Бъдещи курсове – Remote Viewing със Стефан Стефанов

от | мар. 12, 2018 | Remote viewing | 0 коментари

 

Много хора ме питат, постоянно, за курсове… Курсове, та курсове…

Курсове ще има, да. Но няма да са в България, няма да са на български цени, а желаещите ще трябва да ми дойдат на гости тук в Испания 🙂

Ще лансирам курсове първоначално със Стефан Стефанов, който разработи първите такива в България и Испания по методът Remote Viewing, които на времето бяха обявени, чрез сайта на издателство Паралелна Реалност. Цялата информация относно какво е RV, и кой е Стефан Стефанов, е в статията на сайта на Издателството.

Има много методики, които правят почти едно и също нещо – да развиват синхронизацията между мозъчните полукълба, и връзката с онази част от Съзнанието, която като норма стои латентна. На подобен вид практики се базират някои от видовете ”опитности изън тялото”. По време на практика на Remote Viewing, Съзнанието се тренира да работи по начин, който след време неизбежно води до същото – изменено състояние, което може да се тренира целенасочено. Няма нужда човек да спи, че да има ОИТ, обяснявал съм го много пъти, четете блога от към първите статии и ще разберете точно за какво ви говоря. Съзнанието има няколко вида ”превозни средства”, като физическото тяло е само едно от тях. Сърфирането от към ментала примерно също може да се нарече вид ОИТ, защото реално вие работите с едни специални протоколи, и сте си седнали на стола и пишете, но Съзнанието ви оперира на съвсем друго ниво. Всичко това може да се тренира, а методът, който Стефанов преподава е много мощен инструмент, с който се постигат неочаквани за практикуващият неща….

Желаещи за комбиниран курс, защото и такова нещо подготвяме със Стефанов, могат да започват да пишат от сега на [email protected]

Когато всичко се уточни, ще ви уведомя моментално 😉 За една серия от такива курсове трябва да се съберат като минимум 15 души, за да може да ги разделим на екипи и да има групови практики. Лично Стефанов ще ги води. Аз съм един от неговите ученици, първите в Испания, така че и аз лично ще участвам. Още обмисляме как може да се направи комбиниран курс, и то ще стане реалност след не много време.

В зависимост от това колко хора изявят желание, ще има възможност за разговор с WizzAir или Bulgaria Air за намаление на самолетните билети, с това се заемам аз.

Оставаме в ефир, искахте курсове, ок, да си говорим за курсове 😉

За сега – Remote Viewing с Капитан 3ти ранг Стефан Стефанов.

Поздрави на всички смелчаци!

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This