Важна новина – въвеждат се първите covid карти в Европа.

от | юли 28, 2020 | Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 6 коментари

Драги Читатели, искам да ви споделя една новина, която едва ли ще излезе по българските медии, до като не се случат още някои неща…. И говорейки за случвания, всичко става прекалено бързо. Днес Испания въвежда задължителна ”covid карта”. Това, за което ви говорех в едни от последните статии в Блогът на Nahuatl, започва да става реалност. Правителството на Испания въвежда тази карта, и нова форма на AI, забележете – от днес! Без тази covid карта, която е спомагателно проследяващо устройство, скоро няма да може да се работи, да се ходи на училище, да се пазарува, и тн Своеобразен ”белег на звяра”. Всички тези неща се случват тук, и сега. До седмици, Германия, Холандия, Франция, Италия, Португалия и Швеция, би трябвало да приемат същите нови стандарти, за тази ”нова нормалност”. Лично аз се радвам, че дойдох в България, защото в това отношение, нашата територия, и манталитета на нашенеца, са много трудно превземаеми. Освен това, испанското правителство нареди, пак днес, на официална прес конференция, масовото въвеждане на този нов софтуер за проследяване, и инсталирането, и въвеждането в експлоатация в следващите няколко години, на цялата испанска 5G мрежа. Това е същата ”нова реалност” от Китай, където социални превилегии ше имат, само тези с доказани тестове за анти тела, след което ще последва масова ваксинация. Ваксината вероятно ще се появи до края на годината, и НЯМА да бъде задължителна, което е нож с 2 остриета, защото и без това, тези които я нямат, ше изгубят граждански и социални права много бързо. Целите на това са, да няма само една ваксинация, а цяла серия ваксинации! Няма да има само една ваксина. Идват тежки времена, гответе се. Постепенно, без тази ковид картата, няма да може да се прави абсолютно нищо. Помазаните, ще бъдат тези, които чрез постоянни кръвни тестове, ще доказват на властите, че имат анти тела, а няма научно доказателство, което да покаже ясно, че организмът създава трайна имунна защита срещу cv19. Получава се омагьосан кръг. Човек ще се регистрира с тази карта при влизане във всяко едно публично място, работата, магазините, моловете, пазарите,  баровете, абсолютно навсякъде. Това се въвежда днес в Мадрид, и след много малко време, в цялата държава…..не утре, не след 2 седмици – днес. Гражданите ще се регистрират по ЕГН, като проследяването ще бъде масово, и тотално, чрез нов софтуер, AI, който в момента се анунсира като нещо ”нужно”, за да се спре пандемията. Реалната му цел обаче е, тоталният контрол на масите, особено в големите населени места. Въпрос на време е, такива неща да бъдат предложени и тук в България, макар че сегашната власт, няма да посмее, защото по този начин ще ускори собственото си падане по врат, така че, натискайте ги!

Повтарям отново – ваксините няма да бъдат задължителни. Това ще принуди самите граждани, сами да ги приемат, дори да ги искат, защото всеки който не се ваксинира, ще бъде постепенно стигматизиран. Представете си сценарий, при който, имаш семейство, а не може да идеш на работа заради това, че нямаш ковид карта, и доказани анти тела в организма. Като баща, точно в този момент се радвам, че съм в България, защото тук стрелям, и директно копая в задния двор. На запад не може.

Още нещо – помагайте в начинанието, да върнем колкото се може повече нашенци в България, веднага след втората вълна. Европа ще бъде херметически затворена, след тази втора вълна! Ако имате роднини в чужбина, направете всичко възможно, те да се върнат. Разполагате с малко време, преди Европа да бъде повторно затворена. Случи ли се това, ще станете свидетели на масови размирици, и събития, нечувани по тези ширини от времето на WW2, всички те, не от военен, а от граждански характер. Ако сте емигранти и решите да пътувате към България, изберете момент извън възможната масова вълна, защото случи ли се и тя, ще има колапс по европейските пътища. В даден момент ще стане ясно, че една от малкото ”защитени територии” в Европа, е в същност Балканският Полуостров.

Не приемайте тези новини като шега, нито изпадайте в прекалена параноя – няма предначертано бъдеще. Една колективна времева линия, зависи от колективните решения взети по едно и също време….Аз предпочитам да бъда реалист, и да гледам реалността в лицето. Исрено се надявам абсолютно нищо да не се случи. Но след въвеждането на тези нови норми, в държавата, която е моя втора родина, мястото където пораснах – вече наистина предпочитам да съм подготвен…

Лично искам да ви помоля да бъдете съзнателни, и да мислите стратегически с няколко хода напред. Информирах ви. Поздрави на всички.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This