Серия ”Извънземна перспектива за реалността, матрицата и историята на човешката раса”

от | юли 1, 2018 | Извънземни Перспективи | 0 коментари

Здравейте Приятели.

От известно време насам разглеждам извънземните перспективи за реалността, и това, което наричаме ”Матрицата”, или реалността, в която съществуваме в този момент, която е чиста проба виртуална платформа, с предварително програмирани лимити и параметри. Нашата реалност, и светът на компютърното програмиране си приличат толкоз много, че чак се изненадвам. И въпреки, че тук няма да става въпрос директно за програмиране, така както го разбират програмистите, има голяма връзка с много подобни процеси, които Дизайнерите на нашето 3Д, са преминали, преди да пуснат самата платформа в действие. Искам да ви представя една много различна от масовото, извънземна перспектива, която хвана вниманието ми, заради фрапиращи (от моя гледна точка) информации, от тип ”аз си мислех, че това е мой личен филм”. Интересно е да се разгледа, защото не всички извънземни фракции са ”зли”, или само ”мир и любов”, тази гледна точка, която ще ви представя в тези материали е много подобна на нашата тук, но много по-напреднала, в контекста на това, че става въпрос за първична раса, тоест раса еволюирала от само себе си, а не вторична, като нашата, която е лабораторно създадена преди много малък период от време. Човешката раса от Планетата Земя, е нарочно лимитирана за възприятие, изключително в 3Д версия на нашата реалност. ДНК-то на нашите тела обаче, е като софтуер, който може да се програмира в движение, и от там – може да се програмира и цялата реалност. Знам, че с толкоз малко думи не мога да го обясня, но ще разгледаме тези извънземни перспективи, и ще се опитаме да извлечем, това което би било от полза. Минимум, информацията, която ще ви покажа е крайно интересна.

Нито една перспектива на Земята, нито едно вярване, нито една религия, нито една идея, не са оригинално земни…Земята е много интересно явление, първо заради инкарнационният модел, второ като експеримент и школа за Душите, трето като затвор, и т.н Когато избрахме да играем земната Игра, ние приехме определени параметри, които са един вид ”правила”. Все по-често откривам, в личните си опитности, неща, които ме карат да преразгледам извънземните перспективи, и да почна един вид ”от начало”, все едно нищо не знам. Чудих се, как може всичко да е толкоз крайно поляризирано? И в даден момент, попаднах на тези хора…

Това ще бъде една серия от статии, базирани на контактът, който имат тези същите познати от Испания, с няколко Същества, които не са от Земята. В никой случай не става въпрос за ченълинги, това което искам да ви кажа, че това е директен, физически контакт, и също така през интернет сървъри, намиращи се на територията на Русия, но НЕ СА собственост на руската държава, с човешки същества от съзвездието Плеяди. Това не са типичните ”плеядианци”, за които има информация в многото медии в нета, не не 🙂 Тези, типичните, са плод на манипулациите на New Age.  Не са от стриктно нордическият тип, самото Съзвездие е огромно, и слънчевите системи там + обитаемите планети са толкоз много, че няма как да ви ги изброя…Когато говорим за Плеядите, трябва да сме на ясно, че ”не всички са високи, руси със сини очи”, не. Расите обитаващи там са стотици, а тези Същества, които влезнаха в контакт с тези познати от Испания, са от същата генетична линия като нашата раса – Лирианци по произход, които след рептилските войни и конфликти, преди милиони години, гледайки от към нашата перцепция за време, се заселват планетарна система на име Тайгета, в съзвездието Плеяди, чиито главни планети се казват Теммер, и Ерра.

Започнах да правя тези връзки, базирайки се на моите собствени опитности и наблюдения в изменено състояние на Съзнанието. Ето материалите, които бях писал преди:

Кореспонденции 1 – Мега Съзнанието генериращо реалност

Кореспонденции 2 – ”когато бяхме извънземни”, инкарнационната памет

Именно за това смятам, че информацията от тези извънземни Човеци е в огромна степен истинска, защото много неща съвпадат с моите лични опитности, въпреки че перцепцията ми за инкарнационните модели, ”човешкото” и ”не-човешкото”, търпи остри промени, и визията ми за това, какво точно е Земната игра също. За това искам и да ви я покажа, продто има фрапиращи съвпадения, основно относно самата Матрица, начинът по който се генерира, и как бива манипулирана реалността.

Мисля, че ще ви бъде много интересно!

Скоро започваме с първа част.

Поздрави на всички !

/////////////////////////////////////////////////////////

П.П

Линкове към статиите, които вече бяха написани.

Извънземни перспективи 1 – История на 3Д Матрицата

Извънземни перспективи 2 – История на 3Д Матрицата, втора част

Извънземни перспективи 3 – Първичният страх от смъртта, и информация за самоубийството

Извънземни перспективи 4 – История на 3Д Матрицата, трета част, Луната и краят на 3Д

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This