Малцинството, което убива България

от | ное. 3, 2019 | Общи статии | 1 коментар

Знам, че тая статия е супер посредствена… пиша я, защото Читател ме попита за ”масовата вибрация”, понеже е чел ”Извънземни Перспективи”, и се е надъхал да разбере отведнъж, как стоят нещата с вибрациите и честотите… Ок. Тази статия е за него:

Мислих да сложа думата ”малцинство”, ей така в кавички…Ама си викам, ”айде няма”, защото буквално става дума за едно истинско малцинство, което убива България, и нашият красив, многоцветен народ. Да ме извиняват нашите Сънародници от ромски, турски, гръцки, арменски, и всякакъв друг произход, ако са ме интерпретирали грешно. Нарочно пиша така заглавието, за да се споделя, защото знам, че много хора споделят просто ей така….заради заглавията. Основна маркетинг стратегия 🙂 Хе-хе…. Онова геноцидно малцинство, няма нищо общо нито с ромите, нито с турците, нито с който и да друг етнос живеещ у нас. И да мили ми Нашенци – ние сме ЕДИН народ, и именно това прави красива българската нация. Всичко останало е шибана политика, и разделителни стратегии, и до като Иван и Осман се дърлят – тях ги убиват еднакво добре, по равно, на равни порции. Геноцида в България тече с пълна сила, и за това наричам тая държава – концлагер. Защото тя реално е това, точно в този момент. Не мисля, че има нашенец, който да иска да разруши Родината си, но има много от нас, които искаме тая форма на българска държава да престане да съществува. Не ме разбирайте погрешно, на никой няма да подаряваме територии, нито пък ще си викаме чуждо ръководство….В никой случай. Това, което трябва да се инсталира у нас, е Република по тертипа на Левски и Ататюрк…..

Нека сега ви кажа, точно за кое малцинство исках да ви поговоря. Ще ви го обрисувам в мой си стил, със селско стопански примери, да може да е разбираемо дори за магарето на леля ви Цонка:

Искам да си представите град Варна. Знаете, че аз съм бургазлия, Бургас е по-хубав град…. Въй…

Не.

Представете си град Варна:

Има едно нящу там, което се нарича ТИМ. Всеобща тайна е, че тази организация, която съвсем не е просто ”за бизнес”, а е крупна мафиотска структура, е финансирана с пари на руската олигархия. За никой не е тайна това, ако не ми вярвате, разходете се из някои квартали на Варна, поогледайте се, после си направете разследване, и съответно връзка с това, кои руснаци живеят там, защо живеят там, какви бизнеси имат там, и какви са връзките им с властта у нас. Много интересни отговори ще откриете. Така, да не се отплесвам, че ми е навик, а може и да пострадат хора, ако продължа в тая насока…

Философията на ТИМ е следната, много е проста: ”Или си с нас, или си против нас”. В чист руско-ссрски стил на товариЩ Сталин. Разбирате ли? Във Варна, всеки бизнес, всичко което генерира някаква форма на икономически прогрес, всичко, от пазарите за зеленчуци, до IT фирмите, си плаща на ТИМ. От-до. Адски прост, аграрен пример, разбираемо ви казвам, че ако искате да прогресирате във Варна, особено с по-големичък бизнес, вие или сте с ТИМ, или ще бъдете унищожени икономически, а дори и чисто физически.

Но! Винаги има едно голяяяяяяяяямо ”но!”. Не е само Варна….. Същото се случва и в Бургас, и в Пловдив, и в Плевен, и във Враца (къде и гарга вече не каца), и в Сливен, Ямбол, Чепеларе, до най-големият калабалък в страната, нейната столица – София. Навсякъде има нещо като ”тим”, като ако започнем от най-малката им версия, като корупцията на ниво общини, кметове, съветници, и т.н, до най-голямата, купулите на властта – всичко е едно и също. Корупция. Някък си хората са свикнали с нея, и дори я харесват, защото както и с много други неща – така просто е по-лесно, по този начин се живее безотговорно, плащаш си и си ок…Нъл тъй? Ок! Перфекто! Ама как тогава чичо ви Ганчо от село, има претенции ”да промени страната”, в кандидатурата си за кмет на селото, на фона на бали сено, 4 крави и една дърта маря? Как става това на ниво съзнание, какво се случва там? WTF? Кое е свободното у вашата държава не мога да разбера, какъв е концептва ви за ”свобода”, в какво се изразява той? Масово е така, няма какво да се лъжем. Думата е КОРУПЦИЯ, от-до.

Защо се получава така? Искам да ви задам точно този въпрос, и искам да попитате всичките овце, кози, кокошки, и други тревопасни животни около вас, които се наричат ”ваши Съграждани” – защо мамка му по дяволите, се случва точно това? Защо?

Имате ли отговор на въросът ”защо?”. Аз имам, ето ви го, и не е само един:

1. Нашенеца масово бяга от отговорност, била тя лична, или социална.

2. По тази причина нашенеца не иска да носи отговорност нито за себе си, нито за останалите около себе си, защото да си овца е супер лесно, реално той май осъзнава, че да си роб е лесничко…

3. Нашенеца сляпо чака ”спасители”. От там идват и масвите вярвания в пророци, и друга форма на радио-честотни приемници като Ванга, Дънов, и други форми на конски лайна и mind control. Нашенеца си мисли, че ”хоп!”, ще дойде някой и ще го спаси, понеже е ”древният, велик българин, от който произлиза цял свят”, и видите ли е много специален по тази причина! На всичкото отгоре си и вярва, а живее в тоталният кенеф на Европа, 15 нива под дъното, и е доволен!

4. На едно малко по-различно ниво, това е форма на страх. Да си овца е лесно, да, това се постига чрез социален, масов страх. У нас стратегията е мега елементарна, довеждаш народа до просешка тоята, и после само им гледаш сеирЯ, те сами ше се унищожат. А какво прави нашенеца? Изпълнява целият план от-до, все някой му е виновен, все са циганите, турците, арменците, и въобще хората от другите етноси, които освен това са и незибежна, неразделима част от българският народ, ама Илюминати били виновни, извънземните били виновни, и понеже Севрюкова казала ”не знам си какво”, те седят и чакат да дойдат ”спасителите”. Да, ама не! Защото спасители не съществуват! Нема такива филми мили Сънародници! Това е стратегия за унищожение на българският народ, и България, тая територия по-късно ще бъде буйвално продадена, и вие ще го позволите.

5. Нашенеца не умее да спазва правила, той дори вече не знае как да се възползва от хилядите ползи, които правилата носят. И защо? Защото ”кви са тия да ми кажат на мене какво ше правя”. Селско стопански, кръчмарски, чалга, комплексарски манталитет на ”мачо мен”, само че без покритие…Просто с много въздух под налягане.

Ок, и какво е решението?

Решението е също така просто, и дори бързо, ако го гледаме от към изпълняемост на някои социални планове и стратегии. България може да стане РАЙ за броени години, обяснявал съм ви тази перспектива не веднъж. Всичко е въпрос на манталитет бе хора! Защо Франция е на нивото, на което е? Защото френският народ е избил, и избесил последните си крале, и защото имат 200 годишна демократична традиция. Разбирате ли? Сами са си го направили така, същото се отнася и за млади демокрации като Испания, или Италия. Защо тука има държава, когато човек има нужда от институциите? Защото хората така са го направили, те са го изискали, многкратно са потрошавали цели градове, и когато се налага, в центъра на Мадрид излизат милион и половина разгневени граждани, и по този начин нещата се случват. Искат, или не искат корпорациите, винаги може да се изиска.

Нивото Съзнание на индивидуално ниво, неизбежно води до колективното, до гражданското съзнание. Така, ако комшиите на Иван Генов от 8-мия етаж му се караха по 2 пъти на ден, понеже новият столичанин си изхвърля боклука през терасата зад блока, щеше да се случи позитивната част на ”ефектът на овцата”. Не знаете ли какво е ”ефект на овцата”? Много просто. Когато една овца тръгне – всички останали я следват. Ето ви формула на местно ниво. Гледайе на кръв, карайте си и порицавайте всяко такова поведение, и ще видите как след време, само защото овцата си мисли, че има някакво мнозинство, което следи за правилата, ще започне да действа различно. Играйте с техните камъни по техните глави бе! Бъдете интелигентни, направете го модерно, нека стане мода! 🙂 Има такива организации, но ви гарантирам, че 99% от тях са просто перални за пари, а другите като Ротари Клуб, са просто детските градини на българсото псевдо масонство, защото у нас, и масонство няма като хората.

Всичко е М-А-Н-Т-А-Л-И-Т-Е-Т, всичко е С-Ъ-З-Н-А-Н-И-Е!

Никой няма да дойде да ви спаси ей така, безплатно. Моля ви се и аз да го разберете, започнете да действате, всеки по свое му, защото нивото на Съзнание в България е подобно на това в моят аквариум с рибки…Без майтап ви говоря, въобще не се шегувам, и вие много добре го знаете.

Малцинството, което убива България, целият мафиотски Октопод. Нека ви питам нещо относно тях:

Koлко са на брой те? Реалните шефове, колко са? 1% от населението на страната, 2%? Айде, ок 8% да са! Скивате ли пропорциите? Ами останалите 92%? Това сте вие бе! 🙂 Има ли нужда да кажа, че 92 е много повече от 8? Пропорцията е ясна, но разиграе ли се конфликтна стратегия – те ще спечелят, дори и само 1% да са. И ще ви кажа защо. Защото имат добри специалисти социолози, които разиграват реални стратегии за контрол над Съзнанието. На индивидуално ниво, и на социално ниво, като всичко се базира на илюзията за ”нямането”. Българина все нещо ”няма”, все нещо му липсва. Освен това, нашенеца е силно страхлив човек, когато става въпрос за нещо ”по-висше”, било то някой политик, или някой батка с големи мускули. Нашнеца е роб в съзнанието си. Нямането, и страхът от батките, това е илюзия, която се използва целево срещу вас. Българина има всичко. У нас има акъл да изнасяме бе хора…Износ на акъл! И го правим от десетилетия насам, и това спомага обезкървяването на страната. Акъл има нашенеца, ама не го използва добре, защото е под контролът на няколко вида страх.

Ше ви споделя нещо лично…По тази причина, много хора като мен просто не искат, и до като не стане наистина напечено – няма да се върнем в България и пари да ни дават. Защото нормалният човек, не е способен да издържа на държавен терор. Ще се върнем, когато стане наистина мазало. Защото онова при вас е държавен тероризъм, при вас няма никакви гаранции, че няма да ви изхвърлят от спешното, понеже нямате пари в себе си, дори и да им идете с огнестрелна рана. Моята баба УМРЯ като куче, и то в болницата, защото личната и лекарка не и била пуснала изследвания за диабет, а жената е била диабетик от години насам. Представяте ли си? Слави Трифонов е прав с лозунга – Системата ви убива. Тази е самата истина мили Сънародници. Сякаш по някаква случайност, а случайностите не съществуват, 2 милиона от нас са извън граница. Аз съм живял 14 години в България, и 21 в Испания….Като мен са над милион, тези които израстнахме в чужбина, като тази чужбина за нас е като истинска родина….Аз не бих понесъл някой да ме кара да плащам рушвети, ако искам да просперирам, някой да ме рекетира, някой от институциите да ми се смее в лицето с позициите си, някой да ми каже, ”абе ше извикам еди си кой”. Аз не мога да приема, че в България масовата храна е 5-то качество, продукти мити с химикали, не мога да понеса психически мизерията на старците, на баба си и дядо си, на хората които ме отгледаха, на комшиите у чиито къщи пораснах, не мога да понасям сълзите им, когато се виждаме по скайп… Не мога! Не искам да вярвам, че Капитай Лейтенант може да взема 350 лева пенсия, и че главен счетоводител, управлявал цяла институция в продължение на десетилетия, може да живее с 200 лева на месец! Не мога да понеса без да изпадна в желание за кръв и насилие, лицемерието в България, това на власт имащите, това на катаджиите, това на батките с мерцедесите. Ако някой дойде, както се е случило на мой приятел, вземе дъщеря ми, и я накара насилствено да работи като проститутка в Холандия, под заплаха, за смърт – аз няма да мога да спа нито миг, до като не ги убия всички. Хората като мен биха умрели в България, първо емоционално, и след това не се знае….Не мога да понеса енергията на злобата, завистта, и насилието, която е МАСОВА в България. Нали искате да знаете за вибрационното ниво там, нали за това говорим в ”Извънземни Перспективи”? Ето такова е – като в аквариум с рибки, или като в селище на неандерталци….Не е по-различно. Масовата вибрация е продукт на индивидуалната, а тя се работи от първо лице единствено число.

Бългрина се мисли за ”велик” едва ли не…. Но не е. Не е велик до като позволява собственото си унищожение, и то с такива темпове…Не е велик, нашенеца е едно нищожество, една овца в кланницата, и съжалявам, и знам че пак ще бъда оплют, но тази е самата грозна, шибана реалност.

Обратният ефект се постига лесно – всичко е въпрос на манталитет. Много хора излизат от село, но селото не излиза от тях никога. Много хора не могат да си осъзнаят дори комплексите, които ги унищожават на личностно ниво, а всичко това се подсилва от медиите: ”ти българино си най-бедния!, ти българино НЯМАШ!, ти българино си най-корумпирания….”. И така нататък мили Сънародници. Искам да ви споделя също така, че на мен ми е жал за България, искам там да става за живеене, искам всичко да е наред, но сам немога нищо да направя…Мога да се лимитирам само с това фъфлене по софиалните мрежи, което реално ефект няма….защото положениео си е все същото.

Малцинството, което убива България, е крайно миноритарно, крайно нагло, и крайно видимо. Примерът за държавна революция, за мен е Израел. В Иизраел няма отстъпки за никой, няма прошка, няма връщане назад, няма ”ама аз не бях – той беше”. Звучи ли ви на диктатура? За съжаление, нашенеца трябва сам да покаже, че заслужава някои свободи, защото до момента, той е просто роб, който живее с илюзията за Свобода. Тая прекрасна дума я направиха курва в българският речник…У нас се тачи свободията, да си най-големият гързар, или най-вървежният парцал, и да си номер едно, и ако може да караш BMW 5-ца втора ръка, ама от Германия, ново! На 200 000 км, с всички ревизии! Еби му меча лек, както казваме ние бургазлии…….

Това геноцидно малцинство може да бъде победено само със Съзнание. Те знаят, че вие се страхувате от тях, знаят че живеете с илюзията, че мускулите са по-силни от разума. Те знаят всичко за вас, целият ви психо-профил се разработва с 5 години предварение. Вие сте под Контрол, който ще ви доведе неизбежно до самоунищожение, което ще се случи в няколко етапа. Постигната е целта с обезверяването на нацията. Народа повече НЕ вярва в държавните институции, у нас няма човек, който да вярва, че един полицай може да е честен човек, който от чист патриотичен дълг е станал държавен служител, и работи за 500-600 лева…. Знаете ли как е при нас в Испания? За 2000 работни места в полицията, има над 60 000 кандидати, всеки път, когато Институцията обяви места за нови полицаи. И знаете ли? Само най-качественият матрИял влиза в полицията. Наскоро мой приятел стана служител на Националната Служба Полиция в Мадрид, коства му висше образование + 4 години допълнително учене и физическа подготовка. И не вземат запалти, като тези на немските полицаи. Един току що завършил полицай, взема 1300 евро заплата, която не надвижава 1700 евро на месец с годините. Аз печеля тези пари доста често на седмица…Виждате ли разликата??? В чии ръце са държавните институции тук? Мислите ли, че може да дадете на полицай 300 евро, и да ви пусне да си ходите? Пробвайте! 🙂 Това се нарича гражданско самосъзнание…. Същото е и с Армията, един редови войник взема 1000 евро заплата на месец. Верно, работи до 2 на обед, но това са крайно малко пари за хора, които са готови да умрат за знамето си. А те са! Вярвайте ми, че те са. Военната институция в Испания е уникална по своят характер, строй, дисциплина, и типичният испански весел дух. Весел, но строг. Така, че не всичко е пари. Един програмист взема по-голяма заплата в България, от колкото в Испания. И да – да живее Краля, Хуан Карлос де Борбон, защото заради него и генерал Франциско Франко, Испания е това, което е. Днешните либерал-педери, не са друго, освен песове на нео марксизмът, който унищожава цяла Европа, започвайки от базата на всяко общество – семейството.

Малцинството, което убива България, знае че властта му се крепи на вашият страх от батките с мерцедесите. До като го има този страх – те ще бъдат на власт. До като Иван не започне да следи за добруването на Осман, и не се сетят, че заедно са по-силни, всичко ще е все така. До като гражданите не осъзнаят масово, че цялата политика у нас е тотален театър, пак ще бъде все така….Всичко започва от ниво личност, от първо лице единствено число, и за да стигне социума, то трябва да е отработено. Кукловодите имат подготвени стратегии. Когато видят, че народните маси започват а-ха да се разбонтуват – вкарват определен сценарий в действие. У нас обикновенно е публичен скандал, който яко се раздухва по големите медии. Целта на този ход, е да се отнеме вниманието на масовта публика, и тя да забрави за истинските проблеми. Чудно ми е, как много българи, бедни скъсани, мрачни, и нацупени, имат топки да се карат и бият за ”еди си коя партия”? Как е възможно това? И то хора от предните поколения…. Айде, аз съм младеж, вече разбрахте на колко съм години, но тези от покоелнията на нашите бащи – те са тотално оглупели, или никога не са поумнявали може би….Реално тяхната кръчмарска небрежност, ни направи нас жертви на системата, която те не успяха да увладеят. Това е така, защото те са свикнали на стабилност, базирана на твърда ръка – комунизма. Изведнъж дойде ”демокрацията”, и всичко отиде по дяволите, и то защо? Защото беше разигран същият силов сценарий, мутри, групировки и т.н Все силови структури. Нашенеца иначе е много ербаб, ама като стане въпрос да излезе и да се защити, или да защити Сънародниците си, или някой идеал – той се крие зад масата и ракията, и чалгата, и се забива някъде във ”великото” си минало. Комплексарска работа…

Колкото и да зле едно положение, то е такова, защото има кой да го позволи. Народа масово позволява собственото си изтребление. Ще ви кажа нещо пророческо – или се оправя манталитета ВЕДНАГА, или до няколко десетилетия, България няма да съществува нито цяла, нито под формата на независима държава. Както искате – така го мислете. На моята стена има 2 портрета, на Васил Левски, и на Мустафа Кемал Ататюрк. Единият поражда множеството идеали, другият ги изпълява от-до. Делото на Левски не е завършено от някой друг, а от Мустафа Кемал Ататюрк, човекът съборил най-голямата империя на новите времена, вдъхновен до голяма степен от Тайните Революционни Комитети в България.

Искам сега да ви накарам, ако можех, щях да го направя на сила, аз съм привърженик на силовата методика, да изгледате тази поредица, и да я покажете на хората около вас. Този кратък филм, без значение кой стои зад него, ще ви покаже най-грозната част от нашенеца, а тя е такава от както има българска нация. Ше ви помоля да го изгледате цялото, и ако успеете да не плачете, то поне да осъзнаете за себе си едно – заслужавате ли свободата си, или не? С това завършвам.

Поздрави на всички.

Гордост и позор 1 

Гордост и позор 2 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This