За лъжата и лъжците – екстрасензорните усещания

от | юни 9, 2015 | Общи статии | 0 коментари

Единствено магьосник може да лъже преодолявайки това, което се случва с енергийното тяло до като се изрича лъжа, и това може да се случи единствено, когато лъже за нещо, за което реално не му пука истински…Тоест без емоционална импликация….Ето малко козове как да разпознаете лъжците ако все пак някои от вас имат достатъчно добър екстрасензориален усет:

 

На кратко – какво е лъжата?

Говорим забележете – за лъжата, когато има лична импликация. Агро-земеделските лъжи могат да бъдат и инструмент…

Самата лъжа е вид конфликт със себе си. Общо взето, когато човек няма ташаци (balls, cojones, смелост и доблест) да се изразява като това, което е – той лъже за да замаже положението. Било то от срам, страх, че няма да бъде възприет като това, което е, и т.н

За някой индивиди това е кондиция на съществуване – компулсивните лъжци, които са също така и експерти манипулатори. Но лъжата е конфликт със себе си – невъзможност да се изразиш като истинското си същество, и нито едно удобство няма да разреши този вътрешен конфликт. Единственото нещо, което може да го направи е шибаният факт, че просто трябва вече да се изправите пред демоните си и да ги победите, защото в противен случай – ще ви размажат. Факт е също така, че много от лъжците са се научили лъжовно да се възприемат в стил ”ами такъв съм си, ко а напрая бахти!”, като в същото време вътрешно страдат…страдат, и пак страдат, щот просто нямат топки да бъдат истинските себе си. Конфликт от където и да го гледаме. Гнило, акано, и т.н

Някой извисени (изкривени) нагуали могат да ви кажат, че ”нййеееееееее, няма лъжа бйе! то е само не-споделяне на информацийка!”. Четете велики нагуали – народа не яде доматите с колчетата…Надявам се правите разлика в нещата..ако не – образовайте се, аз не съм ви гуру.

Кога се лъже най-трудно? Какво се случва на ниво енергия?
 
Забравете за карма, марма и прочие религиозни повърни ок? Няма карма, карма не съществува, кармата е шибан религиозен мит, инструмент за контрол. Ключът към разобличаването на лъжата от тази перспектива е емоционалната импликация. Има голяма разлика в това, да излъжеш, че си платил 9 кинта в место 20, от това да излъжеш примерно жена си, че не си се ебал с най-добрата и приятелка, когато това реално наистина се е случило а теб те е срам да си признаеш, че те сърби яко хуя! Срам от себе си, за да не те види жена ти като долен използвач-чикибоец, и страх от това да не сринеш живота си зарад едното ебане. Както казах има експерти, ок, но те манипулират всекидневните хора….не биха могли да манипулират един трениран екстрасенз. Контра-инструмента, с който се въоражава екстрасенса е това той самият да не се афектира негативно от това, че е бил излъган. Дори когато собственият му най-близък човек го лъже. Това е реално единствената ”светлинка”, която може да огрее ярко лъжата и лъжеца.

Колкото повече емоционална импликация има в лъжата, толкоз по-плътни стават крайните слоеве на аурата, могат да се усетят почти физически, буквално се допирам до тях, сменя се цялата плътност в пепосредствена близост. Образува се нещо много подобно на ”бариера”, енергийна бариера, и това се случва именно защото лъжата блокира – тя е конфликт, когато лъжете близките си хора за неща, които реално ви афектират емоционално. Самото излъчване на лъжеца става плътно, тежко, без значение, колко маски може да си сложи, без значение от гримасите или словесните заблуди, които може да изрече – НИЩО не може да скрие това, което се случва на ниво енергия. Когато има импликация от тип ”знам, че лъжа най-долно” е невъзможно да бъде скрито от човек с развит отвъд-сензориален усет. Човек свикнал да регистрира пространството с други сетива освен стандартните 5 ще усети най-малкото смяната на енергийния поток на самата комуникация. Винаги ще се появят блокажи – това се усеща, ок? Даже се вижда…..

Този тип хора са свикнали да боравят с реалността като все едно тя се разделя като на ”2 екрана”, първият екран регистрира, процесита и показва (в буквалния смисъл) информацията идваща от ”другите сетива”, а вторият екран прави същото стандарнтно – той е проекция на мозъка. Той е тялото, и неговото излъчване е адски мощно, но нищо не е непреодолимо приятели.

Не позволявайте да ви правят на диви петли. Не бъдете жертви.

Лъжецът-манипулатор ще играе с емоциите ви, просто го правят инстинктивно и са много изкусни! Особено ако това е най-близък ваш човек. Най-лесно започва да се усеща ”тежестта” в пространството на този, който ви лъже…Представете си, че информационно-енергийните потоци текат като 2 реки с еднаква скорост, а дъното на коритата им е чисто. Когато някой лъже, и в лъжата има емоционална импликация, то е като изведнъж да хвърлиш голям камък в течението на единият от потоците, което директно променя скоростта на течение на енергията, самата и посока, качеството и, защото мъти дъното и т.н Представям ви нещата практично, не ми се занимава с мистериозно-земеделски буллшит. Манете глупостите.

В една качествена човешка комуникация, потоците от енергия-информация са плавни, и текът свободно, няма пречки. На ниво физическа реалност това се свежда до ”бахти готиния тип!”, типичното допадане от първия път, което много хора погрешно мислят за влюбване… Именно това е. Когато комуникацията е с някой, с който не желаете да комуникирате, или някой неприятен и т.н то се усеща нали? Самите бариери се усещат, нали така? И магаре може да го усети, не се правете, че не знаете за какво ви говоря. Именно там е коза – да се научиш да регистрираш това поле мигновенно, без да анализираш….Тоест, да позволиш потока да мине през теб за да успееш да усетиш самата информация…

Единственото, което ви тряба за да се научите да усещате лъжите е просто да не се афектирате, когато ви лъжат, дори и за най-сериозните неща. Афектирате ли се – вие хвърляте камък в собственото си течение, не забравяйте, това ще промени течението на енергията. У ваша полза е да не се афектирате, защото по този начин ще си дадете възможност да регистрирате промяната в информационно – енергийното поле на събеседника, без вашият собствен шит да ви вони и да ви главозамайва…Това е едно изключително добро упражнение за развитие на екстрасензорните усети, именно в отцъствие на аналитичният мозък (физически) бива приемана и процесирана информацията в ОИТ – същото е, и за това изглежда странно, защото сме свикнали да анализираме. Идентифициране с тялото…Но не сме тялото си, а само го ползваме, не забравяйте, този аватар има множество опции, апликации и т.н

Поздрави!

Nahuatl.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This