Социалните мрежи и контролът над населението – Фейсбук

от | мар. 12, 2018 | Политически и други анализи | 0 коментари

Здравейте!
Имайте в предвид, че всичко написано тук ви го пише върл фейсбукър 🙂 щото аз съм първият, който супер много използва социалните мрежи…. Личният ми профил е супер активен и доста известен в някои среди… Въпреки, че аз лично използвам обширно социалните мрежи, искам да ви споделя някои неща относно тая тематика за шпионажа и контролът над неселението, чрез изучаване на масовото поведение в мрежи като Фейсбук.
Всичките тези платформи, социални мрежи, гугъл, и тн, шпионират поведението на човешките същества на тази Планета, за това са създадени. Никой ей така нема да ви даде поле за масова изява, понеже живеем в ”демокрация” и т.н Има си скрита цел зад цялата тая история със социалните мрежи. От една страна ги хвърлят към масите, от друга страна се опитват да ви научат ”как да се предпазвате” от някои феномени, и на тази база изникна цяла една нова мега индустрия, от която аз разбира се, се възползвам яко. В реалният си живот аз имам малка строителна фирма и правя оценки на имоти и щети и т.н и за тази цел Фейсбук е просто прекрасното място, плащаш си рекламата и всичко е ОК – хората те гледат и продуктите и услугите се купуват лесно. Не е обаче толкоз розово, защото новите поколения буквално израстнаха във фейса, аз поне съм имал реално детство, и сега като баща, се замислям доста по тези теми, какво аджеба ще стане след 10-20 години, как ще се развият така наречените ”социални мрежи”. Хем е интересно, хем е опасно, хем се иска акъл, хем не се иска акъл, може и овца да си, даже по-добре! 🙂 Таман тема за разговор в моя блог….
Де да бяха само социалните мрежи да го е*а…. То смартфони, смартТелевизори, всичко е ”смарт” ден днешен и по-зле ще става, даже тенджерата ми, в която си готвя манджите е смарт….би му меча! Всичко има камера, всичко има вграден ГПС, и всякаква друга проследяваща технология. Споменавал съм ви, че имам приятели по службите, там разработките са уникални…съществуват програми, чрез които изловиха сумати български мафиоти тук в Испания, и супер че стана така, които засичат определени думи на около 60 различни езика. Оцели ли те думата….почват да те записват от всякъде, дори на изгасен телефон със свалена батерия, няма ънта мънта ден днешен по тия въпроси. То вече е навсякъде около нас и на човек по някога му се дощява да фане баирите и да се забие в някое планинско село, и от там да не излиза. Барем храната ще е добра ако ти е як гъза да бачкаш…..
Ясно е, че всичко това е създадено за да се държат хората локализирани във всеки един момент, да е знае кой къде е, с кой се ебе, какво правят кифлочите до като са на шопинг, къде са се тагнали, и тн – абе шпионаж от дето и да го гледаме! Спор няма.
Бившият директор на ЦРУ и NSA, Майкъл Хайдън го казва така:

”Навиците на хората са ориентирани да защитават поверителността срещу Правителството, защото до сега тази беше традиционната заплаха. Това вече не е така, сега става въпрос за частният сектор….В ден днешен преминаваме през една нова културна настройка. Фейсбук в момента е най-голямата заплаха, говорейки за поверителност, защото е частна фирма с капацитет за ”наблюдение”, по-голям от този на ЦРУ.”

”Настройка” му вика пича….

Марк Цукерберг е агент на МОССАД и ЦРУ, на който много добре му върви търговията с данни, в това просто нямайте никакви съмнения. По този начин всеки неудобен може да бъде лесно следен във всеки един момент, където и да се намира на Планетата, стига да е толкоз проС да се тагва, или да говори там от където се намира. Па и без това може! То и без туй фейса + телефона + смарт колата + мейлите към системата на гугъл и Майкрософт, дори личните документи, кредитната карта, медицинската карта и т.н, правят занятието ем продължително, ем още по-лесно. Все пак те държат технологията, сателитите са техни, и просто всичко си им е перфектно! Всеки човек на тази Планета имащ достъп то технология е проследим във всеки един момент.

Един американски бизнесмен, Пол Сеглия говореше преди време, че има доказателства, че именно ЦРУ финансира проектът Фейсбук, и скивайте какво стана:

 

Стана ´´WANTED BY US MARSHALS´´, което съвсем не е полезно за здравето на човек. Човекът просто денунсира, че фондовете, чрез които се финансира социалната мрежа не са обявени никъде. Слуховете, че Фейсбук стартира именно с кредиче от ЦРУ се носят от самото създаване на мрежата, но Сеглия твърдеше, че разполага с доказателства за това. Самата социална мрежа не се използва единствено за следене на определени инфивиди, не, не, използва се и за монтаж на крупни операции. Пример за това е не-желанието да се спре гражданската война в Колумбия, където партизанската организация FARC се превърна в политическа партия и загърби комитаджийската дейност. Не. Някой хора не искат мир, искат войните да продължават, и на пук на волята на колумбийският народ, такъв сорт пропагандистка операция срещу FARC беше старитрана именно чрез фейсбук, нападайки мнения извън Колумбийската Република, и влияейки по този начин на общественото мнение по цял свят. Изкараха ги наркотрафиканти, терористи и т.н, въпреки че няма реални доказателства, че именно FARC са такива.
Милиони хора дават достъп до личната си информация, снимки и т.н, и аз съм от тези идиоти, признавам си, по-скоро от боликур е при мене, не знам от какво друго… Така агенциите имат цяла мина от интересни снимки, истории, и всякакъв сорт информация на разположение във всеки един момент. Спасението извън САЩ е, че по принцип ЦРУ не може да прибира ей така хора извън територията на САЩ, което разбира се не е съвсем така, ама айде, да го кажа. Предполага се, че поне в Европа сме малко ”по-така”, въпреки че цялата информация от мрежата със сигурност се записва някъде по сървърите на ЦРУ и други агенции, които инвестират милиони всеки месец във Фейсбук.  Системата ´´BEACON´´, която използва Фейсбук регистрира всички данни на всички членове на мрежата, приятелите и познатите им, тези които още не са регистрирани, но са в контакт с тях, и дори тези, които са се ”отписали”, ако това въобще е възможно, щото аз лично съм пробвал, и във всеки един момент сметката там може да се възстанови цяла-целеничка без нищо да липсва, тоест, всичко се запазва някъде за определен срок от време, който няма да е баш кратък…
Населението на САЩ расте с голяма скорост, близо 2 милиона души на месец, с което ЦРУ има в лицето на Фейсбук перфектният инструмент за следене на връзките между 70 000 000 американски граждани, и всичко което те правят. За службите то е като да плетеш и да си пееш песнички и баба ти да ти носи кифлички с мляко. Перфектно е!
Том Ходгинксън от британският вестник THE GUARDIAN казва, че ”Фейсбук, също като Пейпал, е социален експеримент от новите нео-либерални стилове”. Въпреки, че Цукерберг е официалният фейс на мрежата, човекът с парите, тоест баш войводата, е Питър Тейл – милиардер, който инвестира в рискови фондове, един от крупните спекуланти, основател и член на директорският борд на PayPal. Той е човекът, който контролира Фейсбук, а еврейчето е просто…лице. На Тейл са думите ”PayPal доказа, че не само предметите имат икономическа стойност, а и отношенията между хората също!” Чисто по еврейски, PayPal е система за трансфер на пари, която буквално прескача повечето контроли над валутите по света, то е от тези механизми ”трудни за улавяне на 100%”. Друг от хендлърите на Фейсбук е Рене Жирард, който е просто гуру от Станфорд, който твърди, че ”човешкото поведение се базира на миметични желания”, концепт все по-използват от специалните служби и разузнаването. Друго твърдение на Жирард е следното, и човекът си е много прав: ”Хората имат стадно поведение, копират се едни от други без много да му мислят. Няма значение какво те искат, важно е да се знае, че се движат като едно голямо стадо”. Изненадани ли сте? Аз въобще, ама ич даже не съм изненадан, просто е истина. Хората се движат като шибано стадо, в България даже и стадо няма! Седят си те на събранията и си говорят директно ”ами що пък да не им го турим? Те и без това само това знаят!”, и да, гадно звучи, ама са 100% прави…Овцете имат нужда от пазачи и от чобани, които да се занимават със стадното им поведение, на някой места даже кучета вършат тази работа, толкова е зле положението с масовото съзнание.
Знаехте ли, че от декемви 2006 година, ЦРУ си търси нови агенти именно у фейса? Отново изненадани? Пратете CV, може и да ви вземат на работа, кой знае? Това е част от една цяла, нова за нас стратегия, искам да кажа, за нас всекидневните, смъртните. Останалите агенции са контролирани директно от правителството, и изискванията за работа там са особено високи, но с ЦРУ не е така, защото нея никой не я контролира. Искам да кажа, никой от официалното правителство не може да контролира на 100% тази агенция. Така че ЦРУ има пълна свобода да си наема всякакъв сорт агенти, също като МОССАД, които пък директно си имат уеб сайт, чрез който можете да подадете документи за работа без значение от коя държава сте и с какво се занимавате.

Порталът Фейсбук струва стотици милиони долари, стартиран е с фондове от Greylog Venture Capital, които са си директно и доказано партнери на ЦРУ. То всичко е явно, трябва само човек да се порови и готово, информацията не е топ сикрет, публична е. Последната финансова инжекция във Фейсбук беше ”бутната” именно от тази корпорация, 28 милиона долара. Един от членовете на борда на директорите на Greylog е Хауърд Хокс, който според вестник THE GUARDIAN, принадлежи именно към крилото на ЦРУ, което се занимава с инвестиции в рискови фондове. Тази компания е създадена през 1999 година с цел да се асоцира с фирми, които разработват нови технологии за ЦРУ.

Връщаме се за малко в Колумбия, един от центровете за експерименти на ЦРУ, и по тази причина пречат на мира в тази прекрасна държава с огромни залежи на всякакви природни ресурси заедно с Венецуела – La Gran Colombia на Симон Боливар.

Едно много детайлно разследване на колумбийският журналист Едуардо Паскуал Серрано от дигиталната медия ´´La Rebelion´´ (въстание на испански) показа на бял свят едната от операциите на ЦРУ против колумбийският народ, с масовата дезинформация чрез Фейсбук, относно ситуацията, в която се намират Колумбийските Въоражени Революционни Сили FARC, от момента, в който обявиха желанието си да оставят оръжията, и да продължат борбата за Родината си с политически методи. Месец след това, през 2014 година се състоя масово събитие по цял свят, на 4 февруари, против FARC, като самата маневра успя да прекърши мирните преговори с колумбийското правителство, което си е марионетка на ЦРУ…..И така успяха да продължат гражданската война още малко. Убийа и Уго Чавез по същата причина, но с други методи. Всичко това го бил организирал ”един 33 годишен инжинер, който си седял на стола в Barranquilla и просто си чаткал по фейса информацийки против FARC´´, и така видите ли, успял да организира събитие в 23 държави….Ведната след това колумбийската левица + организациите на ”арестуваните от FARC” колумбийски граждани се вдигнаха, защото това пречеше на мирното разрешаване на конфликта и освобождението на всички заложници на организацията. Роднините им разбира се искаха всичко да се разреши без куршуми, както и стана в крайна сметка по необясними за мен причини. Марионетното правителство на Алваро Урибе държеше до край мнението за военно решение на конфликта, избивайки хиляди от собствените си граждани, защото там в Колумбия FARC имат подрепата на народа, заразлика от правителството на Урибе. Американските частни оръжейни компании направиха милиарди от продажба на оръжие и технология за колумбийската армия, а този конфликт можеше да се разреши мирно още преди 20 години, но не, защото бизнесът е във войната, мирът никакви кинти не носи.

Това е положението…… и аз ползвам мрежата от 2 различни профила 🙂

Ше му мислим за напред….но трябва да се знае, че общественото мнение в България също се контролира чрез социалните мрежи. В българският фейс няма нито една вярна новина, нито една качествена информация, там са само конфликти, фалшиви новини и кликърски сайтове на келеши, които правят мангизи от хорската простотия. Така е народе, българите в момента са най-оцапаният, да не кажа насран, народ в Европа. Румънците се събудиха, нашите са още по кръчмите и чалготеките, четат си новата книга на Криско и им дреме на дядовия за всичко това….. Честита 1984!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This