Бигфут – ОИТ и шамански опитности

от | мар. 18, 2015 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 4 коментари

Увод

Темата Бигфут винаги е създавала много контроверзни мнения. Съществува ли? Не съществува ли…Просто примат ли е или нещо много повече? Гигантопитекус ли е, или просто съвсем различен вид същество? Междинен стадий на човешката еволюция, призрак, липсващото звено, извънземно? Хоминид успял да поддържа стабилни популации по почти всички големи планински масиви в Света – от Хималаите, Алтай и Хиндокуш през Кавказ, до Скалистите планини в Канада и Сащ? Много учени си залагат името именно за тази версия. Има разкази за него дори в старата Европа, но Северна Америка и Русия са местата където това същество, което скоро най-вероятно ще излезе от криптозоологията, има най-редовни (документирани) срещи с човека, буквално десетки дневно само в Сащ и Канада. Със сигурност и в Хималаите е така, но там рапортите са малко, защото за местните тези същества не са никакъв мит или тайна. Официалните нива вече подготвят населението с огромна доза документали филми, нагласени постановки и разсекретяване на документи посочващи различни хипотези. Същото се случва и в Русия. Буквално за няколко дни ровене осъзнах, че просто вали информация. Иинтересното е, че ясно се забелязва елемента на това, че повече и повече официални учени излизат на сцената за да кажат ‘’да, Бигфут са истински’’. На всякъде обаче местните населения знаят за Бигфут, и за тях неговото съществуване не е никаква мистерия, като съществото фигурира в митологиите им от както съществуват самите им култури.  

 
Където има легенди и народен фолклор за Бигфут има и истории за отвличания, изнасилвания, убийства и лов на хора, тези истории са незименна част от народните традиции на местните населения имали интеракции с тези същества. Все повече стават филмовите продукции с негативна насоченост относно Бигфут. До преди няколко години масовите информации бяха просто в стил ‘‘съществува или не?‘‘, днес обаче като че ли вече се знае, че съществува и сега се разискват аспекти от самото му съществуване и взаимоотношения с хората. Няма нужда да цитирам и да слагам линкове към тази информация. Просто отворете ютуб и ще се видите сами. Започват да надделяват документалите, в които Бигфут са негативни същества. Има и доста игрални филми с такава насоченост. Изведнъж започнаха да ги бълват. Какво се опитват да кажат с това? Подготовка за нещо? Официалните нива знаят добре как да подадат информацията, която скоро ще бъде разсекретена – на порции и малко по малко. В крайна сметка с филмовите продукции се набляга на това да се покажат някои от истинските аспекти на приматите Бигфут, които въобще не са миролюбивите високо еволюирали същества, за които Лайтсайд повръщат изкривена информация…
 
Както ще спомена малко по-долу, проблемът на властите реално не е дали Бигфут са истински или не. Реалният проблем най-вероятно се крие в това какъв статус ще получи съществото, когато бъде оповестено на официално ниво факта, че ‘’не става въпрос просто за примат като горилите или шимпанзетата’’. Тоест те са толкова близки генетично, на външен вид и поведенчески до човека, че ще бъде трудно да се класифицират просто като примати, което ще създаде проблеми на самото правителство. Има много причини, а някои са наистина основателни, заради които те искат Бигфут да не излиза от криптозоологията. Тази статия разглежда именно някои крайно негативни аспекти от образа на Голямата Стъпка.
Вече има предложения да им се даде името ‘’Гигантопитекус’’, наеминование на вид огромен по размери примат населявал цяла Азия, и предполагаемо изчезнал, от който има изкопани само 15тина зъба + една мандибула. Възтановките на неговият предполагаем скелет са правени на тази база. Самата история, и всичко изкуствено сглобено около Гигантопитекус мирише меко казано – на гнило…
 
Всичко, което ще прочетете в този материал е базирано на моят личен опит, няма да си позволя да излизам извън него. По-голямата част от детайлите за Бигфут са базирани на това, което видях и експериментирах в една от последните ми опитности извън тялото.  
Когато се осъзная в ОИТ обикновенно използвам момента на измененото възприятие, а аз рядко излизам от adventure mode, да проверявам неща, които са ми били интересни до като съм в тялото, просто защото от ОИТ всичко е абсолютно достъпно като информация и фацетите са меко казано мултиизмерни. По някога ОИТ бива стартирано от ‘‘тригъри‘‘, които са останали чакайки удобен момент закотвени в нива от подсъзнанието. Това може да е нещо, което човек е видял като образ, без значение картина, филм, и т.н Може да са просто чути думи. Може да е нещо прочетено. Въобще всичко, което може да остане запаметено в хард диска на подсъзнанието като информация способна да предизивика интерес. Нещо много подобно се случва и с нормалните сънища. Считам, че тригърът за точно това ОИТ беше поставен същият ден, когато един приятел ми спомена, че в Родопите се пеели песни за ‘’Мечият Човек’’ и дали това нямало да има връзка с Бигфут. Честно да си кажа на момента въобще не обърнах внимание и просто казах, че не знам нищо по темата. Явно това беше спусъкът, който провокира интересът ми, и следователно подсъзнанието ми е заработило в тази посока, защото обикновенно не отразявам подобен сорт информация до като съм буден. Нямам време да си губя будното време с неща, които отдавна не са част от актуалните ми теми на интерес. И въпреки това – то си проработва автоматично, защото явно има неща, които все още биха били градивни за мен като информация, колкото и да си мисля, че в будното не са ми интересни. Както знаете формите са просто проявления, а не есенцията на това, което в същност се възприема. По време на ОИТ може да се изживее цялостната гледна точка, и интегралното състояние и възприятия на живи в момента същества. Тоест – да станеш тях за малко, както и това да звучи… Когато се събудих незабавно започнах да правя това, което всеки изследовател/прилюченец прави след такава опитност – да ровя за информации в нета. Меко казано – всичко се потвърди и разшири.
 
В тази статия има доста думи в кавички, просто се налага да е така, защото много от аспектите описани тук могат да се обрисуват само метафорично. И въпреки това – думите са нагласени и си пасват със смисълът, който искам да им предам. Материалът ще бъде от особен интерес за онези от вас, интересуващи се от шаманизмът и древните индиански занания. До сега няма писан такъв материал на български език.
 
Пожелавам ви приятно четене, и предупреждавам още от самото начало добрите, светлите, войните на всички фракции на светлините там и лампите, леличките с оргонитите, контакткуващите с архангели и виши ангелски съсловия, и онези другите защитаващи невинните – да не четат материалът за шаманските опитности. Може би ще се попитате ‘‘защо?‘‘, ами защото няма да може да спите спокойно месеци наред, или поне до като успеете да преработите информацията, която ще прочетете по-долу в текста. 
 
Това се отнася за всеки човек, възприемащ все още ‘‘мистериозното‘‘ със страхопочитание, което като модел неизбежно носи големи дози страх, защото тези хора обикновенно прехвърлят отногорност търсейки защита в амулети, вярвания, божества, и т.н. Чувстват се уязвими и то става като затворен цикъл. Вярвайте ми, нищо такова няма да ви помогне срещу това, което ще опиша по-долу. Нищо не е мистериозно в същност и именно там се крие ключалката към вашите Съзнания и контролът над тях. Това е илюзията зад страхът и съответно начинът, по който вие самите се успокоявате търсейки подслон във който и да е външен източник. Както и да е. Лошо няма, но вярвайте ми, ако сте от описаните по-горе, просто прочетете този материал без да поглеждате частта със шаманските техники и това, което може да се прави с тях, защото неизбежно много от вас ще се почувстват уязвими. Именно за това искам да ви предупредя. Още повече, че точно тази информация е много нова за българският читател, съответно със сигурност ще провокира интерес. Сами по себе си тези неща са неутрална енергия точно до като самият човек не реши да я използва като инструмент, тогава се случват и пречупванията.

На Тъмните, за които определено тази информация е като карамелено бомбонче, ще кажа, че няма да изпадам в конкретика нарочно за да ги е още по-гъдел, понеже знам как ще се почувстват а аз просто обичам провокациите. Така че ако ще си играйте – носете си сами отговорността за това 😉
 
Именно Тъмните са тези, които ще възприемат тази информация много по-чисто от Светлите, защото при тях страхът от непознатото не е такава спирачка като при останалите. Тъмната полярност е и много по-оперативна, дръзка и възприемчива, заради съзнателното желание за контрол над нещата и амбицията за това. Но не, знам къде да не изпадам в конкретика мили ми Тъмни създания.

 

 
Започвам:
 
Смущаващата информация
 
Ето кои главни аспекти на въпростното ОИТ ми направиха впечатление. Първото е, че Бигфут са подземни обитатели правещи групови, семейни леговища стриктно под земята в пещери и мрежи от тунели. Имат и временни такива, но местата където зимуват, раждат и складират храна са под земянта. Говорим за организация от не-животински тип…В публично достъпните материали просто няма как да се види колко много тези леговища наподобяват нещо като ‘’комуни’’, което като информация е достъпно за правителствените звена занимаващи се с тази проблематика. Абсолютно организирани бърлоги. Бигфут не живеят на групи доминирани от алфа мъжкар или алфа женска. Те живят в семейства подобни на нашите (мъжки/женски/малки), и няколко семейства правят една такава група…Това ги отличава много от останалите животни и кара правителствата още повече да не искат да ги оповестят публично. Как така е просто бозайник живеещ на семейни групи  а между мъжките няма конкуренция за женски и могат да живеят по начина, по който живеят и човешките групи? Въпросите са една камара. В тези бърлоги има места специално за малките, има отделни ‘’спални’’, които са ‘’собственост’’ на точно определено семейство, като това е нещо като индивидуална собственост и други себеподобни не го закачат по никакви причини.Също така има и……….как да ви го обясня, че да не прозвучи още по-откачено: ами за зимуването си, освен че складират месо в снега, и освен че събират всичко каквото може да се яде, от еленов мъх до корени, грудки и семки от шишарки, Бигфут буквално отвличат животни, които не убиват веднага, а ‘’пазят’’ за прехрана ‘‘по-късно‘‘, като и за тях има подготвени отделения. Отвличат всичко, което могат да отнесат. До тук нещото изглежда привидно ‘’нормално’’, ок, интелигентни са, и вие определено не бихте искали нещо такова да се ‘‘грижи‘‘ за вас‘‘. 
 
Ще ви кажа сега другото. 
 
Oнова, което активира защитните команди у човешкото тяло, и човек започва да се чувства гадно – редом с тези животни, които им служат за храна има и човешки деца, и не само деца. Това видях аз, и първоначално този факт ме шокира, още повече, че съм баща, което първоначално доста ме разтресе но се увладях, макар че ми беше трудно заради емоциите, които изплуваха. Редом с проблемчето със социалният статут на Бигфут, тази е една от основните и основателни причини, по които правителствата искат тези същества да останат в криптозоологията. Как да покажат това публично? Как да кажат публично, че в изследванията, които са направили използвайки обучени  екипи специалисти, военни и цивилни, са успели да остановят, че освен заради прехрана, някои женски Бигфут отвличат малки човешки деца водени от майчиният си инстинкт. Не са единични случаите, в които такива деца биват ‘’върнати’’, тоест изоставени някъде, и те самите се добират до населено място или магистрала, където биват спасявани. Понеже са деца и не могат да носят отговорности – никой не им вярва, когато те самите разказват тези истории. В другите случаи децата са просто храна. И защо точно деца ли? Ами чисто и просто, защото дете се убива и се носи бягайки много по-лесно от колкото възрастен човек. Бигфут са много практични хищници.
 
Как правителството да избегне съответните реакции, когато каже, че в случаите на отвличания се стига прекалено често до задънени улици и реално способността за ответна реакция е много малка? Поне за сега на официално ниво. Как да кажат на родителите на тези деца, че пускат К-9 екипи, кучетата улавят следата, стигат до определено място и започват да се въртят в гръг и да ровят на долу под земята? Това е като шибан филм на ужасите. И не са само Бигфут за ваше успокоение. Има и извънземни, има MIB, черни проекти на над-правителствените организации и т.н Тук говорим само за Бигфут, но не са само те. В самата опитност имах усещането, че спецялно групата, която наблюдавах бяха нещо като ‘’под-вид’’ или нещо подобно. Усета за тях беше ‘’различни от стандартният Бигфут, но живеещи редом с него’’, имайки в предвид тези, които целенасочено ловуват хора. Цяла мистерия е това и се събудих размишлявайки.
 
Както личи, срещите с тези космати гиганти са много чести. Учените, и любителите, заели се да изследват близките срещи са сигурни, че десетките виждания и интеракции с Бигфут дневно само на териториите на Сащ и Канада, пъвро са само върхът на айсберга, и второ останалата част въобще не се съобщава. Една част от хората имали близка среща въобще не го съобщават по ред причини. Досещате се. Има го и третият вид в тази класификация – изчезналите хора и агресията на някои Бигфут спрямо човешният вид. Именно това ме шокира и в ОИТ-то. Възприех го като чиста агресия, въпреки че от тяхна гледна точка е нещо нормално, те са оцеляващи на тази Планета. Някои Бигфут ловуват хора с цел прехрана, и след като се разрових се оказа, че има огромен по размери архив с описани случаи, разследвания, филми и книги, нещо за което аз въобще не знаех понеже до сега никога не съм се интересувал така от тази тема. Факт е, че изчезват много деца в националните паркове на Сащ и Канада, също и в Русия. Със сигурност и навсякъде другаде, където има огромни планински масиви не-населени масово с хора, да, но тук става въпрос за национални паркове с редовни патрули, охрана, контрол и т.н. Само по-себе си това е още по-смущаващо, защото изглежда, че самите власти един вид са хвърлили хавлиите и явно изпитват трудности за справянето с този проблем. Трудно е да се каже каква реалността в Китай на пример, където също има голям брой описани случаи, или Непал, или пакистанските Хималаи, или Тибет. Просто там нещата с регистрите и публичната информация стоят много различно от колкото в западният свят. Реално именно това, което видях в ОИТ-то, и това което изпитах от позицията на Бигфута, който убиваше онова малко момиченце ми даде импулс да продължа да изследвам до като траеше опитността, и след това да седна да напиша тези редове, разучавайки още малко наличната информация от различни публично достъпни източници в нета. Реално открих доста смущаващи и в същото време интересни информации.
 
Книгата на бившият американски полицай David Paulides, третира именно тези проблеми, като намеците за Бигфут са част от основната тематика. Има описани случаи на деца отвличани буквално пред родителите си, на метри от тях. Стигнах до името на поредицата, когато започнах да ровя след като се събудих и написах в търсачката на гугъл ´´kids kidnapped by bigfoot in us and canada´´. В ОИТ бях точно в тези територии както ви казах, и именно за тях се поинтересувах щом се върнах обратно в тялото (за мен това е странна синхроничност, защото имам връзка с тези територии, ще стане въпрос по-долу). 
 
Въпросната книга се казва ´´Missing 411´´ и до момента са написани няколко тома, в които пише предимно за случаи станали в националните паркове на Северна Америка, праас, съвпадение. Има и множество интервюта идокументали по нея. В третият том са включени и случай от 5 други държави. Това, което прочетох за тематиката на тези книги и случаите, които третира…просто съвпадна с моите видения и някои информации се вързаха като все едно са се чакали една друга. Не всички случаи се отнасят към Бигфут, но много, които се отнасят директно към него са се случили пред очите на други хора, или пред очите на родителите на някои от отвлечените деца. В други случаи братчета или приятелчета на отвлечени деца са ставали свидетели. Интересно е да се спомене, че като цяло тези неща съвпадат и с легендите на местните населения от Сибир до Северна Америка. Някък си има много връзки, които обаче си пасват ако човек се разрови. Буквално всички местни народи, които знаят и са имали срещи с Бигфут знаят, че тези същества отвличат хора. Има и отвличания със сексуална насоченост, документирани изнасилвания и опит за такива даже от страна на женски Бигфут към мъжки човеци…
 
Както ви разказах до тук, има различни видове развръзки на близките срещи, което говори, че също като косатките или вълците, Бигфут са изградили нещо като локални култури. По-напреднали от тези на останалите животни, защото тези същества освен, че използват инструменти – строят структури, както добре се вижда в документала с Лес Строуд, към който има линк по-долу.  Друг важен определящ фактор, говорейки като човек, е отношението им към хората. Тоест според местата където обитават и срещите им с хората се наблюдава едно или друго поведение спрямо човека, което е нормално за животните по принцип. Това може да се дължи на много фактори вътре в техните собствени изживявания с хората. Освен това опитността от към позицията на самият Бигфут ме накара да разбера, че видът индивидуалност, и автономия на съзнанието, с която тези същества разполагат е наистина нещо междинно между останалите екстензии на Планетарният Дух, съзнанието на самото тяло, защото и те са генетичен продукт като нас, и невероятната им собствена индивидуалност сама по себе си. Като имаше нещо като странни ‘’влизания и излизания’’на ‘’други неща’’ в тях, все едно много съзнания на веднъж ги експериментират съвсем целенасочено и това по някакъв начин оставя следи в тях самите, в начина по който виждат света и във възприятията им за него. Реално ги възприех като вид портали за ‘‘проба‘‘. Не всички от тях убиват хора за да ги ядат. Това са част от техните ‘’местни култури’’, а аз лично се съмнявам, че стриктните ловци на хора са под-вид на стандартният Бигфут, и точно така ги усетих до като ги наблюдавах. Не е само една породата.
 
Като всеки див вид те разбират за присъствието на човека много по-рано, което моментално разваля повечето срещи, защото те просто се оттеглят. Това се дължи на факта, че наличните им сетива (на тялото) са много по-развити от тези на човека, като при това са повече от стандартните 5. Нормалното е да избягват човека (По-долу ще стане върпос за аурите на животните, но малък адванс – една от причините животните да избягват човека някак привидно инстинктивно е  заради начинът, по който изглежа енерийното му тяло, как се движи и как трепти. Животните виждат части от енергийната реалност, като реакциите им в много случаи, и особено хищниците, се регулират от това, което те възприемат именно на ниво енергия). Но не винаги е така…Явно понятието ‘’Бигфут’’ е много по-широко от колкото изглежда.
 
Съществува космическа раса много подобна на раздутият масово стандартен образ на Йети-Бигфут-Саскуоч. В тази статия не става въпрос за тях. Никога не съм ги срещал лично, не са ми били интересни до сега и нямам никакъв личен опит с тях, та да се мотивирам да пиша. Но определено бих усетил кои са, и кои не са едните и другите. Интуицията ми ги усеща като ‘’миноритарни’’ и с ‘’не толкоз голяма тежест като други раси’’, и дори като ‘’не чак толкоз напреднали като раса’’. Това са Последователни, а тяхното хоро съм го играл еони време, so i don´t give a shit. Обект на този материал са аспектите от Бигфут, което възприех със сетивата си като информация за земният вид, които са остатъци от генетичните експерименти на създателите на човешката раса.  За това са толкоз близки до нас. Помните ли огромните генно модифицирани примати от книгите, които първоначално били създадени за работа в мините? Описани са от Китай, през Египет и Шумер до Южна Америка – една и съща история. Нещо подобно, въпреки че не успях да видя нищо конкретно свързано с произхода на Бигфут, защото вниманието ми бе погълнато от смущаващите факти за тях. Моето внимание се центрира в аспекти свързани с интеракцията им с хората, това че някои от тях са човекоядци, и с това къде прави леговищата си, като както ви казах успях да експериментирам гледната точка на едно от тях. То ми ‘’каза’’ много, и бидейки него, си самонапомних за неща, които вече знаех…
 
Ще започна следващата част от статият малко от далеч. Ще говоря за шаманизма и някой практики свързани с него, защото за мен експериментирането на чужди тела от животонски произход не е нещо ново и непознато. Аз обаче не се занимавам активно с шаманизъм в тази си инкарнация, просто минах през подобен етап, който беше много важен в моята лична опитност. Но в други инкарнации на моят Висш Аз – да, като обмена на информация с една от тях е доста редовен. Един от спусъците на осъзнаване, които Съзнанието ми ползва за влизане от режим ‘’нормален сън’’ в режим осъзната опитност извън тялото е именно, когато засека елемент от сорта на ‘’хей що изглеждам така различно!’’, или ‘’защо във физическото нямам спомен за този толкоз близък ми човек?’’ – и хоп, възприятието се променя. При мен това много често се оказва общуване с друга версия на мен самият… Съзнанието ми вече е свикнало, така че работи малко на автоматичен режим в тази насока. Приключенската ми природа ме води по най-различни места, от които вземам каквото преценя, че ми трябва, отживявам и продължавам напред. Следващите редове ще се сторят много интересни на тези от вас, които се интересуват от темата ОИТ и изменените режими на възприятие. Казвам ви го, защото съществуват проверени техники, които могат да ви позволят да експериментирате друг вид тяло макар и не на 100% интегрално като възприятие, защото са техники ‘’в будно състояние’’ или в състояние на ‘’нито тук нито там’’като хипнагогичният стадий на съня, който е мощен инструмент, ако се знае как се ползва. Тези неща са дълбоко вкоренени в индианските култури. Тези техники могат да бъдат резки и крайно директно, могат да са и като логоритми, протоколи. Всички шамани ползват подобни протоколи за влизане в изменено състояние на съзнанието с различни цели. В основата си те са базирани на 1 основно нещо – енергийната реалност, където нещата се случват преди да се случат директно ‘’тук’’ или паралелно с това. Това, което ние наричаме ‘’енергийна реалност’’ е мулти-измерно само по себе си. Има части от енергийното тяло на човека, които не са съвсем ‘’там’’, но не са и тотално ‘’тук’’. Това е вид финна, сутилна материя, способна да влияе и ‘’там’’ и ‘’тук’’, което само по себе си е много мощен инструмент. Това е междинният стадий позволяващ двоен вид оперативност. Разбира се, нищо не може да се сравни с ОИТ. Няма обаче да изпадам в никаква конкретика на детайлите относно тези техники и за тях няма да говоря с никой. На който му е интересно – да измине пътя. Това са инструменти, буквално неутрална енергия, която приема различни полярни заряди според това, кой я използва и пречупва. На въпроси от сорта ‘’как точно се изпълняват и в какво точно се състоят’’ – няма да бъде отговаряно.

Карлос Кастанеда да си пуши треволяците, и да си пие опиатите, тук става въпрос за друго – the fucking real deal. И от самото начало ще ви кажа 1 нещо, което ви съветвам да запомните добре – ако нещо може да се нарече ‘‘истински Път‘‘, то това е естественият път в живота. Естествените случвания. Останалото е като да ходиш по стъкла, по простата причина, че дори да видиш всичко свързано със себе си – до този момент не си естествено подготвен да го разбереш освен когато стигнеш до него по естествен начин. Никой шаман или магьосник не може реално да каже кое е добре и правилно за вас – нещо, което всичките айауасковци правят. Може би по-нататък ще напиша нещо за психотропните опиати като айауаска или пейоте, така наречените хакерски методи. Разбира се за много хора именно тези опитности са част от Пътя, а аз критикувам масовата такава култура, която не е дурго освен прахоляци в очите и серия от задънени улици.

Шаманизмът
 
Нужно е да започна малко по заобиколният път, за да може повечето аспекти от това, което искам да споделя да останат посочени и очертани.
 
Чували сте за племената и народите, които наричаме ‘’индиански’’и техните духовници носещи названието ‘’шамани’’. Въобще не знам какво означава думата шаман сама по себе си, нямам и нужда да знам. Само знам, че това е събирателен термин реално простнат в езиковите навици за да сложи нещо в рамки, тоест да лимитира истинската комуникация, което говоренето е разрушило и без това вече почти на пълно. Мненията за него като явление са много контроверзни. Шаманизма хем е религия – хем не е, защото няма никакви очертани граници освен на стриктно локално ниво, което на местно ниво го прави вид религия, но отново не е съвсем така. Практиката му и философията са съвсем различни на 50 км разтояние, какво остава за 4000. Шаманизмът не е точно като християнството или будизма, които са силно поляризирани религии, служещи за контрол над съзнанието, въпреки че и те са стъпала от Играта. Шаманите не са като папата и нямат институции, но все пак сред местните народи те са авторитети, което ги прави и контрольори на съзнания. Доста хора се обославят на шамани, на които прехвърлят отговорностите си оставяйки се в чужди ръце и очаквайки някой да им помогне, да, но в шаманизмът има много повече вратички към това, той да бъде просто инструмент. При него нормите въобще не са стриктни и се обръща голямо внимание на индивидуалната страна на нещата. Шаманизмът е част от най-древната история на човечеството, когато древните модели на това, което наричаме институции още не са били дори в зародиша си. Естествено проявление на човешката природа. Шаманизмът е нещо крайно динамично и разчупено, няма граници. Има си бяла и черна страна. Някакви форми на ‘’добро’’ и ‘’зло’’, и това е определимо разбира се според човекът, който го пречупва. Има обаче и 10 000 други страни, именно заради това, че е повече инструмент на съзнанието от колкото някакъв вид проява на религиозност. Шаманизмът дори няма нужда да се определя сам по себе си като шаманизъм…Древните хора са имали много дълбока връзка с естествената си среда. Бигфут все още живеят така, въпреки че те са много по-древни от Хомо Сапиенс и съвсем не са хора по начина, по който ние влагаме смисъл в тази дума. Древните са търсели проявления и начини на изразяване на това, което са усещали вътрешно и необяснимите за тях реалности вън. Така се е появили и ритуалите, които са мост от едното към другото, начин на изразяване, и абсолютна основа за материалзиацията на това, което се желае. В началото си както е логично шаманизмът е бил много ‘’по-чист’’ и истински от колкото е сега. Днешните му форми са стриктно комерисални и нагласени не според есенцията на нещата а според социално/комерсиалното им приложение…Така естествено се губи автентичност, а колкото по-размито, толкоз по-малко енергия, и от там – по-малко сила сила. Не навсякъде разбира се. Както знаете, духът нямараса, не принадлежи към никоя народност, нация, семейство, религиозна група и т.н (патриоти – вие се определяте с тялото и генетиката си, у вас няма нищо духовно). Така, че неща като ‘’български дух’’, ‘’коледен дух’’, и не знам си какъв друг вид социално обособен дух са просто това – илюзийки и елементи за контрол вложени в Играта целево. Духът няма нужда от ритуали а шаманизмът е чиста ритуалиситика, когато е прилаган семейно или вътре в някоя общност за всички по равно. Хората не са равни и ‘’добрите’’ шамани го знаят. Друго е когато шаманът е шаман за себе си и прилага знанията си за другите, когато някой го помоли при реална нужда, но без сам да ги натрапва или намесва. Такъв практикуващ разбира добре съглашенията и договореностите от друго ниво. Шаманът, който ‘’знае в место другите за тях самите’’ е просто индиански вариант на Лайтсайдърът приел за мисия да спаси останалите от тях самите. Меко казано – не зряло. Такива са една голяма част от днешните шамани. Има и супер много Тъмни, именно те са по-оперативните от гледна точка на използваемост на природните сили. Тъмната Полярност е дълбоко заседнала в това блато.
 
Шаманите знаят много неща. Знанията им за природата и за естественото взаимодействие с нея са изключително ценни. Те правят връзка с невидимите сили, които не винаги са толкоз невидими. Шаманизмът може да даде напредък на Съзнанието, може и да се случи точно обратното, и това, разчупеността му, ми харесваше най-много. При всички случаи зависи от човека, защото това е просто друг вид инструмент.

Шаманските техники с животни. 
Опит, анализ и сочене с пръст на накои опасни неща.

 

 
Предупреждение!!! Сетете се какво ви написах в началото на статията, и ако сте от по-плахите просто НЕ четете от тук нататък ако искате да спите спокойно.
 
Животните…Екстензии на Планетарният Дух. В базовите системи няма голяма разлика между тях и хората. Всичко започва от 3та чакра на горе и няколкото процента ДНК определящи останалите малки разлики в телата и тяхната енергетика, освен разбира се главната, която е огромна – типът Съзнание, който анимира телата. Животните и техните енергии са една от основните тематики, с които боравят шаманите. Казах ви, че съм експериментирал не-веднъж с тях.  Ще говоря и за тези неща само от моя личен опит, считайте че съм изживял това, за което ще четете по-долу. Това не е хвалене, и в момента дори не е обект на моите интереси, този период от тайминга на тази Инкарнация мина, но знанията остават. Знам, че на много от вас им е интересно и реално искат да срещнат Бигфут, въпреки че надушвам и акото в панталоните… Помислете отново приятели.  Ще ви дам един много голям коз ентусиазирани откачалници такива J
 
Продължавам:
 
Съществуват техники, чрез които съзнанието може да бъде трансферирано в животинско тяло (и всякакви други тела), това се прави дори в будно състояние, няма нужда човек да е постоянно в ОИТ, че да го прави, въпреки че става въпрос за съвсем различни неща, и съвсееееем различни видове възприятие. Това реално може да се каже, че е тъмен шаманизъм, защото техниките може да са инвазивни и агресивни…Ако все пак някой от ‘’добрите’’ чете – да, никакворазрешение или както там му казвате не трябва, за да се използва вашето енергийно тяло (което неизменно дава отражение във физическото) без вашето съзнателно знание и съгласие. Достатъчни са 10 минути всеки ден в определен час от денонощието, когато обикновенно вие спите, за да има директен и бърз ефект върху физическото ви тяло или аспекти от вас, за които вие въобще не подозирате. Може и да си се разхождате из парка и пак да се случи същото без никакво знание от ваша страна. Замислям се даже дали да не напиша защитен наръчник срещу тъмен шаманизъм ….
 
(Съществуват разлики в това по какъв начин точно се експериментира животинското, или което и да е друго тяло и/или съзнание. Може да експериментираш директно съзнанието на животното без да губиш връзка със себе си, като животното, което използваш може да е собствената ти котка лежаща отатък на дивана. Можеш обаче и ти самият да станеш животното като запазиш ‘’човешкото’’ си съзнание трансформирайки единствено енергийното тяло, използвайки като отправна точка самата енергийна матрица (информационен модел/шаблон) на въпросното животно. От тази перспектива няма нужда човек да е извън тялото си, и за точно такива техники ще стане въпрос по-долу. Надявам се, че разликите се виждат. В ОИТ вас ви няма в тялото, запазвате връзката с него, но тя е на много базово ниво, въпреки че и в ОИТ нещата зависят от това как вие самите се възприемате. Само по себе си ОИТ е най-мощният от тези инструменти, а достигнатото влияние над физическото може да е абсолютно директно.)
 
Възможно е това да се направи чрез ОИТ, което е най-мощно като сила и интензивност, защото по този начин се влиза най-дълбоко в самата енергийна матрица, на която формата и качествата са само проявление. Нито една техника не е толкоз мощна до като сте вътре в тялото, освен супер рядки изключения на хора имащи дяволски контрол над физическото и стимулите, които му влиаят. Може и директно вид ментална проекция след влизане в определен режим на мозъчните вълни с предварителна подготовка, и достигане до определен вид ‘’потапяне’’ и свързване с ‘’есенцията’’ или енергийната матрица на въпросното животно, като това само по себе си е техника, която се изпълнява до като сте си седнали на дивана или където и да е – тоест от тялото. Много по-слаба като изживяване, но успеете ли да влезете добре в състоянието…За начинаещите си е силничко. По един или друг начин ние правим следното – ‘’download-ваме’’ информационният шаблон, енергийната матрица, или както искате го наречете, като повтарям, формата и качествата са само проявления. Вариации именно на това изпълняват шаманите в ритуалите си с животни до като тупат с тъпаните и танцуват. Не си мислете, че е нещо мистериозно. По начинът, който аз го познавам се прави за няколко минути, сядаш на дивана и БАААМ. Толкоз. А шаманът се облича като животно, имитира го и изпълнява друг вид ригуални действия с една единствена цел – да downloadне по-качествено информацията, като за целта буквално се потапя и се облича с нея.
 
Може да се използват качествата на животните като заместител или подобрител на човешките такива, като това се прави с лечебно/терапевтичка цел, а може и точно обратното. Сетете се за българските ругатни ‘’кучета те яли’’, ‘’вълци ти влачили кокалите’’ и т.н Колобрите…не бабичките днес, не, колобрите от едно време преди християнството да прецака всичко това в България…Абсолютно възможно е да накараш 10 вълка да идат да изядат някой, това зависи единствено от теб и колко си оперативен в тези територии. В тази среда има много направени успешни опити с лекуване на хора с животински енергии. Тук в западна Европа дори има случаи на тежко болни хора, на които им е помогнато точно по този начин. Има такива прескочили трапа ‘’благодарение’’ на това, че група приятели са им правили терапия използвайки именно въпросните техники за целта. И не са само болестите, защото тяхната истинска причина стои зад съвсем други неща, и за това слагам думата горе в кавички. Самият факт, че някой е успял да помогне на тежко болен човек по този начин, говори не за дрго, а за програмирана опитност, за която има редица съглашения на друго ниво. В противен случай нищо не може да спре смъртта на едно такова тяло, та ако ще и 10 000 шамана да му баят. Нищо ‘’от тук’’ не може да промени ‘’решенията там’’ на ниво Висш Аз.  Това само по себе си доказва колко са посредствени тези неща, за много хора обаче това е задънената улица, в която ще си умрат. До тази мисъл не са стигнали много от Светлите, искащи да помагат и да спасяват хора, които на всичкото от горе имат навика да се дават за пример на останалите, и възприемат себе си като същества със ‘’спецялна мисия’’. Разбира се това не е друго освен илюзия на тяхната полярностна обособеност + егото. Няма нищо спецялно в тях. Интересно е обаче как тези енергии влиаят на травми по тялото. Разкъсвания, изгаряния, счупвания и подобен сорт тежки наранявания, които не са директно опасни за живота на човека. Соча най-вече процесите на възтановяване от една такава травма пречеща на подвижността на даден крайник. Просто ви давам това като прост пример. Енергийният двойник на крайника може да бъде заместен с животински такъв, като качествата на животинският да заместят човешкият наранен крайник. В крайна сметка енергийното тяло на човека се води в опитности, които разбира се могат да бъдат директно възприети и осъзнати, в които той е превърнат в животно и жизнените му показатели се умножават многократно като това неизменно дава резултати във физическото тяло. То е нещо крайно завладяващо за хората интересуващи се от медицина и терапии. Аз разбира се не съм от тази порода…въпреки, че ползвам подобни техники когато прекаля със спорта или когато трябва да се подложа на силен физически стрес. Спецялно в спорта тези техники имат много интересни  приложения.
 
Нека пак да кажа, че не става въпрос за правене на индиански ритуали до огъня с пеене, пушене на джоинт и тупане по тъпани..Не, не. Може да сме на разтояние 30 000 км, единият да играе тенис а другият да релаксира на дивана, и няма да има значение, ползват се други канали, и връзката е до там директна, че на болният човек му се дава енергиен заряд способен да подобри значително състоянието му (разбирайте тялото му). Може да се работи с 4, с 10 или с 60 души на веднъж. Няма лимити, освен тези в съзнанието на практикуващият.
 
(Бележка. Нужно е да отворя една скоба за да спомена на бързо едни други шамански техники, които не могат да се нарекат по друг начин освен – шаманска олигофрения, въпреки, че в някои култури тези неща са дълбоко залегнали и на всичкото от горе им се вярва. Това е нормално, просто булшита е мажоритарно явление абсолютно навсякъде, и въпреки това е валидна опитност, обслужваща определени инкарнационни нужди от такива изживявания. Става въпрос за онези шамани, които позволяват телата им да бъдат превзети от животински енергии, които въобще не са това, което си мислят, че са. Няма нищо по не-зряло от това, да оставиш съзнанието и тялото си под контролът на нещо, което не си ти самият. За астралните същества това е като безплатно чукане + банкет. Абсолютна безотговорност. В тази статия въобще не става въпрос за нищо такова, въпреки че е възможно, и се случва често работата да иде у трета глуха, защото човечецът изпълняващ въпросната техника в даден момент просто изпуска юздите, защото ‘’умира от любов’’ по вълците и не усеща как нещото го завладява. Изводът може да е само един – който го е страх от мечки да не ходи в гората. А това се намира дълбоко в нея.)
 
Още един бърз пример. Белодробни недостатъчности могат да се лекуват с ‘’трансформиране’’ на енергийният двойник на пациента в делфин, който има невероятен белодробен капацитет, като в проекцията се набляга именно на белодробният капацитет, който се подсилва като качество у човека. Прави се заместване на едното с другото в енергийното тяло, което определено дава ефект във физическото. Или се ползва малък кит като белугата, като за целта се създава цяла ментална проекция, цяла реалност с натуралната среда, която животното използва във физическото, за което се искат знания. Лекуващият работи използвайки аспекти от собственото си енергийно тяло и такива отенергийното тяло на пациента. Връзката е толкоз директна, че хората с по-развита чувствителност след това просто описват менталната проекция без никога никой да е говорил с тях за това какво точно съдържа тя. Казват ‘’в главата ми се появи образ, че се превръщах на делфин, усетих как тялото ми се изкривяваше и как една голяма перка изби от гръбнака ми, усещах съпротивлението на водата, усетих много странно изкривяване на главата, след това плувах и дишах много силно като усещах огромният капацитет на дробовете си…’’ Всичко това е създаната от лекуващият проекция в която той потапя пациента, но работейки с определени аспекти на енергийното тяло. Ефектът е по-силен ако пациента успее да улови и осъзнае тази част от проекцията, насочена именно към това, което се лекува у него. Ако вземем примера с делфина това е именно усещането за голям белодробен капацитет. Ако пациента го осъзнае по време на терапията ефектът би се усилил многократно, защото той ще го изживее с тези аспекти от енергийното си тяло, което ще доведе до по-добър ефект във физическото. Зависи разбира се и от терапевта.
 
(Влизането в това специфично състояние и работата от там, се нарича в средите – влизане във ‘’второ внимание’’, будни, не спящи, или използвайки хипнагогичният стадий на съня, също познат като състоянието ‘’нито тук, нито там’’. Много мощнокато инструмент само по себе си. Не е същото, което описва Кастанеда, въпреки че след определен период…нещата меко казано се вплитат до там, че само индивидуалната опитност е това, което може да постави някакви лимити и мярки. Няма да изпадам в конкретика.)
 
Това е създаване на виртуална реалност с капацитет тя да повлияе на физическата, това е и вид универсално предаване на информация – вид телепатия. В ОИТ е много подобно. Ефектът върху физическото тяло е абсолютно директен. Друг е въпросът до колко възприемащият ще го усети, което е и портата на скептицизмът. Правил съм подобни неща на над 15 души заедно, в случая – карал съм ги да изживеят пропадане с нещо като влакче на ужасите, като създавам за тях емоцията, която се изпитва. Превръщал съм ги и в животни. При това бях начинаещ, с това искам да ви кажа, че е супер просто като методика. Както при работа с животинските матрици така и с други неща, се казва, че е нужно този, който го прави да тръгне от себе си. Тоест ако ще превръщаш някой в животно, първо превръщаш себе си. В случая става въпрос за вид ‘’мерки за сигурност’’, които няма да коментирам сега. Разбира се има ги и ‘’хакерските методи’’, за които също няма да стане дума.
Играта на Полярностите – взаимоотношения и сочене с пръст на някои реални опастности:
Самото физическо тяло усеща трансформирането на енергийният двойник, и хората сами си го казват, защото са будни, нито са заспали, нито са под хипноза, нито са дрогирани, нищо. Просто са седнали на един стол, диван или на земята, релаксира ли са и им е показана базова форма на не-мислене за да могат по-добре да насочат вниманието си само към режим ‘’възприятие’’ и сетива на тялото. Съответно и неговата енергетика. За някои това е много силна опитност, която ги променя за цял живот, и погрешно започват да търсят в тези неща духовност – и тук е люлеенето между пропастта, моста и другият бряг. 
 
’Събирателната точка’’ на съзнанията им, понеже до сега са си мислели, че такива неща има само по фантастичните сериали, се изстрелва някъде между трета глуха и Нова Зеландия. Много е силно за начинаещите и любопитните. И само едно ще ви кажа – любопитството уби козЪта. Някои хора могат да попаднат под тотален контрол водени от собственото си празно любопитство и подсъзнателно желание да си отдават силата на външен източник. Това се отнася за всеки човек достигнал до нещо ново и силно за себе си, който е способен да се забучи там и да стане зависим от други хора, ‘‘владеещи‘‘ материята. По подобен начин работи всяка една религиозна секта.
 
Много от тези любопитковци не са готови за поемане на такава отговорност сами за себе си, но искат да експериментират. Съответно се предават без бой само някой да носи отговорността в место тях. Някой да им казва и показва как стоят нещата в живота. Просто им се показва реалността на тези тематики само първоначално, за отскок, и след това става така > ‘’покажи ми това, онова, според теб това какво е, как да го интрпретирам за себе си’’. Както виждате последната фраза е супер показателна за типът съзнание. ‘’Прави в место мен, бъди в место мен, носи отговорност в место мен’’. Не-зряло и не-готово за истинските неща съзнание. Разбира се както сами се досещате, една част от миналите по този Път са го минали именно by design, и защото с това е свързан техният Път. И задънените улици са Път, ок? Не ги съдете. На мен са ми безразлични, не съм способен да изпитам чувства към тези хора, те сами си го търсят, и разбира се – намират го. В случаят дори бих ги използвал, защото именно те желаят да бъдат използвани, в случая просто бих дал отговор на искането от тяхна страна. Super legal. Имат много силно заложен манталитет на жертва, от това ниво те искат да са жертви и няма как по друг начин да задоволят любопитството, което буквално ги сърби.То става навик, който погрешно се смята за начало на някакво приятелство, като реално е създаване на много кофти форма на зависимост, а страхът от непознатото смесен с любопитството е като коктейл Молотов. В повечето случаи и както е логично жертвата си намира агресор както си пише по книгите. Симбиозата е перфектна, и всеки излезнал от тези неща е минал през това, включително и аз. Искам да ви посоча, че това е началото на зависимостите и контрола за голям брой човеци насадили се у непозната територия като кокошки в орлово гнездо. Такива са като крехко ярешко за умело скритият черен шаманизъм. Много от тях до такава степен са чували пълни със страх и не-обуздани емоции, че просто е елементарно да бъдат манипулирани подавайки им стимули, които да ги ръчкат по страхът от непознатото в лицето на мистериите, които те виждат навсякъде, или по смотаният им морал базиран на социални фактори, а не на това, което са те самите вътрешно. Това са меко казано 90% от хората, докоснали се до тези работи. Определено не е за всеки.
 
Всеки Светъл от тези среди ще се опита да ви занимава с неща в стил ‘’Всеки го може! Хората са равни по потенциал!’’. Да, всеки може да бъде научен като му се покаже как става, но нито хората са равни по потенциал, нито всеки го може. То е като да ти дадат М16 в ръцете. Много неща могат да се направят с него и това ще зависи дали си дете, поп, дали си джихадист или си примерно полицай. В случая карабината е неутрална енергия. Почти същото е.  Освен това този факт доказва, че не тялото командва, нито енергетиката му колкото и аури да виждате и финни енергии да си мислите, че владеете…Това, което командва, централата, използва това, което виждате като енергийно тяло, енергийното тяло само по себе си е нищо без останалото по-горе. Да, понеже всеки е вързан за енергетиката на тялото би трябвало да може да бъде научен да го прави, и може. Но това не зависи от самото тяло folks. Има просто стотици милиони живи човешки тела, които нямат развити енергийни центрове по горе от 3та чакра. Лично познавам поне 10 такива. Сори, но просто е така, разликата между тях и животните е почти не-забележима. Те са резултат от мощното клецане на човешката раса, Планетарният Дух ‘’удря едно рамо’’ с анимирането на тези тела, и разликата между тях и едни магарета или кози примерно е много тънка, почти я няма. Тялото като форма е проявление на съвсем други неща, и тези екстензии на Планетарният Дух използват също като животните едно общо кошерно съзнание присъщо за вида, като цялото им съществуване се обославя от него. В случая това е човешкото общество и колективното под-съзнание на човешката раса. За това изглеждат и се държат като нас, но реално не са. Без тази връзка поведението им макар и като човешки тела би било чисто животинско. Има предварителен програминг на инкарнациите, който може да не предвижда такива знания да бъдат интегрирани, а тези неща просто не могат да бъдат прескочени, нито ‘’надхвърлени’’ или ‘’хакнати’’.  Тези, които се врат по места където определено не е за тях…меко казано си създават постоянни вътрешни конфликти. Спрете с глупостите. С тези илюзии живеят Последователните съзнания..Няма как да стане. Изводът какъв е – полярностно обособените се идентифицират с тялото си. Включително и най-високо изявените ‘’духовници’’ като Дънов примерно. Нормално!
 
Като стана дума за тях ще спомена пак моите амигоси Светулките. Много са ми забавни, и в такива фекалийни калища могат да ви набутат ако се оставите в ръцете им, че измиването на самите фекалии след това е като да чистиш леща с боксови ръкавици. Много внимавайте с тях. Капанът им обаче е приложим само на хора, които са все още в стадий ‘’съветвай ме, прави в место мен’’, като това за светулковците е като мед намазан на филия хляб – обожават го. Доказателство само по себе си, че те са и агресори освен жертвички. Така че да не се правят на света вода ненапита, затвореният цикъл на техният бизнес е супер видим от това ниво на съзнание. Приели са за мисия задънената улица ‘’да ви спасят’’, много често казвайки буквално, че знаят какво е добре за вас, по-добре от вас самите, понеже вие сте ‘’не-осъзнати’’.  Обожават да ползват точно тоя термин… В днешните псевдо индиански среди, които са масови + псевдо шаманските, които са още повече е пълно с такива Лайтсайдъри, до които разбира се стоят и Дарксайдърите, които са многопо-оперативни и ефективни. Това са 2те части на куката, на която може да се закачите като рибоци. От сегашната ми перспектива, е меко казано комично и ако някой ми го изсипе ей така както се е случвало в минало просто бих се изсмял – ‘’аз знам кое е добро за теб, защото ти си неосъзнат’’ или пък ‘’Нахуатллллл, нахуатл, направи не знам си какво, защото състоянието ти се дължи на него, и ако не го направиш ше стане еди си кое’’ , което както се вижда е друг вариант на първото и на времето се оаквах, когато ми го кажеха определени хора.  Меко казано опити за контрол над съзнанието, което в техните очи е ‘’помагане на ближният’’. Никой не знае нищо за вас самите по-добре от вас самите. Има неща, които са видни и могат да се подчертаят, да, и те са обикновенно много посредствени и пречупени през чужда призма се изкривяват още повече. Никой не знае по-добре от вас какво са те за вас самите и какво точно е заложено в тайминга на вашата Инкарнация и как точно то ще проработи определено нещо за вас. У някой хора това усилва страхът от непознатото по 100 и дава още повече сила на контролът над съзнанието, защото когато им бъдат споменати тези неща те просто се осират в гащите…А те, ‘’добрите и светлите’’ никога, ама никога не искат да изглеждат като такива, които целят контрол, и реално въобще не се възприемат така. И по-ясно казано, то е повече контрол над заобикалящата ги среда по принцип  – и те самите наистина си вярват, че не искат да контролират. Аргументират се с това, че вие самите го искате, за което са прави, защото подобното привлича подобно, жертвата винаги се набутва при агесор. Най-нормална работа. Спасяват се едни други J Изживяват си манталитета на жертви, контролират се едни други и т.н Като цяло е така – игра на Полярностите, защото става въпрос за техники а не за духовност. Тези неща се усещат, и по-чувствителните от вас знаят за какво говоря, защото се усеща с тялото. Нещо, което много често се бърка и може да доведе до пагубни последици и следователно – контрол над съзнанието. Голяма част от тези индивиди са си истински Последователни за информация на тези от вас с интереси в инкарнационните модели. Други като мен, влизат, потапят се тотално, вземат каквото сметнат за нужно, но после излизат.

Има и едни други, които са вариант на по-горе посочените, но тези са още по-забавни. Щом се докоснат до такъв сорт информация, обезопасена нарочно за начинаещи като тях, започват в даден момент да определят всичко според теорията писана като учебен метод. Всичко в света, който ги заобикаля започва да се определя с тези термини…Изведнъж видиш ли всичко става нагуалско и всичко почва да се определя с тая терминология. Изведнъж всички почваме да се раждаме неизменно с някви си мними есенции и животни на силата, ставаме вълци, елени, кози, крави, и всякакъв друг добитък. Светът се разделя на първо, второ, трето и прочие внимания. Всичко става тонал/нагуал, като най-простите от техните съсловия винаги си седят у тонала и кибиииииичат ли кибичат до като останалите еволюират като велики нагуали. Всичко придобива един строго структуриран вид. Дори почват масово да публикуват индиански песни и танци във фейсбук! Изведнъж осъзнават (несъществуващото) индианското в себе си. Лудница! :D Има хора си сменят цялата естетика, и почват да се възприемат едва ли не като потомци на индианците Хопи! Ок, има техники с много истинско приложение, но какво по дяволите е това!? Каква е разликата между тях и други страхово-религиозно обособени хора живеещи спред някакъв калъп за реалността? 
 
Давате си сметка, че е супер селско стопанско, нали? Освен това, колкото и да са мощни, тия техники се отнасят за съществуването до като човек е човек, а после – йок мангез, до там е и нагуализмът J Никакви определения за нищо след това не са валидни, а самата нагуалска терминология за описване на нещата е работила в миналото, определено днес не е приложима както е била преди 2000 години. Ако все още мислите, че определенията са валидни – то вашето съществуване след смъртта ще се лимитира в астрала, огромната част от който просто ще спре да съществува, когато човешката раса бъде унищожена и всичките и ‘’знания’’ изтрити или преляти в друга раса, която вашите богове ще създадат след като тази бъде унищожена. До там със света на магиите. Мислете му. Ако това все още ви носи ужас – то вие сте все още 90% тяло, колкото и да си мислите, че някакъв дух е взел реверс.Така са повечето, и  да се приемат тия неща като финалото откровение е меко казано не-зряло, колко и успешно фунциониращи техники да бъдат показани. Просто етап, през който някои минават а други остават заклещени мислейки, че са открили максимума.
 
Освен това съществата инкарниращи се тук за да донесат именно тези знания, в същност са част от планът за смяна на инкарнационният модел, но това е съвсем различна тема. В това няма никаква духовност, то е фундаментализъм също като ислямският но без калашници, щото тези практикуващи просто нямат топки за да ползват АК47 срещу хора. Toва е смяна на едно юларче с друго, въпреки че те си защитават юларчето със зъби и нокти в буквалният литерален смисъл. Просто някои индивиди не могат да надскочат определени нива by deafult, и ако им го кажеш биха побеснели. Буквално! Те самите са дълбоко комплексирани, защото вътрешно го усещат, то е интегрална част от тях самите а те са в дълбок конфликт със себе си. В место да се отдадат на това, което са и евентуално да еволюират – те изпадат във вътрешни самосъжаления и комплексиране, даващи брутални ефекти в съществуването им вън. Някои от тях минават по този Път наистина за да еволюират. Не може да си мъдрец освен ако не си бил простак както казва една селско стопанска мъдрост. Други обаче просто са такиваby fabric defect. Не успяват да интегрират това, че са такива каквито са, и никога няма да са като другите видове Инкарнации. Самото приемане на този факт и интегрирането му биха им дали възможност за обратното – спокойствие и поле за истинска еволюция, макар и в не само една Инкарнация. Такива хора няма да пропуснат да ви кажат ‘’ти всичко знаеш!’’ с  типичният ироничен и почти фаталистичен привкус когато изразяват тази фраза. Само по себе си, това е отражение на собственият им комплекс за малоценност, който е един от главните мотиватори в тяхното съществуване до като нещо не активира еволюцията в друга насока. Те са и големи конформисти. Отражение освен на заседналостта, на която са се отдали – на страхът им да носят отговорност за иначе силно изразените си желания да постигнат нещо. Тоест те реално никога нищо не вършат сами заради себе си, и определено са ‘’добрите приятели’’ в група където единият казва как другият да си живее живота. Функционират много добре бидейки съветвани от някой. До толкоз дълбоко ниво казват ‘’ти всичко знаеш бе!’’, искайки те самите да са като вас, че най-външните полета на аурата им стават червено-оранжеви като при животно изпитващо страх. Ако видите аурите им, ще забележите, че има мощни изтичания и дори липсват цели части от точно определени зони на енергийното тяло имащи силен емоционален отзвук у физическото. Не им се ядосвайте. Те са крайно токсични, и има точно определени моменти, които са рядкост, в които вие може да остановите нормална комуникация за тези неща с тях. Ако имате такъв близък и контакта с него е неизбежен – накарайте го да види уникалното в себе си и да престане с комплекисте и конфликтите. Такива хора имат нужда от спокойствие, защото се влиаят крайно много от външната си среда. Те могат да са и много добри учители за по-наблюдателните. В моментите на спокойствие са изключително добри събеседници.
 
Има обаче и ‘’баш нахуали’’, но тях никой не ги знае дори кои са, никой. Те не формират групички и най-вероятно им е през хуя за историята на шаманизма. Преди известно време тук в Мадрид беше една от известните ученички на Кастанеда (пппффффффф), която потвърди същото за така наречените ‘‘истински нагуали‘‘. Това са отломки от далечното минало. 
 
Експерименти
 
Правил съм си експерименти, които са ме шокирали, в буквалният смисъл, до като бях в този период на развитие. Примерно карал съм продавач в дюнер кебаб да ми прави спецялна оферта, и да вижда в парите, които му давам доста по-голяма сума  – 2 поредни пъти през половин час. Използвах за тръмплин картончето от офертата, и му създавах ментална илюзия 3-4 минути преди да достигна самото заведение, като създавах изживявайки предварително цялата ситуация, която после се реализираше. Менталът е лесно манипулируемо ниво, до него се стига лесно, той е най-достъпен. Карах го да чете неща, които въобще не съществуват. Някои познати, които бяха обучени в RV метода в Испания, експериментираха нещо подобно от първа ръка без да са имали досег с такива работи преди това. С една ‘’колежка’’им направихме демострация, от която повечето от тях се осраха до ушите, както е абсолютно нормално да се получи. Във въпросният експеримент колежката ‘’ги направи на змии’’ а аз на вълци. Бяхме разположени ние с нея седнали пред тях а те срещу нас седнали с опряни гърбове на стената. На тъмно за да не ни виждат и да не с мислят разни неща, които да блокират опитността, активирайки още повече страховете им. Целта на експеримента беше да усетят буквално с физическите си тела как енергийните им двойници приемат животинската форма. Най-вероятно ако хвана някой случаен човек от улицата и го опра до стената и го накарам да изпита трансформацията на енергийното тяло във вълк – ще изпита голяма доза страх, която може да прерастне в ужасТ, ако не е предварително подготвен с информация за това. Но не винаги се прави, защото това води до следствието мозъкът да заработи още повече, а само по себе си нещо такова не би позволило на възприемащият да усети какво става, защото съзнанието му ще е заето да си измисля варианти на ‘’какво може да стане’’. Дори и с предварително плямпане и бла бла бла ‘’няма страшно’’, хората се осират на максимум, както и стана с тези от курса по RV в онзи хотел в Мадрид. Един от тях, до такава степен се блокира, че остана замръзнал без да можем да го помръднем дори, до като сам не излезе от състоянието. Едно друго момче, усети моето собствено превръщане във вълк, и то така, че успя буквално да ме види със затворени очи…Следователно почти се разкрещя,защото излезнах от тялото си вече в полу-вълча форма и започнах да тегля енергийният му двойник вън от физическото му тяло дърпайки го за раменте. Той го видя със затворениочи и от ‘’ааааааа що ставаш на вълк веееее’’ каза ‘’аааааааа що ме дърпаш за раменете веееее’’, хахахаха J като след това направи рисунка на това, което е видял. Разбира се абсолютно съвпадение с това, което се случваше. Супер комично се получи, но на него определено не му беше смешно в началото, а на този дето се блокира още по-малко. А те всичките си мислеха, че ‘’няма страшно’’. Този вторият просто се вкамени от страх мислейки си, че контра-действа на техниката с някакви таоистки методи  – йок аркадаш. В същност може, но това съвсем не зависи от никви мудри и никви таоистки техники, а е нещо заложено в самото съзнание, но това са други теми на разговор. То би докзало, че техниките и шаблоните сами по себе си са нищо, но за това в някоя друга тема. В такива моменти съзнанието е много лесно манипулируемо, заради самият смут, който изпитват хората когато срещат за пръв път нещо толкоз мистично…Между другото, и за това ще стане въпрос по-долу в материала, животните използват същата техника, но адаптирана за нуждите на оцеляването в дивата природа.
 
Колежката превърна енергийните тела на женските забележете – в змии, най-вероятно за да си подхождат като природа! ХАХАХАХАХАХАХАХАХА как съм са смял… Но и те си описаха добре какво са изпитали с телата си, трансформациите се усещат с физическото тяло, това е най-завладяващото от всичко J J Следователно усетиха трансформацията на енергийните двойници. Има 1 тръмплин, който прави всичко това достъпно – ‘’тишината на съзнанието’’, което само по себе си е поле широко колкото софийското. Никога не се използват упойващи вещества, там нещата излизат от контрол. Просто силата на съзнанието. Дрогата просто би ви превърнала в късчета крехко месце за астралните същества. След това за да успокоя 2ма от тях, показах им как да виждат части от човешката аура. Има вариант, който им ползволява да ползват моята енергия и виждане за да видят поне за момент човешката аура, която се вижда с проста техника и просто око. Действа си автоматично, става въпрос за естествена интеракция на енергийно ниво. Интересна симбиоза между различни нива на съзнание. И в коридора на хотела – гледахме аури, маури, баури, и то беше голямо припадане и голямо въздишане. Нормално е да има страх, както ви споделих, живял съм ги тия работи, цапал съм гащите яко и аз, няма какво да крия, нормално е, важното е да се преодолее и надживее.
 
Други плуващи в тези мътни води, търсейки ‘’истински работи’’ са просто Последователни търсещи някаква цялост в само една човешка опитност, или такива, които от скоро са поели по Едновременният Път и все още имат стари навици. Една позната близка до тази опитност, която сега ви споменавам има енергиен отпечатък почти идентичен с този на сивите, дори физиологията и го издава. Запали ми червената сигнална лампа още като я видях. Срещал съм няколко такива индивида до сега, в тази порода има и много хибридни същества, възприемащи се като хора, и такива в чиито глави са инсталирани програми на ‘’жертва на отвличане от извънземни’’ или пък те самите се чудят ‘’бе дали не съм извънземна’’, и започват търсенията. Което реално хвърля мъгла над факта, че са хибриди, защото си изгубват времето в търсене на информации от вън, което е типичната естествена защита на истинските агресори. Този тип хора се среща все по-често, те играят важна роля в превземането на тази Планета, само ще ви кажа, че разположението им сред нас е чисто стратегическо, и когато му дойде времето те ще бъдат активирани и изведнъж ‘’ще открият пътя’’, който обаче ще е в полза на Последователните извънземни. Има няколко техни варианта, но няма да ги коментирам точно в този материал.
 
Нещата описани тук биха били крайно опасни в ръцете на някои хора а лично аз съм изял бая лайна в обърканото си начало, но това беше важна част от моят Път, която сега споделям с вас. Владеенето на техники и истинската напредналост на съзнанието не са в никаква определена зависимост, това не е духовност – това е владеене на техники, базирани на човешката и природната енергетика, не на духа. Дори и духа не е истинската същност, на ‘’хората’’, Хората не са хора по дяволите! J Просто инкарнациите се идентифицират като ‘’хора’’, до като са в тази Игра и ползват човешки биологични тела, до там – нищо след това не е човешко. Човечеството приключва с биологичната машина и прикачената и енергетика.
Техниките използващи животни като база са много завладяващи и интересни, и според зависи как се ползват могат да доведат до един изход или друг. Всичко е до индивидуалната личност, която ги ползва. Биха намерили много силно приложение в общуването с Бигфут, за което ще говоре по-напред в материала. Но пак предупреждавам тези от вас, които ще започнат да се интересуват:
…не влизайте в гората ако ви е страх от мечки…
Индианецът
 
Изживявам някои от собствените си ОИТ редом с паралелни инкарнации на това, което съм в същност. Тази история е валидна за този материал понеже съдържа интересни аспекти и става въпрос за експериментирането на животиското. Една от тези паралелни мои инкарнации е мъж от индинаски произход, който живее във времева линия точно преди масовото избиване на северно американските индианци от страна на френските и английските колонизатори. Той живее точно във времето‘’непосредствено преди’’ французите да започнат избиването на местните подкрепени от юг от англичаните. Във физическото си съществуване той е все още чист, като под ‘’чист’’ имам в предвид неопетнен от мощният негативен емоционален заряд, с който са обременени индианците след започването на масовите избивания до днес. До като сме заедно в ОИТ обменяме всякакъв вид информация, той знае какво очаква народът му но не помни това когато е буден (Случайно това да ви е познато? Вършите нещо на сън, достигате обаче до информация от определен вид, дори си казвате, че ще я запомните и оп – 13 секунди след като отворите очи вече сте забравили…За нещо подобно става въпрос). Съществуваме сега, едновременно и паралелно, като обмена на информация е редовен и аз знам, че той ще умре първи. Нещата там все още се развиват и аз ще усетя, когато той загине, като с това ще се случи един финален трансфер на енергия (информация) от него към мен. Главно на такива неща се дължат естествените ми знания за индианците. Като всеки нормален човек, на интелектуално ниво знам за тях базовите информации, които са общо достъпни, но съм способен да усещам много по-дълбоко от това, на места където това е стриктно индивидуално и не-възможно за трансфер, ето защо е и трудно за обяснение вън от собственото същество. Единственото, което ми напомня тук за ‘’мен-там’’ в тази ми инкарнация освен ОИТ с индианеца е музиката…като аз не слушам индианска музика, не ме разбирайте погрешно, тези неща не се слушат с ушите. Нито съм изтрещяло напушено хипи, припадащо по индианските култури. Не, не. Просто много обичам да ‘’чета’’ информациите във вид на мелодии. Това е много качествено предаване на специфичните вибрации описващи реалността на ‘’излъчвателя’’Слол уа я шнни, ай йо моннк пи – както биха казали те, не знам…Научил съм се как за себе си да извлека точно определена енергия, и сила от точно тези неща. Това е просто инструмент, който съм впрегнал за себе си. Правиш връзки там където имаш нужда и толкоз. Не е само с този тип музика, говоря по принцип за музиката, като фолклорната е особено използваема с такава насоченост. Супер посредствено, но ефективно, когато има нужда. Изпитвал съм тази перспектива съзнателно както казвам, и понеже знам, че ще някои от вас ще се запитат ‘’добре, де кое точно ползваш за да извлечеш сила за себе си щом имаш нужда?’’ Базирано на преживяването – използвам емоцията, която изпитва индианеца, в определени моменти той я изпитва заради мен, за да мога аз да се възползвам от нея. Това също е комуникация, и то интерактивна на няколко различни нива. Това е и любов както и да ви прозвучи, във форма, която в обществото просто не може да се наблюдава. Нещо, което се изпитва вътре в самото същество. Вяка Инкарнация достигнала до определени места, може да има такава съзнателна комуникация с други инкарнации на своя Висш Аз, реално това е то – Висшият Аз говори по този начин, чрез трансфер на информации от една Инкарнация към друга. Обменът на енергия до като това се случва е видим, а изживяването е прекрасно, само така мога да го опиша.
 
Земята скоро може и да изгуби тези уникални култури. Силата на тези хора е скършена като все едно е пръчица премазана от нещо тежко. Преди тя произлизаше от индивидуалността им като народи, но ги счупиха размивайки автентичните им култури. Същото е и при българите с идването на християнският brain wash + заложените политически модели. Малцина са тези, които биха имали капацитета да реставрират индианските култури, но и те вече нямат енергията нужна това да се подтикне към случване. Съмнявам се, че въобще може да е възможно. Способен съм да изпитам дълбоката тъга на малкото останали духовни индианци от севера и юга на Америка. Те в този момент са истински живи съкровища. От друга страна изживяването на краят на собствената им уникална и изключително красива култура е огромен скок за тях като ‘’последни’’, такива ‘’последни’’ моменти са осеяни с много комплексни осъзнавания. И реално това са привилигеровани Инкарнации. Моето цялностно и интегрално уважение към тях! Това е техният Път. А за кофти реалността в момента – не, не винаги беше така. В моите опитности с индианеца, аз все още поддържам връзка с времева линия, в която всичко си е на мястото, въпреки че в ОИТ ходим на всякакви места заедно и той реално знае какво ще се случи с местните народи. Позволявам си да направя един кратък remember. Нещо, което може да се усети в 2 мелодии, коити споделям с вас. Ако оставите съзнанието в бяло и минете в режим възприятие, ще усетите цяла една реалност. Това е начина да се останови този вид комуникация – традиционната музика сама по себе си е като универсален носител на информация, перфектният виртуален хард диск, на който може да се запише всичко за дадена култура и съответно да бъде възприето. Ето защо важна част от планът на Илюминати е елиминирането на евтохтонните култури. Това унищожение започва именно от език, фолклор и традиция. Изразявам уважението си към ‘’последните’’:
 
Но до тук с тази тъга, тя е само една частица от цялото.
 
Говорейки за индианецът имам в предвид именно териториите на западните граници на Сащ с Канада. Били сме на моабет заедно през различни периоди от физическите животи и на двама ни, като тези опитности са ми много любими, защото то е като да срещна една моя откачена половина с друга малко по-откачена (а на мене си ми лопа яко дъската), майтапите са винаги на лице. Обикновенно се срещаме напълно автоматично, освен когато има стриктна нужда заради вида информация, който обменяме, разбирайте енергия, енергията е информация. Пример > спя си съвсем не-осъзнато и изведнъж чувствам мощното всмукване отзад (от към раменете бе…мръсно подсъзнание такова…), което бързо ме вкарва в съзнание ‘’там’’, и вече знам, че съм се осъзнал в ОИТ до като спя, знам къде съм, знам какво да правя. До като сме в същото ОИТ той винаги спи, също като мен, но в неговата времева линия. Съответно веднага се разпознаваме и онази супер готина енергия в меки виолетови отенъци започва буквално да се вижда ако човек и обърне повече внимание опитвайки се да разчлени холограмата…Чувствам го винаги като част от себе си, каквото той всъщност е, а и аз за него. Усещането за това е уникално. За ваша информация, определен вид такива връзки могат да бъдат активираниединствено, когато човек стигне до определен вид разбиране на ‘’цялото’’. Който го живее знае за какво говоря. Започнах съзнателно да се сещам, че винаги съм бил в контакт с индианеца след едно такова масивно осъзнаване причинено от една доста тежка емоционална травма, която в последствие надживях благодарение именно на тези опитности. След интегрирането и ‘’пускането на горе’’ (Мерси баце, тогава наистина ми помогна точно когато произнесе тази фраза, именно тя съвпада на 100% с това, което наистина се случва в реалността, и аз си спомних, което ме излекува) следва едно енергийно наместване вътре и навсякъде, което по-чувствителните от вас със сигурност ще усетят с тялото си. 
 
При мен този процес премина с месеци много силни болки във физическите зони на цели 2 главни енергийни центъра, от които по някога въобще не можех да спя и никакви лекарства и лекари не помагаха… Та така, срещите ни започнаха +/- по този начин, или по-скоро ‘’паметта’’и съзнателното изживяване на точно тази опитност се върнаха, като всичко това си имаше съответните отражения. Идвали са моменти, когато сме скоквали заедно в центъра на битките при Little Big Horn и други хора наречени шамани са ни виждали и разпознавали като ’’видни войни, които се завръщат’’. Просто тяхната перспектива. Този момент съвпадаше до известна степен с онзи другият момент, в който бях адски много запален да експлорирам онази псевдо форма на нагуализмът, нещо което въобще не е това, което е било в миналото. Вече говорихме за него и шаманизма (две различни неща, които нарочно смесвам за да не…) методи, от които са валидни някои практични техники и нищо повече,  говоря за мен самият, за други хора, това е техният Път. Само по себе си това НЕ значи никакъв духовен напредък. Това са програмирани ‘’тригъри’’ или ‘’спусъци’’, които просто активират и връщат парчета дадена памет за нещо, което трябва да започне да се случва. То е като вид осъзнаване на част от тайминга на инкарнацията, в която сте в момента.
 
Още за шаманските техники – вълчи опитности
 
 
 
В кое се състоеше основната разлика? В това как се експериментират тези състояния нали? В самият вид възприятие. Дали бидейки в тялото, дали в ОИТ – което може да се случи и по време на сън. Tака наречените ‘’нагуалски’’ техники изпълнени в будно състояние не са и на 1/8 силни, колкото могат да са тези неща в ОИТ, заради факта, че в случая на будната методика практикуващият е в тялото подвластен на всичките ДНК команди. В ОИТ отпада и голям % от шлаката нужна в будно състояние. Там ще хванете в крачка тези, които са изпитвали дълбоко нещата и тези, които просто не са. Везната се накланя към тези вторите…това by deafult. Дори и да постигнат изживяването то за тях пак не е същото, защото те продължават да се възприемат според терминологията, която използват за да определят себе си и заобикалящият ги свят и именно това им дава достъп само до отделни аспекти. Уиканците виждат духовете на тяхната майка природа навсякъде, спиритистите също, шаманите и те така но различно, за християните, мюсюлманите, евреите това е дявола, защото за тези, всичко излизащо от приемливото за интересите институцията е зло и дяволско. За будистите, които са световни шампиони по поклонение към всякакви извънземни господари, те са просто професионални жертвери, това са интеракции зависещи от не знам си кое божество, и т.н Само по себе си опредлението променя цялостта на самата опитност, и ако тези хора трябва да възприемат нещо външно и неутрално те пак биха го възприели различно, само защото ползват калъпи и шаблони. За това всички осъзнавания и възприятия са мултиизмерни, многопластови. Това се отнася за всички използващи определения по принцип. Хватката е да се научите да възприемате енергийните отпечатъци на всичко съществуващо, аз все още се уча и това е най-интересният процес, който някога съм преживявал в тази Инкарнация. Възприема се и се чете както ‘’там’’, така и тук – с тялото.Там отпада и нуждата от определения, което дава интересни ефекти във физическото ниво на съществуване, защото изведнъж се променяте радикално. Където има дълбоко заседнали терминологии – там има и шум, а шумът променя честотата на излъчването, съответно и възприятието се променя, или просто закотвя фреквенцията само на едно място. За това тези хора рядко имат опитности различни от нагуалският калъп или какъвто и да е друг шаблон за определение на нещата. Тази е най-трудната част от ОИТ опитностите – да започнеш да възприемаш нещата такива каквито са, което между другото се споменава в старите нагуалски учения от миналото. В даден момент обаче мъничък процент от тези човеци осъзнава себе си различно… и се почва с филма. Щото до сега бяха нагуали или шамани или спиритисти. Суркаха тия модели, влачиха ги, излизаха ги, направо ги излъскаха на максимум и т.н Но в определен момент – оп, различна опитност от тези имащи капацитет да променят интегрално. И там е критичният момент. Да еволюираш или да продължиш да живееш в калъп – като с всеки скок в живота. 
 
Така, да се върнем обаче към темата:
 
Може да се каже, че от извън тялото тези същите възприятия са в пъти по-силни и много по-ефективни ако ще ги използваме практично във вид на техники. Освен това изключват елементи на законтвяне на вниманието, нужни в будно състояние като мудри и други различни позиции на тялото за да се достигне състоянието и т.н, което на някои хора въобще не им е нужно. Тези работи сами по себе си не правят друго освен да хабят енергия, но са нужни, когато се опитваш да научиш магаретата да летят като соколи. От тази перспектива превръщането е буквално, литерално превръщане, което се усеща на 100% от позицията на това, което ‘’човек’’ е в енергиен вид възприемайки формата на даденото животно + всичките му качества, способности и т.н, които не са друго освен отделни аспектчета от цялостната енергийно-информационна матрица. Много малко хора успяват да възприемат и осъзнаят пълният калъп. Това служи на контрольорите като езимерителна единица, почва се с ‘‘ти си по-напреднал, по-осъзнат, ти си по-малко напреднал, по-малко осъзнат‘‘ и започва представлението агресор-жертва. То е като цял пакет услуги, нужният информационен шаблон (матрицата) се download-ва за целта, какво ви споменах по-горе в текста.  
 
Огромен по размер е религиозният булшит свързан с Акаша или ония мними записки на не знам си кой бог-създател и смотаната му майка. Това сочи за пореден път как масовите Инкарнации обитаващи Земята се възприемат като тела а не като това, което в същност са, което само по себе си срива всичките будистки-тибетски-индийски-ирански и прочие религиозни митове със земята и разкрива истинското им лице – метроди за контрол над съзнанието. Религия. Човек има пълен достъп до човешкото колективно под-съзнателно и цялата информация, която то съдържа само поради причината, че е човек. Друго яче стои въпросът до колко човекът може да възприема от такова ниво. Ок? И тука се правят много ясни разлики между човеците. А за да се саморазпознаят и да се замислят, най-страхливите от тях сега ще се запитат ‘’ама аз какъв тип инкарнация съм, ама напреднал ли съм, ама назаднал ли съм?’’ и прочие самосъжаления. Задавайки си тия върпроси вие се навирате сами в мястото наречено девета дупка на кавала. Научете се да се приемате такива каквито сте. Само така се стига до други нива на възприятие.Без съветници за всичко, в стил някой да ви казва как да пръднете, как да пишкате, как да правите това онова и как да възприемате светът въобще, ако искате истински прогрес разбира се. Ако не – яжте фекалии, да ви е сладко.
Забележете – формата е само проявление и нищо повече, сама по себе си тя не е енергийната матрица.
 
Представете си сега да се превърнете във вълкът от снимката по-горе. Черен като зимна нощ, страховит, и същевременно красив хищник. Ако го изживеете така бихте изпитали какво е да си животното вълк не само като приемане на физическа форма, а като цялата му информационно/енергийна матрица. Усещали ли сте как тежи информация? J J J Споменах вече, че Индианецът и аз сме част от едно и също нещо. При нашите срещи ходехме редовно в една гора, която съществува физически и в момента на границата между САЩ и Канада близо до едни доста големи езера. Там се превръщаме на вълци заеднo, обикаляме и правим какви ли не щуротии. От време на време друг индианец се включва в тези приключения. С него послено влезнахме в град Бургас около 60-70 годни напред в бъдещето и спецялно застанахме в центъра на една много голяма площадка позната на много от гражданите на града, където се превърнахме на ястреби само за да видим какво ше стане като ни видят как от хора ставаме на птици. Обаче най-комичното от всичко беше, че преди да направим портал и да изчезнем в спиралата към Бургас, аз им обяснявах как изглеждат дрехите в моята времева линия за да се преобразят така, а те по някаква причина не можаха въобще да загреят. Добре, че аз поех начинанието да създам портала използвайки за отправна точка това, което знам за градът. След като се материализирахме там, в Бургас в бъдещето, се разбра какво те са разбрали под  спортно горнище и дънки…Смея се много по време на тези опитности. Случвало се е един ден някакъв физически стимул към тялото ми да ме върне обратно и последният спомен за опитността да е завършвала на едни скали, които аз познавам и знам къде се намират, защото познавам цялата местност там. На следващата вечер лягам и оп – връщам се на скалите. Дърпам обратно моя човек, айде пак на вълци и продължаваме. В една такава майтапчийска опитност, а за идиотизма граници няма, ходихме спецялно да се дразним с една ОГРОМНААА, дърта и супер миризлива мечка гризли, само заради ташака да я правим на луда, понеже не обича вълците да я закачат. Вълчето тяло е много издържливо и просто горкият мечок като се сети за нас най-вероятно изпада в 45-то внимание само и само да не идваме при него.
 
Сега, при техниките от будно състояние, по-чувствителните усещат някои от сетивата на тялото на вълка или животното, в което се превръщат ок? Слух, обоняние…ставаш от дивана и още чуваш ясно на голямо разтояние, обонянието ти е усилено по 10 и т.н. Съвсем възможно е, лично познавам и други хора, които са го експериментирали. Обаче в ОИТ вие сте вълка на 100%, цялостно и интегрално. Просто не можете да си представите какво е да надушиш (БУКВАЛНО) умиращите клетки на дадено тяло, произлизащи от рана или кървава диря, която говори как този, който я е оставил има язва в стомаха и скоро ще умре, какъв е вкуса на месото му и как инфекцията го променя. Реално развалящото се месо е по-крехко и по-лесно смилаемо. Слухът и как вълкът вижда са друга смайваща картинка. Чуваш, но то е чуване + екстри, защото чуваш и нещо като вибрации, които са специфични за всеки животински вид и се чуват във едната външна страна на ушите като после преминават назад към главата. Това са вибрацийки, които те попупват вътре по ушите. Вълкът има невероятен слух, ако те дебне можеш да се криеш от зрението, може и да се овъргаляш в някоя кал да си покриеш миризмата, но премляскаш ли веднъж – до там беше. Това е ‘’грешката’’и най-редовният навик на свинете. Мислят си, че с въргаляне в локвите крият следата, и да, но не могат да затапят шума от самите себе си. Грухтят на всеки няколко вдишвания и трудно пазят тишина, просто са такива. Храна. Само по себе си изживяването да убиеш със зъбите си друго живо същество е меко казано откачено. А зрението? Еми като повечето животни вълците виждат финните енергийни полета. Аурата! Да. Когато вълкът ви гледа, той вижда образът ви така както е + финното поле около тялото и неговите вариации, резките размърдвания на аурата са ясен признак, който информира хищника, че животното пред него влиза в режим ‘’жертва’’, понеже нещо го вади от стабилност, което активира инстинктитие. Ръководят се стриктно от начинът, по който вибрират енергийните полета на другите живи същества. Люлеят ли се, треперят ли, как треперят, има ли изтичания от някъде…
 
(Направете си експеримент ако имате куче, казвам с куче, защото кучето е супер близко до човека като цяло и с него се работи много лесно. Опитайте се да не екстериоризирате дадена емоция с тялото, тоест не показвайте телесни признаци, че я изпитвате. Пример – направете всичко възможно да се радвате много но да не ви личи по тялото. Седнете и нека кучето да не ви вижда, после се опитайте да извадите вън в полето си емоцията без да ви личи по тялото и свирнете на кучето да ви погледне. Наблюдавайте езика на тялото му. Ако рязко смени поведението си значи то вижда промяната във външните слоеве на аурата ви и как тя започва да се движи, когато човек се радва. Може по този начин да установите съвсем нов вид комуникация с любимото си животно. Кучетата са много спецялни същества.)
 
Животните изпитват емоции, а базовите са 1 към 1 като при човека. Изпитващ страх елен не трепери само с физическото си тяло, това което вибрира и трепери най-силно е аурата му, която става червеникаво-оранжева във външните си контури. Вълкът възприема цветовата гама чрез физическото око малко по-различно, но е факт, че вижда енергията директно. Има и едни елементчета, които са много интересни за наблюдение и са като малки искрици в определени части на енргийното поле на жертвата. Натрупват се, или са по-малко, силно ли светят или почти не се забелязват, и т.н Всичко това дава отражения във вземането на решение от страна на хищника. Елените са като шибаният нос на Рудолф когато ги е страх и ги гледаш от близо. Страхът екстериоризиран по този начин активира у хищника ‘’ела ме преследвай’’. Опцията ‘’ела ме убий’’е най-проявена, когато при различен вид трептения и клатения на аурата, произлизащи освен от емоцията страх – от болест в тялото или рана, или някаква комбинация дала като резултат слабост у животното. Такива индивиди са с приоритет за вълците. За тях това създава много мощна емоция, която в превод на човешки език е нещо като усещането за дълг и наслада в 1, адски животинска емоция. За това са толкоз важни за еко системите, които обитават, именно защото приоритет за тях от чисто практична гледна точка са слабите, болните и старите. Начинът, по който един вълк възприема тази информация е не просто пара нормален, той е пара мега откачен подлегнато от човешка гледна точка. В такива моменти просто от чисто любопитство си казваш ‘’ бе я чакай да видя това как се навежда, как тича, кво ше стане ако си пъхна опашката в устата’’, ‘’колко силно мога да хапя’’ , ‘’бе дали наистина е приятно и кво възприемат кучетата като си ближат гъза’’…все полезни неща!!! И до като си ближат задниците възприемат много неща – дали са болни и от какво ако са, дали имат паразити,  какви и каква трева да пасат ако имат. Да ровят ли за корени от ягоди или да ядат кисели боровинки като мечките ако ги боли нещо определено. Миризмата от пръднята носи куп информация бе човеци! Определени миризми говорят за болест в стомаха, инфекции и т.н Това за вълка се превежда в ‘’храна след 2 дни ако е инфекция’’, ‘’храна сега ако го спипаме’’, ‘’този има счупен глезен, слюнката му, която е капала издава засилено съдържание на еди си какво’’. Те са лекари, аптекари, чистачи, физици, химици, регулатори на популации и въобще ходещи на 4 крака учени-убийци .J J J У вълче тяло не може обаче да има смях като от към човешко, хахахаха, и това съм опитвал да правя, и да говоря съм опитвал от вълчето тяло, но е невъзможно. Само някой звуци могат да бъдат имитирани, така е при всички животни, говорът е културно-социално свойство нарочно заклещено от вашите богове и създатели за да може останалите сетива да бъдат просто забравени. За това служи говорът – главно лимитира. Абсолютно откачено е какво може да прави едно вълче тяло…Най-готиното въобще при животните са самите им животински сетива. Как надушват, виждат, чуват и въобще цялата информация и как мозъците им я процесират…Не е възможно да се опише с думи…Човешката култура просто няма създадени думи, които да опишат самият процес на възприемане на тези информационни данни.
 
Супер интелигентни същества са. Определено хищниците са много по-напреднали, и като цяло са много по-способни от тревоядите, много неща съм научил от тях. Като това го слагам в кавички. Забележете, че индивидуалното поведение, което е знак за висок интелект е по-заложено при хищниците, това трябва да говори много на тези от вас, които се интересуват от фауната на тази Планета.
 
(Със сигурност някои от вас се питат дали са възможни и чисто физически трансформации от човек в животно. Да, възможни са. Това по скалата на опасностите обаче буквално троши измерителната единица…сами си правете изводите. Козът е, че е въпрос на памет. Можете ли да си запомните цялото ДНК като хора, цялото инфо? Всяка клетка? Ако можете, една физическа трансформация няма да е проблем за вас.)
 
В някои от по-напредналите стадии се случват много паранормални явления. Правиш тансформация в дадена птица, излизаш след това от състоянието и отиваш на разходка и изведнъж 10 такива птици прелитат много близо до тебе..2, 3 освен това кръжат над тебе постоянно. Активират се много интересни синхроничности и проработва закона за ‘’подобното привлича подобно’’. Карал съм куче да се страхува от мен виждайки ме като огромен вълк. Или по време на един експеримент,който направихме с една позната, която беше на около 1200 км от тук, и се намираше в частен зоопарк на едни острови. Казах и да ми опише какви животни има около нея, след като го направи накарах вълчият хибрид срещу нея да вие и да скача, и един орел да издава звуци и да се държи странно мятайки се и пърхайки много бързо с криле. Колежката остана с отворена уста и в полу шоково състояние, като се обади не-вярвайки на това, което се случи, макар и да се случи пред очите и, а аз на 1200 км в друга посока, като и казах ‘’ще се случи това, това и това, не се изненадвай’’. Въпрос е да се има разчупено и адаптиращо се във всеки един момент съзнание. Изследвах и този аспект от осъзнаването и стигнах до извода, че такива си го могат, защото са в процес на обмен на информация с други части от себе си изживяващи научаването или неща свързани с него както е и при мен самият. Въобще не е нужно човек да знае това за себе си, просто Висшият Аз е истинското Аз. Буквално всеки има достъпа до информацията с различно ниво на блокаж на съзнателното възприемане според зависи от това, какво приложение има самата Инкарнация за Висшият Аз, което перфектно може да е само за да експериментира изнасилване и брутално убийство на 19 годин и нищо повече от това. Такава Инкарнация определено няма да има съзнателен достъп до определен вид информация, но тя също е важна за Висшият Аз колкото и повечето от останалите му прояви в земното. Това важи за поелите по Едновременният Път Висши Аз. При Последователните е различно, като разликата е именно в инкарнационният модел и в частност броят инкарнации, които те спускат във физическото. Сложна материя, много нарочни терминологии, много главни букви се събраха, а аз съм проС чиляк от село, който се чувства у дома си под някоя скала в горЪта… Всичко е адски просто, просто с думи е трудно да се опише, а не съм много добър с писането.
Друга опитност от този тип. Двама души са ме виждали в полу-вълча / полу-човешка форма до като са будни. Това са моменти, в които аспекти на енергийното тяло работят сами, защото са ‘’събудени/активирани’’ и могат да правят разни неща почти автономно, понеже са свикнали да получават команди и да работят целево. Тоест или човекът е естествен талант или е практикувал дълго техниките. Могат да се оставят да работят на автомат като им се даде достъп до подсъзнанието, като те възприемат действия и команди от под съзнателно ниво. Лично аз не смятам това за добро и съм се нагласил така, че да не работи по този начин, защото от ниво под съзнание има неща в мен, които не искам да излизат вън в околната ми среда. Добре, че тези двете познати са знаели +/- какво може да е това, което виждат, защото ако го е видял друг да са се обадили на Monster Quest да започнат веднага проучванe на The Spanish Werewolf conection. Добре беше и това, че двете момичета бяха разпознали енергийното ми излъчване, и това ги е предпазило тялото им да превключи на survivor mode, което би довело един нормален човек до лудост от страхът, който би изпитал при среща с нещо такова. На 2 м от него до като си люпи семки на дивана и моментално осъзнае, че го гледа 3 метров човеко-вълк от към вратата на кухнята. Понякога става точно така. Енергийният двойник може да се материализира под каквато форма си искате, и една част от срещите с мистични същества се дължи именно на това…Защо според вас в северно американските индиански резервати има толкоз много случаи с хора-вълци, а видите ли в Южна Америка са хора-ягуари? Много профани са ги виждали на живо и след това са рапортували за среща с върколаци. И да, сигурен съм, че много от тях са реални. Замислете се над това, което ви казвам…Животните на силата за една култура са различни от тези в друга култура. А шаманите не са 1 или 2ма.
 
По подобен начин се създават ‘’пазители’’, които наистина работят до като тялото спи. Това по шамански са като ‘’откъснати от теб частици’’, на които си дал задача и форма, и работи. Имах навика да остаям два огромни вълка да пазят тялото ми до като спа, и благодарение на тях съм усещал влияния от страна на астрални същности. Един отзад при краката и един отпред до главата ми като имат пълна автономия да се движат както е нужно. Това са програмируеми единици, части от мен самият, като аз вътре в себе си знам как точно работят и как точно се програмират. Гарантирам ви, че нито една книга на такава тематика не съм прочел, никога не ми е било интересно, просто действам интуитивно. Редовно съм канил разни астрални шпиони, войни, вещици, нагуали и т.н да дойдат да ми направят нещо до като спа ако им стиска. Обожавам ги най-вече с ориз или картофи, и просто някои от тях наистина не могат да разберат, че куче със салам не се плаши. Вълците ми имаха зададена и дистанция на търпимост, за да не го отнесе някой, който няма връзка с никаква агресия. През астрала минават всякакви неща, всякакви, много от тях просто си минават. Веднъж с един приятел си коментирахме, че има същества, които се опитват да влизат по телата до като хората спят. Успях да изловя едни от тях благодарение на вълците, и точно по този начин разбрах, че ги има. Това ме вкарва в съзнание и какво и да правя където и да съм моментално се връжав вътре или до тялото и ги спипвам in fraganti. Вълците ги изловиха първи, тоест аз – защото това са мои частици, на които съм дал форма и цел. Оставил съм им и съзнание за да вземат решения до като тялото ми спи, а останалата част от мен е някъде другаде. Отдавна не съм ползвал вълците обаче. Това е така, защото вече ме е страх по-малко и изпитвам по-малка нужда от пазители.  При мен страхът имаше свойството да активира. В момента самото ми намерение работи по този начин, и нямам нужда от негова екстериоризация под някаква форма за да знам, че го има и работи, както беше в случаят с вълците. Реално те са просто екстериоризация под дадена форма именно на собственото ми намерение…Но вълците мога да ги използвам по всяко време и да им задавам различни задачи – каквито си поискам. Последно ги пусках в един период на слабост, когато усещах, че енергията ми е много ниска след емоционаленият стрес, който преживявах. Влагам в тях, тоест в друг мой аспект, последните си сили преди да легна и да припадна от умора. Затворен цикъл без празни инвестиции. 
 
Оставял съм вълците и при приятели, когато е имало нужда. Вярвам им, то е все едно да не вярвах на себе си щом ги оставям. Нищо не може да припари там, където е оставен един трениран пазител. Мога да ги изпратя в нечий сън…Много неща могат да се направят. А ако искам вълците могат да станат какво си пожелая, йетита, да изглеждат като нинджи, като хайдути, като бабички с калашници и т.н Да установят комуникация с някой в съня му и да му предат нещо. Пакета от апликации няма лимит, download-ваш каквото ти трябва и го впрягаш да работи за теб. А това с формата на пазителите няма никакво значение, дал съм им форма на вълци, щото така ме кефи. Освен това с вълчата енергийна матрица вървят и качествата на вълкът. Пазител с формата на нинджа ще има качествата на нинджа. И т.н, и т.н. Котките не са добри пазители, защото те не могат да усетят дълг, точно обратното в случаят ка кучешкият род. Въпреки, че 2 лъва биха вършили почти същата работа, именно този аспект може да се превърне в bugg в системата, защото аз използвам знания за истинските физически животни за да програмирам астралните такива. Котките са много по-независими от тази гледна точка. За това ползвам вълци, освен това ме кефят кучетата по принцип. Всичко това са просто инструменти подобни на пластелин. Между другото не е вярно, че кучетата се плашат от вълци инстинктивно. Реално те са вълци с друга форма модифицирани от нас хората. Кучето е една от най-благородните екстензии на Планетарният Дух, у него има много екстри, които ги няма в останалите животни. Кучетата и взаимоотношенията им с хората са един от начините, по които самият Планетарен Дух комуникира, тоест има общи изживявания с хората. Не е като ловец да убие сърна, не. Кучето е трудно различимо от човешката раса, именно тази близост предоставя уникален път за опитности на Планетарният Дух. 
 
Още за шаманите
 
Коренното население на северна Америка умее и много по-сериозни неща. Това моето нищо не е. Индианците имат все още старите жречески съсловия, в които биват иницирани СТРОГО определени младежи, но са крайнто миноритарни в това време. Най-вече по наследствена мъжка линия. Тоест генетика, разбирате на къде бия. Толкоз много спомени имам и мога да извлека от тези неща, че сам ще се откажа да ги пиша заради мащаба, който може да придобие тази информация на фона на целия мързел, който съвсем съзнателно експериментирам в момента, и на това, че тия работи въобще не са ми част от интересите точно сега. Просто е информация, която излиза by timing и трябва да бъде канализирана пишейки. Та те избират кой да бъде инициран в тези изключително мъжки съсловия. Жените си имат други по-мирни такива. Иднианците знаят много неща за това как работят системите там на вън в храсталаците. В миналото всеки е имал определени знания на масово ниво как да комуникира с животинският свят. Едно от главните учения се е базирало на самото знание за съществуването на Планетарният Дух и как той се инкарнира във всички земни животински форми. На масово ниво това е било познато, но за спецификата на този вид комуникация са отговаряли точно определени индивиди. Шаманите, които се занимават с тази не лека задача (която е вид ‘’спасяване на останалите’’…) знаят също така, че днешните им народни маси са предимно съставени от задръстени пияни простаци не-способни да се адаптират и да генерират нещо позитивно…Жалката им истина е именно тази. В Южна Америка е същото дередже. Освен това спецялно тези шамани пазят в дълбока тайна някои от нещата, за които ще ви разкажа по-долу. И си имат основание за това…Освен всичко – белият човек и неговата социална дандания просто няма да могат да възприемат това, което един такъв човек може да ги научи, а то не е малко. Мога да ви кажа, че са повече в днешна Канада от колкото в щатите или Мексико. В Южна Америка не знам, нямам толкоз силна връзка с ‘’там’’. Те се надушват по между си, знаят много добре с кой може и с кой не може. Повечето от тях са черни шамани повлияни от омраза, завист или някаква историческа памет – все идентифициране с тялото, което доказва, че в това няма истинска духовност, това са игри на Полярностите. Изживяват се като жертви, та ако ще и 20 такива техники да развихрят. Но именно те са тези, които могат да подадат коза със знанието как да се борави качествено със създания като Бигфут…Те знаят как да комуникират и някои от тях комуникират с тях регулярно. Имат спецялно създадени такива групи. Ще ви издам част от ´´тайната´´, и ще ви кажа с това защо хората опитващи се да влезнат в контакт със Саскуоч се излагат на огромна опасност и нищо чудно това да прерастне в трагедия, която ще се развие скоро, защото те са там – на терен, сега в този момент и ровичкат по владенията на косматите гиганти.
 
Да си дойдем на думата.
Бигфут

 

Дойде редът на приматите… и по дяволите – трябваше да стана биолог, щях да съм меко казано близък до животните. Както ви казах, скоро експлорирах съществото наречено Бигфут. Нека започнас 1 видео материал, който според това, което аз съм виждал показва истинското същество от този вид –
 
+ разбира се най-якият коментар от всички – ‘‘can you imagine seeing this guy stare at you while you take a shit in the wild 😀‘‘.
 
От моя перспектива, мога да заявя пре-спокойно, че на 99,999% се вижда истинското същество, като трябва да знаете, че не е само една породата.
 
Тези записи са от документалът с участие на скептика Less Stroud (който вече не е скептик), има още много, търсете ги в ютуб. Всеки който обича природата и се е интересувал от бушкрафт, правене на преходи през дивото и т.н, знае кой е Less Stroud. Световно известен експерт, който освен всичко останало, познава много добре северноамериканските индианци, защото именно от тях (отново съвпадение, но на границата между Канада и САЩ…) се е учил на техниките, които в последствие преподава в академията си. Този човек е жива енциклопедия и определено е от хората, в чиито ръце бих се оставил при едно такова ходене в буша. Less Stroud влезе като скептик в екипа на организацията с име ´´North Bigfoot’’. Ето ги и двете серии на документала с участието на SurvivorMan, in english:
 
(Моля ви се научете го вече този английски – елементарен е, обещавам в края на статията да ви да шамански съвет по приложна магия как да научите даден език много по-бързо от конвенционалните методи)
 
Отново напомням, че Лес Строуд е експерт по горите, разпознава всяка тревичка и зрението му е като на вълците, защото този човек не излиза от буша. Обърнете внимание на нещата, които ви казва относно методите на комунация на Бигфут – тия неща са истински, и именно това го шокира най-много когато беше скептик. Много племена и трапери все още използват подобни методи за предаване на лагерна информация. Това просто гарантира, че Бигфут не е тъпа маймуна, тези същества са стратези, а неща като тъпи маймуни въобще не съществуват.
Както казахме има същества, които са раса достигнала владеенето на космоса, но много миноритарни при посещенията си тук – НЕ става въпрос за тях, въпреки че си приличат на външен вид. С тях никога не съм се срещал лично, но знам за съществуването им, като освен това усетът ми ми казва, че по-скоро имат технология позволяваща им да скачат интер-дименсионално от колкото да пропътуват пътя до тук…Тоест мисля, че са от паралелна на нашата реалност. Казвам, че си приличат по няколко основни причини, главната от които е че, хората ги бъркат и си мислят, че имат работа с космическата раса заради ‘’способностите’’ типични също и за нашите земни животни. Става въпрос за универсалният начин на комунация и предаване на информация, част от който ние тук от перспективата на тялото наричаме – телепатия. В смес с реакциите на тялото определено би се възприело като магия. Знайте, приматът Бигфут, Йети, Саскуоч и т.н не е същото същество от въпросната космическа раса. Тези земните са си тукашни и въобще, ама въобще не са приятнички от близо. Ще стане дума след малко. Освен, че са телепати, като всичко живо тук, те умеят и други привидно ‘’магически’’ техники – хипнозата е една от тях. Знаете, че маговете използват смута за да изпълнят по-добре магията си. Бигфут също, тигрите също, това е много типично за хищниците…Те използват именно страхът, и един вид подсилват парализата причинена от него, защото виждат промяната в аурата и излъчването на жертвата, което е смута, който използват преди да атакуват или да избягат. Определени фактори като вид вибрации излъчвани към определени точки на енергийното тяло действат още по-парализиращо, факт който в момента се изучава на научно ниво. Най-после учените проумяха, че почти всички хищници използват такива методики и на всичкото от горе имат спецялни органи в телата си, които усилват вибрациите. Пример са почти всички китове като най-фрапиращ е случаят на кашалотите. Буквално имат инсталирани вибрационни усилватели в огромните си глави. Позаинтересувайте се, ще останете изненадани колко много от тези митове си имат съвсем научно обосовани теории и колко много факти ги подкрепят.
 
(Интересно е да се спомене изследването на случаите на хора нападнати от акули. Никой не говори за болка по време на отхапванията на крайници. За много други неща това е същото, примерно атаки от мечка или ударени от шрапнел или куршум войници. Лично аз съм преживял 2 такива сериозни инцидента, почти смъртоностни, като 1 от тях ще бъде описан по-долу в статията. Болка няма. Научно доказано е, че кашалотите буквално зашеметяват жертвите си с вибрации, коитои злъчват от главата си. Цялата им глава е вид мощен излъчвател.)
 
Почти всички животни владеят определен вид телепатия както казах, всяко едно до определена степен и според нуждите си. Не е същото при бозайниците и примерно влечугите, земноводните или рибите (за насекомите не съм сигурен, защото не ме интересуват въобще и не съм ги изследвал). Бозайникът и в частност хищника е доста по-напреднал от към комуникация между видовете и между собствените си събратя. Бигфут разбира се влиза в тази група. Основната причина да ги бъркат с космическата раса са техните ‘’способности’’, които в очите на не-експериментирали тези неща хора изглеждат буквално като магия. Само един е отговорът – страхът парализира, а той може да бъде взет и усилен. Именно това правят и те съвсем целенасочено.
 
Сега идва ред да разгледам нещо, което мога да нарека единствено ‘’клинична картина на една лудост’’. Защото множеството ловци тръгнали на лов за тези същества…просто не са подготвени, за това, което може да открият, или да ги открие…
 
Искате да гръмнете Бигфут? Помислете пак…
 
Първият от 2те най-ясни аспекта, върху които се центрира вниманието ми в последното ОИТ свързано с Бигфут беше това, че те са буквално подземни обитатели…което първоначално ми се стори супер странно. Вниманието ми се центрира именно в този факт. Още детайли около леговищата им, в които най-вече зимуват. Да – мрежи от тунели и пещери. Движат се и са полу номади. Използват едни и същи места от поколения назад. Странно е, но рядко има схватки между същества от същият вид. Между себе си са доста мирни. Те познават перфектно древните мрежи от тунели и пещери, в части от които и живеят те самите от както са създадени. Там са им ‘’детските градини’’…Сега, влизането вътре без военна екипировка, изключително специализирана подготовка и тежки калибри (щото .44 магнум въобще не би доставил енергията нужна за стопиране на това животно..) е меко казано самоубийство – именно за това официалните правителствени записи ги правят военни или пара военни отряди, които използват адекватните оръжия, спецялната екирировка и стратегията нужна за да не попаднат под засада. В случаят информация се събира с кютек, което от моя гледна точка също е валиден метод. 2рият аспект обаче….ме шокира, меко казано, защото наблюдавах как от време оно, някои от тях буквално ловуват хора, освен всичко останало, което също ме изненада, защото се потвърди от информацията в този документал, което от своя страна ме накара да напиша тази статия използвайки тласъка. Човекоубийците сред тях са като отделна група, имах усещането за разлика между тях и други Бигфут от същата територия. Буквално са хищници за човека, и винаги използват всяка възможност, която им се октире. Индианските племена от северна Америка през Сибир и континентална Русия до Тян Шан – всички те, местните народи, знаят за тях и имат истории за тях във фолклора си. В Русия случаите на отвлечени от такива същества хора са много. Каня ви да си направите експеримент, напишете в търсачката на гугъл ‘’children taken by bigfoot’’ и след това ‘’ похищение людей снежным человеком’’. Ще се заринете от резултати и истории. За случая е нужно да се посочи, че става въпрос именно за деца. Те отвличат деца от чисто практична гледна точка, защото са по-лесни за пренасяне до като бягат с тях. Има и много други истории дори със сексуална насоченост, и други в които женски Бигфут отвличат деца водени от майчиният си инстинкт..Видях и как ги убиват, като вниманието ми беше фокусирано именно в ‘’ЕЙ! Тези убиват хора с цел прехрана’’ до като наблюдавах последните дихания на едно малко момиченце…Кофти гледка е, детето или всяко живо същество попаднало в ръцете им умира от счупване на врат, късане на главата или буквално смазване на черепа от мощните им юмруци…Не бихте искали да срещнете такова. Спецялни поздрави и за мразещите оръжието и ловът Лайтове – каня ви да идете на среща без оръжие, ако остане нещо от вас ще си говорим. А експериментирайки тяхната гледна точка… По-добре да не описвам повече тези аспекти, но мога ви кажа, че те се наслаждават на месото на децата, така както шимпанзетата обожават месото на по-малките маймуни, които ловуват. Имаше нотка на канибализъм в определени ситуации, което също е типично за някои от големите примати, като шимпанзетата, които са изключително груби и агресивни същества. Експериментирах го от тяхна страна и е точно усещане за наслада
 
Руският инцидент
 
 
Уважаемые ребята:
 
Територията на Руската Федерация е място, където рапортите за срещи с Бигфут са още толкоз…Тоест много са. И там както на всякъде другаде по света местните знаят за тези създания и те присъстват в културите им от хилядолетия насам. Историите съвпадат навсякъде. Съвпадат и най-гадните аспекти…Йетитата убийци на хора, а аз въобще не знаех, че има такива работи до преди да мина през въпросното ОИТ.
 
Ето един интересен, според мен, псевдо документален филм правен по случая с изчезналите през 1959 година руски студенти в масивите на Урал. Това е драматизация на реални събития. За мен това, е част от масовата пропаганда преди разсекретяването на съществуването на Бигфут. Такива разсекретявания се пазят, за когато ‘’станат нужни’’. Бъдете сигурни, че когато го разсекретят, то това се прави с цел да обере на максимум внимакието като го отклони от други, много по-важни проблеми от глобално значение. Класика в жанра! 
 
Офицялна хипотеза за случая реално няма и това е видна стратегия на службите за сигурност, защото голяма част от материалите са все още класифицирани и не могат да бъдат видяни, защото са държавна тайна на Руската Федерация. Свободни за достъп са няколко снимки и резултатите от експертизата на не малкото криминалисити опитали да разрешат случая. Опциите варират от НЛО до Бигфут. Службите за сигурност на Русия са оставили нарочно множеството блуждаещи хипотези да плуват ей така, свободно. Това е тактика. Това е и една от най-големите мистерии на 20ти век, случай останал дълго време засекретен в архива на КГБ, по който още няма хвърлена капка ясна светлина, нищо ясно и точно не е казано официално, заключения няма, и прекалено много елементи съвпадат с писаното в този материал до сега :
 
Деветимата малдежи са избити по изключително насилствен начин. Според криминалистите и съдебните лекари разследвали случая прилаганата върху телата им сила е като от автомобилна катастрова. Нещо непосилно за една голяма мечка, колкото и голяма да е тя, това са все пак 9 души на веднъж. Обстоятелствата са толкоз странни и смесени едни с други, че случаят е като нерешима дилема за криминалистиката. Няма време за цялостен анализ на случаят тук, само на кратко. Един от най-странните факти е, че едното от момичетата е намерено без език и с извадени очи. Една от основните хипотези сочи именно същества от рода на Бигфут като извършители на убийствата на цялата група. Повечето от изнесените доказателства са в полза на тази хипотеза. Самите младежи са успели да заснемат същество подобно на Йети. Местният народ Манси сочи името ‘’Менк’’, едното от много имена на Бигфут…Манси са мирен народ, и много често помагат на изпаднали в беда планинари. Препоръчвам на интересуващите се по темата за руският вариант на Бигфут, да разследват именно какво местните населения на Урал, Сибир, и Кавказ имат като знания за тях. В района на масивите на Урал, местните изпитват страх само от произнасянето на думата ‘’Менк’’…
 
Явно в Урал създанията са от агресивният тип. Разказите наблягат много на отвличания на деца, които никога не биват намирани след това, или биват открити само части от телата им, което говори за насилствена смърт. Манси говорят също така, че съществата Менк късат и изяждат езиците на жертвите си. Нещо, което странно съвпада със състоянието на трупа на руското момиче намерено без очи и език. Споменава се, и се показват снимки, на палатката, която е рязана от вътре на вън, но от страната, която е била към гората. Тоест те са се защитвали от нещо дошло от гората. Освен това е интересно, че е yстановено от разсекретените съветски документи, как почти паралелно по същото време е действал проект на КГБ и КПСС наречен ‘’Комисия по изучаване на въпроса със Снежният Човек’’. Група имаща за задача да залови жив Бигфут. Със сигурност са успели…с цената на човешки животи обаче.
 
Началото на това е минута 35:19 като по-напред нещо представено като документ на КГБ, се вижда дата ‘’23 януари 1959г’’, което показва, че проекта е бил активен и действащ по времето, когато руските студенти изчезват и биват избити, съвпадат и датите, точно по това време действа и експедицията – 23 януари, 1959 година. Част от мистерията е, че те правят тази експедиция в чест на деветият конкрес на КПСС…На всичкото от горе някои от труповете са намерени с военни планинарски гети и друга екипировка достъпна само за военните и КГБ по онова време, което само по себе си води до много изводи. Вероятно нещо се е случило и са се намесили и военните като след това студентите са изоставени на съдбата си. Или военните са пристигнали на мястото на инцидента моментално и непосредствено след това, свършили са си работата както показва и един от документите, и са се изнесли тихомълком. A никой не може да гарантира, че самата експедиция не е организирана директно от КГБ, и че всичките и участници не са били част от някое от многото военни доброволни формирования. КГБ и военни…Объркана работа. Въобще какво са правели военните точно на това място? Какво са знаели с предварение, и как са пристигнали толкоз бързо освен ако не са си били там, наблюдавайки? Какво са почистили от мястото на инцидента? Най-вероятно много неща. Нещо определено мирише адски гнило. Лъха кофти енергия. Съвпаденията са прекалено много и прекалено странни. На всичкото от горе в разкъсаната палатка е намерена бележка оставена от някой от студентите, точно преди да побегнат да се спасяват, на която пише ‘’сега знаем, че Снежният Човек съществува’’
 
Това е като филм на ужасите, вероятно някои от вас изпитват вибрацията с телата си до като гледат документала. Нормално, тялото ви усеща ‘’какво може да му се случи’’ в такава ситуация и минава в режим на щрек. Това е телесната команда гарантираща борбата или бягството при нужда от самосъхранение. Тялото ви може да усети, кои неща са истински и кои не.
 
Групата работеща по правителственият проект имащ за цел да залови същество Бигфут въобще не е била миноритарна. Според документите в проекта е използвана много сериозна екипировка предоставена от правителствово, включително самолети…Откритията им са разбира се все още секретна ифнрмация. Нищо от това, което са открили не е минало през филтрите на разсекретените файлове на старата КГБ, разцепена днес на няколко правителствени агенции. Останах изненадан за пореден път, когато видях, че и в това документалче (макар, че мисля, че е псевдо документал) се набляга на подземно обитание на Бигфут…Пещери и тунели под земята. Понеже никога не бях ровил темата толкоз много до сега, и то заради синхроничностите, се зачетох и за изчезналият според науката вид ‘’Гигантопитекус’’, от който няма открит дори и ¼ скелет, и цялата теория за него се базира на 15-тина зъба и една челюст намерени предимно в Китай. От далеч официалната наука прави тъъъъничка връзка, почти незабележима, като посочва, че според теорията Гигантопитекус е обитавал пещери и вероятно се е придвижвал в естествени подземни съоражения, където и съвсем случаничко са намерени и зъбките му. На мен лично ми мирише на акано. Видите ли, един германски палеонтолог открил първият зъб от Гигантопитекус в един магазин за билки и китайска народна медицина, като му направило впечатление огромният размер на кътният зъб, който той моментално определил като ‘’от примат’’ понеже е от арийската раса, има голяма бяла пишка и е мега умен. И така, открит бил Гигантопитекус. Бъдете сигурни, че в денят, в който оповестят официалното откриване на Бигфут тъничката до преди това връзка ще стане дебела…и до там дебела, че факта от оповестяването ще засенчи факта от първоначално изплютата като за покривало историетка с германският палеонтолог, която е и предварение на истинската история ако мога така да се изразя.
 
За мен клиничната картина на руският инцидент се състои в нещо такова. Надушвам нещата по този начин: 
 
 • ’Експеримент первий контакт ’’ организиран като под-раздел на ‘’Комисията Снежен Човек’’ на КГБ, който има за цел да провери и изучи поведението и реакциите както на Бигфут така и на хората при една първа среща. За това е изпратена голяма група хора нямащи си ни най-малкото понятие за това, което ги очаква.
 
 • Съдейки по това, че с тях е намерена екипировка достъпна по тяхно време само за КГБ и военните, си правя извода, като той не е разбира се финален а само хипотеза, че студентите определено имат връзка с КГБ. В подкрепа на това стои невероятно бързото пристигане на военните точно на това място. Възможно е именно място да им е било ‘’препоръчано’’ за изследване ‘’в чест на деветият конгрес на КПСС’’. Типични тактики за вербуване използвани от всички служби – много агенти не знаят, че са агенти.
 
 • Студентите започват маршрута зададен им от КГБ и стигат до едно точно определено място, за което службите знаят, че е обитавано от семейство Бигфут. Тоест пратени са нарочно на точно определено място по точно определен маршрут.
 
 • КГБ са знаели, че в зоната на тази гора точно под върхът, който им е бил официалната цел, има леговище.
 
 • Студентите са навлезли в територията на семейството Бигфут и са преминали без да знаят границата им на търпимост.
 
 • Следователно Бигфут са излезнали да проверят какво става.
 
 • Установен е контакт и е имало агресивна реакция дължаща се на изненадата от това, което е насреща. Не смея да съдя от чия страна, но най-вече и от двете. Като всяко териториално същество Бигфут би предупредил ако види чужди в територията си, в случая подобни на него хоминиди, тоест студентите. Това е доказано от опитностите на хората, испитали буквално на гърбовете си ударите от хвърлени камани и пръчки. Типично маймунско поведение.
 
 • Най-вероятно при срещата е имало крясъци, хвърляне на камъни и пръчки като предупреждение. Бигфут не са съзнателни, че са мистерия за човешкото общество, те просто си пазят тяхното. Съответно срещата е провокирала неконтролируем страх у студентите, които най-вероятно са носели поне няколко оръжия, защото оръжието е задължителна част от екипировката носена по такива експедиции. Вероятно е да са стреляли и ранили или убили някое от съществата.
 
 • Провокирали са интерес, а също и реакция на отмъщение, защото Йети са същества изпитващи почти същите емоции както и хората, а базовите са едни и същи. Започнали са да преследват хората, като са изчакали най-удобният момент да ги нападнят, което потвърждава още веднъж факта, че са отлични стратези.
 
 • Нападнали са лагера изненадващо и е имало борба. Забележете, че не са нападнали до като всички са били край огъня или нещо подобно на вън, където могат да се пръснат или да да се разбягат, не. Нападението е станало, когато всички са били в купом вътре в палатката – на калъп и супер уязвими. Бигфут са изчакали да ‘’влезнат в леговището’’, където да ги сгащят изненадващо всичките на куп. С какво се отличава това от една военна тактика? С нищо. Противника си мисли, че е отблъснал първата атака и се е прибрал в базата да почива, където е нападнат изненадващо. Грешката им е била, че не са оставили никой на стража понеже не са подозирали, че ще бъдат изчакани да се приберат на тясно за да понесат контра атаката.
 • Студентите са използвали огнестрелно оръжие и са ранили или убили някое от съществата, като отново са провокирали това те да се отдалечат за момент, защото са се смутили от изстелите. Лагера е нападнат от към гората, защото разрязаните по палатката места, в посока от вътре на вън, което говори за защита, са именно от тази част на палатката обърната към гората.
 
 • След като са ги отблъснали за момент са започнали да излизат панически, което би обяснило до известна степен защо някои от тях са намерени с изгаряния по краката. Освен заради кучият студ, е прекалено възможно да са стъпили връз огъня или печката, която в случая гори вътре в палатката в типичен северен стил. Вземали са главни със себе си, такива са били намерени до труповете открити най-близо до лагера.
 
 • Едната половина от младежите е продължила да бяга и са стигнали до място, от което след това са се защитавали. Съдейки по състоянието на труповете, е имало катерене, пълзене и влачене преди да бъдат  убити. Тоест, бягали са и са се защитавали от нещо.
 
 • Станали са лесна плячка за Бигфутите, които лесно ги убиват и изоставят телата им непосредствено след това.
 
 • Откъснатият език на едното от момичетата съвпада с легендите на местното население. Но защо и е откъснат езика само на нея, ако толкоз много обичат да ядат езици? И защо са и извадени именно очите? Една опция е Бигфут да са до там интелигентни, че да извършват ритуали. Ако тези ядяха човешко месо, телата щяха да бъдат минимум разчленени. Хищниците в зимно време изяждат предимно вътрешните органи, и кръвта, като наблягат на черният дроб. Факт е, че телата не са наядени нито разчленени. Убити са по много животински начин като приложената сила е размазала вътрешности и кости. Включително и черепите на някои от тях. Травмите са смазващи – като от катастрофа. Убили са ги, а на момичето са извадили езика и най-вероятно е бил изяден ритуално. Помнете, че хипотезата ми поддържа отмъщение.
 
 • Съществували са вече планирани и създадени ‘’тихи’’, тоест тайни наблюдателни постове, които са нямали право да се намесват в това, което ще се случи до като тече експеримента. Говорим за военните и КГБ все пак. Със сигурност предварително е било проучено, че точно там има семейство Бигфут, което е и базата на целият експеримент, младежите са пратени за опитни зайчета на готов подготвен терен. За КГБ е било важно каквото и да се случи да създадат схема на реакциите и стимулите, които ги провокират. Поведението. В случая най-вероятно са остановили, че ‘’Бигфут си отмъщават’’, и са разбрали много за стратегиите им с цената на животите на тези млади хора.
 
 • Наблюдателните постове изчакват всичко да се развие, като правят нужните записи с технология, снимки и записвания на детайли, след което се обаждат на ‘’екипа по почистването’’. Този екип взема вероятните тела на остреляните Бигфут до палатката, чисти всички улики (всичко това по схема и протокол) и се изнизва като пръдня из гащи.
Та така, според мен това е мисия/експеримент на КГБ, в която са използвали агенти, които не знаят, че са такива с цел да се проверят реакциите и поведението на Бигфут. Случило се е така, че срещата не е била приятелска а развързката от нея е фатална за хората. Това за службите най-вероятно е било ‘’вариант Б’’ по плана. Успешен опит донесъл информация за ‘’случай на агресия от едната страна’’ и ‘’в случай на агресия от двете страни’’. Проверено е, че при такъв стимул има такава реакция, като са се остановили много полезни за по-нататъчната работа детайли, които КГБ определено ще използва за следваща среща, която със сигурност се е състояла. Типично в стила на разузнаването. Всичко покрито и хората да си мислят каквото си искат.
Типичното смесване на истина с много нагласени лъжи. Но да се върнем при идиотите с пушкалата:
 
На лов за Бигфут – оръжия и тактика
 
Обичам ловът и тактиката, за това ще си позволя да направя един примерен дизайн за лов на Бигфут. Поздрави на пацифистите и на защитниците на ‘‘правата‘‘ на животните. 
 
Голямата част от ловците искащи да опуцат някой Бигфут явно не осъзнават какво ги чака ако прострелят без да убият на място това същество. И то тихичко, преди семейството му да е чуло стоновете му, провокирани от болката от импакта на проектила в тялото. Човек си дава сметкa за нивото им на невежест гледайки оръжията, които носят със себе си. По документалите тези момчета размахват пушки 12 калибър, които определено биха осигурили нужната спираща сила, но всичко друго им куца, и главната нужда при лов на такива създания е спиращата сила само лице в лице, една успешна и по-безопасна тактика изисква други материали. Или пък нарезни карабини с някви луди снайперски оптики, но пък с ‘’еленски патрони’’ в стил карабини СКС 7,62 х 39мм, или калибри от сорта на 270, или 7мм магнум… Освен това, много от тях просто изчезват в горите и в националните паркове, защото наиситна срещат Бигфут и не успяват да оцелеят след една такава среща, мислейки си, че пушките сами по себе си ще спрат Бигфут. Биха убили 1, 2, да, със сигурност го свалят от раз с точен изстрел в сърцето, главата или гръбнака, ок не споря за това, може да са бахти стелците. Но майката му е да се разбере, че те се движат на семейни групи по начин много подобен на предвижването на вълчите глутници – тактически. Прегледах доста материали с ´´Bifgoot hunt´´ насоченост, и никъде не видях контра тактика. Едиснтвено ловци и стандарни ловни методи, които с тези същества просто нямя да проработят, защото не става въпрос за мечка или планинска коза, а за нещо много по-интелигентно.  Да идеш на лов за Бигфут с група от 4ма ловци, макар и експерти, и то с ловно оръжие та ако ще и слонски патрони да носиш е меко казано – самоубийство. Човешка въоражена група не-специализирана в тактически операции НЯМА шанс чисто физически срещу група от Бигфут на техен терен. Шансът би бил на човешка страна ако това е група със специализирана подготовка, ако ще се ходи на лов за Голямата Стъпка. Има и данни, че такива ловни експедиции са правени от военни подразделения. Правителствена му работа. Такива експедиции събират материал, чрез който да се направи преглед и евалуация на данните, които след това ще бъдат нагласени за да пастнат в социума. Всичко се наглася така, че да няма паника. Това е главното извинение за много неща, които правителствата крият целенасочено – паниката. И до някъде са прави…
Ето защо и хората заснели истинските Бигфут препоръчват горещо да не се стреля по тях именно по тази причина, защото до като снимат, са чували как около тях във всички посоки се пренареждат позициите на цяла група индивиди, които обграждат човека или снимачният екип. Хората нито са по-бързи от това същество, нито са по-ловки, нито познават по-добре въпросната територия. Организацията от САЩ, за която ви споменах по-горе, показва кадри, където се вижда точно такава специализирана екипировка в снайперистки стил. Освен това ползват препарати елиминиращи тотално миризмите, миризмите носят много информация за този, който ги излъчва, в даден момент може да провокирате интерес, който след 2 секунди да се превърне в нападение и агресия, само защото по вас е надушено нещо, което те интерпретират като опасно. Това + защитните костюми. Всичко в подобен на военните, но по-мирен вариант спецялно за заснемането на Бигфут възможен след години интеракция с тези същества, което все още е лудост по мое виждане. Обаче мислите ли, че и те не носят 500 magnum smith & wesson а? Я гледайте по-добре видеото. Носят пищови разбира се, и то големи…
 
(Бележка. Има описани случаи на установена комуникация, особено сред индианците, където кактто споменах, това е нещо традиционно за определени жречески съсловия. Въпреки това има и бели хора, които са успявали да установят мирен контакт с Бигфут след години дистанцирано и постепенно доближаване. Отделни индивиди са помагали на хора в беда…и това го има.)
 
Единственото предимство на човек би било в стратегията и оръжието (или техниката, за която ще ви разкажа по-напред в текста). Важна част от стратегията на този лов би била да има и екип с кучета. Но не гончета и следотърсачи от породите, които облайват, не. Подходящи са породи като Дого Аржентино, Американски Булдог или Пибул Териер, които освен че са ловци по природа, са иделни за такива начинания, защото те преследват буквално безшумно, не им е в природата да лаят много много, притискат и имат потенциала ако са цял екип да задържат Бигфут до като дойдат човеците. Кучетата биха били безценен помощник за цивилни излезли да ловят Йети. Говорим за конвенционални методи. Има и не-конвенционални такива, познати от време оно, но не-признати от официалната наука, и не-познати за мнозинството ентусиасти. Малко по-долу ще ви кажа, кой би бил правилният начин за мирен контакт според тези не-конвенционални и малко познати методи. Не е задължително Бигфут да ви нападнат (освен ако не са от ‘’хищната’’ порода, но и те са интелигентни и преценят кой може – кой не), нека не се бъркаме, аз говоря за целенасоченото им търсене и нарочното ровене в тяхната територия, пренебрегвайки ясните гранични знаци, които оставят, и за определените индивиди, които ловуват хора.
 
На универсален за нашата природа език пренебрегването на съобщенията, които те оставят е агресия. За териториалното животно пренебрежението на тези сигнали е като провокация, която най-вероятно ще прерастне в скандал с побой… Ясно показано във филма с Лес Строуд. Те го интерпретират като ‘’нахлуване’’, и в такъв случай мирна комуникация може да бъде установена най-лесно само в ‘’пограничните зони’’, местата където се намира лимитът на тяхната територия. Там действа най-слабо териториалният инстинкт. То би било като при мечките или други хищници и дори копитните имат така наречената ‘’граница на търпимост’’, само че тези пичове са много по-интелигентни от вески мечок. Нещо като ‘’приближаваш се 20 метра?’’ ‘’Ок, няма проблеми, но минеш ли още 2 крачки ти скачам от горе.’’ Там е проблемът. Просто стратегията на повечето хора нахлули в териториите на Бигфут не е правилна. Правилно е това, което правят учените от North Bigfoot, както се вижда на филма. Това е и първият начин на комуникация със съществата – оставят им ябълки, когато влизат в тяхна територия. За да може тази стратегия да е успешна се иска много време. Но в крайна сметка – те са започнали да свързват идването на тези хора, с оставянето на ябълки на местата определени като ‘’гранична зона’’, много добра стратегия. Това с времето би създало крехко доверие. Бигфутите освен това оставят ясни знаци, които обаче не всеки може да прочете въпреки, че са просто очевадни, и всяко животно ги разчита без проблеми, защото това е именно унивесален език в природата. Нещо като ‘’скършено на 3м височина дърво дебело 15см в диаметър, което просто е навенедо in your face пресичайки точно средата на пътеката по която ходите’’. Всички не-естествени формации вътре в естествените, горите в случая, са признак, че нещо различно от естественото за територията ги обитава. И е така защото нито вълците строят колиби, нито елените чупят дървета за да си правят подслони, нито дори мечките. По такива неща се познава, че става въпрос за различен вид поведение типичен за друг вид интелигенция. Но пусти човеци, забравили са да четат такива съобщения. Това води до трагедии и само експерти като тези от въпросната организация, в един монент ще станат способни на много по-близка мирна и пасивна комуникация със съществата. Нека сега разгледаме 2 прости рисунки базирани на нещата, които видях ‘’от горе’’. Малко тактика. Не се учудвайте, че и аз ги разглеждам като хищник, не съм никакъв пацифист J Не не, аз изпитвам дълбоко уважение към тях и разбирам уникалността им, но въобще не ги гледам по лайтсайд начина.
 

Червените точки са Бигфут. В случая така изглежда разпределението им, когато семейната група е близо до леговището, в случая – драсканицата в черно. Тактическо разположение = мисъл за сигурността = високо развит интелект. Не парите движат светът на инстинктивните създания, не, крехката бариера е поддържана от баланса на чувството на сигурност, с това за несигурност. А животни способни да патрулират заради сигурността…ами не са съвсем животни. Тези същества влизат, излизат и се движат тактически, което е и най-опасната им черта. Този е техният аспект отличаващ ги от останалите. Изпращат вид патрули при определени ситуации.

Тук виждаме нещо друго. Отново червените точки са Бигфут. Черната точка е обект, който те ловуват било то статичен (дебнат до го като прави нещо, приближавайки се малко по малко) или динамичен (жертвата е в движение). Разположението им е винаги стратегическо, това се потвърждава от множеството опитности на хора, които са успявали да ги заснемат. Едно много важно нещо, което почти всички споменават, и факта, че чуват шумове от страни, от зад, и въобще си дават сметка, че са обградени по времето, в което снимат. Обградят ли ви – те печелят позициите и всички посоки, с което бягството ви е почти невъзможно ако не убиете съответният Бигфут блокирал дадената посока. Няма друга форма на бягство ако ви се наложи да бягате в такъв случай.
 
Тази е една от главните причини Бигфут да е толкоз труден за откриване – перфектните му стратегии. Другата основна причина, е че леговищата им са под земята, а на лов излизат предимно нощем. Когато ги оповестят публично ще кажат, че са от вида ‘’Гигантопитекус’’, но не, Гигантопитекус е много по-примитивен като поведение и дори форма, и се е движел доста по наведен гледайки възтановките, на това което се предполага, че би било скелета му. Той по-скоро е по-сходен с горилите от колкото с човеците. Бигфут е междиенен стадий, останали същества от подобрен генетично вариант на Гигантопитекус и други видове живели до преди много скоро в Азия и Европа. От друга страна го крият защото учените ще заискат да го изследват а бръкнат ли му в генетиката ще стигнат до гените на създателите…Ще стигат до извлеци, които ще спомогнат за подобряването на физическото състояние на много болни хора…Ще направят от Бигфут вид стока, заради това, че е толкоз близък до човека генетично. Та така:
 
 • Бигфут е междинен стадий на биологичната еволюция. Той е остатък от генетичните експерименти на създателите на нашите тела, което е основен проблем за правителствата, защото дадат ли достъп до неговите ДНК секвенции, буквално биха дали достъп до генетичният материал на създатеилите на човечеството.
 
 • Проблемът с това, защо не се оповестява публично не е в не-съществуването им, просто са толкоз близки до човека, че реалният проблем е в същност статута, който тези същества биха получили в човешкото общество. Ако правителствата покажат записите с тях, и остановените комуникации е прекалено възможно типичните Лайтсайд съзнания да ревнат по това, какъв статут ще получат те, дали такъв на примитивна човешка култура или такъв на Great Ape – Примати. А те са нещо междинно много близко до човека като генетика.След като видят какво правят с човешки деца и как изглеждат леговищата им ще замрънкат друга мелодия. Реално за правителствата е по-добре Бигфут да е легенда. Лайтсайдърите биха оревали орталъка и за паспорти да им издадат…в това не се и съмнявайте, което е началото, колкото и светличко да изглежда погледнато без тренирано око – на края на расата на Бигфут, защото тия смотаняци биха ги превърнали в това, което те не са. Идва Дарксайд и казва, ей, стреляме, сваляме 2-3, доказваме ги и готово – за това са много по-добри в много аспекти. Те са ясни и действат. Лайтсайдърите теглят ластици и гуми. Но такава е и тяхната природа. Ние реално сме пред началото на края на Бигфут, защото когато ги оповестят официялно – тогава започва краят за тях.
 
 • Имат форма на голяма индивидуалност и са много умни. Ловните им стратегии по нищо не се отличават, превъзхождайки ни дори защото ползват повече сетива от нас, най-добрите военни стратегии за преследване, обсада, засада, директна атака…Разбира се на техен терен.
 
 • Комуникация е възможна и има шамани, които регулярно контактуват с тях.
 
 • Бигфут не е само един вид, има под-видове според териториите, които обитават, като някои са по-древни като произход.
 
 • Поведението при различните групи варира спрямо човека според опитностите, които са имали с него.  
 
 • Някои от тях, и спецялно тези от това място на границата между САЩ и Канада в близост до онези големи езера са хищници за човека – те отвличат хора с цел прехрана. Имах усещането за тях, че са под-вид, и също, че у тях е заложен и канибализма.
 
 • Всички те са всеядни, и също така – активни хищници.  
Защо е супер опасно за тези хора да срещат Бигфут на живо, което важи и за почти всички останали ентусиасци търсещи тези същества? Определено заради факторът страх и какво той проектира в пространството.
 
Контакт с Бифгфут
 
Лично познавам няколко истински ентусиасти, които наистина искат да срещнат Бигфут. Някои твърдят, че вече са го срещали и срещата е преминала някак ‘’магически’’. Тези същества не са никакви магьосници. Не могат да стават невидими или нещо подобно, просто са майстори на околната си среда и са трудно забележими. Гарантирам ви, че ако се движите в гората и се срещнете ненадейно с мечка, ще си кажете ‘’леле колко е голяма и как въобще не се вижда до като не стигнеш до нея, нито пък се чува’’. Подобно е. Това, че Бигфут стават невидими според мен е част от митовете за тях. Прекалено е възможно да има същества подобни на Бигфут, също подземни обитатели, които да могат чрез технология подобни неща.
Владеят обаче нещо подобно, което в очите на не-подготвеният човек, който обикновенно ще влезе в териториите на критичният страх, което неизменно води до парализа на някои телесни функции, ненормален приток на адреналин и блокажи от страна на мозъка на някои детайли, които човека просто не иска да възприеме от страх – изглежда като магия. Именно на това се дължат някои магически опитности с тях. Ако носите оръжие или дори когато бягате у вас ще се прояви ефектът на тунелното зрение. Вниманието ви ще е вковано в нещото, от което се защитавате до такава степен, че няма нито да виждате, нито да възприемате нищо друго освен него. При това изчезва и периферното зрение, което е много опасно ако бягате. Бой или отстъпление. Има цяла наука свързана с полицейската професия, която е дял от неврологията и изследва именно това явление.
 
Става въпрос за елементът изненада и как това може да се използва срещу човек или животно. При силна моментална изненада или уплаха, тялото изпитва огромна доза стрес, аз лично съм го изпитвал. Веднъж ме нападна едно огромно куче в една тъмна улица на един малък град в Испания, добре че имаше една проста телена мрежа да го спре на сантиметри от главата ми, защото инач щеше да ме захапе. Да съм бил на към 16-17 години, минали са доста години от тогава, но все още си спомням реакцията на тялото. Ако трябва да се опише с една дума – блокаж, като е възможно човек да си усети целият гръбнак, или по скоро тръпката, която го преминава. В такъв момент тялото просто се вцепенява, настъпва блокаж и за съзнанието, и има елементи, които въобще не могат да се възприемат. Чуват се боботения и силни звуци в ушите. След това, тялото боли от силните мускулни спазми. Подобно нещо съм изпитвал в една тежка катастрофа, която преживях през 2007-ма година. Стотни от секундата преди челният удар с около 130 км/ч без ейр бег си излезнах от тялото за да не изпитам шока от физическото сътресение. Не нарочно, това е естествена реакция. След такова излизане от тялото оставате в пълно съзнание и виждате всичко, което се случва, след това който запомнил добре, който не…не е готов да запомни нещо такова. В случая аз го гледах на бавен кадър, то е било секунда най-много а на мен ми се стори като часове. Запомних лицето на този, който се вряза в мен, регистрационният номер на колата, марката, и т.н Лекарите просто не вярваха на това, което им казах като влезнах в съзнание в линейката. Това вдървяване на тялото е като парализата по време на сън – точно преди активиране на другите елементи и влизане в режим на ОИТ. Готови сте да напуснете тялото в критичен момент. Това се е случвало и с хора, които са били в ситуации на привидна не-избежна смърт, но все пак са оцелявали. Много от оцелените от куршум или закланите от някоя терористична организация въобще не изпитват болка до като умират. Преди няколко месеца имах ОИТ, в което изживях перспективата на човек, който знае, че ще умре чрез клане. Няколко минутки, буквално 2-3, преди да усети първото търкане не ножа в гърлото настъпва нещо като момент на масивно осъзнаване на нещата важни за него. Буквално са 2-3 минутки или по-малко, в които този човек остава спокоен, защото просто осъзнава какво става, възприятията му се променят, променя се и цялата му енергетика. Ако го сканираме целият като тяло и енергийно тяло, ще видим, че вътре по него определени зони на каналите, които се използват при акупунтурата се запушват или като че ли все едно нещо ги притиска. От своя страна енергийното тялото просто изключва някои други центрове отговарящи за определени функции на физическо ниво. Това става точно в моментите преди смъртта. Говорим за моменти, в които човекът знае, че ще умре от точно такава насилствена смърт. Винаги след такъв сорт ОИТ започвам да разглеждам материали и да търся информация след като се събуъдя. Та рових видео клипове с, това което правят ония животни от терористичната организация ‘’ислямска държава’’ с хора, които не мислят като тях. Попаднах на убийството на много младо момче, тийнейджър, който терористи на И.Д заклаха като животно с един голям извит нож. Рязаха го доста, тъй като ножа не беше баш остър, а момчето просто гледаше на горе и дори не трепереше и не мърдаше. Успяха да му отрежат главата, но крайно бавно. Бях сигурен, че в тези моменти той експериментираше масивното осъзнаване за неговият живот точно преди да напусне тялото дефинитивно. Тялото му не издаваше признаци, че го боли. Ако го болеше щеше да се мята навсякъде. Той дори не се съпротивлява и даже говореше супер спокойно минута преди да го заколят.
 
Този стрес е много типичен, телесните реакции са нормални, и човек може да опише от това състояние неща, които въобще не съществуват и никога не са се случили във физическата реалност. Това е проблемът със сковаността, в която тялото влиза и човек си мисли, че нещо магическо се случва с него заради самите телесни усещания. Когато животно, и най-вече хищник, усети това то винаги ще се възползва. Според ситуацията то дава 2 предимстрва. Първо – момент за моментално бягане в обратна посока до като човек е скован. Второ – момент за моментална атака до като човек е скован. Според зависи от обстоятелствата може да се случи едното или другото. Заради особеният режим на съзнание в такива моменти, човек си мисли, че съществото е станало невидимо,  а Бигфут просто е избягал след като се е случил визуалният контакт и човекът се е сковал от страх. Всички хищници знаят това инстинктивно и знаят как да се възползват. Описах ви как вълците виждат финните полета около човек, при Бигфут е абсолютно същото. При такава силна емоция вие ставате като вибрираща и клатеща се луминисцентна табела и хвърчат нещо като искрички от вас. Не се вижда баш толкоз силно като луминсцентна лампа, но си е светене и клатене, което е видимо. Всеки хищник би се възползвал, освен това има такива, които излъчват определен звук с определена честота, който допълнително подсилва състоянието. Тези вибрации се насочват именно към определени части на енергийното тяло. Това те първа се изучава и доказва от науката в случаят на земни хищници като тигрите или лъвовете. Всички китове го правят, като майстори в тази дисциплина са кашалотите. Вибрацията, която те излъчват, до като ви сканират е толкоз мощна, че тялото ви може да се разтресе при всеки звук. Доказано е, че тази вибрация е в пъти по-мощна от вибрацията излъчвана от запален до вас реактивен двигател от пътнически самолет. Това е увеличеният вариант, който директно зашеметява. 
 
В природата страхът сам по себе си е нещото, което може да ви спаси живота в определени ситуации. Но не става въпрос за него като такъв вид стимул.
 
Ако ще се установява комуникация то тя ще бъде от 2 основни типа, като всеки от тях се класифицира сам по себе си по няколко основни начина, базирайки се на това, че влизаме в контакт с интелигентно същество. Критичният фактор, който би предизвикал една или друта реакция в случаят е изненадата, която във формулата е директно зависима от разтоянието, на което се случва срещата и други фактори като темперамент,  нужди и т.н
 
 1. Случайна – където мамата може да си трака ако е от близо, защото може да е изненада и за двете страни. Това е основната причина дивите животни да убиват или раняват тежко хора. Всичко е сега, и няма време за никаква подготовка. 95% от срещите са именно такива. Това е човекът случайно да срещне Бигфут, или Бигфут по някакво стечение на обстоятелствата случайно  да срещне човек…което е малко вероятно имайки в предвид сетивата им. Но разбира се не е невъзможно. Възможно единствено от големи разтояния, където контакта е далечен и просто визуален, съответно изненадата е по-малка. Пада и нивото на опастност, увеличава се времето за реакция. Дели се на:
1.1   ‘’Мирна’’ или  ‘’пасивна’’ от двете страни – видяхме се, помахахме си, чаооооо! По някога – близък контакт без инциденти, също се е случвало и продължава да се случва. Зависи от индивидуалният характер и моментното състояние. Галдно животно би нападнало, сито – по-скоро не.
1.2   ‘’Не-мирна’’ или ‘’агресивна ‘’от едната или другата страна. След изненадата  може да стане така, че или Бигфут напада първи или човекът напада първи, като реакцията на друтият е с цел защита, това зависи единствено от обстоятелствата и начина, по който въобще са се изненадали един друг, и от това какво изненадата ще провокира у тях. Любопитство или защитна реакция, която сама за себе си е от 2 основни типа – биеш се или бягаш. Човекът има шанс единствено ако стреля с тежък калибър от подходящо разтояние, и уцели и свали целта преди това да е дошло на критичното за бой тяло в тяло разтояние, където дори Ройс Грейси с .44 магнум няма шанс по никакъв начин. В близък бой само с 1-2 ясно видими цели  – полу автоматична стрелба, но не всеки ходи с такива оръжия в гората. Друг вариан за оцеляване при агресивна среща с Бигфут няма за човека.
 
 1. Целенасочена, като този вид би имал 2 други под-вида, които мога да класифицирам най-общо по следният начин:
2.1   ‘’Мирна’’ или ‘’пасивна’’ комуникация където се цели досег с Бигфут. Тук слагаме и моментите, в които Бигфур скрито наблюдават хората, което явно е нещо много често срещано като явление. Това е да го нарека така ‘’бавният’’, но много по доходен на натурални наблюдения метод. Става въпрос предимно за наблюдение на съществата в естествената им среда, като трудното в случаят е да бъдете допуснати от тях в такава близост – години печелене на доверие, но мисля, че North Bigfoot ще го постигнат в Канада.
2.2   ‘’Не-мирна’’ или ‘’агресивна’’комуникация – типично в американски стил, лов на Бигфут или залавянето на живи ексемпляри с цел изследване, което не може да се случи без агресия. Същото се отнася и за другата страна. От страна на Бигфут това са моментите, в които целенасочено действа агресивно спрямо човека. Ловът цели да се убият екземпляри за изследването им. Залавянето им живи също има за цел научни проучвания.
 
(Ловът е най-директният и бърз метод от всички посочени до сега, но не е най-агресивният за съществото ако ще сме ‘’хуманни’’ и ще му спестяваме мъки. Нека бъдем реалисти. Един пример с руски боеприпаси, които се използват по цял свят. Калибърът 7,62 х 54R или друг вид специализиран патрон носи мигновенна смърт при точно попадение, без никакво мъчение ако проектилът попадне където трябва – мъка реално няма. Истинският най-агресивен метод от перспективата на Бигфут е да бъде заловен жив и да бъде поставен в научна среда, в клетка.Самата мисъл за думата ‘’клетка’’ е гаднярска, представете си шокът, който би изпитало това същество ако трябва те първа да свиква с научната среда на човека. Това са не-официални нива, тайни правителствени проекти като този в Русия, което гарантира, че Бигфутът попаднал в такива  условия просто няма да има права. Всичко в името на науката ще бъде изтезание и мъчение за него. При лова не е така. При ловът има 1 основен вариант, в които участват 2 екипа (двойки навсякъде…да не четат това, тези които са още ученици :P ). Екип, който убива желаното същество + ако се наложи, екип по даване на сигурност ако други Бигфут се активират да защитават убития си събрат. При всички положения Бигфут биха изгубили битката ако се срещнат с бойни части. Съмнявам се, и то основателно, че при правителствен лов, се влиза директно с огън и се размазва всичко живо по стената на пещерата + залавянето на живи ексемпляри.Бигфут имат почти човешки емоции и има описани случаи как се връщат да си отмъщават. Само по себе си това, може да модифицра доста местната им ‘’култура’’ и точно в този район срещите с тях да са пагубни за не-подготвени хора. Тази информация може да се съпостави с местата където има най-много агресивни към хората реакции, и с това +/- да се създаде картина на това къде евентуално е имало правителствен лов.) 
 
Примамване на Бигфут със шамански методи
 
За всичко посочено по-горе са абсолютно приложими шаманските техники с трансформацията на енергийният двойник, в случая трансформация на двойника в Бигфут с цел да се привлече истинското същество.
 
Няма нужда от танци, тъпани, пушене на треви и.н, това са културни аспекти на дадени народи и сами по себе си нито дават сила нито нищо подобно. Това са спомагателни елементи, които в случаят на дадената култура спомагат за влизане в нужното състояние на съзнанието. Но това важи за индианците. Белият човек не е индианец и е много селско стопанско да си мисли, че е, и на всичкото от горе да се опитва да се държи като такъв (какъвто не е). Както ви казах, има шамани, които общуват регулярно с Бигфут по подобен начин. Шаманските техники са базирани на това, че не-материалната част от тялото има абсолютно директен ефект върху материалната, което е истина. И на това, че като част от природата и ние хората имаме достъпен канал за връзка с Цялото, което също е истина, имайки в предвид телата, които обитаваме. Шаманът, или всеки обучен човек, може да издърпа за себе си енергийната матрица на Бигфут и да я използва да привлече съществото в реалният свят имитирайки го по време на ритуалът си. Разбира се няма нужда и от това използвайки по-практични варианти на същите техники. В естеството си, това са много мощни инструменти. Ако ще се използват нагуалски и шамански техники се базираме на подобното привлича подобно. Да кажем, че не е много полезно за здравето да се правят трансформации на енергийното тяло в мечка на 30 км на вътре в гората, знаейки че в тази гора наистина има мечки, ей така за експеримента, освен ако няма да се ходи на лов примерно. Щото сетете се, че подобното привлича подобно, и какви може да са последствията в случая на мечката ако експеримента се окаже успешен а експериментаторите се окажат група напушени студенти. Между другото това е и метод на лов, който местните народи със шамански традиции използват. На някои места местните ще ви забранят да споменавате дори името, което те имат за съществата Бигфут, ‘’да не би да ви чуе’’, тоест с това те реално ви казват да не правите точно тази ментална проекция, но не са на ясно, че името просто не съвпада с това, което западняка ползва а и няма нужда от имена а от образи. Всички народи в чиито традиции е заложено общуването с мъртви хора също имат подобни практики, ако не вярвате питайте племената в Индонезия, Папуа, Филипините, Куба или Хаити, или пък индианците в Южна Америка. Отделните народи, в чиито култури са заложени тези неща никога не споменават името на мъртвеца освен по време на спецялни ритуали. Има голяма логика в това, правете си извод на базата на по-горните изречения. Това са си един вид ‘’защитни’’ елементи, сложени нарочно така от хора, шамани, които са експериментирали и са имали истински срещи от такъв сорт, и знаят какво може да се случи на не-подготвените им съселяни. Още по-силни са мерките за сигурост там, където шамана работи от състояние на ОИТ и реално знае какви неща има в астрала. Това са също така и инструменти за контрол над съзнанието и разбира се се използват и с такава насоченост.
Основният въпрос е – Ще бъдете ли способни въобще да създадете и контролирате холограма която да излъчвате за съществото, и за която е нужно да сте в режим на тишина в съзнанието, изчистени от всичко останало за да можете да я поддържате енергийно? И в същото време да контролирате реакциите на тялото си? Без да се разконцентрирате? Става въпрос за следното:
Малко детайли, въпреки че вече ви предупредих, че няма да кажа какво точно се прави:
 Да се познава видимо района, в който ще се привлича Бигфут, така би било по-лесно, защото в место да се създава нов свят, ще се използва живият спомен за реалното място. След  това трябва да се създаде всяко действие по отделно…Как Бигфут да го види, какво става когато съществото влезе на мястото на контакта, какви са реакциите, какви емоции се изпитват и т.н За това човек трябва да е супер на ясно със себе си и въобще страхът трябва да не бъде никакъв фактор ако ще се предприема влизане в контакт на ‘’частни начала’’ или правене на експерименти с други животни. Става въпрос за абсолютен контрол над себе си + контрол над холограмата с цел контрол над поведенеието и реакциите на животното. Той и без това е нужен за правенето на качествена холограма, която да се проектира вън и да привлече Бигфут, или елени ако сте на лов за елени.  Много малко хора са способни на това, така че замислете се дълбоко с кой отивате да търсите Бигфут. Ето още малко класификации относно базовите нужди по създаването на холограмата, или менталната проекция, която Бигфут да възприеме:
 
 • Спокойствие и отпуснатост на съзнанието + способност за дълбока концентрация (има хора заспиват…). За достигане на правилното ментално състояние са нужни няколко неща, но основно спокойствие в околната среда, тоест да няма шумове и т.н Освен ако не сте индианец или бушмен свикнал изцяло с горската среда, и ако изреве елен, а той реве като лъв, да знаете че е елен и няма да ви изяде, за да не се активира survivor mode,  да не се секвате и т.н Средата, в която има шумове и въобще стимули нормално отвличащи вниманието не трябва да ви влияе по никакъв начин.
 • Тотална релаксация на цялото физическо тяло, тоест мястото където стои излъчвателя да е удобно, за да не прекъсне някое схващане проекцията, или пък някой сърбел по някой места…
 • За себе си ли ще правите проекцията или за някой друг? Тоест, вие ли ще го снимате или гърмите или някой друг? Също фактор в сценария на холограмата.
 • Трябва да има ясна цел на контакта. Ше се снимаме ли само, или ше си душим под опашките? Разбирате ме. Това е основният компонент на менталната проекция и на него се базират всички програмирани движения, емоции и реакции. Това е най-важното в случая – целта точно каква е, и въобще защо по дяволите искате среща с Бигфут. От интерес и любопитство? Супер, но на него можете да му станете любопитни по начини, които няма да ви харесат.
Това по стандарните методи за обучени. Не-стандартните са само за точно определен тип човеци, достигнали нужното изкривяване на съзнанието J Аз лично познавам само 3ма такива човеци. Те ще се прочетат и ще се самоусетят в тия думи. Ето защо с никой друг не тръгвам на такива търсения, защото за тези двамата знам, че няма да се окендзат и няма да предизвикат ответни реакции като всички останали, които определено ще се насерат в гащите, гарантирам им го. Не ходете на подобни търсения с разни лелички майсторки по Рейки, викащи ангелите или с войните на светлината, защото единственото, което ще се случи е, че ще акат светещи фекалии и само ще ви бавят до като установяват братска връзка с всяко дръвче и тревичка и до като припадат от радост по творението на техният брат Йети. Ако ще си търсите екип, търсете студени, мълчаливи и присметливи хора, те са идеалният вариант.
 
При индианците предимството е, че са тези обучени да правят подобни неща са в хармония със средата си, която е и същата среда обитавана от Бигфут. Това е изключително важен фактор. Ловците са излизали ритуално, като там на място са се правили ‘’техниките’’, които в основа си са същите, само дето шамана екстериоризира някои елементи вън в танца или чрез обредите. Но в основата са си същите неща. След това ловният екип вече достигнал менталното състояние е излизал на лов. Същото е и когато шаманът говори с природата (контакт с Планетарният Дух, който НЕ Е никаква там майка или жена, нито път е от мъжки пол). Той става самата природа за да говори с нея. Става на гарван за да говори с гарваните. Става орел за да изпрати орел до някое високо място  и да види какво има отвъд…Разбирате ли? В най-важната си част е 1 към 1, разликата е в ритуализмът, нещо което на мен ми изглежда супер селско стопанско. Но на мен, за други хора, това е рога на бога. Както и да е. Говорим за практичност на нещата и за моята гледна точка, която не е задължителна за никой.
 
Има един много интересен аспект от животинското, който аз никога до сега не съм експериментирал, като това задължително ще се случи, защото си падам по ловът и риболова. Как ще ви прозвучи ‘’животни, които искат да умрат?’’ Мхм. Имам информация от източници, които съм сигурен, че са на ясно какво говорят  и това ще бъде обект на бъдещи проучвания от моя страна, само за да не убивам останалите животни, защото аз наистина си падам по лова. И разбира се да експериментирам какво е да ти се яви физически животно, което иска да умре, и ти да го остреляш или убиеш с лък. Изпитвам страст към стрелбата с лък. Индианците са знаели как да привлекат точно определени животни, които сами да се предложат за жертва на техният лов. Знам, че има ритуали и би ми било много интересно да проуча детайлите на тези ритуали, в какво се състоят действията на шамана, каква проекция прави, каква холограма създава на животното, как го възприема, как чете знаците му, как то само показва намерението си…На това искам да се науча и аз, не съм го експлорирал до сега.
Вие усещате ли на къде бия бе хора? Бия към универсалният вид комуникация. Folks, какво сте чували до сега за телепатията? Това, което до сега ви описвах по-горе може да се нарече ‘’пращане на пакет информация’’, което е универсален метод за общуване извън тялото, имащ разбира се еквиваленти във физическото. Това тук е отражение на това там, не забравяйте. До сега ви описвах вид напреднала телепатия. Телепатията не е просто това, което се вижда по филмите на Холивуд…Не, не… J J J В комуникацията извън тялото, може да се предаде цял пакет информация, това с изживяването на гледните точки на други, ‘’мигновенното разбиране’’ какво е това, което се наблюдава, ‘’мигновенното разбиране на перспективата’’ и т.н – това са части от пакета информация, който е предаваем и е универсален метод за комуникация.  Тук също може да се направи. Там става много по-лесно, някак си се ‘’излъчва’’, странно е. Тук също – само че с повече труд по излъчването и с фактора тяло и неговите ДНК команди, които са там за да пречат на духовната същност, разбира се by design…Но в случая могат и да помагат.
 
Спомняте ли си как сивият в Документите Тера комуникира с индианците? Направо ги вкарва във филма без ънта мънта, и те изживяват неговата перспектива, това което той иска да им покаже. Сивият създаваше холограмата но с усилвател – външен източник, типично за извънземните и въобще за всички Последователни. Освен това, той е същество от друга планета и няма естествената не-технологична връзка с ‘’тук’’.  За почти същото говорим, само че няма нужда от усилватели, може някоя друга мудричка примерно, но шаманът тук ползва именно естествената си връзка с енергетиката на мястото…Ние сме от тук до като сме с тези тела – и това също е инструмент.
 
Каква връзка може да има това с Бигфут? Ами много голяма. Би било интересно да се провери дали има такива Бигфут ‘’камикадзета’’, чието ‘’желание’’ да умрат да им направи връзка с една предварително подготвена холограма и сами да дойдат на удобно за изстрел разтояние, като за целта има нужда от истинско разбира нa този факт. Този, който ще го прави и ще стреля, трябва да покаже на желаещият да умре Бигфут или което и да е друго животно, че разбира намерението му и е там за да го изпълни. Би било нужно да се покаже цялостно разбиране пред животното, нещо което не са нито думи нито знаци. Това е комуникация от другият тип. Тези съобщения се излъчват на енергийно ниво, като именно използваме факта, че животните виждат аурата.  За целта би било нужно човек да се научи да излъчва без говор, абстрахирайки се от езика на тялото, което говори за нужа от спиране с това толкоз силно идентифициране на Аза с тялото. Виждате ли, че не е за всеки? Да го духат пипковците, които раздуват теорията за ‘’равенството между хората’’ и за ‘’еднаквият потенциал на всички’’. Въобще не е така, а аз лично бих ги използвал тия пипковци за примамка, защото знам какво излъчват в пространството и как едно животно би ги възприело.
 
Ако някой успее наистина да осъществи една такава техника, а това го могат такива, които разбират тези неща, определено има шанс за започване на контакт от мирен тип. Така започва един различен вид ‘’сближаване’’, защото енергийното ви тяло има тяхната форма, и те ви възприемат като много по-близки, а с времето – като равни.  Има обаче едно проблемче, което е редно да бъде изчистено.
 
Къде се крие проблемът за белият човек? Ами в това, че белият човек няма познанията за точната физиология и поведение на Бигфут. Неща, които са нужни за да може да се направи връзка с истинската енергийна матрица, която е фенерчето, което ще доведе Бигфут към искащият да установи контакт с него. Разбирате ли? Не, че е невъзможно, щото информация има, просто имайки познанията, каквито някои индианци определено имат – е по-практично, и би се получило по-бързо и много по-безопасно.
 
В една такава трансформация на енергийният двойник, човекът който го прави трябва поведенчески вътре в холограмата, която създава въобще да не е никакъв човек а да стане Бигфут, още една причина, че е нужна информация за съществото. Шаманът става вълк, защото познава вълците, става орел, защото познава орлите. Това е нужно за да се влезе в истинската енергийна матрица на съществото, в информационното му поле, с което след това се борави. С представяне на разни поведенчески модели базирани на предположения няма да се получи ефикасно…Те не са макаци от скалите на Гибралтар. Тази е основната проблематика на една трансфигурация в Бигфут.
 
Инфото, което ви споделих до тук дава малко козове какъв тип персонал да си търси компанията тръгнала да ги ‘’открие’’. От друга страна според мен иделаният вариант е правителствен агент, за предпочитане военен виждал такива неща, който да се обучи в тези техники. Не за друго а защото фактора страх при него би бил сведен до минимум, а той е критичен, защото менталната проекция подкрепена от страх ще активира, както вече стана въпрос, защитните механизми на тялото и инстинкът му за оцеляване, ще се изпуснат феромони (и други по-миризливи неща, сетете се за вица с мечката), това неизбежно ще се отрази в околната среда посредством езика на тялото. Фактор номер 1 в изненадата. 
 
Следователно Бигфут може да възприеме защитната реакция като агресия и ще отговори по 2та типични начина – ще бяга или ще се бие. Ако избере втория…кофти за биолога.  Разбирате ли? Бигфут няма да види оръжията на военните като оръжия, ще ги види като предмети, които военните държат. Нито ще разпознае военните като способни на як бой. Не. Те са хора, облечени в дрехи и носещи странни предмети. Фактора страх е тънката граница. При една реакция предизвикана от страх или съмнение, тялото винаги издава това. А те живеят в природата…за тяхтова е универсален език и подобен род реакция, колкото и малка да е тя ще бъде разчетена. Горко му на биолога ако бъде разчетена като агресия, или като поведние на жертва. Ето защо варианта с военният профил е по-добър. Най-идеалният от всички варианти е екип от хора били вече в контакт с тези неща, като военните сред тях са компонента способен да ги извади от ситуация, и освен това всички са обучени в шамански техники. Просто възможности.
 
За ученето на английски – шаманска техника
 
Захласнати сте по шаманизма? Нали ви казах, че аз не съм никакъв шаман? Обещах ви обаче да ви кажа за една техника, която въобще не е кой знае колко структурирана, която да ви помогне да научите английски език, или който и да е друг език. Неини вариации помагат при заучаването на всякакви неща.
 
Сещате се, че индианските шамани се обличат с кожите на бизоните, които искат да попаднат в ловните им територии нали? Буквално ги викат, както прочетохте по-горе, шаманът става бизон за да привлече бизони, и в това се крие тайната на тази ‘’техника’’. За същото говорим.
Искате да научите английски по-бързо? Сигурно ще се запитате – как по дяволите да се превърна в английският език, че да го науча по-бързо, гледайки примера на шамана, който става бизон за да привлече бизоните?
 
Ами английският си има енергийна матрица, и всичко имащо общо с него и културата, чято форма на комуникация е той, ще ви доближи и до самият него. На първо място – изчистете си на максимум предтазсъдаците към англо/саксонският свят. Нямайте предразсъдъци, защото това на определено ниво буквално блокира ученето на езика, понеже подсъзнателно вие сте в режим на отричане на англо/саксонската култура. А това е техният език, следователно колко и да ви е нужен, блокирате ли го по този начин, никога няма да го научите качествено. Следваща стъпка, разучете култура им, така вие се ‘’обличате’’ с тях, със знания за тях, то е същото, просто проявлението е малко по-различно като форма, но намерението, което е най-важно, е едно и също. Ако не ви кефят щатите, заради масс разрушенията, които водят след себе си по цял свят – вземете Канада. Канада е прекрасна страна. Колкото повече елементи от културата им изучите, толкоз повече отваряте вратите към интуитивното възприемане на информацията за тях, което неизменно дава отражение и в разбирането и употребата на езикът им. Недейте да се влияете от формата. Дори и да не разбирате добде езика, започнете да четете на английски, колкото и да не разбирате всичко, което четете, ок? За да се улесните четете неща, които наистина ви интересуват. Тук правим друго, възприемаме от различно ниво, което ще даде ефект в крайният резултат. Ще се изнеадате колко е ефективно.
 
Правете това с неща и теми близки до вас самите. Примерно ако си падате по физика и химия – купете си книги на някой виден химик и ги четете на английски макар и да не разбирате всичко. Напомням ви, че това е все едно бизонската кожа, която шаманът облича за да привлече бизона, реално той също не е бизон, което съотвества на първоналното ваше не-разбиране на езика. Четете редовно и то неща, които на вас лично са ви интересни. Гледайте филми на английски, същата насоченост, само че още по-лесно, защото това освен другото ще ви помогне да заучите ‘’интуитивното възприемане’’ на езика. В смисъл гледайки видео материали ще започнете много по-лесно да свързвате първоначално действията, които виждате с думите, които от начало не разбирате. Ще ви е още по-лесно ако имате някакви макар и бегли познания по английски. Говорете си сами на английски. Мислете на малкото английски, който владеете. Говорете си сами…това  е адски ефективно. Не трябва да ви пука за ‘’ами ако някой ме види и ми се изсмее?’’, дреме ви, не се определяйте от мнението на хората J
С такава практика вие малко по малко влизате в енергийната матрица на езикът, и бавно но сигурно я ‘’сваляте’’ от информационното поле и я впрягате във ваша полза.
 
След известно време практика, ще се изненадате как започвате буквално интуитивно да усещатекакво означават някои думи, които реално не разбирате, чувайки ги изговорени. Подчертах думата ‘’усещате’’ с причина. Сещате ли се, че кучетата разбират човешкият език? Без да им се дават знаци, само с говор. Кучето се учи да разбира човешкият език именно така, то усеща смисълът на това, което се казва, асоцирайки го първоначално с някакво действие, като след години такива кучета буквално разбират самият език като такъв. Ще се научите по този начин да ‘’виждате’’ смисловите значения на приказките, без лингвистичната им форма и самото произнасяне да са проблем. Така ще си облечете кожата на бизона и ще привлечете бизона в ловното си поле, където ще зависи от вас дали ще го оцелите и повалите или раните и преследвате… Малко по малко ще подобрите значително нивото си на английски. Казвам ви го от опит.
 
Есенцията на тази ‘’техника’’ е приложима практически за всичко, и не е никаква мистерия. Иноваторските методи за заучаване на езици са базирани именно на подобни принципи. Възползвайте се от тях. Трудно е човек да изключи предразсъдъците при нужа, но не невъзможно. Те са критични, защото имат свойството да действат като коркови тапи. Запушват, а за да се извадят от мястото после, се изисква доста усилие. Говорейки за духовното – ние жиеем в изключително интересни времена…Привидно лошото е огромно поле за уроци и опитности. Нещо като банкет за Висшият Аз.
 
Изчистете се от корковите тапи и впрегнете средата за себе си.
 
Заключение
 
Обсъдихме една различна перспектива относно Бигфут. Споделих с вас мои лични преживявание свързани с нещото наречено шаманизъм, защото има аспекти от него, които са наистина много полезни и практични. Знам, че тази тема е интересна на много от вас.
Вариантите при среща с Бигфут също са много. Тук разгледахме проблеми свързани с обикновенният човек. Този,който не знае почти нищо за енергийната реалност. Не е зряло да се гледа на Бигфут като на ‘’горкото маймунче’’ или нещо подобно. Той не трябва да бъде разглеждан като човек, защото не е човек, колкото и човешки да изглежда. Той е различен от човека и в това се крие красотата му. Човекът пречупва истинската реалност на непознатите същества през собствената си културно-социална призма, за това всекидневният хомо сапиенс никога няма да бъде способен да преживее Бигфут качествено. Мистериите са безполезен булшит. Няма мистерии, има знание и не-знание, разбиране и не-разбиране. Не се оставяйте в ръцете на мистериозното, ако търсите такива неща.
 
След като правителствата обявят неговото съществуване интересът, който това ще предизвика у хората неизбежно ще доведе до много по-масово търсене на съществата, което от своя страна е предпоставка за много по-голям брой усъществени контакти. Ще се появят ентусиасци искащи да ги опзят, и групи чиито колективен страх ще провокира обратното – ще поискат Бигфут да бъдат избити или затворени на само едно място. Това са типичните игри на Полярностите. Аз лично мисля, че реално е по-добре Бигфут да си стои в криптозоологията, защото излезе ли на официално ниво, това ще бъде краят за него.
 
Ако попаднете на информация за наличието на леговище или чести срещи в даден район и наистина решите да ги търсите, нека това стане планирано. Вземете в предвид това, което ви казах. Не съм никакъв експерт, но съм изживял за себе си някои неща, които споделям с вас. Наивно е да се мисли, че ‘’няма страшно’’ просто щото сте бахти пичовете и познавате гората като дланта на ръцете си. Замисляйте се преди да правите такива неща, и определено не ходете в гората ако ви е страх от вълци. Помнете, че подобното привлича подобно, жертвата-агресор, и т.н При висички положения, каквото и да ви се случи то е част от вашият Път. 
 
Бъдете себе си. 
 
Nahuatl. 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This