Здравейте драги Читатели.

В продължение на дълго време, Remote Viewing Обществото изследва нашите родни, български мистерии, и в крайна сметка решавам да публикувам за вас някои от интересните наши открития. Всички статии писани до сега за този мощен метод за извличане на информация може да намерите в съответният раздел на менюто в сайта. Помнете, в България, единствената официално призната RV организация, член на международният управителен съвет на Международната RV Асоциация сме ние –  Българското Remote Viewing Общество, и никой друг. Скоро ще има статия и по тази тема…..

Преди да продължите напред препоръчвам да прочетете материалът Remote Viewing и войната за българското наследство, който написах за вас на скоро.

Българските мистерии и държавният coverup

България е една страна, известна със своята древна история и дълбоки мистерии, които са заложени в корените на нашето общество и всеки се интересува по един или друг начин от тях. Тази древна земя е една от първите населени в Европа, и е люлка на кой знае колко цивилизации, бидейки натурален кръстопът. С българските мистерии се спекулира много, и в не толкоз далечното минало са се използвали и за контрол над масите. Такъв е случаят с баба Ванга, и да – виждала е всичко, което е виждала, но и в много случаи е казвала ”какво вижда” по заповед на държавна сигурност.

В един комунистически, диктаторски, и не-демократичен режим, без разделение на властите, каквато е била десетилетия наред България – хора като нея се използват за контрол на обществените нагласи и мнение. Без значение дали тя самата е ”добър човек” по общонародна преценка, или пък не. Просто измъкването от лапите на властите по онова време не е било никаква опция, за всички онези, които са искали да живеят тук.

Сблъсквали сме се по различни направления и с казаното от Ванга, и от други нашенски пророци и прорицатели, до някъде нещата съвпадат, не всичко е манипулация. Но теми като ”Царичина” например, за мен, а и не само за мен, са чист coverup осъществяван от тогавашната диктаторска власт под шапката на Москва. На наша територия са лежали, и все още лежат обекти и артефакти, които потенциално имат капацитета да сринат цялото световно статукво. Това не е шега… За съжаление, винаги под нечия шапка, нашата държава така и не доби автономност в тази насока.

Държавни, поръчкови убийства за скриване на неудобните истини

Държавата в лицето на комунистическата партия, никога не се е замисляла да елиминира конкретни учени, откриватели, та дори и самата щерка на Тодор Живков, може би единственият симпатичен и отворен човек в държавният апарат на народната република – Людмила Живкова. Елиминирани са по няколко основни направления, и това е ставало винаги под егидата на КГБ и задграничният им офис в София. Защо ли? Защото са знаели твърде много. Ясен пример за това са безследно изчезналите, или умрели поредно, и при съмнителни обстоятелства участници в разкопки, като тези в Царичина или при така наречената ”Гробница на Бастет”. Там, в Странджа, през 1981 година има поредна последователност от умрели един след друг български археолози, историци и други учени. Същата е и историята при царичината дупка. Доносническият апарат на ДС, този който докладва на Москва е получавал заповедите за елиминиране на тези хора, и ги е изпълнявал. Това е бил бруталният им метод за силенциране на знаещите и разбралите. Или са ги черпели чай с плутоний, или директно са ги ”изчезвали безследно’‘. Всеки интелигентен човек би си задал въпроси, и би стигнал до тези изводи, имайки предвид поредиците от съмнителни изчезвания, и загинали буквално един след друг участници в разкопки.

Като по учебник за начинаещи по контра разузнаване и подривна дейност – криели са всичко под воала на мистериите и загадките. Доста глупав и предвидим ход, имайки предвид днешният напредък на информацията и технологията, но по онова време знаете как е било. Няколко вестника, 1-2 телевизионни канала, и до там. Обхвата на информацията се е стеснявал и гарантирал посредством директното елиминиране на участниците. Знаете какво е изнесено от Перперикон. А това е един от сигурно стотиците примерни, за които все още нищо не се знае. Един удобен начин, базиран на проста, пошла, и базова социология, е лесното изпадане на нашенеца в mistery mode. Българина обожава жълтото и до ден днешен. По онова време обаче, както вече ви споменах, дори родните пророци са изпълнявали поръчки на ДС. Това са целенасочени дейности по прикриване на информация, категоризирана тогава като ”за не обществен достъп” с грифове от няколко вида ”строго секретно”, и ”конфиденциално”. Имайки предвид мащабите на някои от тези дейности, и участието на доста хора по време на разкопки и други работни процеси – тези, които са задавали прекалено много въпроси, или са откривали неща, които главно управление на ДС и КГБ не иска да се знаят, са били елиминирани, а каузите за смъртта им са изтъквани по изключително елементарен начин пред обществото в mistery mode.

Черните съветски хеликоптери

Черни хеликоптери с червени звезди, като тези излитали от съветските бази в Крим са изнасяли тонове артефакти от нашата земя, и са прибирали кой знае къде. Знам за тези хеликоптери, и произхода им, и заради баща си, който е служил в строго секретно ракетно поделение. Негови са думите ”А! Това са тези същите черни Ми-16, които имаха задачата да доставят и ядрените глави за нашите ракети SS23”. Въпросните хеликоптери са наблюдавани, описани много добре, и изнесли саркофазите от Перперикон. Същите вертолети са виждани и на десетки други локации в цяла България. Тема, по която също ще работим, и ще ви разкрия информация.

По задание от тогавашният център на властта, в България са спрени и прекратени последващите разкопки на тези уникални места, и цялото културно-историческо богатство, което предлагат. На Перперикон специално са открити артефакти, освен огромните саркофази, които буквално биха променили историята на Човечеството. Базата на тези специални хеликоптери тогава е била на Кримският Полуостров, и за няколко часа са имали капацитет да доставят ядрени бойни глави у нас. В това се е изразявал българският ядрен потенциал тогава. Същите тези машини са ”виновните” за изнасянето на наши реликви и съкровища.

Историята на Перперикон в този контекст, ще бъде разгледана обстойно, защото има много какво да се каже по нея. През целият ”социализъм”, от България са изнесени много, буквално хиляди исторически находки. Откритията направени на наша територия наистина са имали капацитет да направят от България едно световно известно място. Това обаче никога не е съвпадало с интересите на Москва – и ето защо всичко е изнасяно от тук, покривано, замесените убивани, или ”изчезнали безследно”, и т.н. Същото се случва и с Царичина – почти всички замесени, освен тези, с които е говорено ”по друг начин” са умрели, повечето от които в странни обстоятелства, като тези обстоятелства се приписват на ”мистерията открита там”. Няма такива филми драги Читатели, тези открития се покриват с убийства, защото централната власт в онези години е нямало как да позволи, България да излезе от съветската примка току така, такива решения не са вземани в София, и можете да бъдете сигурни в това мое твърдение.

Това, което целя с тези статии, е да ви покажа дялове от скритата реалност – теми, които никога не са обсъждани по такъв начин. Методът Remote Viewing nи дава много мощни инструменти да успяваме да виждаме там, където с друго не може.

Очаквайте първият материал, който ще бъде на тема ”Гробницата на Бастет”, а с Перперикон ще се заемем малко след това.

Поздрави на всички!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This