Пролетта и ДНК командите – послание до Батките и Кифлите

от | мар. 23, 2015 | Общи статии | 0 коментари

Идва пролетта, хората ей така от нищото започват да се чувстват ”ОК”, хвърлят зимните панталони, слагат късите поли, яките батки започват да полудяват из фитнес залите, кифлите и видните кифлочи започват да се гримират ”по-така”. Клубовете се пълнят а библиотеките си седят все така празни… Дойде пролетта! Почвате ли? 🙂

Сега, единствената разлика между ”човешкото” и животинското както знаем е от трета чакра на горе, от там на долу всичко си е 1 към 1, сменя се просто физическото проявление в лицето на тялото – и нищо повече от това. Без значение по колко пъти ходите на църква ОК? Колкото и да медитирате върху това ежегодишно ”ново начало”…

Това, което ви се случва е същото като при животните – удря ви хормона, само че по човешки, можете да говорите за него с човешки език. Иначе си е същото. Кифлите и кифлочите са женските, яките батки са мъжките. Фитнес залите (с цялото ми уважение към силовият спорт, аз също тренирам), клубовете и т.н са човешкият вариант на полето и гората. А задействащата емоция е инстинктът за размножаване пречупен през призмата на човешкият аналитичен мозък. Всяка човешка култура има изградени някакви празници посветени на ”пролетта”. В дъното си, това са останки от временат а, в които и човекът си беше просто още едно от живите същества, обитаващи тази планета + цялата генетична памет на предците. От примата до насекомото и амебата.

С това се приключи ”събуждането на майката природа” – никаква майка не ви е природата а още по-малко пък е от женски род. Но имате право – Планетарният Дух изживява собствените си опитности чрез всички животни на тази Земя + множеството човешки животни разбира се. Генните инжинери създадоха тези тела, и демострираха бруталната интелигентност до като го правеха. Това беше и предизвикателството за групата Същества, които надушиха възможността за опитности чрез именно тези тела и тази нова раса – човешката.

Пролетното удряне не хормона се нарича масс активиране на ДНК командата за размножаване + другите екстри, които хората сами са си създали. 1 към 1 с животните + естествените цикли, за които сме свързани до като сме в тези тела. За това и библиотеките са празни, защото те дават храна на другата част от вас, която в повечето случаи ще остане латентна, и чакаща да се изрази, до като си губите времето с това как да се облечете понеже сте несигурни в себе си и искате да объркате ”противника” за да не ви припознае с истинското ви лице. Няма разлика между това и поведението на повечето животни до като влизат в размножителен период.

На всичкото от горе, когато ви удари хормона заради влизането в размножителен период, това е съпътствано с по някога наистина много сериозен прилив на енергия и човек започва да си мисли ”ииии ся ше направя това, онова, bitches, bitches, bitcheeeeeessssss”. Въобще усещането е като да се нашмъркаш с ямболски амфети. Меко казано ”имитация на оригинала”. Разбира се когато спадне итнензивността на инстинкта – тази енергия прогресивно спада. И се почва пак старото ”ц ц ц ц много съм прост, не мога, кво стана такова желание имах а нищо не се получи, айде ше го оставим за до година” и ”въй ма ся ква съм дебелаааа, дали ще ме хареса, ама заради задника ми ли ми ме харесва или заради мен самата…” и т.н и такаааааааа нататък.

Това прави аналитичният мозък – пречупва нещата…

Дали това е ОК? СУПЕР е 🙂 Най-малкото е ”натурално”. хахахаах

Просто да ви напомня, че това са ДНК команди и не е нищо над телесното съзнание. Това не е духът а е просто едно от полетата, през които Висшият Аз гази, осъзнавайки човешките опитности.

Nahuatl.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This