Картина на един често сънуван сън

от | дек. 9, 2015 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

Един много често сънуван сън…Черните кучета, или черните вълци, които някак си ви преследват, но въпреки че са страшни и ви гонят – никога не ви хващат, защото им бягате съвсем волево.
В този сън се крие ключ към ОИТ – ”готов ли си да се изравиш срещу страховте си?”.
Следващият път когато сънувате този сценарии, идете да се срещнете с вълците. Това е портал към собственото ви подсъзнание и като такова е много по-лесно за осъзнаване, тоест много често в този сънувален сценарии човек е почти изцяло съзнателен, че сънува, просто се поддава на страхът от собствените си страхове и се стреми да им избяга вътре в холограмата. Казвам, че така е по-лесно, защото единственото, което трябва да осъзнаете в този случай са териториите на собственото подсъзнание. Това е проекция вътре във вас самите. Много хора го потвърждават, споменавайки че в краищата на холограмата има нещо като ”лепкави, ластични бариери”. За излизане е там е нужно да се осъзнае, че се сънува собсвеното подсъзнателно… Има си хватки за всичко, друг път ще ви разправам подробно за тия неща.
Не бягайте от вълците, направете ги ваши съюзници, те са отделни аспекти от вас самите. Ето така съзнанието крие тези ваши части, които за съзнателната ви личност, тази с имената, професиите, титлите, образованието и т.н, биха били не-типични, или дори пагубни. Съзнанието е програмирано така, че да крие тези ваши части под страховити образи.
Не се страхувайте – погалете вълците, направете ги свои съюзници.
Колективното подсъзнателно на човечеството използва образи на ”по-силният хищник”, което е още едно доказателство, че и то е компютърна програма създадена да контролира човешките тела. Ние сме вид хакери уважаеми приятели 🙂 🙂 🙂
Европейците, северните американци и средно-азиатците сънуват тези архетипи под формата на вълци, примерно при индийците и непалците не е така, при тях са тигри, леопарди, в Южна Америка са ягуари, змии и т.н Основното е едно – колективното подсъзнателно е програмирано да проектира страховете под формата на страховити образи. То е вид изпитание, готови ли сте да го приемете? Най-вероятно не. Но поне вече знаете за него.
Тази картина е коренно различна от тази:
Вълците никога не наблюдават по този начин, това е нещо различно.
Ще ви кажа само, че най-вече в състоянието когато сте нито тук нито там, или така нареченият ”хипнагогичен” стадий на съня, вашето възприятие е много отворено към абсолютно всичко, тоест свръх човешките ви латентни възможности, като 6-тото чувство и тези над него, са включени…Ако си спомяте, че някакви ”животни” втренчено ви гледат и са точно над вас а вие легнали и неможете да мърдате (чувство на скованост) е много вероятно това да са Сиви, или други извънземни, които умело крият истинският си образ зад холограми прожектирани абсолютно технологично. Тези вълци не са вашите вълци….
Не се плашете – бъдете съзнателни.

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This