Още няколко думи за Последователните / извънземните + скица на Играта

от | фев. 16, 2016 | Политически и други анализи | 7 коментари

Все по-често получавам мейли, в които читатели ме молят да обясня на що годе разбираем език основните разлики между ”тях” и ”нас”.

На първо място е нужно да отбележа, че много от ”нас” са в същност ”тях”, и го запомнете добре…Човешкото приключва с тялото. Нищо отвъд това не е човешко и няма как да бъде. Огромна грешка е да се самоидентифицирате на всички нива като ”хора”, това говори единствено за крайна идентификация 100% тяло. Така нямате никакъв шанс да се владеете в други състояния на Съзнанието, било то ОИТ или други подобни. Просто бихте били месце за печене и хрупкане…Престанете да използвате тези класификации за да си нанасяте обиди, и въобще да се контролирате едни други посредством тия неща, ок? Тъпичко е. Пиша нещата така както аз ги разбирам, което не означава, че всеки ги разбира като мене, моля да не ми използвате езика за друго освен за да четете статиите от блога.

Направих ви една рисунка. Разбира се АДСКИ простичка скица на Играта (не само в 3Д), с която искам да ви посоча някои от основните разлики между един Последователен и един Едновременен Висш Аз, след което в следващ материал, за който сега едвали ще имам време, ще анализирам едно интервю с един Сив, което доста нашумя в мрежата. От него ще извлека за вас данни, които евентуално да ви помогнат да разберете още малко за съзнанията на извънземните същества. Помнете какво ви казах – много от ”нас”, тоест хората, са ”те”, тоест Последователни които вече СА тук поради предстоящата смяна на инкарнационният модел.

Думата ”Висш Аз” е взаимстван термин, който обаче добре описва въпросното ”нещо”. Тази информация е неразбираема за масовото съзнание, нарочно е така, така трябва да бъде.

Ясно ли се виждат разликите? 🙂 Има ли нужда въобще да обяснявам. Съзнанието ми е способно да гледа много от горе, поради причината че аз съм вид обобщаваща Инкарнация. Огромна част от информацията предавана между останалите Инкарнации на Висшият ми Аз минават през мен под различни форми. Научил съм се да ги идентифицирам, като процесът с времето се засилва и става все по-явен, което ми носи слонски дози спокойствие. Мога да се издигна до пространство, от което всичко ”по-долу” е видимо като все едно е мултиизмерна map-mundi.
Между другото, една друга тъпня, която доста читатели ми цитиrат, е че ”висшият им аз им бил говорил” и т.н Това е абсолютно невъзможно. STOP с булшита ок? Или поне не ми го изливайте на мене, оти ми не пука много много. Висшият ви Аз няма личност, така както вие разбирате личността от към съзнанието на тялото. Става въпрос за нещо абсолютно неизмеримо, човешкият мозък не е подготвен за такъв сорт анализи, камоли да ги предаде на някакъв вербален език. Вербалната комуникация и закотвянето само в нея е лимит, нарочно програмиран лимит. Да, вашите богове там, велики учители и прочие го сложиха нарочно а моят отбор се възползва от това за да добие нови опитности.
Все пак ще се опитам in situ да си измисля някъв лесен език за да ви обясня тези фрапиращи разлики между 2 та основни типа Висши Аз. Казвам основни, защото така наречените Висши Азове са може би десетки или стотици видове……..В Творението пространството е широчко 😉
Kaкто виждате съм написал ”3Д”, 3,5Д”, ”4Д” и прочие до 6Д, има и много отвъд 6Д, просто до там няма нужда да опираме сега. Нарисувал съм само 2 В.А за да ми е по-лесничко. Обещавам един ден да нарисувам картина, въпреки че не съм добър в изобразителното изкуство, на която да се пробвам да скицирам пространството гледано ”от горе”, от много горе… Правите линии от ляво и дясно на Последователният В.А е така да кажем ”полето му на изява”. Тези същества имат капацитета да пускат само по 1 Инкарнация от 3,5Д до дъното на 3Д. Ще ме попитате сега какво е 3,5Д…знаех си.
3D VS 3,5D
 
3D интерфейса на Играта се изразява почти из цяло във физическото пространство. Това, което можем да пипнем, чуем, видим, усетим със сетивата на тялото и т.н Физическата материя. Сама по себе си физическата материя и всичките физически вселени не са друго освен полета за изява..Най-простичко казано те са именно това – терени за изява. Полета за различни видове 3Д Игри от милиони версии, сортове, и т.н Има от всичко за всички. Това е адски концентрираната енергия…Представете си, че имате едно облъче дим, ок? Гледате си го, то си лети, движи се и т.н Това, което са направили дизайнерите на 3Д е да сгъстят димът до такава степен, че да се получи твърдо като мрамор топче! Което вече не само може да си лети ами и да се търкаля, ок? Измества му се ”полето на изява”, което само по себе си значи – създаде се ново измерение със собствени параметри. Това земеделско обяснение дава образ на основният процес, зад който стои началото на самото 3Д пространство и всичките физически вселени.
3,5D е термин който си измислих до като аках една сутрин замислен за поредният почти сън..Нарекох го именно 3 и половина Д, защото то е междинно пространство. Не знам какъв вид езотерика зобите, аз както ви казах НЕ чета езотерична литература (спрете да ме питате кви книги чета!), щото пространството наречено ”астрал” не е съвсем енергийно. Тоест голяма част от него е вид сутилна материя. В бъдеще ще я открият. Когато сънувате, или сте в кома, или каквото и да е там извън обхвата на тялото, дори когато умрете – вие излизате в 3.5Д пространството. Там се разиграват огромната част осъзнати сънища, ОИТ и прочие. Самото то е материално, казвайте му ”сутилна материя”.
Та така:
Забележете отново правата на 4Д, където Последователният В.А може да се движи само в тази линия. Той би имал нужда от адските информационни ъпгрейди за да мине в горната черта на мястото където се намира Едновременният В.А И да – информацията и начинът, по който се процесира са в основата на всичките разлики. На тази проста рисунка от селско стопански тип съм ви нарисувал именно информационният обмен в самите 2 вида В.А
///////////////////////////////
Бележка: от скоро започнах да възприемам Последователните В.А малко по-различно. Някои от тях са в 5Д (не забравяйте, че тва е просто думичка, плииийййзз! Ок? Шибана думичка, с която частично се описва нещо.) има енергиен стрийм до топката в 4Д и от там към 3Д до долу. Те са малко по-разнообразни, особено ”новите играчи”. Всички сме били Последователни в продължение на милиарди еони линейно време…
////////////////////////////////
За да си направите някаква бегла представа колко огромно е нещото от човешка перспектива имайте в предвид, че синият квадрат, тоест вътре в него, са всичките 3Д реалности и физически вселени…Чаткате ли? Не интергалактическо – просто няма дума, която да го опише като обем и размер.
Черните точици най-долу са Инкарнациите в 3Д, тоест ние чиляците, и те – джвъндземните, дето толкоз много припадате по тях, шматки със шматки 🙂 🙂  Информационният обмен в Последователният В.А е адски проС. Между 3Д и 3,5Д има доста пресечни точки. Тези същества пазят памет от еони време, именно защото са единствената Инкарнация на В.А За тях ОИТ е част от основният им вид комуникация. Те са и там и тук постоянно, но уви – в различен раздел на Играта. Виждате как има само една двойна стрелка с няколко пресечни точки в астрала и т.н Скивайте ся Едновременният В.А…..Огромен брой Инкарнации в 3Д, много от които продължават да бъдат оперативни в 3,5Д и да имат изживявания и от там преди да бъдат изтеглени обратно към командният ценър на В.А Има негови Инкарнации, които са оперативни и в 4Д пространството.
Няколко думи за завършването на Играта:
Има нещо, което никой от видните езотерици и там канализатори на космически булшит няма да ви каже – тънката информацийка за процеса наречен смърт. Когато умрете и Съзнанието ви премине в другият аватар, който вече не се намира само в 3Д, въпреки че е оперативен и тук, вие бихте имали нужда да умрете и там, за да може Съзнанието ви да бъде изтеглено на горе към Висшият Аз. Обикновенно с базовите Инкарнации процеса е абсолютно автоматичен. Умират тук, ако е по планинг – експериментират световете на астрала, който както съм ви казвал е почти изцяло с изкуствена холограмна поддръжка. Сиреч – за да се излезе от Играта е нужно да бъде пробит астрала. Сещате ли се за мрежите около Планетата и пръстените на астрала? Създадени са за да задържат тук Инкарнациите. Те са главната бариера за излизане от Играта, а ние приехме да е така, приехме да бъдем ресурс и да победим и в това ниво, което е последното преди излизане от самата Игра. Без преминаването на едновременното ниво – НИКОЙ не може да напуска Играта ок? Цацицата там и графините на Орион дет толкоз много ги дървчете като все едно са каймака, не могат да напуснат Играта без да станат Едновременни и да преминат отвъд. В това няма никакъв конфликт, защото основното завършване на Играта ще бъде почти групово. Последно време все повече проумявам ролята на Планетарният Дух в това. Явно събитието е синхронизирано. Мисля си, че следващите Игри пак ше играем заедно – Едновременните, които завършваме и Планетарният Дух. С време ще добия и тази информация.
Ето още една драсканица, която ще ви покаже +/- как би изглеждало това събитие от към перспективата на Планетарният Дух:
Както в процесите на човешката смърт, някои от които вече ви описах в една от първите си статии, така и Планетарният Дух разкача малко по малко системите си от телесното, от 3Д. За това Същество, което е вид Висш Аз, това се изразява в абсолютно същото като когато умира биологичен организъм. Сиситемите и енергийните стриймове на енергийното тяло се разкачат малко по малко от физическото. В нашият свят това е примерно измиране на даден вид животно или изчезване на огромни растителни площи, и т.н Все неща, за които разните пръдльовци от Грийн Пийс ревът като съдрани. А що ли? 1 щото тяхна задача е да ви накарат да се идентифицирате с тялото си. 2 щото и тази организация е извънземна по произход и цели задържането на Планетарният Дух чрез колективното съзнание на хората. Еколозите, био там вегани, мегани, и други голи ойлюви правят ”капак” на Планетарният Дух с идеите, които разпространяват масово сред човечеството. Един вид, това е като мрежа, която просто забавя процеса. Невъзможно е да го спрът и те го знаят. Опитват се да го направят, защото така продуктът им е с различно качество. Не забравяйте, че тук е Планетата за Едновременно изживяване, което прави фермата АДСКИ ценна! Вие бихте ли си забатачили бизнеса ей тъй? Не нали? Ами и те така. Уви – няма как да спрът завършването на Играта, и за този сорт продукт, ще им се наложи да разработват нова Планета от тази Галактива, на която ще се разиграе следващата 3Д Последователна Игра.
//////////////////////////////////////////
Що по дяволите японският народ да не избива китове и делфини? А? Ами на ниво група нали именно Планетарният Дух се опитва да се освободи от този енергиен стрийм? Японският народ помага на В.А на тази Планета. Същото се отнася и до останалите китоловни нации.
Начукайте си го еко-био-киликанзери! 🙂 🙂 🙂 Истинската цел на вашите организации е повече от ясна, само дето много от вас въобще не го осъзнават…Както и да е. Специално се обръщам към вас с тези мили анални думи!
Всичките ви молитви, всичките ви ”древни индиански”, нагуалски, будистки и други видове знания правят капак на Планетарният Дух. Плазмирайки ги в човешкото колективно – вие просто полагате услия напразно. Този процес няма как да бъде спрян. Голяма част от нещата, които за вас са трагедии – са просто празно ”бла бла бла”. Тези неща са вашият вечен затвор.
Айде стига съм ви солил, че и без туй нямам време да пиша… 😉
///////////////////////////////////////////
Запомнете много добре тази информация. 
Когато му дойде времето ще използваме излизането от Играта на Планетарният Дух, защото той просто ще срине в основи линиите на астрала, което за нашият тийм е като отворени врати. Ще разбием вратата, която ни държи затворени. На ниво групи Висши Аз, това е изначално съгласувано събитие. Не забравяйте, че играем заедно, въпреки че сме индивидуални Същества. На драсканицата забележете, че процесите от излизането на Планетарният Дух буквално пробиват на много места самият астрал. Ние ще използваме именно тези енергийни стриймове. Така е съгласувано с Планетарният Дух. В друга статия ще ви разкажа за опитности именно с това велико Същество…Имаше нужда от такива опитности, за да може в Съзнанието ми да има отправна точка към него, към архетипите свързани с него и от там – към основната информация, която искам да предам на точно опредлени Инкарнации, които аз дори не познавам в човешкият свят. Как да напуснем Играта. Тази информация е не само най-базовата, отвъд ще разберете, какво точно съм искал да кажа. Технологиите в астрала са създадени за да резонират, и да подсилват, идентифицирането с личността от към човешка гледна точка. Те ви правят това, което НЕ СТЕ. Всичките астрални градове, градини, реалности и т.н – те са затвор. Вярвайте ми, дори и на тези места има Инкарнации, които работят по процеса с напускането. Това е битка, това е война и странно – в тази война няма конфликт…Усещането е за спокойствие. Тези процеси в астрала са абсолютно вечни. За това има вид ”забравяне” за това кой си до като си там. В крайна сметка не знаеш нито кой си нито от къде си, само знаеш, че ”има нещо”, което е основната връзка с Висшият Аз, но също така е елемент, който извънземните използват за да ви държат като затворници – подсилват с изкуствени холограми именно това, че ”има нещо” най-често нещо, което те самите прожектират. Базовите Инкарнации са като крехко агнешко. Вярвайте ми, в продължение на еони време съм водил битки заедно с тях, след туй против тях, след туй към мен самия…Говоря ви от към инкарнационният си опит.
Енергийните стриймове от Едновременните В.А към точките в драсканицата, сиреч Инкарнациите, са като магистрали към другият край.
Тези от вас, които усещат енергията на информацията, която ви предоставям – запомнете всеки детайл от скицата. Няма нужда от нищо по-сложно.
Информационният обмен при Едновременният В.А е коренно различен. Вижте пак рисунката. Виждате ли, че има много по-голям брой стелки и пресечни точки. Просто няма нужда от много повече говорене. Съпоставете ги и ще видите сами колко по-простичко е съществуването на Последователните. Те имат само 1 линия на движение. Представете си го като едно меню от Играта, но само 1. Опциите за Едновременните се безбожно повече, което ги прави много по-сложни Същества с много по-голям потенциал гледате от където и да ги гледате…Едновременните Висши Аз са станали такива, не че са си такива ей тъй понеже са бахти пичовете 🙂 Скивайте ся боговете си, възвишените си учили и т.н? Кво виждате бе шматароци? Още ли ще им се кланите? Още ли ги виждате като по-висши от вас?
Енерго-информационният обмен от гледна точка на Едновременните е крайно сложен, за разлика от този при Последователните, за това се казва, че техните Съзнания са ”кошерни”, въпреки че не е точно така. Има много видове комуникации в един Едновременен:
–  От Инкарнация към Инкарнация по време ка физическите животи (тва говорейки само за 1 Висш Аз…).
–  В астрала, сънища и предаване на сутилна информация от други Инкарнации на същият или на друг Висш Аз. Ей тука ви ебават маминциту представяйки се именно за такива каквито не са…Ама нормално е..
–  Интуиция.
–  ОИТ, но не за всеки.
–  От някоя Инкарнация на друг Висш Аз към вас, чрез хиляди версии на посоченото горе.
–  Планирани и програмирани в Играта индивидуални или масови събития.
–  Комуникация от различни видове между Планетарният Дух и Инкарнациите, и между П.Д и самите В.А с договорени събития тук в 3Д.
Безброй много са! Всичко е около вас, в живота. Другаде отговори няма. Няма отговори в постоянното зобене на езотерика, в разни учения, в религии, и т.н Това са временни инструменти, които стават задънени улици…
Главната цел на тази статия беше да покажа драсканиците. Основните разлики между Едновременни и Последователни са начините, по които самите преживявания биват процесирани като енергия и информация.
Всеки един Висш Аз от Едновременен тип изживява ниво от Играта, което сам е избрал, единствено във време пространствена линия на нашата Планета, те са стотици хиляди. Едновременните не може да сме ем хора ем извънземни…При Последователните не е съвсем така. Те изживяват нещата много по-линейно, и могат ем да са хора ем да са си това, което са си. Описвал съм ви подобни мои опитности. Примерно един Сив може би е Сив от 3 милиона години. Освен това за тях телата нямат голямо значение. Реших да анализирам именно въпросната статия с интервюто с онзи Сив, именно защото считам огромен процент от нея за истинска информация. Сиреч – нищо чудно интервюто да е истинско. Но нямам време в момента, за това малко по-натам.
До скоро.

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This