Опитности изън тялото – Спомените и вниманието като инструмент + разяснение на някои опасности

от | ное. 9, 2019 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 2 коментари

Здравейте мили ми Читатели! 🙂

Един от вас ми показа, че в блога липсва една статия, която явно е била публикувана преди време, а аз самият недоумявам какво се е случило, и защо е изчезнала от блога… Прсто в контрол панела я няма.. не знам какво е станало, за това реших да ви я напиша отново, по нов начин. Добре, че имам верни Читатели, които директно си свалят статиите ми на устройствата, които ползват, и със сигурност някой ще ми я изпрати обратно 🙂 Със сигурност ще бъде полезна на много от вас, защото много хора се интересуват от така наречените ”опитности извън тялото”. Ще ви оставя линкове тук, към стари такива материали от блога, защото е добре да ги прегледате всички, бидейки тази тема една от най-интересните. Смея да твърдя, че в българското пространство сме аз и Н. от Издателство Паралелна Реалност, никой друг не съм виждал да пише от истински опит по тази тема. Навсякъде е преписване, и си личи, че е такова, или някакъв вид анализиране на чужди опитности, и пак си личи… Хората все пак силно се интересуват от тази тема, защото е една от най-мистериозните. Както съм ви казвал много много пъти, и най-вече когато ме питате ”как става брат?” – просто съм роден така, за мен е естествено състояние, като това да съм буден. При мен съзнателното ”тук и там”, може да е както едновременно, така и едното да бъде изключено за сметка на другото, защото вярвайте ми – не е лесен този начин на живот, не е лесно често със седмици, а дори месеци в по-тежките периоди, да не губиш Съзнание…..Представете си как тялото ви спи, биологичната ви част реално е ОК и си спинка, презарежда се и т.н, но не губите Съзнание дори когато спите, и ако губите, то е за кратко ”време”. Не си мислете, че това е яко, готино, и т.н Нищо общо…Нямате си на идея, или връзките с хората, и това какво представляват те в същност, и трудностите от другото – да се абстрахираш, защото сам не искаш да знаеш нищо за хората, а то просто изплува и го знаеш….Никак не е приятно, гарантирам ви го. Спрете да мислите, че това е нещо кой знае какво, по този начин не се живее лесно. Поне на тази Планета е така. Хиляди са препядствията, и всички те са на базата на този брутален mind control, който е навсякъде около вас…Моето детство беше хем много красиво, хем пълно с конфликти, лични, защото трудно успях да си обясня ”защо тези хора са така….”, тоест нормалните хора, всекидневните хора. С времето успях, и сега всичко е под контрол, но нещата които съм изживял, и как въобще съм ги преживял вътрешно…..само аз си ги знам.

Ето линковете към стари материали по темата, по хронологичен ред, от долу на горе, като знайте, че гледните ми точки през времето са се променяли, заради развитието на самият ми личен опит. В никой случай не твърдя, че съм баси факира, нито нищо подобно, просто личен опит. Чака ви голяяяяяяяямо четене 🙂

Статия 1: Извънматералните познания – точката на съзнание и информация за аурата и енергийните тела

Статия 2: Извънматералните познания – механика на случването и точката на съзнание 2

Статия 3: Шаманските опитности: Боян Мага и вълците 

Статия 4: Oпитностите извън тялото – посветено на Читателите, които питат ”как да имам ОИТ”

 

И сега едно важно предупреждение: 

Искам да предупредя от самото начало хората, които изпитват страх, съдържат страх към ”мистериозното, непознатото”, и т.н да НЕ четат този материал, защото това може да доведе до допълнителни ментални филми, които да усложнят страховата им невроза. Никакви икони, идоли, учители, безгранична либоФ, молитви, защити и медитации от масово познатите, няма в никакъв случай да ви помогнат. Ще стане въпрос за реална информация, реален личен опит, и ще опиша някои аспекти на това, какво реално може да се прави с вашето Съзнание. Все неща, които със сигурност ще докарат много хора до още страх. Казвам ви го, защото вече се е случвало многократно. Искам да осъзнаете, че аз просто споделям личните си опитности, и не е моя отговорността за това, как вие възприемате този сорт информация. Искам Блогът на Nahuatl да стане свърталище на Войни, а не на страхливци. За това съм длъжен да създам този филтър за страхливи хора. Изпитвате ли страх от непознатото –  в никакъв случай не четете този материал. 

Грешният термин ”ОИТ”

Искам отново да ви напомня, че използвам ”ОИТ” като термин, защото така го наложихме в България, и така стана известно, но самият термин е грешен, защото не описва точно този сорт състояния, или ако го прави, то е по ”скопен”, не-цялостен начин. Да, не е само едно състояние, има много видове такива състояния, различни по между си. При мен се случва често директно едновременно, ”ОИТ” + будното ми състояние, просто Съзнанието ми е устроено така, с тази конфигурация съм роден, така че спрете да ме питате ”как!”…всички сме различни все пак. Как при мен, е различно при всеки един от вас. Основният объркващ елемент в термина ”ОИТ” е ”извън тялото”. Какво е тялото, от едно дълбоко ниво? Биология? Ок, да, но е биология само тук, а ”тук”, не е само ”тук” 🙂 🙂 🙂 Успявате ли да ме разберете? Физическото тяло също е проекция на самото Съзнание….директна проекция, то е хем превозно средство, хем е и източник на други форми на опитност, които няма как да бъдат тотално експериментирани в чисто духовна среда, в Етера, а едновременно с това – всичко се намира в Източника, в Етера 🙂 Maлко е объркващо, но е нормално да е така, защото mind control-ът на тази Планета, винаги е свързан с някаква форма на дуалност, и всякакви разделения. Реално няма ”тук” и ”там”, всичко е едно, но не в смисълът, който Light Side, и възнесените ви учители ви казват 🙂 Всичко е проекция на Източника, и всяко отделно Съзнание е както ”себе си”, по хиляди различни начини, така е директно и самият Източник. Не искам да влизам по-дълбоко, защото ще стане неразбираемо за повечето от вас, а и човешките езици не дават перспектива да се опишат тези неща цялостно. Нищо не се случва ”в тялото”, или ”извън тялото” 🙂 Всичко е едно цяло – Съзнанието. Просто се сменят гледните точки. Описвал съм ви какво е точката на Съзнание, как работи, и т.н В линковете имате информация, макар че от тази си днешна перспектива, мога да актуализирам абсолютно всичко до най-новата моя версия, което чисто технически е къртовски труд, за който нямам време, нито пък има файда в крайна сметка. За това ви натяквам да четете Блога от долу на горе.

Преместване на точката на Съзнание – това е което се случва. В един момент си ”тук”, в следващият ”тук” е на различно място, но винаги е ”тук”, където и да се намира, защото е вътре в Съзнанието. Квантовата механика е на път да наптави големи пробиви в това отношение. Също като фотоните, един фотон може да е частица, може и да е вълна…зависи кой го наблюдава, всичко зависи от наблюдателя. За това и квантовите частици, не могат да се наблюдават така, както един атом или една молекула може да бъдат наблюдавани. Всичко там са вероятности, така работят и квантовите компютри. Реално това е механизирана форма на съзнание – изкуствен интелект, в много много първоначален стадий на развитие, поне в официалната среда.

Знам, че има супер много народ, много хора, които се опитват всячески да имат ОИТ…. Ок – така не става пичове и женски пичове. Вие сте прекалено концентрирани в това, да направите нещо хем на сила, хем от чисто мозъчно любопитство. Писал съм ви стотици пъти, че това не е шибана детска игра, и че онова ”там”, има директни ефекти ”тук”, и че огромното мозинство от вас, сте просто храна за вълците, защото нито знаете какво правите, нито си имате на идея от това, какво някой може да направи с вас. Аз го демострирам често на близките си хора, показвам им какво е телепатията, как някой може да ви програмира сънища, ментални прокеции, да ви внедри идеи, и вие да мислите, че всичко това е плод на собственото ви Съзнание. Всички вие, които се опитвате всячески да имате ОИТ, някой ден може би ще го имате по гадният начин, а случи ли се това – ще минат десетилетия до следващото ОИТ, защото мозъкът ви ще си изгради холографска преграда, и всяка такава опитност ако не бъде блокирана от съзнателната ви част, то поне ще бъде замаскирана. Мозъкът е квантов компютър, който работи с вероятности, колкото и да си мислите, че менталната ви част разполага с твърди термини. Идете във военна зона, или преминете през силно стресираща ситуация, която ви застрашава живота, и ще експериментирате себе си по крайно различен начин, ще видите как ценностите, морала, мисленето, усещанията, всичко е коренно различно, няма да може да познаете себе си….. Мозъкът е вашият враг, ако не знаете как да работите с него в такива ситуации. От друга перспектива, той е и декодификатор на сигнали. Буквално е това, разшфрова информация, сръвнява я с базата данни в подсъзнанието, и съзнателната част, и след това ви предоставя интерпретирана версия на това, което вие ще възприемете като ”видяно и реално”. В повечето случаи, огромната част такива опитности се замаскират директно там, и вие си мислите, че са нещо различно… Интуицията ви е приятел и съюзник в случаят, но малко от вас дори успяват да си я обяснят… И тя зависи от мозъкът и базата му данни. Всичко, което виждате, усещате през тялото си, и т.н, всичко което е свързано с биологията, и огромната част от мислите, са интерпретрирани версии на реалността, а не реалността такава, каквато е. Чаткате ли?

Искам да разберете, че реално няма разделения. Никакви. Няма разлика между 2Д и 12Д, всичко се намира на едно и също ”място”. Слагам думата ”място” така, в кавички, защото и тя е метафорична, сутилна е като цялото възприятие, защото единственото,което се случва, е че се променя точката на Съзнание, или възприятие. То е като да пътуваш, решаваш че от вкъщи ще идещ до суепера и го правиш – преместваш си тялото. Съзнанието прави същото, но го прави по начин, който е недоловим в термини като време, или пространство. Всичко е относително. При мен мисленето е холографно, много е различно от общо приетото, и пак ви казвам, че просто по дяволите така съм роден хора…от никой не съм се учил, нито нищо подобно…повтарям го за да избегна навалица от глупави въпроси, които само ми пълнят мейла. Мисленето ми е в образи и картини, не в ”мисли”, и не е линейно. На тази база бяха много от моите конфликти като малък, защото не исках да проумея, че ”черното е черно мамка му!”, а за мене то е ”тъмно черно, светло, смесено със сиво”…. всяко нещо при мен може да има 202 перспективи, различни по между си, и пак да си е същото. Не знам как да го дообясня…Вярвам, че ме усещате, не говоря за разбиране, а за усещане. Доста от вас знаят какво говоря, и както ми казвате често, ”припомняте си”, което е истина, защото голямата част от Човечеството на тази Планета просто не е себе си. Вие сте подвластни на няколко десетки хилядолетия контрол над Съзнанието. Целият социум, всички общества, са базирани на информация, която цели контрол над Съзнанието, а аз искам да ви дам tips, за да може да бъдете малко по-свободни. Баси чуека!

 

Спомените и вниманието като инструмент

Една целенасочена опитност, зависи предимно от капацитета ви да релаксирате тялото….Защо? Защото голямата част от вашето внимание, тук и сега, в будно състояние, или така наречената ви ”съзнателна част”, се намира именно в тялото и неговите процеси. Не може да ви се ходи по голяма нужда, и да искате вниманието ви да не е насочено към кенефа…Разбирате ли? Капацитета за релакс включва и способността да олекотите самото си мислене, мисловните процеси, и познатото на всички ”бла бла бла в главата”, голяма част от което е както автоматично, така и изкуствено генерирано. Намираме се в агресивна среда на влияние от хиляди видове електромагнетизми. Започвайки от самите кабели в стените, които искате или не, генерират електро магнитни полета, които влиаят на ментала като цяло, преминавайки през телефоните, ел уредите, и стигайки до антените, и безжичните излъчвания от тях, GSM сигналите, WiFi, и т.н Знаете ги.

{Бележка Nahuatl: Сега, нека не ви  е странно, защо не-специализираните в земно потапяне Екипи на Тайгетянските Екипажи не могат да се задържат дълго време, чисто с физическо присъствие на Земята. Това е така, именно заради силно агресивната среда. Не се случва само с Тайгетянците, за които ви говоря, и с които приятели четящи Блога, имаха възможност да се запознаят, макар и сутилно 🙂 🙂 🙂 Няма да ви кажа нищо повече….. Това, което целя, е да разберете агресивността на средата. От самите човешки емоции, мисли, които генерират брутално агресивни аури, до електромагнитните излъчвания – всичко това е супер ниска вибрационна честота, която може буквално да разболее един човек, който е роден и живял в 5Д среда. Телепатията е другото…. Представете си, както нормалният човек има интуитивният капацитет да усети настроенията на останалите хора… Когато видите някой, и си му личи примерно, че е ядосан… без да говори той самият, вие знаете по самото му излъчване, че той е ядосан и излъчва негативна енергия, която директно ви блъска в главата и в трета чакра, и вие започвате да усещате напрежение точно в тези точки. Говорим за същото. Нашите приятели от Тайгета, и другите части, било дипломатически или военни, на Федерацията, са същества, които са в хиляди пъти по-чувствителни. За тях, освен за специализираните им екипи, които използват технология, за да са сред нас, електро магнитни, честотни анулатори, които поддържат фреквенциите около тях ”чисти”, в синхрон с тяхната собствена честота, е като да бъдеш пуснат на средата на ядрен реактор без протекции за излъчваната радияция. Булвално може да ги разболее за кратко време, или директно да убие по-чувствителните от тях, защото сетивата им са в пъти по-изострени от нормалните човешки, и това, което за вас е ”интуиция”, нещо мистериозно и непознато за нормалният човек, тук е като способността да можеш да чуваш….Нещо нормално, и изключително развито, което предоставя директни пакети с информация, в холограмна форма. Ако нормален човек бъде изложен на такова сетиво, без да е подготвен, по мое мнение директно би полудял, защото мозъкът му не би имал капацитет да интерпретира такова нещо. Директно в Карлуково след това…..Галвният виновник е mind control-ът. По никакъв друг начин, никой не може да ви лимитира, освен ако вие самите не решите, а социумът е устроен така, че да не ви се даде друга опция. Ако вас ви възпитат да виждате небето кафяво, вие никога няма да успеете да видите синьото, красиво небе…На същият принцип работи абсолютно всичко. Просто хората са изгубили вярата в себе си, която умело е заменена с религии и идеологии. Това е основата на контролът над Съзнанието}

Всичко това създава предпоставка, вашето тяло да реагира по начин, по който вашето внимание да бъде постоянно отклонявано. Принципно, в реалната 5Д среда, не съществува такова нещо като ”оит”, защото способността за директен поглед от други перспективи на Съзнанието, и дори потапянето в Етера, и чисто духовната среда, е естествена способност на всеки… Вашето внимание бива поглъщано постоянно от тялото и неговите сетива. Мозъкът е ваш враг в този случай, защото той постоянно иска да интерпретира всичко от-до, което генерира менталното бърборене. При мен това е отдавна под контрол, защото със затварянето на очите съм директно ”у филма”, ако искам. Имам и опускания разбира се, човешко е, но съм достигнал до момент, в който мисля съзнателно, само за това, което аз лично искам да мисля. Идентифицирал съм изкуствените мисли. Много от тях се генерират директно през WiFi мрежите, искам това да ви е ясно, и да не се съмнявате никога, че е реално. Всички антени имат капацитета, да предават една или друга фреквенция към вас. Ще ви стане много ясно всичко, ако се натиснете да поучите поне базовото от принципите на индукцията, електро магнетизма, радио вълните и процесите в електрониката, всичко това е 1 към 1 с това, което се случва със Съзнанието. Гледайте на себе си хем като в първо лице, тоест действащи, така и в трето лице, като наблюдатели. Най-основното от всичко, е да съумеете да може да имате много различни перспективи едновременно. Това е и реалното едновременно Съзнание…. Не са само инкарнационните модели, както и аз самият мислех преди, а самата всекидневна работа, и методите, които Съзанието използва за да сърфира ралността. Матрикс 5 е книжле за детската градина 🙂 Не се забучвайте там.

Та да идем на момент в темата със спомените.

Какво е един спомен?

Един спомен, е нещо вече изживяно нали така? Тоест, вие бихте имали капацитет да се върнете ”там”, във всеки един момент, и евентуално да преразгледате тематиката на спомена….С кой сте били, какво се е случило и т.н Обаче 🙂 …. можете и да направите нещо друго, минимум като тренировка за Съзнанието. Може да се върнете в даден спомен, и да започнете да го оглеждате детайлно. Помнете – мозъкът ви е вид квантов компютър. Предимството е, че може да пуснете спомена на пауза, може да разглеждате само определени моменти от него…Може да видите всеки един детайл, от това как е облечен всеки, с голямо задълбочаване (аз мога да го правя на молекулярно ниво) как се движи, изражението на лицето, може да видите какво има в главата му в този момент, за какво мисли, какво ще направи в следващият момент, езикът на тялото му……. Всичко това са инструменти драги Читатели. Хората като мен, ние възприемаме това, по същият начин, по който един ел техник възприема отверките и клемите – като инструменти даващи възможност нещо да се направи. Да се премине към следващо действие, нещо да бъде манипулирано, в смисълът на променено, поправено и т.н Всичко за което се сетите. Индуцирал съм ментални проекции на 22 души на веднъж, без да са заспали, и не искам да ви плаша, но е така…За това мисля, че имам достатъчен капацитет, за да се опитам поне да ви обясня механиката на тези неща.

Изчистете си сега Съзнанието от всички информационни натрупвания, всичко което си мислите, че знаете е крайно относително от тук нататък. Трябва да поддържате това състояние, за да имате open mind, няма друг вариант. Не може да си заседнал като лайно в тесен кенеф, в материи като някоя индийска идеология, тибетски там бушит, някоя религия, или примерно Matrix5, да интерпретираш всичко според тоя мероглед, и да си мислиш, че си напреднал духовно. Нема такива филми. Open mind не е това, open mind e форма на цялостно възприятие, холографски тип Съзнание, 5Д Съзнание, което също като квантовите компютри, работи с вероятности, проценти, и всичката реалност, която интерпретира зависи единствено от гледната точка на наблюдателя. Това е правилният начин за здравословно възприятие. Да си дадете шанс да бъдете многоизмерни.

Един спомен е директен портал. Така както го четете в момента – директен портал.

Този портал вече е създаден, затвърден, и съществува до като участниците, или участника в спомена го поддържат ментално. Съзнанието ви има капацитета да създава енергийни портали, които да ви носят от едно място в друго, а вие си мислите, че това е просто мозъкът ви, който си ”спомня” нещо. Официалната наука никога няма да ви разкаже за квантовите ви способности обаче…Няма да го направи, защото ако да – ще загуби власт. Холографският тип Съзнание изисква силна индивидуалност, и възможност за колективност, и приемане на множество различни гледни точки, абсолютно едновременно. Всичко това може да се тренира, а аз все още не искам да се реша да ви науча точно как, защото познавайки мнозинството хора, може да стане тотално мазало, и след това ще ми се наложи да ви оправям един по един, или да ви зарежа на собственото ви решение ”да пробвате”, понеже ви е мега интересно, и искате да сте супермен, със супер способности. За съжаление, 99% от хората, дори отказват въобще да възприемат какво е това, и какви последици може да има. Дори не се замислят, но за това ще говорим малко по-долу, защото ще ви опиша отново, основните опасности от ОИТ.

Ако 2-ма души се върнем в един спомен, то означава, че вече трябва да сме го изживяли. Примерно, били сме на някое кафе във Филибето, и сме си говорили за еди си какво. Ок. Спомени обаче могат да се създават и да се индуцират изкуствено. Именно такива експерименти направих с хора от групата на Блога във фейсбук. За сега правя това само с приятели, и хора на които имам доверие, защото ако стане масово, масовият WWWWOOOOOWWWWWWW ефект, ще бъде като лайняно цунами, което е много много вредно за цялата среда там. Крайно емоционалният подход на хората, е нещо вредно, което обаче ги кара да се чувстват специални, понеже ”са усетили телепатията”, или както е в случаят, най-най-най базовата част от нея – това да създадеш изкуствен спомен, и да вкараш хора в него, за обща опитност. Без никой да спи, за броени 2-3 минути, без никой да медитира и т.н Баце ви Nahuatl си затваря очите, и влизаме във филма заедно. Няколко души вече го експериментираха, а аз не бях показвал такива неща преди, не толкова директно, и сега ми е интересно да наблюдавам какво се случва с хората, които го експериментираха. Всяко такова навлизане в нови пространства, е своеобразно, директно разширение на Съзнанието, което разбира се носи и множество колатерални ефекти. Съзнанието ви ще придобие нови територии, което е равносилно на нови усети, нова форма на интуиция, дори нови сетива, ако задълбочим с тия работи. Мога да направя така, че да стане цял процес на ново развитие, но не ми е тази работата на мен…..Това е ваша лична работа. Не съм като онези агенти на ГРУ, които работят с подобни неща, манипулират, и дори убиват хора в съня си. Тези агенти са нещастни деца, с ужасно детство, промити мозъци, и никакво чувство за човечност. Тези, които се родихме така, всички сме под наблюдение, с вески има опити да бъде вербуван за нещо подобно. Пробвали са се няколко пъти да ме вербуват за някакви цели, и няколкото пъти, тези хора си тръгваха със страх от срещата си с мен. Индуцирането на изкуствени спомени, е равносилно да индуцираш идея на някой, без значение за какво. Това е инвазивна форма на телепатия, ако се използва по начинът, по който го използва глобалната шпионска мрежа, която работи за Елитите. Има организация, в световен мащаб, която се нарча в оригиналното си име ”Петте Очи”, създадена е малко преди краят на втората световна война. В момента очите са над 24, което ще рече фракции от разузнаването на 24 различни държави, които са обединени в над правителствена организация. Може сами да разследвате ”Петте Очи”, ще се убедите в това, което ви казвам сами. Така, да се върнем на спомените:

Та създаваме изкуствен спомен, и в даден момент се озоваваме там. Предварително се задават параментри на изживяването. Как ще изглежда самата среда, какво ще съдържа, и т.н Обикновено не казвам на никой, какво ще се случи 🙂 Именно това е и целта на изненадата, човек сам да открие …. За тази цел му изпращам предварително мейл, със забрана да го гледа, до като не свърши опитността, след което той сам разбира, че е експериментирал телепатия 🙂 защото вижда, че в мейла му има кратко описание на това, което му се е случило в изкуствено индуцираният спомен. Способен съм да разработя цял метод, но се замислям, има ли файда в крайна сметка…защото познавайки нашенеца, можем или да станем директни манипулатори на общата реалност, или да ни думнат, и след това да инсценират самоубийство. Защото и това е реално – търсят се такива кадри. Бъдете сигурни в това.

Говорейки отново за изкуствено идндуциран спомен.

Всичко в него може да се програмира, от околната среда, до всяко движение на абсолютно всичко. От-до. Могат да се вкарат вътре безброй хора, и те да възприемат директно случващото се, без да спат, без медитации, без идеологии, без нищо такова. Всичките тези неща, освен останалото, са крайно опасни, защото вярването в една идеология, може да създаде за вас предпоставка, да станете жертви на Архонтите. За щастие, изкуствените спомени могат да се заключват. Това се прави индивидуално, и може да се откаже достъп за всички, и всичко, което няма връзка със самата опитност. Именно това НЕ правят вашите гурута, възнесени учители, и прочие…те са свикнали да ви карат да се молите, или да вярвате, че има нещо по-висше от вас, което видите ли, ”ще ви пази, понеже сте бахти специалните”. Карат ви да се чувствате специални, и по този начин, и заради вашето неразбиране, вие влизате във филма с Архонтите, които само това чакат, защото те знаят какво е истинската реалност – живеят в нея все пак. Съзнанията на обикновенните хора, са крайно, крайно, крайно лимитирани, и много лесно се манипулират. Просто дай на един такъв човек мотив, макар и фалшив, да се почувства специален, покажи му нещо яко – и е твой. Буквално. Ако реша, мога да направя на дармадан хиляди хора, мога да създам секта, мога да стана гуру и възнесен учител…Но защо да го правя? Интереса клати феса, а в моя случай интересът не е въобще такъв. Но за много хора е. За Дънов е, за Ванга е, за Хараш барбараш е, Ащар, мащар, не знам си кое канализирано извънземно и т.н Всичките те са агенти на Матрицата, това са създания, които са тук, за да въведат нови форми на mind control. Дават ви мъъъъъъъъънички частици истина, и вие ставате тяхна собственост, понеже не вярвате у вас самите, дори не предполагате какво сте, и какво може да сте….Няма нищо по-висше от вас самите хора, разберете го…Изконният страх от непознатото кара много от вас да имате такива вярвания. Мислите си, че ”бог” се интересува от вас, понеже се имате за специални, по простата селско стопанска причина, че може би сте повярвали в някоя идеология. Не! В това си състояние, вие сте като простичка храна за рибки, и от вас Воини никога няма да стане. Това е работа за смелите, за дръзналите, и за тези които малко или много осъзнават, или са осъзнали собствената си сила, а тя е безгранична. Наистина ли мислите, че Източника е ”бог”, и че се интересува от всеки един от вас поотделно? Мислите ли, че едно Хипер Съзнание няма капацитета да ви изживее целите, преди вие въобще да се осъзнаете като индивиди? Айде стига глупости, молА ви са! Няма такива филми. Вече сте големи момчета и момичета, осъзнайте се, и спрете да отдавате силата си на външни източници.

Каква е разликата между изкуствените, и истинските спомени?

Разликата е в усилието за проектиране на един такъв портал. Просто естественият спомен е вече създаден, и в него могат да се договорят точно определени моменти, които да послужат за по-нататъчни опитности. Нови опитности. Същото се прави и с изкуствените спомени. Това са холограмни портали, и едните и другите.

Използвайки един реален спомен, може ”да го продължим” в нещо ново, използвайки естествената база на спомена. Примерно, пили сме кааве в Истанбул. Заедно се връщаме там, на мястото, пием каавето, и от там на сетне ”правим еди си какво” – нещо ново, създаваме нова холограма и продължаваме напред. Това зависи от капацитета на всеки един участник. В повечето случаи е като, когато пуснем децата за пръв път да карат колело, става мазало 🙂 🙂 🙂 Но е нормално да е така, трябва си и минаване през тръните, за да знаете поне, че верно има тръни, и верно боли като се боцнеш.

Самото внимание, служи като кормило, като рул. Придвижването е другият основен индикатор за това, има ли, или няма ОИТ 🙂 🙂 🙂 Щото много хора сънуват осъзнато, ама само като наблюдатели, все едно гледат филм, и то реално е така. Придвижването в такава среда се осъществява посредством намерението. Вниманието е кормилото, което дава посока, намерението е педалът на газта.

Отказвам да дам повече чисто технически детайли, не искам да последва серия от експерименти без никакъв контрол, и някой да пострада заради информацията, която ви предоставям, за това – нито дума повече по техническите работи, това остава за личните срещи с точно определени хора. Но все пак, ако можете да четете между редовете, ще си направите много изводи, и ще видите много повече информация, от тази, която четете в момента. Нарочно го правя така. Това е вид филтър. Искам само хората, които могат да видят информацията в разширен вид, да стигнат до скритите tips вложени в този текст. Сори за останалите, но не мога да позволя на армията от лели с оргонити да си прави подобни експерименти с информация, която идва от мен самият. Нема къ да я позволя тая работа, и моля не ми пишете с опити да ме изврънкате, защото няма да се получи номера.

Ето ги и тях – тръните 🙂

Опасностите от ОИТ

Няма да ви помогне нищо идеологично обвързано в тая насока….Вече ви говорих на кратко за това, по-горе в този същият материал. Въобще, успеете ли да преместите точката си на Съзнание – вие директно попадате в среда, която е обитаема. Дори вашето собствено подсъзнание е обитаемо, и то не само от вас. Какво сте вие? Колко често си задавате този въпрос, WTF съм аз? Питате ли се? Вибрационната ви честота може да се детектира, и да бъде манипулирана, всеки може да влезе там при вас 🙂 🙂 Всеки може да разбере вашата форма на ”осъзнатост”, и да я хакне. Елементарно е! Ше ви го опиша с друг супер прост пример. Представете си една ферма…типичната агро земеделска ситуация. Имате 10 коня, които тичат на воля в пространство, което си мислят, че доминират. Илюзия за сигурност. Фалшив контрол. Но това е така, само заради капацитета им да бягат вътре в ограждението, и по никаква друга причина. Реално конете не доминират нищо в ситуацията. Доминира ги фермера, който сам е създал ограждението, в което конете бягат ”на воля”, имайки представата, че са свободни. Реално не са. Същата работа са и астралните пътувания, и другите форми на ОИТ. Вие си мислите, че доминирате нещо, но то не е съвсем така, защото не се осъзнали, в какво се състои самата ви среда. Говоря за масовото възприятие по тази тема. Познавам много хора, които са имали ОИТ, и се броят на пръсти тези, които са успяли да ми опишат точката специфика на средата, как се интерпретриа, и какво има отвъд нея, как се стига до там, и т.н Повечето хора имат просто осъзнати сънища вътре в собственото си подсъзнание, което съвсем не е реалната среда отвън. Реалната среда е нещо коренно различно. Обаче все пак, няма точен критерий, по който да кажеш със някаква твърда сигурност ”кой има и кой няма ОИТ”, всичко е индивидуално. Но! Има точно определени неща, които на мен лично могат да ми покажат, минимум кой експериментира собственото си подсъзнание, и кой реалната среда 🙂 Щото съм бил и в двете, и знам за какво иде реч, и всеки кой е бил и на двете места, също знае за какво иде реч. Тези хора са крааааааааайно малцинство, за това правете си сметка за какво иде реч.

Идеологиите са една от главните опасности, защото зад всяка една от тях, има цял екип Архонти, някои от тях са астрални същества, други са междуизмерни извънземни, които използват технология, за да сърфират вашите Съзнания. Предупредил съм ви, ако се страхувате да не четете тази информация, ок? Айде тогава – вашите Съзнания могат да бъдат сърфирани от външни същности. Приемете страховете си, за да може да ги интегрирате, говоря ви за истинската, шибаната реалност там вън. Реалният свят не е ”безгранична любов и розови балончета”. 🙂 Отправям и призив към всички последователи на Хараш, мараш, Дънов, и прочие овце, кози и кокошки, защото това е реална възможност да изпробват цялата си информационна натрупаност: заповядайте! Прекратете действията на Архонтите с либоФ, сФетлина, и молитви!! А да видим къ ше стане!!! Ако успеете, аз ше стана един от вас 🙂

Разбира се, няма как да стане, защото дори колективното човешко подсъзнание се генерира изкуствено….Всичко е под контрол, защото вие така сте го позволили. Замислете се над това. Заислете се колко е трудно да преодолееш тия страхове, и аджеба, да се усмелиш да видиш над прозореца, извън аквариума….

Когато се озовете в ОИТ, осъзнато, вие ше си дадете сметка, че самата среда е оперативна. Както вече казах, няма да давам точни tips, и го правя с определена цел. Не искам да съм част от инофмрационното ви натрупване, но това е ваша отговорност, защото аз вече съм предупредил за него. Всичко около вас реагира на действията ви, и въобще на цялото ви възприятие. Ще усетите, че имате капацитет да променяте някои неща мигновенно. Обаче…. вие сте вярващ…дъновист, христиЕнин, върл мюсюлманин, будист, индуист….Примерно кефите се много на индийска цигания, ок? Вас ви засичат мигновенно, защото вибрационната ви честота просто крещи ”ХХХХЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЕТО МЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТУКА СЪЪЪЪЪЪЪМММММММММММММММММММ – ЕЛА БОЙ БИЙЙЙ МЕЕЕЕЕЕ”. Изглеждате буквално по този начин. Ще мине доста време, до като осъзнаете ефекта от емоциите в астрала 🙂 🙂 Ефекта е мигновенен, и мнгообразен. Привличате неща, или ги отхвърляте, но обикновенно директно си ги създавате, защото по Закона за Привличането, подобното привлича подобно. Вашата вибрационна честота привлича единствено случвания, които са съвместими с вас. И в 3Д е така, и в 5Д е така, и в астрала е така, навсякъде е така. Разликата е скоростта, с която се случва всичко. В тази 3Д Матрица, нещата се случват бавно, и изискват конкретни действия с тялото, или ментала, за това е бавно, защото е много по-бавно като вибрация. В астрала обаче не е така, и в други пространства, където може да попаднете по време на ОИТ. Един сън примерно. Всичко може да се случи за стотна от секундата, макар че време няма, и то не играе никаква роля от тази перспектива. Случва се мигновенно, защото Съзнанието го създава на момента, и няма нужда вие ”с тялото си”, да правите нещо че да построите къща примерно. Самото ви Съзнание, ще я генерира мигновенно. По това течение на логиката, ако сте пълни със страхове – ще създадете без да го искате още от същити. Представете си, че ви е много страх от котки – ами ще видите задължително най-голямата и страшна котка, от чиито вид да се насерете от страх. Задължително ще ви се случи, и то в момент, в който най-много ще се уплашите. След това първоначално усиране, има две възможности: или мозъкът ви ще изгради неразрушими защити, и никога повече няма да имате ОИТ, или то ще се случи след много време, ако успеете да усмислите, това което ви се е случило. На никой не му се случва повече от това, което може да понесе, а ако стане така, Съзнанието ще маскира всичко по начин, който да ви позволи да не се травмирате прекалено много, че да стане нездравословно. Противник номер едно, сте си вие самите 🙂 🙂 После е всичко останало.

Писах ви вече статия за Архонтите, оставил съм ви и линк по-горе. Всяка идеология е като мрежа в езерото, и хваща рибите, които могат да се поберат в нея. Някои успяват да избягат при тегленето на мрежата, други не. Разбирате ли? Тези Архонти си имат представители на Земята. Всички религии са от тях, а мултиизмерните извънземни, които са ги създали, ги контролират. Нямайте вярвания, ако искате да експериментирате в такава среда, с такава форма на изменено съзнание….

Много от действията по време на ОИТ, имат директни последици в 3Д. Абсолютно директни. Много хора остават заклещени на места там, и следователно частта им тук, тялото, се държи ненормално, и ги интернират в съответните заведения. ”Там”, има места, от които може и да не се измъкнете. Места, които не са за всеки, за това радвайте се, че имате ОИТ в собственото си подсъзнание. Някои от основните ”правила”, които аз бих въвел, са следните:

1. Тренировки за преодоляване на страхът от непознатото, като излагане на ситуации, в които знаете, че ще се страхувате.

2. Целенасочено излагане, и преодоляване на фобии. Ако ви е страх от пяци – да успеете да държите по тялото си 3 пуснати тарантули, примерно 🙂

3. Тренировни за вниманието – детайлно разглеждане на спомени. Сами, или с компания. Примерно, двама души с един и същ спомен, могат да започнат да тренират да видят отново детайлите от спомена, като всеки път навлизат по-дълбоко в детайла. Ако детайла е ”чаша с кока кола”, да се успее да се стигне до молекулярно ниво. Като последователност, би било нещо такова: навлизане в самият спомен, наблюдаване на избраният детайл от далеч, с последващо приближаване, като от оптиката на фотоапарат, какво е кока колата, какво се случва вътре в течноста, как реагира при контакта с кислорода във въздуха, със стъклото от чашата, и тн до най-минимален детайл. Това би тренирало много добре насочването на вашето внимание.

4. Ментални и емоцонални упражнения, които да тренират приемането на себе си, такъв каъвто сте, без маски, без завои в страни – директен поглед в лайната.

5. Спорт, и релаксация на тялото, много сурови дози физическа умора. Спортовете, аз ги предпочитам бойни, но може и да не са.

6. Чести излети далеч от населени места, планинарство. Бих го въвел, заради изолацията от честотните влияния. Има части от Природата, които никога не са попадали под въздействието на изкуствената 3Д Матрица. Тачете природата. По тази причина, аз лично съм постоянно някъде за риба…

7. Правете си кефа хора… колкото се може повече, живейте, радвайте се на живота, и не приемайте нищо прекалено лично и на сериозно 🙂

8. Точно определени, специфични упражнения, които да развият интуицията, и усета. Препоръчвам ви бойни изкуства, и контролирано насилие, спаринг, защото са доказано средство за развитие именно на интуицията. Ще ви кажа, че изпитите по Нинджуцу от 4-ти дан нагоре, започват именно с изпит по интуиция. Сенсея застава зад ученика, ученика е в позиция Сей-за, на колене с изправен гръб. изпитващият е прав, зад ученика. Сенсеят държи дървена катана, или бокен (дървен меч, използван в Кендо), и в избран от него момент – нанася удар по главата на този, които се подлага на изпита. От 6-ти дан нагоре, изпитите са с истинска катана. До скоро се подписваше и специален документ, в случай на инцидент. Но никой не достига ей така до 6ти дан в Буджинкан школата…… 🙂 🙂 🙂 Това е истинска подготовка, на истински Войни. Но аз говоря от личната си перспектива, за всеки е различно. Нагодете се по себе си.

Надявам се да съм бил полезен.

Знам, че ще има голям интерес, и е възможно тази статия да бъде разширена в близко бъдеще.

Поздрави на всички!!!!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This