……………..нещо се случи в световен мащаб преди повече от 30 години погледнато линейно. Не беше нищо явно. Съзнанието ми ги наблюдаваше до като течеше процеса по програмиране на тази Инкарнация. Вниманието ми ги засече и реших, че е адски интересно, това което планират. 

Беше тайно събрание, в което участваха истинските велики сили…Не явните, и тези от медиите, не – истинските велики сили. На това тайно място, някъде под земята в територията на САЩ беше решено светът да бъде обезоражен, използвайки тази корпоративна ”демокрация”… концепт, който аз самият исках да изживея с целият контрол и всичките препядствия, които предлагаше той във физическата реалност. Просто оцелих много готин кадър от превъртането на цялата Игра и реших, че този ми тип Инкарнация ще бъде спуснат именно в това ниво. И когато говоря за концепти, не говоря за концептуалната демокрация ”демо-кратия, властта в ръцете на народа”, не тази – онази другата, Pop демокрацията от Mtv, CNN, Fox и останалите медии за промиване на мозъци. Fucking bullcrap, да, но супер интересно като платформа именно заради лимитите, които предлага. В името на тази мнима ”демо-кратия”, те решиха да обезоражат света. Това се случваше по една единствена причина – ”Голямото събитие”. Истинските велики сили желаеха да има малът отпор…Желаеха новият модел да бъде наложен лесно – без много бой. За това важна стъпка беше подсилването на влиянието на НАТО, и интегрирането на колкото се може повече армии в една световна армия, армия, която да подчини целият свят. По родните места на истинските велики сили това се е случило преди милиони години, те просто са тук за да повторят модела. Ние сме в планетарните времена, време-пространствената линия, в която Земята влиза в нов модел….на управление разбира се. 

Just business folks, nothing personal. 

Идеята зад разоражаването на света е само една – да има малък отпор, тогава когато дойде време за Голямото Събитие. Звездата на този театър! Социума няма никаква тежест за участващите в тази Игра, той е просто метафора, платформа, многопластова дискета с опции за Игра в триизмерното пространство. Програмирах тогава Инкарнацията именно в това време, защото то само по себе си беше идеалната платформа за мулти-левъл преживявания. Бързи, интензивни и точно преди смяната на модела – времената на промени са като ябълков пай за Съществата изтеглящи вече последните енергийни връзки на Инкарнациите си към себе си – истинските себе си. Тези, решили да приключенстват за последен път в тази Игра. Живеем в супер интересно време!

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This