АВАНС – Кончината на Уго Чавес, процесите във Венецуела и Куба, и вързката с афро-кубинската вуду религия, тъмните ритуали, и договорите с астралните същности

от | ян. 26, 2019 | Политически и други анализи | 5 коментари

Ще ви кажа на бързо, на бързо, нещо много пикантно, специално за Читателите на блога, скоро ще има и статия по тази тема, а това е просто кратичък аванс. 

С всичките истории покрай Венецуела. Реалната причина за смъртта на Чавес, падането на Венецуела, и издигането на Куба – е връзката със Santeria Cubana, афро кубинската, шаманска (вуду) религия, базирана на общуването с много могъщи астрални същности, които според тяхната собствена традиция – някога са били хора, велики хора. В същността си, това е Yoruba религия, и в самата Куба си я наричат така, съпоставката от религиозна гледна точка е с Нигерия, произходът на тази религия е от там, защото е донесена на Карибите, именно от нигерийски роби, карани с испанските кораби по колониите. Има няколко вариации в самата Куба, всички от които са пренесени от субсахариална Африка. Това са изключително древни, ефикасни и ефективни магически техники, превърнати в шаманска религия, която е момента е една от най-бързо разрастващите се на световно ниво. Половин Маями са Santeros…има десетки хиляди в Испания, Германия, Англия, Русия…Както много други рамификации на шаманизма, тук няма ясни граници между добро и зло, и за постигане на цели, се използват ”услуги” от мощни астрални същности, за тях светци, с които се сключват договори, и чиято помощ се заплаща с ритуали, някой от които базирани на кръв и смърт. Няма държава в света, която да е достигнала до високо ниво във вуду магиите, и да е просперирала, Хаити е великият пример. Това е държавата, единствената държава в света, в чиято конституция е забранено отнемането на човешки живот, и превръщането на останките в ”жив мъртвец” – зомби. Тяхната традиция е същата, но от една изключително тъмна, и опасна перспектива, в Хаити живеят едни от най-мощните вуду магьосници в света. От тях наистина трябва да ви е страх, и да изпитвате респект. 

https://www.youtube.com/watch?v=Fx6w1a4BeMY

Уго Рафаел Чавес, човек който аз уважавах до известно време, умря, защото прекали с магиите…Самият той беше пожертван, принесен в жертва, и буквално, големите Бабалаос (свещеници от афро кубинската религия) на Кастристкият режим, замениха съдбата на Куба, глад, мизерия, изолация, с тази на Венецуела, която беше една просперираща държава. 

В специален ритуал, Чавес е буквално принесен в жертва, и използван за завършването на този мега ритуал. Самият той, е много известен във Венецуела, и цяла Латинска Америка, освен като див президент, като магьосник, Santero cubano y venezolano. Ще ви покажа, как договорите с известни астрални същности, правят така, че съдбите на цели народи да се променят, кои са механизмите на тази магия, и как тя се използва всеки ден. Това е перфектното царство на Архонтите, които обитават пространството между живота и смъртта – астралният свят. Сантериските алтари са навсякъде в министерствата на венецуелското правителство, а в дворецът Miraflores, и централите на военното командване, се правят постоянни вуру ритуали, и до днес. Огромна доза знания по тези теми, ще ви донесе книгата Los Brujos de Chavez, има я в амазон, аз съвсем сериозно мисля да си я купя, защото ме заинтригува страшно много темата с Чавес. Неговата съдба е много интересна, и цялата му политическа кариера е маркирана от една среща, с една испанска вещица, която десетилетия преди да стане президент на Венецуела, му предрича, че ще умре от тежка болест. В същност той е принесен в жертва, от кубинските специални служби, които в момента контролират страната на Симон Боливар, и цялата съдба на Венецуела, просперитета, е заменена с кубинската, върло-комунистическа мизерия. Има много интересни съвпадения, и веднага след този ритуал, Куба тръгва нагоре, както е и сега, а Венецуела на долу, и виждате какво се случва в Каракас, с този псево човек – Николас Мадуро Морос. Чавес е жертва на Фидел Кастро, Венецуела е жертва на черните магьосници от Куба. До къде ли ще доведе всичко това? Аз ще ви кажа едно – Мадуро, ще умре от насилствена смърт, съвсем скоро. А ако избяга в друга държава, ще го покоси неизбежно тежка болест. 

Това е една магьосническа статия, и ако ви е страх от такива, неща – не я четете!!! Предупреждавам ви, както ви предупредих в материалът за Биг Фут, след който получих стотици писма от наакани Читатели… Послушайте ме, ако у вас има страх, и искате да спите спокойно, не четете тази статия. 
Шаманските традиции са основните врагове на Илюминати и рептилските религии, които те изповядват, но шаманизма крие безброй опасности, за които аз ще се наема да ви поговоря. Шаманизма може да ви докосне до истинска форма на духовност, до Цялото, но може и да ви забие директно в ада, ако не знаете какво правите, защото използвайки подобни методики, без разум, казвал съм ви много пъти, че сте просто крехко агнешко за вълците. Методи, начини, как се случват тези неща? Какво е една астрална същност, и как влиянието и достига до нашето, твърдо 3Д пространство? Всичко в тези среди, в шаманизма, вуду, и т.н, зависи от този, който използва знанията….Няма добро и зло, всичко е въпрос на намерението на този, който прави ритуалите. Ще ви разясня и други интересни перспективи на шаманизма и вуду магията. 
Ще се базирам и на съпоставки от разговори с мой приятел от Мароко, който е роден в традицията на Gnawa, и ритуалите Lila, които чрез викатето на ”седемте цвята” (седем астрални Архонта, или господари, тези от вас, които знаят какво са ОИТ, имат такива опитности, и са опитни в опитностите, ще разберат веднага това с ”цветовете” и астрала) чрез звуци, и изпълнение на специална музика Gnawa, друг вид африкански вуду шаманизъм, правят неща, за които ако започна да ви говоря, просто няма да ми повярвате. За мен този човек е като роден брат, и аз ще ви говоря от негово име, и ще ви кажа много интересни неща за хората Gnawa от Мароко, защото това е друг вид, от същата африканска, супер древна шаманска традиция, пренесена от робите в Куба. Дори и ритуалите им са много подобни. Няма да ви кажа името му, защото там, от където е той, е прекалено известен, а имам читатели, които ще ме съсипят от въпроси, защото може и да разберат кой е. Става въпрос, за човекът, който до преди няколко години, преди да се обърне към Исляма, и да спре общуванията с астралният свят – беше най-мощният вуду магьосник минимум в Мароко, а възможно и в цяла северна Африка. Той е един от най-мощните магьосници, които познавам, а аз познавам много такива хора…Търсен от хиляди, политици, известни актьори от цял свят, и т.н, той е човекът с най-голям капацитет да предизвика влиянието на астралните Архонти в нашият свят, чрез ритуалите Lila: 
За да разберете тази статия на 100%, ще са ви нужни знания по испански език. Съжалявам, но някои неща мога да ги обясня само на испански, за мен българският е вторичен език за тази тематика. За подготве за тази специална статия, намерете и прочетете материали за Santeria Cubana.
Очаквайте и самата статия/и, може да е повече от една, и не съм сигурен, точно колко време ще ми отнеме този материал, защото ще ми се наложи да ви обясня много неща наведнъж, но очаквайте я, със сигурност ще ви бъде много интересна. Знаете, че не говоря неща на изуст, и отново ви казвам – ако у вас има страх, просто не четете този материал, не искам да се страхувате на мой гръб, не е тази моята цел, моята цел е да ви отварям врати към интересен тип знание, нещо което за мен е всекидневие. Това, което четете в този блог съм аз, вие четете мен….  🙂
Поздрави на Всички!
Бъдете здрави!
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This