Нова серия статии от Nahuatl и SpectatorBg – ”Манипулация, контрол и дигиталният свят”

от | юни 21, 2019 | Общи статии | 0 коментари

Здравейте драги Читетели! 🙂

С Aвторът на известният блог Spectator BG, с който сме и приятели от години насам (линк към неговият блог има в горната част на началната страница на блога, от както той е създаден), решихме че ше ви вкарваме в действителността на дигиталният свят, и че ви е време вече да се образовате относно това, в какъв свят живеете, как се модулира той, и какви са основните инструменти за контрол. Защото ние отдавна живеем в дигиталният свят…а много малко хора като цяло въобще са на ясно, какво се случва там, и каква е дикамиката на контролът над населението, чрез целият IT сектор, от който падат мега много мангизи, и който аз и Колегата считаме за поле за изява на изкуството, наречено програмиране.

IT секторът е един вид като H&K 7.62×51 NATO 🙂 Прекрасно, постоянно обновяващо се, и много мощно оръжие, което ако седи в гардероба и не се пипа, е абсолютно безобидно, но влезе ли в действие, може да бъде опостушително. Искам да знаете, от тази гледна точка, че дали е ”безобидно”, или е ”опостушително”, зависи от това кой борави с него, и кой и как натиска спусъка, и срещу какво 🙂 Капичи? Много хора, и не-хора, използват IT сектора с цел контрол, за други обаче, не… За другите като нас, това е дно огромно по мащаби поле за изява на изкуството, наречено програмиране, чрез което човек може да достигне пълна ”илюминация”, като все едно е бил 27 години монах в Тибет 🙂 Хахахаха, с риск да прозвуча религиозно обособен – искам да ви кажа, че всички пътища водят към едно единствено място, вътре в човека, а програмирането е най-близко до самото развитие на Съзнанието, така като го разбират повечето хора. Всичко останало са просто методи и функции. Аз все още не съм експерт програмист, нямам нужда това да ми е прехраната, и уча защото ме кефи мега много, но Колегата SPCCTR е светлинни години напред от мен в това отношение, той е професионалист, и двамата стигнахме до един и същ извод – че намираме щастие в изкуството на програмирането, защото в него няма нито един лимит…Всяка една човешка идея, абсолютно всяка, може да се превърне в софтуер, а по какъв начин, и с какви цели се използва той, зависи само и единствено от този, който го използва. Това прави програмирането една мащабна платформа за развитие на Съзнанието във всяко едно отношение, и като повечето изкуства – съвсем не е за всеки. Това, което си говорихме с баце SPCCTR, е че има много хора, които са в сектора, заради големите заплати 🙂 Но всички, абсолютно всичките те са нещастни, и са тотално роботизирани. Все едно да станеш художник, или скулптор ей така, щото плащат огромни заплати. Няма как да станеш добър в което и да е изкуство, с единствена мотивация – мангизи. Няма как да стане. Та всичката информация в тази серия, ще бъде от тази гледна точка, защото вярвайте ми, имаме какво да ви кажем.

Гарантирам, че в българското пространство няма аналог на темите, по които ще говорим, нито пък има нещо подобно, написано точно по този начин. Познавате ни и двамата, знаете че някои хора ги хапе кучето, нас обаче ни хапят кучето, щъркела, петела, маймуната, ягуара, и всички останали животни, които хапят откачалниците по природа! 🙂 🙂 🙂

Обявявам официално започването на нова серия от статии, която ще се казва

 

Манипулация, контрол и дигиталният свят”. 
 
Обявявам я без срокове, защото виждате какво става с останалите материали. Обаче, вече работя върху първата статия, чието име ще бъде ”Big Data & АI за лоши момчета”. Всичко за хората като нас е въпрос на време, и нито аз, нито Колегата се занимаваме с блоговете си постоянно. Махаме си свободно време, в което можем да пием бира, да чукаме, или си правим кефовете, всеки както обича, за да можем да пишем. И аз съм така, и SPCCR е така. Въобще всички, които са се захванали с това своеобразно ”декласифициране” на такъв сорт информации, го правим единствено по лична подбуда, лично желание, и на всичкото отогре – абсолютно безплатно за крайният потребител.

Серията ще бъде насочена основно към дигиталният свят, и неговите методики за контрол на всяко ниво, със специално, и чисто техническо застъпване на методиката на работа на фалшивите новини, или Fake News, както са познати международному. Искам да ви ”раздуя” много информация, относно това как работи интернет, за сигурността в нета, сигурността при използването на апликации, какво са сървърите, за какво се ползват, и как се използват срещу вас, 5G, реално ли е въобще понятието ”сигурност” в интернет, т.н Все теми, които вас ви вълнуват а ние имаме какво да кажем по тях 🙂

Информацията която ще прочетете, е 2227% базирана на чистата, суха, и леко скрита зад завесата реалност, на днешният дигитален свят. Ще видите, как корпорациите използват цялата BigData платформа хем във ваша полза, хем във ваша вреда, защото ден днешен алгоритмите знаят повече за вас, от колкото вие самите знаете за себе си 🙂

За много хора, тази информация ще бъде като изливане на кофа вода с лед, в пазвата, защото е пълно с такива, които си мислят, че щом имат новият Айфон Х – са сигурни. Обещвам ви, че не са, и ще ви покажа защо…

Давам си сметка, че освен поле за лична терапия, с екстериоризирането на моите лични опитноси, този блог се е превърнал в платформа за рядък тип информация, която се цени от страшно много хора! Чете се дори в Нова Зеландия, и то от хора, които не говорят български език, превеждат си го през преводача на гугъл, нещо което мен лично много ме изненада, и ме накара да се замисля отново, аджеба кои е истинският, реалният метод за ”разпространение” на тоя сорт информации. Сеирята ”Извънземни Перспективи” има ОГРОМЕН, колосален успех, просто при нова статия, хората къртят от посещение този блог…Блогът на Spectator BG, моят блог, и сайта на Издателство Паралелна Реалност, са най-четените в цялото българско пространство, що се касае тематиките, които ние застъпваме. Тази нова серия, би трябвало да има още по-голям успех, защото касае неща, до които човек се докосва всеки ден, и се намират вътре, в личният му човешки, всекидневен живот. Информацията ще направи така, че Читателят да бъде по-добре информиран, така както ви светвам за факти, чрез личният си опит, оносно ОИТ, извънземните, и всичко останало, което четете в моят блог.

Целта на тази серия е една едиснтвена – да сте много повече информирани 🙂 Привидно някой може да се запита ”ебахти! тия уж езотерика пишат, сега за информатика…”, а аз ще му кажа така: привидно по тия места се говори за редки и/или скрити факти, които касаят няколко пласта от реалността, така че всяка една тема в тази серия говори за същото, за излизане от хватката на менталият контрол. Това е онлайн, ментално Джудо мойте хора, което ви дава инструменти, сами да освободите Съзнанията си, така че тренирайте, не спирайте да тренирате 😉

Очаквайте с интерес първият материал, който ще се казва ´´Big Data & AI за лоши момчета´´, и ще застъпи много яко темата за Fake News, анализирането на поведението на отделен индивид, или цели групи от индивиди, как това се случва чрез алгоритмите, и в крайна сметка, как се модилира не само общественото мнение, а и цялостното поведение на социумът. Тихо, тактично, легално и много успешно. Доказателство, че мнозинството от човешката маса, е съставено от пълни балами, лесна пляка, и младо агнешко за чакалите.

И понеже повечето от вас са далеч от светът на програмистите, и на IT секторът като цяло:

”Big Data” най-общо казано, са големите банки за данни от всякакъв тип, а ”АI” идва от английското ”Artificial Intelligence”, или ”изкуствен интелект” на нашенски. СУПЕР МНОГО хора, смея да твърдя, че над 90% от общото население, никога не се замислят в какъв свят реално живеем, как се модулира, контролира и насочва буквално целият социум, през точно такива сложни англо-саксонски термини, които огромното мнозинство хич не разбира. Всекидневният човечец, просто не си дава сметка, че алгоритъмът знае много повече за него, от колкото той самият знае за себе си….

Очайвайте новата серия!

И не забравяйте да споделяте в социалните мрежи!

Ето линк и към фейсбук профилът на Блогът на Spectator BG.

ВНИМАНИЕ: Всеки IT специалист, който иска да се включи с материали, докази и т.н е добре дошъл, след разглеждане – ще ги публикуваме. 

Поздрави на всички, бъдете здрави!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This