Няколко аспекта на това, което се случва с цивилизацията

от | мар. 22, 2018 | Политически и други анализи | 0 коментари

До преди няма и 100 години, всяка жаба си знаеше гьола, всяка нация, поне в Европа, беше горда по своему, имаше история, имаше дори чест! Съществуваха такива неща като ”да умреш за родината”, жените бяха жени, и мъжете дори бяха мъже (даже и в Швеция!), и се водеха славни битки в защита на всичко родно, на всяка традиция….Еееееех славни времена!

А днес какво е? Педераслъка и патологичната толерантност към всичко, дори и към неща, които не трябва да се толерират, е завладяла целият евро подиум. Аз нямам нищо против гейовете и лесбийките, но ще ви кажа, че бездетни педераси ни диктуват как да си гледаме децата, в Швеция вече няма нужда дори от съдебна заповед, за да ти вземат детето поради нечия преценка….Понеже си му родител, и евентуално  му влияеш зле, ако си му казал, че шведите са потомци на великите викинги, които наистина са били корави мъжаги! Или, че не е нормално да се славят голи, целуващи се батковци по улиците, или че да пазиш родина и традиции е нещо хубаво, и че не трябва да ги предаваш ей така лесно на чужди хора… Не! Това е престъпление там, защото се огнетява името педерско – другите, нежните мъжаги! Огнетяват се и така наречените ”мигранти”, които Кукловодите поставят в Европа за скорошната дестабилизация и началото на гражданските конфликти тук, разрушавайки прекрасни държави, люлки на цели цивилизации като Сирия и Ирак. И не, това не е анти-педераска статия, нито е расистка, просто искам да кажа, че войната е с една единствена цел, да се срине базата на обществото, семейството и ролята на всеки един в него, както и ролята на ”родното”, на различното в случая, те искат да сме еднакви. Те искат бащата да не е баща, майката да не е майка, и децата да са под закрилата само на държавата, което гарантира поколения от малоумни педерасофили, които се кланят единствено на модата, и това което им изхрачат от медиите за масова дезинформация. Това им е целта, баща ти да не може да те научи да си мъж, да не може да имаш чувство за дълг, да се чувстваш мъничък, да си част от стадото! Не можеш ти да плеснеш един шамар на синът си, това е насилие! Но пък задължително синът ти в учище да учи, че е нормално голи батковци да се целуват и да си барат пишките по улиците…Също така е нормално да има учебници, в които да се учи на секс деца на 8 години. Но не, удариш ли му шамар заминаваш в затвора, или ти го вземат без съдебна заповед. Тази е реалността в Европа, в Швеция наистина е радикално, там прекалиха с толерантността, наистина прекалиха за срам на предците си.

Вие наистина ли мислите, че преувеличавам, или че се правя на дръж ми шапката? Най-зле е положението в Латинска Америка, ето ви някои примери от Бразилия, но ако се разровите, и потърсите какво е положението в Европа, вярвайте ми, ше се шашнете….Подпишете истанбулската конвенция, проблем йок кардашлар!

Да си кажа, че доста хора ме критикуват понеже съм ”надут” и говоря като селяндур, и съм лош, и егото ми е до небето, и т.н Критикуват ме, заради острият език. Ама какво да направя ми кажете, когато истината е шибана? Да я преобразим на розово облаче с бели делфинчета вътре ли? Ами не! Истината е шибана, и заслужава остър език, това е положението, аз не мога да кажа на черното ”бяло”, понеже ми се иска да е бяло…Няма как да стане. За това, ако мислите, че езикът ми е неподходящ за вас в тези статии, просто не ги четете 🙂

Имайте в предвид, че тези картинки са предназначени за съвсем мънички деца, от 5 годишни нагоре!

 

На тази картинка, момченце мандръса душманската друго момченце в общите бани, и понеже това е нормата, никой не говори за сексуално насилие в училищата, а просто за неща, които видите ли, трябва да са нормални, това е новата норма Приятели……
Когато станат малко по-големи, между 11 и 14 години, започват да практикува в училище, със специални учители, които се занимават с предмета ”сексуално обучение”, с включен педераслък и оргии разбира се…. Даскалката учи децата ”как да го духат правилно”, без значение дали момче-момиче, или момче-момче, помнете целта е да се срине базата на обществото – семейството, като натурална биологична база на обществото:

 

https://www.youtube.com/watch?v=D1JH5JFbekA  – тук учителката директно си ги уча, сама самичка, да го духат правилно….
Мога много такива да ви предложа, но ме е гнус и спирам до тук с тоя shit. Разбирате ли на къде бие тая хиперсексуалност, тази толерастия, то не е толерантност, а толерастия, защото е патологично…Ще ви кажа нещо като баща, ако синът ми открие един ден, че е хомосексуален, аз ще съм този, който най-силно ще го подкрепя. Всичките видове сексуалност се изживяват от инкарнациите на всеки един Висш Аз, това е истинската норма. Не искам да се бъркате с изкуствената хиперсексуалност, която масово се насажда навсякъде…Не става въпрос за това. Аз говоря за естествените процеси на тези неща, ако някой е гей, ок супер! Радвам се, че е така! Но бих убил всеки, който се опита да насади на детето ми подобни работи, просто щото такава е новата държавна политика…Бих го разчекнал с голи ръце, и въобще не се базикам….
Тези норми слизат от горе на долу, създадени от психопатските съзнания на тези, които наричам Кукловодите, и над тях, където се създават всичките тези концепти за новото, бъдещо общество от мирни, модерни и наебани овце. Както ви казах, бездетни педераси и лесбийки от тайните общества диктуват как ние трябва да се грижим за децата си. Ай сектир бе!
То всичко е чекнене, всичко е хипер-сексуализирано, дори и новите анимационни филмчета, много повече, и много по-директно от старите, всичко е супер надуто от към сексуално естество. Това бие само на ”тяло, тяло, тяло, тяло”, чукай се безразборно, множи фермата! Няма нищо, което да води до по-дълбок вътрешен диалог, и да може децата да свикнат с това, да водят вътрешен диалог, да се наблюдават, да се усещат, и в крайна сметка да се познават…..За жалост то е домашна работа, и ако сте съзнателни поне малко, ще работите в тази насока с децата си, за да са защитени и да имат вратички към себе си за по натам. Както казва испанският рапър Nach Scratch – ние сме роби на съдбата, и сами сме се направили такива… Тази е перспективата….да се множи продукта, и особено тази част от него, която закотвя Съзнанието на вибрация от първа и втора чакра… и до там. Йебън и стомах – базовото, животинското. Това искат от новите поколения, това и ще постигнат без една пушка да пукне. Всичко е мода, всичко се използва и се изхвърля на момента, няма нищо истинско в цялото това шоу бизнес общество. Няма уважение към никого и нищо, а аз на времето целувах ръка на баба си…Няма доблест, няма чест, няма задължения, има само обекти за използване и изхвърляне, и дори децата се държат така по между си. Нека не забравяме, че децата са огледални образи на семействата си. Много често ми се е искало да сритам някой селски задник, без значение мъжки или женски, заради случки на които съм ставал свидетел. Селско стопанският манталитет на българина по нищо не се отличава от южно американската цигания! Едно към едно са! То са кифли, яки батки и други такива рептилоидни по природа и облик създания…и е масово! И най-тъпото е, че тая маса от хора НЕ е съзнателна за себе си…
Tова, че народа масово се учи да вибрира единствено на ниво базовите 3 чакри, където главната емоция от към 3та чарка е страхът, ми говори много за това, кой стои зад тези манипулации… едни сивкави, и едни зеленикави, и още няколко, които изглеждат точно като нас…Демек ”тъмните” по вибрация извънземни, които контролират тези, които ни контролират нас… Нека поговорим малко за извънземните:
Извънземните и какво е многообразието за тях: 
 
 
 
Ще се повторя, и ако трябва ще се потретя – тази война е реално война срещу многообразието. Явно членската вноска към космическите общества изисква всички да сме еднакви, да сме една раса, един народ, една нация, едно правителство, един и същ размер пишки, и т.н На някои създания им е кофти това разнообразие…От една страна Земята се използва като генетична банка, защото ние сме това – едно генетично богатство, един продукт за ДНК бизнеса, който се шири там горе. От друга страна се използва правилото за загубата на памет при инкарнация тук, и така, за много Същества, нашата Планета е затвор. От трета страна стои и нашето едновременно инкарниране. Работата е толкоз оплетена, че не знам дали аз самият искам да я разплитам, то не е и моя работа, аз просто ви споделям мнение. Та разнообразието от една перспектива е супер за тях, но от друга не е… Никога не съм говорил за ”добри” и ”лоши” извънземни, казвал съм винаги, че всички те си имат една или друга Agenda. Въпреки това, ако утре стане война между техните фракции, вярвайте ми….страна ще бъде заета, неизбежно е. Перспективата на наблюдателя не е 100% възможна винаги… Ако утре се случи именно това, аз ви препоръчвам да заемете страната, която е най-изгодна за вас лично, защото ние хем сме разумни същества, кандидати за звездните съвети на народите от Космоса, хем сме продукт, който се използва за бизнес, както много пъти съм ви споменал в предни статии. Това, което ние като Същности извличаме от човешката опитност, са именно есенциите на самите опитности, и многообразието от изживявания, които на ниво Дух са безценни, защото са ”бърза версия”. Ние се раждаме без памет за това какво сме…не го забравяйте, и именно тази е единствената разлика между нашите цивилизации и звездните цивилизации на ниво Съзнание. Тук имаме и шанса да сме индивидуални личности на 100%, до като там това е малко по-различно, заради груповият напредък, който се наблюдава в познатите ни до сега извънземни раси. Много от нас са били ”от тях” назад в Инкарнационният Път, аз не съм първият, който ви е споделял собствените си извънземни опитности…Освен това съдържаме гени на десетки не-земни народи, които са експериментирали с тези тела по една или друга причина, така че ние все още сме ”тях”, ако го разглеждаме така. Разликата е в Съзнанието, и лимитите, които са програмирани в тези тела. Ние не използваме 100% от капацитета на мозъците си, и това е така by design, просто така са направени телата, и без съответните upgrades, от страна на тези, които са създали телата, или тези които искат да се намесят в нашата генетика, няма да има особен напредък….Много от отвличанията се случват именно с тази цел, човеците биват модифицирани, ние сме ГМО от самото създаване на телата. Няма нищо естествено в нашата еволюция, или не виждате къде беше технологията в началото на 20ти век и къде е сега? Всичко това върви синхронизирано Приятели, тук случайности няма. Всички те прокарват собствените си визии за Вселената по много начини….Чрез директна ДНК намеса, чрез контактьори, чрез всякакви методи. Най-масови са тези, които имат договори с тайните правителства, и организациите, които дърпат конците тук, и именно за това натам отиваме като цивилизация – към край, и към ново, много шибано начало, като шибани овце, защото именно това ще сторят с човечеството. Ако работата зависеше от някои от космическите човешки раси, като хората от Уммо, или някои от Плеядианските фракции, нямаше да е баш така, за това ви казвам, че не трябва да ги разглеждаме като ”добри и лоши”, такива са каквито са. Те разбира се имат Agenda, но тяхната е различна, тя е по-добрата форма на Agenda. Трябва да се преразгледа това как гледаме на извънземните цивилизации, и също така как гледаме на самите себе си. Много други раси са минали през това, което ние преживяваме като цяло, и явно в нещо такова е краят на Едновременният Път – в точката, където една цивилизация като нашата става част от космическите общности. Аз отдавна нямам конфликт с това…Едно време с някои приятели блогъри ги псувахме даже, подигравахме се, но всичко с времето си 🙂 Не е за подигравка, а за разбиране. И те като нас ”душа носят” дето се вика 🙂 въпреки, че огромна част от тези, които вършат мръсната работа, като повечето сиваци са био роботи. Между другото цивилизациите на тези Сиви не са били винаги такива, и не всички Сиви за ”зли човечета”, съвсем не. Тези цивилизации са превзети от рептилианските фракции, това е нещо, което се е случило в съвсем различно измерение, за времена не може и да говорим. Но ще ви кажа как действат рептилиите, като имайте в предвид, че и сред тях има ”добри” 🙂 Не са всичките кръвожадни гущери. Рептилската цивилзиация под земята, тоест истинските земляни, които са естествено еволюирали на тази Планета, и в последствие сами са се модифицирали, съвсем не са кръвожадните гущери от американските приказки. Но там долу, под нас, е буквално друго измерение, нещата са съвсем различни а и те са съвсем различни от нас. Цивилизациите на Сивите са превзети на сила. Рептилиите като тези от Драко действат така: първо война, след превземането се избиват повечето мъжки екземпляри, след което всички женски биват модифицирани. След едно такова превземане вече нищо в превзетата раса не е естествено. Всички новородени са ГМО от там на сетне, гените им са изменени, и така се изменя цялата раса, така са станали роби на Драко. Всички новородени директно губят способност да се размножават по естествен начин. Лъжа е, че тези Сиви, които отвличат хора търсят начин да си върнат естествената репродукция, чрез хибридизация с нашата раса. Има таква хибридизация, но я е с цел да се създадат нов тип роби за рептилиите. Сивите просто отдавна са био роботи…Съзнанията им са колективизирани на максимум, размножават се изкуствено, като самите тела се създават в лаборатории, те от еони насам нямат деца… При тях деца няма, при рептилиите има. Сменят им даже и начинът, по който се хранят, като ги правят директно зависими от ензими и хранете от чужди жлези, което ги закотвя още повече към рептилската модификация. Налива им се технология разбира се, тя е с цел рептилиите да си подсигурят още повече робите – правят ги зависими от всякъде! Това се е случило с тези Сиви, които тук в нашето измерение вършат мръсната работа на Драко. Но не всички са такива…Както и не всички рептилии за зли. Има естествено еволюирали раси, които имат духовни перспективи, но различни от нашите…От една страна много по-напреднали като концепти, но от друга, те са по бавният път там където са Висшите им Същности. Тяхната част от Играта е за новодошли, и за пристрастени…. Та многообразието за тях е това – хем пречка, хем богатство. Ние не можем да го осъзнаем като пречка, защото технологичното ни развитие е милиони години назад от тяхното….Просто ние сме един вид разумни животни за тях, както примерно делфините са за нас, или кучетата. Хем ги използваме, хем ги ядем…..
Проблемът за тях е, че в нашата генетика не са се месили само те…И други раси от друг тип са се месили, като всички са правели подобрения според собствените си възгледи. Човешките раси като тази от Уммо или някои от фракциите на Плеядите, или Актурианците са различни. Те не се месят така директно и реално наистина изчакват, и наблюдават развитието. Възможно е да го правят по този начин, защото и негативните фракции са сред нас……а между тях със сигурност има договори от различе тип. Невъзможно е да няма. Тази ферма изглежда е на всички, и всички се борят за тотален достъп до нея. Понеже хората са достигнали определено ниво на развитие, и вече не вярват в богове и божества, а са по пътя на технологията, е логично да се пази тайната за извънземните. За тях няма да е полезно всички ние да разберем какви ги вършат, защото ще има съпротива, не си мислете, че няма да има. И ако се случи така, на нас ще ни помогнат именно човешките космически фракции, и дори земните Рептили. (Специално те, земните гущери са нещо, което смятам да изследвам до дъно, когато ми остане време за това…) Ще се случи като в нашите войни ако човечеството се раздели – едните ще въоражат едната фракция, другите другата, и така бой до дупка. Чак до дупка няма да е, защото интересите към тази Планета и човешката раса са много големи, и включват цели федерации от раси. Едните искат ние да се развием до там, че сами да намерим контакт с тях, като ни ”пазят” от другите, а те, другите, негативните, искат просто да си останем продукт, за да ни източват по стотици различни начини. Основната фракция от тайното правителство е именно тяхната, и за това нещата вървят по този начин в момента – към трета световна война, и официално установяване на нов световен, военен, банкерски ред. Следите ли новините с изтичането на милиардерски фамилии към определени места, като примерно Нова Зеландия? В САЩ, огромна част от богаташките фамилии се местят…На високо ниво информациите за евентуална трета световна война не са тайни, и те се готвят по своему за нещо голямо… Дано Ед Деймс да познае с Kill Shot-a, и вълната да удари именно Нова Зеландия, та народа да си почине малко от банкери и олигарси-шизофреници. Случи ли се това, новият световен ред ще е именно банкерски…и военен, военна диктатура. Тези същите милиардери вече не инвестират в спекулации и злато…златото отива при шефовете им от другите раси, те инвестират в земеделски земи, и масово се изкупуват източниците на прясна вода. Това е новото явление, освен това е логично, защото вече Китай и Русия са обявили война на американският петро долар и неговите дни са броени, за това всички световни сили ще авалират новите си валути в злато и други ресурси. Към същото клони и Тръмп в момента с новите мита, и с новите санкции към самите американски компании изнесли милиарди долари в чужбина, и новите такси за тях. Това не е случайно, и всичко клони, че скоро най-вероятно ще има и нов долар, който вече няма да е ”петро долар”, ако разбира се на убият Тръмп, което е много вероятно. От една страна той е като тях, освен че е прост, селски олигофрен с много пари, но от друга им съперничи директно с такива нови норми, като новите мита за внос на метали, и санкциите към много големи американски компании изнесли капиталите си вън от щатите. Така той им бърка в гъза. Има я и другата гледна точка. На ниво политика, това което виждаме по медиите, игрите може да са всякакви, защото до голяма степен, това което виждаме си е театър, въпреки че последствията от решенията на някои световни лидери са истински, и носят истински последствия за хората. Основното, което се прави под масата са тайните космически проекти…Хората от Земята отдавна имат колонии на Марс, Луната, и кой знае къде другаде. На там се източват огромни фондове, за набавянето на които са нужни рестартове в системата, и нови рефинансирания на самите държави, за да не изчезнат…. Основната борба на най-високо ниво, там където Тръмп не се намира, е да се порият тайните космически проекти, които нямат националност и знаме на определена държава….Една част от човешката цивилизация, вече е от космически тип, в това не се съмнявайте никога. Ако има разрушителна трета световна война все пак, тя ще бъде за ”изчистване на Земята”, което е в директен конфликт с основният партньор – рептилиите. За тях е важно тука да има от всичко по много. Виждат се ясно различните интереси нали? На някои човеци са им пораснали пишките….но няма да е така лесно. Извънземните от светъл тип, като някои от космическите човешки раси биха помогнали на цялата цивилизация да стигне до там, но със сигурност и там ще има условия, но няма да ни ядат живи поне, както правят гущерите. Ние като хора и като цивилизация, трябва да имаме фес, и интереса да го клати тоя фес….Това е единственото решение, нашето разнообразие е важен продукт, ако стигнем до там да напреднем масово с технологията, и евентуално се развием като общност, ще ни се наложи да можем да си продаваме продукта според интереса…

 

Земна перспектива, традициите и многообразието: 

Самият аз често съм атакувал думата ”патриотизъм”, до като не започнах да осъзнавам по-дълбоко дупката, в която се намират човеците днес, особено тези от ”развитият свят”, Европа, и целият останал хомо-толерантен world. Добре. Ок. И за педерасите, и за всички останали има място под слънцето, в това бъдете сигурни. Просто нещата са криво разбрани.

Много често говорим за ”илюминати” и техните планове за НСР, горе ви споменах и част от извънземната перспектива. Ние вече отдавна живеем в последната фаза на този нов световен ред, те го наложиха без една пушка да гръмне от Англия до Турция, от Япония до Бразилия и обратно – навсякъде всичко се оеднаквява. Еднакви концепти за ”демокрация” разрушават различните народи. Не знам защо си мислят, че европейската демокрация може да се приложи с успех в Иран, или Китай? Въобще не ги кефи факта с разликите между народите. Илюминати създават тези концепти с една единствена цел – за да е по-лесен и директен контролът. В место да им се налага да превземат цели държави от вътре, те създават съюзи от държави, като ЕС примерно, който е техен основен бастион в момента, САЩ отдавна не са база на Илюминати. Истинската им база е ЕС, от където правят експерименти и с други страни. Малко по малко, светът се събира към едно основно ядро власт, а то е мъничко…но много мощно, защото контролира всички ресурси, и всички начини да се генерират тези ресурси. От изворите с питейна вода, до технологията на фармацевтиката, и всичко останало, което ни е нужно за да оцеляваме чисто физически. Финансите и финансовите системи по света отдавна са ясни – едни и същи контролират всичко, от-до, по целият глобус. Както ви споменах по-горе, има извънземни фракции, които биха помогнали, но ако те настъпят, тези нашите нас ще настъпят…контролират както ви казвам всичко. Няма перо в световната икономика, което да не контролират, и чрез това могат да правят абсолютно какво си пожелаят с човешките общества. Там, където все още не могат да пипат на цяло, и това няма да е за дълго, е директно в процесите на Духът, там се крие единствената индивидуалност, която ни е останала въобще…Но и тя е под постоянна атака, защото контролът на ниво социум е максимален. Здравеопазване, банка, производство на храна, правителства, корпорации, всичко е в техните ръце, всичко са пера от един единствен бизнес. Целта на тези хора отдавна не е натрупването на богатства.

Понеже не могат да пипат Духът, нямат технология до там, че да я приложат на всеки отделен индивид, те реално не са способни да контролират абсолютно всеки аспект, освен чисто физическите, което им създава основните трудности…. Хората все пак са различни на ниво индивидуалност, като имайте в предвид различните нации, народи, езици и традиции. Именно за това един от начините за съпротива е национализма, градивният национализъм описан прекрасно в книгата на Адолф Хитлер – Моята Борба. Прочетете я задължително ако не сте. Зпазването на различните традиции, би гарантирало до някъде съществуването на разнообразие…..това което те искат да унищожат на всяка цена, за да може да се уеднаквим. За това в место да се мразим, трябва да обичаме разликите си като хора и като култури. Там е за сега единственото спасение. Те могат да го разрушат с предизвикването на масови конфликти, но знаят, че ако това стане, пак няма да е на цяло, защото хората инстинктивно ще се прегрупират на база култура, до колкото това е възможно, а от там на сетне ви казах – военна, банкова диктатура, защото за тях друг вариант няма. На китаеца няма как ей така да му наложиш да си криви езика на английски…разбирате ме какво искам да кажа. За това те систематично унищожават ”по нисшите” култури, като африканските и индианските на пример. Тези хора са много по-първични, много по-диви, и много по-трудно ще се справят с тях. Запада отдавна е паднал, така както Рим е паднал под мечовете на нашите предци, по-дивите.

Краят на цивилизацията ще настъпи по няколко причини. Еврпееца, западняка, и всичките му производни, вече нямат цел….Нямат истинска цел. Срива се базата на обществото, и тази империя ще падне по същата причина, поради която Рим отслабва, и в крайна сметка нашите предци го разрушават – разврата. Хиперсексуализирането на децата има за цел идните поколения да са още по-развратни, и да толерират неща, които ние не бихме толерирали по никакви причини, колкото и да сме разбрани и демократични. Тази нео либерастия е такава – цели разруха. Ако у вас има малко съзнание, вие ще пазите себе си и децата си, като използвате историята, миналото за да имате база в настоящето. Не напразно сме родени такива, каквито сме в момента като нация – българи. Числим се към най-олигофренската съвременна, европейкска нация, с най-якото минало, за което един народ може да си мечтае.

Аз повече не мога да си позволя да плюя по традициите, защото осъзнавам, че те запазват многообразието на изживявания на този свят, и ако аз наистина уважавам Пътя си и този на останалите, нямам право да плюя традициите. Никога не съм го и правил между другото, освен с коледа 😀 която наистина е супер измислен празДник 🙂 Въпреки това аз уважавам всеки, който е избрал да е християнин или мюсюлманин, говорих ви в предната статия, за ислямското минало на българите….прочетете я още веднъж, и бъдете себе си, не мислете в кутийка, защото изиграем ли си правилно картите като народ, за нас вратите са отворени от Македония до Китай.

Отново споменавам Адолф Хитлер, той наистина е имал цел, и за това е заплатил с войната, въпреки че сам той никога не е обявявал първи война на никого. Да ме извиняват толерастите, но за мен Хитлер е една от най-великите личности съществували някога. Обявяват му войната, след като става ясно, че дойч марката излиза от световната валутна система и поема по път, който ще доведе до прогрес на самият германски народ + няколко други причини, за които можете да се досетите ако гледате тези клипчета по-долу. Националсоциалистическата икономическа система е била абсолютно чудо, нещо невиждано до този момент, как една срината от кризи държава, става мощна военна машина за отрицателно време, и как се подобрява масово стандарта на живот в една разколачена от световното банкерство Германия:

https://www.youtube.com/watch?v=6pLAJ9gwQcs

https://www.youtube.com/watch?v=X7WfgyyPmkw

https://www.youtube.com/watch?v=NMGROEknDR4

Не ви правя реклама на нацизмът, съвсем не. Просто показвам някои очеванди факти, които днес изглежда са забравени.

В нациите, и техните разлики се крие красотата на човешката цивилизация, уникалното у нас са именно разликите. Пазете ги! Има ли ги тях, ще го има и многообразието, въпреки че времето му е вече преброено… Явно говоря като стар мечтател, знам, но такава ми е природата, аз съм боец…

А! Още нещо….колкото по-рано пратим по дяволите соросоидни израстъци като БХК, толкоз по-рано тази нация ще започне да има напредък в някои аспекти. Когато почнат да ви говорят за БХК, им го начукайте и от мен, ок? Поне един шамар им ударете от мене, и им кажете, те таа гьостерица е от баце Nahuatl! Тези израстъци трябва вече да се научат, че една НПО не може да стои над Конституцията на Републиката като гарант за правата на гражданите у нас. Имаме Конституция нали така? Тогава нямаме нужда от БХК, защото именно Конституцията дава абсолютно всички гаранции за човешките права у нас + задълженията, които някои хора систематично пропускат да споменат в докладите си за този ”не толерантен български народ”…. Когато почнат да ви реват, покажете им това предаване с Карбовски, без да обръщате внимание на израстъка Трифонов, защото БХК е друга форма на толерастия, и толерастка диктатура! Отхвърляйте ги по всички параграфи, те са заплаха за българският народ и за всички етноси, които го съставляват, те са част от робският синджир, който държи вързани толкоз много хора!

Поздрави на всички, и благодаря сърдечно за многото мейли, които получавам, от толкоз много и различни хора! Радвам се, че моите скромни материалчета са ви полезни! Бъдете здрави!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This