече елемети, които са насложени и съвпадат един с друг. Представете си сега един кръг от метал, който трябва да се синхронизира в един отделен полу-кръг като ръбовете им съвпаднат перфектно и те заизглеждат като едно, въпреки че си личи че са 2 отделни части на едно и също… Ок? В това е замисълът на самата дума, и именно базирайки се на същото, ще ви нарисувам една проста рисунка по-долу.

Това е и ”точката на съзнанието” – мястото където самото съзнание се намира ”сега”, или мястото, от което самото съзнание възприема в този момент. Тези места могат да са различни, като всяко от тях има собствени параметри, собствено измерение и абсолютно персонализирани особености, които определят изцяло начините на сърфиране в тях. Точката на съзнание има капацитета да се движи и да ”прескача” от едно място на друго без да е зависима от тялото и неговите процеси. При повечето хора, тя е почти винаги фиксирана, и тук ще се запитате ”къде?” – ами в съотвеното им възприятие, което може да се случва в едно или друго пространство на реалността…. Ако повечето хора са тела с мозъци, то точката им на съзнание би се намирала изключително в 3Д, в социума, и би съвпадала със съзнанието на тялото. В случая полу гръгът е самото 3Д, а тялото с неговото собствено предпрограмирано съзнание се явява това своеобразно превозно средство насъзнанието. Металното топче (Съзнанието) би било като ”заварено” там. Нещата са ок, но самото топче няма достъп до други полу-кръгове, където да се фиксира, закотви временно, или за по-дълго време, и да добие съответните информации като форми на съответното възприятие. Помнете, че изводите, и начинът по който те определят действията ви след тях са критично важни за отключването на нови форми на възприятие.

Моят начин на мислене е в много по-голяма степен образен и абстрактен от колкото чрез някаква реч, за това ми е трудно да обясня нещата, и съвсем скоро ще започна да скицирам тези си мисли, защото в момента аз буквално ги виждам пред себе си и мога да съм както в онази холограма, така и в тази, но да опиша с реч и думи онази холограма ми е повече от трудно. В момента не разполагам с нищо повече от 1 сгъната фактура и някакъв лист от тетрадка, за това възможно най-опростено направих тези 2 бегли рисунки, за да опиша долу горе, това за което ви говорих до сега. Снимах ги с телефона си, който е без батерия и съответно са снимани без светкавица. Кофти, но само с това разполагам в момента, а този е един от малкото моменти, в който мога да оставя за 2 часа всекидневният си живот и да седна да ви пиша, няма време за редакции, няма време за нищо друго:

Както ви казах, ще приемем, че кръгчето е така наречената ”точка на съзнание”, тоест механизмът, чрез който се възприема, не го бъркайте, това не е В.А, това е прост инструмент, чрез който В.А сърфира реалностите, и до като сме в тяло. Ако го гледаме от гледна точка на информатиката, топчето би било като софтуеър, който има капацитета да се саморазвива в нови версии, и да става съвместим с различни видове машини, които са средството за превоз на съзнанието в едно или друго пространство. Това доказва, че живеем във вид виртуална реалност. Другият елемент е ”мястото”, където саматата точка на съзнанието се спира, засяда (или не), закотвя се (или не) и създава механизмите на самото цялостно възприятие.
Ако този полу кръг е човешкото тяло, ние ще възприемаме от гледна точка на него самото, тоест като самото тяло в съответната му среда. Това тяло не е способно да възприема в 5Д пространство по нормален начин. То просто не е пригодено за това и би се разрушило, или минимум функциите му биха се нарушили необратимо. Все едно да ползвате кола за подводница… Ето ви коз към дрогата примерно. Ок, една айауаска може да ви извади ”там по другите места”, но остане ли част от точката на съзнание закотвена там, и не сте ли вие самите способни да я върнете….може да станете шизофреници. Именно това се случва с голяма част от шизофрениците, на тях им се смесват няколко реалности на веднъж, а те самите не са способни да поемат контрол, защото в повечето случаи това са базови Инкарнации или съзнания програмирани да възприемат изключително 3Д среда и концепти за реалността. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ с наркотиците, те са основният ключ към шизофренията. Дори марихуаната може да се окаже крайно опасна за някои индивиди…
По същият начин полукръгът може да се намира в паралелни пространства…Съзнанието си има ”превозни средства” както ви казах, и всичко се намира в едно вечно тук и сега. Ето защо и така наречените ОИТ, не са в буквалният смисъл опитности извън тялото, просто точката на съзнание се е преместила от едно в друго превозно средство. В случаят на 3Д сърфирането, тоест съществуването в нашата реалност тук и сега, това превозно средство на съзнанието е физическото тяло. Но, има едно голяяяяяямо НО………вижте защо:
Аурата…съставена от нормално 7 енергийни тела (имащи директна връзка с основните енергийни центрове на тялото, така наречените ”чакри”), всяко със съответните енергийни Двоцинци. Самата аура крие много ключове към вратичките на различните видове възприятия..За нея ще стане тема по-натам и даже ми се върти идея за курсове, щото това се вижда с просто око и малко тренировки, но основното, което има връзка с тази тема е:
– Разни псевдо духовни ”лидерчета” използват темата за аурата за добавяне на още овци в стадото…моля ви се престанете да припадате по тия неща, избършете си задниците, вдигнете си гащите и гледайте на реалността студено, ок? Иначе ще се окажете под тотален контрол на хора, които ще ви гарантират, че ви показват някоя ваша нужда, която ще подхрани страхът от непознатото, и вашите конспиратвни съзнания ще се окажат вързани за колче…Джобовете ви съответно ще олекнат, и ако ще давате пари, то поне да бъде за нещо наистина функционално. От сега ви казвам, че механичен уред не е способен да заснеме истинската аура, камоли да покаже на някакъв екаран ”цветовете и”, все едно да снимаш директно в астрала, а който е ходил там знае, че цветовете съвсем не са такива, каквито ги възприемат физическите очи чрез мозъка.
– Всички енергийни тела имат капацитета да дават достъп до други изкривения на нашата реалност. Реалността прилича много на глава лук, многопластова е. Дизайнерите на Играта са заложили това в основите и. Все едно да играеш Call of Duтty и както си пеш, да хванеш лодка, тоест отиваш в друг вид пространство – вода, там сърфирането има други параметри, инструментите се променят, всичко е различно. Разбирате ли? Тоест точката на съзнание би съвпаднала със съответният енергиен двойник, който сам по себе си е въпросното превозно средство имащо нужното да разкодира тези параметри и да ви постави в състояние да разпознаете околната среда.
[Но всичко това с двйниците, и кое енергийно тяло какво точно е, за какво служи, и всяко стриктно структурирано ”нещо” не са особено полезни. Щото се сещате, че никой няма ви каже ”пииич! току що влезе в емоционалното си тяло!”. Няма такива глупости. Всяка опитност зависи от вас самите и реално нямате нужда от никакви сложни обяснения, просто да знаете, че точката ви на съзнание по принцип е създадена да бъде мобилна и може да прескача насам, натам. Строгото вкарване в дадени релси в крайна сметка води до задънени улици, щото всичко почва да придобива само една форма. Минал съм за кратко по този път и ви го казвам от опит. Примерно хората, които казват, че се занимават задълбочено с нагуализъм или с някоя индуистка практика, започват да възприемат нещата само по този начин, което само по себе си е задънена улица. Не всичко е нагуалско, нито е правилно да се използва дадена строга терминология. Там е грешката на много хора създали методи – вкарват народа в релси…а народа само това чака..]
– Да споменем астралното тяло. До като спите вие най-често използвате него, до колко осъзнат е самият този процес… не смея да кажа, но да речем, че е така. Съзнанието ви използва тази точка на съвпадане, там вие сте астралният си двойник, който е средството за сърфиране в дадената крива на реалността, тоест да речем един сън. Вие задавате формата на двойника..нито един двойник няма фиксирана форма сам по себе си, всичко зависи от това как вие се самовъзприемате. Ето защо астралните двойници обикновено са точни копия на физическите тела, просто голямата част от хората възприемат себе си именно като тялото и личността, която са във физическия живот.. Аз сърфирам във вълча форма, не защото си мисля, че съм кучеподобна животиня, не 🙂 просто защото вълчите качества са много по-оперативни от човешките, когато правиш дадени неща, а заниманията ми с неща като ”животни на силата” ми дадоха още няколко ъпгрейда към тази първоначална оперативност. Не говорим за смяна на съзнанието, а просто за използване на един вид инструмент с цел една или друга оперативност – факта, че самото астрално тяло няма фиксирана форма. Съзнанието ми си е едно и също без значение от формата.
– Всички енергийни тела си имат такива предпрограмирани точки на съвпадане, полукръгове, by design. Именно това съм ви нарисувал по-горе.
Достъп до някои от енергийните тела обаче има само след определена еволюция на съзнанието. Един прос чиляк от село, в чиято мисъл има само ядене и пиене, няма как да сърфира реалността от гледна точка на 7ма чакра… Между него и една котка няма особени разлики…
‘Мисията” ни така да се изкажа, тук, е това да се изживеем като хора, нали? Ок, именно за това енергетиката на самите физически тела е програмирана мнооооого отвъд 3Д пространството, именно защото докато Съществото е в тяло и играе човешка роля, то ще или не ще, до една степен или друга, ще се себеопределя с личността на това тяло. Причината? Основното правило на едновременното инкарниране – да няма памет, и цялостното мулти-съзнание на В.А да бъде фрагментирано в хиляди отделни личности едновременно. По тази причина и Последователните намиращи се като хора сред нас, не знаят, че са такива, защото нямат памет за това какво са до като окончателно не се смени инкарнационният модел. Различни извънземни фракции изпозлват тази Планета за затвор именно по тази схема, заради инкарнационното правило за загубата на памет. Пускат дисидентите тук и готово, живеят, умират, след като умрат ги прихващат и ги пускат обратно, и така до безкрай…
Точката на съзнание обаче може да скача насам натам, защото нейното състояние и ”способности” да скача варират при различните видове Инкарнации. Представете си, че сте програмата V-Ray. С вас могат да бъдат правени обикновенни 2Д чертежи като на един прост Аутокад, и това винаги да е само така. Ако друг по-голям експерт ви хване, може и да скицира реалии и в 3Д, и ако попаднете на някой още по-добър, вие можете да се ъпгрейднете в 3DS и да започнете да изграждате цели 3Д анимации…тоест да гнерирате 3Д холограми, като съответно бихте доминирали и всички нива под това. Именно това се случва с мен. Най-гадното от всичко, е че с времето, и със спирането на нуждата да дискутирам в личната си среда тези неща, някак начинът ми на мислене се раздвои и разтрои даже…Тоест, когато съм моята си социална, обикновенна личност, млад човек, баща, съпруг и т.н аз мисля като нормален човек и много добре обяснявам нещата, които искам да изразя, с реч. Превключа ли обаче на другата си страна става точно обратното, закотви ли се точката ми на съзнание в някое от междинните полета между 3 и 4Д, главата ми (и това се дължи на факта, че мозъка не е способен сам по себе си само като инструмент на тялото да борави с такава информация) просто ще се пръсне по някога, защото съм хем тук, хем там…Контролирам всичко на момента, защото иначе бих изглеждал и действал точно като шизофреник…Не знам как ви звучи приятели, но не е никак приятно…Хубавото при мен е, че просто съм роден така, и не ми коства усилие да го контролирам, гадното е, че се случва примерно до като съм някъде с клиенти и по някога ми се налага да възприемам от няколко реалии на веднъж, което в дадени случаи ми взема ”екстра” концентрация..Представете си, седите и подписвате договор с клиент и в същото време ”на другият екран” се намирате някъде си, гледайки примерно енергийната структура на нещо. Всичко това едновременно. Мисленето ми ”там” въобще не е мислене, и то се случва по същият начин, по който съм ви описвал из части методиката на възприятие от извън тялото, когато точката на съзнание не се намира фиксирана стриктно в 3Д. Искам да кажа, че мисленето ми става до толкоз образно, че много пъти мозъкът ми дирекнто зацикля, и не мога на момента да опиша с реч това, което възприемам едновременно с нормалното 3Д…..Ето защо си давам сметка, че трябва да почна да рисувам и да скицирам или най-добре да правя 3Д анимации, което е иделаният вариант, но за него просто нямам време… Може би в по-късен етап от живота ще имам 🙂
Искам да ви кажа, че при хората като мен точката на съзнание е абсолютно мобилна. Подскача където иска да бъде, по някога съвсем автоматично, без личността в която съм въплатен да знае и да го иска… При други хора, тя е повече фиксирана, при други пък е тотално закотвена изключително и само към полу кръга на тялото и неговата околна среда, тоест 3Д. От там и факта, че мнооооого народ просто не може да ги възприеме и да ги предъвче тези информации, това още веднъж доказва тезата за различните видове Инкарнации, които един така наречен Висш Аз използва за да експериментира едновременно цялата земна Игра.
Resume: В базовата си част аурата на човешкото тяло, със съответните енергийни тела, и т.н е също толкоз изкуствено създадена и програмирана както и самото физическо тяло. Процесите в нея могат да бъдат ъпдейтвани в зависимост от типа същество, което обитава тялото. Типът съзнание е от критична важност за самата оперативност, и за самата мобилност на точката на съзнание. И без да сте ”факири” вие можете да сърфирате през целият ”лук” на реалността, но до колко осъзнато ще се случи това зависи само от вас.
Отдавна готвя статия за времевите линии, която просто перфектно би допълнила тази, но ….. не е довършена 🙂 хехехехехе, сори за което, по-натам ще я пусна и нея. ]
Още информация за аурата:

Дължейки се на факта, че докато сме тела се идентифицираме с човешките си личности, самото тяло има така наречената аура, която по себе си е съвкупност от различни видове превозни средства на съзнанието, предназначени за сърфиране в съответните части от реалността. Ето още от моята гледна точка:

Тя беше основна тема на семинара на Бакаджика във връзка с това, че енергийните двойници могат да бъдат ”разлепяни” и ”тренирани”, тоест самото раздвижване и възможността точката на съзнание да стане много по-мобилна могат да се тренират… Yes folks. В това няма никаква духовност, просто енергетиката на самите тела го предвижда.

 

  • Аурата е съвкупност от няколко различни превозни средства, които съзнанието използва за да възприема в различни среди. На края на статията ще ги поговоря за възможността изкуственият интелект да бъде пригоден за изследване на различни видове пространства…съзнанието си го може и без технология. Тук има коз към нашата изначална не-принадлежност към 3Д средите, самите тела са създадени със съответната енергетика, тоест от самото раждане към тях има прикрепени няколко основни вида превозни средства, които на познат езотеричен език се наричат ”енердийни двойници”. Темата е АДСКИ дълта, и имам предвидено да пиша по нея подробно, но няма да е сега, за това много бегло ще ви спомена .
  • Аурата няма цетове, и ако го има те съвсем не са ”цветове” като тези, които възприемат физическите очи, така че на гледачите на аури в стил Ееленко Ангелов, който едно време под псевдоним rosenkreutz поставих в доста неудобно положение в някой теми на форума на xnet, могат просто да одят да пикат и да си легат дето се вика…Аурата няма цветове като цветове. Не забравяйте, че ”цветовете” в астрала НЕ СА същите като във физическото пространство, едно зелено тук, там въобще не е зелено…даже мога да кажа, че е зеленото е вид червено. Всяко нещо там се възприема на базата на автоматично генерирани архетипи, които се нагаждат според начина, по който съответното съзнание ги възприема. Всичко това е индивидуализирано, и реално никой нищо не може да ви гадае по ”цветовете на аурата”. Има други механизми вътре в енергийното тяло, които е възможно да се разкодират като вид диагноза за нещо. Примерно енергийни изтичания, разкъсвания, и т.н Аурите на някои хора са като дошли от Алепо..толко много са очукани! Нещата не функционират както тези мошеници се опитват да ви втълпят. По цветове не може да бъде талкувано реално нищо, защото тези машинки, които използват просто нямат капацитета да ”разчетат” примерно информацията в емоционалното тяло? Къ тъй? Мислите ли, че е възможно? Или пък ей тъй понеже сте дали 50 кинта , технология за няма и 200 евро да ви възпроизведе информация, и на всичко отгоре да ви я сведе до някъв цвят, който можете да ”четете”, понеже някой така е казал, от вашето подсъзнание…Няма такива филми драги съселяни. Те използват страхопочитанието ви от непознатото и единственото, което се случва с вас е това, че джобовете ви олектват.
  • Аурата НЕ може да бъде възприета в цялата си конфигурация, тоест НЕВЪЗМОЖНО е едновременно да бъдат видяни всичките и съставни части, тоест контурите, на това, което в определен момент се превръща в един или друг вид енергиен двойник, едно или друго енергийно тяло съответстващо по правило и предназначение на разлчни видове възприятия. Едно тяло възприема от към емоционала, друго от към ментала, трето е създадено да сърфира 3,5Д под формата на еднакъв с тялото енергиен двойник, друго пък оперира на ниво изключително 7ма чакра, то е не-развито при повечето хора, и т.н За тия неща ще ви говоря много подробно по-напред във времето.
  • Части от аурата и определени нейни конфигурации могат да се виждат с просто око, има изградена методика за това, и това беше една от основните теми на семинара в Ямбол. 100% от хората имат капацитет да бъдат научени да я възприемат визуално с физическите си очи. Могат да се отчетат визуално други признаци, не цветове, като изтичания, разкъсвания по самите енергийни тела дължащи се на травми, и много други интересни неща.
  • Аурата не е нещо статично, което ей така видите ли си седи и си светка 🙂 По-долу има линк към едно видео, наблюдавайте човека от видеото и може би ще си дадете сметка какво ви казвам. Не го гледайте директно него, гледайте все едно наблюдавате на 2 педи от тялото му с периферното зрение, забележете какво се случва в периферията му…
  • Периферното зрение и слуха….Директният поглед над нещо води до анализиране и прави директна връзка с най-големият враг на екстрасензорното възприятие – мозъкът. Инструментът програмиран за сърфиране в социума, това което ни прави хора. Периферното зрение тренирано по определен начин, и частично слухът, крият ”хакерски” метод, ключ към други форми на възприятие. Помнете, че няма нужда човек да е заспал за да има ОИТ…съвсем не уважаеми приятели. То не е никакво ”извън”, просто е преместване на вниманието и точката на съзнание. Номерът е вниманието….Вниманието е вратата към по-голяма оперативност на точката на съзнание.
  • Да се научиш да виждаш аурата е много добра тренировка към следващото цялостно знание за това как чрез тялото си можем да възприемаме директно енергията като информация…Това е ключ към този особен вид възприемане на околната среда, за който ви говоря в повечето си статии. Това е вид универсален език, който повечето Същности там вън използват и разбират. Има изградена определена методика, която може да се използва за тренировки и е начален стадий към много по-комплексни начини на възприятие. Единственият човек в света, според мен, който е успял да развие такава тренировъчна методика, която прераства в терапевтичен метод за лечение е кубинският Доктор по медицина от колегията на Хавана-Куба, Кристиян Саладо, който е световен експерт обучен от правителството на Куба по програма целяща създаването на нов вид алтернативна медицина. Същият този човек е и преподавател по китайска медицина и признат експерт по източни енергийни практики. Слиза от държавното ниво по собствено желание и от години живее в Испания. Кристиян Саладо е мой личен приятел, с който поддържам много близки отношения, и гарантирам, че неговата методика е единствена по рода си в света. От него са се учили на нагуализъм някой така наречени ”големи нагуали” 🙂 Няма да цитирам имена, но са познати в световната литература.  Метода Тенсергетика е 5700% оперативен, но самата му структура, и ви говоря като човек, на който е споделено основното ”защо” зад метода, е направена така, че автоматично да изхвърля хора, които нямат нужната естествена способност за тези неща. Освен това Кристиян има много в предвид опасностите, които крият за личността тези практики, и от гледна точна на факта, че са адски директни и оперативни има изградени ”защити” вътре в самият метод, които филтрират по-голямата част от хора. Пример за това е, че всичко е структурирано в рангове, курсове и практически изпити, има големи групи в яху, с които се водят практики всяка вечер в определен част на ранната сутрин, когато останалите спят, самото обучение е много скъпо. Самата методика просто кара хората сами да се отказват в даден момент. Ето защо Доктор Саладо се възхищава особено много на българите. Имали сме много анектоди и паранорламни случвания заедно както в 3Д пред много хора, така и в изменнео състояние на съзнанието в общи астрални опитности, които сами сме създавали когато аз много се занимавах с такива неща, и с това ви казвам, че сме провеждали буквално семинари в астрала със същите тези групи от неговите курсове в Мадрид, до като хората спят. След като се събудях обаче, и 40% от тях са запомнили и после видят, че и останалите помнят една и съща опитност, тоест били са в един и същ сън генериран от 2ма души, се започва разбира се с припаданията, страхопочитанието, подскачането, подмазването, насирането от страх, което е адски типично и т.н В момента ми е смешно, но на живо не е приятно. Малко ме е ”шубе” да ви доразкажа, защото съм сигурен, че ще бъда просто засипан с въпроси, но ще ви кажа, че с неговият метод успях да си помогна доста в структурирането на собствените си така наречени ”способности”, въпреки че никога не съм следвал 100% неговата методика, защото с тези информации, просто препотвърждавах мои лични наблюдения и за това ми беше супер лесно. Често споменава ”българската група” пред испански ученици, и хора от други държави, и падат големи майтапи с това… Един, по това време на 20 и малко години български келеш като мене, успя да индуцира на група от 25 души трансформация на енергийното тяло в птица и други животни (с терапевтични цели) почти от само себе си, от първият път, и успя да им индуцира физическо усещане за падане с цялостна холограма на случването, тоест групата го експериментира почти физически, видяха го, до като аз си седях на стола със затворени очи. До като на един нормален западен мозък са му нужни години обучение. Според Кристиян българите са особен народ, с особена генетика, а той познава само 5-6 от нас, тука мойта тайфа, но го бяхме подлудили милия…Още говори за тези неща пред испаноговорящата публика. Като всяка друга подобна система 95% от хората там остават заседнали…тоест за тях това е един вид достигане на максимума, което съвсем не е така. Тези неща са и много опасни, имено заради оперативността си. Оторизиран съм да показвам разни неща официално, но познзвайки психологията на нашенеца…е меко казано опасничко 🙂 За това се възпирам да организирам официално обучение по метода, въпреки че би имало голям успех. На мен лично не ми се занимава особено с на хората проблемите. Голяма част от тези техники са извличани от китайски и други източни традиционни практики, други са си индиански шамански техники от северна и южна Америка, възтановени с години изучаване от страна на Саладо (не като Кастанеда с лъжи и наркотици дейба и алкохолика… ). Това се случва в момента на налагането на голямото ембарго в Куба, правителството на Кастро се вижда до там притиснато, че започват научни разработки за създаването на алтернативни форми на всичко, не само на медицината. И така, тези неща, и правилната им употреба без изпадане в страхопочитания, което за повечето хора е практически невъзможно, са ключ към мобилизирането на тази така наречена точка на съзнанието и от там към други форми на възприятие.

Едни добре структурирани тренировки биха били ем полезни, разбира се за тези, които още припадат по тия неща (аз отдавна не съм от тази група, нито ми е интересно вече) ем биха дали така още една вратичка към други форми на възприятие. Нужно е желание, страст и много пари за въпросната методика, защото това е и бизнес и начин на живот. Тенсергетика е алтернативна школа на медицина и цялата оперативност на метода е закодирана в методики за лечение, въпреки че апликациите са абсолютно безгранични. Кристиян Саладо е…как да кажа, леко се противи на масовото разпространяване на неговият метод, защото е на ясно, че може да се използва и за други цели…Някои правителства използват подобни техники за много кофти неща. Години наред се опитваха да го наблюдават от някои места. Опитваха се да му елиминират затворените групи в яху, от където води практиките по курсовете, и след това част от метода беше буквално променен, заради тези обствоятелства. Кукловодите не искат хората да се учат на подобни работи, или ако е така то те да играят под ритмите на определен кавал, но не с всички е възможно, и ви го казвам от опит за ваше успокоение. Такава информация, структурирана по този начин няма аналог в световен мащаб. Оперативността на въпросните техники е просто плашеща за обикновеният човек.

Та така, практики като ”виждане на аурата” реално служат като тренировка за изместване на точката на съзнание. От нормалното внимание, в така нареченото ”второ внимание”, от където започва филма…Има и други методики, макар и много по-бавни, като дистанционното наблюдение примерно, които дават подобен резултат. Самият резултат се дължи на факта, че практикувайки такива неща, човек несъзнателно кара точката си на съзнание да се учи да бъде мобилна. Има много начини да накараш лявата половина на мозъка малко по малко да започне да бъде ”послушна”, или директно да прескочиш нейното боботене, и самият шум, който възпрепятства преминаването от едно внимание в друго.

Рбота в тази насока може да се започне много от далеч с едни сръвнително лесни практики, които привидно нямат голяма връзка с изменените състояния на съзнанието, но дефакто за един вид първоначална тренировка..Ето някои лесни методи, които вече съм показвал на някои места:

Това се тренира най-добре преди заспиване. Набавете си информация за холотропното дишане и скучният метод на Шулц, който е СУПЕР ефективен, и малко по малко ще ви позволи да усещате директно енергийните процеси в дадена част от тялото си. И фактът, че вниманието ви започва да се ”движи” в тази посока, евентуално ще ви позволи да добиете осъзнатост за това какво се случва там ”в отделни части от вас”…   🙂 🙂 🙂

– Вземете душ, релаксирайте, и щом легнете в леглото практикувайте 10-15 мин холотропно дишане.

– Спрете за миг и нека вниманието ви отчете данданиятана мозъка, тоест станете съзнателни за това, че постоянно мислите, и че мозъкът ви постоянно работи. Чуйте шума и го наблюдавайте за момент.

– Сега насочете вниманието си към този друг особен шум в ушите…Всеки чува по една или друга причина едно ”пииииииииииииии” в ушите. Много хора по чисто физиологични проблеми, но повечето все пак имат този шум в ушите. Концентрирайте си вниманието именно в него и го дръжте там колко успеете. Ще видите, че боботенето в главата спира на секундата 🙂 Първоначално за много кратко време, но с практика ще достигнете до няколко минути ”тишина”.

– След като боботенето на мозъка започне да става пак силно, преместете вниманието си от ушите вътре в главата. Точно в центъра на главата и го дръжте там до като започне отново мисленето и шумът на мозъка се увеличи.

– После преместете вниманието си на 30 см над главата и го дръжте там по същият начин.

– Редувайте всичко това колкото си време пожелаете.

С времето ще се научите да ”отрязвате” за малко лявото полу кълбо на мозъка, ще станете по-спокойни и ще добиете по-голям капацитет да релаксирате. Това е метод за съвсем начинаещи.
Техниките на Шулц ще ви помогнат да се научите да релаксирате. Релакса е много важна част, критично определяща за начинаещите.

Не се страхувайте ако започнете почти изведнъж да възпеиемате различни вибрации, или усещания, които до сега са били непознати за вас до като правите тези неща. Дръжте си очите затворени и върхът на езикът ви да бъде точно между небцето и двата предни зъба. Тази позиция, която е вид мудра, притиска точка от един енергиен меридиан, който има окончание там и подсилва останалата практика.

Пробвайте и ще ми разкажете. Така вниманието ви се учи да се концентрира и правите първа стъпка към това, точката ви на съзнание да стане малко по-мобилна.

ОИТ не се случва извън тялото ок? Просто е преместване от едно на друго място на тази същата точка на съзнание. Мислете в тази насока. Колкото по-силно (съзнателно или подсъзнателно) се определята с личността си, а от там с тялото, толкоз по-трудно ще ви бъде. Това е нормално, но ви казах, че технически всеки човек би могъл да се научи да изменя волево състоянието на собственото си съзнание. В това няма никаква мистика, никаква духовност, никаква Полярност. В това няма идеология, просто е така по дизайн, заради факта, че ползвате тези тела с прикачената им енерийна система.

Пратете по дяволите учителите на Светлината, моля ви са! 🙂 Те само ви оковават…

Успеете ли да отключите ”нещо ново”….не продължавайте ако вярвате в някоя религиозна догма, или сте част от масовите ню ейдж движения, които вярват в ”силите на светлината” и прочие повърни. Послушайте ме…Не си мислете, както те ви казват, че се ”същества от светлина”, макар и да е долу горе така, това е идеология, а идеологията е КРАЙНО ОПАСНА там..щото ще ви направят на луди ако ви спипат в това състояние, Мислите, че сте смели? Ок.. дерзайте.

Очаквайте съвсем скоро 2ра част на този материал.

За много години! Бъдете здрави! Бъдете себе си!

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This