Отговор на email от Читател на блога – шаманските опитности, Боян Мага и вълците

от | ян. 7, 2019 | Опитности извън тялото и знания свързани с ОИТ | 0 коментари

Здравейте Приятели!

Често ми пишете, и по някога се питам ”абе, защо не започна да ви отговарям публично?”. Сигурен съм, че ще се хареса на много хора. Получих преди ден, един мейл от Читател на блога, с който се запознахме във Фейсбук. Изчел е целият блог от-до, и си задава няколко интересни въпроса. Реших да направя статия, и да отговоря на неговите въпроси публично. Вярвам, че ще ви се стори интересно 🙂

Ок. Искам да имате в предвид, че става въпрос за човек, който е чел целият блог, тоест той самият прави няколко интересни връзки, които естествено са свързани основно, с неговите лични търсения, които по никой начин не съвпадат с моите. Просто всички сме различни, и така трябва да бъде. Надушвам енергията на чистото любопитство, без особена доза истински търсения, но мисля, че отговаряйки на неговите въпроси, ще се получи един добър материал, който ще бъде интересен и на много други Читатели.

Понякога си мисля, че в изразяването си, много често се държа като “простак от село”, обяснявал съм ви защо, но пак държа да ви кажа, и то е, защото просто това ме прави различен, аз съм такъв, различен съм, не че съм селски бек 🙂 …Виждам, че много Читатели казват едно и също, че никога не са срещали “автор”, което е много силно казано, за моята скромна персонита, който хем е народен човек, и така се изразява, хем пък има и опита, който си личи в текстовете му. Това е крайно ласкателно за мен, даже ме е срам, когато започнете да ми говорите така, но от друга страна, знам, че този мой стил се харесва, за това, благодаря ви от сърце 🙂 От друга страна поддържам този си стил, макар че мога да се изразявам и като Граф Монте Кристо, защото получавам много запитвания в стил “абе ти да не си Н. от Паралелна Реалност” хахаха 🙂 Разбирате ме нали? Колегата Н. от Издателство Паралелна Реалност и аз, сме 2 различни същества, и моля ви се спрете с тия въпроси 🙂 Наши хора сме, да, но не сме един и същ човек.

Започваме:

 

Здравей Нахуатл. 

От скоро сме приятели във фейсбук. Писахме си една вечер за бързо, споделих ти, че съм от Ловеч и че сега живея в Англия. Та прочетох аз твоя блог. Мога да кажа, че ми хареса. До сега не бях срещал човек с твоя начин на изказ, който в същото време има опитностите които в същото време имаш ти! Което лично на мен ми хареса. Сега за инфото в блога: когато четох за твои ОИТ в които описваш копирането на енергийната матрица на вълка и как след това изживяваш един вид усещането да си вълк + това да бъдеш върколак (защото аз го разбрах, че хем можеш да си вълк, хем върколак в зависимост каквото решиш) веднага ми дойде в съзнанието информацията относно Боян Мага (някъде се споменава като Боян МагЕсника), който е наричан Песоглавеца. И хоп почуствах го твърде вероятно и той самия да е имал познанието относно ОИТ, копирането на енергийните матрици и кой знае какво още! Някой казват че е роднина с Цар Симеон, дори негов брат, или по-скоро негов съветник за определени важни за държавата въпроси. Интересно е също, кой аджаба е Черноризец Храбър (кой фактически стои зад този псевдоним)? Та ако счетеш за интересно за теб или че ще бъде интересно на читателите на блога, чрез ОИТ или както там ти решиш, може да събереш информация от “Университета”, кой е Боя Мага и каква е неговата история (неговата роля в конкретната времева линия). Относно опитностите ти на вълк/върколак забелязах едно разминаване в едни конкретни данни. Първо казваш, че като вълк си опитвал да говориш и с изключение на някои звуци си разбрал, че е просто невъзможно, от друга страна в едно ОИТ разказваш, че като върколак се намираш в някакво поле ли беше (не съм много сигурен за конкретната обстановка/терен), където виждаш как група сиви с техния кораб убиват хора с цел реколта (или нещо от сорта) и ти решаваш да нападнеш сивите и започваш да ги изтребваш като в един момент до една скала се спираш до една жена, която крещи уплашена, а ти й казваш че си от добрите и идваш да помогнеш, след което си даваш сметка как изглеждаш в нейните очи и че още повече я плашиш. Та не ми стана ясно това за говора: е ли е възможен или не или е възможен когато си върколак, а когато си вълк не?

Съвсем не е лесно да се обясни всичко това, но ще направя нужното, за да мога да го възпроизведа с думи. Съществуват няколко вида комуникация, освен тази с думите и говоренето, които биха били много по-подходящи, но в случаят просто няма как да стане…

Какво е една “енергийна матрица”? 

В случаят използвам термин, взаимстван от начин на изразяване, наложен от новите псевдо-духовни течения, просто трябваше да е така, защото няма други човешки думи, с които да се опише нещо, което Съзнанието ти вижда/възприема едновременно и много холограмно, но същевременно, човешкият език, на който ми се налага да комуникирам не разполага с термини, които да опишат точно тези неща, защото езиците, на които говорим, обославят само онова, което възприемат 5тте основни сетива на тялото + анализите на мозъка, които са базирани на същото. Точно по тази причина стават супер много фалове в тия среди, хората четат и разбират едно – а то е съвсем друго. Всеки го разбира според себе си. Ще се опитам да е възможно най-просто. Това, което ще ви опиша е част от начинът на комуникация, който хората наричат “телепатия”, или “емпатия”, но със способността да предадеш “цял пакет информация”, от едно съзнание, към друго. Един вид, споделено възприятие за едно и също нещо.

Представете си сега, че енергийната матрица на животното “Вълк”, е точно това – пакет с информация. Нещо като .deb, или .sh файл, тези които ползват дистрибуциите на операционната система Linux, ще ме разберат най-добре. За да може да бъде инсталиран един такъв пакет информация, в случаят си представете, че компютърът е вашият мозък, това което прави виртуалната машина е, че първо получава целият пакет, но в началото той не е изцяло разбираем, за това после го разархивира, след това го сглобява, после го компилира, и чак след това го интерпретира под формата на някакъв софтуер. В случаят с вълка, основният пакет е именно думата “вълк” + всичко свързано с нея. Нещо много генерално, което обаче, за да работи, има нужда да бъде сглобено, от към най-базовите компоненти от кода, до най-сложните, и всичко това, да започне да работи заедно, и в синхрон. За да може това да се инсталира в мозъка, и да бъде разбираемо за машината, всички негови компоненти трябва да бъдат сглобени, тоест понятието “Вълк”, носи със себе си всичката налична информация за това животно, от самото му създаване като вид.

Налага ми се да го обяснявам с термини от програмирането, просто защото информатиката, и в частност програмирането, са 1 към 1 с почти всички процеси на Съзнанието, включително и телепатията. Това ше бъде сложно за тези от вас, които не знаят нищо за езиците за програмиране, аз самият не съм никакъв експерт, но съм открил, че нещата си мязат мега много, за това ще ви ги обясня и по този начин, за да има разнообразие 🙂

Имаме:

MainClass=Вълк;

Имаме също стотици, различни видове параметри, описващи всичко което е един вълк + всичко, което може да прави един вълк + всичко, което евентуално може да направи един вълк + физическата реалност + духовната реалност + всички взаимовръзки. Поведение във всички ситуации, всички негови физически характеристики от клетъчно ниво до видимо 3Д, и това, което виждаме ние самите, че е един вълк + всичко останало, околна среда, срещи с други животни, тип съзнание + всички негови параметри, духовна част и всичко останало във физическата реалност.  Представете си наистина, че “Вълк” е един софтуер, една програма, която ше я рънваме в операционна система наречена “Природа”. Енергийната му матрица е именно това – информацията, която обосновава какво е “вълк” във всяко едно отношение + всичкият код, и всичко, което искаме, този вълк да направи в операционната система “Природа”, представете си, че в момента създаваме това животно, тоест сега пишем кода на този софтуер, а програмният език е “Намерение”, което буквално е това, защото аз именно това имам в предвид, когато пиша въпросната статия. Намерението + Вниманието, са това, което създават всяка една реалност. Всеки човек разполага с една основна реалност, една основна времева линия, с много вариации. Внимание и намерение, са всичко, което я извайва според желанието на дадената Същност.

Операционната система “Природа” обаче, може да бъде заменяна! 🙂 Защото тя е, това, което ние възприемаме с основните сетива, забележете – на тялото. Това трябва да ви говори много, а ако не – значи вие се идентифицирате само с тялото си, което ви прави чиста проба ботове на Матрицата…моя блог не е за такива хора. Както и да е. Представете си, че софтуера “Вълк” е мулти платформа, и може да рънва на всички операционни системи, тоест от всякакъв тип възприятие. Демек, можем да заменим природа, с много по-мощната операционна система, наречена “Съзнание”, и да стартираме програмата, именно от тая гледна точка. Разбирате ли ме? На най-базово ниво, парадигмата на обектно ориентираното програмиране казва, че “един обект има характеристики”, тоест, един обект, ако в случаят, животното вълк е обект, то има физически, механични, и всякакви други характеристики, които го правят това, което е.

Раздробих ви долу-горе пакета на “Вълк”, всичко това в съвкупност, би наподобявало една енергийна матрица. В същност тя е точно като софтуер, писан на език като Java, който прави възможно, самата програма да я рънваме от всички операционни системи. Казвам ви, че “Природа” е нещо много масово, нещо като Windows, обаче не е единствената ОС, която може да възпроизведе програмата “Вълк”, защото ако гледаме “Вълк” само през “Природа”, то ние, ще се обуславяме основно на сетивата на тялото, си, и това което виждаме с очите + мазаниците на мозъка.

Хората са нещо като машини, на които има инсталирани безброй операционни системи…

Цялостната картина на всичко това е в момента в Съзнанието ми, ясна и точна за мен самият, но да я предам с думи, е повече от трудно….

Ако човека е една такава машина, да го гледаме като лаптоп, с всичкият хардуер + софтуера, когато го иницираме, той има съзнателен mode, има и подсъзнателен mode. Представете си сега, че BIOS опциите, чрез които можем да сменим операционната система, и от една и съща машина да оперираме в няколко реалности (няколко различни операционни системи), ни дават възможността да превключим от Windows на Ubuntu 18 lts, като същевременно самият достъп до BIOS, е достъп до подсъзнанието, нещо което на ниво съзнателно, обикновено може да се възприеме интуитивно, в стил “знаех си, че това ще се случи”, ако сме пипали определени опции в BIOS, в много случаи, сами програмираме събития за себе си, и нека това ви е ясно, защото е 10000%  реално. Инкарнационният план е от голяма част обособен предварително. Тоест това е влизане от едно внимание в друго. Именно така, ние можем да добием представа за “вълк”, извън едната точка на операционната система “Природа”, и да видим енергийната матрица, и да я използваме, по съвсем различен начин – като превключим от една операционна система в друга, от един тип възприятие, в друг. Говоря ви, за първо внимание, състоянието в което сме будни и съзнателни, в което използваме сетивата на тялото си (ОС “Природа”), и изменените състояния на съзнанието, които много наподобяват операционните системи на GNU Linux и различните дистрибуции (Debian, Ubuntu, Kubuntu, Mint, etc, които се явяват в случая, като други точки на възприятие и оперативност, забележете, че всяка операционна система, тоест всяка точка на възприятие, ви предлага различни форми на оперативност, демек, с едната може да правите основно Х неща, с другата други, и т,н).

Когато моята точка на внимание прескача от едно, в друго, от едно място на възприятие в друго паралелно, мога да кажа, че съм имал ОИТ, защото е буквално като “пускаш си Starcraft2, но от първо внимание има едни карти за мрежа, а от второ други, от трето трети различни, и т,н Всичко надградено, с различни опции, различни параметри, и различен тип оперативност. Когато Съзнанието е в тялото, ние сме един вид същество, когато Съзнанието измести точката си на внимание на друго място – там вече не сме хора, там сме нещо съвсем различно от това, което представлява един обикновен човек. Опитност извън тялото, термин който е адски грешен, защото реално тя не се случва “извън тялото”, тялото е просто едната точка, където вниманието обикновено седи, за да може да сме хора…щото за туй сме тука да го е*а, да го играем човеци уж…Тоя сорт опитности са много грешно разбрани. Повечето хора си мислят, че трябва да спиш, за да имаш ОИТ, и да, има връзка и със сънищата, защото и в такова състояние е възможно и много вероятно, но в моя случай може да е до като карам колата, или до като тренирам, или до като работя… Просто за мен няма значение, защото никога не губя връзка с тялото си (освен, когато спя, но и тогава не на цяло, защото определени стимули ме връщат моментално в тялото, и тази точка на възприятие) и това което правя във физическата реалност, тоест в тази реалност, и мястото, където другата част на вниманието ми се е закотвило…което може да е на няколко различни места, и аз да възприемам всичко едновременно, без едното да пречи на другото по никакъв начин. Така че, не си мислете, че всичко се случва, до като човек спи…Повечето от моите опитности са в абсолютно будно и съзнателно състояние, макар, че имам много и по време на сън. На тоя етап, моята лична нагласа, е че всичко се случва просто едновременно, и дори не го мисля…Отдавна не го считам за нещо яко, за нещо странно, или за някакъв вид super power. Няма смисъл от тия глупости, защото в реалността, това са естествени неща, за почти всеки човек. Огромната част от интересуващите се, се опитват всячески да се влачат като денгили в тия състояния на съзнанието, само и само да си покажат самите те, на себе си, че са един вид специални….. Пичове, и женски пичове, НЕ СТЕ специални бе, разберете го, няма какво да доказвате пред никой, тази част от егото ич не е полезна….

Та тая точка, от която Съзнанието възприема, тоест използва вниманието и намерението, може да варира, да се движи, може по желание на клиента, може и несъзнателно. При мен е и по двата начина, защото от време на време, попадам ненадейно на филми, които аз лично не съм искал да изживявам, но евентуално части от мен, за които не съм тотално съзнателен, са ме довели до въпросната опитност.

Това са енергийните матрици – те са като компютърни програми, които могат да се стартират от различни видове операционни системи, тоест от различна точка на Съзнанието. Анладън му? Когато използваме една операционна система, имаме един вид оперативност, когато минем на друга – разполагаме с различен вид оперативност, тоест всичко, което можем да правим е различно от предното. Така първо внимание, будното ни всекидневие, е коренно различна реалност, от това, което е там вън, и което съм ви описвал многократно.

Говоря ви метафорично, нарочно го правя така, по-лесно ми е на мен самият, и защото повечето от вас, са свикнали нещата да бъдат на порции, разделени, разчупени, и да си ги сглобявате 1 по 1, типично по човешки от 3Д, защото така ви учат, от момента, в който се родите. За мен лично е грешният метод, защото реално всичко е едно цяло, няма физическа, няма духовна реалност, единственото което има е Съзнание, което експериментира себе си, под различни форми, в различни места, под влиянието на различни параметри, различни видове оперативност, за едно и също Съзнание. За това не обичам строгите терминологии, и затварянето в рамки на дадена идеология, на неща, които и без това са толкоз обширни, че всеки човек ги възприема различно, според индивидуалното ”себе си”.

Та да се върнем на въпросите на Читателя:

Боян Мага, историята на България и превръщането на човек във вълк: 

В миналото, и на мен ми беше интересна темата за Боян Мага, но от днешната ми перспектива, няма смисъл да губя време и да ви обяснявам, аджеба, какво е било преди, и как постепенно съм си изградил днешната визия за тази тема… Ше си ви кажа нещата, така както ги възприемам в момента, и имайте в предвид, че историята никога няма да престане да ми бъде едно от основните хобита, нещо, което аз истински изучавам. Общувам ежеседмично със светила в българската историография, и учени от средна Азия, 2ма членове на РАН (руската академия на науките, макар, че на социално ниво, аз съм изявен, върл русофоб) и хора от Турция, които имат същите търсения като мен – древната история на българите. Тази част от моята личност, като човек, която сърфира социума, има един дял, който живо се интересува от тази древна история, и все още се бори против милионите лъжи, писани в българските учебници и книги по история. Нашата история като нация, като българи е 85% пълна лъжа, от славянщината, до новият македонизъм – тракедонизмът, всичко това е по политически причини. И ви го казвам с ръка на сърцето. Нас искат да ни претопят, и да изчезнем наистина. Проблемът е в нашата генетика, а гените имат памет, не го забравяйте….Не забравяйте също така, че нито сме специални, нито нищо подобно, и то е много ясно, защото днес, българската нация е една от най-изпростелите на ниво Планета. Тая е грозната, шибана истина, българите днес са стадо изкукуригали овце, които се борят всячески по между си, аджеба, кой има най-голяма пишка, като основните дивиденти ги печелят трети страни, и никога България и народа като цяло. Нивото на съзнание у нас е крайно ниско и изкривено, крайно индивидуализирано, което е адски вредно, защото нашенеца още не се е научил да работи в екип, със собствените си събратя по паспорт. Негативните фракции виждат проблеми в това, специално нашата и турската нация да просперират, защото през дадени периоди, и заради определени събития, генетиката на много българи, започва да генерира код, който връща под формата на начини на мислене, и идеи за реалността и миналото, неща, които са опасни за Елита, или една определена част от него, която седи на златни столове в Москва и Берлин. Те се напикават нощем от страх, при мисълта, че московщината лежи на историята на Волжка България и великите тюркски хаганати, а териториите на Дунавска България са една от люлките на цивилизациите въобще, и че един ден, може да се появи супер държава от Македония до китайската граница, и от Татарстан до Хатай в Сирия…От 3д, твърдо човешко ниво на възприятие е така.

Предците на нашите предци са от Алтай, и може да се проследят до неолита. Буквално преди 25 – 30 000 назад, може да бъде проследена, основно чрез миграциите на народите и генетиката, всяка една култура, и нейните основни миграции. Казваме култура на някой си изграден социум, с определени традиции, като погребални обреди, ръчни изделия, като керамиката на пример, украшенията, и други подобни, изучавани от историята и археологията особености на човешките популации. Курганните култури, цивилизацията Андроново и т.н Те са предците на нашите предци. Техните миграции са хиляди, и движенията им са перфектно доказани и проследими, от Азия до Европа, Северна Африка, и дори Северна Америка. Индианските племена от Северна Америка са наши далечни братовчеди. Целият Тангризъм, основната тюркска религия, е буквално идентична с техните вярвания, обредите са почти идентични, и самите шамански обреди са 1 към 1, ето защо в нашата генетична памет, и аз съм ви описал във въпросната статия, за която ми пише този Читател, именно за естествената връзка със северноамериканските индианци. Това се случва, защото имаме една и съща генетична памет. В Азия и Европа, тенгризмът се развива и към други форми на възприятие на реалността, като последната му пред ислямска форма, е почти идентична със самият ислям, за това, волжките българи стават първите мюсюлмани в света, след арабите, заемайки основната позиция в Евразия на Абасидският Халифат. По тази причина и самите богомили, в лицето на босненците, всички босненци приемат исляма доброволно, просто защото им е представена суфистката перспектива, а тя е основната за всички тюрки и за турците, и османските турци, до самото начало на 19ти век, когато в Империята настъпват сунитските течения. Ислямът не е точно религия, така както християнството е… В християнството няма конкретика, а Коранът е пълен с факти от реалността, и то научни факти, които са открити едва в 20-ти век…. Разбирате ли?

Боян Мага, е бил част от секта, до която са стигнали древни шамански знания, тоест тюркски, защото само тенгристите имат шаманизъм, като шаманизъм, а българите са основен компонент на поне 3 тюркски хаганата, от Атила, през Гьок Тюрките до Волжка България, която е последният голям хаганат на тюрките, преди идването на исляма. В християнската религия, и нейните вариации, няма нищо подобно на използването на енергийните матрици на животни на пример… няма шаманизъм, по това време шаманизмът е основен за монголите и тюрките, които са тенгристи, тоест за цяла средна Азия, Монголия до Китай,  Кавказ, мала Азия, и Балканите + Алтай и всичката днешна руска територия. Та тези знания е естествено да са се запазили  и в териториите на Дунавска България, и до времето на Цар Симеон. Винаги е имало такива секти, има ги и днес, но аз съм обещал на някои познати, нищо да не казвам публично 🙂 🙂 🙂 Ше ви зачеше ли интригата сега? Ташак си правя бе!

Много хора ще направят връзка с богомилите. Самото богомилско движение, чиито корени са в днешна Сирия, е продължение на секта, чието начало може да се проследи до Вавилон и Шумер. Това не е нещо, което са измислили българите, както погрешно мислят патрЕотЕтЕ. Богомилите, и Суфите, тоест мюсюлманите са едно и също нещо, и за това, нашите богомили са безмилостно избивани у нас, по заповед на Византия, защото са застрашавали църковната институция, и в същото време, са били естествен съюзник за огромният турски, Селджукски Бейлик, който по късно ще се обедини с Османският Бейлик, под знамето на великият Ертурул Бей (знамето е синьо на фон, с тамгата на рода Дуло в средата – IYI, това е първото знаме на Османската Империя, и то се запазва до днес, като основен символ за принадлежност, на турците – IYI, е тамгата и на племето Кайъ, дъщерен клон на рода Дуло, от което е Ертурул Бей, баща на Осман Първи, дал име на Империята), създавайки Империята, която владее Балканите в продължение на 500 години. Самите селджуци, и османлии, са бекташи и суфии по религия….Суфизмът е основната идеология на Османската Империя, и именно на това се крепи нейната справедливост, спрямо другите религии, и е факт, че нито една нация, на 3 континента, на които се е простирала Империята, нито един народ не е изчезнал, и днес всички те имат независими държави, освен кюрдите, но те така и така, никога са нямали държава.

Със сигурност хора като Боян Мага, са имали много в предвид опитностите, в изменено състояние на съзнанието. В статията, която има в предвид Читателя, който ми писа, горе имате линк към нея, съм ви описал, че в будно състояние, мои познати са ме виждали, физически, с очите си, без да спят, под формата на огромно вълче-човешко създание, страшно, но с много мило изражение, понеже съм аз нали… хехехех. На всичкото отгоре, десетки пъти съм ви казвал, че “онази част от реалността”, може перфектно да обособява и да програмира “тази част на реалността”. Тоест във времето, в което усилено се занмавах с такива практики, хора от чисто физическата реалност виждаха енергийният ми двойник под тази форма, на човеко вълк, с очите си, в някои случаи в домовете си, до като си гладят дрехите, както беше случаят с една моя приятелка, която без малко не припадна, когато ме видя в такъв вид…. Просто в даден момент, енергийният двойник, започва да функционира сам, и не е въобще нужно, другата моя част, тоест будното, човешкото аз, да знае за това, и да знае какво прави “нещото”, до като се разхожда. Започнах да си давам сметка за това, след един много грозен инцидент, с един друг познат, който не вярваше, и ме накара да го уплаша наистина…Аз направих каквото трябваше да направя, но не съвсем, защото му програмирах сън, в който да се уплаши при вида на цяла глутница вълци, които го преследват там, и да се сети за мен, когато съм над него и ми види зъбаците, но това което се случи, беше, че във физическата реалност, до като той тича за здраве в парка – го нападат едновременно няколко различни кучета, от няколко различни посоки, и го нахапват…. Тогава осъзнах, че трябва да престана да правя такива неща с обикновенни хора, и че любопитството на някой човек, може да ме докара до там, че без да си давам сметка, да нараня човека. А това НИКОГА не е моята цел. Тогава започнах прогресивно да спирам публичните експерименти, защото такива имаше пред цели групи хора…

Говоря ви за това, че аз мога да ровя по генетичната си памет…буквално е това. Всички тези “способности”, които в реалният живот са опасни, са част от генетичната ми памет. Не напразно съм избрал да се родя под тая генетика, и точно това ДНК, в моят род е пълно с такива хора, пра-баба ми ме излекува от форма на заекване, която по онова време не можеше да се коригира от логопед, като ми прошепна няколко думи в ухото…. От тогава знам съзнателно, че “нещо става в тая рода”….бях малък, на 6 години, но там започнаха и някои от най-странните ми опитности, които тогава не разбирах. Как бях способен да извикам всички коне от ливадата на едно място, не помня и до сега, въпреки че се опитвам Изпадах в състояния, в които правех дадени неща, те се случваха, и после забравях какво точно съм направил, и така до тийейджърската ми възраст, когато ме удари хормона, и се случиха 2 неща – започнах да помня кое как става, но в същото време циците ме кефеха повече от магиите.

Когато един шаман, “изтегли” енергийната матрица на животно, той има 2 опции. Или перспективата на 100% животно, или смесена перспектива, просто е така by design. Няма повече опции. Когато си вълк, ти си вълк, и функционираш подвластен на параметрите на вълка, тоест със своето си съзнание, но от гледна точка на вълка. Тоест, отивайки директно на въпроса на Читателя, дори и да искаш да говориш в такова състояние, ти си вълк мой човек, разбираш ли? Вълкът няма гласните струни на човека, и съответно не може да говори, нито пък тялото му може да прави, това, което може човешкото тяло.

Смесената перспектива е по-интересна, и когато осъзнах, че я мога – тя ми стана навик. Това е аватар, който създадох сам, и в такова състояние на Съзнанието, телепатията е нещо нормално, така, че с който и да влезеш в контакт от там, имаш много начини да го накараш да разбере, това, което искаш да му кажеш. Случаят с онази жена примерно. Ако аз ти предам информация телепатично, а телепатията не е въобще, това което си мислят масите, а именно “да чуеш моя глас в главата си”, но съзнателната ти част няма капацитета да възприеме директно пакета с информация, ти най-вероятно ще видиш, че ти говоря, но аз не говоря реално с думи, просто ти нямаш нужната информация, за да осъзнаеш, че говоренето, което виждаш в момента, в същност е телепатия. Няма как да знаеш какво е гарга, ако не си виждал гарга нали? Само можеш да си го представиш, за същото говорим. В даден момент си дадох сметка, че волево мога да контролирам тия процеси, и в последствие разбрах, че нещото се казвало намерение….Е*а ли маа му аз на тая възраст, че това се казвало “намерение”…разбрах го в последствие, с контактите ми с нагуализма, когато в човешката част от мен, влезнаха нови термини, които бегло да опишат, неща които за мен бяха всекидневие, без да знам кое как се казва технически.

Тука иде ред да кажа няколко думи за това, какво е реалност, и кое е реално. Иде ред да се спомене индивидуалността на едно Съзнание. Всичко, което ти възпремаш от даденото възприятие Е реално. Разбираш ли Марто? За теб в момента е реално, че си пред компа и чакаш тая статия, до като за мен е реално, това че я пиша. Простичко е – реалност е всичко онова, което възприемаме в момента, от сегашната си точка на Съзнание, тоест там, от където сме съзнателни за себе си в този момент, и можем да сме оперативни…. By design, и тука ше стане прекалено дълго ако го подхвана, енергийният двойник, а те са множество, не е само един, всяко тяло от аурата има своя форма на този двойник, в даден момент добива такава автономност, че буквално си става автономен, за това и мене ме виждаха под формата на човеко вълк, нищо неподозиращи хора във физическата реалност, а тази форма на сърфиране на астрала и други места ми беше просто навик, повече от любима. Тоест аз имах постоянна връзка с нея, хем съзнателна, хем несъзнателна, от несъзнателната част идеше и нейната оперативност. Когато я осъзнах, аз я прекратих, защото не исках хората да се страхуват от мен, аз не съм чудовище или нещо подобно.

Няма нищо, което да не може да се разбере, защото животното вълк е просто една форма, която Съзнанието ми използва за да сърфира определени части на реалността, а човеко вълкът е друга форма с различни параметри, и различни функции, и чрез нея можех и да говоря физически, до като един вълк, като животно, просто не е създаден за да говори. Става въпрос за това, че тези проявления се случваха тук брато – във физическата реалност, не само до като хората спяха, и аз си играех с тях. Разбираш ли? В такова състояние на Съзнанието, можеш да си каквото си поискаш, от мишка до дракон. На мен вълкът ми е в кръвта, не ми е само любимото животно, той е в естествената ми генетична памет, за това с него ми беше най-лесно. Следващото животно, с което ми е много лесно е делфинът.

Така, че аз не мога да ти разкажа историята на личността на Боян Мага, но мога да го сръвня със себе си. Питаш ме “дали може да се изтегли от някъде тая информация”, и понеже искам да говоря реални неща, ше ти кажа, че може да, но то е свързано с интереси вътре в човека, и търсения, които нямат нищо общо с любопитството, което ти лично изпитваш, това са твои лични търсения, не мои. Аз отдавна преминах тези етапи, и Боян Мага, или Черноризец Храбър, няма как да са ми интересни сега. Единственото, което мога да направя, е да сръвня моите лични опитности, с части от историята, която на теб ти е интересна, и да направя съпоставка и сръвенение, но нищо повече от това.

Продължавам с въпросите от този имейл в следваща статия 🙂

Поздрави на всички!

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This