Семинари в България

от | апр. 2, 2015 | Remote viewing | 3 коментари

Верен на личният си избор да търся и експериментирам уникалното, реших да премина в друго ниво – да дам на вас, Читателите от България още една нова материално/техническа база зa трупане на нов опит. Да споделя на живо собствените си знания и да доведа до вас знанията и опита на уникални хора, които са познати само от книгите 🙂 Целя да ви донеса в България нови способи, нови инструменти, които да ви позволят да експериментирате себе си по нови начини.

Именно за това по-голямата част от този личен Проект се нарича ”Уникалните” – защото наистина гостите на Проекта са познати в България само от книгите. Изненадите ще бъдат големи 🙂 Спецялно за това ще говорим в малко по-късен етап.

 

Тези семинари дават начало на нещо съвсем ново в България. До сега у нас не е говорено структурирано за извлеци от нагуализъм, шаманизъм и конкретни техники (проверени и работещи), с които човек сам, без тикане, бутане и натякване, да се добере до другата част от себе си. Другата част от човека, която сме отвикнали да възприемаме…защото не знаем как да и обърнем внимание. Това, което ще направя с вас на този курс/семинар, е реално да ви дам начален тласък с конкретни практически техники, които да ви направят способни да обръщате внимание там където нормално не сте свикнали да го правите. Ще ви потопя в изместеното състояние на вниманието и от там – във второ внимание. Оперативната територия на нагуала, където вашето Същество има други очи, друг усет, други нови за съзнателната ви част сетива. Ще се научите да се докоснете до тази своя част будни, без да се налагат сложни и комплексни методики. 
Критичен за ОИТ момент е да осъзнаете, че енергийното ви тяло е реалност. Какво по-добре от това да се сблъскате директно с него, да го видите, да го усетите? Ще усвоите първите стъпки към осъзнаването и започването на работа с него. И то като физическото има нужда да бъде осъзнато за да е оперативно. Можете ли иначе да движите ръцете си ако не знаете, че ги имате? Ще може ли да ходите ако не знаете, че имате крака? Енергийното тяло има нужда от тренировки и поддръжка, то е друг, по-сутилен инструмент на съзнанието, но има нужда от упражнения за да бъде оперативно. Ще ви покажа как да започнете да го разлепяте и малко по малко да го раздвижите и да заработите съзнателно с него. Всички се раждаме с естественият капацитет да възприемаме финната реалност и собствените си сутилните полета. Това все пак е материя – сутилна материя. Тук се намира мястото, за което ви говорих, че е нито тук, нито там. Насочено и използвано като инструмент, това дава двойна оперативност на практикуващият. Не живеем в древните времена на нагуалите. Никой елемент от социума днес не ни учи да обръщаме внимание на тази реалност. Но знанията не са изгубени. Семинарът дава инструменти за постигане на нова връзка с ”другата страна”. Минали веднъж през тази опитност вашите съзнания ще преминат в друг режим на възприятие и с практика вие евентуално ще достигнете сами за себе си тези мистични територии. 
Първи семинар, ниво за начинаещи: ”Осъзнаване и техники за работа с енергийното тяло. Първи стъпки в опитностите извън тялото”

Ще започна това ново начинание със серия от двудневни семинари, които ще протекат по интересен начин, няма да е нищо класическо. Ще търся места, като Местността Бакаджика над град Ямбол, където да мога да съчетая преподаването сред природата с нуждата от адаптирана за друите материи зала. И всичко това да е в непосредствена близост. За това се искат определени почти перфектни условия, все пак е семинар за начинаещи. Хотел ”Ямболен” предлага приемлив вариант, а офертата включва нощувка и транспорт в двете посоки (гара-хотел / хотел – гара). Този първи семинар е само началото. Той е базовото ниво на цяла серия от курсове и семинари с участие на чуждестранни експерти от калибъра на кубинският доктор Кристян Саладо. Ще доближа до вас метода Тенсергетика, с които се надявам да успея да прелея в България нови начини на себеосъвършенстване, себеосъзнаване и също така лечение. Защото в конкретният случай на Кристиян Саладо – нагуализмът е адаптиран спецялно за практикуващи лекари и терапевти. Това е метод с десетки хиляди обучени специалисти. Просто съвсем незпознат у нас. Това е 30 годишен научен синтез разработван на базата на индиански и азиатски практики, като изключваме всякава идеологична полярностна обособеност на самите техники или използването на наркотици. От Кристиян Саладо се е учила на аура виждане в Мерида (Мексико), Мариви де Тереса, дясна ръка и главна героиня в книгите на Карлос Кастанеда.

В ролята на Nahuatl аз никога няма да седна да ви уча на духовност или да ви казвам кое е правилно за вас, не съм Кастанеда 🙂 Няма да ви затрупам с 1000 неизползваеми термина от миналото, които да ви вкарат в още по-голяма идеологична заседналост…

Надявам се разбрахте, че аз не наричам себе си ”нахуал”, нито ”шаман”, не съм това. Не искам да ме възприемате по този начин. Не си създавайте излишен мистицизъм. Просто бях по тези пътища, обрах плодовете, които счетох за полезни и сега ги споделям с вас. Сещате се, че много пъти съм казвал, че ОИТ не са територия за всеки, и определено това е истина. Нищо не ми пречи обаче да ви покажа междинният вариант. Има начини и методики човек да се възползва от междинните статии, те са мощни инструменти. Именно това позволяват и техниките в будно състояние. За оперативност там не е нужно човек да е заспал и да е извън тялото си. За това ще работим с вниманието. Едната територия обаче с времето води към другата. Готови ли сте за това? Вие го поискахте 🙂
Програма на Семинара:
 
Кой?
Главен Координатор – SPCTTR

Преподавател – Nahuatl
Къде? 
 
Хотел ”Ямболен”, Бакаджика, град Ямбол. 
Кога? 
23-24 май, събота и неделя от 10 сутринта до 19:00 с почивка за обяд. 
 
Цена:
 

295 лева, които включват нощувка и транспорт от жп-гара Ямбол (ще доуточним и за автогарата) до хотел ”Ямболен”. Цената не вклюва храна.

За записване и допълнителна информация:

[email protected] 

 
 
Теоретична част:
 • Нагуализъмът и Шаманизмът като база – минало и настояще. 
 • Съзнанието на физическото тяло. Как да го идентифицираме. 
 • Разлика между съзнание, и съзнанието на физическото тяло.
 • Аурата. Какво е и какво не е.
 • Защо да започнем с осъзнаването на енергийното тяло чрез виждането на аурата, и как това спомага пътят към общото себеосъвършенстване.
 • Оперативност на енергийните двойници във физическата реалност. 
 • ”Разлепяне и раздвижване” на енергийното тяло. 
 • Вниманието като база на оперативността. Фундамент на второто внимание.
 • Аналитичният мозък и как той спира процесите на изместване на вниманието. 
 • Какво са ОИТ и какво не са. 
 • Разлики между техниките в будно състояние и ОИТ. 
 • Капаните на идеологията и религиите. Методи за контрол над съзнанието и как да се предпазим. 
 • Основни блокажи и начини да се справим с тях. 
 • Kaк и кога да практикуваме. 
 
Практика:
 • Базови техники за релксация. Релаксът като база на практиките. 
 • Базови техники за не-мислене. Спомагане на влизането в състояние на изместено внимание. Докосване до второто внимание.
 • Първо потапяне в аура виждането. 
 • Методика на усещането на енергийното тяло. 
 • Практика на аура виждането с хора, и ако условията го позволят – с дървета сред природата.
 • Работа с интуитивното възприятие, практически упражнения. 
Допълнителни теми:
 • Как да си създадем ”пазител”?
 • Защита на енергийното тяло. 
 • Защо е важно да има цел.
 • Страхът. Някои реални опасности. 
 • Кратък разговор за техниките ”Животни на силата” споменати в статията за Бигфут Превръщането в животни и използването на животински матрици. 
 
При записване ще получите пакет с всички допълнителни данни.
 
Рекламна брошура на семинара, която може да се споделя в социалните мрежи:

Ок! Ще се видим за начало на Бакаджика!  🙂

Бъдете себе си.

Nahuatl. 

error: Content is protected !!
Share This