Днес ви говоря като българин, истини, и кофа студена вода в лицето.

от | фев. 7, 2019 | Политически и други анализи | 4 коментари

Здравейте уважаеми Съселянье! Уважаеми батки, кифли, джукари, златотърсачки, пички, пичове и копелета, здравей мнозинство! Moй народе български! Днес, ще ви говоря с особено остър тон, ще псувам, ще наричам голяма част от българската нация “курви“, и ще ви изсипя в лицето, всичко което мисля за тези удобните гласоподаватели, иначе толкоз съзнателните български граждани, които леят мозъци по мрежите. Накратко ще ви обясня моята перспектива, за това, какво се случва генерално с вибрацията на българският народ, и защо от това дередже, България никога няма да се оправи, ако самият народ не вземе критично-спешни мерки. Ще ви поговоря за колективната Игра, и как тя е свързана с индивидуалната опитност в човешката Инкарнация. Знаете, че моят стил, си е мой 🙂 И че обичам да провокирам по всякакъв начин, просто съм такъв, но този път ще бъда наистина вулгарен, наистина имам намерение да се изразявам с маниера на днешните българи. Може би е леко срамно, да, ок, съгласен съм, но държа на това, нещата да лъснат в истинските си багри, а те никак не са благи, нито топли, те са грозни и вулгарни, за това и аз така ще се изразявам в този материал.

Може би след тази статия, ще загубя много Читатели, и много хора, вече няма да ме харесват, но не мога да преодолея това, да ви кажа, туй дето мисля, така както го мисля. Аз съм такъв, непримирим, спрямо тези части от реалността, защото смятам, че единственият лимит, който имат човеците, е идеята, че имат лимити, и че нещо трябва да ги командва, и да ги владее. Това е шибан контрол над съзнанието, от време оно! Обидите, и острият език от тук нататък, са генерално насочени, nothing personal към никой конкретно, просто мисли онлайн. На човек понякога му писва на дедовия от това, да седи и да гледа, как една райска ябълка гние бавно, но сигурно…

Ще започна с думите на моя брат Тишката Вълчев, защото ние сме такива, вярваме в думи като Чест, ние сме шибано малцинство от емигрирали Джедаи, а неговите думи коват с огромен чук, по Съзнанието на всеки, който притежава истинско Сърце, всеки такъв, ще ме разбере, дори и днес да ми е емоционално, дори и да говоря с лош език:

 

”Като цяло и най-общо мога да разделя хората на две основни групи – От едната страна са тези, които изживяват всеки свой миг тук със Чест и Достойнство, изживели са страховете си и продължават Пътя си. От другата са хората, които никога няма да разберат какво означават тези думи и прекарват всеки свой миг в страх, покорство и лицемерие. Едните са хора на действието и думата, другите са хора на празните приказки и безкрайното лаене и мрънкане. На едните можеш да разчиташ, като стане напечено, а другите имат миши сърца и рязко се крият, когато ситуацията започне да мирише на л@йна. И най-основното – едните са Себе си, а другите живеят нечий друг живот. Бъдете Себе си, братя и сестри!”

                *******ПРЕДУПРЕЖДАВАМ – ОСТЪР ЕЗИК, ПСУВНИ, И КОФТИ НАЧИН НА ГОВОРЕНЕ*******

Искам да си направя един публичен монолог с вас, искам да ви питам за някои работи, понеже ставам свидетел всеки ден, как българският народ се е превърнал в едно шибано стадо. Супер много хора са готови да са курви, стига пара да пада! Получавам писма, и коментари тук в блога, че съм “бахти лошия“, понеже съм им прекинал фалшивото самочувствие, на бандата велико български, селски тъчмейкъри, които с фалшив патриотизъм, си прикриват душевната мизерия, вредейки на десетки други нашенци в социалните мрежи. И не драги българино, не ти е виновен политика, ти си си виновен, за цялата мизерия – сам си си виновен, защото така и не пое лична отговорност за бъдещето на страната си. 30 години мандръсанье, със скубаньйе под мишниците, и подфръганье, както казва оня генератор на дълбоко философски лафове, Краси Радков. Явно драги българино, не ти стига, явно искаш още, ти си бахти мазохиста…Срам ме е от теб! У нас цари тиранията на слабите! На душевните мизерници.

Баба ти, твоята бабичка, която те е отгледала, и душата си би дала за тебе, без да се замисли, плаща сметки ток по 250 лева, при пенсия 300, и а-ха покаже някое богатство в стил “20 кокошки“, тя става мишена за престъпниците, които освен, че ще и вземат богатството – може и да я изнасилят… Ако въобще ползва електричество през зимата, и ако смее да има цъкнати лампи, и да не дава Аллах – да и се наложи да пусне електрически радиатор, или ел-печка да ти направи баница. Не те ли е срам бе? Ти безумна твар ли си, или се водиш Homo Sapiens Sapiens? Въобще каква порода си? Нямаш ли съвест, нямаш ли чест? Знам, че тая тематика, не е за блог с езотерична насоченост, но не, днеска ще хокам наред. Знаете, че прекрасно разбирам и другата перспектива, тази с опитностите, и индивидуалните, и колективните, но днес ви говоря като българин.

Теб българино, ти скъсват задника, а ти си кротуваш! По всички параграфи са те навряли в миша дупка, а ти си у вас пред телевизора, пиеш си ракията, и ти дреме на …

Но се оплакваш българино, имаш огромни претенции, мечтаеш си за всичко, което нямаш, не защото си прост, ти реално не си прост, нито си сакат, ти си можещ, ти си българин, но си и кочкафалия! Дървена глава, която си е въобразила, че има лимити, че има господари и чобани! Станал си овца брат! Или се събуждаш сега, или сред време, няма да има къде да се събудиш…

Какво според мен е България в момента? 

1. България е тестова зона: всяка една гадост, предимно от икономически стил, която Елита приготвя за Европа, и други части на света, се тества или в Африка-Индустан, където са още по-неуки, по-диви и по-първични, и там директно се тества това, как една нация избива друга – или на Балканите. Елита НЕ ИСКА силни Балкански Държави, приятелски настроен към себе си, Балкански Народ от обединени нации. Знаете ли идеята на Каравелов, и по-късно на Мустафа Кемал Ататюрк, за огромната балканска федерация с 2те столици, в Анкара и София? Съмнявам се, че знаете, вие иначе толкоз просветените, псевдо български историчарчета от фейсбук.

2. Българският народ дори и за стадо не става в този момент, защото в едно стадо има един минимум организация. Там всичко е göt tere, където гъза ви поведе, или стомаха, или оная ви работа. 3 кебапчета, и едно голямо малцинство започва да гласува! Чия е вината? На голият, гладен циганин, който дори гащи няма, или на липсата на държава, и държавници, които се предполага, че вие избирате? На кой е вината в същност?

3. България е производител, на едно от най-яките качества субстанция, за която се борят няколко извънземни франции, на някои места го наричат “лууш”. Говорил съм ви за какво иде реч, в статията “Бизнесът на Сивите“, и също така в “Други видове S-MA“. Просто у нас е нещо като Gran Reserva, с много добро качество, а за това е нужно, вибрациите генерално да са супер ниски. Вие там сте магнити за всякакъв тип такива атаки, от астрала, и който ви хване, защото масово, народа вибрира в честотите на злоба и омраза, а те се поддържат, и се създават изкуствено с мизерия, и нищета.

Какъв е изхода? 

1. Да се прекрати свалянето на вибрацията на този народ. Българина трябва да се преодолее, да преодолее комплекса си за малоценност, вграден от толкоз години комунистически brain wash, от идеали набити му в главата, от чобани и козари, а не от истинска интелигенция, и да започне да поема отговорност, лична, за всичко. Но това зависи само от народа. Вибрацията ще се вдигне, ако хората започнат да възприемат, от гледна точка на по-горните си енергийни центрове, което означава масови осъзнавания, и да престанат да са роби на първите си 3 чакри, като животните. Разумът, разбирателството, и поемането на отговорност водят до щастие и генерално вдигане на вибрационното поле на нашият народ. Но за това:

2. Да се спре етническата омраза. Българският народ е като красива градина, с различни видове цветя, и единственото което спира прогреса е изкуствената омраза – инструмент, който се ползва от Елита много успешно, дори М. Джексън го казва по същият начин в една песен…Осман и Иван са част от един и същи народ. Не го ли проумеете – България няма да я има. С ръка на сърцето защитавам българските Турци, те ме отгледаха, с тях пораснах, те ме научиха на уважение към всички хора, те ме направиха българин, от тях никога не видях лошо. Използват ги по същият начин, както и нас българите – съскат ни като кучета едни срещу други, а реално там няма дори фракции! Всички са едно и също – пеони на Елита. Истинският български Елит, интелектуалният ни елит, цялата интелигенция, беше избита от вашите братушки, по време на народният съд. Всички български Революционери са избити от русофили. Русофилството е трудно лечим синдром, граничещ с болест, и русофилите са врагове на тази нация, защото според тях, нашата нация е “само българска”, а не е така, част от нашата нация са и каракачаните, и арменците, и циганите, и турците, и всички останали компоненти на Българският Народ. Който не е способен да го види, да го порумее, и да го приеме, не може да се нарича разумен човек. Всеки, който мрази собственият си народ, е шибано камикадзе.

3. Масово хората да започнат да гледат на себе си като на “ние”, и “нас”, а не на “Аз”, това със самогъзието съсипа всички морални, духовни и обществени ценности, у нас вече ги няма, или са толкоз миноритарни, че са станали незабележими. Все пак общувам на живо с много нашенци, и виждам, как хората гледат на човека отсреща, като на нещо което ги застрашава по един, или друг начин. Било то, защото са комплексари от село с големи претенции, или защото искат нещо да изкопчат, за което се правят на големи приятели, това е масово сред българите. На всичко намират кусури, за всичко се оплакват, все нещо външно им е виновно, а истината, грозната истинска истина, е че е точно обратното – станали са такива, заради собственото си самогъзие, подчертано от 30 години немотия и несигурности. Дори децата са така, което е повече от жалко! То е срамно! Не може момиченца на 12 години да се държат като професионални курви, и келешундери на по 15 да ми се правят на бургаски батки, без грам себеосъзнаване, като част от едно общество, в което реално хората са зависими, по един, или друг начин, от себе си, за да може да съществува тая човешка съвкупност. Не е ли така? Лъжа ли ви?

4. Най-големият генератор на висока вибрация, това е спокойствието. Но спокойствието е следствие от задоволени нужди при повечето хора, тогава защо у нас няма гражданско общество? У нас сядат на масата 3ма българи, и ше се избият ако имат различни визии за света. У Франция сядат 20 – и въпреки разликата, намират общи гледни точки! Как е възможно? Ами така, Франция има 200 годишна демократична традиция, тя е майката на съвременната демокрация, а България е един тъмен, русо-комунистически, балкански субект, без ясна визия дори за себе си. У нас сядат и се избиват , във Франция сядат и стигат до обща визия, за общото добро. Ето ви и нуждата от колективна Игра, тя е или добра за всички, и не е добра за всички, разбирате ме…Когато човек е спокоен вътрешно, когато не се притеснява за прехраната си, за чисто физическото си оцеляване, и нуждите на тялото си, тогава аджеба му остава време да седне, и да започне да си задава екзистенциални въпроси. Просто масовият човек така е устроен, други сме различни, така е, много мои Читатели са различни. Познавам хора, които въпреки проблемите, въпреки житейските несгоди, въпреки всички трудности, все пак еволюират духовно и като личности, в много отношения. И ето това е примера, че реално нямаме нужда от нищо външно. След като си гладен – създаваш, сееш, жънеш, и ядеш. След като си жаден – правиш кладенец, и пиеш вода. След като искаш прогрес – осъзнаваш, че това е обща Игра, започваш я, спираш да гледаш на ближният си като на враг, и започвате заедно да работите за прогреса. Тогава стадото се превръща в нация, която има ясна визия за себе си като масово явление, и въпреки това, всеки индивид има лично мнение, собствена позиция, която може да съвпада, но може и да не съвпада с масовата. И в това няма проблеми, българските проблеми са родени, от чиста проба селскостопанска простотия, от кръчмата и хоремака. Там е работата, че човек излиза от селото, но селото трудно излиза от човека! За да има общ прогрес, отделните индивиди трябва вече да са осъзнали, че стадата винаги ще имат чобани…А чобанина носи гега, и бие здраво, и освен това има и кучета, които следят хем за сигурността, според визията на чобанина, хем за това някоя овца да не избяга от стадото….Сещате ли се за какво ви говоря? Ето пак пример с Жълтите Жилетки, и непослушният Макрон: французите излизат и почупват Париж, с ясното съзнание, че след това ще им бъдат вдигнати данъците, за да се възстановят по-бързо щетите. Те го правят масово, и осъзнато, тоест всеки един отделен човек, който троши Париж знае, за данъците…В тези протести участваха много съслойки на обществото, не са само един тип, нито една порода. В тях участваха всички, и негрите, и арабите, и французите. А у нас, никой не вижда до сега 30 години, как съсипаха цяла една държава, чиито деца вече не живеят в България, аз съм едно от тях, но когато циганин направи нещо – се вдигат масиви от хора, с геги, палки, факли, и т.н Не е ли реторично, не е ли патетично всичко това, то е патологично бе! Патология! Става ясно, от ясно по-ясно, как масовият brain wash взема реверс над Съзнанието на нашенеца, на който от 1945 година насам, му се натяква на сила, че турчина и циганина са враговете! Това се прави, уважаеми Съселянье, с цел да се създаде отдушник на народната ярост, за моментите, в които народа не знае на къде да подхване, и в место да подхване ония свине в Парламента – свинете насочват народа, и хората, едни срещу дргути, и те разбира се реагират автоматично! В България, престъпността има етнически знаменател, и този знаменател се използва за контрол над общественото мнение.

На вас не спират да ви натякват, на сила, с помоща на големите медии, че вашият враг не се намира в Парламента, а истината е точно обратното – врагът се намира на събрание, в оловните стаи на няколко чужди посолства + Парламента. Ей там е врагът! Врагът на иска да използва потенциала на циганското малцинство за доброто на БЪлгария, не! Те искат циганина да бъде вечен отдушник на яростта на също толкоз гладният, и бос българин!

И народа им вярва…е не са ли мазохисти ми кажете? Не си ли го просят сами? И как няма да си го получат, много ясно, че ще си го получат!

Чисто енергийно, според Вселенският Закон на Привличането – подобното привлича подобно. И всичко това, подсилено от влиянието на 3Д матрицата, която само това чака, всичко което вие чувствате, и реално генерирате в мисъл-форми, си се връща обратно, защото именно това е, което генерирате, и Вселената ви го връща, защото е най-близо до вашата собствена, вибрационна честота. Така че, да не ви е странно ако цял един народ се мъчи, просто това генерира на масово ниво, и съответно – това получава. Просто самата Вселена работи по този начин, това което произвеждаме като емоции, мисли, и т.н са вид енергийни матрици, които се закачат за общата Аура на целият народ, и започват да произвеждат от същото….А сега си представете, ако хората престанат да бъдат такива простаци, и започнат да действат заедно, като отбор…

Тука идва ролята на колективната Игра. Колективната Игра е нещо естествено, не мислите ли? Не мислите ли, че самогъзието не може да поддържа едно човешко общество? Или може? Не смятате ли, че вашият Път, личният ви Път, е програмиран преди раждането, да се съчетае, да се смеси, и да слее с Пътят на много други хора? Или вие нямате семейство, и вас са ви донесли ей така, щъркелите? Приятели нямате ли? Нямате ли си любими хора? Не им ли желаете доброто бе?

Не ми ли вярвате? Сега, искам да се погледнете в огледалото, и да бъдете честни със себе си, поне веднъж:

Колко пъти в месеца, си мислите “трябваше да емигрирам?”

Колко пъти в месеца имате финансови затруднения, въпреки че бачкате като идиоти?

Колко пъти на ден не се чувствате добре в собствената си кожа?

Колко пъти, когато се прибирате у дома, имате чувството, че нищо не у ред в тая държава?

Колко пъти вие направихте нещо за Родината?

Колко пъти пихте ракия, и бяхте войводи на масата, и после се сблъсквахте със шибатата реалност, като кофа студена вода по главата?

Колко пъти в месеца се притеснявате, и си задавате въпроса “нови дрехи за детето, или нещо друго, от което има нужда“?

Колко пъти масовият българин се срамува от себе си, понеже вътрешно знае, че всичко е изтървано?

Колко пъти, до като си говорите с близки и приятели в чужбина им казвате “положението е безнадеждно”?

Колко пъти българският народ, и по-специално етническите българи, седнахте да се замислите, че народа на България има повече от един компонент, и че всички сме важни, за да я има България, и за да може един ден да имаме къде да се приберем?

Колко пъти си дадохте сметка, какво в същност значи “Съединението Прави Силата”?

Колко пъти обръщахте глава, когато видите хора в критична нужда?

Колко пъти поехте лична отговорност, за всичко което се случва на вас, и на вашите близки?

Колко пъти?

Защо в България е нормално това насилие, навсякъде, дори по детските градини?

Защо в България злобата е закон?

На какво се дължи липсата на морал, ценности и манталитет у нас?

Главно на това, че чрез народният съд, руско-комунистическата върхушка изби истинският Елит на България, и сложи овчари и чобани по големите постове, които изградиха 81 концентрационни лагера, в които интелигенцията беше брутално избивана! Тази е истинската причина, а ти, днешни българино, ти си камикадзе-русофил. Драйфа ми се от тебе!

Мислите се за наследници на Атлантите? 😂😂😂😂😂 Come ooooonnnn!!! Слезте на земята драги Съселянье! Кое ви е великото? Този днешният български народ, кое по дяволите му е великото бе хора? Чужди фирми обират природните ресурси, а масовият нашенец гледа BigBrother, и Шоуто на Слави! Хора умират всеки ден по нелеп начин, администрацията не работи, от 30 години сме в преход бе, роби! Те няма да клекнат, ако ги толерирате! Никога няма да клекнат, напротив – ще стават още по-нагли, и касапницата ще е тотална за това общество. Аз обичам народа си, и искам България да я има, а вие искате ли?

Престанете да бъдете роби! СЪБУДЕТЕ СЕ!

Вие или ще се събудите, или утре няма да има България, гарантирам ви го.

Сега ще ви го кажа, като на такива каквито сте за мен, всички вие, които ме четете, и едните и другите, и тези които ме харесват, и тези, за които съм черен и гаден: мили Сънародници, от нас зависи всичко от-до. Няма нещо, което да не зависи от народа в една държава, просто Елитите са направили така, че у хората да се създаде илюзията за стадото, което има нужда от чобани. Ние сме свободни в Душите си! Свободата е вътрешен концепт, тя е състояние на Духа! Ако въпреки различията си, се научим да мислим глобално, да виждаме нещата не от към чистата 3Д перспектива, базирана на нуждите на стомаха и гъза, а от гледната точка на разума и идеята за общото благо – тая наша Родина ще стане рай! И като нация, ще бъдем пример за всички. А ако ни унищожат все пак – ще мрем минимум с достойство. С чест!

Разгледайте го в дълбочина, усетете го, всеки път, още от самолета, усещам над България злобата, и негативната енергия над градовете. Всичко това се генерира от самите хора, няма от кой друг, у Природата няма такива емоции. На хората им е писнало, и вече не знаят за коя сламка да се хванат, защото усещат, вътрешно знаят, че са в ролята на удавници. А какво иска един нормален човек? Иска хляб, цици и бира, да 🙂 Хааахахаха, така е, но главно иска спокойствие, здраве и мегдан за себе експериментиранеиране. Само това, от там идва всичко останало в социума, винаги ще има и добро и зло, както у хората, така и в обществото. Номера е всички да знаят, че въпреки Илюминати-нати-нати, и всички останали рушители, и производители на лууш, все пак много неща зависят от хората. Всичко зависи от възприятието, от индивидуалното, и от колективното, и е въпрос на прост избор – to be, or not to be овца.

Българина трябва да разбере, че бедността, немотията, мизерията, отчаянието, и всички негативни емоции, които са го направили тотално обезверен, изнемощял и злобен, са негов личен продукт, негова лична отговорност. Процесите могат да бъдат обърнати с главата на долу, ако всеки човек поеме своята част от общата отговорност. Не бъдете злобни, не мразете собствените си Сънародници, не обвинявайте винаги някой външен, някой по-черен, или по-непознат, заемете се със себе си, и процесите могат да бъдат обърнати с главата надолу! Можем да оцелеем, можем да имаме държава като хората, можем да сме всичко, което искаме.

Всеки един момент тук, е урок за нещо. Не го забравяйте…

Духът няма националност, няма знаме, нито идеология, но докато ние сме тук, имаме пълното право да изберем в каква реалност ще съществуваме.

Единственият лимит, е идеята, че има лимит…. 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This