Два вида ”любов”

от | мар. 25, 2015 | Общи статии | 0 коментари

1 – любов през половите органи:

 

Съжалявам, но не мога да съм с теб понеже не ме възбуждаш

 

2 – интелектуална любов през мозъка с концепти от сорта на:

 

Ами сега ако…”, ”Ама какво ше стане ако”, ”Ако, ако”, ”Ами да ама..

 

Нужно е да се отбележи за начало, че акото цапа, мирише и трудно се пере.

Разбира се нито един от двата описани типа не е любов, но това са масовите концепти, знаем кой и защо ги насажда и подсилва. Няма да обсъдя висшата перспектива на цяло, само ще я загатна в краят на тази статия, защото този висш концепт за Любов е изцяло вътрешен и не се случва извън самото Същество, разбира се може да е споделен, и това би било нещо адски красиво, което няма да споделям тук, просто защото не е нещо пригодено за масовата публика. Това са стриктно индивидуални изживявания.

Концепт номер 1 е производен на чистото телесно, сексуално привличане, ”не мога да съм с теб, и да споделям живота си с теб, понеже гъза ти има целулит, а на мен не ми се ебът целулитни гъзове, предпочитам да плющя нещо младо и стегнато”. Типично за 43 годишните супер герои от ресторантите, но също така е масовото наложено в социума разбиране за привличането – животинска работа облечена в човешки думи.

Концепт номер 2 е продукт на интелектуалните филми, в които човек влиза опитвайи се да анализира неща, които той самият не е способен да разбере. И не, че не може. Може разбира се. Просто не е седнал на тихо за да може да добие спокойствието нужно за осмислянето на концепт номер 2, който е също толкоз илюзорен, колкото и концепт 1. Концепт 2 е ”въобще не съм сигурен дали ми се ебе с тебе, дали не ми се ебе, дали въобще си мой тип, ама дали мога нещо повече да искам от теб, дали да се размножа с теб или има нещо повече от това?

Въпреки това концепт 2 може да доведе до връзка на някакво ниво със сърцето и функциите на съответната му чакра. Функциониращите изключително чрез концепт 1 просто така им се ебе, че 2 не видят – 1/3, 1/3, демек от 1ва до 3та чакра, от 1ва до 3та чакра. Инкарнации 100% изживяващи телесното съзнание. Генерално тази е тяхната функция, въпреки че една силно изразена сексуалност може и да не е 100% телесна, все пак Висшият Аз изживява всички сексуалности и всички възможни перспективи, но тук си говорим на ниво човечета.

(Бележка: забележете, че говорим отново за енергиийно тяло, ок?)

 

Какво е това ”да бъдеш с някой?”
Ако беше животно щеше да е нещо от сорта на кръстоска между Ротвайлер и мексикански картофен бръмбър, толкоз би било странно и изкривено ако го гледаме от традиционната гледна точка.
Ще спомена обаче сърцето. Именно от там минават редица осъзнавания имащи капацитета да променят интегрално. И забележете НИКОГА нямам в предвид просто интелектуално разбиране на нещата, когато казвам ”осъзнаване”. Осъзнаването не е в никакъв случай еквивалент на рационалното мислене на мозъка чиито дериват е интелектуалната способност да се разберат смислово дадени думи. Когато това се случи на ниво сърдечна чакра – се променя цялата енергийна конфигурация на тялото и човек получава ”достъп” до редица нови инструменти за работа. Преди това обаче…. процесът преди това може да се бъде наречен само ”великата война” с всичките и производни. Блокажите на сърдечната чакра, и самото им разблокиране са процеси, които чупят окови нагоре към другите енергийни центрове. До трета чакра както много вас знаят, няма голяма разлика между човек и животно ”ебе ми се не ми се ебе, възбуждам се не се възбуждам” + цялата интелектуална дандания на аналитичният мозък.
Да спореляш Пътя си е нещо красиво, но много рядко е истинско. Да осъзнаеш собственото си енергийно тяло има дълбока връзка с осъзнаването на всеки процес по отделно, всеки блокаж, всяко засядане, и всяка стъпка към прогреса или обратното. В смисъл, днешните концепти за любов са базирани на зависимости и чисто телесни нужди. Това е така by design. Основният programming на тази планета е – ”възпроизвеждайте се масово”. Просто човек анализира с мозъка си процеси, които не се случват във физическото…Да споделиш Пътя си се случва на друго място и проявленията му тук са различни. Не е до ебането. Сексуалността е фактор, да, споделената сексуланост е вид комуникация с много сериозен пропозит. Сексуалността по ”другият начин” е вид комуникация между Инкарнациите на един Висш Аз или комуникация между 2 Висши Аз, енергиен обмен, информация, комуникация, споделяне, сливане на друго ниво. Тялото никога не е определящият фактор, просто е част от проявлението. Просто е уникално, но не е сведено дали ми се доебава като те видя или не. То е преди всичко осъзнаване и няма как да се случи между човеци имащи зависимости. Човеци не правещи разлика между съзнание на тялото и Съзнание. Отново 2 основни типа хора: осъзнаващите и автоматите, като всички са потенциални осъзнаващи, но все пак повечето са автомати.

Всичко е в мисловните модели. ”Нещото” се случва вътре в Съществото, генерира модел. Съществото решава да сподели моделът, и той самият прави проявление чрез тялото в процеса на секса като така изразява Съществото. Но всичко е вътрешно, тялото е само средство. Какъв е модела? Каво комуникираме чрез секса? Как изразяваме себе си?

Не ми ли вярвате, че е до мисловните модели? Ок. Ебете се днеска с някой, който винаги ви възбужда сексуално само като се сетите за него. Нека сега този някой, който толкоз много ви възбужда и искате да се ебете с него веднага ви обиди…Нека засегне мисловният модел. Илюзията. И да видим какво ще стане с визията ви за него, когато той ви обиди и дали ще можете да се ебете с него. За това не тялото е водещо, а моделът в съзнанието. За това чистото чукане къса връзките между хората, защото няма модел който да го поддържа, понеже случването е само на ниво тяло. Не че да няма секс в една връзка, просто моделът е важен. И не е до характерът, защото той е в голяма част социално свойство а е на ниво енергия, на ниво ”другата комуникация”, там се случват истинските привличания и отдалечавания.

Чукаме се животински изразявайки нещо? Или правим секс по другият начин – комуникирайки на ниво енергия, от Същество към Същество? Какво ни води по тия пътеки? Чистият животински нагон или вътрешният усет? Какво е въобще това животно ”вътрешен уесет”, и кой знае точно как да го слуша? Кое съзнание? Истинското или това на тялото?

Nahuatl.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This