До читателите

от | юли 11, 2016 | Общи статии | 2 коментари

Здравейте Amig@s 🙂

Доста Читатели на този блог ми писаха за да попитат ”кво става бро, що не пишеш?”.

Иска ми се да имах повече време за писане. Събраха се куп теми, по които мисля да пиша, но този ми период от живота е свързан с големи дози отговорности, които не винаги ми позволяват да разполагам с времето, от което имам нужда за да седна да пиша. Но няма да е вечно, така че спокич ОК? 🙂 Не съм зарязал блога. Даже съм предвидил новости, но просто в истинският живот имам съвсем други приоритети…Сещате се как е, семейство, работа, и т.н С нищо не се отличавам от всичките тези хора, които ми пишат и ме мислят за ”голяма работа”. Не ме третирайте по този начин ако искате да комуникираме ок? 😉

Също така получавам интересни запитвания, от които могат да се получат добри статии, това разнообразява блога, който един ден, когато разполагам с нужното време евентуално ще се превърне в сайт.

Замислил съм видео беседи, ходения на терен…но това е за по-нататък. Просто идеи, но малко по малко мисля да го превърна в нещо повече от хоби и канал за канализиране на езотерична информация.

Изпращам ви поздрави! Бъдете здрави, бъдете себе си.

Nahuatl 😉

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This