Здравейте драги Читатели.

Бях ви обещал, че Българското Remote Viewing Общество ще започне да разкрива някои от откритията, до които сме стигали, относно българските мистерии, а и други, доста по-познати по целият свят. Започваме тази серия със статия посветена на така наречената ”гробница на Бастет”. Всеки, който сега попада на тези материали, ще трябва да прочете целите секции свързани с Метода, по-долу в статията описвам как това да стане, за да бъде разбран правилно този материал. За пръв път правим чак такива разкрития относно Метода Remote Viewing, има много специфика, много терминология, която хората извън нашето Общество няма да могат да разберат. За това, всеки нов Читател е нужно да се запознае с тематиката в сайта, започвайки в хронологичен ред още от първите статии в раздела Remote Viewing в менюто на сайта. Оставил съм ви линкове по-напред в този материал.

Референтни материали към тази статия са 2 предавания на ”Ничия Земя”. Препоръчвам да бъдат изгледани, защото съдържат данни, които са директно свързани с нашето изследване на ”гробницата на Бастет”. Прочетете статията надолу, и се върнете да гледате двете предавания – изключително интересни са.

Ничия Земя – Археолози са на път да разкрият голямата загадка на Странджа в „Ничия земя”

Ничия Земя – Голяма загадка на Странджа – II част

Приятно четене.

Кратка предистория

Нужно е да ви припомня уводната статия, наречена ”Remote Viewing и българските мистерии”, в която бях писал за държавният coverup, за убийствата на български учени и откриватели, за черните съветски хеликоптери и т.н., защото темата ”гробница на Бастет” е точно такава. Моля прочетете я, тези които сега попадате на този материал, в нея има интересна информация.

Гробницата на Бастет е един държавен coverup. С насочена от службите дезинформация, включително с участието на Ванга, за която не е тайна, че е изпълнявала такива поръчки на държавна сигурност (къде ше иде иначе?). Спомнете си, че тук е съществувал комунистически режим, в който ”няма мърдане”, и каквото каже партията, това се изсипва в обществото, било то информация, или целенасочена дезинформация както е в случая. Не, че баба ви Вангелия Гущерова е лошата в играта, съвсем не – просто е използвана по много направления, именно заради обхвата, които са имали нейните гадания сред българското общество. Тя, а и други като нея, е била големият инфлуенсър на своето време. В случаят е използвана тя + медиите, участвали в разпространението на дезинформация. Не е много трудно българина да бъде заблуден. Особено в ония времена, в които всеки е докладвал всеки.

Искам да запомните много добре, и да знаете 2 неща:

  1. От България са изнесени стотици тонове артефакти, от земен, и предполагаем не-земен произход.
  2. На територията на България, и на целият Балкански Полуостров, все още има много такива артефакти. Единствените 2 държави, които наистина пазят сами за себе си такива неща са Турция и Гърция. За съжаление България не е сред държавите, които имат истинска независимост от тази гледна точка.

Говорил съм ви в предишни материали, като този наречен ”Remote Viewing и войната за българското наследство”, че тук действат основно 2 организации, занимаващи се с дейности, като търсенето, намирането и скриването на подобен сорт обекти – едната предполагаме, че е свързана с държавата, и аз лично много се надявам да е под командване на нашата Армия, другата е над национална структура, зад която се намира ”входа” към тайните разработки и програми, включително и тайните космически програми. Балканите са много интересно за тях място, защото това тук е люлката на множество Цивилизации, включително и база на такива от не-човешки тип, присъствали на Земята преди десетки хиляди години.

Наистина, част от историите описани в много от древните епоси са се развивали на Балканите, около Черно Море, което е било огромно езеро, до бреговете на Бяло Море и адриатическите брегове на днешните Албания и Хърватска. В този балкански древен консорциум включваме разбира се и територията на Румъния и дори задкарпатието. Думата ”български” е много пресилено казано, в историческа гледна точка, но валидно за днешните времена и територията на Република България.

Тези от вас, които сега попадат на материалите по темата – моля прочетете също така следните статии, за да добиете по-голяма представа за какво говорим:

Как използваме Remote Viewing в реални разследвания? 

Екстрасенси, ясновидци, и разликата с Remote Viewing 

 

Добре е всеки току що попаднал на тези статии да прочете целият раздел свързан с Remote Viewing, в хронология отзад-напред.

Има статии, които описват от самото начало, какво е, и какво не е Remote Viewing. Това е нужно, защото личната призма на всеки не-запознат с нашата работа, може да изкриви информацията по начин, по който тя да стане объркваща, или да се възприеме като нещо, което не е. Оставям ви линк към разделите:

Българско Remote Viewing Общество 

Всички статии свързани с Remote Viewing

Следващо предвидено обучение по Remote Viewing – Пловдив, 29-30 Април 2023 

Как работим с Remote Viewing?

Снимката е на мой Курсист, точно по време на работа по тази цел.

Базата на цялата работа чрез Метода, е конструкцията на самото задание, базирана на естеството на самата цел, и информацията с която разполагаме за нея. Използваме нещо наречено TRM. Това е термин в RV, който означава ”target reference material”, или предварителната информация, с която разполагаме, и на чиято база се конструират заданията, или таргетите, както ги наричаме на наш жаргон.

TRM може да бъде почти всичко: снимков материал, видео материали, аудио записи, разкази на очевидци, и т.н. TRN не може да бъдат изкуствено генерирани картинки или други подобни, като анимации, колажи, и т.н. Материалът трябва да е истински. За така наречената ”гробница на Бастет” се знаят много неща, 98% от които са базирани на ”какво казала Ванга” и т.н. За нас обаче този лимит не съществува, и ние имаме капацитет да открием какво има зад цялата дезинформация. Защото казаното от Ванга е тотална дезинформация, от нея е искано да го каже по точно такъв начин, защото истинската им цел е била да прикрият онова, което наистина са открили там, и което в момента, по подобие на Царичина, която е друга дезинформационна кампания, се намира под тонове бетон и вода.

Има и един друг интересен термин – TRN, така наречените ”координати”. Това е специална постройка от 8 цифри, във вид на формула, което са единственото, с което разполагат Вюърите по време на работа. Нормалната и конструкция е по следният примерен начин: [1111/1111].

Конструкция на заданието относно ”гробницата на Бастет”

Както ви казах, директно има проблем в това с ”Бастет”. Там няма никаква Бастет, нито нещо подобно, ние го знаем отдавна… Има нещо обаче, което не може да бъде овладяно на цяло със сега достъпната технология… Нещо, което още от времената на комунизма е крито там чрез дезинформация по същата причина. ”Нещото” има излъчване, а самото му изваждане може да промени хода на човешката история, за това се пази там, и ме съмнява скоро на бъде изнесено, и още по-малко пък – отворено и официално изследвано. Обекта не е с човешки произход.

Целта по начина, по който беше конструирана, беше предложена за тренировка на току що преминалите през едно от редовните обучения по Remote Viewing. Няма да навлизам в специфика относно как точно се правят заданията, защото ще ме разберат само тези, преминали обученията, но ще ви покажа извадката за таргета, направена на базата на едно директно видимо доказателство, което ни беше предложено. Това е участието на директора на историческият музей в Приморско, г-н Пантев в едно предаване на ”Ничия Земя”, което също предлагам на вашето внимание. Това за нас е хем информация за съставяне на таргета, хем е и feedback – нещо наистина важно в Remote Viewing, защото в конкретните случаи, Колегите работят тотално на сляпо.

Да работиш на сляпо означава да не знаеш абсолютно нищо за целта. Единственото, с което разполагаш са 8 цифри подредени по начина, по който ще видите в скрийншота. Това е само едната, малката част от проекта ”Бастет”. Изследвани са много негови аспекти, а тази статия е свързана само с първоначалните сесии, предназначени за начинаещите, които току що са преминали обучението. ”Начинаещи” може да звучи като хора, които си нямат много представа, но питайте ги тях… Просто Метода е направен така, че работи от ден 1. Тук няма нужда от друго, освен от следването на протокола, и притежаването на човешко съзнание 🙂 Може да ви звучи като ”ала бала”, но наистина е така…

Нашият feedback тук, или доказателствата като информация по целта, които Колегите анализират след като са работили на сляпо са директно свързани с използването на последно поколение, специална гео-радарна технология, с която разполага само музея в Приморско. Самите учени бяха супер изненадани от това, което откриха, а данните, които извлякохме ние се препокриват с тези на машината.

В конкретният случай, ние искаме да разберем какъв е произхода на обекта долу, дали е изкуствен, или е естествен. Това е първоначалното, основното задание. Ако започнем да добиваме данни за естествен произход, нещата може да бъдат насочени към версията, която наистина посочва ”Бастет”, като същество, което е било реално в своето време, и е погребано там. Всичко обаче доведе до именно изкуствен произход, и точно определен обект, който беше засечен и от технологията на музея в Приморско.

Матрицата не може да лъже, нито може да бъде излъгана. Напомням, че това, което ние наричаме ”Матрицата”, не е ”Матрицата” генерално погледнато. Това е едно от имената на енерго-информационното поле, към което всеки човек е вързан by design. Другото име на това поле може да бъде ”човешко колективно съзнание”, което включва и колективното подсъзнателно. То съдържа абсолютно цялата информация от ден 1 на съществуване на Човешката Раса. А Remote Viewing e военна методология за извличане на тази информация.

Помнете във всеки един момент, че Вюърите работят на сляпо, без никаква предварителна информация. Те не знаят по каква цел работят. Разполагат единствено с 8 цифри, като координати на целта.

Преди да преминете натам, е хубаво да сте гледали и въпросният епизод от ”Ничия Земя”. Моля изгледайте го, и продължете напред.

Какви данни открихме?

След като видяхте какво търсим, е ред да ви покажа и какви данни открихме. За пръв път в публичното пространство на български език ще бъдат показани такива неща.

Има един определен кадър, който ми се запечата в Съзнанието, и който извлякох в последствие, защото някои от Колегите бяха достигнали до информация свързана именно с това:

Искам да го видите много добре, защото след малко ще говорим именно за този кадър. Това е огледален образ на земята, на нещо което се е намирало поставено там, но стърчащо като колона, и имащо директна връзка с обекта, който се крие в пещерата, посочена като ”гробница на Бастет”. Първото, което на мен лично ми направи впечатление, са данните извлечени от Колегата К. К., който е един от най-добрите български Вюъри, в някои аспекти е доста по-добър от мен. Той е от хората, у които екстрасензорните способности са просто даденост, вродено му е. Реално на всеки човек ”му е вродено”, просто при някои индивиди тези заложби са по-силно изразени. К. е един от тях, а както съм ви казвал, Метода Remote Viewing е базиран на естествени, вродени способности на човешкото Съзнание.

Тук няма изпадане в някакви мистични състояния, медитации и т.н. Просто има протокол, който се следва, и нещата се получават.

Просто в даден момент, военните се сещат, че ”нещото” може да се използва – инвестират милиони долари в изследвания, и създават това, което днес наричаме ”Remote Viewing”, разсекретено в крайна сметка със сентенция на Сената на САЩ в рамките на топ секретният проект на американското правителство с кодово име STARGATE. Всичките изнесени данни по федералният закон за свобода на информацията се намира на официалният сайт на ЦРУ, и всеки може да я разгледа.

Разпределение на данните от Матрицата

Матрицата има едно много интересно свойство, когато се работи в Екип, а ние почти винаги работим в Екип, не за друго, а защото имаме затворени групи за тренировки в социалните мрежи. RV сесии се правят и индивидуално, това си е решение на всеки Колега сам за себе си. Тук ще ви представя само данни на някои от Колегите, защото ако ги бамна всичките в една статия, само по този таргет, статията ще стане 3км дълга…

Та Матрицата обикновено разпределя данните. Една част от Колегите започват да ”вадят” информация директно за конкретната цел, други обаче работят с данни за периферията на целта. Какво искам да кажа с това? Генерално в този случай, ние търсихме ”Произход” на целта, и това е нашето стартово задание. На базата на данните извлечени след това, или чрез съставяне на нови таргети по същата цел, ние можем да разберем за всеки един неин аспект по отделно – няма лимити.

В началото искаме да разберем дали е от естествен, или е от изкуствен произход, като второто беше потвърдено. Разследването щеше да продължи по коренно различен начин, ако целта се беше оказала от естествен произход. В самият процес на анализ на данните, Project Manager-a, в случаят моя милост, може да разбере към кой тип произход клоним, базирайки са само и единствено на информацията извлечена в RV сесиите. Има специална методика за това, вътре в самият Метод Remote Viewing. По същият начин можем да установим дали даден човек е жив или не е, или да разберем в какъв ”дял” от пространството се намира даден обект, за който не знаем нищо. Дали във въздуха, под водата, над земята, и т.н. Няма да навлизам в специфика, защото няма да ме разберете достатъчно добре.

Периферия на целта е всичко свързано с нея, всеки един неин аспект извън обхвата на заданието, или вътре в него, както и привидно външни, но директно свързани с целта елементи, като данните на моят брат и Колега К. К., част от нашата тежка артилерия 🙂

Не само в Remote Viewing…. тук вече говорим за това. Нещо, което само мога да покажа на картинка, и да не го коментирам прекалено. Хората тук имат конкретни знания и умения, които са много отвъд обикновените човешки сетива. Това е официалното лого на наистина затворената група. Някои от тези Колеги са Remote Вюъри, но също така са оперативни по други начини, извън общо приетото, и за подобни на тях може да намерите информация в руският документален филм ”Мъже в Черно”.

Потрудете се да го намерите сами….въпросният филм е базиран на интервюта с работещи за някои правителства такива индивиди, които са обучавани от малки в конкретният руско-американски сценарий. В България има такива хора и се намират сред нас. Те са част от всяка една прослойка на обществото. От магазинерки, до архитекти и пилоти. Има една основна разлика – ние НЕ СМЕ ”мъже в черно”, и НЕ работим за нито едно правителство. Имаме собствен морален кодекс, който за нас е златно правило, и мотото ни гласи ”Semper auxilio aliis” – ”Винаги в помощ на други”.

Това обаче не означава, че не можем да правим неща извън the ordinary… Разликата тука е в морално-ценностните заложби на всеки от нас, и факта, че не принадлежим към държавни структури. Договорено е по определен начин, обучавали сме се, знаем какво можем и какво не можем, и така…Никога в ущърб на други хора, никога против България, и винаги в помощ на други.

Край по тази тема, че много се разприказвах, продължавам с данните на Колегите по таргета с ”Бастет”.

Колегата К. К. – Тежката артилерия

Ето какво направи К. още в началните стадии на изпълнението на протокола. Той е един от най-добрите български Вюъри, обучавал съм го аз лично. Надявам се Колегата да не ми се кара, защото не съм го предупредил, че ще говоря за него, а и той, както и други като него, не обичат да се говори за самоличността им. Разбираемо е, за това няма да кажа нищо повече лично за него, освен ако не ми позволи, или не пожелае сам. Една точка от Устава на RV Обществото гласи, че: ”никога не говорим за, и не разкриваме самоличността, професията, материалното състояние, религиозните или политическите възгледи на Колегите си”. За това ще бъда много дискретен относно данните за всеки един Колега, или Колежка, които ще спомена тук. Правим това, защото самоличностите на някои Колеги са свързани директно с професиите им, а те не искат да се знае с какво се занимават.

Картинката е от един от аналитичните стадии на протокола. Повечето са интуитивни, и включват специализирана методика за извличане на данни, вътре в самият Метод Remote Viewing, но има и аналитични. Последният, наречен ST, site template на английски език, или ”обобщена скица на целта”, казано на български, представлява вид графично ”разяснение” на до момента извлечените данни.

В Remote Viewing има специфични ”изисквания” към Вюъра, относно количеството, и вида данни. По протокол е така, но то е като шофирането на кола, и в крайна сметка с практиката, всеки започва да добива собствен стил, което дава и свободата, нужна на отделният индивид да работи по протоколите. В случаят, извлечените данни съвпадат на 100% с реалността.

Тоест, това е директна, графична репрезентация на мястото ”Мишкова Нива”, което е директно свързано с така наречената ”Гробица на Бастет”. Сами виждате как е 1 към 1 + допълнително извлечената информация, която не съм ви показал.

Във всеки един момент имате предвид, че К., както и всички останали, работят тотално на сляпо – те НЕ знаят по каква цел работят, и НЕ разполагат с никаква предварителна информация относно таргета. Не, че не може да се работи в друг режим – с предварителна информация. Може, и именно К. е един от тези, които са винаги доброволци, когато работим по определени цели. Негова е основната информация в режим с предварително познаване на това, което се търси, в случая, в който работихме в помощ на разследващи Полицаи, които търсиха една изчезнала преди месеци жена.

Обобщителната скица включва елементи от предишните стадии на протокола, като още в eтап S3[X], който е един от първоначалните, К. успява да извади чисто интуитивно, и без никакъв анализ ето това картинката долу. Вижте сега скрийншота от предаването ”Ничия Земя” по-горе в статията.

Добавям, че в Remote Viewing има 2 вида етапи на протокола, с именувания базирани на абревиатурата ´´S3´´. Самата буква S означава ”Stage”, или етап на български език. Става въпрос за етап от протокола. Единият се нарича ”спонтанна интуитивна скица – S3”, другият се нарича жаргонно ”S3 на аспект” и се изписва в случаят на Аспект Х по този начин както виждате на картинката най-горе на листа. В Remote Viewing вървим от генералното към конкретното. Аспект еди си кой, е част от разделянето на целта на различни нейни аспекти, като след това се ”сглобяват” по точно определен начин, за да получим цяла картина. Обозначаваме най-важният според нас аспект на целта с буквата ”Х”, като всички следващи са по азбучен ред – A, B, C, D и т.н. Няма и езикова бариера, просто така е прието по протокол.

В процеса на извличане на данни, както и в самото съставяне на заданията, ние имаме следната тактика, и в Remote Viewing това е основно правило: ходим от генералното, в посока конкретното. Знам, че няма да ме разберете на цяло, тези които не сте запознати лично с Метода, но съм длъжен да го кажа, защото Remote Viewing не е някакво хаотично извличане на данни.

Тук има специализиран протокол, даже няколко вида протоколи, които се следват стриктно, и на тяхна база се случва всичко, което правим, и успехите които сме постигали, използвайки Метода в помощ на други, като случаят с изчезналият Сашко…

Няма да правя сега мои описания на данните извлечени от К., но е редно да ви покажа и неговият собствен анализ, който е крайно интересен.

Поствам оригиналите, за да няма спекулации, макар че ние няма от какво да се притесняваме, защото можем да докажем всичко от-до, дори можем да направим демонстрации. А на всеки наш курс, всеки новопристигнал изпитва онова WOW усещане за себе си, и това което съзнанието му/и може да прави, още в ден 1 на обучението в базовото ниво на Remote Viewing протоколите. 🙂 Играли сме го тоя мач много пъти, и няма от какво да бъдем изненадани. Това, което прави дискретно нашето Общество, и въобще навсякъде по света Вюърите са конструирали срещите си по този начин, е спецификата на познанията вътре в протокола, жаргона, и другите неразбираеми за останалата част от Човечеството специфични за RV елементи. Ние НЕ СМЕ някаква ”тайна организация”, няма такова нещо, и никога не е имало. Спецификата на нещата налага това правило. Но както виждате, ето че ви разкривам какво в същност правим, и ви каня да го експериментирате лично, споделяйки ви също така, че определени профили хора просто никога няма да бъдат допуснати до тези обучения. Това е по наша преценка….

Анализът на К. Крумов

Тук също няма да влизам в специфика, защото би се наложило да напиша половината курс печатно, но мога да ви кажа, че процесът на извличане на данни, чрез Remote Viewing протоколите, включва субективната визия и преценка на всеки Колега. Как правим така, че нещата да са съпоставими, и да могат да се изследват обективно?

Именно на базата на общ анализ. Когато имаме екип, от да речем 6 или 8 души, и данните се препокриват при 5 от тях, като останалите са извлекли освен това косвени данни по целта, за начинаещите ”нещото” става ”WOW бате какво направих!!!??”, или ”Въй лек, ко стана тука!!!???”, в случаите когато Колегите са от Бургас 🙂 визирам 4-5 от тях да ги бъзикна публично…

Усещането е много приятно 🙂 На времето съм го експериментирал и аз, и знам какво е група от хора да ти потвърдят, и то не директно, че не си само ти за психиатрията – много сте! Дори СПА Хотел ”Карлуково” няма достатъчно места! Хе-хе-хе.  Това е в кръга на шегата разбира се, но наистина се усеща по този начин. Нека се върнем сериозно на темата.

Прочетете написаното от Колегата К.К. и погледнете кадъра от скрийншота горе. Изводите оставам на вас 🙂

Както виждате става въпрос за ”съоръжение”, тоест ”изкуствен произход”, нещо създадено от някой, което има директен референс към целта, която е ”обекта” там на 18 метра под земята, както видяхте в скрийншота по-горе. Дори официалността е направила някои директни връзки на ”гробницата на Бастет” с местността Мишкова Нива. Отделните елементи от сесията съвпадат на 100% с описанието на местността, и всичко което се намира в непосредствена близост до самото съоръжение.

Финално снимково обобщение на до тук казаното, относно К.К.

Колежката В.П. – Данните за обекта намиращ се в пещерата

Както ви казах, няма да качвам данни от сесиите на целия Екип, защото статията ще стане километрична. Избрал съм една от най-добрите обобщителни скици, свързани с това разследване, а именно ST на Колежката В.П.

На вас може би ще ви изглежда малко хаотично, обаче за всеки разбиращ от Remote Viewing, и имащ нужните знания да анализира протоколите – тази информация съвпада на 1000% с данните изнесени в предаването ”Ничия Земя”, базирани на използването на гео-радарна апаратура от последно поколение. Съзнанието по нищо не отстъпва на тези технологии, и до като апарата е програмиран да извлича само определен вид данни, ние можем да извлечем в пъти повече, защото не сме лимитирани от към някакви сензори или нещо подобно. Не напразно Ingo Swan, един от създателите на метода е написал книгата ”Penetration”, имал е предвид точно това, за което ви говоря в момента тук.

Според данните на Колежката В.П., става въпрос за ”изкуствен обект”, с точно тази форма, която виждате, намиращ се ”под”, тоест под земята, или под повърхността. Обекта е ”направен”, тоест изкуствен произход, което се припокрива с данните на К.К.

Освен това, в непосредствена близост имаме ”твърдо, сиво, каменисто, естествен природен обект асоциран с ”планина” или ”хълм” както ще видите в следващата картинка, с обобщението на нейната собствена сесия. Няма нито една дума, която да не съвпада с реалното разположение на околността на обекта, който се намира пък ”отдолу под”, и в нещо като тунели, които също са изобразени, и съвпадат тотално и напълно, с думите на директора на музея в Приморско, който идея си няма, че и Тийм от Вюъри работи по ”гробницата на Бастет”. Отностно данните за заобикалящата среда, и специално за тези от вас, които не са виждали как изглежда самото място, ето ви снимка:

Вие самите може да разровите нета, и да видите как изглежда самата местност. Няма нито една дума, която да не съвпадне, а винаги имайте предвид, че и В.П. работи тотално на сляпо. И тя в нито един момент не знае нито по каква цел работи, нито какво точно наблюдава, просто го описва, и извлича данни на базата на RV протокола.

Направила е един малък, протоколен пропуск, като не е обозначила на ST, кои са отделните аспекти на целта, но имайте предвид, че предметът, който се намира в средата на скицата е Аспект Х, тоест най-важният аспект от целта. Съзнанието само решава как да позиционира нещата. В един от етапите на протокола са предвидени специални промптове, или команди, за да може целенасочено да zoom-ваме, или да възприемаме картината от различна перспектива. В случаят изписваме prompt на английски език ”From the top ot Aspect X” + едни други детайли, които ще са не разбираеми за не-запознатите лично с Метода, и за това няма да ги спомена. Но генерално, това са промптове, или команди насочени към ”от каква перспектива да бъде възприета целта”, в случаят ”от върха”, или ”гледано от горе, в перспектива долу”. Съзнанието, посредством интуицията, само решава как да разположи отделните аспекти от целта върху листа.

Ето защо Remote Viewing, не е просто някакъв протокол… Всеки допирал се лично до Метода осъзнава, че това е методика за генерално осъзнаване, развиване, и усъвършенстване на цялостната екстрасензорика на човешкото Същество. Не е просто нещо си там за извличане на информация, а дава възможност за директна тренировка на цялостното възприятие на Съзнанието, много отвъд възприетото за ”нормално”. Хората, а и не само хората, са ходещи пакети с информация, като на всичкото отгоре, са свързани и към общо енерго информационно поле, което е достъпно за всички.

Обобщението на Колежката В.П.

Данните са писани на ръка, в такъв момент я е сварило правенето на сесията. За това ще направя и транскрипция на написаното от нея. Както ви казах – качвам ви и оригиналите, за да няма спекулации.

Има си специален, обективен, и базиран само на данните от сесиите начин, по който се съставя самото SS или session summary. Моля не си мислете, че е произволно, и че можете да го направите веднага 🙂 Въобще не е така.

Данните гласят следното:

”Основният аспект [X] се намира на твърда, равна, стабилна структура (асоциация с шосе, път, което директно говори за пътеките в близост), между частите на Аспект [A]. T.e Aспект [A] заобикаля, е на двете страни на структурата, върху който е основният Аспект [X]. Аспект [A] e натурален, естествен обект, естествена структура, която е камениста, скалиста, ронлива (открила е дори структурата на самите ронливи варовикови и не-плътни гранити!!!). Има издатини и неравности, природен, естествен обект (асоциация с планина). На открито е, въздухът е студен, хладен. Основният Аспект [X] е нещо направено (от ”човек”???) обект с двигател, транспортираща машина. Обекта е металически, изграден е от метал. Желязото е стопено (силно усещане за изгорял, стопен метал). Има назъбени, неравни черни ръбове. Обекта е ”неработещ”, ”приключил”, тотално свършил. Усещане за ”край”, нещо ”приключило”, ”неживо”. Възприема се и чувство на шок и объркване, на страх и унес, задушаване и изгаряща болка.”

Това както ви казах са само част от данните…. Има специфичен начин за анализ на SS oт една RV сесия. На мен ми прави впечатление асоциирането на този арефакт с ”усещането за объркване, страх, ужас, задушаване и изгаряща болка”, което Вюъра възприема от сцената. Има и специален начин Колегата, или Колежката да декларира това, и да отърси от усещането. Когато направим съпоставки и с останалите данни, стигаме до извода, че това ефекти от функциите на този непознат обект, като вероятно става въпрос за някаква технология, чиито ефекти върху живите същества, ако не бъде правилно експлоатирана са именно такива.

Колежката М.М – препокриване на данните за технологичен артефакт с непознат произход

Ето и oбобщаващата скица на Колежката М.М. и нейното Session Summary. Имаме същите данни, но през нейната собствена призма. Както ви казах, Матрицата има свойството да разпределя информацията, което нейната най-яка част, защото така разнообразието от данни става много голямо и използваеми. Много са интересни асоциациите, които тя прави в сесията си. В останалите етапи на протокола, които няма да публикувам има много други препокриващи се с тази теза данни, че това е артефакт, който има ”технологична функция’‘, или ”непозната технология”.

Обектът там, в ”гробницата на Бастет” определено не е погребано, някога живо същество, или някаква ”богиня”. Не драги Читатели, сега имате шанс да разберете как функционира правителствената дезинформация, когато нещо такова бъде открито. От една страна аз лично съм ок с това, защото нито самото българско общество е подготвено за такъв сорт резки промени, нито пък държавата. Ние първо трябва да добием специфична независимост на ниво държава, и без да губим съюзите си, и след това нашата земя ще разкрие уникални за цялото Човечество неща – думи, които са част от истините изречени и от Ванга, която за мен си е елемент на държавна сигурност. Но и тя е казвала подобни неща, до които ние сме стигали като обективни изводи. Казвала е каквото може…. останалото е било под тотален контрол на ДС, и КГБ.

Кратко SS от Доктор Д. К.

Има един интересен факт за Българското Remote Viewing Общество, а и за хората, които идват по нашите обучения по оцеляване и подготовка за цивилни – доста от тях са лекари… Направо докторите са ни превзели! За което можем само да се радваме, и да се гордеем. Мога да кажа, че едни 15% от Колегите са лекари. Това е краткото SS на моят добър приятел, Доктор. Д. К. от Пловдив:

Отново препратки към същото – изкуствен произход, вероятно технология от не-земен, или не познат тип.

Няма да качвам материали на повече Колеги, защото статията ще стане километрична. Предполагам вече добивате представа за какво говорим.

Покрай пошлото първоначално задание, в което търсим само произхода на въпросният обект от текста, излизат много други интересни данни. Представете си до какво можем да стигнем ако задълбочим – до абсолютно всичко, което си пожелаете. Буквално така ви го казвам, защото е самата истина.

Важна информация относно самите данни

В Remote Viewing може да извличаме всякакви данни за целта, включително: разположението и в пространството от всякакви различни перспективи, без значение от къде, от дълбочина, над, вътре във, можем да сведем нещата до атомно-молекулярно ниво ако това се налага. Можем да разцепим целта на всичките и градивни елементи, буквално, като това има много приложение примерно в таргети с медицинска или криминалистка насоченост, имаме много примери за това. Можем да дадем точни данни дори за миризми, вкусове, цветове, емоции, цялостни картини за всичко заобикалящо, имаме дескриптори за материални и нематериални понятия, които включват класифициране на всяко едно материално, или не-материално нещо, наречени са ”понятия” вътре в самият Метод, заради спецификата на как се усещат, без човека да е на мястото. Ние сме ”remote”, но едновременно с това сме точно там на място. Можем да извлечем данни за абсолютно всичко и всеки. Няма никакво значение времевата линия, миналото или настоящето, или вероятното бъдеще, или пък къде точно се намира целта, може да е някъде в Плеядите, или на 400км под земята… Това няма никакво значение. Remote Viewing e много мощен метод.

Един от интересните елементи в протокола е така нареченият AOL, който генерално представлява ”филмите”, които аналитичният процес на мозъка си създава сам, за да имаме обяснение на ”нещото”. В RV протоколите има 2 вида AOL, като вторият е свързан с чиста информация от Матрицата, и има начин да бъде детектиран, и да се направи дискриминация между двата вида. Създадено е така с една цел – да се изолира, това което Вюъра иска ”картината да бъде”. Тоест филмите на неговото собствено Съзнание. По този начин разбираме къде човека си измисля без да го осъзнава, и къде вади истинска информация.

Протоколите са различни клъстъри, съдържащи различни данни. Ето какво представлява друг елемент от протокола, наречен Stage 4, или S4[Aспект еди си кой], казано на нашенски.

Това е етап преди съставянето на ST, които видяхте по-назад в статията. Тук се извличат допълнителни данни по целта, като попаденията понякога са просто потресаващи.

Отново говорим за изкуствено създадено съоръжение, и ако прочетете малко по-обстойно какво е написал, и се върнете назад, поглеждайки отново скрийншота на кадъра от ”Ничия Земя”, ще си направите one more time същите изводи. То други просто не може да има, очевадно е.

С всеки един Колега участвал тук е едно и също. Информациите се препокриват. Нито един от тях не знае по какво работи, и не разполага с никаква предварителна информация, която може да предразположи Съзнанието му да измисля нещо…

Обобщение до тук

Видяхте данни, извлечени само от някои Колеги. Това не са всички, участвали през времето в този таргет. Правен е много пъти, не само с една група. Данните винаги са едни и същи. По тази причина мога да направя следното заключение, и това е личното ми мнение по темата, като оставям на вас лично да прецените кое е валидно за вас, и да се базирате само на собствените си заключения от това, което видяхте до тук в статията.

  1. В местността Мишкова Нива, както и на други места в Странджа Планина, в древността, и говорим много преди Траките и други племена да населяват тази територия, е имало високо технологична Цивилизация, която е оставила свой отпечатък, свои останки и косвени данни за своето съществуване. Има съмнения, че тази Цивилизация е била от смесен тип, тоест, човешки същества, и същества от не-земен произход, които са били видимо много подобни на homo sapiens sapiens. Има няколко вида такива съоръжения. Едните са с много древен произход, вероятно не-човешки, а вторичните са направени от тракийските племена като репрезентация на това, което са заварили, или е останало в легендите на предците им, които са възприемали предишните обитатели на територията като свръх същества, или богове. Правели са, и са пресъздавали именно техните съоръжения, с ритуална цел.
  2. На въпросното място, сочено за ”гробница не египетската богиня Бастет” по един или друг начин е намерен артефакт, или серия от артефакти с непознат произход, които официалността няма как да разкрие. Ако го разкрият, ще се окаже, че нямат научно обяснение за свойствата на предметите намерени там. За това е организиран държавен coverup, и дезинформацията лансирана по този проект на комунистическата държавна сигурност, с активното участие на КГБ и руското посолство, е нарочно изобретена, и разпространена по определен начин в обществото.
  3. Въпросният ”обект”, който беше открит и с апаратурата на музея в Приморско, има необикновени, и необясними за науката свойства, и по тази причина е пазен в тайна, чрез дезинформация.
  4. По подобие на дупката в Царичина, е целенасочено бетониран, нивото на горният слой е целенасочено снижено, за да може да се напълни с вода, и да стане недостъпен.
  5. Свойствата му са вероятно свързани с непозната форма на електромагнетизъм или радиация, които са неконтролируеми при активация за научният напредък до тук, и биха предизвикали международен скандал, ако се разкрие вероятен нов източник на неизчерпаема енергия.
  6. На базата на тези размишления става разбираема дори и причината за този coverup. Това, което аз не харесвам като българин е факта, че много такива артефакти са изнесени, а по времето на комунизма – всички. Посоката е една и съща, а от там връщане няма – Москва. Ермитажа съхранява много важни части от историята на България, не само на дунавска България, но и на онези Българии, чието наследство те умело унищожават, присвояват и изкривяват, за да може да обосноват собственото си съществуване. А Москва е производно на Златната Орда на монголо-татарите, същото образувание, унищожило Волжка България. Истинската Рус е Киевска Рус, създадена около 750 години по-рано.
  7. Факта, че ние сме разбрали, и знаем много неща за тези артефакти – не означава абсолютно нищо. За съжаление не можем да  направим нищо ние сами да върнем откраднатото до сега…Можем обаче да защитим информациите за намереното след 1991 година. Голяма част от съкровищата на България просто се продават по разни частни колекции….Тотален срам, но е факт, и е жалко, защото нашенеца не го интересува много много това.

Артефакта открит, и засекретен чрез дезинформация, на мястото наречено ”гробница на Бастет” е от изкуствен, изключително древен произход. Дълбочината, на която се намира потвърждава това, 18 метра е много назад в геоложката история, това са много древни пластове, вероятно на стотици хиляди години. Старите обитатели на Балканите, като тракийските племена, е вероятно да са погребали на дълбоко нещо такова, заради ефекта, която тази технология вероятно има върху живите същества. Лично аз съм я усещал, и анализирал като опасна, и че България не разполага със съвременна технология, която да обезопаси един такъв артефакт.

С подобни неща са правени експерименти, а ние сме правили RV проекти и за това, на места като базата в Лесидрен, тайната база в село Шипково в Троянският Балкан, и на други места, предимно под земята. Имаме данни и за тях, и ще станат обект на следващи статии. По такива места са правени опити за овладяване на подобни артефакти.

Нямам си на идея кои са били успешни, кои неуспешни, но намереното както в Царичина, така и при Бастет са обекти, чието усвояване и овладяване вероятно са технологично недостъпни до ден днешен. Именно по тази причина е направен coverup, и са останали погребани докато не се добие нужната технология. Чисто от военно/стратегическа гледна точка за мен това е правилно и разбираемо, защото касае директно не само националната, но и международната сигурност. Всички такива артефакти навсякъде по света имат една и съща съдба, и тяхното съществуване ще се разкрие поетапно, само когато има нужната технология за овладяването им, защото повечето са обекти, свързани с различни видове енергия и радиация, използвани в други, по-големи, вероятно от не-земен тип технологии преди стотици хиляди години.

Всичко това идва да каже, че историята на Земята не е баш това, което ни се казва от малки………

Заключение

Както ви казах, Метода е 100% научен, тук няма мистика, няма идеологии, няма гурута, няма нищо такова.

Станахте свидетели на първо такова разкритие на български език, относно някои аспекти на Метода Remote Viewing.

Серията ще продължи с други интересни разследвания.

Напомняме на тези, които се интересуват, че следващото предвидено обучение по Метода Remote Viewing ще се проведе в град Пловдив на дати 29-30 Април 2023. Тоест този месец, последният уикенд. За допълнителна информация вижте тук.

Помнете – Тук сме Българското Remote Viewing Общество. Други, като организации, издателства, и т.н НЕ НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ. Ние сме Общност, от Колеги и приятели, нямаме гурута, нямаме идеология, и над нас не стои никой. Никой не е ”лидер” на някакво ”тайно общество”, ние не сме тайна организация. Никой не ни ръководи. Запазили сме правото си на свобода, извън каквото ”някой си капитан или командир” каже, или иска…

Чрез Блогът на Nahuatl, Методът за извличане на информация Remote Viewing доби голяма известност, а Българските Вюъри станаха познати на световно ниво… Това беше възможно само и единствено заради отказа да се подчиняваме на някой си там, или някой да диктува по собствена преценка какво да бъде разпространението на Метода в България.

Тук е мястото, където може да се научите и вие, и то свободно – без някакви псевдо гурута да ви налагат ”строгите си правила”, или личните си перспективи за кое е, и кое не е.

Поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This