Здравейте драги Читатели. Продължаваме от последната статия в раздела Remote Viewing, моля тези от вас, които попаднат директно тук, да прочетат предходният материал. Оставям ви линк. Приятно четене!


Проектът STARGATE

Световно известното Централно Разузнавателно Управление на Съединените Щати е създадено през 1947 г. по време на правителството на президента Хари С. Труман. Има много теории на конспирацията, в които тази правителствена агенция е замесена: убийството на президента Джон Кенеди, многобройните преврати по света (включително този в Чили през 1973 г.), под предлог за запазване на националната сигурност и гарантиране на американското надмощие в световен ред, и много много други истории, къде с позитивен, къде с още по-негативен характер. Като всяка такава структура, и тук не всички са лоши, и не всички са добри, по същият начин като релативността на доброто и злото, които са просто метафори. Хората създали агенции като КГБ и ЦРУ разбират перфектно това, и целите са им стратегически свързани с интересите и самото съществуване на държавите, към които принадлежат. На едно ниво има привидна борба, даже война, но на друго ниво са едно цяло и си съдействат постоянно. Така е с почти всички разузнавателни агенции по света. Северна Корея все още си съдейства с ФСБ, иранската SAVAK, китайските служби и други диктаторски режими. Мосад пък стоят зад създаването и модернизацията на съвременните CNI (Испания) и специалните френски бойни звена GIGN, което не ги прави ”роби на евреите”. Познавам хора в CNI, и знам от първо лице единствено число, че сътрудничеството е по специални договори, без нито една страна да е роб на другата, но това е така, само когато въпросната държава отстоява суверенитета си. Информационният поток на глобално ниво е един и същ. Та в този ред на мисли, съществуват и до ден днешен тайни проекти, предимно свързани със секретни космически програми, където големите агенции като ФСБ и ЦРУ си сътрудничат постоянно. До като тук долу са ”интересите на държавите”, там горе е в името на ”цялото Човечество”. В предната статия ви разказвах още по темата за съветско руското разузнаване, и връзката му с пара психичните способности, и агентите произтичащи от тези специализирани звена. Днес ще засегнем проектът STARGATE, и тайните програми по него, разработван от Военно Разузнаване на САЩ, и ЦРУ, от чиито разсекретяване в краят на 90-тте произтича и метода за извличане на информация Remote Viewing, които ние преподаваме в RV курсовете тук в България, като всичко има и директна връзка с ОИТ обученията.

Малцина  знаят, че ЦРУ издава доклад с мистериозно заглавие преди повече от две десетилетия: ”Оценка на дистанционното възприятие: изследвания и приложения”. Tова е един разследващ документ от 183 страници за публичното признание на ЦРУ след години на спекулации, че правителствените агенции са използвали вид екстрасензорно възприятие, наречено “Remote Viewing” в продължение на повече от 40 години, за да получат военни тайни и разузнавателна информация. Публикувам за пръв път в българското пространство, стандартизираната, разсекретената версия на доклада от 1995 година, на английски, така както е получен по силата на федералният Закон за публичност на информацията в САЩ.

Един от авторите, които са направили най-много изследвания по тази тема, е северноамериканският писател и консултант Джим Попкин. В статия, публикувана в пресата на страната му, той съобщава, че тази програма е използвала хора с развити пси способности, за да визуализира тренировъчните места на екстремисти, укриващи се в Либия, да описва нови проекти на съветски подводници и да определя точното местонахождение на американски заложници, държани в чужбина (световно известният случай със американските заложници в Техеран, Иран, които са освободени благодарение на RV тийма на Майор Деймс и Пол Смит, с който се познаваме лично и поддържаме контакт). Кодовото име на тази програма за пси шпионаж е изнесено като ”Stargate” – Звезден портал.

В началото на 70-те години на миналия век Централното Разузнавателно Управление (CIA) създава Станфордския изследователски институт (SRI) за изследване на паранормалното. Първоначалното име на този проект е “SCANATE” (което означава “сканиране по координати”, така както си е и до днес по протокола на RV), първоначално се състои от хора с екстрасензорни способности, набирани и настанявани в специални стаи, с цел да се опишат техните визуализации в определени дължини и ширини, като след това са разработени специални протоколи за обучение на всякакви хора, без те да имат развити екстрасензорни дарби, което дори е предимство. Едуин Мей, бивш директор на проекта Stargate, признава, че това е програма за дистанционно наблюдение, започнала по време на Студената война от страх, че Съветският съюз прилага програма за психична война. Около 1972 г. ЦРУ поръчва пилотно проучване за изследване на възможностите на екстрасензорното възприятие. Проучването има за цел да провери дали екстрасенсите, които са били наети за програмата, са в състояние да използват своите умения за дистанционно гледане, за да визуализират и скицират определени места около Сан Франциско.

Агент 001

Един от най-легендарните Вюъри от проекта Stargate е армейският подофицер Джоузеф Макмонийгъл, известен с прякора “Агент 001”, защото се смята за първия ясновидец, който работи директно за Пентагона, практикувайки дистанционно наблюдение за правителството.

Макмонийгъл публикува мемоарите си през 2002 г. и разказва, че е открил телепатичните си способности по време на детството си, когато е споделял мисли със сестра си близначка. Способностите му за екстрасензорно възприятие са развити като войник, като избягва смъртоносни засади по време на войната във Виетнам. Съветът за национална сигурност (NSC) призовава уменията му през 1979 г., когато открива неидентифицирана индустриална сграда близо до Арктическия кръг в Русия. Макмонийгъл визуализира себе си плуващ в конструкцията и има силно усещане, че на място има огромна подводница с двоен корпус. Той рисува подробно своите възприятия за подводницата и впоследствие твърди, че американски сателитни снимки потвърждават съществуването на подводницата в секретна корабостроителница Северодвинск на огромна двукорпусна съветска подводница. Оригиналната рисунка присъства в слайдовете от курса по RV но не мога да ви я споделя тук 🙂 🙂  През 1984 г. се пенсионира от армията и получава орден ”Легион” за заслуги, заради постиженията си в пси шпионажа. По време на връчването на отличието той каза в речта си, че е участвал в уникален проект, който революционизира тайните служби, и че е предоставил много важна информация, която не е била достъпна от друг източник. Според McMoneagle проектът Stargate е отменен през 1985 г., което е дезинформация, продължават и до ден днес разделени на 2 нива. Едните се отделиха в краят на 90 и разработиха собствени, частни агенции, останалите все още работят за ВР на ВМС на САЩ. Тайното звено в рамките на тази програма от проекта STARGATE обаче е оставило след себе си значително наследство от постижения преди отмяната си. Вюърите успяват да опишат с удивителна точност изграждането на секретна съветска ракетна база, която не е можело да бъде локализирана от спътници. Американците шпионират Съветски съюз. Успяват да направят високопрецизни чертежи на голям кран, който е изграден върху железопътните релси, както и на голяма метална конструкция с форма на купол. Американски шпионски самолет и агенти на разузнаването на земята потвърждават точността на скиците. Имаме стотици примери за мисиите им, няма място за всички обаче, защото наистина са много.

Джим Покин заявява, че въпреки че проектът е престанал да се финансира от ЦРУ в краят на 80-тте, военните и DIA продължават да го подкрепят финансово. Армейската база във Форт Мийд, Мериленд, става тайната оперативна резиденция на програмата. Когато Конгресът нарежда на ЦРУ през 1995 г. да оцени Remote Viewing, и да реши дали да преустанови програмата или да я отмени за постоянно, DIA решава да продължи да поема отговорност по нея, и нейното финансиране. Сред най-известните защитници за продължаването и са Клейборн Пел, сенатор от Роуд Айлънд, и Чарли Роуз, представител от Северна Каролина. Целият Институт на Робърт Монро работи в тясно сътрудничество с тази програма! 🙂  Последният многократно твърдял, че ”ако руснаците имат RV, а те го нямат, ще имат проблеми”. Засега нищо повече не се знае по мистериозните казуси с проекта Stargate, тъй като само една малка част от документите свързани с Remote Viewing са реално разсекретени, и то под натиска на няколко конгресмени и действащи Офицери. Всичко останало е напълно класифицирано, и освободено от всякакво искане за разсекретяване от страна на обществеността. В RV  обществото знаем защо – защото първата програма, а и развитието на следващите (не е само една), Инстуктори и инструктурани са били NHA, от английски език Non Human Agents. А от тук – директно към тайните космически програми и договорености с не-човешки Цивилизации, знаете за какво говоря специално вие, които ме четете от години.

Освобождаването на американските заложници в Техеран

Наблюдаващите програмата са били доста загрижени да не се разчуе, че правителството на САЩ използва пси шпиони, за да не се компрометира проекта в самият Сенат на САЩ. Страховете на политиците съмняващите се в нея са разбити, когато през 1979 г. студенти нахлуват в посолството на САЩ в Техеран и отвличат повече от 60 дипломати. Това се случва по време на така наречената ”ислямска революция в Иран”, от която произхожда и днешното правителство на бившата Персийска империя. Американското разузнаване е потопено в безпомощност, опитвайки се да разбере какво се случва в посолството, тъй като техните агенти на ЦРУ са сред заложниците. Това е причината военните да насочат вниманието си към Remote Viewing.

Документите на ЦРУ сочат, че операцията е била подкрепена от широк кръг правителствени разузнавателни агенции, както и от висшите служители на Пентагона. Отговорните за програмата са консултирани преди да извършат супер секретно военно нахлуване на САЩ през април 1980 г., за да се опитат да освободят заложниците. Операцията преди намесата на RV тийма завършва катастрофално, когато самолет и хеликоптер се сблъскват в пустинна зона на път към целта. Тайният и операционен код е името ”Grill Flame” и включва половин дузина Вюъри, работещи от слабо осветена стая в стара сграда във Форт Мийд в САЩ. Оттам те наблюдават, описват, и скицират мястото, където са държани заложниците и тяхното здравословно състояние. Попитани са и за местоположението на изчезналите самолет и хеликоптер. Вюърите успяват да локализират сваления самолет на разстояние от 15 мили. Някои подробности от издирването на самолета са затъмнени в разсекретените документи на ЦРУ. Джими Картър, президентът по това време, споделя в интервю ”без да иска” за този мним отбор от пси агенти, които в крайна сметка разрешават случая с извлечената в RV сесиите информация. Картър обаче маскира случая, като вместо Иран, споменава ”малка африканска република, и жена екстрасенс, която описва точното местонахождение на изчезналите летателни апарати”. На 23 април 1980 г., един ден преди стартирането на спасителната мисия, представител на Обединения Щаб на ВС на САЩ се свърза с пси отдела, като иска от тях да засилят работата, и да създадат ситуация за драстично минимизиране на шансовете за прекъсване на мисията.

Преди стандартизирането на протоколите, за да няма нужда от ”разпитващ агент”, до като другият работи, нещата са се случили по следният начин. Интервюиращият показва на Вюъра изображение на един от заложниците: Том Ахърн, ръководител на ЦРУ в посолството. ”Искам да запазите този образ на този човек в ума си, докато визуализирате района, където се намирате”. ”Намерете този човек и опишете какво прави. Опишете техните места и околностите им. Отпуснете се и се съсредоточете, отпуснете се и се съсредоточете.”

Изглежда, че съм в разгара на някаква бурна активност”, отговаря Вюърът, чието име остава секретно и до днес. ”Видях това, което изглеждаше като много хора, облечени, явно имах впечатлението на много бели дрехи или рокли на хора”. Той добавя, че визуализира тези хора, които тичат ”случайно навсякъде”. ”Изведнъж някой започна да стреля в тълпата”, продължи той. ”Някои сякаш падат, а други сякаш се разпръскват навсякъде. Забавното е, че не съм чул никакви изстрели от пистолета или нещо друго… Може би е бил сълзотворен газ или нещо подобно.” Наблюдаваната сцена внезапно се мести в затворническа килия, която излиза към двора. Най-накрая той вижда мъж в светлокафяв костюм, лежащ върху червен ориенталски килим. В крайна сметка екстрасенсът рисува някои скици. ”Или това е една от най-лошите сесии, които съм имал, или една от най-добрите”, заключва той някак отчаяно.

Много малка част от документите по този случай са публично достояние. Огромният дял от папките продължава да стои в графа ”Строго Секретно”, с високо ниво на достъп, и без възможност публичността да изиска разсекретяването им. Това е и един от проблемите там в Америка, и то е, че законодателството им предвижда такива ходове… Другата опция е ”Secret during 70 years”, с изнасяне на информацията, когато почине и последният от участвалите. Последните известни документи от STARGATE, като напомням, че Remote Viewing програмата е само част от него, са изнесени в публичното пространство през 2017 година, когато ЦРУ филтрира около 12 000 000 документа свързани с НЛО, извънземни, и хора с пси способности.

До 1995 г. програмата е провела няколкостотин проекта за събиране на разузнавателна информация, включващи хиляди Remote Viewing сесии. След забележителните успехи е въведен термина ”сесия за осем мартинита”, защото данните извлечени от сесиите са толкова умопомрачителни, че всеки трябва да излезе и да изпие осем мартинита, за да се възстанови ментално от изненадата и WOW момента, нещо което наблюдаваме често и по време на нашите курсове 🙂 Просто хората си дават сметка какво може Съзнанието им… Докладваните успехи в събирането на разузнавателна информация включват:

  • Джо Макмонийгъл, пенсионираният офицер от разузнаването, за който ви говорих преди малко, участвал в специални проекти за SSPD, SSD и 902d MI Group. Твърди, че е напуснал Stargate през 1984 г. с наградата Legion of Merit за предоставяне на информация за 150 цели, които не са били достъпни от други източници.
  • През 1974 г. един от известните Вюъри е описал летище с голям портал и кран в единия край на полето. Летището в дадените координати на картата е съветската ядрена изпитателна площадка в Семипалатинск – възможен подземен полигон за ядрени опити или PNUTS на военен език.
  • Подразделението е натоварено да локализира съветски бомбардировач Ту-95, който се е разбил някъде в Африка, което те реализират с точност в рамките на няколко мили от действителните отломки.
  • През септември 1979 г. служителите на Съвета за национална сигурност правят запитване за работа по строяща се съветска подводница. RV тийма, който е работил по случаят съобщава, че много голяма, нова подводница с 18-20 ракети за изстрелване и “голяма плоска площ” в задната част ще бъде пусната на плаване след 100 дни. Съобщава се, че две подводници, едната с 24 стартови тръби, а другата с 20 изстрелващи тръби и голяма плоска задна палуба, са били забелязани от американските радари 60 дни след това.
  • Една задача на един от оперативните екипи, включва намиране на отвлечения BG Джеймс Л. Дозие, който е отвлечен от комунистическата терористична организация ”Червените Бригади” в Италия през 1981 г. Той е освободен от италианската полиция след 42 дни, с помощ от американските Вюъри. Според новинарските доклади италианската полиция е била подпомагана от ”специалисти от отбраната на САЩ, използвайки оборудване за електронно наблюдение”, очевидно препратка към специалното подразделение включващо RV екипите, които успяват да извлекат цялата нужна информация, за да може италианската полиция да действа, включително местоположение на обекта, как изглежда всичко около него, колко са брой терористите, в какво пространство държат заложника, и т.н. Слаби точки в терористичната им операция, за които дори и те самите не предполагат, и т.н.
  • Друга задача включва опит за преследване, и убийство на Муамар Ел Гадафи преди бомбардировките в Либия през 1986 г., но той се измъква малко преди да бъдат пуснати бомбите.
  • През февруари 1988 г. DIA прави запитване къде е държан полковник от морската пехота Уилям Хигинс в Ливан. Екип от Вюъри извличат информация, че Хигинс е бил в конкретна сграда в конкретно село в Южен Ливан, а освободениятпреди него заложник твърди, че Хигинс вероятно е бил в тази сграда по това време.
  • Твърди се, че през януари 1989 г. Министерството на отбраната на САЩ, е попитало за либийските химически оръжия. С Remote Viewing са извлечени данни, че кораб на име Patua или Potua ще отплава от Триполи, за да транспортира химикали до източно либийско пристанище. Съобщава се, че кораб на име Батато е натоварил неустановен товар в Триполи и е докаран до източно либийско пристанище, след което корабът е взривен от хеликоптери на американската морска пехота.
  • Съобщава се, че Спец подразделението включващо RV Екипи е установило, че полковник от КГБ, заловен да шпионира в Южна Африка, е пренасял информация, използвайки джобен калкулатор, съдържащ комуникационно устройство. Твърди се, че разпитът проведен по този начин, на базата на RV данните от южноафриканското разузнаване, разкрива шпионина и го убеждава да сътрудничи, като в крайна сметка става ЮАР-ски гражданин и разкрива огромна схема за шпионаж в ЮАР и Австралия.
  • Отряд от същото звено получава задача да намери предполагаем плутоний в Северна Корея през 1994 г., Мисията е класифицирана като ”забележителен успех” с онова ”8 мартинита” 🙂 Твърди се също, че Вюърите са помогнали за намирането на балистични ракети, и секретни проекти за биологична и химическа война, както и че са локализирали и идентифицирали целите на тунелите и обширните подземни съоръжения, където е била първоначалната ядрена програма на режима на С. Корея.

Просто са хиляди случаи и не могат да бъдат описани просто в една статия. За всеки един от тях може да се напише книга 🙂 Буквално….

Изводът е следният: човешкото Съзнание генерира идеята, че има някакви лимити на базата на социален mind control. Реално ние като Същества нямаме никакви лимити. Съзнанията ни са способни не неща, за които само сте чували, или евентуално сте гледали в някой филм. Аз обаче боравя с такива ”неща”, и дори се преподават на територията на Република България 🙂 🙂 Знам, че на много от вас ще им стане интересно, скоро ще има нови RV курсове. Следете социалните ни мрежи, и сайта за повече информация.

Поздрави!!

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС

Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This