Новият Световен Ред в испанските учебници

от | мар. 18, 2015 | Политически и други анализи | 2 коментари

Статия публикувана в сайта на Издателство ”Паралелна Реалност”.

……………………………………………………….

 

Новият Световен Ред и как ще бъде въведен той… А дали не е въведен вече? 🙂 Както всички добре знаем – тази е една от основните теми в света на конспирациите днес, но конкретните доказателства и примери са много повече англосаксонски отколкото от други държави. Може би има подобни случаи и на други места, но това е нещо, което не беше срещано в испано-говорящият свят, да не говорим за самата Испания… Принципно именно Испания е едно от зле информираните места или поне информацията тук не е на нивото, на което е тази в Латинска Америка на пример – такива са продуктите на конформизма… me only speak español y belive еn Maria, Jesus and Real Madrid…
Това не е нищо друго освен поредното доказателство имащо директна връзка с изследванията на Издателство „Паралелна Реалност“, само дето вече намесват директно собствените ни деца и нещата стават все по-лични и по-лични, преминавайки вече всякакви граници.
 
Става въпрос за един испански учебник по предмет наречен „Filosofia y Ciudadania“ (да се разбираФилософия и Общество“), един вид социология за непълнолетни. Отиваш на даскало и този учебник просто фигурира в списъка, който ти дават за закупуване, говорим за тази – 2013-та година, тоест за поколение което е вече на 15-17 години. Дотук всичко е в норми. Представям ви обаче превод на няколко страници от това „безобидно“ учебниче предназначено да индоктринира децата ни (тези, които живеем в Испания) в приемането на НСР като единствена алтернатива на „бушуващия“ в момента свят, и то как – точно и ясно, в прав текст, с истинските му имена.
 
От информацията предоставена от Издателство „Паралелна Реалност“ знаете +/- как работят тези неща, разликата е там, че тук говорим за вече официално ниво, говорим за образователната система в държавата Испания, училищата и това, което малките учат за света, тоест перспективата, която те биха имали след години е директно зависима от това, което им се преподава в момента. А то е… сами ще видите.
 
Ах горките ние! Простички и вечно недомогващи, недознайващи… помогнете ни, о илюминати, нати… нати… нати…
 
Превод:
 
Тема 10 – Построяването на една световната демокрация
10.1 Световно правителство
 
В 21 век разбирането за гражданство (общество) се намира на кръстопът, където текат заедно различните традиционни политически идеи – републиканската концепция с присъщата си защита на демокрацията; либерализма, който прокарва идеята за правовата държава; и космополитната идея, която претендира да разпространи демокрацията и човешките права навсякъде по света. Без да се занижава важността на първите два, които наистина са постигнали неоспорим прогрес в политическата и социалната еволюция (yeeaahhh!), но в актуалността, всичко сочи, че пътят който трябва да се поеме в непосредственото бъдеще е третият.
 
Глобализацията не само дава възможности, но също така е свързана със сериозни рискове. Всеки ден отбелязваме как днешните политически институции, както националните правителства, така и организациите от надправителствен тип, са все по-неспособни да дават правилните решения за предизвикателствата, които стоят пред нас. Оттам, че много хора започват открито да залагат на идеята за световно правителство, което да е наистина демократично и да представлява всички народи и държави, а не само най-могъщите.
 
Реализацията на този идеал изглежда все още много далечна, дори утопична, но ако погледнем назад и видим прогреса постигнат до днес в правото и гражданското общество в много части на света(англосаксконският модел), бихме си дали сметка, че с усилие и воля утопиите могат да станат реалност.
 
10.2 Нови институции за новият световен ред (ко речи? :D)
 
Ако има нещо за което всички са съгласни, то ще бъде, че трябва да се променят дълбоко структурите на сегашното управление. На първо място трябва да се модифицират функциите на ООН и тя да се превърне в нещо като Световен Парламент, където да бъдат чути всички гласове, без изключение на нито едно малцинство или етнос. Естествено това би означавало, че Генералната Асамблея или новосформираният Световен Парламент да разполага с ефективна власт, а Съвета за Сигурност, формиран от най-големите световни сили, да престане да има правото на вето, за да се превърне по този начин в „изпълняващата ръка“ на Световният Парламент.
 
Международна институция се коригира сама и сама си дава пълната власт над всяко едно правителство в света, а мен и вас НЯМА да ни питат дали сме съгласни, в това бъдете сигурни. Това, което ще се случи в такъв случай (явно не след много дълго) е, че националните правителства ще останат под властта на световното (както е сега в ЕС, тук Брюкселската легислация е над националните, както добре знаете), а армиите ще преминат директно в състава на Световната Армия, която ще играе и ролята на Световна Полиция, понеже ще бъде, както се казва в прав текст, „изпълняващата ръка“ на новата световна власт. Добро дойдовте во 1984… само дека сме 2013… Продължавам нататък, дръжте се здраво, напомням ви, че това е учебник:
 
Една втора стъпка би се състояла в съставянето на една Универсална (всеобща, световна)Конституция, която да въздигне до нивото на закон хартата за човешките права и всички останали конвенции, договори и декларации, които са се добавяли след това. Също така, за да бди над спазването на Конституцията трябва да се създаде Световен Съд за всички държави и с власт за ефективно санкциониране. Meждународният наказателен съд може да изпълнява тази функция стига юрисдикцията му да бъде апликирана на всички Правителства.
 
Мили хора… видите ли ирландец на пътя, веднага го черпете 5 бири за това, че Република Ирландия на ред с Република Португалия блокираха прокарването на новата „европейска конституция“, обаче текста горе ни подсказва, че нещата са много по-зле от очакваното и скоро може и да няма връщане назад без бой. В случая на евро конституцията Брюксел буквално може да диктува на София (примерно) начина, по който да уреди здравната система (не че сега е много по-различно), или образователната система и ако сте забелязали в Испания това са 2-та най-сериозно засегнати обществени сектора. Удрят в здравето на хората и образованието на децата, готвят си супер ефективно терена за след 10 години. Така, дотук добре, в момента човек може да мисли различно, може да хване и да тегли едни путки майни на режима и да си бие камшика към Венецуела, Еквадор или Аржентина, ами когато всичко стане глобално и когато всяка власт е подчинена на новото Световно Правителство? Къде че одим? Явно както много правилно казва един испански рапър „търсете си нова планета, на която да емигрирате“. Случи ли се нещо такова е само въпрос на време да започнат всеизвестните ни преследвания на инакомислещите – тоест, такива като хората, които четат този сайт. След много кратък период от време (по мои изчисления, не повече от 20 години, като след 10 вече ще бъде прокарано) да мислиш различно ще бъде престъпление. STATUS QUO ще бъде единственият закон, а VOX POPULI ще бъде тотално заглушен в името на „всеобщото добро“.
 
Между другото глобализацията явно си има ново име – космополитна демокрация и ако този нео-либерален bullshit не ви стига, ето ви още малко от заключението на тази страница:
 
Трите колони на космополитната демокрация са:
 
Единен Световен Парламент, избран демократично (и аз се смях, да….), който да разпознава статуса „гражданин на света“.
Единна Конституция вдъхновена от Всеобщата Декларация за Правата на Човека.
Международен Наказателен Съд, обвързващ (в контекста на „обхващаш законите на отделните държави“), който да защитава правата застъпени в Световната Конституция.
 
Интересни аналогии можем да си направим гледайки корицата на това издание, „доста символично“, както биха казали братята масони говорейки под секрет, че въпросният обект на разглеждане е масонски:
Доста хора трябваше да бъдат изклани и омаскарени, за да може един ден някой си да напише в учебник за масово разпространение, цитирам началото на 2-ра страница, това е смесица от predictive programming и „говоря много казвайки едно и също“:
 
… Никой не може дори да си представи, че едно правителство може да се справи само с проблеми като глобалното затопляне, бедността или международният тероризъм. Тези въпроси изискват създаването на ново Световно Правителство или минимум една дълбока реформа на сега съществуващите международни институции.
 
Страница 192 Към едно глобално общество
 
Нека погледнем за какво се говори в 9-та тема от учебника. Темата се казва „Граждани на света – космополитният идеал“. В „9.1 Корените на космополитизма“, авторът цитира първите „застъпници“ на глобалната идея: „от стоиците до Кант, и от Ренесанса до ден днешен, тази е една от основните утопии в човешкото общество“ и задава следните въпроси на децата четящи този материал (интересно ми е да вида учителите как са с главата…):
 
Могат ли да се обединят всички нации на света в едно световно правителство? Oсъществима ли е идеята за построяването на едно световно гражданско общество?
 
В типичният за тях стил всичко се представя меко, без турболенции, без резки движения, гладко, така че да изглежда най-миролюбивото нещо на света. „Глобално общество“… – fuck off, обществото и без това вече отдавна е глобално. Разликата би била там, че за тях „глобално общество“ означава контрол над абсолютно всички хора на света, официално и неоспоримо. Не може да се лъжем от начините по които се представят тези неща в социума, нека не забравяме, че социума е под абсолютен контрол.
 
По-долу виждаме цитат на немският социолог, нео-либералист и философ (и масон) Юрген Хабермас от „Право и справедливост в едно глобално общество“ (Декларация от Гранада за глобализацията, 2005 г. – Испания):
 
Новата система за икономически, социални (!!!) и междукултурни отношения изисква един нов световен ред. Глобализацията е също така социален процес останал без регулиране и контрол воден в много случаи от сили, които нямат демократична легитимност.
 
Социалните последици от осъществяването на тези идеи са просто катастрофални. Официален Световен Парламент в рамките на Световно Правителство – АДИОС на всички права в собствените ни държави. В такъв случай брюкселските канцеларски джентълмени ще имат вече официалната власт да диктуват всичко от-до в България и навсякъде по света без това да се оспорва, понеже Световният Парламент ще диктува правилата и ще стои над националният парламент. Оттам, всички партии отпадат, отпадат и всички движения и организации… тоест настава тотална диктатура. За кой ли път – добре дошли в 1984 г.
 
Заключение и последен коментар
Останалият текст не може да се разчете дори с увеличение, но с превода дотук става ясно с какъв масонски bullshit помпат мозъците на нашите деца тук в Испания. Със сигурност не е само в Испания, защото както се случва на запад една корпорация е собственик на 20 други в различни държави, така че имайте 6 очи и 4 уши (без да се превръщате в инсектоиди) и се интересувайте какво точно изучават децата ви. Важно е близкото отношение с тях, сега повече от всякога. Нашите деца трябва да знаят, че сме им и приятели освен всичко останало, това е просто повече от нужно, за да можем да им предоставим що-годе сносна основа. Този е подходът, който ще позволи те да ни споделят съвсем по приятелски реалното си мнение. Така освен, че ще ги накараме да се чувстват полезни (нещо фундаментално за правилното им ментално развитие), ще успеем евентуално да ги защитим ако нещо подобно се появи при нас.
 
Приятели, народите по света отдавна комуникират по между си. Номера с тази брутална глобализация не трябва да минава тук… Не само защото е абсолютна лъжа, ами защото този номер е покрит атентат срещу многообразието на този свят. Платформата „Земя“ като част от Еволюцията и Играта в тази Галактика е важен елемент, защото съдържа огромни дози разнообразие, нещо което Висшите Аз търсят, понеже това осигурява нови и нови изживявания и опитности. Световете където всички са равни и еднакви… ммм да кажем, че не са това, което Висшите Аз избрали да играят земната Игра търсят. За тях такива светове са част от интегрираното минало, това са коренно различни инкарнационни модели невалидни в свят като нашият, където всяка инкарнация започва наново имайки в предвид целенасоченото „затъмнение“ на паметта, нещо основно за бързият напредък. 3D е място под контрол, да, но нека не забравяме какво сме в дъното на самите себе си – индивидуални същности експериментиращи в 3D среда на живот поставени всеки последващ път в различна роля. Тази е най-голямата ценност тук – разнообразието, което Те се стремят да сринат. А защо ли? Ами защото тук сме КОЛОНИЯ… и като колония ние сме длъжни да се придържаме към колониалният status quo. Това ни се напомня всеки ден, въпреки цялото неразбиране, точно това се има в предвид – приближаване и постепенно сливане с оригиналният модел.
 
Всеки модел целящ „приравняване“ или „изравняване“ в стил „всички сме равни“ просто вони… Не,ние не сме равни и няма да бъдем равни докато притежаваме индивидуално Съзнание, това е всъщност единствената разлика между нас и стадо бизони… Тялото не е основен критерий. Пазете си индивидуалността на всяка цена, слушайте себе си.
 
Времената са изключително интересни и точно заради това сме тук 🙂
 
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This