Хроники на третата световна война – Защо Сирия?

от | апр. 26, 2018 | Политически и други анализи | 0 коментари

Един анализ на повърхностната страна на нещата с Третата Световна Война, анализ на циркът наречен ”социум”: 

Защо по дяволите Сирия? Същото можем да попитаме и за Ирак и Либия, можем да се досетим също така, че после идва ред на Иран и Турция…Подготвят терена, но за какво?

Буквално преди дни, Д. Тръмп заповяда едни много така…как да го кажа…”странни”, вздушни атаки. Че какво им е странното ли? Четохте ли какъв тип оръжия са използвани? От американска страна ракети ”Томахоук”, от английска и френска, британски ”Скъд” – стари. Да, използвани са ракети на поне 2 десетилетия, тоест стара технология. Какво се случва там в голямата политика? Аз пръв скочих да защитавам сирийският народ, и знамето по-горе, което принадлежи на Армията на Арабската Република, го потвърждава. Омръзна ми да гледам циркове. Но уви, нищо не зависи от мен, игрите там горе са жестоки, оплетени, много мръсни и още толкоз тайни за широката публика. Не ви ли е странен факта, че отбранителната, противовъздушна система на Сирия се състои от системи S200, тоест те са свалили 85% от ракетите на САЩ/Франция/Великобритания, със съветска технология, която е на поне 40 години. Мен много странно ми се види!? А на вас? Демек, американците, французите и англичаните нямат друго поколение ракети? Ама разбира се, че имат 🙂 S200 е динозавър във военната технология, и служи за прихващане и евентуално разрушение на вече доста стари ракети земя-земя, въздух-земя. Радарите, които използва тази система за прихващането на такива цели, са не по-малко стари като технология. Разбираемо е ако Сирия се биеше с Мароко примерно, и да си пускат катюши и томахавки от времето на студената война, но САЩ?

Всичко това на мен ми говори, че има тайни договорености там някъде….които на нас, широката публика, никога няма да ни бъдат разкрити. Отдавна се знае, че Тръмп е много против така нареченото ”тайно правителство”, което е планетарно, и не се опитва да дърпа конците само в Америка. Реално както в Русия, така и в САЩ има фракции вътре в официалното правителство, предполагам че навсякъде е така. Едните теглят към Илюминати интересите, другите си теглят към реалните държавни интереси. В случая ”добрите”, или ”по-малко лошите” са вторите. Тази информация на мен ми вибрира такa:

Тръмп и Путин са пили ракия някъде тайно, и евентуално са се договорили….Аз ти пускам ракети, които твоите съветски системи ще свалят лесно, обирам овациите в големите медии, запушвам устите на генералите, които поддържат тайното правителство, и от моя страна всичко е ОК! От твоя страна, ти пак си мирен световен лидер, и най-важното, вече можеш да връчиш на Дамаск, новите руски системи S300, в най-новите им, модернизирани версии.

Ок, кой тогава го отнася по тъч линията, без да се забележи много много – Израел, разбира се!
Израелските ВВС постоянно нанасят дискретни ударчета по сирийски, правителствени части, но това съвсем не се отразява адекватно от западните медийни корпорации. Познайте защо… Те се възползват от цялата дандания, за да отслабят най-верният съюзник на Иран в региона, Сирия, и по този начин да си гарантират по-лесна победа над Иран. Защото вярвайте ми, дойде ли 2020 година, Израел наистина ще нападне Иран. Nahuatl да не се казвам, ако в близките 2, 3 години не видим такъв конфликт. Иран е трън в гъза на тайното правителство и на Израел. По този начин, и с една такава false flag маневра, Тръмп реално може би се опитва да предотврати бъдещата война с Иран….защото Сирия ще бъде въоръжена с последната дума на руската техника, която съвсем не е за подценяване. Иранските ядрени централи вече се охраняват от S300, всяка една от тях! Тоест имат капацитета да свалят всеки един самолет, или ракета в обсег от 200 км. Това ново въоръжение се случи миналата година, докато междувременно руснаци и китайци се договориха как да ебът мама му на петро долара, което вече се случва. Писах ви за това, на 26-ти март, преди по-малко от месец, Китай лансира официално петро юан, обезпечен в злато. Краят на долара е много близко, и минимум от няколко години насам, истинската икономика номер 1 на тая Планета е Китай, а не САЩ. Реално Тръмп може би има план за нов долар…и за това го играе умряла лисица. От всичко това личи, че се нанасят удари по тайното правителство…по една или друга причина, всичко води натам. Явно тези милиардери, които отдавна пътуват извън нашата Слънчева Система, започват да срещат трудности тук, по родните си места, което само по себе си говори за евентуален нов баланс на извънземните сили……Сами си правете изводите Приятели!

Това, на което ние казваме ”елит”, ”НСР”, и т.н е разделено на фракции, за тия неща ше говорим в следващи статии, защото тоя социум е пълен цирк…Истинските работи се случват отдавна в космоса….

Та така, защо Сирия?

От гледна точка на Израел, Сирия под формата на правителството на Ассад, човек който аз лично супер много харесвам, е основната пречка към мечтаните от тях директни газеодукти през Средиземно Море. Природният газ от Алжир в посока Израел може да тече много по-евтино от колкото сега, ако Сирия позволяваше газеодуктите да минат през националната и територия. Да, ама не, в Тел Авив само могат да си мечтаят, до като Ассад е на власт.

Има много интересни факти от към това, как е устроена сирийската държава, банковата им система, това че валутата им е обезпечена абсолютно и на цяло в петро, газ и злато, и факта че нямат дългове към СВФ. Нещо, което определено пали червените лампи на банкерският елит. Сетете се за Либия на Муаммар Ел Кадафи, арабската пролет го застигна след по-малко от 6 месеца, от както беше обявил, че и той създава нова валута обезпечена в злато и петрол, и извън системата на СВФ, и реши да удари червеното кранче с петрола на Франция и Великобритания. Пиха си ракията със Саркози, и изведнъж им стана враг. Къ тъй? Ми тъй, къ! Саркози си има шефове все пак.. И да – същото се случи със Саддам Хюсеин. Намериха ли оръжия за масов мор в Багдад? Не! Товариха ли тирове със злато от резерва на Ирак – да! И то много, много, много тирове пълни със злато.

Специално Кадафи е един от големите революционери на новото време. Велика личност. Либия преди него е била най-бедната държава в света. След революцията на Гадафи, и до последно, икономическият стандарт в джамахирията е реално по-висок от този в Италия. В Либия никога не се е плащало за електричество и вода…Социалната политика на командира е просто УНИКАЛНА, и не знам защо по дяволите, запада се опитва да наложи на сила, собствените си изкривени концепти за демокрация, когато в държави като Ирак и Либия, и Сирия разбира се, стандарта на живот си беше като в Европа. Верно, с малко повече кючеци от Франция, но все пак – социланата им политика беше много добра, и беше реална, за народа. Всеки либийски гражданин получаваше процент от петролните печалби. Вие да сте чули в САЩ, щото и те имат собствено производство на петрол, някой да получава процент, за това, че е американски гражданин? Не нали? Ами в Либия тази политика беше факт. Хора като Ассад и Кадафи са трънища в гъзовете на английските, и американските банкерски корпорации. Те са извън контрола на СВФ, и това не можеше да продължава повече, защото от далечният изток Китай, Русия и Иран вече заформяха коалиции против банкерският елит на запада. И това се случва с всеки, който бяга от техният контрол – война. 
Вече и 10 годишните деца се съмняват в мнимите химически атаки. Аз лично също се съмнявам, че Ассад може да атакува собственият си народ с химическо оръжие. Зане се отдавна, че така наречените ”бели каски”, са фракция на една от радикалните ислямистки групировки, финансирани от САЩ, защото видите ли, те са ”модерираната опозиция”… Мо все пак, Сирия е демократична държава, дори много по-демократична, в много аспекти, от колкото някои европейски псевдо държави, като нашата оцапана, изнасилена, изтормозена и изкривена българска ”държава”… До сега сирийци шиити никога не бяха вдигали ръка срещу останалите мюсюлмани, или срещу християните. Мотото на ISIS в тия държави е ”сунитите сме малцинство”, което е пълна лъжа, малцинството са именно шиитите, а Иран е най-силният враг, който Израел може да срещне в региона, персийската армия не е като армията на Садам…. 
Преди около 2 години, едно момиче от Дамаск, християнка, показа основните причини, в Сирия да се води тази кървава, братоубийствена война. Ето малко факти от сирийската реалност:
– Сирийската централна банка е ”народна банка”, която е извън ротшилдовата система, и лапите на глобалният, банкерски елит от запада. С други думи казано, Сирия разполага с централна банка, която сама администрира собствената си валута. Това означава, че валутата, която сирийската централна банка лансира, е синхронизирана с реалните нужди на сирийският пазар, сиреч –  с реалността на сирийският народ. Пазарните съотношения преди войната си бяха просто много балансирани. Икономиката им просто си беше реална, базирана не на интересите на западният елит, а на съотношенията между работата, производството, услугите, и т.н Освен това, сирийската валута е обезпечена в злато, нефт и газ, тоест, има реална стойност сама по себе си. Икономиката им не е виртуална, и спекулативна, и това е голям трън в гъза на банкерският елит. Те контролират централните банки на всички ”развити държави”, и от там пазарите, основните вортекси от пари и продукти се въртят именно между London5 и Ню Йорк пак по тази причина – защото там им е седалището. Банкерският елит лимитира, и то съвсем изкуствено, самият обем на валутите, там където имат контрол, нещо което в Сирия, все още не може да се случи, благодарение на Асад. Елитът е поел финансите над основните сектори в икономиката, един прост пример са жилищните кредити, или кредитите, с които се финансират малките и средните фирми – те ви задължават да задълбочите дълговете си, ако искате да живеете в западен тип икономическа система. Просто няма друг вариант, малко хора могат да изтупат в брой 350 000 евро за къща в покрайните на Мадрид, или 120 бона за апартамент в София, което е мега смешно, понеже София….ай по*добре да не говоря 🙂 По този начин се дава началото на смъртоностната система на вечният дълг, която обхваща от нормалният гражданин, до самата държава, защото контролирайки примерно европейската централна банка, те контролират реално всички централни банки във всичките държави членки, които от своя страна контролират останалите банки, и така до нас, гражданите. Дърпат ни конците от високо. В Сирия обаче не е така… 
– Сирийската държава няма дългове към СВФ, което означава, че сирийските икономисти на държавен стол, разбират много добре системите за контрол на СВФ, и как се отразаява тази ”демокрация” на обикновенните граждани на запад, които дори не знаят какво е това, да пробваш домат, с вкус на домат….Разбират прекрасно, че СФВ играе и ролята на мафиотска полиция, която върви по дирите на всички онези държави, които в крайна сметка никога няма да успеят да си платят ”външните дългове”, каквато е и нашата бананова република. Сиреч, когато въпросната държава, или държави, вече нямат капацитета да ”вадят мангизи” от собствените си вътрешни икономики, защото производството е сринато, приватизирано, и т.н (говорете с другаря Костов, дейба и копанарина дейба, със Зельо Зелев, и други западни подлоги, защо в България се срина за няколко години, една от най-добрите индустриални системи в Европа с капацитет за почти независимост, и не-внос на какви ли не боклуци! По тоя начин обедня и нашата държава….) защото да, всичкото реално богатство, което цял един народ произвежда, в место да се инвестира вътре в самата държава – то заминава в ръцете на елита…И хората изглежда са заспали, и само си чешат гъзовете, и никой от нищо не се интересува, а фактите са пред очите им. Та ако анализирате начина на работа на световният валутен фонд, ше си дадете сметка, че те реално оперират като данъчна агенция. Те са една голяма, данъчна мафия, която не ходи да събира данъците директно от народа, щото народа все пак има и калашници, а го прави директно през държавните машини, като всичките там чиновници и други канцеларски плъхове, реално работят за това, вие да сте все по-бедни. СВФ удря от горе, без тези по-долу да разбират много-много какво се случва. 
{Отварям тая скоба за да ви кажа още веднъж, защо по улиците няма плакати в стил ”СВФ събира данъците, вие дължите еди колко си, заради политиката на вашите управници”, няма такива плакати само, и защото, народа все още има капацитет да срине системата. Никога не е губил този си капацитет! Спите ли? Май да….. Народа все пак има палки, прашки, колове, брадви, мотики, ловни пушки и някой друг калашник, не знам що не го осъзнавате, като пишете коментари у фейсо в стил ”нищо не зависи от хората” – всичко зависи от хората уважаеми Съселяни….Просто спрете да гълтате политическа пропаганда, и осъзнайте, че скоро и на село няма да може да имате кокошки, и ако не ви сервират в супера, ке си седите гладни като кучета….и ше забравите като нас западняците, какво е това да ядеш домат с вкус на домат. Не веднъж ми се е искало да иницирам контрабанда на селски продукти…. Селата в България са ключът към успеха на тоя народ. Тая бананова република, и аз винаги ще я наричам така, до като не видя в реалността републиката на Левски, с неговите концепти за държава и народ, винаги ще бъде една оцеляваща нация, един слаб народ, едни зависими хора, ако българските села не започнат да цъфтят отново. Купивам кило домати в Мадрид, и след 2 дни ги изхвърлям ядосан, защото миришат на домати, а имат вкус на минерална вода! Разбира се не навсякъде е така, но в суперите си е точно така. Това показва, че държавите губят капацитет да произвеждат качествена храна, защото тегленето на тези огромни кредити от не знам си коя родшилдска банка, ги задължават да играят вноса по хитрият начин – количество и външен вид, за сметка на качеството. Една държавна машина не би имала никакъв проблем да произвежда всичко екологично, ами сирийската държавна банка финансираше хората за именно такива проекти, почти безлихвени кредити, само-инвестиция. Хилядолетия наред тая българска земя ни е хранила, и все още може, но повечето от вас просто искат ново БМВ втора ръка от Германия, нови дънки, последният Айфон, и т.н, никой не иска да копае лозето, и да си работи земята….}
Вярвам, че моите Читатели разбират къде стои корена на тези дългови кризи, с които ни манипулират от началото на тая пуста демокрация, нали? Разбирате какво се случва с Кипър, Гърция, Ирландия, Португалия, Аржентина, и т.н нали? Световните банкери разрушиха Ирак и Либия по същите причини, освен ресурсите, същото се опитват да направят със Сирия, по пътят си към войната срещу Иран. 
– В Сирия е забранено всякакво ГМО, там на пазарите няма продукти базирани на генно модифицирани организми. Монсанто не може и да припари на сирийска територия, и да, хлябът им е хляб, доматите – домати. Мотивът Башар Ал Асад да забрани ГМО в Сирия, и той го изразява като лекар, какъвто е по образование, е – запазване на здравето на сирийският народ. Как ви се струва? Меркеландия или Булгаристан? Кой го ебе за здравето на българският народ? Бате Боко? 🙂 Корпорации като Монстанто са си поставили за цел, да контролират всичката храна на тази Планета, и почти са го постигнали. Според западните нормативи, вие не може да си разменяте ей така семена, и да си съдите домати и чушки, не, не. Вие трябва да си купите семена от точно определен тип, ГМО в повечето случаи, или адски скъпи еко семена, ако искате да си съдите градините с каквото и да било. Дори и еко семената не са съвсем еко, защото повечето са хибридни все пак…Taзи трета световна война има много фронтове, и военният фронт съвсем не е единственият. Не е само пазарната, икономическа война, те перфектно разбират, че направят ли така, че правителствата да нямат тотален капацитет да изхранват населението си – всичко им е вързано в бяла, копринена кърпичка. Контрол над храната и водата, и може и без война да минат. 
– Населението на Сирия е прекасно информирано, относно Новият Световен Ред.В сирийските медии + в академичните среди, се дебатира открито влиянието, което световният елит оказва на други места, целите им, и способите да си постигнат целите. Сирийците са в пъти по-информирани, и то съвсем официално, за това което се случва с НСР, и особено за натиска, който кабала оказва върху официалните правителства. 
– Сирия има големи резерви от петрол и газ. Още веднъж пустият петрол. Все по-често западните сили ходят на война, за да ”защитят демокрацията, свободният пазар, и т.н”, но реално тези техни войни са за отнемането на чужди ресурси. Причината – пазарен контрол в световен план. Познатата историетка. Винаги мирише на лайна, и на петрол в тези техни войни, Афганистан, Ирак, Либия, Венецуела, и т.н Всичките им врагове просто вонят на петрол и на пръднато, тоест на газ! Сирия си съдейства с Итан за създаването на един огромен олеодукт, една огромна петролна тръба, която много пречи на интересите на Израел и САЩ, особено на Тел Авив! Забележете – без нито една голяма петролна корпорация от запада да участва в този проект. Е, нормално е да се сърдят западняците. Нормално е БП, Тексако, Шеврон, Репсол, и т.н да искат открито падането на Ассад, и разрушаването на сирийската държава…
– Сирия открито се противопоставя на Израел и световният ционизъм. ”Израел е една геноцидна държава” – Б. Ассад. Съвсем в крак с истината. Най-големият концентрационен лагер в света е Палестинската Автономия. 
– Сирия е държава, където хора все още се уважават едни други. Там е невъзпитано да попиташ някой, ”защо е от дадена религия”, или въобще ”от коя религия е”. Сирийците са и християни, и мюсюлмани и друзи, и всякакви други. На тази територия е люлката на множество цивилизации, и явно схемата ”разделяй и владей” там все още не сработва много добре, за което им наложиха тази война….Сирийците са толерантни хора, възпитани и много дискретни, имам няколко приятели от там, и ви говоря от личен опит. Уважение към всяка вяра, и личността на хората + оригиналния им идентитет. Не стоят по този начин нещата в американските куклени емирства като С. Арабия примерно, където християнството е забранено, в тотален разрез с Корана. С. Арабия като пример е много добра. Племето Ал Сауд, чието име носи и самата държава, е именно това племе, което през цялата история писана в Корана, преследва Мохамед. Ден днешен са наложили монопол, бизнес монопол и над Мекка, отново в тотален разрез с Корана, забраняват достъпа до Мекка до всеки, който не е мюсюлманин, така както те виждат Исляма. 
В Европа масово се говори за сирийците, така, все едно са пакистанци или афганци. Разликата между едните и другите е огромна. Бежанският поток продължава, но вече не е сирийски…И този план на НСР не сработи така, както те искаха. 
Днес Сирия е главният фронт срещу НСР. На запад вече живеем дълбоко в него – сирийците и други народи се опитват да се противопоставят. Възхищавам им се, и желая на всеки сирийски гражданин, тая безсмислена война най-сетне да спре, и Дамаск отново да засвети, като това, което е, като една от най-ярките звезди на днешната човешка цивилизация.
Завършвам статията с музика на Суфиския Ансамъл ”Ал Кинди”, кандилото на български, от Дамаск. Дервишите продължават да служат, продължават да търсят вътре в себе си всичко, което се отразява така грозно вън…До като хората се избиват, дервишите продължават да работят и да се молят за благото на всички…без значение от вярата.
Истината има толкоз лица, колкото стени има Омаядската Джамия. Хем е права, хем е обла, хем обхваща всичко, хем само един ъгъл обгръща. За това ние Суфите, Дервишите, учениците на Корана, тези които гледат със сърцето а не с очите, тези които нямат притежания в храма, тези които единствено притежават съдбата си, ние не търсим истината, като нещо, което е избягало от нас, или се е скрило…Ние живеем даденото ни да живеем, смиряваме се с нея – истината. Защото тя не е нито само наша, нито е притежание на някой, истината е всичко, и нищо….Тишината е единствената врата към нея, и тя, истината, може да се разкрие само там – в сърцето. В свещеният танц на Дервишите, в аятите, и в сурите на Корана, и само този, който може да слуша със сърцето си, успява да чуе нейният глас в себе си, и след това – отново тишина. Този, който достигне там, той онемява, защото думите не могат да опишат никаква истина, устата е инструмент и на Аллах и на Шейтан. Сърцето е вратата към всичко, което Е. Всеки тарик (път), писан или не писан, е правилен, защото в краят на живота води пак до там – сърцето, и само то е врата към истината, а тя е единственият истински тарик на Душата.” 
Абу Аббас Ел Сури
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This