Това е кратко продължение на тези 2 материала:

Бизнесът на Сивите

Други видове S-MA

Темата на този пост стават отново Сивите. Интересна ми е, от човешка гледна точка, тяхната безкрайна упоритост. Преди 2 дни имах още една подобна среща с техни скаути. Съществото много прилича на това от картинката. 85% са еднакви. Тези са мънички. Има няколко вида, или поне аз лично съм срещал 2 различни под вида, ако мога така да се изразя. Тези, и едни други със същите размери, при които обаче прави впечатление, че имат нещо като ”човка” или поне устата им е с такава форма. Супер гнусни създания, аз лично бих се насладил да ги мачкам с кубинките…

Не са по-високи от 50-60см ако трябва да ги мерим, и телата им отделят нещо като слуз. Много искам да си хвана едно, но именно поради тази причина ми се изплъзват когато се опитам да ги задържа, хлъзгави са. Навират се на всякъде, където могат, и много обичат да правят експерименти и директно да доят енергия в човешките сънища….както описвах в другите статии по подобни теми.

Съществуват много видове между измерна технология. Те я контролират перфектно, и могат лесно да се придвижват, между измеренията. До като спи, човек се намира буквално на ”паралелно” място. То е в повечето случаи междинно, нито тук нито там. За тях е адски лесно да впрегнат едно сънуващо съзнание да генерира определен вид енергия, именно защото в това състояние то е нито тук, нито там, а самата му плътност може да се нарече дори материална…Финна материя, сутилна материя и т.н Такава е структурата на двойникът на физическото тяло, който ползваме до като сънуваме, той е съставен от вид материя. Той има образът, който човек има, защото неговата форма е винаги проекция, на себевъзприятието на даденият човек. Има такива като мене обаче, които обичат да си играят с такива неща, и обикновенно в чужди сънища аз съм вълк, орел, или каквото си поискам. Говорил съм ви за това в статията за Биг Фут. Скаутите закотвят вниманието на сънуващият чрез искуствено генериране на холограма. Там е трудният момент за не-тренираните ”сънувачи” – вниманието им да не се закотвя никъде на цяло. Нормалният човек разбира се не го умее, и те го знаят много добре, това е основният им инструмент, и вярвайте ми – не може да се измъкнете ако не сте оперативни. Доят ви и… no pasa nada 🙂 Just business.

Както и да е. Ето какво се случи:

Сънувам си аз съвсем нормално, а неизбежно съзнателната ми част се кефи заради този факт! 🙂 Yes мамка му, в привидно несъзнание съм! Сънувам, че вървя по една пътека и въобще се кефя на бездействието си. Вниманието ми в това състояние обаче е доста изострено и тренирано и моментално сканира без аз да искам цялата околна среда, именно това ме вкарва обратно в съзнание всеки път, когато вниманието ми автоматично засече елементи от холограмата, които не са естествени за нея.

В същност ще ви опиша една интересна камуфлажна технология на сивите скаути.

До като вървях по тази пътека, започнах да усещам чувство на неудобство. Така започва всичко и влизам в съзнание. Започваш да се чувстваш някък си ”неудобно”, това са сигналите на вниманието, че нещо не е наред, а мен тези неща ме вкарват диектно в съзнание и сънят се превръща в мултиизмерно осъзнато… как да го нарека, ОИТ? Както искате – състояние, в което се намирам 100% оперативен както до като съм във физическото си тяло. Сканирах цялото си околно пространство и вниманието ми се спря на една привидно ”картонена кутия”, все едно кашонче, която обаче въобще не беше това, което излгеждаше, че е…. Приближих се и я изритах, усета беше за ”тежко”, което там в сънувалното пространство е признак за ”не-естествено”. Започнах да преследвам кутията и я ритнах отново. Що да видя? Сив скаут… Беше се скрил вътре. Ако трябва да съм по-точен технически, самата ”кутия” реално е вид капсула, имаща капацитета да използва каквато и да е форма, генерирана технологично като камуфлаж, вариация на холограмната технология, която Сивите използват за заблуждаване по време на сън. Тази капсула да речем генерира образ на ”кашон”, който не-тренираното внимание няма как да засече…Ще си вървите по пътеката, и ще видите кашон… Обаче това не е никакъв кашон, това е мястото, от което скаутът генерира холограмата, която цели да ви заблуди. Тоест да ви закотви вниманието и вие да започнете да генерирате определен вид енергия мотивирани от това, което ви се прожектира…Блъф, но много успешен за тях. Това е мултиизмерна технология. Самата капсула генерира и портал, през който скаутът изчезва моментално ако се наложи, а на този определено му се наложи…..

Той се ужаси, заради факта, че го спипах, а тези същества крещят по много кофти начин, бихте се изплашили много ако ви изкрещи така близо до вас във 3Д реалността. Кряскат така, защото имат нужда само от секундичка преди да изчезнат, и самото крещене е вид превентивна атака. На мен обаче тези номера вече не ми минават и се опитах да го задържа, като съответно то ме ”захапа”, защото го хванах с ръцете си. Кожата му започна моментално да генерира слуз. Гнусна работа! В момента, в който го хващам аз знам, че пространството отново се изкривява и поради факта, че се държа за него аз навлизам и в неговата среда освен в моята. Звучи объркващо знам. Да речем, ще работата може МНОГО да се осере, ако успея да го задържа и двамата влезем в неговото пространство, и технологията успее да затвори междуизмерният портал. Това си говорихме онзи ден с един добър приятел – Къде по дяволите бих се озовал ако влезна с него, и как бих се върнал в тялото си? Кофти върпосчета… За това се стремя по скоро да ги нараня и да си одят ебани у дома….

Скоро научих, че ги изпращат съвсем автоматично. Много пъти съм се питал, добре бе майка му стара, винаги ги хващам, защо продължават? Отговорът е – защото ги изпращат по абсолютно автоматичен начин. Станциите, които ние не можем да видим с физическите си очи работят автоматично, това са огромни мега роботи. Тези скаути са живи същества, но са по скоро био-роботи. Това за Сивите е предимство от чиста логистична гледна точка – същество без душа няма проблеми да си изпълнява мисията между пространствата…

Един друг мой приятел, на който разказвам тези истории ме попита нещо, и това е въпрос, който и други хора са ми задавали – Добре де, не те ли е страх, че малките скаути може да си извикат батковците и да стане страшно?

Отговор – сЮвсем не 🙂

Няма страх у мене. И да дойдат друг вид сиваци какво от това? И с тях съм имал срещи, и в мен няма грам притеснение или страх, щото ОК, ще направят нещо гадно с тялото ми, но успея ли да излезна от него и да ги барна между измеренията…. Ще хвърчи сива перушина и сополи…

Стремете се да подхождате към тези неща чрез знанието, защото оствите ли се на инстинктите на тялото страхът ще ви изиграе кофти трик.

Поздрави!

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This