ЛЕГЕНДА ОТ ПРОЕКТА STARGATE НИ Е НА ГОСТИ
БЪЛГАРСКОТО REMOTE VIEWING OБЩЕСТВО НА СВЕТОВНО НИВО

Драги Приятели, драги Колеги от Българското REMOTE VIEWING Общество:

В нашата тренировъчна група приехме Майор Пол Х. Смит – жива легенда в историята на Метода за извличане на информация Remote Viewing, и директен участник в топ секретният проект на американското Правителство и Армия ”Старгейт”, от чиито папки произлизат разсекретните в краят на 90-тте години протоколи, наречени още тогава ”Remote Viewing”.

Много хора говорят за живи легенди като него, но от далеч или през медиите. Светът го познава през международно известните документални филми на Discovery Channel, Gaia, National Geographic, и други световно известни медии и/или Автори. Българското RV Oбщество е със световно признание, и самият Майор Смит е член на нашата група за тренировки. Ние нямаме нужда да говорим от далеч, защото говорим от близо…

Най-дългогодишният преподавател по RV, активен днес, Пол Х. Смит започва кариерата си като инструктор по Remote Viewing през 1984 г (тогава съм роден аз…). Той е служил седем години в правителствената програма Star Gate във Ft. Meade, MD (от септември 1983 г. до август 1990 г.). Започвайки през 1984 г., той става един от само петимата служители на Star Gate, които са били лично обучени като Вюъри от легендарните основатели на Метода вътре в най-топ секретните среди на Армията, Инго Суон и д-р Харолд Е. Путхоф. Пол e основният автор на наръчника за обучение на CRV на правителствената програма Remote Viewing и e служил като теоретичен инструктор за нов обучаващ се военен персонал по Метода, както и служител по набиране на източници, офицер по сигурността на тайното звено и историк на отдела.

Той продължи да преподава Remote Viewing на такива известни личности като Лин Бюканън, Мел Райли и Дейвид Морхаус. Пол e извършил над хиляда обучения и оперативни сесии в рамките на Армията на САЩ за дистанционно наблюдение по време на престоя си в Star Gate, и цялата студена война.

Живи легенди ни признават.

Българите сме особено надарен народ…вярвайте твърдо в това!

Следващото обучение, което ще се проведе е с дати 9-10 Декември в град Елена. Оставям ви брошурата. За контакти, молим пишете ни на [email protected] с имена, телефон за контакт, и линк към вашият профил, а ние ще ви върнем обратна връзка с повече информация.

Както ви казах – в Югоизточна Европа сме Ние, Българите водим тази класация с номер 2 в света. Номер 2 сме, защото американците и канадците развиват метода от над 30 години. Бият ни просто по обучен брой хора. По вродени качества обаче нещата са различни 🙂
Блогът на Nahuatl продължава работата си по развитието на Метода за извличане на информация Remote Viewing в България и Югоизточна Европа. Ние сме хората ако искате да преминете през обученията.

Поздрави на всички.

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This