Първи пост

от | мар. 18, 2015 | Общи статии | 1 коментар

Здравейте Приятели. 

 
Името ми пред вас е Nahuatl, приключенецът. Такава е и моята природа – приключенска. 
 
Реших да създам този блог с цел да материализирам информацията, която съдържам и генерирам чрез себе си и собствените си опитности в тази човешка Инкарнация. Искам да ви кажа, че в никакъв случай няма да отговарям на писма, в които някой иска да взема решения в место него. Не съм ничий съветник и уважавам личният Път на всеки. Така че, никого не бих лишил от собствените му изживявания чрез даване на ”съвети”. 

Не съм пацифист, не съм патриот, искренно се смея в очите на богове, божества и съзнателно не-почитам нищо по-висше и “по-правилно” от мен смият в моят личен Път. Не съм полярностно обособен, доброто за мен е зло за много хора, а в това виртуално пространство просто споделям информация, така че не приемайте нищо на лично ниво. 

Нека nick name-ът, който използвам не ви подвежда ако се замислите за това кой стои зад този блог… 

Темите в този блог ще бъдат най-разнообразни. Това пространство е мое собствено отражение. 

Знайте, че не усещам нужда от това да казвам ´´sorry´´ всеки път, когато някой ми напомни за правописните грешки, които със сигурност ще срещнете тук. Роден съм в България, но в повече време съм живял, и живея, в чужбина. 
 
Добре дошли. Желая ви приятно четене. 
 

Бъдете себе си.
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This