Здравейте отново драги Читатели!

Преди курсът, който предстои в началото на ноември, искам да сте на ясно с това, какви предимства ви дава практиката на Remote Viewing. Особено тези от вас, които така силно са заинтересовани от опитностите извън тялото, и други подобни, изменени състояния на Съзнанието. На пръв поглед, и наистина е така, няма никаква директна връзка между RV, и ОИТ. Нищо общо, но само в директен план 🙂 Обхватът на така нареченото ”второ внимание”, което се намира в периферията на ”първо внимание” (нормалното състояние на възприятие в будно състояние, тук и сега в 3Д), е толкова обширен, че няма нормален, човешки начин то да бъде описано. Съществуват също така, състояния на възприятие отвъд него…но там вече е за много напреднали в материята. Тази територия, е територия на ”виждане без очите”, говорил съм ви много пъти как това се случва.

От самото начало – информацията, за видовете внимание, която ще прочетете в тази статия, няма НИЩО общо с курса, който предстои. Така, че тези от вас, които си помислят, ”леле колко е сложно”, веднага да спрат да си го мислят 🙂 Няма никаква директна връзка между видовете внимание, и самият Remote Viewing метод. Казвам ви го от самото начало, за да не стават фалове в интерпретирането на информацията. Връзки разбира се има, но не са директни, и на този етап, само мога да ви обясня някои от базовите детайли. Моля участниците в курса, да не се притесняват, че тази информация ”ше им трябва, за да може да минат успешно първо ниво” – не, НЯМА да ви трябва, споко! 🙂 

Remote Viewing не е OИТ, не е някаква форма на осъзнато сънуване, нито на медитация, нито нищо подобно. По време на RV сесиите не се случва нищо такова, каквото някои от вас си мислят, случват се къде къде, по-директни неща, които са моментално оперативни, и е много нормално участници в тези курсове да изпаднат в WOW mode за известно време. Просто метода работи директно, още от първият път. По време на изпълнението на сесии, се описват емоции, усещания, рисува се в определен етап на протокола…такива неща са 🙂 Просто структурата на самите протоколи е такава, че следвайки стъпките, човек започва първо несъзнателно, а после тотално съзнателно, да навлиза в един огромен океан от информация, който на езикът на Вюърите се нарича ”The Matrix”, или Матрицата.

Всяко човешко същество, by design, има достъп до колективното подсъзнание, по простата причина, че всички хора са свързани на това ниво. Колективното подсъзнание на човешката раса, в този етап от развитието, е буквално кошерно. Голяма част от него е и изкуствено създадено, имайки в предвид, че цивлизациите от Homo Sapiens тип, са под тотален контрол, и изкуствен дизайн, от както съществуват този тип тела, тук на тази Планета. Всичко се намира в Съзнанието, дори телата са проекция на Съзнанието, ако и че са и био роботи, екзо био машини, създадени за да може истинските ви Същности да са оперативни тук в това измерение, тук и сега, под влиянието на 3Д Матрицата.

Матрицата, за която ви споменах по-горе, има в предвид именно колективното подсъзнание. То е огромно, не знам дали има измерителна едицица от някакъв сорт, за да можем аджеба да го измерим по някакъв начин. Вероятно няма. Линейността на времето приключва с тялото. Тоест на ниво енергия/Съзнание, няма линейно време. Човешките същества са мулти измерни, и ако някой има въпроси по този казус, нека се замисли, че съществуваме едновременно в няколко измерения. Най-лесно описуемите са будното, нормално състояние, сънуването, било то осъзнато, или пък не, гледането на филми в мозъка, и тн. Това са паралелни една на друга, едновременно съществуващи реалности, които ние преживяваме всеки ден, само че няма WOW, защото сме свикнали, и за нас това е нормално. Но искам да ви кажа, че не са само тези места….макар, че много малко хора, имат истински оперативен достъп до сънищата си, или състоянията, които са предпоставка за нещо извън нормалното възприятие на реалността.

Искам по един простичък начин да ви опиша разликите между линейното, и не-линейното възприятие.

Предполагам знаете, че самата реалност, а и не само нашата, но и всички останали, са като тороиди, вътре в тороиди, вътре в други тороиди, и така до безкрай, цялото Творение е един огромен тороид, който със сигурност е част от друг, още по-мащабен, но уви, човешкият мозък няма този капацитет, като база данни, за да възприеме правилно такива мащаби. На тази Планета, и в този социум, всичко са ”размери”, но триизмерни….а това е адски лимитрано, и лимитиращо. Играта, игрите нямат край 🙂 Нали? Това го знаете, ок.

Макар, че вниманието не е директно равно на цялостно възприятие, а е само негов инструмент, ще ви опиша по мой си начин, надявам се разбираем за вас, със супер прости примери, какво точно искам да ви кажа, защото от тук нататък, е добре да знаете за тези разлики. Надявам се, сами ще си дадете сметка, къде ви лъжат вашите гурута мурута 🙂 🙂 🙂 Както знаете, в този Блог, идеологията е забранена, тук няма гурута, няма учители, няма нищо висше, просто ви представям, чисто оперативно, какво е да си Воин. Ооооооооок де! Знам, че сега ще ме попитате, ”ама брат, какво е Воин?”, ххахаа 🙂

Какво е ”да виждаш”?

Това няма никаква директна връзка с Remote Viewing, но трябва да бъде разяснено, защото е важно. 

Воин е някой, който вече се е отказал да бъде воден. Поел е по собственият си Път, който оказва единствената вярна посока. Общо взето е това. Един Воин е минал през етапите, в които е имал нужда от насоки, от примери, вече не се влияе от духовна идеология, и тн, и вече работи тотално независимо, и сам решава за себе си. Всички предходни етапи са се превърнали, просто в инструменти, той/тя няма проблем да бъде каквото иска да бъде, отдавна са надживяни комплексите, и е осъзнат страхът от смъртта. Воинът няма проблеми с околните, и във всичко вижда просто инструменти, сърфирайки реалността, той/тя може да седне на маса да пие, и да говори за границите на Велика Албания, изживявайки пълноценно момента, може и да се усамоти на някое място, осъзнавайки вътрешно себе си. Отдавна е интегрирал качествата на Тъмната и на Светлата страна, осъзнал ги е, и ги използва целево, без граници, комплекси и страхове, според ситуациите в живота, и както прецени за добре, Воинът може да е дявол, може и да е ангел, защото знае, че реално всичко е едно, и няма само добро, нито само зло. Един Воин умее да вижда. Това ”да вижда”, е сложно за обяснение…Да речем, че в даден етап на развитието, човек добива една амалгама от натурални способности, които в крайна сметка правят така, че когато вниманието му се насочи някъде, той започва постепенно, и поетапно, да има достъп до целият пакет информация 🙂 Трудно е за разбиране, знам. В това се изразява и една основна част на телепатията. Обяснявал съм ви, че всичко е информация, енергията е информация, информацията е енергия. Та с времето, и практиката на това да бъдеш Воин, добиваш способността ”да виждаш”. Шаманите в старите времена са били такива хора, но не са били само те, защото тези знания са били преподавани и на основните Войни в тяхните общества. Тяхната форма на възприятие си е за онези си времена, днес се намираме в тотално различна реалност, и остарелите им виждания, вече може и да не са толкова оперативни, освен ако не бъдат адаптирани. Лошото е, че хората продължават да бъркат шаманизма с религия, нещо което е продукт на социалният програминг. Един лесен пример е, когато примерно на дадено място, срещнете даден човек, и в момента в който го видите, вие буквално знаете що за човек е. Или пък усещането, че нещо ще се случи, и то се случва, подкрепено или не, с директно виждане на абстрактни образи и картини в Съзнанието. Нещо подобно на това е, но понеже сме хванали фактите, за състава на реалността, и нейното тороидно поведение, и това си има етапи. Всичко е един multi level.

Видове внимание:

Макар, че вече многократно съм ви обяслявал тези неща, в някои от по-старите статии, сега ще ви дам други образно-практични примери, с които да си обясните, аджеба какъв е тоя филм с вниманията… Задължително е да го разглеждаме така, особено ако искате да идвате на начални курсове, които ще бъдат свързани с опитностите извън тялото. Нещо, което ще направя за вас съсвсем скоро. Запомнете много добре тази проста, базова информация, с нагледни примерни, за това какви са основните видове внимание. Всичко е степенувано, защото така най-лесно възприема човешкият мозък. Човеците възприемат лесно дименсии, като размерите, макар че те да са крайно линейни, и недостатъчни, но все пак е полезно да се знае:

Практическият, нагледен пример, ще се състои в това, да ги оприличаваме на ”магистрали”, или ”пътища”. По този начин, мисля че ще успея да създам у вас една правилна идея за това, какво са измеренията, или плътностите. Като от сега ви казвам, че това са форми на възприятие 🙂 И ще разберете много лесно, защо 3Д е лимитирано, и че граници между измереният реално няма. Дуалността на Играта е валидна до време. Истинските Войни сред вас трябват да имат капацитета да интегрират. А успеете ли, наистина ше си дадете сметка, че всичко е едно голямо цяло, и няма никакви граници, нито разделения. Такa:

Първо внимание: това е нормалното, будно състояние, в което всички сме потопени всеки ден. Оперативността му се отнася предимно до ментални проекции, стимули от физическият свят, емоции, и тн, и действията/реакциите на физическото тяло спрямо тях. Представяме го като един добър, солиден, широк път или магистрала, която се движи предимно напред, в линейна форма, има завои, от време на време има пресичания с мостове, и тн. Път, или магистрала, която си пере напред, като Road66, или авто магистрала Тракия 🙂 хахаха

От гедна точка на възприятието, седиш си у джуганя, и си биииииииииичиш само напред, и просто трябва да натискаш газ-спирачка, имаш си табели, всичко ти е показано, и така, лесна работа. Това са хората, масовите хора-мравки, аз така ги наричам. Социмът каже ”Му!”, и те ”Му!”, и няма проблеми, всичко е наред!

На подсъзнателно ниво, всичко е standard edition. Сънуваме си нормално, нищо не забелязваме, може и да сме религиозни, ако това е наложил социумът, търсим си спасители, винаги има нещо по-висше над нас, и тн. Това е първо внимание.

 

 

 

Второ внимание: намира се паралелно на първото внимание, леко в периферията, повечето хора не могат да го различат от първото, защото реално първото е част от второто, но нас социумът ни програмира да ”забравим за това”, дори липсва всякаква информация от този сорт в официалните среди. Второ внимание е в периферията. В него се влиза директно, просто с базови знания, и осъзнаването, че наистина съществува. Хората постигнали това, започват да сънуват осъзнато, и да си дават сметка за бариерите, и границите на астралните Двойници, когато сърфират онези части от реалността, предимно до като спят, но то е последствие на това, че са осъзнали второто внимание в будно състояние. Ще го оприличим на Пътят, на бате боковата магистрала Тракия, но вече с отбивки, паралелни пътчета, които с времето, и с практиката, водят до съвсем нови маршрути 🙂 Ето там е интересното, и наистина примерът с пътищата е идеален, защото верно е така! Колкото повече пътчета откриваш, и преминаваш, на толкова повече различни места можеш да идеш. От време на време, някое от тези пътчета води до някой мост! Обаче! Мостът вече е територия на трето внимание, и сега ще ви го обясня.

От гледна точка на възприятието, второ внимание е нещо като ”стартов момент”. Все едно ставаш друг тип Същество, малко по малко, на поносими за Съзнанието порции. То е като все едно, от село с москвича, започваш да ходиш и до града с голф тройката 🙂 , после си вземаш Пасат, и започваш да ходиш още по-далеч, и така, до като не стигнеш мегаполиса, и започнеш да го сърфираш както си сакаш. Със скейт, с колело, с кола, с мотор, с градски транспорт, все ти е тая….Ти вече си навлезнал в изкуството да сърфираш реалността от още една перспектива. Започваш да си даваш ясна сметка, малко по малко, и на порции, че аджеба нещата не са така, както са ти ги разказали в училище, и че целият социум, включително и огромното мнозинство от хора, са тотално програмирани, и масовото съзнание е кошерно. Няма истинска индивидуалност на масово ниво. Истинската индивидуалност започва по Пътя на Воина 🙂 с тези прмери, които ви давам тук, в този момент. На ниво емоции, след запознанството с второ внимание, в което така или иначе повечето от вас пребивават, просто никой до сега не им е потвърждавал, че го правят, също се случват промени. Човек порасва за едни неща… но за други не, което е яко! Щото няма по-голям кеф от това, да цопаш у локвите след дъжд! 🙂 🙂 🙂

Второ внимание е стартов етап. В него има хиляди под етапи. Toва е и територията, в която започва осъзнаването на светът на сънищата, и фактическата оперативност там. Второ внимание е старт, в мултиизмерната форма на Съзнание. Хем е граница, хем е старт. И за да може човек да го осъзнае качествено само в един живот, е достатъчно с това, да се тръгне по Пътя на Воина, като не забравяйте, че това е просто метафора, с която се опитвам да обясня състоянието, в което човек вече решава сам за себе си, и не се поддава на идеология, религия, и псевдо духовност. Това е трудният Път, но е единственият истински такъв.

Във второ внимание започваме да се учим, хем да усещаме, хем да интерпретриаме това, което сме усетили, хем да виждаме по оня начин, за който ви споменах. Това е началният етап.

 

Трето внимание: тук вече започваме да разбираме мулти измерността на Съзнанието. Ако трето внимание е път, то ще бъде магистралата, разклоненията, новите пътища, отбивките, детелините, и вече от чисто линейно 2Д, и 3Д, отиваме към 4Д и към 5Д.

 

В тоя етап, ще започнете да ме разбирате, и то доста лично. Всичко това е свързано диренто с оперативност. В този етап от вниманието, човек използва усетите на тялото си, интуицията, екстрасензорните усещания, и тн, всичко на куп, и едновременно. И не е никак приятно, защото все пак ни се налага да живеем в друга форма на масово съзнание, кошерно, програмирано, и супер лимитирано. Но все пак, натам уж отиваме, от гледна точка на еволюцията нали? Някой трябва да ги насади тия семчици, или поне леко да пробуди някои себеподобни, за голямото напускане на Играта 🙂

Защо трябва да е постепенно? 

Защото така е най-безопасно 🙂 Представете си, че вие сте чичо Мирчо, от село Горно Надолнище, и последните 40 години сте карали по един и същ, прав път, между Горно Надолнище, и село Равни Дупки…. Какво би се случило с вашият мозък, вашите умения, и генерално с вашето възприятие, и оперативност, ако ви пусна тук:

 

Ами според мен, минимум ше си глътнете цялата граматика, ще откачите, и дори няма да намерите правилната псувня, за да изразите това, което се случва в Съзнанието ви! 🙂 За това, не може от цял живот първо внимание, директно някой да ви нахака в трето, защото е много вероятно да откачите…. Ето защо, няма как изведнъж да станете хакери на сънища, като по книгите, нито тайни агенти, от sleeper тип. Не е възможно да стане, защото трябва да се научите на съответната оперативност. Не може от шофиране на кола, на другият ден някой да ви даде F16 и хоп, да започнете да си хвърчите из въздуха. Нали се сещате, че няма как да стане ей така, понеже сте специални? 🙂 Но има и кратки пътища, и това трябва да ви кажа, но те водят към пропастите, щото най-много катастрофи с фатален край правят, келеши, които вчера са взели книжка, и нямат опит на пътя, а днес карат коли с по 500 конски сили. Разбирате ли, защо дори и да направя курсове по ОИТ, аз никога няма ви кажа какво се прави от трето внимание натам, без вие самите да сте достигнали лично до този етап? Най-краткият път към шизофренията, и не-правилното експериментиране на тези неща, са наркотиците. Искам да ви кажа, че няма по-пряк път към лудницата. Много внимавайте в картинката, със ”шаманите”, с растенията на силата, и как ви се поднася тая информация. Това НЕ Е за лъжица за всяка уста. Не си правте НИКОГА глупави експерименти с тях, защото трябва да ви кажа още веднъж, че всяко ниво на възприятие е оперативна реалност, която е НАСЕЛЕНА. Ок?

Сърфирането на реалността, от която и да е перспектива, или айде – шофирането по който и да е от тези пътища, и дали то е безопасно, или не, зависи хем от автомобила, и дали той е в изправно състояние, хем и от водача. От уменията, и знанията на водача, преди всичко. Има естествено надарени водачи, които са интуитивни, и не се паникьосват, когато изпадат в по-различна ситуация. Примерно, от Сливен, ооооооп – на центъра на Мадрид 🙂 Има хора, които ще се паникьосат, ще се изнервят, и няма да са способни да карат, или ще станат опасни за спътниците си. Такива директно ги свалям от коалта.

Има шофьори, които макар че нямат опит, са адаптивни. Природно интелигентни хора, които макар, че от Сливен, попадат в трафиците на центъра на Мадрид, ще съумеят да се адаптират на момента, и да преминат успешно, без злополуки.

После имаме тоталните камикадзета, които обичат да се правят на Лили Иванова 🙂 ама реално са тотален въздух под налягане. Когато дойдат на моят паркинг, директно първо тях засичам, и просто им пркератявам достъпа до моите парк места. Невъзможно е да допусна такива хора, които а и хаотични, примерно до курс по ОИТ. Ето защо предлагах, първо да се срещна с всички желаещи лично, и на място да преценя.

Та надявам се, с тези прости, нагледни примери, вече разбирате разликите между видовете внимание, и възприятие 🙂 Ако не, моля повече не четете този блог, защото Съзнанието ми не може да открие нищо по-просто, и по-човешки разбираемо от тези примери. Ако не сте разбрали нищо, вие просто не сте за тук, по-добре четете конспирации и мистерии, или пък Велизар Хараш 🙂 🙂 Искам да създам гнездо на орли, а не кокошарник, разбирате ли?

Обратният момент:

Има я и естествената противоположност. Представете си някой, който идва от мегаполиса…Пускаме го на село, тееее там в Горно Надолнище. Какво се случва? Ами на първо място, той има доста голям опит с шофирането, и това за него не е никакъв проблем, но започва да му е тясно, защото от трето внимание в първо, е бахти скуката…Нещата са по-бавни, няма динамика, еднообразно е. И ок, дори да караме Масерати, кел файда като у Горно Надолнище няма къде а го изсучиш на 2ра с мръсна газ? Представете си сега, какво им е на хората в такова положение, ами не е лесно…. Представете си сега, да си сам, в море от хора тип първо внимание, за доста гоелми етапи от живота. Малко кофти, да. А да ми каже пак леля Цура ”лесна ваща там в големия град”, лесна, лесна, ама аз днеска ставам, и върша 1200 неща до 12 на обед, а леля Цура има само една градина 🙂 🙂 🙂 Разбирате ли? Не, че градината е лесна работа, аз не бих могъл да изкопам 2 декара лозе днеска, но и леля Цура не би била способна да прави нещата, които аз правя всеки ден 🙂 Въпрос на вкус, казало кучето, и си облизало пишката, нали знаете?

Mното пъти съм ви казвал, и наистина е така, че информатиката, светът на компютрите и интернет, и Съзнанието, и неговите фунционалности си приличат супер много. Ако първо внимание са прости битове, второто са байтове и структури от байтове, мега байтове и тн, третото и от него наогре вече са Q битове 🙂 Отиваме към напред/назад/в страни/на долу/на горе, което е директно равно на 5Д тип Съзнание / възприятие. Чаткате ли? Надявам се, че да 🙂

{Бележка Nahuatl: ако искате да продължите качествено напред, ще ви се наложи да отделите много време за прочит, на по-старите материали. Избрал съм за вас един конкретен, в който има линкове към други от Блога. Моля прочетете ги, особено вие, новите Читатели, за да знаете от тук на сетне, какво искам да ви кажа. Важно е, защото това са неща, за които съм говорил стотици пъти, и тези статии са ставали причина много от вас, да искат да има такива курсове, което е ОК, добре, но трябва да сте минимум запознати, с всичко което съм предал като информация до сега. За това, отделете време и започнете да четете всички стари материали в Блога, които се отнасят за опитности изън тялото, и тези в които разяснявам кое какво е. Имайте в предивд, че няма друга такава информация на български език, защото тези материали са описания на мои лични опитности. Няма никакъв копи/пейст от никъде, и сами ще си дадете сметка за това, като същевременно е тотално забранено копирането и разпространяването, и дори цитирането на тази информация, без мое разрешение. Ето линк към статията ”Опитности извън тялото, спомените и вниманието като инструмент”.}

 

Сега ви връщам към една от темите на тази статия – Remote Viewing.

Има инструменти, като RV, които предлагат един вид ”бърза тренировка”, за влизане от едно внимание в друго. Без да се ядат пръчки у гърба 🙂 Щото моята работа, е юююрррруууушшшш, удри бай Филипе, таа мачка не е наща! Ама и много пръчки съм изял, до като се науча да съм по-малко хаотичен, до като свикна да съм сред хора със стриктно първо внимание, няма значение, че помня всичко от преди да се родя, и какво става след като се родих. Това са детайли. Номера е да се научиш да бъдеш всичко! Щото трето внимание съдържа първо 🙂 но ако си отвикнал, макар и да имаш нужните знания, пак ти трябва практика, нали? Айде пак с коли, караш от 20 години само А8-ци. Изведнъж става нещо, и оп – трябва да караш Лада 2107. Пак е шофиране, пак е кола, ама айде на бас, че няма да ти е лесно, и че ше трябва практика, до като усвоиш как се кара пустия съветски дрънгулник, няма хидравлика, няма ABS, чисто задно предаване, няма системи за сигурност, и така. А ако съм един програмист? Още по-зле. Ок, да си JAVA EE експерт е страхотно, схванал си парадигмата, знаеш синтаксиса, и изведнъж от макбука, скачаш на Правец 16. Ай на бас, че пак няма да е лесно? 🙂

Та тези инструменти, за които ви говоря, са един вид ”опреснтелни курсове”, но в обратна посока, от първо внимание към второ. Remote Viewing e едно от тях. RV развива навици. Полезни навици, които водят до отключване на автоматизирани процеси. Разбирате ли ме? Когато свикнеш с протокола, и с това да описваш с точни, кратки, и ясни думи, това което усещаш, подредено по точно определен начин, както е в структурата на протоколите, развиваш едно доверие към себе си, което те кара да се чувстваш сигурен, в това което си. Ок! Усещам еди си какво. Добре, във всекидневието, в офиса, какво значение има? Когато всичко е пред теб 🙂 Много мининално, и то е така, защото всичко е пред теб, имаш начална информация.

В Remote Viewing не е така. Примерно, търсим какво има под дадена планина. Хората си мислят, че Вюърите работят с купища предварителна информация. Не не, no señor 🙂 В никой случай. Едно задание като например ”Местоположение на даден обект под планината”, или ”Какво има под повърхността на Луната в даден неин участък”, изглежда точно така, и това е единствената информация, с която разполага Тийма от Вюъри – 4343/4838

8 цифри 🙂 с нищо друго не може да се разполага, за да не се получи явлението, което за нас е познато като ´´front loading´´, при което заради наличната информация, мозъкът изпада в собствените си филми, и Вюърът, в место да работи качествено, започва да описва собствените си филми.

В Remote Viewing се работи на сляпо, и именно там е предимството, защото по този начин, постепенно човек започва да развива умения, които по друг начин просто няма как да развие. Започва да си дава ясна сметка, какво може да прави със Съзнанието си, и след задължителното преминаване през WOW момента, защото тоя момент винаги го има, хората понякога блокират, щото ”WTF, имах само 8 цифри, а нарисувах това, което инструктура ми показа след сесията на снимка”…. Разбирате ли? Това е навлизането във второ внимание, когато човек започне да развива екстра сензорните си възприятия. Има много техники за това, RV е една от най-добрите, защото поне на курсовете е безопасна, а и аз и Стефан ще сме с вас, за да контролираме целият процес на занятията, и това което се случва по време на тях.

Фактическото потапяне в началните етапи на второ внимание се случва, когато човек си потвърди сам, че се е потопил 🙂 Вече ви дадох пример с RV, виждаш само 8-тте цифри, а след 5 минути си описал,  нещо което Инструктура ти показва на снимка след това, и изпадаш в WOW mode 🙂 Просто след практиката на такива неща, започват да се случват цели вериги от осъзнавания. Едното винаги води към другото. Видите ли собственият си капацитет, осъзнаете ли го по такъв начин, влизането в крачка с Пътя на Воина е доста подсигурено, защото ще си дадете сметка веднага, на какво сте способни, без никой да ви е говорил за това преди. Ей така, само чрез силата на собственото си Съзнание. Ще осъзнаете свързаността си с останалите, и това ще ви накара да разберете собствената си индивидуалност, малко по-добре.

След това, в началнте курсове, които ще нарека ”Първи стъпки в ОИТ – навлизане във второ внимание”, ще започна да ви уча да виждате енергията с очите си, да я пипате, и да започнете да виждате чрез усет 🙂 Оная странната, шаманска форма на виждане, за която ви говорих преди малко. Това са други инструменти, за навлизане във второ внимание. Има много, просто тези са по-безопасни. След практикуване на тия неща, с времето, и с нагласата на човекът, и с неговото намерение, и тренировка на вниманието, самото второ внимание ще ви доведе до определено състояние, за което вие първоначално няма да сте на ясно, защото както ви казах, трудно се прави разлика между първо и второ внимание в началните етапи. Но с времето ще започнете да си давате сметка, за това, какво се променя у вас. Ще се увеличат осъзнаванията на всякакви неща. Ще започнете да сънувате много по-осъзнато, а чаааааааак след това вече, ще ви създам платформа, в която ще ви науча да сте оперативни и там. Но всичко зависи от вас. Аз просто ще ви преподам само една част от личният си опит. Както казах, искам това да е гнездо на орли, а не кокошарник. Всеки може да се научи да стреля, но какво прави от там на сетне с оръжието….е въпрос на лично намерение и възприятие.

Записалите се на Курса да очакват нова инфомация на личните си мейли. Няма да разгласяваме нищо публично, нито местоположението, нито времето, нито датите, нито кой ще участва, нито линка към мястото за тренировки.

Поздрави на всички, и до скоро.

 

P.S, 09/12/2020 – Ще има регулярни курсове по RV, както за начинаещи, така и за напреднали. Който иска може да попита за повече информация, изпращайки мейл на [email protected]

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————

 

 

 

 

 

error: Съдържанието е защитено и подлежи на Copyright съобразно българското законодателство (ЗИС и ЗАПСП)! Опитващите се да копират съдържание оставят следи! Защитният софтуер ни изпраща вашите данни и локация.
Share This