Половете и ”любовта”.

от | апр. 12, 2015 | Общи статии | 0 коментари

Този материал има разграничителен характер.
Нека си го кажем от самото начало за да се има в предвид, защото именно този е скритият радикал, който стартира поне 80% от реакциите в така наречените ”любовни връзки” по принцип – икономиката и икономическото благосъстояние. И като всеки друг радикал, този също е адски нестабилен, а животът на производното му е толкоз кратък колкото и неговият собствен. No money – no fucking love. No shit. Щото все пак трябва да се яде. Н’ъл тъй? Факт, доказан 10 000 пъти и от традиционната наука. На този факт се гради и базата на цялото ни общество. Върху 4-5 базови телесни нужди се наслагат боботенията на аналитичният рептилоиден мозък, създавайки фалшиви вярвания за нещото ”любов”, като в много случаи това дори се облича в бели одежди и му се дава определението ”духовно”. Като на пример ето тази повърня от атомно-реактивен тип, която милиони души по света имат за част от ”духовното” знание:

Пишело го в някоя книга или щото някой авторитет бил го казал, и оп, понеже е удобничко за носене, айдеее стана истина 🙂 🙂 🙂  Реалността обаче е друга, човекът нарисувал тая ”аура” просто е пушил някъв супер луд джойнт, и толкоз много съ´й омазал, че просто не се наемам да го анализирам повече. Обаче най ме кефи жълтото сърчице…

Много малко връзки могат да се нарекат ”истински и духовни”, защото са базирани на телесни нужди без духовна база. Така че това от картинката горе е толкоз духовно, колкото и аз съм Миамото Мусаши. 

То се нарича – съзнание на тялото, като прикрепената му енергетика е също толкоз извън духовното, колкото и самото тяло. Просто няма да се уморя да го повтарям.
[Съзнание на тялото? Пример – вие може да се извън тялото си, спейки, или в кома, и то да функционира на 100% без вас вътре в него. Нито един процес в него няма да се афектира критично. Може и въобще връзките ви с него да са скъсани, тоест да сте умрели, и то да продължава да бъде поддържано живо и на практика оперативно. Инстинкти, сетива, и т.н всичко това се запазва, но в случая би го нямал операторът на аватара. Самият оператор не може току така да командва както си иска. Има команден пулт в лицето на мозъка, който е 100% препрограмиран и добавянето или развалянето и заместването на едни команди с други се прави в движение. За това съзнание говорим – съзнанието на тялото. То може да функционира без вас.]
Понеже става въпрос за половете и ”любовта”, ще ви дам 2 супер бързи примера:

Искам да се чувствам мъж в една връзка”  /  ”Искам да се чувствам жена в една връзка

Никакъв конфликт, супер, но нека не го обличаме в духовност, защото то е 10000000% ДНК команда. Все пак тази статия е с разграничителен характер. Мислите ли, че извън телесната ви същнот има пишка и изпитва реална нужда от секс а? Разбира се, че не. Реалността се състои в това, че духовното няма нито пол и нуждите свързани с него, нито нация, нито народ, нито генетично семейство, нито нищо подобно. Това са аспекти на Играта в 3Д средата, те са илюзията, която духовната есенция експериментира.

Да се чувстваш Дон Жуан в една вързка, или да изпитваш нужда, от това да се чувстваш жена, като самото усещане е определящо за теб…. Сори ама нека не говорим за нищо духовно – то е съзнание на тялото. До като тези неща са определящи – вие сте силно телесно ориентирани, и просто това, което мислите за духовно са проекции на анализирането. Духовното на практика експериментира пола чрез тялото, и в тези случаи то е дори като наблюдател седнал в квази автоматичен аватар, защото самото Съзнание при такива хора експериментира без да контролира базовите процеси, с тях е заета машината на ДНК. Контрола в това ниво от Играта е в ръцете на ДНК командите на тялото. By design! Вашите богове ги сложиха там за да може да се експеирментират, ОК? За това е и нормално. И то като всичко останало е посредствено и временно 🙂 за някои… за други то е задъена улица до живот.

Особеният усет между двама души (лична перспектива):

 

В една качествена връзка няма нужда човек да се усеща определящо като мъж или като жена, защото тези връзки са с духовна база и могат да бъдат поддържани от хора с духовна ориентация, за които полът и присъщите му нужди са просто инструмнет. В това число слагаме разбира се и Хомосексуалните (link). Тук няма конфликт с полът, напротив. Въпреки, това чисто телесно ориентираните биха изпаднали в още повече конфликти.

 

В една качествена връзка между 2ма души би имало от всичко. И клецанье със скубанье под мишниците и подфръганье, и караници, и моментни конфликтчета, но с разликата, че базата на самата комуникация е от сърце към сърце – Същество към Същество. Като връзванията и задънените улици на пола биха били експеирментирани само по желание. В никакъв случай не биха били определящи. За това обаче се иска определен духовен разтеж и разбиране на факта, че съзнанието на тялото оказва огромен ефект, върху това, което си мислим, че сме. В една връзка, в която комуницакцията е от Същество към Същество, без определящо желание някой да се чувства повече мъж и повече жена – може да има от всичко, без лимити. В обратният случай затворът на пола може да носи само нови зависимости. Той няма духовната база за да бъде плодотворен на няколко нива. От перспективата на пола можем само да се размножаваме и да функционираме до там до където оперират базовите функции – до 3та чакра. Моля не бъркайте добрите отношения между двама души и духовното…няма никаква определена зависимост. И кучетата могат да се държат добре по между си, да се толерират и да имат емоционални връзки/зависимости ок? Става въпрос за друго, че двама души се разбират добре и са задоволени в цялото материално съществуване не означава в никакъв случай, че връзката им е с духовна база.

Другата перспектива е по-качествена. Ок, можем и да се ебем както си пише по книгите, яко! Но комуникацията е от Същество към Същество (духовна) а не от мъж към жена или обратното (телесна). Изборите за едно или друго са съзнателни. В този случай нещото любов е базирано на вътрешният усет а не на анализа. Това са 2 коренно различни неща. Комуникация от Същество към Същество е базата на една такава връзка. За да се случи нещо подобно трябва и 2те Същества да са отворени за това. Тук няма място за страх и лъжа, лъжата е проекция на страхът от това да се изразиш истински, като това, което си в действителност. А за да има една такава връзка можеш само да бъдеш себе си, иначе просто няма как да стане. Много хора се чувстват гадно понеже винаги се усещат не-разбрани. Това може и да е мощен двигател. То е така, защото те самите не са се до-изразили като това, което са, и постоянно вдигат ледени стени. Не е възможно другата страна да разбие цялостно една дебела ледена стена ако няма импликация на самото Същество вдигнало я…Само създателят на ледената стена може да я събори интегрално. Другата страна само може да я напука. Нещата са свързани.. Надявам се го забелязвате.

Много често привидните големи врагове са най-добрите ни приятели…а в пропастите на объркването могат най-лесно да ви вкарат тези, които мислите за най-близки ако базирате изборите си на тяхното мнение. Забележете – не мнението, а изборите. Различно е това да изградиш мнение и това да вземеш решение базирано на дадено мнение. Ок?

Искате да имате такава комуникация със Съществото, с което искате да споделяте? Идете при него и намерете начин да я установите. Това, което ви дърдорят амигосите е супер, но не се базирайте на него при вземане на избор от този сорт, защото все пак става въпрос за вас самите, и само вие знаете вътрешно кое е правилното за вас. Просто бъдете себе си.

Nahuatl.
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This