Здравейте уважаеми Читатели! Nahuatl has returned! 🙂

От толкова много време, години наред, има много Читатели, които ми пишат, с искане, да започна да правя курсове по-често, и то у нас, а аз взех, че директно се прибрах в Родината… Искам да благодаря на всички вас, които така искрено поддържате, с добри емоции, моето завръщане в България, след повече от 20 години в емигрантство. Това по-голямата част от съзнателният ми живот, и направих една много, много, много трудна, и важна крачка в живота си по този начин. Доста хора ме смятат за откачен, за тотално луд… И какво по-хубаво от това, да се отблагодаря с нещо, което се чака от години? Ами ето го! Курс в България 🙂 Даже, ако ме навиете още малко, и успея да преодолея някои свои, лични бариери, ще започна да ви правя въвеждащи в ОИТ курсове, нещо което наистина адски много се чака, и до сега не е правено в България, точно по моят начин, който вие, старите Читатели, така добре познавате, и различавате от всичко останало. Но нека говорим за Remote Viewing:

Кратка история на Remote Viewing

Remote Viewing е разработен от група учени и изключително надарени екстрасенси като част от спонсорирана от правителството на САЩ строго засекретена програма. В продължение на 20 години научни изследвания и разработки те създали тренировъчна методика, която дава възможност на почти всеки един от нас да бъде научен на това мощно и ефикасно средство за събиране на информация. В първите си години, методът Remote Viewing е използван изключително за извличане на информация за обекти и географски места, но впоследствие спектърът му на приложение е станал изключително широк.

Военното приложение на методът Remote Viewing започва с обучението на петима офицери от Инго Суон през 1979 г., които стават гръбнака на супер-секретното за онова време подразделение на ЦРУ, наречено „SUN STREAK“.

Тази засекретена програма преминава през годините в ръцете на различни разузнавателни ведомства, сменяйки многократно кодовото си наименование – „GRILL FLAME“, и последното „STARGATE“.

Едно от първите бойни приложения е участието на това подразделение в кризата с американските заложници в Техеран, Иран, през 1979 г. По време на операцията, целяща освобождаването на заложниците, вюърите изпълняват около 450 сесии за осигуряване на разузнавателна информация, която не е било възможно да бъде осигурена чрез стандартните разузнавателни методи.

През 1995 г., поради различни причини, Американският Конгрес прекратява спонсорирането на програмата и нейното съществуване става публично достояние през същата година, а ЦРУ открито признава съществуването на програмата.

Много от първите ветерани членове на „STARGATE“, обучени от Инго имат основания да твърдят, че тяхното подразделение не е било единственото, както и че е имало действащо такова, много преди тяхното обучение. Знае се, че тези най-първи Агенти, са обучавани от NHA, което ще рече ”non human agents”.

Както и че продължава да действа такова, за което аз лично, абсолютно ви гарантирам, поне за САЩ/Канада/UK. На първият по рода си курс по RV, на испански език, в Мадрид, на който и аз бях организатор, имаше няколко души, за които в последствие разбрахме, че са военни 🙂 Ооооп – гаранция и за Испания… Специализиани подразделения с такива Агенти, имат със сигурност руснаци, китайци, иранци, израелци, кубинци, и други. Официалният старт на Remote Viewing обаче, и ваденето му от военното, към цивилното разузнаване, и ползването на метода за цивилни цели, е именно в САЩ, и никъде другаде. Малко по-долу ще разберете, че метода не е създаден за обучение на хора, с естествени, вродени пси способности, макар че това може и да е предимство. RV протоколите са създадени за даможе всякакъв тип хора да бъдат обучени, дори и такива, смятани за ”глупави”. Имайте в предвид, че всяко човешко същество, само по себе си, по натурален път, има достъп до глобалното подсъзнание на цялата човешка Раса. Не напразно съм избрал точно тази снимка, като корица на статията. Направих го, защото именно по този начин изглеждат ментално/енергийните връзки, между хората, дори определени хора да не искат това да е така – то просто си е така 🙂 всеки човек има достъп до собственото си подсъзнание, което неизбежно е част от човешкият supermind, за който съм ви говорил много пъти. Протоколите ще ви научат, и ще тренират вашето внимание, да извлича информация, използвайки точно този достъп. Това е едно море от глобална информация, без никакви граници и ограничения във времето и пространството. Ние сме правили сесии, и сме наблюдавали, неща които се случват на други Планети, а и в други измерения. В разработката на Remote Viewing протоколите са замесени, от военното разузнаване на САЩ, до Институтът на Робърт Монро.

Продължаваме:

Пример – бившият майор от състава на „STARGATE“, Пол Смит (с който се познавам лично и поддържаме контакт), твърди, че много преди тях, Инго е обучил група съставена от интересни индивиди – бледи на вид, почти еднакво изглеждащи, със странна роботизирана походка, почти не говорещи. След това никой нищо не е чувал за тях. Самия Инго е подписал 20 годишна декларация за мълчание, изтекла през 1989 г. Вследствие на това, през същата година публикува книгата си „Проникване – истината за човешката и извънземна телепатия“, в която описва интересни моменти по въпроса.

Майор Пол Смит

                                  Майор Пол Смит

Във връзка с историята на това умение, трябва да се отбележи, че един от основните двигатели, спомогнали Remote Viewing да стане публично достояние е Mайор Ед Деймс. Още служейки в „STARGATE“, Ед прекрасно разбира, че Remote Viewing няма да бъде подложен на развитие и усъвършенстване, ако остане под шапката на разузнаването и се решава на безпрецедентен ход – още като действащ офицер през 1989 г. създава частната компания „Psi Tech“ като въвлича в нейния борд на директорите генерал Албърт Стъблабайн (шеф на командването на военното разузнаване на САЩ по това време) и полковника от Силите за Специални Операции Джон Алекзандър, които му осигуряват нужната протекция, а Инго Суон става неин главен консултант.

С този си ход, рискувайки сериозно своята кариера, Ед дава солидна основа за по-късното разсекретяване на програмата както и последващото усъвършенстване на оригиналния протокол.

И сега, частичен отговор на големият въпрос:

Как работи Remote Viewing? 

Протоколът на Remote Viewing е последователност от определени стъпки, които постепенно тренират и насочват нашето подсъзнание да осигури нужната информация относно зададената цел в специфична поредица от данни. Докато данните за целта се записват на лист хартия, и докато човек поддържа контакт с целта постепенно се осигурява все по-детайлна и по-точна информация за нея. В последствие тази информация се трансформира в скици и рисунки.

Съгласно теорията на Remote Viewing, всичко в нашата вселена съществува под формата на информационно поле в нашето колективно подсъзнание, прието съгласно терминологията в RV да се нарича „Матрицата“, позната още и като енерго-информационно поле и др. Дистанционното Наблюдение ни позволява да се включваме в този база от данни и да трансферираме нужната информация на съзнателно ниво.

Както и последните разработки на модерната квантова физика, така и това обяснение на метода на работа на RV подлагат на съмнение общо възприетите светски възгледи относно разбирането на причинно-следствените връзки. Истината обаче е, че трениран вюър „поразява целта“ с поне 80% достоверност…

Трябва да се отбележи, че в света на Remote Viewing, думата „наблюдение/виждане“ (viewing) се възприема повече като метафора отколкото като буквална дефиниция; каквото всъщност се случва би било по-точно да се нарече „възприемане“ (perception). Всъщност вюърът трябва да се научи максимално да игнорира рационалното си мислене, за да даде възможност на подсъзнанието си да работи свободно. И въпреки, че Remote Viewing се базира на използването на подсъзнанието, RV си е надежден научно разработен метод за добиване на информация.

Използват ли се техники за медитация в Remote Viewing? 

Като всяко едно умение, което изисква концентрация за правилно изпълнение, всеки човек има свой собствен начин да се съсредоточава и релаксира преди изпълнение на сесия по Remote Viewing. Но трябва да се спомене, че използването на медитация няма никакво отношение към изпълнението на такава сесия.

Витаят много погрешни схващания и недоразбиране относно същината на Remote Viewing – че това е мистична техника за отделяне от тялото, астрален шпионаж, гледане през очите на някой друг и т.н. Въпреки, че тези техники са реални, те нямат абсолютно никакво отношение към Remote Viewing, което си е научно разработен протокол за извличане на информация. Много източници, твърдящи че преподават Remote Viewing, нямат никаква представа за протокола създаден в следствие на оригиналната спонсорирана от военните програма, а също така и нямат разбиране за това какво е наистина Remote Viewing.

Има ли различни видове Remote Viewing? 

Вследствие на строго секретните програми на ЦРУ и Армията на САЩ целящи разработването на метода на Remote Viewing е създаден строго специфичен протокол, който трябва да бъде следван и до най-малката буква, за да се добият точни и надеждни резултати по време на сесия. Без значение, какви акроними се използват (Научно, Техническо или Координатно Remote Viewing), съществува само една истинска форма на Remote Viewing.

Има ли възрастови ограничения за усвояването на Remote Viewing?

Категорично НЕ! Възрастовия обхват на обучените студенти варира между 18 и 70 години. Успешно са правени многобройни експерименти дори и с деца на възраст 5-7 години, естествено с пригоден за целта протокол – т.е. почти всеки един от нас може да изучи това умение.

Трябва ли човек да е надарен екстрасенс или да има предишен опит?

Въобще не е необходимо да сте екстрасенс, да имате опит в медитативни практики или други умения като радиeстезия, опитности извън тялото и други подобни. Протоколът на Remote Viewing е създаден точно с целта да се предостави изпитан работещ механизъм за придобиване на данни от всеки един средно-статистически човек, без значение на неговите сензитивни възможности. Без значение дали сте отявлен скептик или някой, който се интересува от RV или просто воден от чисто любопитство човек, Remote Viewing е еднакво лесно за усвояване.

Единствените условия за успешен напредък са стриктното следване на протокола и редовните тренировки (изискват се по две на седмица, всяка една с продължителност 30-45 мин.).

Колко дълго продължава обучението в Remote Viewing?

За да достигнете до пълно, свободно и уверено използване на различните техники и степени ще са ви нужни около две години добросъвестно обучение (а ако сте отдадени на това умение, обучението е цял живот).

А ако искате да използвате свободно само знанията, придобити в основното ниво на обучение ще са ви необходими 4-5 месеца тренировки, за да дадете възможност новото умение да се „имплантира“ успешно във вашето съзнание.

Буквално в рамките на 24 часа от началото на обучението, без значение от възрастта, обучаемите виждат реални резултати от тяхната работа.

За какво може да се използва Remote Viewing?

Въпреки, че метода е бил разработен в началото като шпионска техника, понастоящем се изпозва в изключително широк спектър от приложения:

– локализиране на загубени предмети, отвлечени/изгубени хора.

– установяване дали даден индивид е жив или не.

– RV има специализирани протоколи, за вече напреднали, които се използват за работа с финансовите пазари.

– установяване на локации.

– добиване на информация, относно предстоящи терористични актове.

– в археологията, за извличане на информация за заровени предмети/скрити материални обекти или такива с неизвестно предназначение.

– в астрономията, за извличане на информация за различни небесни обекти.

– за установяване на най-добрата стратегия за лечение на определен индивид.

– установяване най-добрата форма за инвестиция на определен човек или компания за даден момент във времето.

– установяване на най-подходящия партньор за опреден индивид.

– установяване на причини за възникване на дадена авария.

– взимане на решение при наличие на двойствен избор.

– придобиване на информация относно наближаващи катастрофални събития.

– решаване на енигматични случаи и събития.

– извличане на информация за събития, места, хора и обекти без значение на настояще, минало или бъдеще.

– извличане на информация относно най-оптималната професия за определен индивид.

– извличане на информация за решаване на проблеми от различно естество.

Опасен ли Remote Viewing?

Предвид блога, в който се намираме, трябва да кажем и още нещо за което знаем, че си мислите.

Не мога по никакъв начин да коментирам начина по който метода е възникнал – но и аз лично предполагам, че в типичния стил на военните е имало немалко злоупотреби с човешкия фактор, нива на секретност и обучение носещи със себе си прилежащата конспирация. Това е неизбежно.

Факт е, че всичко в Играта има 2 лица, тъй като Играта е дуална на този си етап на развитие.

Факт е и обаче, че ви се предоставя метод, който РАБОТИ и който можете да ползвате според собствената си съвест. Методът сам по себе си е неутрален. Как е открит – не можем вече да съдим – било е твърде отдавна, имало ли е, или не, извънземна намеса, също няма значение точно сега. Какво ще направите вие с него – подлежи на субективната ви преценка. Това е метод, който по една или друга причина е разсекретен (а за това може да има 1 милион причини), с който все още се работи под една или друга форма, защото отново казваме – РАБОТИ практически. Една от най-големите ползи на RV е че, той балансира двете мозъчни полукълба, което само по себе си, чисто технически, е медитация, и то от добрата.

Тук ще се намеся аз, и е възможно да ви запозная с някои основни ”шамански” техники, които могат да се използват за ”капсулиране”, и защита на даден обект/човек/събитие, и още други интересни неща.

Всичко това може да работи и за вас ако сте достатъчно упорити.

В следващата статия, която смятам да напиша тези дни, ще ви разкажа за тънката връзка между ОИТ (опитностите извън тялото), и Remote Viewing.

Макар, че на пръв поглед, двете нямат никаква връзка, има един тънък аспект, визирам тренинга на вниманието, за който ще ви поговоря в следващият материал.. 🙂

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This