Здравейте драги Читатели. Днес отново ще говорим за историята на Remote Viewing.  

Секцията Remote Viewing в сайта

Remote Viewing Society Bulgaria

Приятно четене! Светът на RV е необятен, също толкова, колкото е необятно и човешкото Съзнание. Няма по-добра методика за извличане на информация, която не може да бъде добита по стандартни начини, няма и друго място, където да имате шанса да се научите, освен регулярните обучения, които правим за вас. Освен това RV балансира двете полукълба на мозъка по уникален начин, без целенасочена медитация, без навлизане в някакви специални състояния на Съзнанието, без никакъв мистицизъм, и най-доброто от всичко – безопасно за вас. В следващият материал ще разгледаме темата с RV и информациите за извънземното присъствие на Земята, и мога да ви гарантирам, че 90% от тези информации са извличани именно така. Може би ще започна и да ви поствам живи демонстрации на метода, въпреки изначалната му дискретност. Като част от международната RV Асоциация (IRVA) е нужно да се запази тази дискретност, но не на 100% 🙂

Комуникирането или получаването на информация чрез Съзнанието е една от дилемите, които разделят научната общност, но дистанционното и възприемане е използвано, и се използва, за разкриване на престъпления или намиране на изчезнали лица, или извличане на информация за тайни проекти, редом с каквото друго се сетите на дневен ред в разузнавателните агенции и силите за сигурност на някои държави като Русия, САЩ, Израел, Франция и други. Но тъй като разузнавателните служби се възползват от това психично качество за свои собствени интереси, е обезпокоително да си представим, че границата на фантастиката е все по-близо до реалността. Ако навлезете в тази материя, сами ще си дадете много бърза сметка за това. Именно този е ефектът при преминалите RV курсовете при нас. Ще се върнем отново на въпросът – Какво точно е Remote Viewing? И ще допълня на кратко:

Това е научно разработена методика базирана на една естествената психическа способност на човека, създадена за получаване на пряко знание за обекти, хора и събития, които са скрити от петте сетива, без разстоянието или времето да бъдат пречка. Remote Viewing сесиите се извършват по такъв начин, че Вюърът няма да е наясно с целта, която трябва да бъде проследена, докато сесията не приключи. Той не разполага с нищо друго освен с 8 цифри в следната конфигурация – [7895/8877] и не знае нищо друго за целта, по която работи. Това ще попречи на пристрастията и въображението да повлияят на информационният поток, като предоставят дезинформация. Всичко се случва посредством строго специфицирани протоколи, които са създадени първоначално от Военното Разузнаване на морската пехота на САЩ в партньорство с ЦРУ, в рамките на няколко проекта, най-известният от които е STARGATE, частично разсекретен в краят на 90-тте години. Повече за това ще прочетете в линка, който ви оставих по-горе.

Изхождайки от факта, че всички човешки същества имат някакъв вид психическа чувствителност в различни степени на развитие, всички Човеци имат естествения потенциал да получават подробна информация за дадена цел, използвайки само своя ум. През цялата история е имало избрана група от хора с изключителни качества, които са развили способността си да го използват много ефективно. Много правителства виждат в тази психическа способност мощен инструмент за получаване на информация, която благоприятства техните шпионски планове, в нашите среди сме имали такива сблъсъци, и опити за вербуване, но имайки предвид знанията, и останалите ни аспекти като личности – сред нас все още няма нито един вербуван 🙂 макар, че сме обучавали военни (и не само в България), агенти на ДАНС, МВР и други, къде на затворени, къде на полу открехнати врати. Въпреки това, хората като нас винаги ще бъдат интересни на всякакъв вид служби и трибуквени агенции. Най-вътрешното ядро на нашето Общество е центъра на тези занимания, невъзможно е за вербуване, и много информация си седи там без да бъде разкривана. Ако се разкрият публично някои от проектите, по които сме работили, и информацията извлечена от там, ще се заформят брутални медийни скандали и спекулации. Ние нямаме доверие нито на медиите в това отношение, нито на социалните мрежи и стотиците фалшиви сайтове, които ширят дезинформация. Освен това моралният аспект на работата по ”български стратегически цели” за нас е приоритет, и информация за хора, обекти, събития и т.н. се пази в тайна, именно поради факта, че защитаваме и пазим нашето, и ако случайно сме открили, или открием нещо интересно – то няма да бъде никога публично достояние за да бъде запазено за България и нейните деца. Има много външни, и вътрешни сили, които се опитват да се докопат до такава информация, основно за обекти намиращи се под земята у нас. България е едно уникално, и много интересно място, което обаче има нужда от тотална промяна на манталитета на населението, за да може тези артефакти, знания, и обекти да бъдат публично достояние някой ден. Да се върнем на темата:

Фабриката за Psi агенти на КГБ:

Вече ви бях писал по тази тема, статията се казва ”Тайните отдели на КГБ – изследването на хора с паранормални способности”, но нека направим още някои интересни допълнения:

Някъде в краят на Студената война, Съветският съюз използва психически техники и хора със свръхестествени способности в редиците на един специализиран отдел наречен ”Военно формирование 10003”. Инициативата за създаването на това звено идва от ръководителите на КГБ (Комитета за сигурност на Държава) в отговор на експерименти, извършени от чуждо разузнаване (ЦРУ и метода Remote Viewing). Поради тази причина Москва e уведомена, че американските екстрасенси са участвали в множество тайни операции за откриване на военни инфраструктури и неутрализиране на съветски агенти, и то напълно успешно. Руските балистични ракети са открити именно по този начин, както и някои от тайните бази за експерименти, включително и с хора, в Сибир. Военното формирование 10003 е основано доста късно, през декември 1989 г., в пълна сила на перестройката, ние знаем, че действа и до ден днешен, но вече в под опеката директно на президента на Руската Федерация.

Създателят на това формирование е генерал-лейтенант Алексей Савин, който разкри в интервю за Sputnik някои от неизвестните подробности от историята на тази тайна организация. Официално – няма данни за нея в архивите на военното министерство на Русия след 2003 година. Има много информация обаче, и там не мълчат. 10003, особено на руски, където е едва ли не ”wow mofucka!” Това е просто видимата част на някои от руските пси програми. Нека ви кажа нещо, което знам – разликата между руските и американските служби, е че руските използват агентите си до край, точат ги, убиват ги и веднъж в такава войскова част, вие повече нямате живот. При американците не е така. Агентите на ЦРУ са си агенти на държавна организация, които си се пенсионират, и имат нормален начин на живот. Много малко от руските агенте в тези среди са оцелели за да разкажат какво са преживяли, а при тях е много интересно, макар че всичките тези информации, или поне 98% от тях са държавна тайна на РФ. А относно използването на хора с развити пара психични способности, щатските отдели са основани в средата на 40-тте години, 20 години преди в СССР да измислят тоалетната хартия.

Според Алексей Савин КГБ призовава Министерството на отбраната, по-специално началника на Генералния щаб тогава, генерал Михаил Моисеев, да обърне повече внимание на американците, и техните тайни при проекти. Това е време, когато екстрасенсите са много популярни и в двата блока. Моисеев нарежда да се създаде специално звено, което да включва учени, лекари и преди всичко екстрасенси. За селекцията те тестват над 30 000 души, наети в цялата страна, и накрая избират 20 от тях, които наистина имаха специални способности. Екстрасенсите участват в операциите по откриване на вражески обекти и инфраструктури и могат да опишат пълните характеристики на човек само като гледат снимката му или анализират неговия почерк, познавайки съдържанието на документите, написани на какъвто и да е език, без да го четат, както и като намиране на изчезнали лица. Психичните агенти използват своята ”вродена интуиция”, за да изпълнят тези задачи. Въпреки това, благодарение на подкрепата на директора на Института за мозъка на Руската академия на науките Наталия Бейтерева, военните са били инструктирани да обучат своите агенти да активират скритите способности на мозъка, което да направи възможно превръщането на човек в ”екстрасенс”. По някое време и те откриват топлата вода, и по американски модел създават протоколи подобни на нашите. Както съм ви казвал, и магаре може да бъде обучено да прави Remote Viewing посредством тези протоколи. По-късно Савин разкрива:

Разбрахме, че ако тренираме мозъка така, че и двете полукълба да работят в синхрон, всеки получава ”суперсили”. Разбира се, бяхме зашеметени. Това велико откритие на съветските учени ни позволи да създадем специализирана военна школа. 

Ето пак разликата с американците – в Америка, и то по силата на федералният Закон за публичността на информацията, всичко това си има ”срок на годност”, и в краят на 90-тте години, проекти като STARGATE, които са разработвани още от към краят на 50-тте години започнаха да излизат извън графата Top Secret. Руснаците не показват много много, защото ще излезе на яве тормоза, и експериментите с хора. Не, че САЩ не са правили същото, просто там се получават огромни компенсации ако някой даде фира, а в Русия, както правят и до ден днешен, кремирайки собствените си войници в Украйна директно в мобилни крематориуми, просто ги погребват някъде в някое поле. Първоначалните разработки и на едните и на другите са включвали доста брутални методики за стимулация на мозъка, като например използването на електрошокове и други подобни гадости, до като в крайна сметка не са стигнали до ”великото откритие”, че дистанционното възприятие е проста, и естествена за всеки човек способност, която има нужда чисто и просто от игнориране на шумът на аналитичният мозък за да се прояви и да работи. Именно за това са създадени в крайна сметка протоколите на Военно Разузнаване на САЩ и ЦРУ, които ще излезнат на яве под натиска на Офицери като Ед Деймс, моят приятел Майор Пол Смит, и тогавашният командващ специалните сили на САЩ, Джон Алензандър. В тази посока руснаците са постигнали същото, като и те вече говорят в разни документални филми, които са нарочно изнесена информация, кое как се случва. Пример е когато Медведев каза в жив ефир на една от руските национални телевизии, че Извънземни присъстват на Земята, и че една от папките, които президента на Русия пренася съдържа информация за извънземното присъствие на територията на Русия, след което препоръча руският документален филм ”Мъже в черно”. В този филм, действащи руски офицери правят брутални разкрития! Директно в ефир казват ”Ние разполагаме с агенти sleepers, които до като спят, могат да убиват хора”. А аз ви уча на Опитности Извън Тялото и осъзнато сънуване в България 🙂 🙂 🙂 Разбирате ли колко могат да бъдат интересни хора като нас за големите разузнавания??? Всички ОИТ курсове са свързани и с тази материя, просто широката публика не го знае, но в Русия, това се използва за военни цели, до като аз ви уча как да развивате и разширявате Съзнанието си + инструктаж за вашата безопасност, ако ще се занимавате с ОИТ и осъзнато сънуване. Човешкото Съзнание няма лимити Amigos! Но как да обясниш това на армията от тъпунгери в българските социални мрежи?

Савин обявява също така, че руското специализирано Psi звено е предотвратило потенциален ядрен инцидент в Глазгоу – Шотландия, предоставяйки нужната информация на тогавашното британско разузнаване MI5. Тъй като не са имали достъп до висши британски служители, те им предават информацията чрез други колеги в посолството на СССР в Лондон. Британците първоначално не отговорят на предупреждението, но по-късно канят руския контакт в британското посолство в Москва, за да благодарят от името на Обединеното кралство. Този жест означава, че са взети необходимите превантивни мерки и бедствието е предотвратено. Подразделение 10003 си сътрудничи с КГБ, Министерството на вътрешните работи и другите съветски разузнавателни служби. Руските Вюъри помагат да се открият гнездата на шпиони и маршрутите за контрабанда на оръжие и наркотици от Запада. Генерал Моисеев поисква също така, да се направи оценка на сеизмичната обстановка на полуостров Камчатка, където е предвидено провеждането на мащабна военна маневра. Вюърите прогнозират три земетресения в района и препоръчват евакуация на семействата на военнослужещите, разположени в региона. Когато обаче семействата започват да си събират багажа, за да напуснат полуострова, местните жители се паникьосват, когато научават защо. Дни по-късно земетресенията се случват, както е било предвидено, но населението вече е подготвено.

По-късно се разбра, че т. нар. подразделение 10003 е създадено в отговор на секретния проект Stargate на Агенцията за отбрана на Разузнаването на САЩ, като официалното му съществуване е прекратено с встъпването в длъжност на Путин, което лично на мен ми говори, че е отново засекретено, и е на директно подчинение на президента на РФ до ден днешен. Факти за това се разкриват постоянно в руските среди, и някои от нарочно създадените документални филми на телевизии като RN TV ”Мъже в черно”.

Следва продължение именно по темата с проектът STARGATE 🙂

Поздрави на всички.

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This