Интересно допълнение по темата Бигфут

от | ное. 2, 2015 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

Здравейте отново Amig@s 😉

Сещате ли се за онази супер дългата статия за Бигфут, която между другото е и едно от най-четените ми писания? Препоръчвам ви я още веднъж, в нея вадя на показ уникална информация, която няма да намерите другаде. Не, че си правя реклама, не само 🙂 За да можете да направите съпоставка е нужно да сте я чели.

Искам да ви споделя един руски документал, на който попаднах днес. В същност има много документали, най-интересните от които са руски, които потвърждават на 100% моята теза базирана на ОИТ, за това какво е Бигфут, поведението му, и начините по които бихме били способни да се доберем до него….Този документал специално дава много информация относно местонахождения на територията на Руската Федерация и яко пали приключенската искра…

Във филма ще видите потвърждения на практически цялата информация от статията за Бигфут. Гледайте го целият. Ще ви споделя, че на мен лично ми беше най-интересно от минута 22:44 до краят….В документалчето се говори се именно за:
– Отвличане на деца и възрастни с цел прехрана, секс или просто игра.
– Така наречените ”пси способности” на съществата Бигфут, за които ви говорих подробно в самата статия.
– Подземните им местонахождения, за които се знае от както я има човешката раса.
И практически всичко останало от статията освен езотеричната информация, която произлиза от моят личен опит. Гледайте руските поредици от документални филми, пишете в търсачките ”снежний человек”, има много интересни материали за гледане, за тези от вас, които си падат по приключения от този сорт…. Нормално е филмите да са частично направени в типичният ”сензационен стил”, абстрахирайте се от това, и нека то не засенчва малкото супер качествена информация в тях. В Русия тече един много виден процес на дезинформация, съвсем целенасочено, няма какво друго да е, и този факт отваря нови теми за размисъл. Ще разкрият някой пикантни неща за да скрият нещо още по-голямо? Задайте си въпросите на лично ниво…оставам това на нвас. Ето още един изключително интересен документал, който също дава много интересни информации:

И още един, който добавих в последствие, в който има интересни потвърждения на информацията, че Йети отличат деца и жени + още други интересни неща.

 

 

Говорейки за приключения… сега много вас вас просто ще си запалят приключенските фитили…Скоро ще пусна един материал, в който ще обявя едни бъдещи ходения на терен…
Идва времена, в които реалните действия ще надминат конспирацията….
До скоро! 😉
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This