Истински данни от военните, предстои ли намаляване на населението? Връзката covid19, и налагането на covid карти в Испания

от | юли 30, 2020 | Оцеляване и подготовка за извънредни ситуации | 3 коментари

Уважаеми Читатели, този материал, се явява своеобразно продължение на предходният по тази тема, който може да намерите в този линк.

Зад тези 2 статии, стои цяла серия по темата с тоя коронаshit, може да ги намерите в последователна секвенция, от тази статия, в която се съдържат линкове към всички останали в посока назад.

Препоръчвам ви да прочетете и следните анализи, за да може да си направите връзки назад, особено новите Читатели, и искам да ви кажа на вас, новите, че принципно това е сайт с езотерична насоченост….

Зад завесата на пандемията. Евро икономика, кючеци по пазарите и други патаклами

Манипулация, контрол и дигиталният свят 1 – BigData, Fake News, и бизнесът с вашите данни

WikiLeaks за България, и други далавери

Въобще, чака ви много четене, за да схванете на къде бия, и какво искам да ви кажа. Не мога да ви го кажа директно, защото………абе имам си причини да не го кажа директно. Няма нужда да се обяснявам. Не знам дали го направихте, но искам да обърнете специално внимание на снимката най-горе, не съм я избирал на случаен принцип…Всичко става малко на бързо, това е някаква орисия на този Блог, всичката яка информация тук, която ви напомням, че е базирана само на моят личен опит, ме хваща все в такива странни моменти. В момента се намирам, някъде по средата на пътя между Плевен и Русе, пиша доклад за Проекта Балкански Поток, и едновременно с това, ви пиша и на вас тази статия, а имам тооооооолкова друга работа за вършене, най-малкото съм баща….Отделям това време, което при мен е все по-малко, защото както съм ви казал, чувствам нещо като отговорност пред Читателите си, стигне ли до мене такава информация, просто сядам, и я изписвам, колкото се може по-бързо. Та така:

Всичко, което ще прочетете от тук на сетне, е самата реалност, а доста хора ме обвиняват в момента, че насаждам страх. Аз нищо не насаждам, освен истински данни + моите лични анализи. Понякога до мен достига информация, преди да стигне до медиите, където и без това, няма да бъде публикувана в истинската си форма. Хиляди пъти съм предупреждавал, че информацията в този блог, не може да бъде понесена от всеки. Дръжте се смело, и нямайте страх от реалността. Предупреждавам ви пак, че това, което предстои да прочетете, със сигурност може да смути много от вас. Аз не искам вашите страхове, да бъдат прехвърляни върху мен, като Автор на този Блог, не – моята цел е да ви информирам за нещата, такива каквито са, а страховете ви са си ваша отговорност, не моя.

Започвам:

Искам да се вгледате много добре, в тези 2 скрийн шота:

 

Deagel.com е уеб сайт, който се занимава с търговия на военни материали, за различни организации, и правителства по целият свят. Това е военен, трейдинг сайт, на който се правят много интересни анализи, които обаче никога не се публикуват по медиите. И сега ще ви кажа защо. Моля дръжте се за стола…

Та тия военни експерти, правят едни статистики за почти всички държави по света, последните актуализирани периоди са за 2017 – 2025 година, глобално. Горната снимка е анализ за Испания, долата е анализ за България. В червено е обградено година, и брой на населението, в синьо са данните за брутен, вътрешен продукт, и renta per capita. До тук добре. От 2017, до 2025 се предвижда обаче, двойно намаляване на населението в Испания! С почти 20 милиона души, и това е анализ от 2015 година!

Възниква въпроса, на база на какви data си правят извод тия мъжаги от военният сайт, работещ на ниво правителства? WTF?

Оставям ви сега линкове, и сами си правете експерименти, за да не ме набеждавате мен после, че всявам страх, и в иначе страхливите ви задници, ок? 🙂

https://cofda.wordpress.com/2015/05/07/military-guide-website-forecasts-economic-collapse-massive-depopulation-for-u-s-by-2025/

http://www.deagel.com/country/

Та кликате по държавите, и ви излиза всичката тази информация. На мен ми е много интересно, на какъв тип previous data са базирани тия изводи…..Ако започнете да кликате по държавите от западна Европа, старият ЕС, ще забележите, че се очаква масова депопулация, по ”незнайни причини”. Моля ви да направите връзка, с всичко което съм ви казал до сега, защото такава има. Има я, и то тези независими източнци, ви го доказват в този момент.

Не ми пука, дали ми вярвате, или не ми вярвате, ок?

Toзи вторият сайт е свързан, както с ЕС, така и с ЦРУ, така и с НАТО. Искам да ви кажа, че за мен, истинският враг е Русия, враг от както съществува, специално на България, и всичко свързано с нас. За мен, НАТО е съюзът, който трябва да бъде запазен, заедно с ЕС, и всичката анти европейска пропаганда у нас, е в същност – руска. Да ви споделя, да ви информирам за тези неща, е част от моята мисия на Земята – чупене на стереотипи, модели, и ментални клетки. Както и да е, за езотериката ще говорим в следващите дни, нека продължа:

Тази следваща част от статията, е за не-вярващите в това, което ви казах вчера, а именно, че в Испания вече се въвеждат covid карти. Не само се въвеждат, новината за това вече е по всички медии, просто аз ги изпреварих още вчера, но и картата остава за винаги, на пук на нашите tarjetas sanitarias, санитарните ни карти, които се предполага, че са за всичко. По последни данни, ковид картата остава, да остава, и до следващите седмици ще служи за събиране на ковид данни, ей така, в името на медицината, науката, и вашата кьорава сигурност драги Съселяни.

Усещате ли обаче, какво в същност се случва?

Тестват населението, това се случва. Тестват поносимостта на населението, защото следващият етап е въвеждането на китайската, комунистическа система за следене на гражданите. Нейни тестове бяха направени първо в Хонг Конг, забележете, още през 2010 година, и то именно в Хонг Конг – град с автономия, макар че Китай го счита за своя територия, най-технологично напредналият град в света, където се тестват от десетилетия насам всички AI системи. В Хонг Конг няма сантиметър, който да не се следи. Лицевото разпознаване там беше въведено официално от властите, преди повече от 5 години! Там не може да се загуби нищо, защото наистина – няма сантиметър от този град, който да не се следи, било то от камери, или от цялостната хонг конгска, градска AI система. Това се въвежда в Испания, тества се населението за поносимостта му, към тази нова диктатура, и оп – ще се въведе съвсем скоро в цяла Западна Европа. Помнете ми думите – ще го въведат!

Ето ви, неверници, малко снимков материал, специално го намерих, за тези от вас, които вчера казваха, че това са ”теории на конспирациите”, и не знам си какво друго…..Вижте сами, нали четете на испански?

 
Този техник, в Galicia, супер маркети Gadis, инсталира система за ”наблюдение”,  с лицево разпознаване.

 

 

На този плакат, от супермакет на испанската верига Mercadona, пише ”ЗОНА ЗА РАННО ОТКРИВАНЕ”:
 

Информираме ви, че Mercadona SA, за да подобри вашата сигурност, е въвела система за разпознаване на лица, за да открива само тези хора с ограничаваща заповед, или аналогична съдебна мярка, които могат да представляват риск за сигурността. 

Taкава съдебна мярка, ”ограничаваща заповед”, в Испания се издава на хора, които доказано малтретират роднини, или деца, или са терористи! Такова нещо в Испания, до преди седмица – не съществуваше. Което ще рече, че вече има нов тип съдилища, които имат властта, да ви наложат такава мярка, ако вие нямате ковид карта, и евентуално може да представлявате опасност за околните, и за публичното здраве. Опасните за публичното здраве, там са със статут на терористи, и точно по този начин гледа закона на тях, при различни видове хипотетични ситуации, като например човек, който се опитва да пусне био оръжие в метрото….Та от тук нататък, такава заповед за ограничаване, може да получи всеки, за който новият artificial intelligence, който имплементират, реши че е евентуално опасен за публичното здраве.

Джордж Оруел не е присател, драги ми Съселяни, той е пророк.

Следната статия, намам намерение да ви я превеждам, просто нямам време…. С 2 думи, ”ок, ковид картата за сега е само за събиране на данни, ама след като имаме определен обем data, и алгоритъма заработи цялостно, ше ви ебем путката майна. А когато на есен удари втората вълна, а тя в Испания ще удари след краят на септември, ще го направим ускорено, да – в името на вашата шибана сигурност!

Точно това правят – тестват поносимост. А западняците ги познавам, аз съм един от тях, там пораснах, и в момента се кефя мега много, че съм се прибрал в България. Тука трябва да държим фронта на всяка цена, моля ви да ми повярвате – помагайте да върнем колкото се може повече млади хора у нас, тук в България.

Балканите като цяло, ще са като остров сред бурно море…..

Информирах ви.

Желая ви крепко здраве мили мои Читатели.

Бъдете винаги себе си!

Поздрави от Плевен.

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This