Нов етап в изследването на извънземни

от | сеп. 28, 2017 | Общи статии | 1 коментар

Днес се загледах за малко в един документален филм качен в Ютуб. Ше го споделя да го видите и вие:
 
 
Става въпрос за Луната и извънземните структури и бази по нея. На пръв поглед нормално документалче, но не е съвсем така. Лично за мен този тип документални филми, и го споменах също в статията за Бигфут, са поредната стъпка напред не само към едно официално становище за извънземните, а за него много по-сериозно. Новият враг. Това е вид суб-план към основният, който се състои в интегрирането на Земята към Империята. Не са го направили все още, заради това, че тази Планета е предназначена за Едновременен тип инкарниране, и до като всички Едновременни не завършат Играта, реално няма как това да се направи на 100%. Just because of the Game.
 

Това, което показват този тип документали е следващата стъпка. До преди няколко години все още говореха почти само и единствено така наречените ”уфолози”. В ден днешен дори на запад вече официалните лица са повече от самите изтрещели уфолози. Доктори, Инжинери, бивши военни, астронавти, и т.н

Приятно гледане, сами си правете изводите.

Поздрави.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This