ОИТ – кристалните черепи

от | фев. 15, 2016 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 2 коментари

Ще ви опиша едно ОИТ, което по незнайни за мен причини ме отведе до световно известните кристални черепи. През живота си не съм се интересувал от тях, никога не ми е била интересна тази тема, и както съм казвал на много от вас, понеже ме питате за книги и прочие – аз НЕ чета езотерична литература. Библиотеката ми се състои от точно 3 книги. 2 на Издателство Паралелна Реалност + М5G, която нямаше нужда и да чета след като прегледах за какво иде реч.

Та така, кристалните черепи:

Нямам си на представа защо точно Съзнанието ми ме отведе към това да разгледам именно тези артефакти…Никога не ми е била интересна темата, както ви споменавам за втори път, но явно на ниво подсъзнание има неща, с които резонира именно тази енергия. Тов е игра на архетипи, от която обаче извличам изключителни информации. За вас отсявам само най-повърхностните неща, такива които след като бъдат написани и канализирани – просто директно забравям. Разглеждайте го като един вид форматиране на хад диска.
Информацията, която видях (визуално и с другите сетива), се отнасяше към въпроса ”какво са тези неща?”.
Това разбира се е технология. Комуникационна технология.
По време на наблюдението видях големи каменни здания, най-вероятно храмове, по средата на силно обрасли с растителност местности. Най-вероятно джунгли.
Това е извънземна, интердименсионална технология. Хората се опитват да я разгадаят, но не могат, именно защото тази технология не резонира по никакъв начин с човешкият начин на мислене, нито пък с човешката енергетика. Голямата част изследователи, както и ОГРОМНАТА част човешка популация са просто аналитични мозъци. Нямат останалите сетива нужни за да се влезе в резонанс с черепите. Ако все пак някой успее да го направи по неизвестни за мен причини, със сигурност би изпитал срив на ниво ментал и емоционал. Енергията им е изключително, не знам дори как да го изразя, наблюдавах как работят, да кажем ”широка”. Един човешки мозък без останалото просто не е способен да използва черепите без да се саморазруши. Те и без това няма как да проработят с цял капацитет до като с тях борави човек.
Оставени са тук като ”подарък” на жреци-хибриди, преди няколко хиляди години, най-вероятно повече от 10 000 според моите наблюдения. Тези жреци с времето са изчезнали, просто генетиката им се е размила, а за да се борави с тия неща си требе ген…
С течение на времето потомците на тези жреци просто станали неспособни да работят с черепите.
След картината с джунглата и храмовете видях същата картина но с едно допълнение – големи води пространства. Както естествени, така и от изкуствен произход. Има тясна връзка между това, къде в храма се поставят черепите и местопопложението и течението на водата. Използва се естествената земна енергетика, и технологията би проработила само на точно определеното място. Нужно е да има както течаща естествена вода, с естествено течение, така и изкуствени водоеми с вода, която не е в движение. Лично аз не разбирам точно защо. Съзнанието ми улавя нещо като ”огледално отразяване на опредлена енергия”. Тези от вас, които имат ОИТ знаят как много неща не могат да бъдат описани с човешки език, именно това е и моят случай. Винаги е така.
За въпросните извънземни това е вид ´´базова´´ технология. Все едно човек да знае как да си направи подслон и факла, с която да поддържа огъня. Те имат такива инструкции, как да създадат комуникационни технологии, ако попаднат на планета и загубят контрола над корабите си по Х причини. Това възприех за тях. Раса от пътешественици – изследователи – генетици. Те са вид научна каста и се занимават само с това. Добавяли са от своята генетика към местните именно за да може да създадат жреческа класа, която да бъде научена да работи за техните интереси. Виждах ”невъзможност” за вербална комуникация, те са телепати, а звуците които издават не могат да бъдат интерпретирани като ”език”, по начина по който ние разбираме езиците.
Черепите отварят портал между измеренията. Технологията е подобна на тази, която използват Сивите, когато се джиткат между сънищата на хората.
Когато се отвори порталът той е видим с човешко око и е много просторен. Има форма на ”завеса със синкаво зеленикав цвят”. Ако нормален човек бъде поставен в такива условия, понеже се променя всичко, от времето до гравитацията и плътността на самото пространство, най-вероятно човекът ще получи увреждания на тъканите на тялото. По специално мозък, линфа, и жлези. За работа в такива условия се използват или хора със специална генетика, или такива, чиито вибрационно поле не е част от ”масовото”.
Разните тайни служби и прочие са спокойни, защото знаят че става въпрос само за комуникационна технология, и за това че нормален човек не може да борави с нея.
Resume:
1. Черепите са мултидименсионална комуникационна технология. Може би съществува възможност, с тях да се комуникира с астралът, което хората биха определили като ”говорене с духове и демони”. Не всеки има нужното за такъв сорт комуникация…
2. Тези, които са боравили с тях са го правили от вътрешността на храмове от камък, най-вероятно пирамиди.
3. Самите структури на храмовете са създадени за да може да се борави от вътрешността им именно с тази технология.
4. Ако се възтановят речните движения, и изкуствение водоеми около тези храмове, и бъдат поставени черепите на правилното място – има известна възможност да се наблюдава реално част от начинът им на работа, въпреки че ще има със сигурност изпържени мозъци….
5. Черепите работят от точно определени места, като всяко място е създадено за съответният череп.
6. Въпросните извънземни се връщат на всеки няколко десетки хиляди години, и престоят им не е особено дълъг. Просто си проверяват продукта.

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This