Драги Приятели, така като съм тръгнал да ви показвам неща по Remote Viewing протоколите (покрай търсенето на изчезналото дете в Перник), които за външни на нас лица са меко казано конфиденциални, ще направя може би няколко статии, в които ще ви покажа какво сме откривали по теми свързани с български тайнствени локации. За пръв път говоря така пред голяма публика, това което ще прочетете по-долу ще бъде ново и за повечето Колеги преминалите базисните обучения. Едно от последните такива български задания, по които работихме беше свързано с така наречената ”гробница на Бастет”, където просто беше WOW. При нашите проекти се работи абсолютно на сляпо, тоест Вюърите никога не знаят по какво работят.

Единственото, с което разполагат са 8 цифри в такава конфигурация [hhhh/xxxx] и абсолютно нищо друго. Имайки предвид, че мини проектчето беше за начинаещи, и с тренировъчен характер, разкритията бяха невероятни, и потвърдени от документален филм на голяма българска медия + изследване правено с професионална гео локационна апаратура собственост на историческият музей в Приморско. Искам от мен да знаете едно – на наша територия се води скрита война. Нашата малка Родина, където и да копнеш, където и да започнеш търсене на нещо, винаги стигаш до древни цивилизации, тайнствени артефакти, заровена нарочно древна технология, съкровища като по филмите и т.н. Има една константа тук, която се повтаря от както комунистите са взели властта, и не я пускат до ден днешен – нас ни обират постоянно. Обират и изнасят историческото наследство на България и Човечеството, залагайки тук бомби със закъснители с цел унищожение на Българската Нация. Тези бомби се състоят в нарочна бедност, дезинформация, противопоставяния, и пропаганда. В момента нямаме механизъм, с който да принудим Москва да върне всичко откраднато, но някой ден ще имаме… Пример е огромният саркофаг, и съдържанието му, отнесен от съветски хеликоптери край Перперикон.

Тези кражби са факт, от пристигането на първият руски влак у нас по време на руско турската война, и изчезването на архиви, или повторната кражба на цялата хазна и държавните архиви след идването на власт на болшевиките. Върнатите вагони ”случайно” се запалват и всичко изгаря в София. Друг ясен, наш личен пример, са 2ма безследно изчезнали и един трети, който се свърза с мен и мой Колега, за да покаже снимки на летателен обект с неземен произход в пещера със секретна локация в Родопите. 2-мата негови приятели пловдивчани, със сигурност не са сред живите, а те са били проговорилите. До мен стигат такива новини доста често, разни хора влизат в контакт, показват, и разказват истории, които са за Sci Fi сериал в Netflix, и всяко едно действие се развива на територията на нашата страна. С мен се свързват топ иманяри, предлагайки огромни суми пари за съдействие, и получават винаги един и същ отговор – НЕ! Ето защо ние пазим това, което знаем, а аз лично съм гарант за това като представител на България в управителният съвет на международната Remote Viewing Асоциация.

Основният виновник за изнасянето на артефакти от световно значение от нашите земи е КГБ в лицето на руската държава. Вилнели са тук от мрачният 9-ти септември насам, и все още вилнеят. След падането на режима, у нас продължава да работи звено под командването на специален военен комитет, който за съжаление до приемането ни в НАТО е бил отново под руско командване, посредством корупция и компромати. У нас има 2 такива организации, за които със сигурност знаем и имаме директни данни за хора, места, и т.н. свързани с тях. Едната е национална, и се надявам ден днешен базите, които са и зачислени, които са подземни, да са под командване на Българската Армия, и на никой друг. Под българско, наше обучения са минавали български военни, агенти на разни три буквени агенции, дори чужди военни в други държави, знам добре какво ви говоря, колкото и да ви звучи на фантастика.

Ето защо пазя и собствените си Колеги в българското RV Общество. Другата организация е част от над национална структура финансирана от международен фонд, която е изключително брутална, и е тясно свързана с иманярската мафия. Черепа, сочен за неин топ бос у нас, не е точно бос, и е само видимият връх на един международен картел, в дъното на който стоят същите фондове, които финансират дори тайни космически програми. Те са едни и същи по цял свят, концентрирани са на едно и също място. Мислите, че не съм ги разследвал ли? Можем да видим какво има в скрити кухини под земята без технология, а не можем да разберем информация за тях ли? 🙂 Не бъдете наивни ако си мислите така… Един от ключовите играчи в тази иманярска мафия беше покойният професор Божидар Димитров, който също познавах лично. Станах директен свидетел, как хора от историческият музей в София, потулват златно съкровище, което намерихме при разкопките при полагането на газопровода Балкански Поток, за въпросната делва се знае, че не е стигнала там, където трябва да стигне. Прилагам ви снимки правени от мен в течението на точно тези разкопки, едни другари от неолита, а в непосредствена близост до тях бяха открити неща, за които имаме данни, че не достигнаха софийският исторически музей. Нямаше и новини по медиите, никакви новини за открити исторически находки при строежа на Балкански Поток. Говорим за тракийско златно съкровище в огромна глинена делва, но имаше и лагери от балканската война, прабългарско селище, други тракийски, и селища от неолита… Нищо не беше разкрито.

 

Така работят съвременните ни крадци, и разполагат с огромно финансиране и постове, които им позволяват да вършат такива престъпления. По време на полагането на газопровода бяха направени доста археологически открития, и имаше постоянни разкопки, нищо не чух по медиите за намереното там! Тази мафия работи по класическа, принудителна схема, базирана на компромати, с които тези хора се държат подчинени до живот, и нямат избор, освен да изпълняват заповеди. Има оставени архиви за тези дейности още от времето на професор Мутафчиев и други български учени, които един ден ще станат известни, и ще породят истински международен скандал първо с Русия, откривайки истинското лице на ”братушките”, и зверската им политика относно България.

У нас действат всякакви служби, и всички са заинтересувани от това, което има в нашата земя, говорим предимно за артефакти. България се намира на кръстопът, и нашата територия е една от люлките на световната цивилизация, и на няколко други предишни цивилизации населявали Планетата преди нас. В България има тайни локации с положени там технологични предмети, които биха променили човешката история. В моите среди имаме морален кодекс. Не допускаме случайни хора до такава информация. Имаме изградена система как да се правим на ”дръж ми шапката”, и не разкриваме точно какво може да прави метода Remote Viewing извън базисните протоколи, които са точни като снайперистка винтовка, в процеса на извличане на информация за всичко и всеки. Човешкото Съзнание няма лимити, лимитира го mind control идеята, че има лимити.

Достигналите до това знание могат да правят уникални неща без нуждата от технология. Ако някой от нас открие нещо, или попаднем по време на проект до определена информация – ние НИКОГА не действаме като иманяри. Имаме изградена система за надушване на иманяри, а ключови детайли по протоколите не се разкриват на всеки, макар че са пред очите на всички преминали обучението. Remote Viewing дава директен достъп, заради самият си начин на функциониране, и самата механика по която работи човешкото съзнание, и подсъзнание, за достигане до статдии, в които може да се правят неща като осъществяване на телепатична връзка, с човеци, и не човеци. Предизвиквам всеки Учен да запояяда на наше обучение, и в името на науката да ни изследва.

Обещаваме да остане под наша протекция след това 🙂 заради фактите, с които ще се сблъска. Всичко намерено се запазва в тайна, така както е било, за да бъде собственост на всички Нашенци след като тая нация се посъбуди, защото имаме знанията (може би не ресурсите) да открием всичко, което се смята за скрито. Води се война за България, а тази война има и Psi фронт. Ето защо тактиката ”тайно потайно” (понеже ме питате защо). Така функционира българската Remote Viewing Society. Понякога се виждам силно притиснат от хора, които ме обвиняват с неща като ”как може да знаеш такива неща, и да не ги кажеш на всички”, или ”защо не кажеш това и това”, или такива, които се мислят за специални но се сблъскват с реалността, когато не ги допуснем до обучение. Просто има една вътрешна бариера, свързана е с моите най-дълбоки части, която светне ли и червената лампичка, просто не може да казва ”да”, само знае да казва ”не”. Драги Читатели, тук нещата не са само до протоколи. RV развива интегрално и цялостно нещото наречено ”шесто чувство”, в моят случай, аз нямам спомени ”от кога”, защото съм роден така, а RV е само комплимент към изначалният ми операционен пакет. Не се хваля, разберете ме правилно.

Хората като мен могат да знаят някои неща с предварение + няколко различни вероятности на ”някоите неща” едновременно. Няма нужда дори от лични срещи, от RV протоколи, от някакви специални техники и т.н. Съзнанието работи на базата на един единствен честотен механизъм, и който е проумял това ме разбира много добре. Цялата Вселена работи на базата на един и същ, базов и основен принцип 🙂 Приветствам господата иманяри да еволюират до това знание сами. Ние не можем да дадем в ръцете на всеки такова нещо. Няма време, нито ресурс за пълно разследване на всички. Иманярската мафия в България има огромно желание да се докопа до Remote Viewing, и това е една от причините да ви напиша всичко до тук, и да започна да правя статии с нагледни примери. Ние обаче имаме кодекс, и този кодекс го спазват всички, това е гаранцията, че тези които знаем какво се случва от S10 нататък, никога не бихме работили с иманяри, мафиоти, и хора с кофти намерения.

Говорим за долните нива на иманярската мафия, защото тия над черепи, скелети, и темподобни, знаят много добре какво правят, и освен нкои базови, и подкупни RV тиймове, използват и технологии достъпни за малцина. Гарантирам ви обаче, че както има методика за извличане и откриване на всичко, така има и методика за криптиране, и предпазване на почти всичко 🙂 И тук, влизат знания много отвъд теорията на Remote Viewing, за които съм ви говорил много, и съм писал много, но никога не съм ги назовавал директно, и никога няма да ги назова директно. Те мислят, че ок – ще открият това онова, но забравят, че и техните Съзнания са свързани с колективното подсъзнателно, а ние също имаме достъп до там 🙂 Мога да скрия най-ценното на най-видимото място, и никой няма да разбере как съм го направил точно… Звучи малко страшничко, знам. Гарантирам ви обаче, че практиката на стандартен Remote Viewing може само да допринесе за вашето интегрално развитие, особено ако искате да придобиете, развиете, или усъвършенствате сетива много над стандартните. Не се изисква нищо, нито специални техники, нито медитации, нито никаква мистика, нищо! Просто следване на обучението по базисните протоколи. Войната тук се води няколко нива над това, за което моите Колеги са защитени предварително, и могат спокойно да работят по RV проектите и да тренират. Може и да ви разкажа как се прави някой ден, преминалите нивото за напреднали на ОИТ курса знаят добре за какво говоря, или поне биха се досетили доста лесно 🙂

Помнете – Цялата Вселена работи на базата на един и същ принцип… това е тайната на всички тайни. Исках да го знаете от мен… Поздрави на всички, и бъдете здрави.

 

Nahuatl

 

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–
error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This