“Поддръжка” на изменените състояния на Съзнанието – защо не се случва постоянно?

от | авг. 10, 2020 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 2 коментари

Отново във връзка с писма, които получавам, къде от Читатели, къде от хора, с които сме карали разни курсове заедно. Доста често се пита народа, “абе ок, имал съм някакви опитности, защо не ми се случва постоянно?”. Хубаво е да се даде отговор на този въпрос, а и на няколко други, защото доста хора просто се тормозят, комплексират се, и си мислят, че нещо в тях не е наред.

Другият масов въпрос е “добре, на курсовете всичко беше просто супер, всички имахме experience, а защо след курса не мога да достигна никакво изменено състояние на Съзнанието?”.

За да се обясни всичко това, е нужно да се знае, на първо място, че основната част от вниманието на всеки човек, се намира в тялото.  Контролът над вниманието е основната част от това занятие, и е нещо много трудно за постигане.Тялото, докато сме хора, е мястото, където Съзнанието е концентрирало вниманието в точно този момент, защото сме тук, за да имаме именно човешка опитност. Само с това, би трябвало да сте получили отговор 🙂 ама айде, ше поразтеглим малко ластици…. 😊 В същност, вече съм писал по тези теми, но искате пак…

Защо не се случва постоянно? 

Просто защото няма как да се случва постоянно. Всичко е въпрос на това, къде се намират вниманието и намерението. Вниманието, не е само първо внимание, когато сте буди и си правите закуска, или сте на работа, и сте се концентрирали в тези нормални, човекши действия. Първо внимание е нужно, за да може да съществуваме в тези тела, то е концентрирано именно, предимно в тялото, и околната среда, която ни заобикаля, без него, и без егото, няма как да имаме човешка личност, и да се наричаме хора. Намерението, обикновено работи чрез вниманието, така е с повечето “нормални хора”, до като са будни, въпреки че и то може да работи от съвсем различна перспектива, но темата ще стане прекалено комплексна, и ще ми се наложи да пиша още няколко статии, а точно сега нямам време 🙂

Какво по дяволите е “изменено състояние на съзнанието“? Писнало ми е да обяснявам едно и също, и че както и да го обясним, то си остава просто варияция на самият фокус на вниманието…Ами едното спане + сънуване е това, дори всекидневното мечтаене, и гледане на филми в мозъка е същото. Просто до като го правите, вашето внимание се концентрира в това, което правите, тоест, ако си прожектирате всекидневните мозъчни филми в главата, вие пак сте в такова състояние, защото вниманието ви се намира там. Ако ли не, то нямаше да можете да си правите филми, па и да си ги гледате 🙂 Всички го правим, и то е естествено за човека, и доказва, че реалностите в които можем да съществуваме, могат да са безчет – едновременно. Друг въпрос е, в ден днешен, колко от тези филми ги генерираме ние самите, колко от тях се базират на индуцирани мисли, и колко са тези, чрез които ние реално достигаме до там, че да си помогнем с нещо, или да разрешим някой въпрос или проблем. Практичността на нещата също е доста важна.

Тези, които постоянно ми пишете ”как да имам ОИТ?”, питали ли сте себе си, поне веднъж, ”за къв уй ми е това да имам ОИТ?”, ”какво ще постигна лично за себе си?”. Може и да ви се стори странно, но знайте, че това което искате на съзнателно ниво, доста често не отговаря на това, от което наистина имате нужда, а то е закодирано в подсъзнанието – място, достъпът до което е силно ограничен за повечето хора. По същият начин, по който човек трудно достига до тази привидно ограничена територия, може да се достигне и ”измененото състояние на съзнанието”.

 
Подсъзнателните ви планове, ще ви водят до съзнателни нужди, и в повечето случаи, вие дори няма да разберете за тях. Не може да оставим на страна и цялото социално програмиране, защото социумът е под супер съзнателен контрол – масовото е под тотален контрол. Социумът ще създаде у вас мисли, които не са ваши, поведенчески модели, които също не са ваши, но ще доведат до вашите емоции 🙂 И хоп! Извадете сламка, защото това се яде! 🙂 Дълга тема….вече съм писал много по тези въпроси, има вече 101 статии в Блога, и на който му е интересно, може да се поразрови назад в хронологията, и да прочете.
 
Едното напиване, също е нещо подобно, и то води до изменено състояние на съзнанието, па и на тялото… 🙂 Жуленето на рИкия! А рИкията трябва да се пие красиво!
 
Ако сумирате 2+2 до тук, би трябвало да сте разбрали, колко трудно е човек да задържи вниманието си само на едно място, и именно за това става въпрос. Един лесен пример е, и той разбира се, се отнася и за ОИТ, е примерно когато нещо ви засърби, да сте способни да усетите самият сърбеж + всички процеси след него. Капичи? Какво се случва с кожата, клетките, как се разсейва усещането, да станете съзнателни за всичко. Това, което ви буди в сънищата, и добивате моментна съзнателност, е винаги нещо фрапиращо, нещо което вибрира на определено ниво, по определен начин с вашето Съзнание, и неговата подсъзнателна част. Тези неща ви вкарват в полу будно състояние до като спите, и това е супер яко, ок, ама колко след това успявате да задържите състоянието, и въобще на ясно ли сте какво наистина се случва? Щото там се случват много неща….Ето я тайната, концентрацията на вниманието води до съзнателност, дори на сън, дори и в други форми на изменено Съзнание. Следващият етап, водещ до оперативност ”там в другите реалности”, е разбира се намерението. Неговият контрол е още по-труден, това е вид ”второ ниво”, след увладяването на вниманието. После двете работят ръка за ръка, така както се случва и тук, в тази концентрирана 3Д плътност. Искате да си сипете рИкия? Намерението да си сипете заработва първо, и чак след това протягате ръка към дамаджаната, и си наливате от огнената вода на живота! Нъл тъй? И там е същото, просто някои от механизмите са леко изменени. 3Д е проекция на самото ви Съзнание, така както е и 5Д. Просто основната част от вниманието, в момента е тук и сега, и за това много народ дори никога няма да успее да разбере, че това е просто частица от ЦЯЛОТО, и че както сме тук и сега, също така сме там и сега, навсякъде и сега………Тази е голямата тайна на съществуването драги ми Съселяне от Планетата Земя 🙂 Но всичко е временно! Помнете го, нищо не е вечно, защото това приключение в биологичната форма на живот, има много начала, много пъти е свършвало, и винаги ще продължава да е така.
 
Както казва един приятел, и то се отнася за всичко, и за всеки тук, в момента, на тази изкукуригала Планета, пълна с откачалници – ”Хората са орли, които се мислят за кокошки”. Човеците на тази Планета, са орли, отгледани като кокошчици, българите са ясен пример за това 🙂 Поправете ме ако греша, ама май не греша…. Човешкият потенциал надскача всичко, което можете да си представите, но – социумът не ви разрешава да знаете, а зад социума, стоят неговите дизайнери.
 
Точката, или фокуса на Съзнанието. Представете си, ок, имате осъзнат сън, но колко от вас могат да задържат вниманието си фокусирано там, до такава степен, че да забелязват и най-малките детайли? Напълно възможно е, аз го мога, обаче не може да се случва постоянно по ред причини. Най-вече, защото има прекалено много неща, които ни изпиват вниманието, а този човешки мозък, съвсем не е идеалният процесор…Той е един вид Pentum2, а за това, което искате, на вас ви трябва I7 десето поколение.
 
Нека ви напомня още нещо, нещо супер важно, което вашите духовни гурута просто няма да ви кажат, защото и те самите не го знаят … 🙂 Няма разделения!!! Всичко е едно цяло, няма нисше и висше, няма долу и горе, няма 3Д, няма 7Д. Всичко е едно голямо цяло, с една създадена от съответното Съзнание, илюзия за деление. Но деление няма. Няма разлика между сънищата ви, и тази реалност. Просто са различни форми на вашето внимание. Няма живот, няма смърт, всичко е едно голямо ЕДНО, но не по начинът, по който индо-китайските ви гурута ще ви задължат да го вярвате. Това не е идеология драги мои Читатели 🙂 Просто така работи Вселената. Вашите ”възнесени учители”, са моите хлапета от детската градина, както аз, за много от вас бих бил един надут пуяк, понеже имам смелостта да бъда на 100% себе си, без нищо ”по-висше”, което да ми дава тон в съществуването. Така е то… Лесно им е на духовните ученици. Но реално всички сме 🙂 По-скоро някои от нас, сме по-гламави, и сме решили да се учим сами. Така е и в танците, и в музиката, и в изкуствата, в йебаньйето с подфръганьйе, дори и в науката – самоуките в крайна сметка вземат реверс, защото не следват ничия линия, ничий чужд идеал за нищо, и имат капацитета да експериментират сами за себе си. Всичко трябва да бъде експериментирано, не пропускайте нищо. Сложите ли си някакви, нечии, рамки – това вече не е вашият Път. Вече не сте по Пътя на Воина.
 
И като ви кажа така, имам в предвид, че всичко е част от ЦЯЛОТО, и пак – не по начина, по който ви го представят ”силите на светлите и тъмните” 🙂 🙂 🙂 Щото над тях винаги има някой – не! Тръгнете ли по този път, по истинският Път на Воина, вие трябва да сте сами, иначе това не би било вашият път.
 
Та логиччно е, едно изменено състояние на Съзнанието, както искате го наричайте, мен ми е все тая, да бъде поддържано постоянно, или да ви се случва постоянно. Просто няма как. Не сте дошли тук в 3Д, на тази Планета за това. Тук сте по други причини, но знайте, че това тук, е част от това там 🙂 и viceversa.
 
От гледна точка на практичността, няма никакъв смисъл в това, постоянно да имате ОИТ. Аз съм бил така в продължение на месеци, години наред, когато се занимавах основно с тези неща, и ще ви кажа, че – файда йок. Ок, интересно е, но като всичко, и това омръзва. В крайна сметка човек си дава сметка, че е тук, за да бъде човек мамка му! А човешкият живот има някои доста интересни аспекти, това чудо наречено ”биологичен живот”, и то под тази му форма, е нещо крайно комплексно. В най-тъпите, всекидневни, битовизми, има толкова много закодирана информация….толкова много изводи за правене, толкова много нови идеи за реализиране, а тези които все пак напират за постоянно ОИТ, са като наркомантие. Те просто искат да избягат от една реалност, която не е под техен контрол, и на всичко отгоре се залъгват, че ще намерят нещо различно там, в другите ралности. Кажете им, когато ви видите, че това въобще не е така, защото – каквото горе, такова и долу. Един идиот, си е итиот тук, идиот и там 🙂
 
Нищо възнесено няма в тия неща, нищо висше, абсолютно нищо. Има много повече за извличане в едно излизане сред Природата! Запомнете какво ви казвам, това не е някаква детска игра…… Има места, от които излизането е трудно, задънените улици са наистина задънени, особено за тези, които възприемат някаква идеология, която да ги води за носовете, или някакви там възнесени учители, и висши същности, богове и тн. Всичките тия са бити карти, загубили са, върнали са се в колелото на Самсара, още преди да са започнали да играят. За да сте успешни играчи тук, в тази игра, ви трябва собствената ви същност, и нищо повече от това 🙂 Трябва ви смелост, и най-вече приключенски дух. Нищо повече.
 
Поздрави на всички!
 
Бъдете здрави.
 
 
PS 9ти Декември 2020: Идеята за курсове по ОИТ е вече разработена. Който иска да се запише, или за повече информация, може да пратите мейл на [email protected]
——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This